Kookboeken

 • Mary Maarsen boeken
  E-book
  Mary Maarsen - Koken en bakken met de Amish

  De Amish staan bekend om hun eeuwenlange tradities. Zo ook op het gebied van koken en bakken. Veel succesvolle recepten worden al generaties lang van moeder op dochter doorgegeven. Dit handzame boek bevat een verzameling eenvoudig te maken authentieke Amish… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jennipher Walters, Erin Whitehead boeken
  E-book
  Jennipher Walters, Erin Whitehead - Het anti-dieet

  Het anti-dieet Healthy & happy in 10 minuten per dag De blogsensatie FitBottomedGirls.com uit Amerika Wil je je voor de zomer goed voelen in je bikini, zonder te diëten of extreem veel te sporten? Het anti-dieet geeft je zelfvertrouwen een boost dankzij tien… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Laura Canjels boeken
  E-book
  Laura Canjels - Gelukkig glutenvrij

  Gemakkelijk, gezond en glutenvrij koken Glutenallergie komt steeds meer voor en wordt vaak geassocieerd met saaie, smakeloze maaltijden. Maar dat hoeft helemaal niet! Haal meer energie uit je voeding en voel je fit! Probeer de lekkere pannenkoekjes zonder… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Felix Wilbrink boeken
  E-book
  Felix Wilbrink - Familierecepten

  Hoe maakte je ook alweer die kippensoep van Oma? Of die geurige stoofpeertjes met kaneel? En niet te vergeten de oer-Hollandse ossenstaartsoep. Felix Wilbrink’s Familierecepten staat vol favoriete klassieke recepten uit de Hollandse keuken die zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,50
 • Michaël Vrijmoed, Willem Asaert boeken
  E-book
  Michaël Vrijmoed, Willem Asaert - Vrijmoed

  De keuken van Michaël Vrijmoed: van topproduct naar topgerecht Michaël Vrijmoed kiest in dit boek per seizoen voor drie producten die hem nauw aan het hart liggen en waarmee hij telkens drie inspirerende en eenvoudig uitvoerbare gerechten bereidt. Door… (E-book)

  Lees meer...
  27,99
 • Stefan Boxy, Kristof Boxy boeken
  E-book
  Stefan Boxy, Kristof Boxy - Boxy's

  De Boxy's geven hun topgerechten en inspiratie prijs Topchefs Kristof en Stefan Boxy zijn al jaren bekend voor hun excellente traiteurdienst, maar het zijn ook fervente kunstminnaars. In de tweedelige reeks schotelen ze telkens een 40-tal heerlijke gerechten… (E-book)

  Lees meer...
  31,99
 • Martin Huijstee boeken
  E-book
  Martin Huijstee - Koken met bier

  Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs. Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt. Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediënt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es)… (E-book)

  Lees meer...
    9,00
 • Irina Verwer boeken
  E-book
  Irina Verwer - met een snufje yoga

  ‘Met een Snufje Yoga’ leert je hoe je op een toegankelijke, makkelijke en praktische manier een yogische keuken creëert: je leert wat te eten, wanneer en waarom - en uiteraard hoe je de heerlijkste gerechten maakt! In haar tweede kookboek deelt Irina haar… (E-book)

  Lees meer...
  16,95
 • Susan Herrmann Loomis boeken
  E-book
  Susan Herrmann Loomis - Aan Rue Tatin & Tarte Tatin

  De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van de levendige dorpsmarkten en het Franse culinaire leven. Met de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ditmar Zwart boeken
  E-book
  Ditmar Zwart - Min 80

  “Als ervaringsdeskundige probeer ik met dit boek mensen een houvast voor afvallen te geven. Zelf ben ik inmiddels genezen verklaard van diabetes type 2. Met mijn manier van aanpak probeer ik het bekende jojo-effect te vermijden en met succes! Ik ben meer dan… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Hilde Smeesters boeken
  E-book
  Hilde Smeesters - Vandaag begin ik met Smartpoints

  Start vandaag nog met een gezonde levensstijl Weight Watchers is dé organisatie op het vlak van gezondheid en afvallen. Maak nu kennis met ons verfrissende Feel Good programma voor iedereen die gezonder, energieker, slanker en gelukkiger wil leven. In dit… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Stephanie Scheirlynck boeken
  E-book
  Stephanie Scheirlynck - Het sportkookboek voor jonge sporters

  Een compleet sportkookboek voor jonge sporters, met gerechten voor school-, trainings- en wedstrijddagen Na het succesvolle werk Het sportkookboek heeft topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck een nieuw boek ontwikkeld in dezelfde reeks, namelijk een… (E-book)

  Lees meer...
  23,99
 • Seppe Nobels boeken
  E-book
  Seppe Nobels - Graanmarkt 13, Greens

  Juist wél voor groentjes! In zijn eerste kookboek, Vegetables that sparkle the conversation - dat inmiddels verkrijgbaar is in binnen- en buitenland - bewees Seppe Nobels dat hij een groentekok in hart en nieren is. In dit boek gaat hij nog een stap verder.… (E-book)

