L. Crabb - Bemoedigen doet goed

We hebben allemaal bemoediging nodig. Daarom hebben we allemaal de pastorale taak om anderen te bemoedigen.

Echte bemoediging houdt meer in dan een complimentje of een schouderklopje. In dit boek wordt duidelijk hoe relaties minder oppervlakkig kunnen worden en werkelijk tegemoet kunnen komen aan de emotionele behoeften van de ander.

'Dit boek wil niet alleen een hulp zijn voor individuele bemoedigers. Een belangrijk deel is ook ingeruimd voor de plaats die bemoedigen kan en moet hebben in de christelijke gemeente. Daardoor is het ook een belangrijke aanwinst in het kader van gemeente-opbouw' (uit het voorwoord van 'rasbemoediger' Arend Post).


Het boek bemoedigen doet goed van L. Crabb is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 11,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


L. Crabb boeken - Bemoedigen doet goed
ISBN 9789063182069
VERSCHENEN 01-01-1995
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Navigator
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
11,95
Bestel

Andere boeken van L. Crabb

 • L. Crabb - Bouwen aan een gelukkig huwelijk
  L. Crabb - Bouwen aan een gelukkig huwelijk

  Larry Crabb beschrijft in dit boek hoe een huwelijk kan uitgroeien tot een eenheid van geest, ziel en lichaam. Hij laat zien dat in de diepste behoeften van een mens - geborgenheid en eigenwaarde - de huwelijkspartner uiteindelijk niet kan voorzien. Mensen gaan vaak wel met die…

  Lees meer...
  12,50
 • L. Crabb - Van binnenuit
  L. Crabb - Van binnenuit

  Van binnenuit is een bestseller geworden, omdat veel christenen moe zijn van het ophouden van de schijn dat het-wel-goed met hen gaat.Daarom hebben zij het sterke verlangen om Christus dieper te leren kennen en om echt een ander mens te worden. Ze willen de realiteit van hun…

  Lees meer...
  14,95