L. Crabb - Bouwen aan een gelukkig huwelijk

Larry Crabb beschrijft in dit boek hoe een huwelijk kan uitgroeien tot een eenheid van geest, ziel en lichaam. Hij laat zien dat in de diepste behoeften van een mens - geborgenheid en eigenwaarde - de huwelijkspartner uiteindelijk niet kan voorzien. Mensen gaan vaak wel met die verwachting van elkaar het huwelijk in. Crabb laat zien dat wij in God geborgen en voor Hem van waarde zijn. Als partners daarvan bewust worden zijn ze in staat de ander op te bouwen, zodat in de behoeften van de ander wordt voorzien, in plaats van te manipuleren om de eigen behoeften te bevredigen.

Met tal van voorbeelden en herkenbare situaties is dit boek een zeer praktisch hulpmiddel voor echtparen die aan hun huwelijk willen werken. Het achterin opgenomen werkboek draagt bij om de aangedragen principes te begrijpen en te verwerken en om ze te bespreken met elkaar en/of anderen.


Het boek bouwen aan een gelukkig huwelijk van L. Crabb is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


L. Crabb boeken - Bouwen aan een gelukkig huwelijk
ISBN 9789063182076
VERSCHENEN 08-03-1996
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Navigator
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van L. Crabb

 • L. Crabb - Bemoedigen doet goed
  L. Crabb - Bemoedigen doet goed

  We hebben allemaal bemoediging nodig. Daarom hebben we allemaal de pastorale taak om anderen te bemoedigen.Echte bemoediging houdt meer in dan een complimentje of een schouderklopje. In dit boek wordt duidelijk hoe relaties minder oppervlakkig kunnen worden en werkelijk tegemoet…

  Lees meer...
  11,95
 • L. Crabb - Van binnenuit
  L. Crabb - Van binnenuit

  Van binnenuit is een bestseller geworden, omdat veel christenen moe zijn van het ophouden van de schijn dat het-wel-goed met hen gaat.Daarom hebben zij het sterke verlangen om Christus dieper te leren kennen en om echt een ander mens te worden. Ze willen de realiteit van hun…

  Lees meer...
  14,95