Boeken over inmaken, conserveren

  • Petra Casparek boeken
    Petra Casparek - Inmaken & Fermenteren

    Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad! Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin boeken
    Ulla Karlstrom, Cecilia Lundin - Praktisch handboek fruit en groenten inmaken

    Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groenten bewaren? Hoe werken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Karin Iden boeken
    Karin Iden - Inmaken en bewaren

    De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken. Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en groenten een heel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan boeken
    Petra Casparek, Erika Casparek-Turkkan - Handboek inmaken en bewaren

    De beste recepten en bereidingen Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Clippy McKenna boeken
    Clippy McKenna - 500 inmaakrecepten

    Met 500 inmaakrecepten beschikt u over alle recepten en technieken die u nodig heeft om vol vertrouwen zelf allerlei heerlijks in te maken en lang te kunnen bewaren. Door fruit en groenten in te maken kunnen u en uw gezin er het hele jaar door van genieten.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Christian Weij boeken
    Christian Weij - Verrot lekker

    "Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year. Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren, een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Alys Fowler boeken
    Alys Fowler - Rijke oogst

    Inmaken en bewaren uit eigen tuinVerse producten uit eigen tuin zijn heerlijk. In de zomer geniet je volop van de rijke oogst, maar in de winter die zomersmaken terugproeven, dat geeft echt voldoening.In RIJKE OOGST maak je kennis met verrassende recepten en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

    "Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Roos van Hoof boeken
    Roos van Hoof - Drogen als bewaarmethode

    "Drogen als bewaarmethode" is DE praktische gids voor wie fruit, groenten, kruiden en vlees wil drogen. Het drogen van voeding heeft talrijke voordelen: de voedingswaarde en het aroma worden behouden, gedroogde producten zijn onbeperkt houdbaar, ze nemen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,95
  • Philippine van der Goes boeken
    Philippine van der Goes - Jam & zuur

    In Jam & Zuur wisselen ouderwetse klassiekers en gedurfde, moderne smaakcombinaties elkaar af om de voorraadkast te vullen met diverse groente en het lekkerste fruit van het seizoen. Naast een stap-voor-stapbereiding voor jam vind je nog veel meer zoete… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Catherine Atkinson, Maggie Mayhew boeken
    Catherine Atkinson, Maggie Mayhew - Minibijbel Inmaken

    De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het conserveren onder de knie wil krijgen: alles komt aan de orde, van het maken van jam en gelei tot het inleggen in zout, suiker, azijn en alcohol. Met een beschrijving van alle soorten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,00
  • Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek boeken
    Meneer Wateetons, Valentijn Dirks, Jessica Lek - Over Rot

    ALLES IS FERMENTEREN Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Sandor Ellix Katz boeken
    Sandor Ellix Katz - Basic Fermentation

    "A beginner's guide to fermenting food in your kitchen, with step-by-step photography"- (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey boeken
    Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey - Fiery Ferments

    The authors of the best-selling Fermented Vegetables are back with a guide to making naturally fermented spicy sauces, relishes and spreads that features 70 recipes from around the world, including Thai Pepper Mint Cilantro Paste, Aleppo Za’atar Pomegranate… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Ball Canning Back to Basics

    Complemented by 100 recipes, a guide to water bath canning for novices covers the essentials of equipment and food safety, providing step-by-step, photographed tutorials that outline the fundamentals of brining and fermenting. Original (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Better Homes and Gardens boeken
    Better Homes and Gardens - You Can Can

    This comprehensive beginner's guide provides information about canning and preserving fresh fruits and vegetables, from hot water baths and freezing techniques to food safety information, and includes 100 recipes for jams, jellies, preserves, chutneys and… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Kelly Geary boeken
    Kelly Geary - Tart and Sweet

    Shares accessible guidelines on small-batch canning fundamentals, covering topics ranging from equipment and acid levels to proper sealing and storing, in a reference complemented by dozens of recipes for jams, sauces and pickled vegetables. Original. 35,000… (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • Trish Sebben-Krupka boeken
    Trish Sebben-Krupka - Canning and Preserving

    Provides illustrated, step-by-step instructions for using various methods for storing food, sharing basic canning recipes, ideas for unique flavor combinations and easy-to-understand coverage of such techniques as freezing, water-bath canning, pressure cooking… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Hugh Acheson boeken
    Hugh Acheson - Pick a Pickle

    Features fifty recipes for pickles, condiments, and fermented foods, including such options as classic bread and butter pickles, pickled peaches, and green tomato relish (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Paul Virant boeken
    Paul Virant - The Preservation Kitchen

    A Michelin-starred chef and an award-winning food writer present a collection of canning techniques, preserving recipes and seasonal menus inspired by favorite dishes from the co-author's restaurant, Vie. 15,000 first printing (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,95
  • Kim Pezza boeken
    Kim Pezza - Home Harvesting

    A book with time-tested tips from expert farmers covers every topic from selecting and maintaining the resources needed to properly preserve your food, to the various methods of preserving and how they are done, to recipes and ideas for making the best use of… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      7,95
  • Mike Bubel boeken
    Mike Bubel - Root Cellaring

    Tells how to use root cellaring, and gives instruction on both improvising a small root cellar and constructing a true root cellar (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Complete Book of Home Preserving

    Encompassing four hundred delicious recipes, a comprehensive guide to home preserves features a wide array of salsas, savory sauces, chutneys, pickles, relishes, jams, jellies, fruit spreads, and more, along with complete instructions for safe canning and… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Lisa Atwood, Rebecca Courchesne, Rick Field boeken
    Lisa Atwood, Rebecca Courchesne, Rick Field - The Art of Preserving

    Provides more than 130 recipes and step-by-step techniques for preserving favorite produce for year-round enjoyment and gift-giving, in a reference for beginners and novices that includes such options as Apricot Jam, Preserved Lemons and Pickled Fennel with… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Elizabeth Field boeken
    Elizabeth Field - Marmalade

    50 original recipes, collected over decades, in a great gifty package. (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95