L.U. Schoefer-Happ - Beter horen en zien met Qi Gong

Zelfhulpmethoden uit de traditionele Chinese geneeskunde


De Chinese geneeskunde ? waarvoor de eenheid van lichaam, ziel en geest een vanzelfsprekendheid is ? ziet oog- en oorproblemen meestal als het gevolg van een verstoord evenwicht in bepaalde orgaan-meridianen.

'Beter horen en zien met Qi Gong' maakt de lezer bewust van gezichts- en gehoorstoornissen en laat de verbanden met de meridianen zien. Het boek biedt vele ? duidelijke geïllustreerde ? Qi-Gong-oefeningen die het gezichts- en gehoorvermogen op peil houden en weer beter maken. Bijna al deze oefeningen kunnen op ieder moment van de dag, waar dan ook, worden gedaan.

'Beter horen en zien met Qi Gong' bevat oefeningen als: Qi-Gong-zelfmassage voor de zintuigen; Qi-Gong-oefeningen voor nek en schouders, oefeningen tegen hardhorendheid, oorsuizingen, oorontstekingen, verhoogde oogbinnendruk, grauwe staar, bijziendheid en ouderdomsverziendheid.

Liane U. Schoefer-Happ is natuurgeneeskundige en psychotherapeute met een eigen praktijk. Zij is werkzaam bij verscheidene vervolgopleidingen en cursuscentra waar haar benaderingswijze veel weerklank vindt. Haar interesse ligt vooral bij het inpassen van de traditionele Chinese geneeskunde in de reguliere westerse geneeskunde.


Het boek beter horen en zien met qi gong van L.U. Schoefer-Happ is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


L.U. Schoefer-Happ boeken - Beter horen en zien met Qi Gong
ISBN 9789060305812
PAGINA’S 94
VERSCHENEN 13-02-1998
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER De Driehoek
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel