Dieetboeken

 • Tamara de Weijer boeken
  E-book
  Tamara de Weijer - Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer

  In Eet beter onderstreept huisarts Tamara de Weijer het belang van gezond eten, beweging en ontspanning. Het effect van een goede leefstijl op onze gezondheid is groot en iedereen kan hiermee aan de slag. Geen pillen, maar paprika dus! Dat mensen met… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Maaike de Vries boeken
  E-book
  Maaike de Vries - Hoe word ik een supervetverbrander

  In Hoe word ik een Supervetverbrander lees je hoe je voor altijd (nóg) slanker, fitter en strakker wordt. Binnen een maand. Niet met het zoveelste dieet, maar door je lijf te leren haar lichaamseigen vetten aan te spreken. Maaike de Vries vertelt je hoe je… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Martijn Bond boeken
  E-book
  Martijn Bond - De afvalpuzzel

  Afvallen wordt vaak gepresenteerd als een eenvoudige taak: minder eten en meer bewegen. Maar in de praktijk is het niet zo eenvoudig. Veel mensen lukt het niet om gewicht te verliezen en als het wel lukt, dan jojoën ze vaak weer terug naar hun oude gewicht… (E-book)

  Lees meer...
  14,50
 • Heleen Ligtelijn boeken
  E-book
  Heleen Ligtelijn - Het slanke brein

  Dieetpsycholoog Heleen Ligtelijn rekent in Het slanke brein eindelijk af met het jojo-effect. Afvallen en slank blijven is niet een kwestie van calorieën tellen, maar van je eetgedrag veranderen. Met dit boek kun je testen welk type eter je bent en leren hoe… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mieke Kosters boeken
  E-book
  Mieke Kosters - En nu word ik slank

  Jij maakt je voornemens waar zónder dieet!Jij wordt nú slank!Duizenden mensen willen graag gezonder eten, meer bewegen en die overtollige kilo's kwijtraken. Velen lukt dat niet of niet blijvend. Sommigen echter wel. Hoe kan dat? Wat doen succesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • William Davis boeken
  E-book
  William Davis - Broodbuik

  De bestseller uit New York en nummer 6 op amazon.com. Zo ongezond zijn tarwe en gluten voor je! Steeds meer mensen zijn intolerant voor gluten, hebben een tarweallergie of coeliakie. Glutenvrije produkten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de winkels. Maar hoe… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Cees Fuik boeken
  E-book
  Cees Fuik - Fuiks dieetboek II

  Na jaren ervaring met afvallen is de auteur van Fuiks dieetboek begonnen aan een nieuwe leefstijl. Dit tweede boek beschrijft hoe men kan afvallen en op gewicht kan blijven op een gezonde manier. Als ervaringsdeskundige heeft Cees Fuik veel naslagwerken… (E-book)

  Lees meer...
  78,50
 • Carola van Bemmelen boeken
  E-book
  Carola van Bemmelen - 100% suikervrij in 30 dagen

  Het wordt steeds duidelijker dat suiker een enorme invloed heeft op de gezondheid. Sterker nog: het zou weleens de hoofdoorzaak kunnen zijn van de huidige obesitasepidemie en veel welvaartsziekten. Carola van Bemmelen daagt je uit om 30 dagen lang suiker te… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Daisy Oppelaar boeken
  E-book
  Daisy Oppelaar - I love health

  Let op dit ebook is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Blogger Daisy Oppelaar, bekend van het succesvolle platform I love health, heeft een passie voor gezondheid, sporten en goede voeding. Een healthy life is volgens Daisy een combinatie van gezond (en… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Michelle Harvie, Tony Howell boeken
  E-book
  Michelle Harvie, Tony Howell - Het 2 dagendieet

  De nieuwste trend op dieetgebied: 2 dagen vasten De meeste mensen die diëten, houden dat maar moeilijk vol en gaan jojoën. Met Het 2 dagendieet is lijnen echter gemakkelijk, gezond en hoeft er niet afgezien te worden. Twee dagen strikt diëten en vijf dagen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sven en Jennifer boeken
  E-book
  Sven en Jennifer - Het groene smoothiesboek

  Met dit boek in handen beschik je over 30 heerlijke recepten die je helpen een nog gezondere jij te worden. Groene smoothies zijn gezond! Ze geven je lichaam een extra portie vitamines, mineralen, vezels en soms ook goede vetten, stuk voor stuk belangrijke… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • William Davis boeken
  E-book
  William Davis - Broodbuik 30-minuten (of minder) kookboek

  Hét officiële Broodbuik kookboek van William Davis! Dit 30-minuten (of minder) broodbuik kookboek is een echte aanvulling op de bestseller Broodbuik met meer dan 200 glutenvrije recepten, die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Met onder meer… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Carola van Bemmelen, Sharon Numan boeken
  E-book
  Carola van Bemmelen, Sharon Numan - 100% suikervrij drinken

