Boeken over inmaken, conserveren

  • Peter van Berckel boeken
    Peter van Berckel - Tsukémono

    In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin boeken
    Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin - Praktisch handboek fruit en groenten inmaken

    Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groenten bewaren? Hoe werken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Drogen als bewaarmethode

    "Drogen als bewaarmethode" is DE praktische gids voor wie fruit, groenten, kruiden en vlees wil drogen. Het drogen van voeding heeft talrijke voordelen: de voedingswaarde en het aroma worden behouden, gedroogde producten zijn onbeperkt houdbaar, ze nemen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,95
  • Clippy McKenna boeken
    Clippy McKenna - 500 Inmaakrecepten

    Met 500 inmaakrecepten beschikt u over alle recepten en technieken die u nodig heeft om vol vertrouwen zelf allerlei heerlijks in te maken en lang te kunnen bewaren. Door fruit en groenten in te maken kunnen u en uw gezin er het hele jaar door van genieten.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

    "Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan boeken
    Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan - Handboek inmaken & bewaren

    De beste recepten en bereidingen Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Alys Fowler boeken
    Alys Fowler - Rijke oogst

    Inmaken en bewaren uit eigen tuinVerse producten uit eigen tuin zijn heerlijk. In de zomer geniet je volop van de rijke oogst, maar in de winter die zomersmaken terugproeven, dat geeft echt voldoening.In RIJKE OOGST maak je kennis met verrassende recepten en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Philippine van der Goes boeken
    Philippine van der Goes - Jam & Zuur

    In Jam & Zuur wisselen ouderwetse klassiekers en gedurfde, moderne smaakcombinaties elkaar af om de voorraadkast te vullen met diverse groente en het lekkerste fruit van het seizoen. Naast een stap-voor-stapbereiding voor jam vind je nog veel meer zoete… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Karin Iden boeken
    Karin Iden - Inmaken en bewaren

    De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken. Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en groenten een heel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • Christian Weij boeken
    Christian Weij - Verrot lekker

    "Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year. Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Petra Casparek boeken
    Petra Casparek - Inmaken & fermenteren

    Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek boeken
    Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek - Over rot

    ALLES IS FERMENTEREN Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Jamie Dement boeken
    Jamie Dement - Canning in the Modern Kitchen

    Perfect for cooks of all levels, a farmer, restauranteur and local food advocate presents a vast array tips and techniques for preserving fresh ingredients and offers recipes for classic jams, compotes, sauces and pates for all seasons. Original (Zachte kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Karen Solomon boeken
    Karen Solomon - Cured Meat, Smoked Fish & Pickled Eggs

    The author of Asian Pickles teaches home cooks how to smoke, pickle, salt-cure, oil-cure and dehydrate a variety of meats, dairy, fish, eggs and other proteins through 50 unique recipes. Original (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Stephanie Thurow boeken
    Stephanie Thurow - Weck Small-Batch Preserving

    In this step-by-step guide that features 100 delicious, small-batch recipes, a food preservationist teams up with canning experts at WECK to show readers how to preserve throughout the year in WECK jars. 40,000 first printing (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Teresa Marrone boeken
    Teresa Marrone - The Beginner's Guide to Dehydrating Food

    Packed with step-by-step instructions, this must-have guide to putting your food dehydrator to good use provides instructions and techniques for drying all the most popular fruits and vegetables, along with meat and herbs. Original (Zachte kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Lillie O'Brien boeken
    Lillie O'Brien - Five Seasons of Jam

    The secrets of making innovative reserves are revealed here, divided into sections for winter, spring, summer, early autumn and late autumn. The meditative nature of lingering over the jam-making process is also expanded on (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Amelia Jeanroy boeken
    Amelia Jeanroy - Modern Pressure Canning

    "Amelia Jeanroy teaches everything readers need to know about making delicious, shelf-stable foods in this all-in-one reference. Readers will learn how to properly use a pressure canner and eliminate any danger, be it from the pressure or from… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Elizabeth Field boeken
    Elizabeth Field - Marmalade

    50 original recipes, collected over decades, in a great gifty package. (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Jean Anderson boeken
    Jean Anderson - Jean Anderson's Preserving Guide

    Recommends basic equipment for canning fruits and vegetables, discusses food safety measures, and shares recipes for preserves, jams, chutneys, conserves, and marmalades (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Better Homes and Gardens Can It!

    A complete, step-by-step guide to fresh flavors for home canning and preservingHome canning and preserving is growing in popularity every day. It's easy and a great way to get the most from your backyard garden or farmer's market finds so that you can enjoy… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Alex Lewin boeken
    Alex Lewin - Real Food Fermentation

    "Learn how to choose and prepare only the best, freshest ingredients for all your kitchen fermenting projects with Real Food Fermentation!* Learn how to make tasty foods including kimchi, yogurt, and sauerkraut* Improves digestion* Enzyme-rich foods contain… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Mike Bubel boeken
    Mike Bubel - Root Cellaring

    Tells how to use root cellaring, and gives instruction on both improvising a small root cellar and constructing a true root cellar (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Sandor Ellix Katz boeken
    Sandor Ellix Katz - Basic Fermentation

    "A beginner's guide to fermenting food in your kitchen, with step-by-step photography"- (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Angela Williams Duea boeken
    Angela Williams Duea - The Complete Guide to Food Preservation

    Provides directions for preserving fruit, vegetables, and meat using the methods of pickling, freezing, bottling, drying, salting, and curing (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95