Boeken over inmaken, conserveren

  • Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin boeken
    Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin - Praktisch handboek fruit en groenten inmaken

    Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groenten bewaren? Hoe werken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Petra Casparek boeken
    Petra Casparek - Inmaken & Fermenteren

    Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad! Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Karin Iden boeken
    Karin Iden - Inmaken en bewaren

    De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken. Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en groenten een heel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

    "Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Drogen als bewaarmethode

    "Drogen als bewaarmethode" is DE praktische gids voor wie fruit, groenten, kruiden en vlees wil drogen. Het drogen van voeding heeft talrijke voordelen: de voedingswaarde en het aroma worden behouden, gedroogde producten zijn onbeperkt houdbaar, ze nemen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,95
  • Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan boeken
    Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan - Handboek inmaken en bewaren

    De beste recepten en bereidingen Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Philippine van der Goes boeken
    Philippine van der Goes - Jam & zuur

    In Jam & Zuur wisselen ouderwetse klassiekers en gedurfde, moderne smaakcombinaties elkaar af om de voorraadkast te vullen met diverse groente en het lekkerste fruit van het seizoen. Naast een stap-voor-stapbereiding voor jam vind je nog veel meer zoete… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Alys Fowler boeken
    Alys Fowler - Rijke oogst

    Inmaken en bewaren uit eigen tuinVerse producten uit eigen tuin zijn heerlijk. In de zomer geniet je volop van de rijke oogst, maar in de winter die zomersmaken terugproeven, dat geeft echt voldoening.In RIJKE OOGST maak je kennis met verrassende recepten en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Clippy McKenna boeken
    Clippy McKenna - 500 inmaakrecepten

    Met 500 inmaakrecepten beschikt u over alle recepten en technieken die u nodig heeft om vol vertrouwen zelf allerlei heerlijks in te maken en lang te kunnen bewaren. Door fruit en groenten in te maken kunnen u en uw gezin er het hele jaar door van genieten.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek boeken
    Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek - Over Rot

    ALLES IS FERMENTEREN Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Catherine Atkinson, Maggie Mayhew boeken
    Catherine Atkinson, Maggie Mayhew - Minibijbel Inmaken

    De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het conserveren onder de knie wil krijgen: alles komt aan de orde, van het maken van jam en gelei tot het inleggen in zout, suiker, azijn en alcohol. Met een beschrijving van alle soorten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,00
  • Christian Weij boeken
    Christian Weij - Verrot lekker

    "Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year. Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey boeken
    Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey - Fiery Ferments

    The authors of the best-selling Fermented Vegetables are back with a guide to making naturally fermented spicy sauces, relishes and spreads that features 70 recipes from around the world, including Thai Pepper Mint Cilantro Paste, Aleppo Za’atar Pomegranate… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Better Homes and Gardens boeken
    Better Homes and Gardens - You Can Can

    This comprehensive beginner's guide provides information about canning and preserving fresh fruits and vegetables, from hot water baths and freezing techniques to food safety information, and includes 100 recipes for jams, jellies, preserves, chutneys and… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Kelly Geary boeken
    Kelly Geary - Tart and Sweet

    Shares accessible guidelines on small-batch canning fundamentals, covering topics ranging from equipment and acid levels to proper sealing and storing, in a reference complemented by dozens of recipes for jams, sauces and pickled vegetables. Original. 35,000… (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Trish Sebben-Krupka boeken
    Trish Sebben-Krupka - Canning and Preserving

    Provides illustrated, step-by-step instructions for using various methods for storing food, sharing basic canning recipes, ideas for unique flavor combinations and easy-to-understand coverage of such techniques as freezing, water-bath canning, pressure cooking… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Kim Pezza boeken
    Kim Pezza - Home Harvesting

    A book with time-tested tips from expert farmers covers every topic from selecting and maintaining the resources needed to properly preserve your food, to the various methods of preserving and how they are done, to recipes and ideas for making the best use of… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      7,95
  • Elizabeth Field boeken
    Elizabeth Field - Marmalade

    50 original recipes, collected over decades, in a great gifty package. (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Tess Pennington boeken
    Tess Pennington - The Prepper's Cookbook

    Offers recipes and tips for stockpiling an emergency food supply that can last years, featuring advice on off-grid cooking, canning, and turning shelf-stable foods into nutritious meals (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Sue Shephard boeken
    Sue Shephard - Pickled, Potted, and Canned

    Filled with delectable stories and fascinating facts, a richly textured history of food preservation, which forever changed the world, details the chemists, cooks, old legends, and new ideas, from Attila the Hun's unique method for curing meat to the… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Jean Anderson boeken
    Jean Anderson - Jean Anderson's Preserving Guide

    Recommends basic equipment for canning fruits and vegetables, discusses food safety measures, and shares recipes for preserves, jams, chutneys, conserves, and marmalades (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Susan McClure boeken
    Susan McClure - Preserving Summer's Bounty

    Offers advice on freezing, canning, preserving, pickling, drying, juicing, and using a root cellar (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Ellie Topp boeken
    Ellie Topp - Preserving Made Easy Small Batches and Simple Techniques

    Includes delectable recipes for jellies, jams, conserves, pickles, relishes, chutneys, salsas, mustards, marinades, oils and more (Zachte kaft)

    Lees meer...
    11,95
  • Simon Poffley, Gabriela Smolinska-poffley boeken
    Simon Poffley, Gabriela Smolinska-poffley - Ferment, Pickle, Dry

    Teaches the ancient method of preserving foods, with recipes showing how to use preserved ingredients in everyday meals (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,95
  • The All New Ball Book of Canning and Preserving

    A guide to preserving draws on the expertise of Ball's highly regarded test kitchens and provides a wide assortment of classic jams, smoked favorites and fermented foods organized by techniques ranging from water bath and pressure canning to freezing and… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95