Boeken over keuken per land en streek

 • W.C. Keijner boeken
  W.C. Keijner - Het kookboek voor Hollandsche, Chineesche en Inlandsche gerechten

  Facsimile heruitgave van Het Keijner kookboek, het kookboek voor de authentieke Indische keuken met Hollandse, Chinese en inlandse recepten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Jonas Cramby boeken
  Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

  De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig geïntegreerd in onze westerse samenleving. Deze van oorsprong Japanse grilltechnieken geven veel resultaat tegenover weinig inspanning. In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annette van Ruitenburg, Tanja van den Berge boeken
  Annette van Ruitenburg, Tanja van den Berge - De smaak van Texel

  Meer dan tien jaar na het verschijnen van het boek De smaak van Texel hebben de auteurs, nu samen met Tanja van den Berge een geheel nieuwe versie gemaakt. Dit boek gaat over ondernemers, creatievelingen en vernieuwers. Over bekende en ervaren producenten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Frank Noë boeken
  Frank Noë - Kookboek van Amsterdam

  Er valt veel te vertellen over de Amsterdamse keuken. In de eerste plaats natuurlijk over de joodse invloed. Die is verantwoordelijk voor osseworst (op z'n Amsterdams, dus zonder 'n'), broodje half-om en Amsterdams zuur. Verder over Hendrik Beerenburg, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Russell Norman boeken
  Russell Norman - Venetië - 4 seizoenen genieten van de authentieke Venetiaanse keuken

  Van de auteur van de bestsellers én Kookboek van het jaar-winnaars Polpo en Spuntino. Venetië van Russell Norman biedt een zeldzaam en intieme kijk in het leven en de keuken van Venetië. Het biedt 4 seizoenen genieten van de authentieke Venetiaanse keuken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Peter Blake boeken
  Peter Blake - The Really Quite Good British Cookbook

  Dit boek is een mooi voorbeeld van de huidige Britse culturele en culinaire mix en viert deze prachtige smeltkroes van keukens, onder aanvoering van de honderd koks, bakkers en chef-koks die we hier bijeengebracht hebben en die zo gul zijn om de gerechten die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Antonia Kogl boeken
  Antonia Kogl - Recepten uit Wenen

  Wenen, de Oostenrijkse hoofdstad bekend uit het decor van keizerin Sissi, is momenteel een van de meest opkomende reisbestemmingen. Wie aan Wenen denkt, denkt aan 'Wiener Schnitzel' en 'Sachertorte'. Toch heeft de stad in culinair opzicht zoveel meer te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg 3 het tweede kookboek

  Het derde deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. Konijn in bruinbier, Filosoof en Wafels. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken.100 pagina's - 1e druk Dec. 2016 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Sally Davies, Margaret Stepien boeken
  Sally Davies, Margaret Stepien - Spanje, de authentieke keuken

  Dit boek presenteert de meest authentieke gerechten van Spanje - rechtstreeks uit de keukens waar ze tot perfectie zijn gekomen. De beste koks van lokaal Spaans eten, variërend van bakkers tot chef-koks van wereldfaam, delen in dit boek hun passie voor eten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Valentina Harris boeken
  Valentina Harris - Risotto! Risotto!

  Risotto ? geprezen om zijn textuur, smaak en veelzijdigheid ? maakt in Italië al sinds de achtste eeuw deel uit van het menu en is een van de beroemdste gerechten van dit land. U komt al snel tot de ontdekking dat u dit iconische gerecht met tal van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Selin Kiazim boeken
  Selin Kiazim - Oklava

  De Turks-Cypriotische keuken staat bekend om de explosie aan heerlijke smaken. Selin Kiazim brengt met Oklava ('deegroller') de moderne versie van deze keuken bij u thuis. Met zoete en hartige lekkernijen, kruidige broden en heerlijk frisse visgerechten biedt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Austin Bush, Mark Wiens boeken
  Austin Bush, Mark Wiens - Thailand, de authentieke keuken

  Dit boek presenteert de meest authentieke Thaise gerechten, rechtstreeks uit de keukens waar ze zijn vervolmaakt. Van verkopers van straatkraampjes tot chefs van toprestaurants. De beste lokale koks delen hun passie voor eten en hun eigen familierecepten - van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Laure Kié boeken
  Laure Kié - Japan!

