Kookboeken

 • Rutger van den Broek boeken
  E-book
  Rutger van den Broek - Het hartige bakboek

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bart van Olphen boeken
  E-book
  Bart van Olphen - Vis voor elke dag

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vis voor elke dag biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken; van IJsland tot India en van Gambia tot Australië. Of je nu inspiratie zoekt voor een snelle lunch, een snack voor bij… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ingrid Hofstra boeken
  E-book
  Ingrid Hofstra - Van haver tot gort

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mieke Kosters boeken
  E-book
  Mieke Kosters - Skinnyminds

  Elke dag chocola, 12 kilo eraf? Het kan!'Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat; ik kwam van de wind al aan.'Denk jij ook bij elk glas wijn en stukje kaas, dat mag ik eigenlijk niet, ik moet afvallen?… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ed McCarthy, Mary Ewing-Mulligan boeken
  E-book
  Ed McCarthy, Mary Ewing-Mulligan - Wijn voor Dummies, 5e editie (eBook)

  Met 'Wijn voor Dummies' kun je snel en gemakkelijk als een echte connaisseur van wijn genieten. Je leest wat de basissoorten wijn zijn, hoe deze smaken, van welke druiven wijn wordt gemaakt en hoe wijnen aan hun naam komen. Er is aandacht voor het kopen,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Anthony Warner boeken
  E-book
  Anthony Warner - De eetwijzer

  In 'De eetwijzer' geeft Anthony Warner ('The Angry Chef') antwoord op vragen als: zijn e-nummers ongezond? Heeft detoxen zin? Wat is gezonde voeding? Te midden van alle superfoods, gluten- en suikervrije diëten en green happiness is er eindelijk een helder… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Karolien Olaerts boeken
  E-book
  Karolien Olaerts - Gewoon gezond

  Na een jarenlang worsteling met haar gewicht en het tevergeefs uitproberen van allerlei voorgeschreven diëten, neemt voedingswetenschapper Karolien Olaerts het heft in eigen handen. Weg met de dieetboeken en de opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bambood Kookboeken boeken
  E-book
  Bambood Kookboeken - 50 + Glutenvrije Recepten met Vlees

  Wie glutenintolerant is, moet een glutenvrij dieet volgen. Gluten is een mengsel van eiwitten dat van nature voorkomt in bepaalde granen. Mensen met de aandoening coeliakie moeten een glutenvrij dieet volgen. Ook personen bij wie glutensensitiviteit is… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Sandra Bekkari boeken
  E-book
  Sandra Bekkari - Nooit meer diëten deel 4

  Vlaanderen viel als een blok voor de sympathieke voedingsdeskundige Sandra Bekkari. En als nieuw VTM-gezicht in een dagelijks kookprogramma zal haar populariteit alleen maar stijgen. Met haar Sana-methode en de 'Nooit meer diëten'-boekenreeks inspireert ze… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Joke Reijnders boeken
  E-book
  Joke Reijnders - Koken voor Dummies (eBook)

  In 'Koken voor Dummies' doe je alle basiskennis op die nodig is om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Anders dan de meeste kookboeken, richt dit boek zich op de beginnende kok die niet of nauwelijks kan koken. Het bevat tientallen recepten waarmee… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Margaux Maeterlinck, Christophe Declercq boeken
  E-book
  Margaux Maeterlinck, Christophe Declercq - Sweet Foodista

  In Sweet Foodista vertalen fooddesigner Margaux Maeterlinck en chef Christophe Declercq hippe foodtrends naar verrassende recepten die je eenvoudig thuis kan maken. Ze tonen je zalige zoetigheden met een onverwachte invalshoek onder het motto 'try something… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Meneer Wateetons boeken
  E-book
  Meneer Wateetons - Worstbijbel

  Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marieke Frankema boeken
  E-book
  Marieke Frankema - Maak je eigen kruidenmixen

  In 2016 moest Marieke haar eetgewoonten van de ene op de andere dag flink aanpassen. Dit betekende dat ze bijna alle kruidenmixen, voor bijvoorbeeld gehakt en aardappels, maar ook voor Kip Siam en Taco's, kon weggooien. De 13 kruidenmixen die ze ter vervanging… (E-book)

  Lees meer...
    0,99
 • Joshua McFadden, Martha Holmberg boeken
  E-book
  Joshua McFadden, Martha Holmberg - Zes seizoenen

