Leonard Jacobson - Reis naar het nu

Een heldere begeleiding op het pad naar geestelijk ontwaken


Af en toe verschijnt er zo'n boek dat ons leven kan transformeren, en ons optilt naar een heel nieuw niveau van bewustzijn. Reis naar het Nu is een boek met een dergelijke potentie.

Zonder omhaal begeleidt Jacobson de lezer naar het enige moment waarin bewustzijn en ontwaken mogelijk is: in de bewuste beleving van DIT MOMENT, en niet in het blijven herhalen van het verleden of fantaseren over de toekomst.

Hij wijst met tal van voorbeelden op de trucjes die ego en brein met ons uithalen om te voorkomen dat we 'aanwezig zijn' in de enige werkelijkheid van NU. Hij legt uit hoe het ego (met de beste bedoelingen) ons vasthoudt in herinneringen en programmeringen, maar wél verlichting belooft in de toekomst; hoe het ego ons laat leven in de wereld van illusie.

Het is geen ingewikkeld of moeilijk filosofisch boek, maar wel nuchter en helder in het afpellen van al die lagen die we met ons verstand en de verdrukking van emoties hebben aangebracht rond ons wezenlijke zelf.

Jacobson ziet onze werkelijkheid ook als een reis van de ziel. Hij schenkt ons bovendien een God die in alles aanwezig is, en die fundamenteel afwijkt van de God die voor zoveel mensen ongrijpbaar is geworden.

Elke lezer dient zijn eigen weg naar huis terug te vinden. Geen goeroe kan dat voor ons doen. Ook Jacobson niet, maar hij kan de lezer een flink stuk op weg helpen.

Leonard Jacobson is een moderne mysticus en spirituele leraar die toegewijd is aan het begeleiden en ondersteunen van anderen op hun reis naar heelheid.

http://www.vlindervleugels.nl/site/NL/Home/Boekenrubriek/

Recensie door onbekend

Op de boekenmarkt kom je veel van hetzelfde tegen in deze tijd. Het wachten is vaak op het boek dat alle andere boeken overbodig maakt, of in ieder geval iets toevoegt.

Leonard Jacobson is met zijn boek "Reis naar het Nu" hier aardig in geslaagd.

We denken vaak dat we al redelijk geestelijk zijn ontwaakt, maar vaak houdt het ego en het verleden ons nog flink in zijn greep. Soms knap ik echt af op het "spirituele wereldje" omdat hier vaak het ego nog weliger tiert. In dit geval pelt de schrijver ons af en maakt door het vraag en antwoord principe in het boek veel zaken herkenbaar.

Klasse!

http://www.amazon.co.uk/product-reviews/1890580031

Recensie door Katarina

This book is a must for anyone who wants to awaken in this lifetime! It has clear guidance and simple meditations to release repressed feelings from the past, which is a hindering to living a life in presence. Leonard Jacobsen is a proof to this himself and his book deserves to be spread and read all over the planet!

http://www.amazon.co.uk/product-reviews/1890580031

Recensie door B. Smith

This is an excellent book, written by an inspirational teacher.

The message is simply to become present and rise out of the endless pull of the ego-mind.

Words cannot describe the absolute tranquility and joy that arises out of living in the present moment, the feelings can only be experienced fully in person; this book will describe the most simple way possible.

Thank you Leonard. Vul hier uw nieuwe recensietekst in.


Het boek reis naar het nu van Leonard Jacobson is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Leonard Jacobson boeken - Reis naar het nu
ISBN 9789075636819
PAGINA’S 226
VERSCHENEN 20-08-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bet-Huen Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,50
Bestel