Boeken over keuken per land en streek

  • delicious. Italië

    delicious. Italie is het eerste deel in een nieuwe kookboekenserie. In dit kookboek vol inspiratie uit Italië vind je eenvoudig te maken gerechten met lokale ingrediënten en waanzinnig lekkere smaken! Antipasti als bruschetta met pancetta of panzanella waar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Christine Rudolph, Susie Theodorou boeken
    Christine Rudolph, Susie Theodorou - Een culinair bezoek aan Kopenhagen

    Kopenhagen is compact, groen en een echte fi etsstad. De Deense hoofdstad heeft musea van wereldklasse, een booming foodcultuur en een prachtige binnenstad, maar boven alles is het een echte ‘designstad’ en bruist het er van de creativiteit. Dit zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,99
  • Sabrina Ghayour boeken
    Sabrina Ghayour - Bazaar

    Vegetarische gerechten vol Midden-Oosterse smaken, geschikt voor iedere gelegenheid. Dat is 'Bazaar', het vierde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na succestitels 'Persiana', 'Sirocco' en 'Feasts', waarin Sabrina laat zien dat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,95
  • Jurino Ignacio boeken
    Jurino Ignacio - De complete Antilliaanse keuken

    Na zeven jaar speuren heeft Antilliaanse chef Jurino Ignacio eindelijk de complete Antilliaanse keuken in één boek weten te vangen. In dit boek vind je 300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao.Na zeven jaar speuren en verzamelen durft Antilliaanse chef… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Francis Kuijk boeken
    Francis Kuijk - Basisboek Indonesisch

    Met 'Basisboek Indonesisch' haal je 130 recepten met stap voor stap fotografie en -uitleg in huis. De verzameling recepten geeft je op een praktische manier basiskennis over de Indonesische keuken. Het zijn de gerechten waarmee Francis Kuijk is opgegroeid, en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,95
  • Zwaan de Nelly boeken
    Zwaan de Nelly - Kookboek van Den Haag

    Het Kookboek van Den Haag is een boek voor Hagenaars en Hagenezen. Liefhebbers van ‘ein braudje è met ùi op ut Rèswèkseplèn’. Of van het typische Haagse bluf , dat inderdaad niet veel meer is dan 'gebakken lucht'. En denk aan een beschùitstùitâh… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Nils Koster boeken
    Nils Koster - Kaas uit eigen keuken

    Zelf je eigen kaas maken is echt zo moeilijk niet. Met een paar pakken melk en een beetje oefening is iedereen in staat om zijn eigen kaasje te maken. Veel van de benodigde materialen zijn met een beetje knutselwerk en creativiteit eenvoudig te maken. Van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Trine Hahnemann boeken
    Trine Hahnemann - Kopenhagen Food

    Kopenhagen Food is méér dan alleen een kookboek! Kopenhagen Food toont de veelzijdigheid van de eetcultuur van Kopenhagen. De bakkers, markten, café's en bars, de wereldberoemde restaurants, de tradities en de lokale geheimen: Kopenhagen heeft enorm veel te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Dan Toombs boeken
    Dan Toombs - The Curry Guy Easy

    Na het succes van zijn eerste kookboek The Curry Guy komt Dan Toombs nu met het vervolg: The Curry Guy Easy. Dit boek geeft meer dan 100 recepten voor curry's, tandoorimaaltijden en Indiase voor-, groente- en bijgerechten die heel eenvoudig thuis te bereiden… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Marjolijn Rosendaal, Anya van de Wetering, Bella Thewes boeken
    Marjolijn Rosendaal, Anya van de Wetering, Bella Thewes - Gegrild en geroosterd

    ?Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, stoere leren schorten en grote hompen vlees vinden Marjolijn en Anya het tijd voor een lichtere versie van grillen en roosteren. Dat kan het hele jaar door: buiten op de barbecue, de kamado… (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,99
  • Hans Donderwinkel boeken
    Hans Donderwinkel - Lekker Gronings

    Hans Donderwinkel: Lekker Gronings. Hippe recepten met eerlijke streekproducten Streekproducten zijn weer helemaal in. Logisch, want consumenten kiezen steeds bewuster voor duurzaamheid en eerlijke en vaak biologische producten uit eigen omgeving. Lekker… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,00
  • Greg Malouf, Lucy Malouf boeken
    Greg Malouf, Lucy Malouf - Suqar

    Na het succes van 'Vegarabia' komen Greg en Lucy Malouf met een nieuw kookboek over de Midden-Oosterse keuken, ditmaal boordevol zoet: 'Suqar'. 'Suqar' (Arabisch voor 'suiker') bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit het Midden-Oosten, variërend van pudding… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,95
  • Jennifer Joyce boeken
    Jennifer Joyce - My Asian Kitchen

