Leroy Naarden - Haal meer uit je leven

Wil jij meer uit je leven halen? Dan moet je dit boek hebben. Veel mensen voelen zich ontevreden, ongezond, futloos en gespannen. Het is niet moeilijk om je veel vitaler te voelen. Maar vaak zie je zelf de oplossing niet, of houd je gezond gedrag niet vol.

In dit boek geeft vitaliteitscoach Leroy Naarden je de moed om de juiste stappen te zetten. Meestal blijkt het verbluffend eenvoudig om je grootste frustraties aan te pakken.

Leroy neemt je mee langs de vijf essentiële thema's voor een prettiger leven:

Onderhoud je lichaam

Creëer je ervaring

Borg je vooruitgang

Verhoog je effectiviteit

Leef in het nu

Dit boek helpt je op stimulerende wijze aan inzicht in wat je werkelijk wilt. Je ervaart de vrijheid om te leven onder je eigen voorwaarden en krijgt vertrouwen in jezelf en je toekomst. Daarmee kun je een leven creëren dat de moeite van het leven waard is.

Leroy Naarden is coach en spreker over vitaliteit, keuzes maken en persoonlijke groei.

Hij helpt zijn klanten om de regie over hun leven te nemen en er het maximale uit te halen.

Leroy is, open, eerlijk, nieuwsgierig en kritisch. Met prikkelende en soms confronterende vragen weet hij zijn publiek te inspireren om aan de slag te gaan met het creëren van een leven dat de moeite van het leven waard is.


Het boek haal meer uit je leven van Leroy Naarden is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Leroy Naarden boeken - Haal meer uit je leven
ISBN 9789491757723
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 16-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER BigBusinessPublishers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel