Boeken over keuken per land en streek

  • Nico Dingemans boeken
    Nico Dingemans - From Farm to Fork in Twente

    From Farm to Fork in Twente is een culinair boek voor fijnproevers over Health Cuisine in Twente, Landgoed van Nederland. Over gezond gastronomisch koken met ambachtelijke streekproducten, Black & Red Angus runderen van Harry's Farm, studenten van de Cas… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg 3 het tweede kookboek

    Het derde deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. Konijn in bruinbier, Filosoof en Wafels. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken.100 pagina's - 1e druk Dec. 2016 (Zachte kaft)

    Lees meer...
    11,50
  • Roberto Payer boeken
    Roberto Payer - Pure Italiaanse keuken

    Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de gerechten van Roberto's Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 1

    Het eerste deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. recepten voor Grotchampignons, Duuvelkesvlees en Bierpap. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Juni 2016 2e druk Oktober 2016 (Zachte kaft)

    Lees meer...
    10,95
  • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg 2 Het bakboek

    Het tweede deel van de serie Recepten uit Limburg, met vele bakrecepten. Appelbeignets, Pruimenvlaai maar ook o.a. worstenbroodjes. 100 pagina's - 1e druk Okt. 2016 (Zachte kaft)

    Lees meer...
    11,25
  • Sabrina Ghayour boeken
    Sabrina Ghayour - Feasts

    Feasts: dé opvolger van de succestitels Persiana en Sirocco. Lange tafels gevuld met schalen Midden-Oosters eten en in goed gezelschap. Dat is Feasts, het derde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na Persiana en Sirocco, waarin… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Sientje Swartjes-Lenferink, Arlette Swartjes boeken
    Sientje Swartjes-Lenferink, Arlette Swartjes - De keukengeheimen van Sientje en Arlette

    Aanbevolen door sterrenchefs In Keukengeheimen van Sientje & Arlette delen Sientje en Arlette (moeder en dochter) hun kennis, talenten en ervaring. De liefde voor de kookkunst straalt van de recepten af. Of het nou gaat om een eenvoudige bouillon, een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Libby Doyle, Ruth Hobday, Jules Mercer, Ingeborg Pelser boeken
    Libby Doyle, Ruth Hobday, Jules Mercer, Ingeborg Pelser - Het Zuid-Afrikaanse kookboek

    67 van Zuid Afrika's beste koks, tuinmannen, bakkers, boeren en locale food heroes bieden ons een kijkje in hun huis en in hun hart, door het delen van de recepten die zij bereiden voor de mensen van wie ze houden. Elk recept gaat gepaard met prachtige,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,00
  • Muriel Brunswig-Ibrahim boeken
    Muriel Brunswig-Ibrahim - De smaak van Marrakesh

    De smaak van MarrakeshDe echte Marokkaanse keuken Marokko is een luilekkerland voor liefhebbers van lekker eten. Haute cuisine en volkskeuken komen er bij elkaar. Arabische, Europese, Afrikaanse en Berberinvloeden smelten er samen en leveren een heerlijke,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Selin Kiazim boeken
    Selin Kiazim - Oklava

    De Turks-Cypriotische keuken staat bekend om de explosie aan heerlijke smaken. Selin Kiazim brengt met Oklava ('deegroller') de moderne versie van deze keuken bij u thuis. Met zoete en hartige lekkernijen, kruidige broden en heerlijk frisse visgerechten biedt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Sevtap Yüce boeken
    Sevtap Yüce - Turks tafelen

    In Turks tafelen neemt Sevtap Yüce je mee naar haar roots en beschrijft ze de gerechten die de Turkse keuken zo bijzonder maken. Van eenvoudig streetfood dat op straat altijd het beste smaakt, tot op houtvuur gebakken brood, verse salades en uitgebreide… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Maria Lam, Julie Ng boeken
    Maria Lam, Julie Ng - Maancake & Jasmijn -100 geheime recepten van Chinese moeders

    Wat is het geheim van een heerlijke noedelsoep? Wanneer eet je Chinese maancakes? Welke verschillende dumplings zijn er en hoe vouw je ze? Wat is het lievelingsgerecht van theesommelier Amanda Yiu en hoe maak je het prijswinnende dessert van chefkok Eveline… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Jacques Hermus boeken
    Jacques Hermus - Het Wildkookboek

    In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Lisa Nieschlag, Lars Wentrup boeken
    Lisa Nieschlag, Lars Wentrup - New York Kerstmis Bakboek

