Leo van de Voort - De prijs van alles, en de waarde van niets

Nut, noodzaak en urgentie van het werken aan waarden


Elk van de stukken in dit boek bevat wel een haakje waar je denken aan blijft vastzitten. Of je dat nu leuk vindt of niet. Maar het ontrafelen is telkens weer een groot genoegen.

Leo van de Voort heeft de gave om onverwoestbaar optimistisch een gitzwarte wereld te schetsen. Blijmoedig en in verwondering beschrijft hij zorglijke ontwikkelingen in maatschappij en economie. Hij doet dat in taalkundige juweeltjes, met een diepe kennis van en buiging voor de grote denkers.

Waarden en waarde drijven ons in ontwikkeling en groei - ze moeten leidraad zijn, én spiegel.

Dit boek prikkelt die ambitie, dat is nodig. Steeds weer.

Over de schrijver:

Leo van de Voort is werkzaam als organisatiedeskundige bij De Stroomversnelling ('werkplaats voor organisatievraagstukken'). Hij richt zich op situaties waarin organisatieontwikkeling en strategische beleidsvorming elkaar raken, waarbij hij op zoek is naar wegen om richting en talent, kasstroom en energie optimaal te laten renderen.

Vanuit deze benadering schrijft hij regelmatig essays en columns over waarden en waarde in het humanistisch tijdschrift 'Waardenwerk'.

Eerder schreef hij de boeken 'Nooit meer strategiepijn' (2010) en, samen met Jan Bultsma, 'Strategie zoekt flow!' (2014).

Verder bereidt hij een proefschrift voor over 'Moed en complexiteit'.


Het boek de prijs van alles, en de waarde van niets van Leo van de Voort is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Leo van de Voort boeken - De prijs van alles, en de waarde van niets
ISBN 9789492004383
PAGINA’S 120
VERSCHENEN 18-01-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Warden Press
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel