Leendert Plaisier - Piet van der Wal

Een open boek


Piet van der Wal, wie kent hem niet in Leeuwarden en wijde omstreken? Van popgroep Pugh's Place tot Hippo, van Pow Wow tot AXIES en PAL Groen Links,

Piet was er actief en met grote inzet bij betrokken.

Leendert Plaisier sprak zo'n 40 keer met deze markante Leeuwarder en legde zijn levensgeschiedenis uitgebreid vast. Piet was als een open boek, zodat weinig facetten uit zijn veelbewogen loop- baan onbesproken bleven. Actiegroepen, vrienden, vriendinnen, het werk in de raad, politieke tegenstanders, zijn liefde voor de stad... in ruim 150 korte of langere hoofdstukken neemt Piet van der Wal geen blad voor de mond. Put hij openhartig uit zijn herinneringen. En vertelt hij op de aansprekende wijze die hem eigen is over allerlei zaken op sociaal, cultureel, maatschappelijk en bestuurlijk terrein die hem na aan het hart liggen.

Zodat, als dit boek eenmaal geopend is, je geboeid blijft lezen tot en met het laatste hoofdstuk. Dat in stijl wordt afgesloten met een beeldimpressie van de opmerkelijkste Piet van der Wal-momenten.


Het boek piet van der wal van Leendert Plaisier is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Leendert Plaisier boeken - Piet van der Wal
ISBN 9789492457127
PAGINA’S 272
VERSCHENEN 26-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Het Nieuwe Kanaal
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,50
Bestel

Andere boeken van Leendert Plaisier