Laurens ten Kate - Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw

Deze nieuwe grote encyclopedie geeft de lezer op overzichtelijke wijze toegang tot de westerse en oosterse filosofie, van de Oudheid tot vandaag.

Van 'Aristoteles' tot 'Zizek' en van 'aanschouwing' tot 'zijn': de Encyclopedie van de filosofie beschrijft namen van denkers en stromingen, termen, en begrippen. Daarmee wordt duidelijke informatie gegeven over de geschiedenis van de filosofie, en krijgen ook de nieuwste ontwikkelingen aandacht. Literatuurverwijzingen aan het einde van de lemma's helpen de lezer om zich verder te verdiepen. De vele interne verwijzingen en het uitgebreide register geven een goed beeld van de onderlinge samenhang tussen de thema's.

De Encyclopedie van de filosofie is een ideaal boek voor scholieren en studenten, voor journalisten en redacteuren, voor algemeen gebruik thuis en voor bibliotheken.


Het boek encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw van Laurens ten Kate is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 40,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Laurens ten Kate boeken - Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw
ISBN 9789085061298
PAGINA’S 583
VERSCHENEN 03-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
40,50
Bestel

Andere boeken van Laurens ten Kate