Lisanna Weston, Sanne de Groot - Australië

Een reis door Zuid- en West


Na het succes van Australië - Een rondreis door het zuiden van Lisanna Weston heeft zij nu samen met Sanne de Groot een tweede reisgids geschreven: Een reis door Zuid- en West. Lisanna Weston, succesvol reisorganisatie-onderneemster in Australië en Sanne de Groot, onderdeel van Dutchies Travel en veelvoudig Australië reizigster delen in deze reisgids hun gedrevenheid voor het nog onontdekte deel van Australië. Ze nemen je mee naar Eyre Peninsula, de Nullarbor en de Westkust.

Het westelijke gedeelte van Australië is de droombestemming voor elke avonturier, de natuurliefhebber en voor hen die net even wat anders willen ervaren dan de meeste toeristen! Laat je verassen door de rauwe kustlijn, het weidse landschap van The Outback en flora en fauna die je nergens anders ter wereld tegenkomt.

Sanne en Lisanna delen al hun favoriete plekjes, de mooiste uitzichten, prachtigste kampeerplaatsen langs de route in Zuid- en West-Australië. Daarbij geven zij de lezer voldoende ruimte om eigen invulling aan de reis te geven en persoonlijke reiswensen te vervullen.


Het boek australië van Lisanna Weston, Sanne de Groot is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Lisanna Weston, Sanne de Groot boeken - Australië
ISBN 9789492920997
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 05-09-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER PassePartout reizen
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Lisanna Weston, Sanne de Groot