Lawrence Urbain - De chrono-crisis

Waarom u armer wordt en de economische crisis zal blijven duren


In 2017 is het tien jaar geleden dat de Amerikaanse huizenmarkt instortte. Dit zou het begin inluiden van de zware financiële en economische crisis in 80 jaar tijd. In Europa kwam hier de eurocrisis en schuldencrisis in Zuid-Europa bovenop. Banken vielen om, de werkloosheid klom naar grote hoogten, de economische groei stortte in en de schuldenbergen van gezinnen, bedrijven en overheden explodeerden …

‘De chrono-crisis’ vertelt op heldere en verfrissende wijze het verhaal van tien jaar economische rampspoed. Waar ging het mis? Wie is verantwoordelijk? En vooral: Hoe moet het nu verder? Lawrence Urbain toont aan dat de oplossingen uit het verleden vandaag niet meer werken.

De huidige crisis is chronisch van aard geworden. De banken- en euro-crisis kan morgen zomaar opnieuw in alle hevigheid losbarsten. Om die reden is ‘De chrono-crisis’ een vurig pleidooi om het geweer eindelijk van schouder te veranderen, willen we onze welvaart behouden. Een boek geschreven voor een breed publiek.

Bio

Lawrence Urbain (1990°) is adviseur economisch beleid en politieke economie. Hij studeerde Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen en is een veelgevraagd moderator. Tevens is hij werkzaam als economisch journalist en opiniemaker.


Het boek de chrono-crisis van Lawrence Urbain is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Lawrence Urbain boeken - De chrono-crisis
ISBN 9789082677911
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 18-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Polemos
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel