Dieetboeken

 • Koolhydraatarm

  Afslanken en slank blijven, maar wel met een goed humeur en een vol gevoel? Met low carb verdwijnen de pondjes als sneeuw voor de zon!En het mooiste is: koolhydraten zijn hier niet uit den boze, u eet er alleen minder van! Het low carb light-dieet is geschikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Linda Nordholt boeken
  Linda Nordholt - De koolhydraatarme 30 dagen boost

  Slank met Linda - De koolhydraatarme 30 dagen boost beschrijft een koolhydraatarme leefstijl. Daarbij draait het om eten in de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Geschikt voor iedereen die een suikerverslaving herkent en een 'boost' in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Anne Sheasby boeken
  Anne Sheasby - Vetarme vegetarische recepten

  Meer dan 180 inspirerende, eenvoudige recepten voor heerlijke en gezonde vegetarische maaltijden! Heerlijke soepen, voorgerechten, tussendoortjes, salades, hoofd-, bij- en nagerechten; Met vegetarische, nagenoeg vetvrije versies van klassiekers als moussaka,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Oanh Ha Thi Ngoc boeken
  Oanh Ha Thi Ngoc - Koolhydraatarme Wereldgerechten

  Koolhydraatarme recepten. Suikervrij, koolhydraatarm en geschikt voor Diabetes-2Koolhydraatarme Wereldgerechten (Oanh's Kitchen)is de opvolger van het succesvolle boek Koolhydraatarme Recepten uit Oanh's Kitchen. Dit kookboek bevat naast lekkere,eenvoudig te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Gordon S. Tessler boeken
  Gordon S. Tessler - Afvallen door goed te eten

  Een nieuwe benadering voor een gezonder en vitaler leven. Dit boek biedt een gezonde, veilige en juiste manier om overtollige lichaamsvet kwijt te raken zonder dieet. Gewoon door het lichaam in werking te zetten als een efficiënt vetverbrandend kacheltje.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Chris Cheyette, Yello Balolia boeken
  Chris Cheyette, Yello Balolia - De koolhydraten- en calorieteller

  Moet je letten op wat je binnenkrijgt? Met De koolhydraat en calorieteller - het boek dat in Engeland de 'carb & calorie counting Bible' wordt genoemd en daar al jaren een bestseller is - is dat een fluitje van een cent! In dit boek vind je in één oogopslag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Carol Beckerman, Deb Wheaton boeken
  Carol Beckerman, Deb Wheaton - 500 glutenvrije gerechten

  500 glutenvrije gerechten is een omvangrijke verzameling van ontbijtgerechten, snacks, amuses, hoofd- en bijgerechten en zoete lekkernijen die de hele familie zal aanspreken. Uw glutenintolerantie hoeft nooit meer een hindernis te vormen tussen u en uw… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Dan Buettner boeken
  Dan Buettner - De blue zones-methode

  Gezond en gelukkig over de 100 worden. Dat kan met De blue zones-methode van Dan Buettner. Er zijn 5 plekken op aarde waar de mensen significant ouder worden: Okinawa, Californië, Nicoya, Icaria en Sardinië. Hun geheim? Een stressvrij leven, ook op oudere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Sandra Stupning, Mirco Stupning boeken
  Sandra Stupning, Mirco Stupning - Low Carb to go

  Minder koolhydraten eten? Zin in verse, voedzame lunches op je werk of onderweg? Met deze gezonde maaltijden en snacks zijn het plannen én volhouden van je low-carb dieet niet moeilijk meer! Ontdek de tips en trucs voor het maken van een gezonde low-carb… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jon Gabriel boeken
  Jon Gabriel - De Gabrielmethode

  De Gabriel-methode is een revolutionair boek op dieetgebied. Ons onderbewuste brein vertaalt allerlei emoties, hedendaagse stress en een tekort aan essentiële voedingsstoffen als schaarste - voedselschaarste.Het gevolg is dat we dik worden.Positief denken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Anne Marie Reuzenaar boeken
  Anne Marie Reuzenaar - Zonder suiker

  Zonder suiker is de bestseller van Anne Marie Reuzenaar. Dit praktische handboek helpt je om binnen een maand af te kicken. Met dag- en weekmenu’s, overzicht van gezonde suikervervangers en recepten om meteen te starten. Anne Marie laat zien dat we teveel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Arthur Agatston boeken
  Arthur Agatston - Het South Beach dieet

  Gewicht verliezen zonder vetten en koolhydraten op te geven Miljoenen mensen in Europa en Amerika zijn al kilo's afgevallen met het uitgebalanceerde en gezonde South Beach Dieet. Je kunt eten wat je graag eet en je verliest tegelijktijd gewicht. Het South… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marloes Collins, Erica Herder, Marjolein van Kleef boeken
  Marloes Collins, Erica Herder, Marjolein van Kleef - Histaminebeperkt dieet basisboek

