Kookboeken

 • Bambood Kookboeken boeken
  E-book
  Bambood Kookboeken - 50 + Glutenvrije Recepten met Vlees

  Wie glutenintolerant is, moet een glutenvrij dieet volgen. Gluten is een mengsel van eiwitten dat van nature voorkomt in bepaalde granen. Mensen met de aandoening coeliakie moeten een glutenvrij dieet volgen. Ook personen bij wie glutensensitiviteit is… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Rutger van den Broek boeken
  E-book
  Rutger van den Broek - Het hartige bakboek

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bart van Olphen boeken
  E-book
  Bart van Olphen - Vis voor elke dag

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vis voor elke dag biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken; van IJsland tot India en van Gambia tot Australië. Of je nu inspiratie zoekt voor een snelle lunch, een snack voor bij… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ingrid Hofstra boeken
  E-book
  Ingrid Hofstra - Van haver tot gort

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mieke Kosters boeken
  E-book
  Mieke Kosters - Skinnyminds

  Elke dag chocola, 12 kilo eraf? Het kan!'Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat; ik kwam van de wind al aan.'Denk jij ook bij elk glas wijn en stukje kaas, dat mag ik eigenlijk niet, ik moet afvallen?… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ed McCarthy, Mary Ewing-Mulligan boeken
  E-book
  Ed McCarthy, Mary Ewing-Mulligan - Wijn voor Dummies, 5e editie (eBook)

  Met 'Wijn voor Dummies' kun je snel en gemakkelijk als een echte connaisseur van wijn genieten. Je leest wat de basissoorten wijn zijn, hoe deze smaken, van welke druiven wijn wordt gemaakt en hoe wijnen aan hun naam komen. Er is aandacht voor het kopen,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Anthony Warner boeken
  E-book
  Anthony Warner - De eetwijzer

  In 'De eetwijzer' geeft Anthony Warner ('The Angry Chef') antwoord op vragen als: zijn e-nummers ongezond? Heeft detoxen zin? Wat is gezonde voeding? Te midden van alle superfoods, gluten- en suikervrije diëten en green happiness is er eindelijk een helder… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Karolien Olaerts boeken
  E-book
  Karolien Olaerts - Gewoon gezond

  Na een jarenlang worsteling met haar gewicht en het tevergeefs uitproberen van allerlei voorgeschreven diëten, neemt voedingswetenschapper Karolien Olaerts het heft in eigen handen. Weg met de dieetboeken en de opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nathalie Meskens boeken
  E-book
  Nathalie Meskens - Plan Boost

  Enkele maanden geleden doken de eerste foto's op van een stralende, energieke, ravissante Nathalie Meskens. En met de foto's kwamen ook de vragen. Eén vraag blijft ze elke dag opnieuw horen: 'wat is je geheim?'. Hoe kreeg ze een dergelijke metamorfose voor… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Sandra Bekkari boeken
  E-book
  Sandra Bekkari - Nooit meer diëten, de Thermomix editie

  Wie voedingsdeskundige Sandra Bekkari nu nog niet kent, heeft de voorbije maanden op een andere planeet geleefd. Van haar boekenreeks 'Nooit meer diëten' verkocht ze intussen al meer dan 150.000 exemplaren. Met haar no-nonsense stappenplan begeleidde ze al… (E-book)

  Lees meer...
  25,00
 • Joke Reijnders, Nele De Doncker, Stefaan Dumon boeken
  E-book
  Joke Reijnders, Nele De Doncker, Stefaan Dumon - Brood bakken voor Dummies (eBook)

  Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In dit boek vind je meer dan honderd recepten,… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Julius Jaspers boeken
  E-book
  Julius Jaspers - Oriental streetfood

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Oriental Streetfood staat vol Aziatische gerechten om zelf te maken. Het boek is samengesteld uit een grote selectie lichte, gezonde en lekkere Aziatische hapjes, veelal bedoeld om te delen met je… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Steven Desair, Joris Lens, Mathias Dirckx boeken
  E-book
  Steven Desair, Joris Lens, Mathias Dirckx - Meer dan de rest

  ?De REST is meer dan de restjes in je koelkast of in je vuilbak. Het is ook de gigantische hoeveelheid vers voedsel die zomaar weggegooid wordt omdat de producten niet voldoen aan de esthetische normen of omdat ze onbekend zijn. Wereldwijd wordt een derde van… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Ed McCarthy, Mary Ewing-Mulligan boeken
  E-book
  Ed McCarthy, Mary Ewing-Mulligan - De kleine Wijn voor Dummies (eBook)

