Boeken over wijn en dranken

  • Jasper Van Papeghem boeken
    Jasper Van Papeghem - Bio

    Wijnliefhebbers - en zijn we dat niet allemaal? - zien vaak door de bomen het bos niet meer. Biologisch is in de keuken en bij de meeste mensen thuis al lang geen onbekende meer, eerder een must, maar de wijnen lijken in ons aankoopgedrag wat achterop te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Natalie Savona boeken
    Natalie Savona - I love juices & smoothies

    Drink u gezond en voel u goed met deze heerlijke recepten voor sappen en smoothies. Meer dan 100 creatieve recepten met een grote diversiteit aan verse ingrediënten. Deze complete handleiding voor de juicer behandelt alle basisinformatie die u nodig heeft om… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Matthias Thun boeken
    Matthias Thun - Wanneer smaakt de wijn 2019

    Als je een fles wijn koopt om mee naar huis te nemen, wanneer is die wijn dan op zijn best? Zou je dat niet willen weten? Gebaseerd op de Biodynamische kalender van Maria Thun vertelt deze handzame gids je welke dagen optimale wijdrinkdagen zijn en op welke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,00
  • Hans Offringa, Marcel Langedijk boeken
    Hans Offringa, Marcel Langedijk - Mijn Whisky

    Mijn Whisky Op 5 april 2011 ontmoetten een whiskyschrijver en een lifestylejournalist elkaar in The Brandy Library, een chique club in Manhattan, NY. De aanleiding was een exclusieve proeverij van Highland Park, de stoere single malt van de Orkney Eilanden, in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Stefan Adrian, Anna-Rebecca Wiedermann boeken
    Stefan Adrian, Anna-Rebecca Wiedermann - Mocktails

    Shaken & stirred Zonder is het nieuwe met: alcoholvrije cocktails geven een ware smaakexplosie! Mocktails met zelfgemaakte siropen, vers fruit, specerijen of kruidenextracten strelen je gehemelte en zijn soms mild, soms prikkelend, maar altijd spannend. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Timothy d'Offay boeken
    Timothy d'Offay - Puur genieten van thee

    Van matcha tot oolong: de beste bereidingsmethoden en de heerlijkste recepten met losse thee. Losse thee wordt alsmaar populairder. Behalve dat bladthee gewoon veel lekkerder smaakt dan de theezakjes uit de supermarkt, bevat hij geen toegevoegde suikers en zit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Peter Doomen boeken
    Peter Doomen - Bucketlist voor een wijnkenner

    Hardnekkige wijnmythes worden genadeloos ontkracht. Wil je een echte wijnkenner worden? In Bucketlist voor een wijnkenner begeleidt Peter Doomen je in 100 stappen tot je jezelf een echte wijnkenner kunt noemen. Eerst ontdek je je wijnproeversprofiel: ben je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Madeline Puckette, Justin Hammack boeken
    Madeline Puckette, Justin Hammack - Wine Folly Masterclass

    Wine Folly Masterclass is de uitgebreidere wijngids en zit bomvol nieuwe informatie voor wijnliefhebbers. Wine Folly Masterclass is een must-have voor alle vinologen en liefhebbers die hun wijnkennis op een leuke en praktische manier willen vergroten. De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Mariëlla Beukers boeken
    Mariëlla Beukers - Wijnkronieken

    Aan de hand van verschillende thema’s beschrijft dit boek op boeiende en toegankelijke wijze de eeuwenlange relatie die Nederlanders hebben met wijn, van de Romeinen tot de 21e eeuw. Niet als een droge, chronologische opsomming van feiten, maar in levendige… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Jane Parkinson boeken
    Jane Parkinson - De juiste wijn

    Een diner is niet geslaagd zonder een goed glas wijn. Maar hoe weet je welke wijn je moet serveren? Kun je beter gaan voor een Franse merlot, of toch een Italiaanse? En drink je hem het best koud of op kamertemperatuur? In dit boek introduceert Jane Parkinson,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Hans Offringa, Becky Offringa boeken
    Hans Offringa, Becky Offringa - Whisky Almanak

    LUSTRUMEDITIE 5de WHISKY ALMANAK 5de geheel herziene speciale lustrumeditie van de Whisky Almanak, al 15 jaar het standaardwerk in Nederland voor de whiskyliefhebber. Proefnotities van circa 300 whiskies en whiskeys met duidelijke kleurenfoto's van de flessen.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Mickael Guidot boeken
    Mickael Guidot - Cocktailkenner word je zo

    Cocktails: iedereen drinkt er wel eens een en weet wat het zijn. Maar als je denkt dat een cocktail gewoon een mengsel is, heb je het mis. Elke cocktail is grondig doordacht om je de ultieme geur- en smaakbeleving te geven. De kunst van het mixen van een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,50
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De grote Hamersma biologisch

