Lindsay Harrel - Twee zussen, een donorhart & een bucketlist

In ‘Twee zussen, een donorhart en een bucketlist’ van Lindsay Harrel reizen de zusjes Megan en Crystal de wereld rond aan de hand van de bucketlist van Amanda, het overleden meisje aan wie Megan haar nieuwe hart te danken heeft.

Megan heeft 3 jaar geleden een harttransplantatie ondergaan. Ze hoopte dat dit het begin zou zijn van een nieuw en avontuurlijk leven, maar angst houdt haar nog steeds in zijn greep. Alles verandert wanneer Megan de bucketlist in handen krijgt van Amanda, het overleden meisje van wie Megan het hart gekregen heeft. Samen met haar tweelingzus Crystal gaat Megan op wereldreis, klaar om alle punten op Amanda’s bucketlist af te vinken. Crystal heeft ondertussen zo haar eigen redenen om de reis te maken.

De schrijfstijl van Lindsay Harrel wordt vergeleken met die van Karen Kingsbury. ‘Twee zussen, een donorhart en een bucketlist’ is de eerste roman van Harrel die in het Nederlands verschijnt.


Het boek twee zussen, een donorhart & een bucketlist van Lindsay Harrel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Lindsay Harrel boeken - Twee zussen, een donorhart & een bucketlist
ISBN 9789043530637
PAGINA’S 352
VERSCHENEN 19-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Kok
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Lindsay Harrel