Dieetboeken

 • Martijn Bond boeken
  E-book
  Martijn Bond - De afvalpuzzel

  Afvallen wordt vaak gepresenteerd als een eenvoudige taak: minder eten en meer bewegen. Maar in de praktijk is het niet zo eenvoudig. Veel mensen lukt het niet om gewicht te verliezen en als het wel lukt, dan jojoën ze vaak weer terug naar hun oude gewicht… (E-book)

  Lees meer...
  14,50
 • Maaike de Vries boeken
  E-book
  Maaike de Vries - Hoe word ik een supervetverbrander

  In Hoe word ik een Supervetverbrander lees je hoe je voor altijd (nóg) slanker, fitter en strakker wordt. Binnen een maand. Niet met het zoveelste dieet, maar door je lijf te leren haar lichaamseigen vetten aan te spreken. Maaike de Vries vertelt je hoe je… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rose Bertram, Chubby in Shape boeken
  E-book
  Rose Bertram, Chubby in Shape - Chubby in Shape

  Dit is het eerste kookboek van Chubby in Shape, het gezonde voedingsbedrijf van model en influencer Rose Bertram en haar vriendin Mary Cruz da Luz. De basis van het kookboek is meal prepping: 1x koken = 3x eten! Makkelijk, snel, gezond én slank: voor iedereen… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Heleen Ligtelijn boeken
  E-book
  Heleen Ligtelijn - Het slanke brein

  Dieetpsycholoog Heleen Ligtelijn rekent in Het slanke brein eindelijk af met het jojo-effect. Afvallen en slank blijven is niet een kwestie van calorieën tellen, maar van je eetgedrag veranderen. Met dit boek kun je testen welk type eter je bent en leren hoe… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sara Gottfried boeken
  E-book
  Sara Gottfried - Het brein body dieet

  'Dit is hét dieetboek voor deze zomer' - Vriendin Het dieetboek dat verder gaat dan alle andere dieetboeken: geen symptoombestrijding, maar de oorzaken aanpakken! Als de connectie tussen je brein en je lichaam niet gezond is, ontwikkel je ontstekingen, kom je… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Mieke Kosters boeken
  E-book
  Mieke Kosters - En nu word ik slank

  Jij maakt je voornemens waar zónder dieet!Jij wordt nú slank!Duizenden mensen willen graag gezonder eten, meer bewegen en die overtollige kilo's kwijtraken. Velen lukt dat niet of niet blijvend. Sommigen echter wel. Hoe kan dat? Wat doen succesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tamara de Weijer boeken
  E-book
  Tamara de Weijer - Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer

  In Eet beter onderstreept huisarts Tamara de Weijer het belang van gezond eten, beweging en ontspanning. Het effect van een goede leefstijl op onze gezondheid is groot en iedereen kan hiermee aan de slag. Geen pillen, maar paprika dus! Dat mensen met… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • William Davis boeken
  E-book
  William Davis - Broodbuik

  De bestseller uit New York en nummer 6 op amazon.com. Zo ongezond zijn tarwe en gluten voor je! Steeds meer mensen zijn intolerant voor gluten, hebben een tarweallergie of coeliakie. Glutenvrije produkten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de winkels. Maar hoe… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Carola van Bemmelen boeken
  E-book
  Carola van Bemmelen - 100% suikervrij in 30 dagen

  Het wordt steeds duidelijker dat suiker een enorme invloed heeft op de gezondheid. Sterker nog: het zou weleens de hoofdoorzaak kunnen zijn van de huidige obesitasepidemie en veel welvaartsziekten. Carola van Bemmelen daagt je uit om 30 dagen lang suiker te… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Daisy Oppelaar boeken
  E-book
  Daisy Oppelaar - I love health

  Let op dit ebook is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Blogger Daisy Oppelaar, bekend van het succesvolle platform I love health, heeft een passie voor gezondheid, sporten en goede voeding. Een healthy life is volgens Daisy een combinatie van gezond (en… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Michelle Harvie, Tony Howell boeken
  E-book
  Michelle Harvie, Tony Howell - Het 2 dagendieet

  De nieuwste trend op dieetgebied: 2 dagen vasten De meeste mensen die diëten, houden dat maar moeilijk vol en gaan jojoën. Met Het 2 dagendieet is lijnen echter gemakkelijk, gezond en hoeft er niet afgezien te worden. Twee dagen strikt diëten en vijf dagen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sven en Jennifer boeken
  E-book
  Sven en Jennifer - Het groene smoothiesboek

  Met dit boek in handen beschik je over 30 heerlijke recepten die je helpen een nog gezondere jij te worden. Groene smoothies zijn gezond! Ze geven je lichaam een extra portie vitamines, mineralen, vezels en soms ook goede vetten, stuk voor stuk belangrijke… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • William Davis boeken
  E-book
  William Davis - Broodbuik 30-minuten (of minder) kookboek

