Vegetarische kookboeken

  • Martina Kittler, Barbara Klein boeken
    Martina Kittler, Barbara Klein - Koken met lupine

    Verander je voeding, verander je leven! Hoera voor de lupineboon, want dit voedingsmiddel kan nog veel meer dan alleen lekker smaken! Met deze hoogwaardige eiwitbron en duurzame vleesvervanger geef je je dagelijkse kost een gezonde kick en je lichaam meer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Nina Olsson boeken
    Nina Olsson - Veggie Burgers

    Veggie Burgers van Nina Olsson is een must-have kookboek voor iedereen die graag vegetarisch eet maar ook dol is op lekkere burgers. Ook voor een veganistisch of glutenvrij dieet biedt Olsson meer dan genoeg opties. Wat dacht je van een Halloumiburger, een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Katy Beskow boeken
    Katy Beskow - 15 minuten vegan

    100 gloednieuwe veganistische recepten die in een handomdraai kunnen worden bereid Bereid nu snelle en makkelijke veganistische gerechten aan de hand van Katy's fantastische recepten, adviezen en kook-, inkoop- en serveertips. Met uitsluitend goed verkrijgbare… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Corinne Weijschedé boeken
    Corinne Weijschedé - It’ a healthy piece of cake

    Eat more plants! Vaker plantaardig snoepen en ontbijten is lekker en goed voor iedereen. Daarvoor hoef je echt geen 'diehard' veganist te zijn. Je zult versteld staan hoe smakelijk & gemakkelijk de recepten in dit boek zijn. Healthy Piece Of Cake Corinne is… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    34,95
  • Lisette Kreischer boeken
    Lisette Kreischer - Ecofabulous koken in alle seizoenen

    Wanneer komt de rabarber van het land? Wat moet je met die vreemde knollen uit je verantwoorde groentepakket? En hoe tover je een complete feestmaaltijd op tafel zonder dierlijke producten? Lisette Kreischer laat in deze veganistische klassieker zien hoe… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Evelien Rozema boeken
    Evelien Rozema - Plant & eter

    Over de gezonde werking van plantaardig voedsel. In Amerika is het een hype: Plant-based cooking & nutrition. In culturen waar mensen bovengemiddeld lang leven speelt een gezonde levensstijl een belangrijke rol. Ben je op zoek naar gezond voedsel dat je helpt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Rita Serano boeken
    Rita Serano - Vegan

    Gezonde - en vooral lekkere! - veganistische recepten koken met maximaal 7 ingrediënten; is dat mogelijk? Ja! Rita Serano's grootste inspiratie voor haar recepten zijn seizoensgebonden en biologische producten. Ze houdt va koken met groenten, granen, fruit,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Sara Ask, Lisa Bjarbo boeken
    Sara Ask, Lisa Bjarbo - Lekker vegetarisch voor iedereen

    Vegetarisch koken is helemaal in, en dat heeft verschillende redenen: het is lekker en gezond, je kunt eindeloos variëren en je helpt het klimaat een handje. Als je, net zoals vele anderen, ook wat vaker vegetarisch op het menu wilt zetten voor je gezin, maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Marianna Buser boeken
    Marianna Buser - Vergeten groenten

    Wie dit boek leest, begrijpt meteen waarom vergeten groenten steeds vaker op de menukaart van goede restaurants staan. Proef de volle smaak van meer dan tien verschillende wortel- en knolgroenten: een uitstekende afwisseling van de bekende kasgroenten. Van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Stijn de Kock, Elke Aerts boeken
    Stijn de Kock, Elke Aerts - No Milky Way

    Vegan desserts en zoetigheden Veganist of lactose-intolerant? Dankzij No Milky Way maak je zelf de lekkerste desserts op basis van louter plantaardige ingrediënten. Vrij van (koe)melk, eieren of eender welk ander ingrediënt van dierlijke oorsprong. Elke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,00
  • Sharon van Wieren boeken
    Sharon van Wieren - Vegetarisch koken voor baby's en peuters

    De lekkerste vegetarische hapjes voor je baby/peuter Steeds meer mensen kiezen bewust voor een maaltijd zonder vlees. Vlees is prima te vervangen door bijvoorbeeld groenten en peulvruchten. Zelf lekkere en gezonde vegetarische hapjes maken voor je baby of… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Danielle Coeterier boeken
    Danielle Coeterier - Vegetarische recepten geïnspireerd door een lomilomi-chef

    De auteur leerde tijdens een opleiding lomilomi (Hawaïaanse Healing Massage) dat eerlijk eten en puur leven je wereld kunnen veranderen. Deze massage is voedend voor de ziel en daarom wordt er gewerkt met puur voedsel dat voedend is voor het lichaam en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Monique van der Vloed boeken
    Monique van der Vloed - Food morning !

