Boeken over keuken per land en streek

  • Jody Vassallo, Emily Ezekiel boeken
    Jody Vassallo, Emily Ezekiel - Basisboek Aziatisch

    Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten (met stap-voor-stap-fotografie en -uitleg) uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en kimchi uit Korea… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Malakeh JAZMATI boeken
    Malakeh JAZMATI - Malakeh - De authentieke Syrische keuken

    Malakeh Jazmati was een beroemde tv-chef in haar geboorteland Syrië. Op de vlucht voor het oorlogsgeweld in haar eigen land begon ze samen met haar man en kind een nieuw leven in Duitsland. In dit prachtige kookboek verzamelt Malakeh haar lekkerste recepten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Gina Hamaday boeken
    Gina Hamaday - Buenos Nachos!

    Buenos Nachos! is een hedendaags eerbetoon aan het meest fantastische eetbare exportproduct van Mexico. Dit boek bevat recepten van bekende tv-koks (zoals Andrew Zimmern en Rachael Ray), filmsterren en beroemde muzikanten (zoals Bill Hader en Big Freedia) en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Sarah Barrell boeken
    Sarah Barrell - Italië, de authentieke keuken

    Dit boek presenteert de meest authentieke gerechten van Italië - rechtstreeks uit de keukens waar ze tot perfectie zijn gekomen. De beste koks van lokaal Italiaans eten, variërend van streetfoodverkoper tot chef-koks van wereldfaam, delen in dit boek hun… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Lucio Galletto, David Dale boeken
    Lucio Galletto, David Dale - De keukens van de Middellandse Zee

    Heerlijke, uitnodigende gerechten waarin zon en smaak centraal staan. De keukens van de Middellandse Zee toont aan de hand van verhalen, recepten en schitterende fotografie de culinaire en veelzijdige erfenis van de Grieken, Romeinen, Arabieren en Vikingen. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • Giancarlo Caldesi, Katie Caldesi boeken
    Giancarlo Caldesi, Katie Caldesi - Toscane

    De Toscaanse bevolking is immens trots op hun regio en de liefde voor de omgeving vertaalt zich in een keuken die nooit teleurstelt. Giancarlo & Katie Caldesi nemen je mee op een culinaire, Toscaanse dag. Het ritme van het dagelijks leven is gelijk aan hoe er… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Nuno Mendes boeken
    Nuno Mendes - Lisboeta

    Koken en eten in de straten en langs het strand van het hedendaagse LissabonLissabon, dat in Portugal bekend staat als de Stad van het Licht, heeft zich snel weten op te werken tot één van de populairste Europese bestemmingen voor een lang weekend. Vanuit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,00
  • Jonas Cramby boeken
    Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

    De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig geïntegreerd in onze westerse samenleving. Deze van oorsprong Japanse grilltechnieken geven veel resultaat tegenover weinig inspanning. In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Annette van Ruitenburg, Tanja van den Berge boeken
    Annette van Ruitenburg, Tanja van den Berge - De smaak van Texel

    Meer dan tien jaar na het verschijnen van het boek De smaak van Texel hebben de auteurs, nu samen met Tanja van den Berge een geheel nieuwe versie gemaakt. Dit boek gaat over ondernemers, creatievelingen en vernieuwers. Over bekende en ervaren producenten en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,95
  • Russell Norman boeken
    Russell Norman - Venetië

    Van de auteur van de bestsellers én Kookboek van het jaar-winnaars Polpo en Spuntino. Venetië van Russell Norman biedt een zeldzaam en intieme kijk in het leven en de keuken van Venetië. Het biedt 4 seizoenen genieten van de authentieke Venetiaanse keuken.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Peter Blake boeken
    Peter Blake - The Really Quite Good British Cookbook

    Dit boek is een mooi voorbeeld van de huidige Britse culturele en culinaire mix en viert deze prachtige smeltkroes van keukens, onder aanvoering van de honderd koks, bakkers en chef-koks die we hier bijeengebracht hebben en die zo gul zijn om de gerechten die… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,00
  • Frank Noë boeken
    Frank Noë - Kookboek van Amsterdam

    Er valt veel te vertellen over de Amsterdamse keuken. In de eerste plaats natuurlijk over de joodse invloed. Die is verantwoordelijk voor osseworst (op z'n Amsterdams, dus zonder 'n'), broodje half-om en Amsterdams zuur. Verder over Hendrik Beerenburg, de… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Valentina Harris boeken
    Valentina Harris - Risotto! Risotto!