  Hét officiële Broodbuik kookboek van William Davis! Dit 30-minuten (of minder) broodbuik kookboek is een echte aanvulling op de bestseller Broodbuik met meer dan 200 glutenvrije recepten, die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Met onder meer… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Joanna Kortink boeken
  E-book
  Joanna Kortink - Mindful afvallen

  Geen crash-dieet, maar blijvend slank en tevreden. Een programma van 8 weken. Miljoenen mensen willen een gezond gewicht hebben. Veel mensen falen hierin, slechts een deel slaagt wel. Wat doen deze mensen anders dan de rest? Hun overgewicht wordt psychologisch… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Joanna Kortink boeken
  E-book
  Joanna Kortink - Uit de ban van emotie-eten

  Veel mensen gaan eten als ze zich onrustig, moe, neerslachtig, onzeker, geïrriteerd of blij voelen. Dat leidt vaak tot overgewicht. Dit boek biedt een krachtige oplossing om de haat-liefdeverhouding met eten te doorbreken. Je ontdekt je persoonlijke valkuilen… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Kate Harrison boeken
  E-book
  Kate Harrison - Het 5:2 dieet

  Het 5:2-dieet is een revolutionair parttime dieet dat je leven compleet zal veranderen! Het is simpel, flexibel en goed voor je gezondheid en met deze gids houd je het moeiteloos vol. Bij dit dieet kun je alles wat je lekker vindt blijven eten en toch je… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Suhas Kshirsagar boeken
  E-book
  Suhas Kshirsagar - Het Hot Belly Dieet

  Het Hot Belly dieet van Dr. Suhas G. Kshirsagar is een revolutionair nieuw dieet gericht op het verbeteren van je stofwisseling waardoor je op een natuurlijke en gezonde manier afvalt. Je leert in dertig dagen en drie fasen je stofwisseling begrijpen en hoe je… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Loren Cordain boeken
  E-book
  Loren Cordain - Het paleodieet

  Eet zoals je verre voorouders en verlies gewicht. Dat is de kern van het Paleodieet. Na het megasucces in Amerika, waar meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht, is het dieet (in lijn van de Voedselzandloper) eindelijk naar Nederland gehaald. Het Paleodieet… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Raphael Kellman boeken
  E-book
  Raphael Kellman - Het microbendieet

  Herstel jouw darmflora voor een snel en blijvend gewichtsverlies! Op basis van baanbrekend onderzoek laat het microbendieet zien hoe een optimale darmgezondheid ervoor kan zorgen dat je je weer levendig, gezond en jaren jonger voelt. Want waar we vroeger 165… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Aidan Goggins, Glen Matten boeken
  E-book
  Aidan Goggins, Glen Matten - Het sirtfood dieet receptenboek

  ‘Het Sirtfood dieet is het dieet waar iedereen over praat, niet in de laatste plaats omdat je dingen mag die meestal verboden zijn, bijvoorbeeld chocola, rode wijn en koffie.’ The Mirror En dan nu doorpakken met het receptenboek! Het Sirtfood dieet is niet… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Mieke Kosters boeken
  E-book
  Mieke Kosters - Het geheim van slanke mensen

  Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.'Vanaf haar vijftiende was Mieke Kosters met lijnen bezig. Maar afvallen en… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Mike Moreno boeken
  E-book
  Mike Moreno - Het 17 dagenplan om jong te blijven

  Elke minuut en elk jaar dat je leeft, word je ouder. En daar horen zo de nodige lichaamsveranderingen bij, van de eerste rimpels en minder energie tot geheugenverlies en pijnlijke gewrichten. Wat als dat verouderingsproces en je kalenderleeftijd niet één op… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Chris Goossens boeken
  E-book
  Chris Goossens - Stop het jojo effect

  Drie op vier mensen die een dieet volgen, worstelen daarna met het gevreesde jojo-effect. Binnen de kortste keren vliegen de verloren kilos of méér zelfs er weer aan. Na een dieet snakt je lichaam naar calorieën en voor je het weet herval je in je oude… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • William Davis boeken
  E-book
  William Davis - Broodbuik kookboek

  Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers Hét offciële Broodbuik kookboek van William Davis! Dit kookboek is een echte aanvulling op de bestseller Broodbuik met ruim 150 recepten zonder tarwe en gluten. Het Broodbuik kookboek neemt je mee naar de… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Mieke Kosters boeken
  E-book
  Mieke Kosters - De little black dress challenge

  Genieten van wat je wél eet (niet focussen op wat je allemaal niet mag)Om af te vallen én slank te blijven heb je twee dingen nodig: 1. Een plan waarmee je afvalt en 2. Je houden aan dat plan. Diëten werkt niet (of slechts tijdelijk). Je ontwikkelt in dit… (E-book)

  Lees meer...
    4,99