Leo Oldenburger - Keepers zijn gek

Het definitieve bewijs aan de hand van de mooiste verhalen uit de voetbalgeschiedenis


Het vooroordeel blijkt hardnekkig: keepers zijn gek, zonderling of op zijn minst anders. Leo Oldenburger duikt in de voetbalhistorie om dit vooroordeel voorgoed te bevestigen.

Een boek vol bijzondere verhalen en anekdotes over keepers. Over hun eigenaardigheden, malle fratsen en doldwaze capriolen. Een boek over vliegende keepers en liegende keepers. Over vreemdgangers, naaktlopers en witwassers. Over vechtersbazen, wanbetalers en pechvogels. Over krachtpatsers, smokkelaars en matchfixers.

Oldenburger portretteert keepers met veelzeggende bijnamen als ‘El Loco’ en ‘Der Titan’, bijzondere doelmannen als Fabien Barthez, Wayne Shaw en Gábor Király, globetrotters als Lutz Pfannenstiel, toppers als Oliver Kahn, Andy Goram en Sergio Goycochea en Nederlandse keepers als Hans van Breukelen, Sjaak Storm en Joop Hiele. Daarnaast spreekt hij voetbaldieren als Hans Kraay jr., Johan Boskamp, Mario Been en Ronald de Boer over de doelwachters die hun pad kruisten.


Het boek keepers zijn gek van Leo Oldenburger is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Leo Oldenburger boeken - Keepers zijn gek
ISBN 9789067971508
VERSCHENEN 29-05-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER VI Boeken
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,99
Bestel

Andere boeken van Leo Oldenburger