    Kerst in New York. Slenteren door een hagelwit Central Park, shoppen in de prachtig versierde straten, relaxen met de heerlijkste lekkernijen. Met dit boek haal je de New Yorkse kerst in huis. Of je nu wegzwijmelt bij de mooie foto's of in de keuken aan de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Eataly

    Zo koken Italianen thuis anno nú Italianen zijn gek op lekker eten. Ze hechten veel waarde aan de manier waarop het wordt klaargemaakt en ze genieten graag en veel met vrienden en familie. Eataly is een uitgebreid kookboek, geïnspireerd op de meest geliefde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    45,00
  • Trine Hahnemann boeken
    Trine Hahnemann - Scandinavisch comfort food

    De Deense kok en schrijfster Trine Hahnemann laat je zien hoe je met veelal biologische seizoensproducten heerlijke Scandinavische gerechten kunt maken. In Scandinavisch Comfort Food lees je over haar manier van koken voor vrienden en familie en over haar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Sandra Alvarez boeken
    Sandra Alvarez - Sabor sabor!

    ?Een verrassend modern Spaans kookboek met prachtige fotografie dat je direct uitnodigt om te gaan koken. Sandra Alvarez ontdekte bij MasterChef Holland dat haar Spaanse recepten veel waardering kregen. Zij besloot haar traditionele familierecepten - van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Laure Kié, Anne La Fay boeken
    Laure Kié, Anne La Fay - Sushi

    Sushi, maki, temaki... Sushi is het emblematische gerecht geworden voor de Japanse keuken. De meest voorkomende en simpelste vorm is nigiri sushi, maar er zijn nog allerlei andere heerlijke variaties mogelijk, zoals maki (maki-loempia's; tempura- en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Cocky Rietman, Martine van der Deijl boeken
    Cocky Rietman, Martine van der Deijl - Big Mamma

    Dit meer dan complete Italiaanse kookboek is een ode aan Big Mamma, Stella di Viesto, en haar Italiaanse keukenbrigade, eigenaar van enkele goed aangeschreven en zeer drukbezochte Italiaanse trattoria (East Mamma en Ober Mamma in Parijs).Maak pasta alla… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Nicolas Stromboni boeken
    Nicolas Stromboni - De keuken van Corsica

    'De keuken van Corsica is zó de moeite waard. Met zijn prachtige producten van zowel het land als uit de zee, opgetekend door de smaakmakers van het eiland. Eigenlijk moet je met dit boek onder je arm Corsica ontdekken.' Makkie Mulder, hoofdredacteur… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Stephan Mitsch boeken
    Stephan Mitsch - Recepten uit Barcelona

    Barcelona, Catalaanse hoofdstad aan zee, is een van de meest populaire reisbestemmingen. Wie aan Barcelona denkt, denkt niet alleen aan Gaudí, Camp Nou, zon en zee maar ook aan lekker eten. Recepten uit Barcelona neemt je mee dwars door culinair Barcelona.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Nico Dingemans boeken
    Nico Dingemans - From Farm to Fork in the Netherlands

    From Farm to Fork in the Netherlands is een culinair reisverslag van boer tot bord in alle 12 provincies. Met gezonde recepten met Nederlandse streekproducten van 24 (sterren)chefs uit heel Nederland. Meeer info op www.fromfarmtofork.nlEen opvallend culiboek… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Ping Coombes boeken
    Ping Coombes - Maleisie

    Ontdek meer dan 100 originele familierecepten uit dit deel van Zuidoost-Azië en maak kennis met de geurige en kleurige Maleisische klassiekers. Van Kipcurry van de kapitein en Geroerbakte gemengde paddenstoelen met gember en shaoxingwijn tot Chilikrab met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • De zilveren Lepel Napels en de Amalfikust

    Nieuwe zonnige en veelzijdige recepten van de makers van De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust biedt het allerbeste van deze veelzijdige regio in Italië. Rondom de steden Avellino, Benevento en Caserta wordt de keuken geroemd om het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • Rukmini Iyer boeken
    Rukmini Iyer - De Alfabetkeuken De K is van Koreaans

    De K van Koreaans bevat 50 beroemde recepten met een moderne twist. kimchi / bibimbap / japchae / KFC - Korean Fried Chicken / bulgogi / sushi met rundvlees / pannenkoeken met lente-ui / rijstkoekjes / gegrilde ribbetjes / dumplingsoep / ingelegde knoflook /… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50