Lars Muhl - De graal

Het O Manuscript

De zoektocht die begon in De Ziener en werd vervolgd in De Magdaleen bereikt nu zijn hoogtepunt in De Graal. In dit derde boek uit de trilogie Het O Manuscript volgen we Lars op zijn reis naar de Graal waarbij hij zijn eigen vrouwelijke anima ontmoet en tegelijkertijd de betekenis van het vrouwelijke voor onze huidige tijd beter begrijpt. De Graal is geen geheim, een wereldse schat of een sterfelijke vrouw. De Graal is een houding van het hart en de geest.

Ga mee op reis naar de Graal, het multidimensionale bewustzijn dat voor iedereen bereikbaar is die het aandurft om een kwantumsprong te nemen.

Lars Muhl (1950) had al vroeg in zijn leven toegang tot de etherische wereld en bestudeerde de wereldreligies en esoterie. Zijn contact met een ziener was het begin van de zoektocht die hij op aangrijpende wijze beschrijft in De Ziener, het eerste deel van de trilogie Het O Manuscript dat in Denemarken een eersteklas bestseller werd. Lars werkt nu als visionair en mysticus, spreker en schrijver.

* Vervolg op De Ziener en de Magdaleen

* Deel 3 van het O) Manuscript, de Scandinavische bestseller (70.000 ex.)


Het boek de graal van Lars Muhl is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Lars Muhl boeken - De graal
ISBN 9789492500113
PAGINA’S 248
VERSCHENEN 29-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER edicola/bres
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Lars Muhl