Boeken over wijn en dranken

  • Cynthia Schultz boeken
    Cynthia Schultz - Wijnnotities

    Wijnproeven is een grote hobby van Cynthia Schultz. Binnen korte tijd haalde ze twee van de vier WSET-levels, interviewde ze diverse wijngrootheden als Thérèse Boer, Harold Hamersma en Jan van Lissum. Ze maakt diverse (pers)trips naar wijnstreken en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Georgina Davies boeken
    Georgina Davies - Infused water

    Goed nieuws voor mensen die moeite hebben met het drinken van 1,5 tot 2 liter water per dag! Maak water drinken leuker door het een extra smaakje mee te geven. Water met een fruit- of groentesmaak of een spannend, meer volwassen watertje door toevoeging van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    13,50
  • Rudolf Pierik boeken
    Rudolf Pierik - Duitse en Oostenrijkse wijnen

    Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaan kweek (het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De kleine Hamersma

    Alle betaalbare wijnen in een handige en betaalbare gids. De Kleine Hamersma is er voor iedereen die wil weten welke wijn hij het beste waar kan kopen. En dat voor minder dan € 7,50: de meest populaire prijsklasse onder wijnkopend Nederland. Harold Hamersma… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De grote Hamersma 2019

    Goede wijn behoeft geen krans, maar wel een notering in De Grote Hamersma. Het allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber is weer bijgewerkt met de nieuwe oogst. Ook dit jaar gingen Harold Hamersma en Esmee Langereis op onderzoek uit bij… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Natalie Savona boeken
    Natalie Savona - I love juices & smoothies

    Drink u gezond en voel u goed met deze heerlijke recepten voor sappen en smoothies. Meer dan 100 creatieve recepten met een grote diversiteit aan verse ingrediënten. Deze complete handleiding voor de juicer behandelt alle basisinformatie die u nodig heeft om… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Matthias Thun boeken
    Matthias Thun - Wanneer smaakt de wijn 2019

    Als je een fles wijn koopt om mee naar huis te nemen, wanneer is die wijn dan op zijn best? Zou je dat niet willen weten? Gebaseerd op de Biodynamische kalender van Maria Thun vertelt deze handzame gids je welke dagen optimale wijdrinkdagen zijn en op welke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,00
  • Hans Offringa, Marcel Langedijk boeken
    Hans Offringa, Marcel Langedijk - Mijn Whisky

    Mijn Whisky Op 5 april 2011 ontmoetten een whiskyschrijver en een lifestylejournalist elkaar in The Brandy Library, een chique club in Manhattan, NY. De aanleiding was een exclusieve proeverij van Highland Park, de stoere single malt van de Orkney Eilanden, in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Madeline Puckette, Justin Hammack boeken
    Madeline Puckette, Justin Hammack - Wine Folly Masterclass

    Wine Folly Masterclass is de uitgebreidere wijngids en zit bomvol nieuwe informatie voor wijnliefhebbers. Wine Folly Masterclass is een must-have voor alle vinologen en liefhebbers die hun wijnkennis op een leuke en praktische manier willen vergroten. De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Stefan Adrian, Anna-Rebecca Wiedermann boeken
    Stefan Adrian, Anna-Rebecca Wiedermann - Mocktails

    Shaken & stirred Zonder is het nieuwe met: alcoholvrije cocktails geven een ware smaakexplosie! Mocktails met zelfgemaakte siropen, vers fruit, specerijen of kruidenextracten strelen je gehemelte en zijn soms mild, soms prikkelend, maar altijd spannend. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Timothy d'Offay boeken
    Timothy d'Offay - Puur genieten van thee

    Van matcha tot oolong: de beste bereidingsmethoden en de heerlijkste recepten met losse thee. Losse thee wordt alsmaar populairder. Behalve dat bladthee gewoon veel lekkerder smaakt dan de theezakjes uit de supermarkt, bevat hij geen toegevoegde suikers en zit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Jasper Van Papeghem boeken
    Jasper Van Papeghem - Bio

    Wijnliefhebbers - en zijn we dat niet allemaal? - zien vaak door de bomen het bos niet meer. Biologisch is in de keuken en bij de meeste mensen thuis al lang geen onbekende meer, eerder een must, maar de wijnen lijken in ons aankoopgedrag wat achterop te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,95
  • Mariëlla Beukers boeken
    Mariëlla Beukers - Wijnkronieken

    Aan de hand van verschillende thema’s beschrijft dit boek op boeiende en toegankelijke wijze de eeuwenlange relatie die Nederlanders hebben met wijn, van de Romeinen tot de 21e eeuw. Niet als een droge, chronologische opsomming van feiten, maar in levendige… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Peter Doomen boeken
    Peter Doomen - Bucketlist voor een wijnkenner

