Boeken over wijn en dranken

  • Rudolf Pierik boeken
    Rudolf Pierik - Duitse en Oostenrijkse wijnen

    Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaan kweek (het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Cynthia Schultz boeken
    Cynthia Schultz - Wijnnotities

    Wijnproeven is een grote hobby van Cynthia Schultz. Binnen korte tijd haalde ze twee van de vier WSET-levels, interviewde ze diverse wijngrootheden als Thérèse Boer, Harold Hamersma en Jan van Lissum. Ze maakt diverse (pers)trips naar wijnstreken en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De grote Hamersma 2019

    Goede wijn behoeft geen krans, maar wel een notering in De Grote Hamersma. Het allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber is weer bijgewerkt met de nieuwe oogst. Ook dit jaar gingen Harold Hamersma en Esmee Langereis op onderzoek uit bij… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De kleine Hamersma

    Alle betaalbare wijnen in een handige en betaalbare gids. De Kleine Hamersma is er voor iedereen die wil weten welke wijn hij het beste waar kan kopen. En dat voor minder dan € 7,50: de meest populaire prijsklasse onder wijnkopend Nederland. Harold Hamersma… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Natalie Savona boeken
    Natalie Savona - I love juices & smoothies

    Drink u gezond en voel u goed met deze heerlijke recepten voor sappen en smoothies. Meer dan 100 creatieve recepten met een grote diversiteit aan verse ingrediënten. Deze complete handleiding voor de juicer behandelt alle basisinformatie die u nodig heeft om… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Hans Offringa, Marcel Langedijk boeken
    Hans Offringa, Marcel Langedijk - Mijn Whisky

    Mijn Whisky Op 5 april 2011 ontmoetten een whiskyschrijver en een lifestylejournalist elkaar in The Brandy Library, een chique club in Manhattan, NY. De aanleiding was een exclusieve proeverij van Highland Park, de stoere single malt van de Orkney Eilanden, in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Matthias Thun boeken
    Matthias Thun - Wanneer smaakt de wijn 2019

    Als je een fles wijn koopt om mee naar huis te nemen, wanneer is die wijn dan op zijn best? Zou je dat niet willen weten? Gebaseerd op de Biodynamische kalender van Maria Thun vertelt deze handzame gids je welke dagen optimale wijdrinkdagen zijn en op welke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,00
  • Peter Doomen boeken
    Peter Doomen - Bucketlist voor een wijnkenner

    Hardnekkige wijnmythes worden genadeloos ontkracht. Wil je een echte wijnkenner worden? In Bucketlist voor een wijnkenner begeleidt Peter Doomen je in 100 stappen tot je jezelf een echte wijnkenner kunt noemen. Eerst ontdek je je wijnproeversprofiel: ben je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Madeline Puckette, Justin Hammack boeken
    Madeline Puckette, Justin Hammack - Wine Folly Masterclass

    Wine Folly Masterclass is de uitgebreidere wijngids en zit bomvol nieuwe informatie voor wijnliefhebbers. Wine Folly Masterclass is een must-have voor alle vinologen en liefhebbers die hun wijnkennis op een leuke en praktische manier willen vergroten. De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Ilja Gort boeken
    Ilja Gort - Slurpen zonder grenzen

    In dit achtste Slurp-boek geeft Ilja Gort een kijkje achter de schermen van de opnames van het televisieprogramma Gort over de Grens in Italië. Hij beschrijft zijn ontmoeting met Sting, die de aanzet vormde voor de opnames van deze tv-serie en doet met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Stefan Adrian, Anna-Rebecca Wiedermann boeken
    Stefan Adrian, Anna-Rebecca Wiedermann - Mocktails

    Shaken & stirred Zonder is het nieuwe met: alcoholvrije cocktails geven een ware smaakexplosie! Mocktails met zelfgemaakte siropen, vers fruit, specerijen of kruidenextracten strelen je gehemelte en zijn soms mild, soms prikkelend, maar altijd spannend. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Timothy d'Offay boeken
    Timothy d'Offay - Puur genieten van thee

    Van matcha tot oolong: de beste bereidingsmethoden en de heerlijkste recepten met losse thee. Losse thee wordt alsmaar populairder. Behalve dat bladthee gewoon veel lekkerder smaakt dan de theezakjes uit de supermarkt, bevat hij geen toegevoegde suikers en zit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Mariëlla Beukers boeken
    Mariëlla Beukers - Wijnkronieken

    Aan de hand van verschillende thema’s beschrijft dit boek op boeiende en toegankelijke wijze de eeuwenlange relatie die Nederlanders hebben met wijn, van de Romeinen tot de 21e eeuw. Niet als een droge, chronologische opsomming van feiten, maar in levendige… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Sander Schat, Ronald Buitenhuis, Gerben Hettinga boeken
    Sander Schat, Ronald Buitenhuis, Gerben Hettinga - Thuisbarista

