Dieetboeken

 • A. Agatston boeken
  A. Agatston - Het south Beach Dieet

  ´Een dieet om nooit meer los te laten.´ Nouveau Wie wil er geen smallere taille, een blijvend lager gewicht en een betere conditie zonder al te veel moeite? Cardioloog Arthur Agatston ontwikkelde een kinderlijk eenvoudig dieet waarmee je je lichaam perfect… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Janneke Koeman, Amande Koeman boeken
  Janneke Koeman, Amande Koeman - Gezond slank met de Foodsisters

  Door goed en gezond te eten, krijg je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Je hoeft niet altijd een streng dieet te volgen om kilo’s te verliezen, een paar simpele aanpassingen in je voeding zijn soms al genoeg. Met Gezond slank met de Foodsisters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hanno Pijl, Karine Hoenderdos boeken
  Hanno Pijl, Karine Hoenderdos - Diabetes type 2? Maak jezelf beter!

  Een vroegtijdige diagnose, behandeling en leefstijlaanpassingen kunnen diabetes type 2 voorkomen en zelfs terugdraaien. Dit boek helpt je hierbij met behulp van een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan. Volg deze adviezen op en je krijgt meer energie, je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Daisy Oppelaar boeken
  Daisy Oppelaar - I love health

  Blogger Daisy Oppelaar, bekend van het succesvolle platform I love health, heeft een passie voor gezondheid, sporten en goede voeding. Een healthy life is volgens Daisy een combinatie van gezond (en lekker!) eten, sporten en een stukje mind. Iedereen kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Nanneke Schreurs, José van Riele boeken
  Nanneke Schreurs, José van Riele - Fit vega(n) food

  Fit Vega(n) Food van Nanneke Schreurs en José van Riele is een boek voor iedereen die graag sport én er liever een plantaardige lifestyle op nahoudt. Of natuurlijk als je gewoon niet elke dag met kip, broccoli en rijst naar de gym wilt, maar wel het aandeel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Oanh Ha Thi Ngoc boeken
  Oanh Ha Thi Ngoc - Meer Koolhydraatarme Recepten Oanh's Kitchen

  Dit 4e koolhydraatarme kookboek van foodblogger Oanh's Kitchen bevat wederom 80 heerlijke en eenvoudig te maken koolhydraatarme recepten. Met 4 weekmenu's.Stuk voor stuk voortreffelijk.Meer Koolhydraatarme Recepten is inmiddels het 4e koolhydraatarme kookboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Sven en Jennifer boeken
  Sven en Jennifer - Het groene smoothieboek

  Met dit boek in handen beschik je over 30 heerlijke recepten die je helpen een nog gezondere jij te worden. Groene smoothies zijn gezond! Ze geven je lichaam een extra portie vitamines, mineralen, vezels en soms ook goede vetten, stuk voor stuk belangrijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Michel Hanssen boeken
  Michel Hanssen - Spice Wise

  Tover met kruiden en specerijen. Voeg op het juiste moment een mooi kruidenmengsel toe en je tilt je gerecht op en verandert het van iets alledaags in iets onvergetelijks. Puur natuur en zo barstensvol smaak dat zout en andere toevoegingen overbodig worden.In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Deborah Gray boeken
  Deborah Gray - 500 koolhydraatarme gerechten

  500 koolhydraatarme gerechten bevat een uitgebreide verzameling ontbijten, snacks en hapjes, hoofd- en bijgerechten alsmede heerlijke desserts. Daarnaast bevat dit boek recepten om de klassieke koolhydraten te vervangen door groenten, zoals courgette spaghetti… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • William Davis boeken
  William Davis - Broodbuik 30-minuten (of minder) kookboek

  Hét officiële Broodbuik kookboek van William Davis! Dit 30-minuten (of minder) broodbuik kookboek is een echte aanvulling op de bestseller Broodbuik met meer dan 200 glutenvrije recepten, die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Met onder meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Yvonne Lemmers boeken
  Yvonne Lemmers - Grip op koolhydraten Opgewicht

  Kenmerken Grip op Koolhydraten : ? Eiwitrijk ? Koolhydraatbeperkt ? Geschikt voor DIABETES-2 ? Fase 1: op gewicht komen ? Fase 2: op gewicht blijven Honger en overeten is geen psychologisch probleem dat alleen met pure wilskracht overwonnen kan worden. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Elaine Gardner boeken
  Elaine Gardner - Koolhydraatarme gerechten

  Meer dan 150 recepten om af te vallen en gezond te blijven. De inleiding behandelt de theorie achter een koolhydraatarm dieet en geeft een overzicht van diverse ingrediënten en kookmethoden. U vindt in één oogopslag het koolhydraatgehalte en de glycemische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Carola van Bemmelen boeken
  Carola van Bemmelen - 100% suikervrij basiskookboek