  Lees meer...
  27,99
 • Anja Wiersma boeken
  E-book
  Anja Wiersma - De kleine Koffie voor Dummies (eBook)

  In dit smakelijke boekje leer je alles over koffie, de aromatische warme drank die wereldwijd zo geliefd is. Onderwerpen als de geschiedenis van koffie, koffieproducerende landen en zetmethoden komen uitgebreid aan bod. Kun je een koffie-etiket niet goed lezen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Anja Wiersma boeken
  E-book
  Anja Wiersma - De kleine Chocolade voor Dummies (eBook)

  In dit smakelijke boekje leer je alles over chocolade, de geliefde lekkernij die je zowel kunt eten als drinken. Onderwerpen als de geschiedenis van cacao, cacao- en chocoladeproducerende landen en de verschillende soorten chocolade komen uitgebreid aan bod.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Brent Agin, Shereen Jegtvig boeken
  E-book
  Brent Agin, Shereen Jegtvig - Superfoods voor Dummies (eBook)

  Wil jij gezonder eten, afvallen en je weerstand versterken? Dat kan met superfoods! Dit enthousiasmerende boek vertelt je alles wat je daarvoor moet weten: waarom je superfoods nodig hebt, wat de wetenschap erachter is, hoe je superfoods bereidt en hoe je… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Sue Quinn boeken
  E-book
  Sue Quinn - Salade Easy

  Salade easy Salades zijn niet alleen gezond, maar ook erg lekker. En behalve dat ze snel zijn te bereiden, zijn salades ook makkelijk voor ieders smaak geschikt te maken. Combineer eens verschillende texturen en smaken voor een smakelijk geheel - een salade… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sue Quinn boeken
  E-book
  Sue Quinn - Suikervrij

  Suikervrije recepten voor iedereen. We weten allemaal wel dat suiker ongezond is, maar het vermijden van suiker in voeding blijkt vaak lastiger dan gedacht. Suikervrij helpt om beetje bij beetje suiker uit het dieet te bannen - onder andere door suikervrije… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Frank Van der Auwera boeken
  E-book
  Frank Van der Auwera - Wijnkoopgids 2016

  PRIMEUR! Nog meer leveranciers. Nog uitgelezener wijnen. Ook dit jaar selecteren Frank Van der Auweren en zijn ervaren proefpanel de 300 beste wijnen, 30 cava’s en andere bubbels voor een betaalbare prijs uit het omvangrijke aanbod. Niet alleen wijn uit de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Stephanie Scheirlynck boeken
  E-book
  Stephanie Scheirlynck - Het sportkookboek

  Het meest volledige sportkookboek van de bekendste topsportdiëtiste Met de juiste eetgewoontes kun je je sportprestaties verbeteren. Voor sporters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment binnen te krijgen. Zo halen ze het maximum… (E-book)

  Lees meer...
  27,99
 • Yves Thomaes boeken
  E-book
  Yves Thomaes - Lekker zonder allergenen

  Een nieuwe titel in de succesvolle reeks 'Lekker zonder' Allergie is een reactie van het menselijk afweersysteem op bepaalde stoffen van buitenaf die we allergenen noemen, en is de meest voorkomende chronische ziekte. Mensen die allergisch zijn aan… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Fern Green boeken
  E-book
  Fern Green - Gezonde thee

  Thee is de meest gedronken drank ter wereld, maar de meeste mensen houden het bij een kant-en-klaarzakje thee. En dat terwijl er zoveel heerlijke theecombinaties te maken zijn met gedroogde thee, verse kruiden, specerijen en vruchten. Neem nu eens zwarte thee… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Fern Green boeken
  E-book
  Fern Green - Nog meer groene sapjes

  Nog meer groene sapjes is het logische vervolg op 'Groene sapjes'. Het biedt dan ook nog veel meer gezonde drankjes voor een supersterk immuunsysteem, inclusief twaalf complete smoothie-detoxkuren en veel groene sapjes en smoothies om je weerstand te verhogen,… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Georgina Hayden boeken
  E-book
  Georgina Hayden - Slow

  Echt lekker eten heeft aandacht en tijd nodig. Slow viert de liefde en tijd die je in het bereiden van een maaltijd stopt. Kom tot rust en laad op met de heerlijke gerechten uit Slow. De liefde voor eten In Slow vind je altijd een recept dat bij jouw stemming… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Claartje Lindhout boeken
  E-book
  Claartje Lindhout - The Dutch kitchen

  Al is Nederland maar een klein landje, toch heeft iedere provincie haar specifieke gerechten: Gelderse gortesoep, Zeeuwse mosselen, Fries suikerbrood, Haagse bluf... Claartje Lindhout neemt nu ook de niet-Nederlandstaligen mee op een culinaire ontdekkingstocht… (E-book)

  Lees meer...
    7,99