Vegetarische kookboeken

  • Jessica Prescott boeken
    Jessica Prescott - Vegan Goodness

    In Vegan Goodness nodigt Jessica Prescott je uit meer dan 70 verse en verrukkelijke plantaardige recepten met je familie en vrienden te delen. Van uitgebreide brunches en schalen vol hapjes voor een gezellige avond tot gerechtjes die je kunt samenstellen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,50
  • Sifra Opstal, Jacintha Opstal boeken
    Sifra Opstal, Jacintha Opstal - Bak to Basic

    Laat je verleiden door de taarten van het seizoen, zoals een heerlijke rabarberkokostaart, frisse kersenvlaai, verrukkelijke carrotcake of sweet pumpkin pie. Wil je wat kleins? Zoals een bliss ball of bonbons? Of iets hartigs voor de picknick? Dit boek geeft… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Stijn De Kock, Elke Aerts boeken
    Stijn De Kock, Elke Aerts - No milky way 2

    Eet je veganistisch of wil je vaker plantaardig lunchen? Dan vind je de lekkerste vegan recepten voor salades, brood, soepen, spreads en warme lunchgerechten zeker in dit 208 pagina's tellende kookboek. Inclusief handige tips die jouw lunchervaring alleen maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,00
  • Danny Jansen, Patricia Snijders, Food in Media boeken
    Danny Jansen, Patricia Snijders, Food in Media - Vega lekker

    Ben jij even goed bezig! Meer plantaardige voeding op je menu heeft grote voordelen voor je lijf, het klimaat, de oceanen en voor de dieren. En ook voor je plezier in eten, want dit boek bewijst dat vega gevarieerder, verrassender en creatiever kan.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Nina Olsson boeken
    Nina Olsson - Vega feest

    Vega feest van Nina Olsson is een vegetarisch kookboek voor sharing dinners; van soepen tot pizza’s, gebak en drankjes. Vega feest staat boordevol vegetarische gerechten voor elke feestelijke gelegenheid. Olsson toont aan dat je ook zonder vlees iets… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Katy Beskow boeken
    Katy Beskow - 15 minuten vegan

    100 nieuwe vegan recepten voor comfortfood die in korte tijd te maken zijnMet dit verrassende kookboek maakt u heerlijk vegan comfortfood dat snel op tafel staat. Katy heeft 100 eenvoudige recepten gebundeld en geeft daarnaast tips voor het koken, het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Martina Kittler, Barbara Klein boeken
    Martina Kittler, Barbara Klein - Koken met lupine

    Verander je voeding, verander je leven! Hoera voor de lupineboon, want dit voedingsmiddel kan nog veel meer dan alleen lekker smaken! Met deze hoogwaardige eiwitbron en duurzame vleesvervanger geef je je dagelijkse kost een gezonde kick en je lichaam meer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Gaz Oakley boeken
    Gaz Oakley - Vegan 100

    Ben je van plan (vaker) veganistisch te koken, maar geen idee waar te beginnen? Gaz Oakley leert je hoe en schreef het kookboek waarvan hij wilde dat hij het had toen hij veganistisch werd. 'Vegan 100' geeft de jonge, zelfbewuste veganist een heel repertoire… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,95
  • Nina Olsson boeken
    Nina Olsson - Veggie Burgers

    Veggie Burgers van Nina Olsson is een must-have kookboek voor iedereen die graag vegetarisch eet maar ook dol is op lekkere burgers. Ook voor een veganistisch of glutenvrij dieet biedt Olsson meer dan genoeg opties. Wat dacht je van een Halloumiburger, een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Katy Beskow boeken
    Katy Beskow - 15 minuten vegan

    100 gloednieuwe veganistische recepten die in een handomdraai kunnen worden bereid Bereid nu snelle en makkelijke veganistische gerechten aan de hand van Katy's fantastische recepten, adviezen en kook-, inkoop- en serveertips. Met uitsluitend goed verkrijgbare… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Rita Serano boeken
    Rita Serano - Vegan

    Gezonde - en vooral lekkere! - veganistische recepten koken met maximaal 7 ingrediënten; is dat mogelijk? Ja! Rita Serano's grootste inspiratie voor haar recepten zijn seizoensgebonden en biologische producten. Ze houdt va koken met groenten, granen, fruit,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Monique van der Vloed boeken
    Monique van der Vloed - Food morning !

