Boeken over inmaken, conserveren

  • Karin Iden boeken
    Karin Iden - Inmaken en bewaren

    De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken. Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en groenten een heel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      7,99
  • Philippine van der Goes boeken
    Philippine van der Goes - Jam & Zuur

    In Jam & Zuur wisselen ouderwetse klassiekers en gedurfde, moderne smaakcombinaties elkaar af om de voorraadkast te vullen met diverse groente en het lekkerste fruit van het seizoen. Naast een stap-voor-stapbereiding voor jam vind je nog veel meer zoete… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin boeken
    Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin - Praktisch handboek fruit en groenten inmaken

    Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groenten bewaren? Hoe werken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Petra Casparek boeken
    Petra Casparek - Inmaken & fermenteren

    Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan boeken
    Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan - Handboek inmaken & bewaren

    De beste recepten en bereidingen Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Alys Fowler boeken
    Alys Fowler - Rijke oogst

    Inmaken en bewaren uit eigen tuinVerse producten uit eigen tuin zijn heerlijk. In de zomer geniet je volop van de rijke oogst, maar in de winter die zomersmaken terugproeven, dat geeft echt voldoening.In RIJKE OOGST maak je kennis met verrassende recepten en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Drogen als bewaarmethode

    "Drogen als bewaarmethode" is DE praktische gids voor wie fruit, groenten, kruiden en vlees wil drogen. Het drogen van voeding heeft talrijke voordelen: de voedingswaarde en het aroma worden behouden, gedroogde producten zijn onbeperkt houdbaar, ze nemen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,95
  • Peter van Berckel boeken
    Peter van Berckel - Tsukémono

    In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    28,95
  • Johan Björkman boeken
    Johan Björkman - Olie, azijn, zout & zuur

    Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samenDe trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met 'Olie, azijn, zout & zuur' leer je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

    "Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Meneer Wateetons boeken
    Meneer Wateetons - Over rot 2.0

    Must have: geactualiseerde editie van 'Over Rot'. Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. 'Over Rot 2.0' gaat nog meer in op de culinaire toepasbaarheid van gefermenteerde producten: haal meer uit je huisgemaakte miso, zuurkool en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,50
  • Christian Weij boeken
    Christian Weij - Verrot lekker

    "Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year. Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • 24,95
  • Linda J. Amendt boeken
    Linda J. Amendt - Blue Ribbon Canning

    Collects more than one hundred prize-winning recipes for jams, preserves, pickles, vegetables, fruit, and more, that celebrate the American traditions of preserved food and state fairs, and includes information on canning techniques and equipment (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Kelly Geary boeken
    Kelly Geary - Tart and Sweet

    Shares accessible guidelines on small-batch canning fundamentals, covering topics ranging from equipment and acid levels to proper sealing and storing, in a reference complemented by dozens of recipes for jams, sauces and pickled vegetables. Original. 35,000… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Linda Amendt boeken
    Linda Amendt - 175 Best Jams, Jellies, Marmalades & Other Soft Spreads

    Complete with a preplanning guide and easily understood instructions, this volume contains 175 reliable recipes for preparing soft spread preserves--written by an award-winning cook (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Linda J. Amendt boeken
    Linda J. Amendt - Blue Ribbon Preserves

    An award-winning state and county fair competitor shares her personal secrets to creating terrific preserves, jams, jellies, and marmalades, presenting more than two hundred recipes for all categories of preserves, as well as helpful advice on canning, cooking… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,95
  • Better Homes and Gardens boeken
    Better Homes and Gardens - Better Homes and Gardens You Can Can

    This comprehensive beginner's guide provides information about canning and preserving fresh fruits and vegetables, from hot water baths and freezing techniques to food safety information, and includes 100 recipes for jams, jellies, preserves, chutneys and… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Jan Hedh boeken
    Jan Hedh - The Jam and Marmalade Bible

    A treasury of more than 250 jam, jelly and marmalade recipes provides comprehensive coverage of basic cooking techniques and equipment needs and includes a range of sweet and savory options, from raspberry and peach to pumpkin and roasted red pepper (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Katie Caldesi, Giancarlo Caldesi boeken
    Katie Caldesi, Giancarlo Caldesi - The gentle art of preserving

    Presents different methods of drying, conserving and preserving food from around the world, from smoking fish in Scotland to drying chilies in Sri Lanka, and features recipes, instructions and advice on equipment for pickling, fermenting, freezing and canning… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,95
  • Robin Ripley boeken
    Robin Ripley - Wisdom for Home Preservers

    "Preserving has been around for thousands of years, from native people smoking and curing meats to pioneers and settlers putting up fruits and vegetables. What started long ago as a means of survival, home preserving has grown into a large component of the… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Trish Sebben-krupka boeken
    Trish Sebben-krupka - Idiot's Guides Canning and Preserving

    Provides illustrated, step-by-step instructions for using various methods for storing food, sharing basic canning recipes, ideas for unique flavor combinations and easy-to-understand coverage of such techniques as freezing, water-bath canning, pressure cooking… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Gloria Nicol boeken
    Gloria Nicol - Preserves and Pickles

    25 delicious recipes for jams, jellies, curds, pickles and chutneys. Includes all the basic techniques and equipment a pickler may need, and the recipes range from traditional favourites to classics with a twist (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Janet Cooper boeken
    Janet Cooper - Home Canning and Preserving

    Offers instructions on making small batches of preserves, pickles, chutneys, and sauces, covering equipment needed, ingredients, and detailed instructions on how to begin, as well as over one hundred recipes (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Clippy McKenna boeken
    Clippy McKenna - 500 Preserving Delights

    Shares recipes for preparing five hundred traditional and unique flavors of jams, relishes, pickles, fruit liqueurs, curds, and condiments for canning using natural preserving techniques (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95