Liselotte Hennekam - Drie dagen bijna dood

De indrukwekkende zielenreis van psycholoog Rogier Zwijsen


Wat gebeurt er als je dood gaat? Het is een vraag die velen fascineert. Rogier Zwijsen kreeg - tijdens het werk in zijn praktijk - een acute hersenvliesontsteking. Hij zweefde 3 dagen op de rand van de dood, in een diepe coma. Toen hij bijkwam vertelde hij zijn ongelooflijke verhaal en zijn belangrijke boodschap. Zijn geliefde, Liselotte Hennekam, legde het verhaal vast en schreef dit boek.

Rogier maakte tijdens zijn bijna-doodervaring een zielenreis naar voor ons onbekende en onvoorstelbaar aantrekkelijke lichtwerelden. Hij beleefde intense liefde, totale acceptatie en een ongekende staat van verlichting. Die ervaringen deelt hij in dit boek, om ook jou dit grotere bewustzijn te geven: er is zoveel meer dan we in ons aardse leven kunnen bevatten.

In dit boek nemen Rogier en Liselotte je mee in die reis naar andere dimensies. Ze geven het context en laten je ervaren hoe overweldigend mooi, rijk en liefdevol onze kosmos is. Na je dood, maar vooral óók tijdens je leven.

Rogier Zwijsen heeft een natuurgeneeskundige kliniek in Driebergen. Na zijn opleiding klinische psychologie in Utrecht heeft hij onder andere Chinese geneeswijzen en natuurgeneeskunde gestudeerd. Liselotte Hennekam, van afkomst juriste, is vooral een yogi in hart en nieren. Yoga en spiritualiteit kwamen in haar leven toen zij 15 was en zijn nog steeds haar gedrevenheid. Samen zijn ze al vele jaren verbonden aan de mysterieschool van de Gouden Ankh, waar ze channeled readings, spirituele retreats, yoga- en meditatiecursussen verzorgen.


Het boek drie dagen bijna dood van Liselotte Hennekam is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Liselotte Hennekam boeken - Drie dagen bijna dood
ISBN 9789492595027
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 30-08-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Booklight
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,00
Bestel

Andere boeken van Liselotte Hennekam