Levi Weemoedt - De scherven van het geluk

De mooiste verhalen uitgekozen door Vic van de Reijt


‘Terug van weggeweest’ – in deze 3 woorden valt de wederopstanding van Lévi Weemoedt het beste te vatten. Jarenlang was zijn werk een geheimtip onder bevlogen literatuurkenners; maar dankzij de bloemlezing Pessimisme kun je leren! beleefden zijn verzen een stormachtige comeback in de boekhandel.

Behalve dichter is Lévi Weemoedt een groot verhalenverteller, in de beste traditie van auteurs als J.M.A. Biesheuvel en Bob den Uyl. Zijn oeuvre omvat een tiental bundels met meer dan honderd verhalen. De scherven van het geluk bevat de geestigste, de mooiste en de meest melancholieke verhalen, gekozen door Vic van de Reijt, in nauw overleg met de auteur.‘Geniale humor! Schrijvers van het soort Weemoedt zijn schaars in Nederland.’ – Algemeen Dagblad‘Als je je twijfels over jezelf en de wereld in zo’n speelse balans van humor en melancholie weet te verbeelden, dan ben je een grote ‘kleine’ schrijver.’ – Het Parool‘Humoristen van dit gehalte zijn zeldzaam.’ – PZC


Het boek de scherven van het geluk van Levi Weemoedt is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Levi Weemoedt boeken - De scherven van het geluk
ISBN 9789038806518
PAGINA’S 400
VERSCHENEN 29-08-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Nijgh & Van Ditmar
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Levi Weemoedt