    Hardnekkige wijnmythes worden genadeloos ontkracht. Wil je een echte wijnkenner worden? In Bucketlist voor een wijnkenner begeleidt Peter Doomen je in 100 stappen tot je jezelf een echte wijnkenner kunt noemen. Eerst ontdek je je wijnproeversprofiel: ben je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Ilja Gort boeken
    Ilja Gort - Slurpen zonder grenzen

    In dit achtste Slurp-boek geeft Ilja Gort een kijkje achter de schermen van de opnames van het televisieprogramma Gort over de Grens in Italië. Hij beschrijft zijn ontmoeting met Sting, die de aanzet vormde voor de opnames van deze tv-serie en doet met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • April White, Stephen Wood boeken
    April White, Stephen Wood - Van appels tot cider

    Maak thuis lekkere cider met een paar ingrediënten, een minimale uitrusting en de handige tips van Stephen Wood en het team van Farnum Hill Ciders.In Van appel tot cider maakt u kennis met een eenvoudige filosofie die in de loop der eeuwen is ontstaan: cider… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Wodka

    wodkageschiedenis [*] productie [*] merkenGlashelder en trendy: wodka is de nummer één onder de sterke dranken, puur of gemixt. De kenner, die wodka drinkt met of zonder ijs, weet in al die soorten kleine smaaknuances aan te wijzen. Dit boek vertelt het… (Harde kaft)

    Lees meer...
      6,50
  • Ulrike Lowis boeken
    Ulrike Lowis - Whisky

    Whisky - gewaardeerd, vereerd, geliefd en onvergelijkelijk van smaak. Dit compacte handboek is fotoboek en naslagwerk in een. Het biedt u een unieke ontdekkingsreis door de wereld van de whisky. Lees alles over de geschiedenis, traditie en vervaardiging van… (Harde kaft)

    Lees meer...
      6,50
  • Ulrike Lowis boeken
    Ulrike Lowis - Rum

    Rum is meer dan een sterkedrank: rum is een levensgevoel. Het vloeibare goud van de Caraïben geeft niet alleen exotische cocktails en longdrinks pit, maar door de rijping in houten vaten bezorgt het ook in pure vorm liefhebbers en lekkerbekken enorm genot.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      6,50
  • Geert-Jan Vis, Denise Maljers, Stan Beurskens boeken
    Geert-Jan Vis, Denise Maljers, Stan Beurskens - Wijn van Nederlandse bodem

    Rijk geïllustreerd boek over wijn van Nederlandse bodem Hoe goed gaat het met onze wijn? Kunnen we de smaak van de bodem, de invloed van terroir in Nederlandse wijnen proeven? Experts laten in Wijn van Nederlandse bodem voor het eerst heel visueel de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Isabel Boons, Tom Neijens boeken
    Isabel Boons, Tom Neijens - Rum

    De nieuwe referentie voor elke rumliefhebber Dit boek is een ode aan de rebel onder de spirits: rum. Geen regels, geen wetten en geen opgelegde definities. Rum herbergt een schat aan kleuren, geuren en smaken - toegankelijk of complex, zacht of stevig - en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Paul Daeleman boeken
    Paul Daeleman - Brouwerspoëzie

    Wanneer aan het einde van de negentiende eeuw moderne brouwtechnieken en transportmiddelen innovatie en schaalvergroting mogelijk maken, komen langzaam maar zeker de merken opzetten. Een bier positioneren tegenover andere bieren, het wegdrukken van binnen- en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,95
  • Sven de Potter boeken
    Sven de Potter - On the rocks

    Met een cocktail in de hand luiden we officieel de zomer in. Stijlvol cool maar met een warme glimlach stelt de barman, pardon: mixologist, ons een zalige cocktail voor. Van een frisse Frozen Margarita tot een zoete Strawberry Daiquiri, van een exotische Piña… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Jan Hilco Frijlink boeken
    Jan Hilco Frijlink - Het derde zintuig

    'Herinneringen van het Derde Zintuig' waarmee dit bundeltje opent, is het verhaal van de mooiste wijn ter wereld, tenminste: daarvan is Hilco Frijlink rotsvast overtuigd. Maar oordeel zelf!In dit verhaal wordt overigens eindelijk een wetenschappelijk… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,00
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De grote Hamersma biologisch

    Biologische wijnen worden steeds populairder. De afgelopen tien jaar is wereldwijd het aantal hectaren waarop duurzaam wordt geproduceerd verdrievoudigd. Maar wat zijn nu precies biologische wijnen? Zijn die anders dan biologisch-dynamische wijnen of… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,00