  Suikervrij drinken Ruim 30% van onze dagelijkse suikerconsumptie is afkomstig van frisdranken en andere zoete drankjes. Niet alleen in alcoholische versnaperingen, maar ook in dranken die te boek staan als gezond: vruchtensappen, zuiveldrankjes en… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Mieke Kosters boeken
  E-book
  Mieke Kosters - De little black dress challenge

  Genieten van wat je wél eet (niet focussen op wat je allemaal niet mag)Om af te vallen én slank te blijven heb je twee dingen nodig: 1. Een plan waarmee je afvalt en 2. Je houden aan dat plan. Diëten werkt niet (of slechts tijdelijk). Je ontwikkelt in dit… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Irene Lelieveld boeken
  E-book
  Irene Lelieveld - Een mooie en vitale huid

  Een mooie huid door gezonde voeding. Irene Lelieveld toont hoeveel invloed de dagelijkse voeding heeft op de conditie van de huid. Irene behandelt in haar boek de meest voorkomende huidproblemen en hoe je deze kunt behandelen door middel van voeding en… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Carola van Bemmelen, Sharon Numan boeken
  E-book
  Carola van Bemmelen, Sharon Numan - 100 % suikervrij voor diabetici

  Voedings- en leefstijladvies In 100 % suikervrij voor diabetici beschrijft Carola van Bemmelen hoe diabetes ontstaat, wat er in het lichaam van een diabeet gebeurt en welke rol voeding speelt bij het verminderen en voorkomen van diabetes. Ze geeft voeding- en… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Christine Tobback boeken
  12,99
 • Mariska Boog boeken
  E-book
  Mariska Boog - Het onbewuste dieet

  Ben je dieet-moe? Heb je het helemaal gehad met het gejojo en met calorieën tellen? Maar is jouw grote wens om voortaan slank door het leven te gaan zonder daar steeds zoveel moeite voor te doen? Dan is dit boek voor jou! Het onbewuste dieet is een methode om… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Jon Gabriel boeken
  E-book
  Jon Gabriel - De Gabrielmethode

  Jon Gabriel viel 103 kilo af, zonder rigide dieet of operatie. Aan zijn lichaam is niet meer te zien dat hij ooit overgewicht had. Hoe deed hij dat? Het is gemakkelijk en jij kunt het ook! (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Christine Tobback, Kenny De Meirleir boeken
  E-book
  Christine Tobback, Kenny De Meirleir - Gezond of gezondigd?

  In Gezond of gezondigd? tonen Christine Tobback en Kenny De Meirleir aan dat gezonde voeding niet voor iedereen hetzelfde is. Wat voor de ene gezond is, kan bij de andere leiden tot slaapstoornissen, reumatische klachten, hoofdpijn, extreme vermoeidheid,… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Rinus Wijnings boeken
  E-book
  Rinus Wijnings - Glutenvrij koken

  Voor iedereen die een glutenvrij dieet moet volgen maar toch lekker wil eten en voor degenen die met hen mee-eten biedt dit boek een ruime keuze aan gezonde, glutenvrije recepten. (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Rinus Wijnings boeken
  E-book
  Rinus Wijnings - Cholesterolverlagend (en smaakvol) koken

  Niet alleen voor mensen met een verhoogd cholesterolgehalte maar ook voor degenen die hun hart en bloedvaten in conditie willen houden en willen voorkomen dat hun cholesterolgehalte te hoog wordt, bevat dit boek een ruime keuze aan gezonde en niet te vergeten… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Fenna Janssen boeken
  E-book
  Fenna Janssen - Liefde in plaats van chocola

  Uitgeteld lig je op de bank met maar één gedachte: ik moet zoet, chocola, NU! Na een zware werkdag is eerst een halve zak chips nodig om tot rust te komen... Herken je deze situaties? Dit soort snoep- en snaaibuien zijn funest voor je zelfvertrouwen én je… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Meijke van Herwijnen boeken
  E-book
  Meijke van Herwijnen - Afvallen met meer succes

  "Ik krijg 's avonds na het eten altijd zo'n zin in iets zoets." "Ik heb geen tijd om gezond te leven." "Ik val niet af." "Als ik iets aangeboden krijg, eet ik het altijd op." "Als ik me verdrietig of gestrest voel, ga ik eten." "Eten is helemaal niet leuk meer… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jeroen van Egmond boeken
  E-book
  Jeroen van Egmond - Afvallen met Nederland

  Maak kennis met de gloednieuwe dieettrend: Afvallen met Nederland. Dit praktische dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon en zal je helpen om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen. Al 500.000 Nederlanders vielen succesvol af… (E-book)

  Lees meer...
    9,99