  Voor gewone stervelingen is het niet altijd gemakkelijk om van wijn te genieten. Laat staan dat je een goede wijn weet uit te zoeken. Maar wijn hoeft helemaal geen obstakel voor je te zijn, dankzij dit handige boekje. Van de keuze, de opslag en het serveren… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Nicolaas Klei boeken
  E-book
  Nicolaas Klei - Omfietswijngids 2018

  In deze spiksplinternieuwe, bomvolle Omfietswijngids onthult Nicolaas Klei de 349 Omfietswijnen van 2018. Of, zoals hij zelf schrijft:‘Volgens de gezondheidspolitie krijg je al ruggenmergtering als je alleen maar denkt aan een fles wijn, en wie daadwerkelijk… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jay McInerney boeken
  E-book
  Jay McInerney - Een hedonist in de kelder

  Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Een hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn favoriete onderwerp. Het resultaat is deze vermakelijke verzameling verhalen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mari Maris boeken
  E-book
  Mari Maris - Mari plukt de dag

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Alles wat we eten heeft een verhaal, daarom is dit meer dan een kookboek. Het beantwoordt heus niet al uw vragen, maar in elk geval wel die ene vraag die ons allemaal bezighoudt: wat eten we vandaag? Die… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Piet Huysentruyt boeken
  E-book
  Piet Huysentruyt - Piet à volonté (e-boek - epub)

  Een onmisbaar familiekookboek van maar liefst 736 pagina's voor een leven lang kookplezierDe kookbijbel van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkochtPiet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn… (E-book)

  Lees meer...
  23,99
 • Nigella Lawson boeken
  E-book
  Nigella Lawson - Simply Nigella

  In Simply Nigella brengt Nigella Lawson het oprechte plezier en kalme comfort terug in onze keuken. Het bevat 125 inspirerende en toegankelijke recepten die moeiteloos in ons drukke leven passen, boordevol ingrediënten waar zowel je lichaam als je geest… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Sergio Herman boeken
  E-book
  Sergio Herman - Just Cook It

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Nigella Lawson boeken
  E-book
  Nigella Lawson - Bij mij aan tafel

  Voor Nigella Lawson, de koningin van de thuiskeuken, draait eten om herinneringen, 'Bij mij aan tafel' is daar een afspiegeling van. Het bevat recepten van de gerechten die ze at in haar jeugd, het eten dat ze bereidt voor vrienden en familie, kortom:… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Pauline Dubois boeken
  E-book
  Pauline Dubois - Spring rolls

  Maak de lekkerste springrolls zelf met verse rijstvellen, groenten en ander lekkers! Leuk als origineel borrelhapje of als gezonde avondmaaltijd. Lekkere recepten voor springrolls Met rijstvellen die je even in water weekt, maak je zelf de lekkerste verse… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Hugh Johnson boeken
  E-book
  Hugh Johnson - Hugh Johnsons Wijngids 2018

  ‘Maar ruimte voor één wijngids in je leven? Dan moet het deze zijn.’ Howard G. Goldberg, The New York Times Hugh Johnsons wijngids: de bijbel van de ultieme wijnkenner Deze gids is niet alleen onder kenners, maar ook voor de beginnende wijnliefhebber de… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Bart Ardijns boeken
  E-book
  Bart Ardijns - 40 verbluffende desserts

  Patissier Bart Ardijns presenteert 15 succesvolle klassieke desserts op een uiterst creatieve manier. Daarnaast weet hij op meesterlijke wijze en met de nodige portie inventiviteit 20 originele topdesserts te ontwikkelen met afwisseling van smaak, textuur,… (E-book)

  Lees meer...
  31,99
 • Loïc Van Impe boeken
  E-book
  Loïc Van Impe - Loïc The Rookie Cook

  ?Loïc lijkt een doodgewone gast: net aan het werk, trapt weleens tegen een voetbal, speelt in een bandje ... Maar achter het fornuis gaat hij helemaal los, en wordt hij The Rookie Cook!Met zijn flitsende #kotfood-filmpjes (en zijn sympathieke zelf natuurlijk)… (E-book)

  Lees meer...
  17,99