  100% suikervrije recepten 100% suikervrij basiskookboek is hét praktische antwoord op de vraag van de vele duizenden Sugarchallengedeelnemers naar eenvoudige, suikervrije recepten. Het bereiken en behouden van een gezonde bloedsuikerspiegel staat centraal.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Irene Lelieveld, Veronique Hundscheid boeken
  Irene Lelieveld, Veronique Hundscheid - Een gezonde eter voelt zich beter

  Een gezonde eter voelt zich beter past helemaal in de trend van orthomoleculaire voedingsleer en gezonde voeding. Veel mensen willen gezonder eten, maar beschikken niet over de juiste kennis en informatie. Irene Lelieveld en Veronique Hundscheid zijn werkzaam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Sonja Kimpen boeken
  Sonja Kimpen - Gezond eten

  Gezonde eten
  makkelijker dan je denkt
  Voeding bepaalt de kwaliteit van je leven en de energie van je lichaam! Gezonde voeding wordt vaak als saai, tuttig en niet lekker bestempeld. Dat zegt meer over de onwetendheid over gezon-de voeding dan over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Els van Buuren, Lindsey Langenhof boeken
  Els van Buuren, Lindsey Langenhof - Ikook met reuma

  Lekkere recepten, voedingstips, kookhulpjes en ergotips. Artrose, Fibromyalgie of Reumatoïde Artritis, je zal het maar hebben. Bovendien slikt wie aan een van deze kwalen lijdt doorgaans bovendien medicijnen die het immuunsysteem aantasten. Reden genoeg om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Kyra de Vreeze boeken
  Kyra de Vreeze - Daytox

  Detoxen wordt vaak geassocieerd met mensen die in een ver en zonnig resort dagenlang vasten. Maar ontgiften kan ook heel goed in je eigen huis! En met de heerlijke recepten en fijne yogaoefeningen uit dit boek gaat het ook nog eens op een heel prettige manier.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • George Blair-West boeken
  George Blair-West - Afvallen zonder Afzien

  De psychologie van het afvallen Eindelijk een echte oplossing voor gewichtsproblemen. De nieuwste psychologische inzichten over teveel eten, overgewicht, en afvallen. Afvallen door lekker eten, dat kan! U kunt afvallen door uw lievelingseten te blijven eten. U… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,45
 • José van Amstel-Reurekas boeken
  José van Amstel-Reurekas - Afslanken met het eiwitdieet

  "Afslanken met het eiwitdieet" Voor iedereen die het eiwitdieet wil volgen en er meer over wil weten! Het eiwitdieet werkt echt en geeft zichtbaar resultaat! Dat hebben al duizenden mensen de afgelopen jaren ervaren. Vanwege de goede resultaten krijgt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Willeke Linneman boeken
  Willeke Linneman - Hallo Paleo

  Maak kennis met Leo. Hij staat symbool voor onze verre voorouder die leefde in het Paleolithicum (het oude stenen tijdperk). Leo at wat hij in de natuur kon vinden: mager vlees, vis, schaaldieren, groente, fruit, eieren, noten en zaden. Dit voedsel zorgde er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Valter Longo boeken
  Valter Longo - Het langlevendieet

  Kan wat je eet bepalen hoe lang, en hoe goed, je leeft? Dr. Valter Longo legt uit wat veroudering inhoudt en welke strategieën een gezond leven en langere levensduur bevorderen. Dr. Longo's dagelijkse voedselplan en periodieke (3 à 4 keer per jaar) Vasten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anne Marie Reuzenaar boeken
  Anne Marie Reuzenaar - Natuurlijk! Het heden ik kookboek

  Anne Marie Reuzenaar is de godmother van de culinaire gezondheidsrevolutie. Haar bestseller Natuurlijk! Het Heden Ik Kookboek geeft uitleg en kookinspiratie voor mensen met candida, hypoglykemie of voedselallergieën. Met heerlijke recepten en inspirerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • P. D'Adamo, C. Whitney boeken
  P. D'Adamo, C. Whitney - Bloedgroep B zakboekje

  Uw persoonlijke Bloedgroepdieet-gids in zakformaat om gezond te blijven en uw ideale gewicht te bereiken. Raadpleeg dit zakboekje als u boodschappen doet, kookt, uit eten gaat of op vakantie bent, om te voorkomen dat u die extra pondjes aankomt of ziek wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Carola van Bemmelen, Sharon Numan boeken
  Carola van Bemmelen, Sharon Numan - 100% suikervrij voor altijd

  Van suikervrij naar suikerbewust Carola van Bemmelen helpt je in 100% suikervrij voor altijd met een praktisch stappenplan, checklists en veel tips naar een suikerbewuste leefstijl. Een uiterst logisch en praktisch vervolg op de Sugarchallenge: je hebt 30… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sara Gottfried boeken
  Sara Gottfried - Het brein body dieet

  Als de connectie tussen je brein en je lichaam niet gezond is, ontwikkel je ontstekingen, kom je aan en word je ziek. En als je lichaam ziek is, denk je niet helder en kan je brein niet optimaal functioneren. Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99