Boeken over koken en apparatuur

  • Daniela Behr boeken
    Daniela Behr - Het Thermo Kookboek

    Vers en eenvoudig gemixt- 55 beproefde, snelle en eenvoudige recepten die het hele gezin gegarandeerd lekker vindt- Met uw keukenmachine is van alles mogelijk: verwarmende soepen, kleine snacks, fantastische hoofdgerechten, verrukkelijke desserts en meer!- Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Niels van Til boeken
    Niels van Til - Bakken met Niels

    Bakken met Niels. Bakken met Niels haalt de ware banketbakker in jou naar boven. Een boek vol heerlijke recepten, inspiratie en uitgebreide bakstappen maken het bakken tot een feest voor iedereen. Van ervaren bakker tot beginner, met dit bakboek bij de hand… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Lorna Brash boeken
    Lorna Brash - Het slowcooker kookboek

    Als u graag gezonde, degelijke maaltijden klaarmaakt maar daar doordeweeks geen tijd voor heeft, is dit boek net iets voor u. In ongeveer 20 minuten tijd bereidt u aan het begin van de dag een heerlijke maaltijd voor, die u overdag gaar laat worden in de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Het sous-vide kookboek

    De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Ontsappen en stoomkoken

    "Ontsappen & stoomkoken" is een handig boekje voor iedereen die geïnteresseerd is om op een eenvoudige manier sappen en gezonde maaltijden te bereiden. Met de functie stoomontsappen maakt u de lekkerste sappen klaar, die u bovendien heel lang kan bewaren. Het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Rita Aalderink boeken
    Rita Aalderink - Rita´s kinderkookboek koken is een feest!

    Na het succesvolle kookboekje Rita's Diner Idee, een van de winnaars van de World Gourmand Cookbook Awards, waarin ik 52 complete eenvoudige menu's heb beschreven, kreeg ik de vraag of er ook nog een eenvoudig kookboek voor kinderen zou komen. Dit is het dan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Rita Aalderink boeken
    Rita Aalderink - Romantisch koken voor twee

    Na het succesvolle kookboekje RITA'S DINER IDEE, één van de winnaars van de World Gourmand Cookbook Awards waarin ik 52 complete eenvoudige diners heb beschreven, kreeg ik de vraag of ik een eenvoudig kinderkookboekje zou willen schrijven. Dat heb ik gedaan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Williene Klinck boeken
    Williene Klinck - Smakelijck Zoet!

    Deel 3 van Smakelijck: Smakelijck Zoet! Ook dol op Zoet!, maar benieuwd hoe je dit verantwoord kunt bakken? Dan is dit boek echt iets voor jou! In dit boek vind je ruim 100 recepten zonder E-nummers, geraffineerde suikers en tarwe. Bovendien staan er veel… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Jozef Youssef boeken
    Jozef Youssef - Moleculair koken

    20 moleculaire kooktechnieken voor thuis Moleculair koken, bistronomie, moleculaire cuisine, avant-gardecuisine of zelfs cocina de vanguardia - het betekent allemaal hetzelfde: spelen met voedingswetenschap om gerechten op nieuwe manieren smaak en textuur te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Rita Aalderink boeken
    Rita Aalderink - Het nieuwe koken, nooit meer op dieet

    Waarom dit boek?Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik een kookcursus gaf en kookboekjes voor de combimagnetron schreef (o.a. De Hollandse keuken) voor een grote magnetronfabrikant.Dat beviel mensen blijkbaar zo goed, dat ik werd gevraagd om ook een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Evie Aarden boeken
    Evie Aarden - Evie's Tropische caloriearme gerechten

    Ik neem u mee door de Surinaamse keuken. Toch zult u gerechten tegenkomen die met producten zijn gemaakt die in de Antilliaanse, Chinese en Indonesische keuken worden gebruikt. Wat vindt u in dit boek? * Meer dan 30 heerlijke caloriearme tropische recepten. *… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Glenn van Gerwen boeken
    Glenn van Gerwen - Onder stoom

    Omdat stoom koken niet alleen gezond is maar ook vernieuwend. Of hoe iedere dag eenvoudige, snelle recepten maken voor een smakelijk resultaat. De combi-stoomoven heeft veel meer te bieden dan de klassieke stoompan en is goed voor jarenlang culinair genieten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Roos Van Hoof boeken
    Roos Van Hoof - Rauwkost-, kiemen- en kruidengids