    Ontdek zelf de geheimen van de perfecte espresso, cappuccino en cafetièrekoffie!In snel tempo is er in Nederland - in navolging van Engeland en Scandinavië - een nieuwe koffiecultuur aan het ontstaan. Hoogwaardige espresso- en koffiemachines deden eerst in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De grote Hamersma 2018

    Goede wijn behoeft geen krans, maar wel een notering in De Grote Hamersma.Het allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber is weer bijgewerkt met de nieuwe oogst. Ook dit jaar gingen Harold Hamersma en Esmee Langereis op onderzoek uit bij supermarkten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De grote Hamersma biologisch

    Biologische wijnen worden steeds populairder. De afgelopen tien jaar is wereldwijd het aantal hectaren waarop duurzaam wordt geproduceerd verdrievoudigd. Maar wat zijn nu precies biologische wijnen? Zijn die anders dan biologisch-dynamische wijnen of… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,00
  • Wes Marshall boeken
    Wes Marshall - Wat je als wijnliefhebber moet weten

    De meeste mensen die wel eens genieten van een glas wijn zouden graag meer willen weten over de complexe wijnwereld. Wat je als wijnliefhebber moet weten biedt informatie in een duidelijke en eenvoudige vraag-en-antwoord formule. Aangevuld met tabellen,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Fern Green boeken
    Fern Green - De mocktailbar

    In 'De mocktailbar' geeft Fern Green ons meer dan 90 van 's werelds heerlijkste alcoholvrije drankjes, waaronder smoothies, punch, sapjes, energiedrankjes en meer. Dus of je nu probeert te detoxen of af te vallen, zin hebt in een warm drankje om de winterblues… (Harde kaft)

    Lees meer...
    13,50
  • Sébastien Racineux, Chung-Leng Tran boeken
    Sébastien Racineux, Chung-Leng Tran - Koffiekenner word je zo

    Met Koffiekenner word je zo leer je alles over koffie en de edele kunst van het perfecte kopje koffie zetten. Proef het verschil in aroma's en smaken tussen de diverse koffieboonsoorten, kies de juiste cafetiére en andere apparatuur en bekwaam je in je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,50
  • Mickaël Guidot boeken
    Mickaël Guidot - Whiskykenner word je zo

    Moet je om whisky te drinken ouder zijn dan 50, directeur van een onderneming of gepensioneerd zijn, op de golfbaan staan of een kilt dragen? Whiskykenner word je zo is een hedendaags whiskyboek voor iedereen die meer wil weten over de wondere wereld van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,50
  • Mickael Guidot boeken
    Mickael Guidot - Cocktailkenner word je zo

    Cocktails: iedereen drinkt er wel eens een en weet wat het zijn. Maar als je denkt dat een cocktail gewoon een mengsel is, heb je het mis. Elke cocktail is grondig doordacht om je de ultieme geur- en smaakbeleving te geven. De kunst van het mixen van een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,50
  • Thérèse Boer, Hans Melissen boeken
    Thérèse Boer, Hans Melissen - Met liefde geschonken

    MET LIEFDE GESCHONKENThérèse Boer & Hans MelissenIllustraties: Peter van StraatenEen boek met handige en vrolijke tips over wat voor drank te schenken op welk moment. Schenken kan immers op 2 manieren: I: de gastheer of vrouw die wijnen of andere dranken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Mariella Beukers, Irene de Vette boeken
    Mariella Beukers, Irene de Vette - Wijn van eigen bodem

    Ontdek de lekkerste Nederlandse wijnen met Mariëlla Beukers en Irene de VetteGroente en fruit uit eigen tuin, eieren en kaas van de boer om de hoek, vlees van een varken of koe dat in de directe omgeving is opgegroeid: steeds meer mensen zijn bewust bezig met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,50
  • Nick Moyle, Richard Hood boeken
    Nick Moyle, Richard Hood - Brouw het zelf

    Maak je eigen bier, wijn, cider en andere drankjes De 'two thirsty gardeners' Richard Hood en Nick Moyle laten zien dat je verrassend snel, gemakkelijk en goedkoop zelf de heerlijkste alcoholische drankjes kunt maken. Door hun twee grote liefdes - alcohol en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,50
  • Wieger Favier boeken
    Wieger Favier - Whisky van de lage landen

    Wie denkt dat whisky alleen uit Schotland en Ierland komt, heeft het mis. Whisky is 'booming' en overal in de wereld wagen kleine distilleerderijen zich aan deze ingewikkelde, arbeidsintensieve en kostbare drank. Ook in Nederland en België maken verschillende… (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,50