Lara Mohn - Teken van thuis

Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Exact zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een onbekende een onbegrijpelijke boodschap voor haar heeft en ze alles kwijtraakt in een zoektocht naar zichzelf.

Een verhaal over spijt en schuld, over oude geheimen en nieuwe wegen. Over zoeken in deze gebroken wereld, waarin pijn, verlies en tekortschieten het leven kleuren. Over zoeken naar jezelf, naar de ander, en naar dat wat groter is dan jij.


Het boek teken van thuis van Lara Mohn is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Lara Mohn boeken - Teken van thuis
ISBN 9789033801310
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 27-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: harde kaft.
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van Lara Mohn

 • Lara Mohn - Teken van thuis
  Lara Mohn - Teken van thuis

  Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap voor haar heeft en ze…

  Lees meer...
  22,99
 • Lara Mohn - Teken van thuis
  Lara Mohn - Teken van thuis

  Evan houdt van orde, strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap voor haar heeft en ze…

  Lees meer...
  12,95