Lama Yeshe Losal - Boeddhisme in het dagelijks leven

Hoe kun je de boeddhistische levenswijze praktisch toepassen in het bijna elke dag leven? In zijn directe, nuchtere ‘down-to-earth’-stijl slaagt Lama Yeshe erin om deze diepzinnige onderrichtingen te ontdoen van hun mystiek en ze toe te lichten op een zodanig manier dat ook de meeste verstokte geest deze gemakkelijk kan begrijpen en toegang verkrijgt tot de onderrichtingen. Met zijn inzicht, zijn humor en zijn kennis van een breed spectrum van mensen zowel uit het Oosten als uit het Westen onderricht Lama Yeshe vanuit het boeddhistisch perspectief op het leven en geeft hij praktische raad – op een eenvoudige doch inspirerende manier – met gedetailleerde instructies voor meditatie.

Chöje Lama Yeshe Losal is de kleurrijke en charismatische abt van het klooster en Tibetaans centrum Kagyu Samye Ling in Schotland, directeur van het internationaal erkende ‘Holy Island Project’ en de zeer geliefde en gerespecteerde retraite- en meditatiemeester voor leerlingen uit alle delen van de wereld. Dit boek is gebaseerd op transcripties van enkele van de recente leringen van Lama Yeshe Losal Rinpoche en werd samengesteld door een groep toegewijde leerlingen, met het gezamenlijke doel om de wijsheid en kennis van hun meester te delen met een breder publiek


Het boek boeddhisme in het dagelijks leven van Lama Yeshe Losal is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Lama Yeshe Losal boeken - Boeddhisme in het dagelijks leven
ISBN 9789492920683
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 09-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Edicola Bewustwording
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel