Dieetboeken

 • Anne Marie Reuzenaar boeken
  Anne Marie Reuzenaar - Natuurlijk! Het heden ik kookboek

  Anne Marie Reuzenaar is de godmother van de culinaire gezondheidsrevolutie. Haar bestseller Natuurlijk! Het Heden Ik Kookboek geeft uitleg en kookinspiratie voor mensen met candida, hypoglykemie of voedselallergieën. Met heerlijke recepten en inspirerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Laura Lamont boeken
  Laura Lamont - Het nieuwe koolhydraatarme kookboek

  Bent u het vasten zat? Kriegel door uw crashdieet? Op zoek naar een innovatief low-carbdieet dat eenvoudig is, langdurig werkt en uw algehele gezondheid verbetert? Dit boek van Laura Lamont biedt de oplossing.* Val 1 kilo per week af - blijvend* Versnel uw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sara Gottfried boeken
  Sara Gottfried - Het brein body dieet

  Als de connectie tussen je brein en je lichaam niet gezond is, ontwikkel je ontstekingen, kom je aan en word je ziek. En als je lichaam ziek is, denk je niet helder en kan je brein niet optimaal functioneren. Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Willeke Linneman boeken
  Willeke Linneman - Hallo2Paleo

  Gewoon gezond leven, het klinkt zo gemakkelijk maar is dat het ook? Is koken zonder pakjes en zakjes niet onwijs ingewikkeld en tijdrovend? Of moet ik dan een extra kookplaat aanschaffen om alle pannen op kwijt te kunnen? En lusten mijn kinderen het dan ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Feestelijk koken

  Het kookboek "feestelijk koken, recepten en tips" helpt u om feestelijke gerechten te bereiden en toch rekening te houden met uw diabetes. Bohn Stafleu van Loghum is voor het Nederlandse taalgebeid dé uitgeverij voor de gezondheidszorg. Met deze uitgaven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Annie Disseldorp boeken
  Annie Disseldorp - Appeltje Eitje

  Appeltje Eitje is een praktisch en leerzaam handboek dat u helpt in uw strijd tegen overtollige kilo?s. Door het goed opvolgen van de adviezen hoeft u nooit meer te zwaar te worden. Daarnaast werkt u tegelijkertijd aan een betere gezondheid. Ongetwijfeld heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Mathijs Vrieze boeken
  Mathijs Vrieze - Lekker eten en gezonder afvallen

  Lekker eten en gezonder afvallen, vernieuwde uitgave Lekker eten en gezonder afvallen biedt 16 seizoensgebonden weekmenu's waarmee je per week een kilo verantwoord af kunt vallen. Meer dan 100 lekkere eenvoudig te bereiden recepten helpen je daarbij. Ook de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Annemarie Postma, Dr. Kees Hein Woldendorp boeken
  Annemarie Postma, Dr. Kees Hein Woldendorp - HET SIT SMART DIEET

  HET SIT SMART DIEET HET COMPLETE VOEDINGSPROGRAMMA VOOR ROLSTOELERS Annemarie de Vries-Postma en Dr. Kees Hein Woldendorp (revalidatiearts) In een rolstoel zitten levert veel meer gezondheidsproblemen op dan de meeste van ons weten. Als je een dwarslaesie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Joanna Kortink boeken
  Joanna Kortink - Mindful afvallen

  Geen crash-dieet, maar blijvend slank en tevreden.Een programma van 8 weken.Miljoenen mensen willen een gezond gewicht hebben. Veel mensen falen hierin, slechts een deel slaagt wel. Wat doen deze mensen anders dan de rest? Hun overgewicht wordt psychologisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Oanh Ha Thi Ngoc boeken
  Oanh Ha Thi Ngoc - Koolhydraatarme Wereldgerechten

  Koolhydraatarme recepten. Suikervrij, koolhydraatarm en geschikt voor Diabetes-2Koolhydraatarme Wereldgerechten (Oanh's Kitchen)is de opvolger van het succesvolle boek Koolhydraatarme Recepten uit Oanh's Kitchen. Dit kookboek bevat naast lekkere,eenvoudig te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Dan Buettner boeken
  Dan Buettner - De blue zones-methode

  Gezond en gelukkig over de 100 worden. Dat kan met De blue zones-methode van Dan Buettner. Er zijn 5 plekken op aarde waar de mensen significant ouder worden: Okinawa, Californië, Nicoya, Icaria en Sardinië. Hun geheim? Een stressvrij leven, ook op oudere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • P. D'Adamo, C. Whitney boeken
  P. D'Adamo, C. Whitney - Bloedgroep B zakboekje

  Uw persoonlijke Bloedgroepdieet-gids in zakformaat om gezond te blijven en uw ideale gewicht te bereiken. Raadpleeg dit zakboekje als u boodschappen doet, kookt, uit eten gaat of op vakantie bent, om te voorkomen dat u die extra pondjes aankomt of ziek wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Carola van Bemmelen, Ester Wiemer boeken
  Carola van Bemmelen, Ester Wiemer - 100% suikervrij voor kinderen

