Léonard Anthony, Adrian Chaboche - Moe!

Uitrusten? Hoe dan?


We zijn moe...

Moe van het vele werken, moe omdat we niet kunnen slapen, moe van het opvoeden van de kinderen, die weer vermoeiende pubers worden, moe van het strijden tegen ziekte en pijn, van het altijd maar beschikbaar zijn, van onze smartphone in onze hand. Zo ontzettend moe...

In Moe! reizen Léonard Anthony en Adrian Chaboche samen naar de kern van die vermoeidheid en stellen zij voor om de moeheid te omarmen in plaats van ertegen te vechten.

Door onze moeheid te accepteren en ernaar te luisteren, zo betogen zij, kunnen we leren wat we ertegen kunnen doen. Het boek behandelt de voornaamste oorzaken van vermoeidheid. Zoals werkstress, familie (inclusief baby's, pubers en ouder wordende ouders), en natuurlijk de gekte van het altijd maar bereikbaar zijn en het gevoel bereikbaar te moeten zijn. En geeft het ons manieren en methodes om echt te leren uitrusten.


Het boek moe! van Léonard Anthony, Adrian Chaboche is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Léonard Anthony, Adrian Chaboche boeken - Moe!
ISBN 9789045216812
PAGINA’S 264
VERSCHENEN 10-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Karakter Uitgevers B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,99
Bestel

Andere boeken van Léonard Anthony, Adrian Chaboche