Leen Lefebre - Arendsjong

Aan het begin der nieuwe tijden, na de grote ramp, wordt de jongen Wolf door zijn hongerige volk uitverkoren. Met zijn vliegtuig Zwerver trekt hij de wijde wereld in, op zoek naar voedsel.

Al gauw merkt Wolf dat zijn volk niet het enige is dat hard om hulp schreeuwt op de lelijk verminkte aarde. Er is een nieuwe maar keiharde wereld ontstaan, waar de overlevende mensheid constant in gevecht is met de nietsontziende Moeder Natuur en de vaak meedogenloze medemens.

In de wereld van Wolf bestaat slechts één manier om de donkere tijden door te komen, maar hiervoor zal de gevoelige dromer menige strijd moeten leveren.

Uiteindelijk heeft dit nieuwetijdskind de sleutel tot succes in eigen handen, maar lukt het hem ook die te hanteren?

Over de schrijver:

Leen Lefebre (1982) groeide op in Deerlijk in West-Vlaanderen, waar ze werkzaam is op de dienst Lokaal Erfgoed. Ze wierp zich al vroeg op elk boek dat voorhanden was. Later wentelde en nestelde ze zich in het wereldwijde web. Literair, muzikaal en sportief ontpopte Leen zich als een ware ontdekkingsreiziger. Zij is dus dromer én doener. Zo is ook 'Arendsjong' ontstaan: een boek voor alle avonturiers - jong en oud.


Het boek arendsjong van Leen Lefebre is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Leen Lefebre boeken - Arendsjong
ISBN 9789490767884
PAGINA’S 340
VERSCHENEN 05-12-2014
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Zilverbron
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,95
Bestel