  Carola van Bemmelen schreef samen met Ester Wiemer 100% suikervrij voor kinderen; een praktisch boek voor ouders, waarmee die hun kinderen kunnen helpen minder suiker te eten. Over de gevaren van suiker, in het bijzonder voor opgroeiende kinderen, is al veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Rineke Dijkinga boeken
  Rineke Dijkinga - Weten van (h)eerlijk eten 1 Kennis, om je gezondheid positief te beïnvloeden

  Elke dag maken we keer op keer keuzes over eten. Vaak onbewust, vaak ook op basis van reclame-uitingen of slogans op de verpakking. Maar kennis ontbreekt vaak. Per slot van rekening hebben we nauwelijks iets over voeding geleerd op school. Door 'te weten over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Valter Longo boeken
  Valter Longo - Het langlevendieet

  Kan wat je eet bepalen hoe lang, en hoe goed, je leeft? Dr. Valter Longo legt uit wat veroudering inhoudt en welke strategieën een gezond leven en langere levensduur bevorderen. Dr. Longo's dagelijkse voedselplan en periodieke (3 à 4 keer per jaar) Vasten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mieke Kosters boeken
  Mieke Kosters - Het geheim van slanke mensen

  Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.'Vanaf haar vijftiende was Mieke Kosters met lijnen bezig. Maar afvallen en op gewicht blijven lukte pas echt toen ze haar slanke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Oanh Ha Thi Ngoc boeken
  Oanh Ha Thi Ngoc - Koolhydraatarme recepten uit Oanh's Kitchen

  Koolhydraatarme Recepten. Mooi vormgegeven. Met weekmenu's. Al jaren bestsellerWil je op een simpele en leuke manier gezond en koolhydraatarm eten? Dan is dit kookboek iets voor jou! Koolhydraatarme recepten uit Oanh's Kitchen is een kookboek waarin een hoop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Yvonne Lemmers, Thea Bremer boeken
  Yvonne Lemmers, Thea Bremer - Grip op Koolhydraten Kookboek

  120 koolhydraatarme en 22 koolhydraatbeperkte recepten met voorbeeldmenu'sGrip op Koolhydraten (GOK) is een koolhydraatbeperkt voedingsprogramma waar je zelf mee aan de slag kunt. GOK bestaat uit 2 fasen: Opgewicht komen en Opgewicht blijven. Op dit moment is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Weight Watchers boeken
  Weight Watchers - Feel good met Weight Watchers

  ?Het succes van de Weight Watchers methode is intussen bekend: een wetenschappelijk onderbouwd en haalbaar programma dat gemakkelijk past in ieders leven. het basisboek Feel Good met Weight Watchers maakt je vlot wegwijs in het Feel Good programma en is er nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pioppi - hét kookboek

  Pioppi, het kookboek is een laagdrempelig kookboek dat gebaseerd is op de inzichten van het Pioppi-dieet én Nora French. Dat het Pioppi-lifestyleplan echt werkt, toonde de veelbesproken uitzending van Dokters van morgen aan. Na een paar weken leven volgens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Annemarie Postma, Dr. Kees Hein Woldendorp boeken
  Annemarie Postma, Dr. Kees Hein Woldendorp - De Sit Smart Dieet Start Gids

  DE SIT SMART DIEET STARTGIDS De SIT SMART DIEET - START GIDS hoort bij het handboek “De Complete Voedingsgids voor Rolstoelers: Het Sit Smart Dieet”, de eerste voedingsmethode die specifiek gericht is op de unieke behoeften van mensen met een rolstoel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jon Gabriel boeken
  Jon Gabriel - De Gabrielmethode

  De Gabriel-methode is een revolutionair boek op dieetgebied. Ons onderbewuste brein vertaalt allerlei emoties, hedendaagse stress en een tekort aan essentiële voedingsstoffen als schaarste - voedselschaarste.Het gevolg is dat we dik worden.Positief denken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Anne Marie Reuzenaar boeken
  Anne Marie Reuzenaar - Zonder suiker

  Zonder suiker is de bestseller van Anne Marie Reuzenaar. Dit praktische handboek helpt je om binnen een maand af te kicken. Met dag- en weekmenu’s, overzicht van gezonde suikervervangers en recepten om meteen te starten. Anne Marie laat zien dat we teveel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Arthur Agatston boeken
  Arthur Agatston - Het South Beach dieet

  Gewicht verliezen zonder vetten en koolhydraten op te geven Miljoenen mensen in Europa en Amerika zijn al kilo's afgevallen met het uitgebalanceerde en gezonde South Beach Dieet. Je kunt eten wat je graag eet en je verliest tegelijktijd gewicht. Het South… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Louise Witteman, Mirjam Bakker-van Dam boeken
  Louise Witteman, Mirjam Bakker-van Dam - Voedingspiramide

  Weet jij ook niet meer wat je wel of niet kunt eten? De voedingspiramide geeft een heldere uitleg over pure en natuurlijke voeding: een antwoord op al je voedingsvragen. Je kunt gelijk aan de slag met de overzichtelijke voedingspiramide en de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95