    De "Rauwkost-, kiemen- en kruidengids" is een uitgebreide bron van informatie over rauwkost, kiemende zaden en kruiden en bevat talrijke recepten om uw maaltijden een eigen karakter te geven! Rauwkost bevat essentiële voedingsstoffen en een rijkdom aan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis boeken
    Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis - Sous Vide

    Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Catherine Atkinson boeken
    Catherine Atkinson - Minibijbel Slowcooker

    Meer dan 150 verrukkelijke recepten voor uw slowcooker (crockpot) die u het water in de mond doen lopen. De uitgebreide inleiding vertelt u alles over de technieken die u nodig heeft om in de slowcooker te koken. (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,00
  • S. Mercier boeken
    S. Mercier - Complete keuken 1000 recepten

    De duizend recepten uit dit boek zijn afkomstig van de beste tafels van Frankrijk: een uitgebreid team van chef-koks vertrouwen u hun eenvoudigste recepten toe, en geven praktische adviezen die onmisbaar zijn om deze gerechten thuis te kunnen maken. De foto?s… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Jan-Peter Boer, Annerieke Boer, Monique van der Vloed boeken
    E-book
    Jan-Peter Boer, Annerieke Boer, Monique van der Vloed - Bakken zonder oven | deel 2

    Het eerste deel van Bakken zonder oven is goed ontvangen. En alles uit de wonderpan smaakt naar meer. Daarom is hier deel 2, met opnieuw de heerlijkste recepten. Niet alleen uit oma’s tijd, maar ook gerechten van nu: Stromboli, bananenbrood, ovenschotels,… (E-book)

    Lees meer...
      3,95
  • Jan-Peter Boer boeken
    E-book
    Jan-Peter Boer - Bakken zonder oven - 40 recepten voor de wonderpan

    Bakken zonder oven ‘Mijn oma bakte elke zaterdag een heerlijke cake, op het fornuis. Zo lekker heb ik ze nooit meer geproefd.’ In de jaren 50 en 60 had nog bijna niemand een oven. Er werd heel veel gebakken in de wonderpan. Cake, brood, krentenbrood,… (E-book)

    Lees meer...
      3,95
  • Rachel Ward boeken
    Rachel Ward - Right Next to Me

    "After high school Sydney's friends scattered to different colleges across the country. Over Thanksgiving break they are reunited, and much to Sydney's surprise, she discovers that her best friend has kept a quiet flame for her for years. Sydney is facedwith… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Melissa Clark boeken
    Melissa Clark - Dinner in an Instant

    The New York Times food columnist and James Beard Award-winning chef presents a collection of 75 recipes for slow cooker, pressure cooker and other Instant Pot® appliances, complementing the author's signature flavor-forward style with tips on saving time,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,95
  • Coco Morante boeken
    Coco Morante - The Essential Instant Pot Cookbook

    Offering a vast array of tried-and-true classic dishes alongside contemporary meals, a companion cookbook to the best-selling Instant Pot, an electric pressure cooker, contains 75 inventive, well-tested recipes for each meal of the day, including Korean… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Martha Rose Shulman boeken
    Martha Rose Shulman - Spiralize This!

    The award-winning author of The Simple Art of Vegetarian Cooking presents a wide-ranging collection of 75 satisfying, simply prepared spiralizer recipes that draw on a range of international flavors, from Mexico and the Mediterranean to Asia and America.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Daniel Shumski boeken
    Daniel Shumski - Will It Skillet?

    For cooks who love the versatility and indestructibility of cast iron comes WILL IT SKILLET?, 53 original recipes that are surprising, delicious and ingenious in their ability to capitalize on the strengths of cast iron. Pastas that come together in one… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Susan Laborde, Elizabeth Hickman boeken
    Susan Laborde, Elizabeth Hickman - The Air Fryer Bible

    A collection of more than 200 time-saving recipes that help to promote heart health and aid weight loss (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Megan Keno boeken
    Megan Keno - Cast Iron Gourmet

    The creator of the blog Country Cleaver showcases the unique, all-purpose nature of cast iron through 77 innovative, easy gourmet recipes—including Gorgonzola and Herb Skillet Grilled Strip Steak, Bacon Wrapped Filet Mignon and Bananas Foster for One (or… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    23,95