    De Aziatische keuken is enorm populair. Het aantal restaurants is toegenomen en in iedere foodhall en op elk foodfestival is Aziatisch streetfood te vinden. Van bao-broodjes, dumplings en sushi tot ramen, curry, noedels en wokgerechten. Jennifer Joyce laat in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,95
  • Skye McAlpine boeken
    Skye McAlpine - Aan tafel in Venetië

    In het prachtig vormgegeven kookboek Aan tafel in Venetië van Skye McAlpine staan honderd heerlijke traditionele gerechten uit Venetië. Het ultieme kookboek voor liefhebbers van de Noord-Italiaanse keuken! In het prachtig vormgegeven kookboek Aan tafel in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Stevan Paul boeken
    Stevan Paul - Mijn Japanse keuken

    In Mijn Japanse keuken zijn 80 recepten opgenomen die verrassend eenvoudig te bereiden zijn. Stevan Paul laat hiermee zien hoe veelzijdig de Japanse keuken is. Hij geeft informatie over ingrediënten, basisrecepten en alternatieven bij elk recept met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Pascal Jalhay boeken
    Pascal Jalhay - Baru Belanda

    In Baru Belanda gaat sterrenchef Pascal Jalhay terug naar zijn roots en het land van zijn vader. De Indische keuken is naar zijn mening toe aan vernieuwing. Aan de hand van verhalen uit zijn jeugd en gerechten van gastchefs slaat hij een brug: met behoud van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Tienlon Ho, Rebecca Milner, Ippo Nakahara boeken
    Tienlon Ho, Rebecca Milner, Ippo Nakahara - Japan, de authentieke keuken

    Van familiekoks tot chefs van toprestaurants: Japans beste lokale koks delen in dit boek hun passie voor eten en de klassieke recepten uit de regio. Van inktviskroketjes en groentebolletjes tot glasnoedels met siroop en hartige pannenkoekjes: de Japanse keuken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Onno Kleyn, Charlotte Kleyn boeken
    Onno Kleyn, Charlotte Kleyn - Luilekkerland

    Zijn artisjokken een recente aanwinst in het groenteschap? Kookte men in de Gouden Eeuw met yoghurt? Waarom werd kip van heel duur opeens goedkoop? Aan de hand van de rijke verzameling kook- en receptenboeken van de Amsterdamse Universiteitsbibliotheek pakken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,99
  • Aretha Waal, Martha Waal, Moreen Waal boeken
    Aretha Waal, Martha Waal, Moreen Waal - Surimam cooking 2

    Surinaams kookboek van de SuriMAM's. In SuriMAM Cooking 2 delen de zussen Moreen, Aretha en Martha Waal heerlijke verse en gezonde Surinaamse gerechten, met een overvloed aan kruiden en groenten. De SuriMAMs zijn terug: in SuriMAM Cooking 2 delen de zussen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Salma Hage boeken
    Salma Hage - Mezze

    ‘ (...) verwarmt zowel je hart als je maag.’ Time ‘Hemels.’ Independent ‘ Zet Midden-Oosters vegetarisch eten op de kaart.’ The National De lekkerste en meest bijzondere recepten van het Midden-Oosten in één boek. Van Libanon en Iran tot Turkije… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Meta van den Boomen boeken
    Meta van den Boomen - Blauw

    ?Restaurant Blauw is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de spijzen die de koks bereiden. In dit boek zijn 70 signatuurgerechten van dit restaurant verzameld die je nu thuis kunt maken, met uitleg over de herkomst en de ingrediënten.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Nargisse Benkabbou boeken
    Nargisse Benkabbou - Casablanca

    Eenvoudige en uitnodigende recepten waarin de traditionele Marokkaanse kookkunst wordt gecombineerd met verfrissende, eigentijdse inzichten De afbeeldingen op het voor- en achterplat zijn Berberse fibula's. Deze sierspelden, die van oorsprong werden gebruikt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Neni boeken
    Neni - Neni's Tel Aviv

    Tel Aviv is modern, divers, kleurrijk en staat open voor invloeden van buiten. In deze stad komt de wereld samen en versmelten culturen, religies en culinaire tradities. Met sfeervolle foto's, boeiende verhalen en typische streekgerechten schetsen Haya Molcho,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini boeken
    Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini - Het franse kookatelier

    Van madeleines en escargots tot coq au vin, vis, salades en stoofgerechten; en van chocolademousseline tot allerhande soorten verfijnd gebak. De klassieke Franse gastronomie spreekt tot de verbeelding en is de inspiratiebron van vele keukens en culinaire… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Nadia Zerouali boeken
    Nadia Zerouali - Melk & dadels

    Winnaar Kookboek van het jaar Gouden Garde Publieksprijs 2014! Met welke ingrediënten maak je een tajinegerecht nog lekkerder? Hoe maak je authentieke Marokkaanse couscous? Wat is het favoriete gerecht van chefkok Mounir Toub, cabaretier Najib Amhali of… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,95