  De Japanse keuken is gezond, veelzijdig, aantrekkelijk, maar vooral ontzettend lekker. Dankzij dit boek met korte recepten en duidelijke stap-voor-stapfoto's kan iedereen Japans koken. Met handige tips en info over en foto's van de typisch Japanse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 1

  Het eerste deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. recepten voor Grotchampignons, Duuvelkesvlees en Bierpap. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Juni 2016 2e druk Oktober 2016 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg 2 Het bakboek

  Het tweede deel van de serie Recepten uit Limburg, met vele bakrecepten. Appelbeignets, Pruimenvlaai maar ook o.a. worstenbroodjes. 100 pagina's - 1e druk Okt. 2016 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,25
 • Muriel Brunswig-Ibrahim boeken
  Muriel Brunswig-Ibrahim - De smaak van Marrakesh

  De smaak van MarrakeshDe echte Marokkaanse keuken Marokko is een luilekkerland voor liefhebbers van lekker eten. Haute cuisine en volkskeuken komen er bij elkaar. Arabische, Europese, Afrikaanse en Berberinvloeden smelten er samen en leveren een heerlijke,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sevtap Yüce boeken
  Sevtap Yüce - Turks tafelen

  In Turks tafelen neemt Sevtap Yüce je mee naar haar roots en beschrijft ze de gerechten die de Turkse keuken zo bijzonder maken. Van eenvoudig streetfood dat op straat altijd het beste smaakt, tot op houtvuur gebakken brood, verse salades en uitgebreide… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Lisa Nieschlag, Lars Wentrup boeken
  Lisa Nieschlag, Lars Wentrup - New York Kerstmis Bakboek

  Kerst in New York. Slenteren door een hagelwit Central Park, shoppen in de prachtig versierde straten, relaxen met de heerlijkste lekkernijen. Met dit boek haal je de New Yorkse kerst in huis. Of je nu wegzwijmelt bij de mooie foto's of in de keuken aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stephan Mitsch boeken
  Stephan Mitsch - Recepten uit Barcelona

  Barcelona, Catalaanse hoofdstad aan zee, is een van de meest populaire reisbestemmingen. Wie aan Barcelona denkt, denkt niet alleen aan Gaudí, Camp Nou, zon en zee maar ook aan lekker eten. Recepten uit Barcelona neemt je mee dwars door culinair Barcelona.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sabrina Ghayour boeken
  Sabrina Ghayour - Feasts

  Feasts: dé opvolger van de succestitels Persiana en Sirocco. Lange tafels gevuld met schalen Midden-Oosters eten en in goed gezelschap. Dat is Feasts, het derde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na Persiana en Sirocco, waarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Libby Doyle, Ruth Hobday, Jules Mercer, Ingeborg Pelser boeken
  Libby Doyle, Ruth Hobday, Jules Mercer, Ingeborg Pelser - Het Zuid-Afrikaanse kookboek

  67 van Zuid Afrika's beste koks, tuinmannen, bakkers, boeren en locale food heroes bieden ons een kijkje in hun huis en in hun hart, door het delen van de recepten die zij bereiden voor de mensen van wie ze houden. Elk recept gaat gepaard met prachtige,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Laure Kié, Anne La Fay boeken
  Laure Kié, Anne La Fay - Sushi

  Dit boek met 90 traditionele en eigentijdse recepten onthult het geheim van zelf sushi maken: vis snijden, sushirijst maken en rollen enzovoort. Dankzij de korte recepten en duidelijke stap-voor-stapfoto's kan iedereen nu makkelijk thuis zelf aan de slag. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Choumicha boeken
  Choumicha - Meet Choumicha

  De in Marokko razend populaire tv-chefkok Choumicha verovert Nederland en België met haar kookboek Meet Choumicha. Proef nu zelf de smaken en ontdek de sfeer van Marokko met dit unieke eerste Nederlandstalige kookboek van deze charmante topkok. Choumicha laat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jacques Hermus boeken
  Jacques Hermus - Het Wildkookboek

  In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sientje Swartjes-Lenferink, Arlette Swartjes boeken
  Sientje Swartjes-Lenferink, Arlette Swartjes - De keukengeheimen van Sientje en Arlette

  Aanbevolen door sterrenchefs In Keukengeheimen van Sientje & Arlette delen Sientje en Arlette (moeder en dochter) hun kennis, talenten en ervaring. De liefde voor de kookkunst straalt van de recepten af. Of het nou gaat om een eenvoudige bouillon, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95