    In Nederland ontbijten we graag. De afgelopen jaren zijn er dankzij de gezonde trends veel variaties bijgekomen op de welbekende boterham met zoet of hartig beleg. Ontbijten geeft je een goede start van de dag. Zeker wanneer je zorgt voor een echt verantwoord… (Losbladig)

    Lees meer...
    14,95
  • B. Vigot-Lagrandré boeken
    B. Vigot-Lagrandré - Supersalades

    80 gezonde recepten, in een handomdraai te maken Groenten van het seizoen, granen, kiemen, kruiden, specerijen... Ontdek hoe je al die smaken kunt combineren tot verrukkelijke vegetarische gerechten en van hun goede voedingswaarden kunt profiteren. Parelgerst… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Géraldine Olivo boeken
    Géraldine Olivo - Heerlijk vegetarisch

    80 gezonde recepten, in een handomdraai te maken Groenten van het seizoen, granen, kiemen, kruiden, specerijen... Ontdek hoe je al die smaken kunt combineren tot verrukkelijke vegetarische gerechten en van hun goede voedingswaarden kunt profiteren. Parelgerst… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Tine Tomme, Marijke de Coninck boeken
    Tine Tomme, Marijke de Coninck - Puur & Vegetarisch

    Heerlijke ciabatta met tofupesto en gekarameliseerde champignonplakjes, selderrisotto, bloemkoolcurry, trio van gepocheerde peren, ...Wil je gezonde en verrukkelijke gerechten op tafel brengen? Met dit boek kan je meteen aan de slag, zonder vlees, zuivel,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,00
  • Doreen Virtue, Jenny Ross boeken
    Doreen Virtue, Jenny Ross - Raw food als levenskunst

    Raw Food als levenskunstOver de hele wereld is een stille revolutie aan de gang omdat mensen overstappen op het eten van 'rauw voedsel'. Deze manier van eten is heerlijk, gemakkelijk, fun ... en het is de ultieme wereldwijde groene bijdrage aan het milieu. In… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Danielle Coeterier boeken
    Danielle Coeterier - Vegetarische recepten geïnspireerd door een lomilomi-chef

    De auteur leerde tijdens een opleiding lomilomi (Hawaïaanse Healing Massage) dat eerlijk eten en puur leven je wereld kunnen veranderen. Deze massage is voedend voor de ziel en daarom wordt er gewerkt met puur voedsel dat voedend is voor het lichaam en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Christine Michon boeken
    Christine Michon - Veel soeps

    Het eerste Nederlandse boek met uitsluitend soepen zonder vlees en vis. De meeste gerechten bevatten ook geen zuivel of gluten. De auteur geeft recepten voor elk van de vier seizoenen, uitgaande van de groenten die in de directe omgeving geteeld worden. "Veel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,90
  • Gido Van Imschoot boeken
    Gido Van Imschoot - Champagne

    Denk jij bij het horen van 'champagne' direct aan een feestje? Helemaal terecht maar de Champagne is ook een prachtige streek waar natuurliefhebbers, rustzoekers, gezinnen met kinderen, gastronomen, cultuurminnaars en andere levensgenieters volop aan hun… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Martin Kintrup boeken
    Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

    Gemak en verantwoorde en gezonde verwennerij kunnen prima samengaan. Dat bewijst de auteur van Lekker vegetarisch met zijn eenvoudige groene kookboek. Alle recepten zijn gebaseerd op de snelle vegetarische keuken. De gerechten zijn geschikt voor de kleine en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,50
  • Cornelia Teich boeken
    Cornelia Teich - Vegan eenvoudig genieten

    Of u nu voor veganistisch koken kiest vanwege gezondheidsredenen of omdat u milieubewuster wilt leven, deze manier van koken is een trend die tegenwoordig niet zo gemakkelijk over het hoofd te zien is. De veganistische keuken maakt geen gebruik van dierlijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Ciska Cress boeken
    Ciska Cress - Vegetarisch Indonesisch kookboek

    Een verzameling recepten uit de Indonesische keuken. Met gerechten die natuurlijk vaak tahu en tempé bevatten, Indonesische vleesvervangers bij uitstek vanwege hun hoge gehalte aan eiwitten, koolhydraten, enzymen en vitaminen. (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Adele McConnell boeken
    Adele McConnell - Het vegan kookboek

    De moderne veganistische keuken is natuurlijk en gezond en is nog nooit zo lekker geweest. In dit kookboek beschrijft Adele McConnell vele verleidelijke, compleet plantaardige gerechten op basis van gezonde ingrediënten, en bereid met vernieuwende technieken.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Stijn de Kock, Elke Aerts boeken
    Stijn de Kock, Elke Aerts - No Milky Way

    Vegan desserts en zoetigheden Veganist of lactose-intolerant? Dankzij No Milky Way maak je zelf de lekkerste desserts op basis van louter plantaardige ingrediënten. Vrij van (koe)melk, eieren of eender welk ander ingrediënt van dierlijke oorsprong. Elke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,00
  • Claudia Bruchmann, Cornelia Klaeger boeken
    Claudia Bruchmann, Cornelia Klaeger - Groot handboek vegetarisch koken

    Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap. Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...In dit boek vindt u… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95