Boeken over inmaken, conserveren

  • Petra Casparek boeken
    Petra Casparek - Inmaken & Fermenteren

    Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad! Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin boeken
    Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin - Praktisch handboek fruit en groenten inmaken

    Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groenten bewaren? Hoe werken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Karin Iden boeken
    Karin Iden - Inmaken en bewaren

    De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken. Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en groenten een heel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • Clippy McKenna boeken
    Clippy McKenna - 500 inmaakrecepten

    Met 500 inmaakrecepten beschikt u over alle recepten en technieken die u nodig heeft om vol vertrouwen zelf allerlei heerlijks in te maken en lang te kunnen bewaren. Door fruit en groenten in te maken kunnen u en uw gezin er het hele jaar door van genieten.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Piers Warren boeken
    Piers Warren - Uw tuinoogst inmaken en bewaren

    Geniet het hele jaar door van groenten en fruit uit eigen tuin Wie een paar fruitbomen of bessenstruiken achter in de tuin heeft staan of een apart stukje grond gereserveerd heeft voor aardappelen, sla of prei, weet dat er niets heerlijker smaakt dan groente… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

    "Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Drogen als bewaarmethode

    "Drogen als bewaarmethode" is DE praktische gids voor wie fruit, groenten, kruiden en vlees wil drogen. Het drogen van voeding heeft talrijke voordelen: de voedingswaarde en het aroma worden behouden, gedroogde producten zijn onbeperkt houdbaar, ze nemen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,95
  • Philippine van der Goes boeken
    Philippine van der Goes - Jam & zuur

    In Jam & Zuur wisselen ouderwetse klassiekers en gedurfde, moderne smaakcombinaties elkaar af om de voorraadkast te vullen met diverse groente en het lekkerste fruit van het seizoen. Naast een stap-voor-stapbereiding voor jam vind je nog veel meer zoete… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Alys Fowler boeken
    Alys Fowler - Rijke oogst

    Inmaken en bewaren uit eigen tuinVerse producten uit eigen tuin zijn heerlijk. In de zomer geniet je volop van de rijke oogst, maar in de winter die zomersmaken terugproeven, dat geeft echt voldoening.In RIJKE OOGST maak je kennis met verrassende recepten en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan boeken
    Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan - Handboek inmaken en bewaren

    De beste recepten en bereidingen Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Christian Weij boeken
    Christian Weij - Verrot lekker

    "Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year. Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Catherine Atkinson, Maggie Mayhew boeken
    Catherine Atkinson, Maggie Mayhew - Minibijbel Inmaken

    De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het conserveren onder de knie wil krijgen: alles komt aan de orde, van het maken van jam en gelei tot het inleggen in zout, suiker, azijn en alcohol. Met een beschrijving van alle soorten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,00
  • Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek boeken
    Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek - Over Rot

    ALLES IS FERMENTEREN Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey boeken
    Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey - Fiery Ferments

    The authors of the best-selling Fermented Vegetables are back with a guide to making naturally fermented spicy sauces, relishes and spreads that features 70 recipes from around the world, including Thai Pepper Mint Cilantro Paste, Aleppo Za’atar Pomegranate… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Sandor Ellix Katz boeken
    Sandor Ellix Katz - Basic Fermentation

    "A beginner's guide to fermenting food in your kitchen, with step-by-step photography"- (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Sharon Flynn boeken
    Sharon Flynn - Ferment for Good

    Helps to demystify the fermenting process with 60 easy-to-follow recipes that show how to incorporate fermented foods into everyday eating. Includes a how-to guide to the basics (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,95
  • Simon Poffley, Gabriela Smolinska-poffley boeken
    Simon Poffley, Gabriela Smolinska-poffley - Ferment, Pickle, Dry

    Teaches the ancient method of preserving foods, with recipes showing how to use preserved ingredients in everyday meals (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,95
  • Amanda Drozdz boeken
    Amanda Drozdz - Easy Flourless Muffins, Bars & Cookies

    The founder of the healthy cooking and baking blog Running With Spoons presents 60 recipes for delicious, energy-packed muffins and 20 recipes for decadent brownies and bars, in a guide to flourless cooking that is filled with ideas for grab-and-go breakfasts,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    23,95
  • Robin Ripley boeken
    Robin Ripley - Wisdom for Home Preservers

    "Preserving has been around for thousands of years, from native people smoking and curing meats to pioneers and settlers putting up fruits and vegetables. What started long ago as a means of survival, home preserving has grown into a large component of the… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,95
  • Linda J. Amendt boeken
    Linda J. Amendt - Blue Ribbon Canning

    Collects more than one hundred prize-winning recipes for jams, preserves, pickles, vegetables, fruit, and more, that celebrate the American traditions of preserved food and state fairs, and includes information on canning techniques and equipment (Zachte kaft)

    Lees meer...
    23,95
  • Thane Prince boeken
    Thane Prince - Pickles Preserves and Cures

    A guide to rediscovering lost kitchen skills and getting the best out of your storecupboard or larder, making the most of seasonal ingredients, storing food properly and making the most of what you've got (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Branden Byers boeken
    Branden Byers - The Everyday Fermentation Handbook

    Explains the fermentation process and features recipes for turning fermented foods into meals, including miso and mushroom soup, sauerkraut pretzel grilled cheese, and hard cider pie (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Trish Sebben-Krupka boeken
    Trish Sebben-Krupka - Canning and Preserving

    Provides illustrated, step-by-step instructions for using various methods for storing food, sharing basic canning recipes, ideas for unique flavor combinations and easy-to-understand coverage of such techniques as freezing, water-bath canning, pressure cooking… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Alex Lewin boeken
    Alex Lewin - Real Food Fermentation

    "Learn how to choose and prepare only the best, freshest ingredients for all your kitchen fermenting projects with Real Food Fermentation!* Learn how to make tasty foods including kimchi, yogurt, and sauerkraut* Improves digestion* Enzyme-rich foods contain… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Deanna Delong boeken
    Deanna Delong - How to Dry Foods

    Updated instructions for using a variety of food dehydrators and food safety tips accompany a selection of more than one hundred recipes using dried foods and techniques for drying fruits, vegetables, herbs and spices, nuts and seeds, meat, and fish. Original. (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95