Boeken over inmaken, conserveren

  • Peter van Berckel boeken
    Peter van Berckel - Tsukémono

    In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    28,95
  • Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin boeken
    Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin - Praktisch handboek fruit en groenten inmaken

    Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groenten bewaren? Hoe werken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

    "Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Alys Fowler boeken
    Alys Fowler - Rijke oogst

    Inmaken en bewaren uit eigen tuinVerse producten uit eigen tuin zijn heerlijk. In de zomer geniet je volop van de rijke oogst, maar in de winter die zomersmaken terugproeven, dat geeft echt voldoening.In RIJKE OOGST maak je kennis met verrassende recepten en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Karin Iden boeken
    Karin Iden - Inmaken en bewaren

    De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken. Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en groenten een heel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      7,99
  • Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan boeken
    Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan - Handboek inmaken & bewaren

    De beste recepten en bereidingen Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Philippine van der Goes boeken
    Philippine van der Goes - Jam & Zuur

    In Jam & Zuur wisselen ouderwetse klassiekers en gedurfde, moderne smaakcombinaties elkaar af om de voorraadkast te vullen met diverse groente en het lekkerste fruit van het seizoen. Naast een stap-voor-stapbereiding voor jam vind je nog veel meer zoete… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Drogen als bewaarmethode

    "Drogen als bewaarmethode" is DE praktische gids voor wie fruit, groenten, kruiden en vlees wil drogen. Het drogen van voeding heeft talrijke voordelen: de voedingswaarde en het aroma worden behouden, gedroogde producten zijn onbeperkt houdbaar, ze nemen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,95
  • Petra Casparek boeken
    Petra Casparek - Inmaken & fermenteren

    Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Christian Weij boeken
    Christian Weij - Verrot lekker

    "Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year. Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Clippy McKenna boeken
    Clippy McKenna - 500 Inmaakrecepten

    Met 500 inmaakrecepten beschikt u over alle recepten en technieken die u nodig heeft om vol vertrouwen zelf allerlei heerlijks in te maken en lang te kunnen bewaren. Door fruit en groenten in te maken kunnen u en uw gezin er het hele jaar door van genieten.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek boeken
    Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek - Over rot

    ALLES IS FERMENTEREN Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,95
  • Meneer Wateetons boeken
    30,95
  • Karen Solomon boeken
    Karen Solomon - Cured Meat, Smoked Fish & Pickled Eggs

    The author of Asian Pickles teaches home cooks how to smoke, pickle, salt-cure, oil-cure and dehydrate a variety of meats, dairy, fish, eggs and other proteins through 50 unique recipes. Original (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Jamie Dement boeken
    Jamie Dement - Canning in the Modern Kitchen

    Perfect for cooks of all levels, a farmer, restauranteur and local food advocate presents a vast array tips and techniques for preserving fresh ingredients and offers recipes for classic jams, compotes, sauces and pates for all seasons. Original (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Teresa Marrone boeken
    Teresa Marrone - The Beginner's Guide to Dehydrating Food

    Packed with step-by-step instructions, this must-have guide to putting your food dehydrator to good use provides instructions and techniques for drying all the most popular fruits and vegetables, along with meat and herbs. Original (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Amelia Jeanroy boeken
    Amelia Jeanroy - Modern Pressure Canning

    "Amelia Jeanroy teaches everything readers need to know about making delicious, shelf-stable foods in this all-in-one reference. Readers will learn how to properly use a pressure canner and eliminate any danger, be it from the pressure or from… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Lillie O'Brien boeken
    Lillie O'Brien - Five Seasons of Jam

    The secrets of making innovative reserves are revealed here, divided into sections for winter, spring, summer, early autumn and late autumn. The meditative nature of lingering over the jam-making process is also expanded on (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Ball Canning Back to Basics

    Complemented by 100 recipes, a guide to water bath canning for novices covers the essentials of equipment and food safety, providing step-by-step, photographed tutorials that outline the fundamentals of brining and fermenting. Original (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Sherri Brooks Vinton boeken
    Sherri Brooks Vinton - Put 'em Up! Fruit

    A guide to preserving fruits ranging from apples and oranges to quince and rhubarb offers recipes for canning, refrigerating, freezing, drying, and infusing the fruits as well as ideas for cooking with the preserved products (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Ellie Topp boeken
    Ellie Topp - Preserving Made Easy Small Batches and Simple Techniques

    Includes delectable recipes for jellies, jams, conserves, pickles, relishes, chutneys, salsas, mustards, marinades, oils and more (Zachte kaft)

    Lees meer...
    11,95
  • Sandor Ellix Katz boeken
    Sandor Ellix Katz - The Art of Fermentation

    "'The Art of Fermentation' is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermentation ever published. Sandor Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience… (Harde kaft)

    Lees meer...
    42,95
  • Karen Solomon boeken
    Karen Solomon - Can It, Bottle It, Smoke It

    "The eagerly anticipated follow-up to Jam It, Pickle It, Cure It offers more ideas for adventurous culinary DIYers to stock the larder with artisan food and drink, kitchen staples, tasty snacks, and gift-worthy eats. Want to make your own Plum Catsup (can… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Linda J. Amendt boeken
    Linda J. Amendt - Blue Ribbon Canning

    Collects more than one hundred prize-winning recipes for jams, preserves, pickles, vegetables, fruit, and more, that celebrate the American traditions of preserved food and state fairs, and includes information on canning techniques and equipment (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Kelly Geary boeken
    Kelly Geary - Tart and Sweet

    Shares accessible guidelines on small-batch canning fundamentals, covering topics ranging from equipment and acid levels to proper sealing and storing, in a reference complemented by dozens of recipes for jams, sauces and pickled vegetables. Original. 35,000… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,95