Boeken over koken en apparatuur

  • Rita Aalderink boeken
    Rita Aalderink - Rita´s kinderkookboek koken is een feest

    Na het succesvolle kookboekje Rita's Diner Idee, een van de winnaars van de World Gourmand Cookbook Awards, waarin ik 52 complete eenvoudige menu's heb beschreven, kreeg ik de vraag of er ook nog een eenvoudig kookboek voor kinderen zou komen. Dit is het dan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Roos Van Hoof boeken
    Roos Van Hoof - Rauwkost-, kiemen- en kruidengids

    De "Rauwkost-, kiemen- en kruidengids" is een uitgebreide bron van informatie over rauwkost, kiemende zaden en kruiden en bevat talrijke recepten om uw maaltijden een eigen karakter te geven! Rauwkost bevat essentiële voedingsstoffen en een rijkdom aan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Ontsappen en stoomkoken

    "Ontsappen & stoomkoken" is een handig boekje voor iedereen die geïnteresseerd is om op een eenvoudige manier sappen en gezonde maaltijden te bereiden. Met de functie stoomontsappen maakt u de lekkerste sappen klaar, die u bovendien heel lang kan bewaren. Het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Niels van Til boeken
    Niels van Til - Bakken met Niels

    Bakken met Niels. Bakken met Niels haalt de ware banketbakker in jou naar boven. Een boek vol heerlijke recepten, inspiratie en uitgebreide bakstappen maken het bakken tot een feest voor iedereen. Van ervaren bakker tot beginner, met dit bakboek bij de hand… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Jozef Youssef boeken
    Jozef Youssef - Moleculair koken

    20 moleculaire kooktechnieken voor thuis Moleculair koken, bistronomie, moleculaire cuisine, avant-gardecuisine of zelfs cocina de vanguardia - het betekent allemaal hetzelfde: spelen met voedingswetenschap om gerechten op nieuwe manieren smaak en textuur te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Jessica Lek boeken
    Jessica Lek - Het Crock-Pot Boek

    Van salades tot toetjes, van stoofpotten tot spareribs; alles is lekkerder uit de Crock-Pot! En hij neemt werk uit handen. Je kunt gerust de deur uit, terwijl de Crock-Pot onverstoord zijn werk doet. Bij een Amerikaans gezin staan er soms wel 8 in de kast.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • S. Mercier boeken
    S. Mercier - Complete keuken 1000 recepten

    De duizend recepten uit dit boek zijn afkomstig van de beste tafels van Frankrijk: een uitgebreid team van chef-koks vertrouwen u hun eenvoudigste recepten toe, en geven praktische adviezen die onmisbaar zijn om deze gerechten thuis te kunnen maken. De foto?s… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Rita Aalderink boeken
    Rita Aalderink - Het nieuwe koken, nooit meer op dieet

    Waarom dit boek?Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik een kookcursus gaf en kookboekjes voor de combimagnetron schreef (o.a. De Hollandse keuken) voor een grote magnetronfabrikant.Dat beviel mensen blijkbaar zo goed, dat ik werd gevraagd om ook een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Het sous-vide kookboek

    De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Daniela Behr boeken
    Daniela Behr - Het Thermo Kookboek

    Vers en eenvoudig gemixt- 55 beproefde, snelle en eenvoudige recepten die het hele gezin gegarandeerd lekker vindt- Met uw keukenmachine is van alles mogelijk: verwarmende soepen, kleine snacks, fantastische hoofdgerechten, verrukkelijke desserts en meer!- Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Het airfryer ideeënboek

    In een airfryer, ook wel heteluchtfriteuse genoemd, lukken uw aardappelchips, knapperige kipnuggets of dadels in een spekjasje net zo gemakkelijk en snel als een lekkere preischotel met kruidenkorst, kruidige falafel of chocodriehoekjes van filodeeg. Want… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Bas Robben boeken
    Bas Robben - Sous-Vide

    Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Deze techniek is in toenemende mate populair bij de hobbykok en de verkoop van sous-vide apparatuur… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,95
  • Catherine Atkinson boeken
    Catherine Atkinson - Slowcooker

    Meer dan 150 verrukkelijke recepten voor uw slowcooker (crockpot) die u het water in de mond doen lopen. De uitgebreide inleiding vertelt u alles over de technieken die u nodig heeft om in de slowcooker te koken. (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,00
  • Lorna Brash boeken
    Lorna Brash - Het slowcooker kookboek

    Als u graag gezonde, degelijke maaltijden klaarmaakt maar daar doordeweeks geen tijd voor heeft, is dit boek net iets voor u. In ongeveer 20 minuten tijd bereidt u aan het begin van de dag een heerlijke maaltijd voor, die u overdag gaar laat worden in de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis boeken
    Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis - Sous Vide

    Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    42,50
  • Jan-Peter Boer, Annerieke Boer, Monique van der Vloed boeken
    E-book
    Jan-Peter Boer, Annerieke Boer, Monique van der Vloed - Bakken zonder oven deel 2

    Het eerste deel van Bakken zonder oven is goed ontvangen. En alles uit de wonderpan smaakt naar meer. Daarom is hier deel 2, met opnieuw de heerlijkste recepten. Niet alleen uit oma’s tijd, maar ook gerechten van nu: Stromboli, bananenbrood, ovenschotels,… (E-book)

    Lees meer...
      3,95
  • Jan-Peter Boer boeken
    E-book
    Jan-Peter Boer - Bakken zonder oven

    Bakken zonder oven ‘Mijn oma bakte elke zaterdag een heerlijke cake, op het fornuis. Zo lekker heb ik ze nooit meer geproefd.’ In de jaren 50 en 60 had nog bijna niemand een oven. Er werd heel veel gebakken in de wonderpan. Cake, brood, krentenbrood,… (E-book)

    Lees meer...
      3,95
  • Noah Tucker, Anthony Joseph boeken
    24,95
  • 17,50
  • Tim Hayward boeken
    Tim Hayward - Knife

    The culture, craft and cult of the cook's knife. An exploration of how the relationship between cook and blade has shaped both the knife itself, and the ways we prepare and eat food all over the world. A fascinating guide to 40 different types of knife from… (Harde kaft)

    Lees meer...
    28,95
  • Phyllis Pellman Good boeken
    Phyllis Pellman Good - Fix-It and Forget-It Lightly

    A revised and updated edition of a best-selling recipe collection offers hundreds of tasty, guilt-free ideas for the slow cooker. Original (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Phyllis Pellman Good boeken
    Phyllis Pellman Good - Fix-It and Forget-It Lightly

    A revised and updated edition of a best-selling recipe collection offers hundreds of tasty, guilt-free ideas for the slow cooker. Original (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Robert L. Ririe boeken
    Robert L. Ririe - Let's Cook Dutch

    One of the most complete books in its field, this text covers the preparation, usage, and maintenance of Dutch ovens and fire preparation, complimented by 11 chapters of mouth-watering recipes for sauces, meat dishes, meat with vegetables, quick meals, poultry… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    11,95
  • Mable Hoffman boeken
    Mable Hoffman - Healthy Crockery Cookery

    Presents crock pot recipes for soups, chilis, wraps, sandwiches, beans, meats, and desserts (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Adams Media boeken
    Adams Media - The New Cast-Iron Cookbook

    Offers a collection of recipes which can be prepared with cast iron cookware, including options for breakfasts, soups, stews, sauces, main dishes, sides, and desserts (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95