  225 recepten uit zes seizoenen met groenten in de hoofdrol Eenvoudige, uitgekiende recepten die tonen hoe je groenten kunt bereiden als ze op hun best zijn. Joshua McFadden, chef-kok en boer, deelt zijn kennis en passie. Zes seizoenen verandert de wijze waarop… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Suzy Ashford boeken
  E-book
  Suzy Ashford - Picknick

  In Picknick staan heel veel makkelijke recepten die je inspiratie geven voor een heerlijk luxe picknickuitje. De allereerste zonnestraaltjes in de lente, een prachtige zomeravond of een zonnige herfstdag: ze nodigen allemaal uit tot één ding: een… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Veerle De Brabanter boeken
  E-book
  Veerle De Brabanter - De Flexikok De Flexikok gaat zomers

  Steeds meer mensen hebben nood aan een aangepaste en gevarieerde voeding. Nieuw samengestelde gezinnen met uiteenlopende smaken en gewoontes, tafelgenoten met allerhande voedselallergieën, calorieëntellers, veggies, veganisten, vis- of vleesliefhebbers...… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Nathalie Meskens boeken
  E-book
  Nathalie Meskens - Plan Boost

  Enkele maanden geleden doken de eerste foto's op van een stralende, energieke, ravissante Nathalie Meskens. En met de foto's kwamen ook de vragen. Eén vraag blijft ze elke dag opnieuw horen: 'wat is je geheim?'. Hoe kreeg ze een dergelijke metamorfose voor… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Sandra Bekkari boeken
  E-book
  Sandra Bekkari - Nooit meer diëten, de Thermomix editie

  Wie voedingsdeskundige Sandra Bekkari nu nog niet kent, heeft de voorbije maanden op een andere planeet geleefd. Van haar boekenreeks 'Nooit meer diëten' verkocht ze intussen al meer dan 150.000 exemplaren. Met haar no-nonsense stappenplan begeleidde ze al… (E-book)

  Lees meer...
  25,00
 • Joke Reijnders, Nele De Doncker, Stefaan Dumon boeken
  E-book
  Joke Reijnders, Nele De Doncker, Stefaan Dumon - Brood bakken voor Dummies (eBook)

  Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In dit boek vind je meer dan honderd recepten,… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Julius Jaspers boeken
  E-book
  Julius Jaspers - Oriental streetfood

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Oriental Streetfood staat vol Aziatische gerechten om zelf te maken. Het boek is samengesteld uit een grote selectie lichte, gezonde en lekkere Aziatische hapjes, veelal bedoeld om te delen met je… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Steven Desair, Joris Lens, Mathias Dirckx boeken
  E-book
  Steven Desair, Joris Lens, Mathias Dirckx - Meer dan de rest

  ?De REST is meer dan de restjes in je koelkast of in je vuilbak. Het is ook de gigantische hoeveelheid vers voedsel die zomaar weggegooid wordt omdat de producten niet voldoen aan de esthetische normen of omdat ze onbekend zijn. Wereldwijd wordt een derde van… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Ed McCarthy, Mary Ewing-Mulligan boeken
  E-book
  Ed McCarthy, Mary Ewing-Mulligan - De kleine Wijn voor Dummies (eBook)

  Voor gewone stervelingen is het niet altijd gemakkelijk om van wijn te genieten. Laat staan dat je een goede wijn weet uit te zoeken. Maar wijn hoeft helemaal geen obstakel voor je te zijn, dankzij dit handige boekje. Van de keuze, de opslag en het serveren… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Nicolaas Klei boeken
  E-book
  Nicolaas Klei - Omfietswijngids 2018

  In deze spiksplinternieuwe, bomvolle Omfietswijngids onthult Nicolaas Klei de 349 Omfietswijnen van 2018. Of, zoals hij zelf schrijft:‘Volgens de gezondheidspolitie krijg je al ruggenmergtering als je alleen maar denkt aan een fles wijn, en wie daadwerkelijk… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jay McInerney boeken
  E-book
  Jay McInerney - Een hedonist in de kelder

  Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Een hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn favoriete onderwerp. Het resultaat is deze vermakelijke verzameling verhalen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mari Maris boeken
  E-book
  Mari Maris - Mari plukt de dag

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Alles wat we eten heeft een verhaal, daarom is dit meer dan een kookboek. Het beantwoordt heus niet al uw vragen, maar in elk geval wel die ene vraag die ons allemaal bezighoudt: wat eten we vandaag? Die… (E-book)

  Lees meer...
    9,99