Linda Johnsen - Vergeten meesters

De verborgen vrijheid van de Griekse filosofen


De verborgen wijsheid van de Griekse filosofen

Ashrams in Europa 2500 jaar geleden? Griekse filosofen die in India studeerden? Meditatieklassen in het oude Rome? Dat klinkt ongeloofwaardig, maar is historisch gezien waar. Alexander de Grote had een Indiase goeroe. Pythagoras, Empedocles en Plotinus moedigden hun studenten aan om te mediteren. Apollonius bezocht India en Egypte.

Linda Johnsen dook diep in de klassieke bronnen en ontdekt bewijzen voor verbazingwekkende overeenkomsten tussen de grootste denkers van de westerse wereld en Indiase yogi's. De Griekse filosofen worden beschouwd als de grondleggers van de westerse wetenschap en cultuur. Maar we zijn vergeten dat ze meer dan duizend jaar vereerd werden als meesters van spirituele wijsheid. Vergeten meesters verkent ons verloren gegane westers-spirituele erfgoed en de verrassende inzichten die het ons in deze tijd biedt.

Dit boek is niet alleen een reis terug in de tijd naar de afkomst van onze cultuur, maar ook naar de tijdloze dimensie in jezelf.

Uit het voorwoord van Eckhart Tolle, schrijver van De kracht van het NU en Een nieuwe aarde.

Het is een tragedie dat we in het Westen het contact hebben verloren met de wijsheid van de buitengewone mystici die aan de wieg stonden van onze cultuur. Dit boek brengt de waardevolle en transformerende leringen van de mystici weer tot leven.

Peter Kingsley, schrijver van Reality en Verborgen plaatsen van wijsheid.


Het boek vergeten meesters van Linda Johnsen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Linda Johnsen boeken - Vergeten meesters
ISBN 9789492500687
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 14-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER edicola/bres
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,95
Bestel