    Risotto ? geprezen om zijn textuur, smaak en veelzijdigheid ? maakt in Italië al sinds de achtste eeuw deel uit van het menu en is een van de beroemdste gerechten van dit land. U komt al snel tot de ontdekking dat u dit iconische gerecht met tal van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Sally Davies, Margaret Stepien boeken
    Sally Davies, Margaret Stepien - Spanje, de authentieke keuken

    Dit boek presenteert de meest authentieke gerechten van Spanje - rechtstreeks uit de keukens waar ze tot perfectie zijn gekomen. De beste koks van lokaal Spaans eten, variërend van bakkers tot chef-koks van wereldfaam, delen in dit boek hun passie voor eten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Laure Kié boeken
    Laure Kié - Japan!

    De Japanse keuken is gezond, veelzijdig, aantrekkelijk, maar vooral ontzettend lekker. Dankzij dit boek met korte recepten en duidelijke stap-voor-stapfoto's kan iedereen Japans koken. Met handige tips en info over en foto's van de typisch Japanse… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Antonia Kogl boeken
    Antonia Kogl - Recepten uit Wenen

    Wenen, de Oostenrijkse hoofdstad bekend uit het decor van keizerin Sissi, is momenteel een van de meest opkomende reisbestemmingen. Wie aan Wenen denkt, denkt aan 'Wiener Schnitzel' en 'Sachertorte'. Toch heeft de stad in culinair opzicht zoveel meer te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Austin Bush, Mark Wiens boeken
    Austin Bush, Mark Wiens - Thailand, de authentieke keuken

    Dit boek presenteert de meest authentieke Thaise gerechten, rechtstreeks uit de keukens waar ze zijn vervolmaakt. Van verkopers van straatkraampjes tot chefs van toprestaurants. De beste lokale koks delen hun passie voor eten en hun eigen familierecepten - van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • W.C. Keijner boeken
    W.C. Keijner - Het Keijner kookboek

    Facsimile heruitgave van Het Keijner kookboek, het kookboek voor de authentieke Indische keuken met Hollandse, Chinese en inlandse recepten. (Zachte kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Trine Hahnemann boeken
    Trine Hahnemann - Scandinavisch comfort food

    De Deense kok en schrijfster Trine Hahnemann laat je zien hoe je met veelal biologische seizoensproducten heerlijke Scandinavische gerechten kunt maken. In Scandinavisch Comfort Food lees je over haar manier van koken voor vrienden en familie en over haar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Sevtap Yüce boeken
    Sevtap Yüce - Turks tafelen

    In Turks tafelen neemt Sevtap Yüce je mee naar haar roots en beschrijft ze de gerechten die de Turkse keuken zo bijzonder maken. Van eenvoudig streetfood dat op straat altijd het beste smaakt, tot op houtvuur gebakken brood, verse salades en uitgebreide… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Roberto Payer boeken
    Roberto Payer - Pure Italiaanse keuken

    Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de gerechten van Roberto's Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Eleonora Galasso boeken
    Eleonora Galasso - Verrukkelijk Rome

    La dolce vita in een kookboek: de in Rome geboren en getogen Eleonora Galasso neemt je mee naar haar keuken: van oma's recepten tot en met moderne, hedendaagse gerechten. Maak kennis met de eetcultuur van Rome en breidt je Italiaanse kookrepertoire uit met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Sabrina Ghayour boeken
    Sabrina Ghayour - Feasts

    Feasts: dé opvolger van de succestitels Persiana en Sirocco. Lange tafels gevuld met schalen Midden-Oosters eten en in goed gezelschap. Dat is Feasts, het derde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na Persiana en Sirocco, waarin… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Choumicha boeken
    Choumicha - Meet Choumicha

    De in Marokko razend populaire tv-chefkok Choumicha verovert Nederland en België met haar kookboek Meet Choumicha. Proef nu zelf de smaken en ontdek de sfeer van Marokko met dit unieke eerste Nederlandstalige kookboek van deze charmante topkok. Choumicha laat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Jacques Hermus boeken
    Jacques Hermus - Het wildkookboek

    In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95