    In Nederland ontbijten we graag. De afgelopen jaren zijn er dankzij de gezonde trends veel variaties bijgekomen op de welbekende boterham met zoet of hartig beleg. Ontbijten geeft je een goede start van de dag. Zeker wanneer je zorgt voor een echt verantwoord… (Losbladig)

    Lees meer...
    14,95
  • Monique van der Vloed boeken
    Monique van der Vloed - Lekker en gezond bakken met sukrin

    We houden er allemaal van: koek, gebak, cake, taart of brood. En een lekker toetje na de maaltijd of een lekkere snack tussendoor gaat er ook altijd wel in. Al deze lekkernijen bevatten naast grote hoeveelheden suikers en vetten (en vaak ook gluten en veel… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Dorien Knockaert boeken
    Dorien Knockaert - Goed eten

    20120034041Tonijn is bedreigd, boontjes vreten kilometers en koeien stoten broeikasgassen uit. De Standaard-journaliste Dorien Knockaert is een keukenprinses die over zulke dingen piekert. Een jaar lang zocht ze naar goed eten, eten waar niemand last van… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Clarissa Sehn, Florian Sehn boeken
    Clarissa Sehn, Florian Sehn - Vegetarisch uit het vuistje

    Genieten van eenvoudige gerechten en lekkere snacks zonder vlees? Het kan! De talrijke vegetarische recepten in dit kookboek bewijzen dat een snelle hap ook voedzaam en gezond kan zijn! Van een wrap met quinoa en mangosalsa of een 'tex-mex'-burger tot… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Martin Kintrup boeken
    Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

    Gemak en verantwoorde en gezonde verwennerij kunnen prima samengaan. Dat bewijst de auteur van Lekker vegetarisch met zijn eenvoudige groene kookboek. Alle recepten zijn gebaseerd op de snelle vegetarische keuken. De gerechten zijn geschikt voor de kleine en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Sona Shah boeken
    Sona Shah - Klaar in 'n kwartier

    Steeds meer mensen beseffen dat vlees en vis eten niet zonder gevolgen blijft voor het milieu, voor de honger elders in de wereld, voor hun eigen gezondheid.Tegelijk vallen almaar meer westerlingen voor de smaken van exotische keukens.Dit kookboek combineert… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,50
  • Antoinette Hertsenberg, Jacinta Bokma boeken
    Antoinette Hertsenberg, Jacinta Bokma - De dunne vegan

    De dunne vegan is de nieuwe loot aan de stam van de succesvolle serie De ... vegetariër. Na titels gericht op gezinnen (De dunne vegetariër), kinderen (De kleine vegetariër) en snelle gerechten (De snelle vegetariër) richt De dunne vegan zich op de puur… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Monique van der Vloed boeken
    Monique van der Vloed - Wereldgerechten

    Dankzij de verschillende culturen in Nederland is onze interesse voor buitenlandse keukens sterk gegroeid. Er gaat letterlijk een wereld voor je open, buitenlandse keukens hebben immers zoveel te bieden! Hoewel de meeste buitenlandse keukens redelijk meukvrij… (Losbladig)

    Lees meer...
    17,95
  • Doreen Virtue, Jenny Ross boeken
    Doreen Virtue, Jenny Ross - Raw food als levenskunst

    Raw Food als levenskunstOver de hele wereld is een stille revolutie aan de gang omdat mensen overstappen op het eten van 'rauw voedsel'. Deze manier van eten is heerlijk, gemakkelijk, fun ... en het is de ultieme wereldwijde groene bijdrage aan het milieu. In… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Claudia Bruchmann, Cornelia Klaeger boeken
    Claudia Bruchmann, Cornelia Klaeger - Groot handboek vegetarisch koken

    Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap. Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...In dit boek vindt u… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Miki Duerinck, Kristin Leybaert boeken
    Miki Duerinck, Kristin Leybaert - Veggie voor starters

    Wat ben je met honderd argumenten waarom het zo belangrijk is om vaker vegetarisch te eten als je geen idee hebt hoe je lekker kunt koken zonder vlees en vis? Ja, er is een fantastisch aanbod aan plantaardige producten, maar hoe combineer je dat allemaal tot… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Susann Probst, Yannic Schon boeken
    Susann Probst, Yannic Schon - Bieslook & Polenta

    Vegetarisch koken op z'n Berlijns. Lokale seizoensproducten, klaargemaakt met invloeden uit heel de wereld. Van bietenravioli met sinaasappel-walnootboter tot vegetarische teriyakiburgers. In dit sprookjesachtige kookboek vol gietijzeren pannen en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Gido Van Imschoot boeken
    Gido Van Imschoot - Champagne

    Denk jij bij het horen van 'champagne' direct aan een feestje? Helemaal terecht maar de Champagne is ook een prachtige streek waar natuurliefhebbers, rustzoekers, gezinnen met kinderen, gastronomen, cultuurminnaars en andere levensgenieters volop aan hun… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95