    Biologische wijnen worden steeds populairder. De afgelopen tien jaar is wereldwijd het aantal hectaren waarop duurzaam wordt geproduceerd verdrievoudigd. Maar wat zijn nu precies biologische wijnen? Zijn die anders dan biologisch-dynamische wijnen of… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,00
  • Amy Zavatto boeken
    Amy Zavatto - Prosecco made me do it

    A party in a glass. Met Prosecco made me do it wordt het een feest in huis. Dit vrolijk geïllustreerde boek introduceert de wereld van prosecco: niet meer weg te denken als hét ingrediënt voor een bruisende cocktail. Expert Amy Zavatto geeft maar liefst 60… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Guire Aubert boeken
    Guire Aubert - Bierkenner word je zo

    Bier: het meest populaire alcoholische drankje ter wereld. Maar alhoewel het op ieder continent verkrijgbaar is, heeft niet iedereen weet van het brouwproces. Met 'Bierkenner word je zo' ontdek je het geheim van mout, de eigenschappen van hop en wordt het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,50
  • Wes Marshall boeken
    Wes Marshall - Wat je als wijnliefhebber moet weten

    De meeste mensen die wel eens genieten van een glas wijn zouden graag meer willen weten over de complexe wijnwereld. Wat je als wijnliefhebber moet weten biedt informatie in een duidelijke en eenvoudige vraag-en-antwoord formule. Aangevuld met tabellen,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Wieger Favier boeken
    Wieger Favier - Whisky van de lage landen

    Wie denkt dat whisky alleen uit Schotland en Ierland komt, heeft het mis. Whisky is 'booming' en overal in de wereld wagen kleine distilleerderijen zich aan deze ingewikkelde, arbeidsintensieve en kostbare drank. Ook in Nederland en België maken verschillende… (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,50
  • Jens Dreisbach boeken
    Jens Dreisbach - Gin

    Gin geschiedenis - productie - merken Gin is in! Ontdek in dit inspirerende boek alles wat u over deze topper van het hippe uitgaansleven wilt weten: van de boeiende geschiedenis van dit cultdrankje via de alchemistische kunst van het stoken ervan tot de beste… (Harde kaft)

    Lees meer...
      6,50
  • Wodka

    wodkageschiedenis [*] productie [*] merkenGlashelder en trendy: wodka is de nummer één onder de sterke dranken, puur of gemixt. De kenner, die wodka drinkt met of zonder ijs, weet in al die soorten kleine smaaknuances aan te wijzen. Dit boek vertelt het… (Harde kaft)

    Lees meer...
      6,50
  • Ulrike Lowis boeken
    Ulrike Lowis - Whisky

    Whisky - gewaardeerd, vereerd, geliefd en onvergelijkelijk van smaak. Dit compacte handboek is fotoboek en naslagwerk in een. Het biedt u een unieke ontdekkingsreis door de wereld van de whisky. Lees alles over de geschiedenis, traditie en vervaardiging van… (Harde kaft)

    Lees meer...
      6,50
  • Mariella Beukers, Irene de Vette boeken
    Mariella Beukers, Irene de Vette - Wijn van eigen bodem

    Ontdek de lekkerste Nederlandse wijnen met Mariëlla Beukers en Irene de VetteGroente en fruit uit eigen tuin, eieren en kaas van de boer om de hoek, vlees van een varken of koe dat in de directe omgeving is opgegroeid: steeds meer mensen zijn bewust bezig met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,50
  • April White, Stephen Wood boeken
    April White, Stephen Wood - Van appels tot cider

    Maak thuis lekkere cider met een paar ingrediënten, een minimale uitrusting en de handige tips van Stephen Wood en het team van Farnum Hill Ciders.In Van appel tot cider maakt u kennis met een eenvoudige filosofie die in de loop der eeuwen is ontstaan: cider… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Dave Broom boeken
    Dave Broom - Gin

    Dit boek vertelt u hoe u de vele soorten gin die er zijn, kunt gebruiken. Het gaat over klassieke en nieuwe gin, over gin uit de hele wereld. Het gaat over gin met tonic en Sicilian lemonade. Het gaat over de beste gin voor een perfecte martini of negroni. Het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Antoon Balis boeken
    Antoon Balis - Succesvol wijn maken

    'Succesvol wijn maken' is een boek voor wijnliefhebbers die de ambitie hebben om zelf iets lekkers op tafel te zetten. Het is geschikt voor de beginnende wijnmaker, alsook voor degenen die al meer gevorderd zijn en nog op zoek zijn naar extra informatie of… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Hans Offringa boeken
    Hans Offringa - Rum & Reggae

    "Ik houd van blenden, van een goede blend van producten, of het nu een rum blend is die in alle dimensies klopt of een muziek mix, een melodie die helemaal in orde is. De blend van rum & reggae in dit boek is in één woord samengevat: Top!" Carsten Vlierboom,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95