  Voor wie is dit boek geschikt? - voor mensen die net gediagnostiseerd zijn - voor mensen die nog wel eens dieetfoutjes maken - als naslagwerk voor thuis - als hulpmiddel voor de zorgprofessional - voor familie en vrienden die lekker willen koken voor iemand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Lotte De Clercq boeken
  Lotte De Clercq - Thuis lekker en gezond koken 4

  Na het schrijven van haar vorige kookboeken bleven er nieuwe ideeën komen en werden nieuwe producten ontdekt om mee te werken. Daarom stelt Lotte nu graag haar vierde kookboek voor, waarin ze recepten heeft ontwikkeld voor elk moment van de dag, van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,55
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Bella Italia

  Italië, lekker eten en gezelligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie houdt er nu niet van een heerlijke pasta, pizza of tiramisú. Maar al dat lekkers en die gezelligheid kunnen wel voor extra gewicht zorgen. Wil je graag gewicht verliezen en ben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin! 5

  Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin! Deel 5 is het vijfde boek voor jou en je gezin. In acht weken tijd gaan jullie op een culinaire reis over de wereld. Uit verschillende keukens is gekozen voor de lekkerste, maar ook slankste recepten: uit Spanje,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Maaike de Vries boeken
  E-book
  Maaike de Vries - Hoe word ik een supervetverbrander

  In Hoe word ik een Supervetverbrander lees je hoe je voor altijd (nóg) slanker, fitter en strakker wordt. Binnen een maand. Niet met het zoveelste dieet, maar door je lijf te leren haar lichaamseigen vetten aan te spreken. Maaike de Vries vertelt je hoe je… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Pierre Dukan boeken
  Pierre Dukan - Het Dukan Dieet - Verlies 10 kilo in 60 dagen

  In drie jaar tijd ruim 150.000 Dukan-boeken verkocht! Dukan is het wereldwijde succesdieet van Dr. Pierre Dukan.Om zijn dieet nog toegankelijker te maken dan het al is, komt Pierre Dukan met de ultieme handleiding om zijn dieet nog beter vol te houden: Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pierre Dukan boeken
  Pierre Dukan - Het Dukan dieet - Zoete heerlijkheden

  Het moeilijkste van een dieet is het weerstaan van alle zoete heerlijkheden, of het nu gaat om taart, koek of ijs, ze vormen allemaal een bedreiging voor het volhouden van je dieet en het reeds behaalde resultaat. Dr. Dukan begrijpt als geen ander dat je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Pierre Dukan boeken
  Pierre Dukan - Het Dukan Dieet op zak

  Het Dukan Dieet - ontwikkeld door de Franse arts Pierre Dukan - verovert de wereld, én Nederland! Dit succesdieet zonder valkuilen wordt nog leuker en lekkerder en vooral makkelijker om te volgen met het nieuwe boek Het Dukan Dieet op zakHet Dukan Dieet op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pierre Dukan boeken
  Pierre Dukan - Het Dukan Dieet

  Zou jij ook die extra kilo's kwijt willen raken?Heb je al meerdere pogingen gedaan om blijvend af te vallen? Verval je telkens weer in je oude eetgewoonten?Het Dukan Dieet van dr. Pierre Dukan is de Franse medische oplossing voor permanent gewichtsverlies!*… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Neal D. Barnard boeken
  Neal D. Barnard - 21 dagen vegan!

  21 dagen vegan! verandert je leven. Bill Clinton, Adéle en Ellen DeGeneres raakten er tientallen kilo's mee kwijtOf je doel nu is om een paar kilo af te vallen, of omdat je vindt dat een puur plantaardig dieet beter is voor het milieu en de dieren. Je zult… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lisette van der Vlag boeken
  Lisette van der Vlag - Smart Lifestyle

  Neem afscheid van saaie, strenge en onsmakelijke diëten en stap over op een Smart Lifestyle!Smart Lifestyle is een handige leidraad die je kan helpen bij het maken van slimmere keuzes. Je kunt de Smart Lifestyle zien als een kickstart naar een gezondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Charlotte Willems boeken
  Charlotte Willems - Het dagboek

  BodieBoost hét succesdieet waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt! BodieBoost - Het dagboek is een slim invulboek waarin je jouw persoonlijke BodieBoost-challenge kunt vastleggen, noteren en bijhouden. In BodieBoost - Het dagboek noteer je... - Waar je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • R. Vervoort boeken
    9,95