Dieetboeken

 • Marloes Collins, Marissa van Egmond, Nadine Hazeu boeken
  Marloes Collins, Marissa van Egmond, Nadine Hazeu - Pinda en noten vrij dieet basisboek

  Pinda- en/of notenallergie is een veelvoorkomende voedselallergie. Deze aandoening komt bij 0.8 % van de kinderen en 0.6 % van de volwassenen voor. Waarom zou u dit boek moeten aanschaffen?- samengesteld door diëtisten van AllergiePlatform.nl- menu's en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • FODMAP arm dieet basisboek

  Voor wie is dit boek geschikt? - voor mensen met prikkelbare darm syndroom (PDS) en andere functionele darmklachten - voor zorgprofessionals voor in de praktijk - als naslagwerk voor thuis - familie en vrienden die iemand kennen met PDS en - voor hen lekker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marloes Collins, Eleonora Kanizsai-Nagy, Natalia Ruiz Oud boeken
  Marloes Collins, Eleonora Kanizsai-Nagy, Natalia Ruiz Oud - Dieet basisboek bij sulfietovergevoeligheid

  Sulfiet wordt al eeuwen toegevoegd aan levensmiddelen zoals wijn, bier, gedroogde vruchten en groenten, jam en stroop, om bederf te voorkomen. Door het lang bewaren van levensmiddelen kan de kwaliteit achteruit gaan. Houdbaarheid, uiterlijk, kleur en geur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Bikiniproof met Sonja

  Zomer! Een bikini of badpak, topje of jurkje aantrekken: niet iedereen voelt zich daar prettig bij. Want nooit zijn overtollige kilo's beter zichtbaar dan in dit seizoen. Wil je nog voor de zomer die extra kilo's kwijt? Met dit boek zet je de eerste stap om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • A. Agatston boeken
  A. Agatston - Het south Beach Dieet

  ´Een dieet om nooit meer los te laten.´ Nouveau Wie wil er geen smallere taille, een blijvend lager gewicht en een betere conditie zonder al te veel moeite? Cardioloog Arthur Agatston ontwikkelde een kinderlijk eenvoudig dieet waarmee je je lichaam perfect… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Nanneke Schreurs, José van Riele boeken
  Nanneke Schreurs, José van Riele - Fit vega(n) food

  Fit Vega(n) Food van Nanneke Schreurs en José van Riele is een boek voor iedereen die graag sport én er liever een plantaardige lifestyle op nahoudt. Of natuurlijk als je gewoon niet elke dag met kip, broccoli en rijst naar de gym wilt, maar wel het aandeel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Michael Mosley, Mimi Spencer boeken
  Michael Mosley, Mimi Spencer - Het vastendieet

  Mosley en Spencer introduceren een nieuwe, revolutionaire manier van diëten, waar iedereen over de hele wereld het over heeft. Het is echt zo simpel als het klinkt: vijf dagen in de week mag je eten volgens je normale eetpatroon en twee dagen moet je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Chris Cheyette, Yello Balolia boeken
  Chris Cheyette, Yello Balolia - De koolhydraten- en calorieteller

  Moet je letten op wat je binnenkrijgt? Met De koolhydraat en calorieteller - het boek dat in Engeland de 'carb & calorie counting Bible' wordt genoemd en daar al jaren een bestseller is - is dat een fluitje van een cent! In dit boek vind je in één oogopslag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Yvonne Lemmers boeken
  Yvonne Lemmers - Grip op koolhydraten

  Grip op koolhydraten van diëtiste en ervaringsdeskundige Yvonne Lemmers is een bewezen, succesvolle methode die helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Al 140.000 volgers zijn succesvol afgevallen dankzij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Oanh Ha Thi Ngoc boeken
  Oanh Ha Thi Ngoc - Meer Koolhydraatarme Recepten Oanh's Kitchen

  Dit 4e koolhydraatarme kookboek van foodblogger Oanh's Kitchen bevat wederom 80 heerlijke en eenvoudig te maken koolhydraatarme recepten. Met 4 weekmenu's.Stuk voor stuk voortreffelijk.Meer Koolhydraatarme Recepten is inmiddels het 4e koolhydraatarme kookboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Carola van Bemmelen boeken
  Carola van Bemmelen - 100% suikervrij in 30 dagen

  Het wordt steeds duidelijker dat suiker een enorme invloed heeft op de gezondheid. Sterker nog: het zou weleens de hoofdoorzaak kunnen zijn van de huidige obesitasepidemie en veel welvaartsziekten. Carola van Bemmelen daagt je uit om 30 dagen lang suiker te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Anna-Karina van Denderen boeken
  Anna-Karina van Denderen - Lekker & makkelijk koolhydraatarm

  Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn. Punt. Dit boek biedt de allerlekkerste gerechten voor elk moment van de dag en maakt het samenstellen van een gezond koolhydraatarm menu makkelijk.Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Janneke Koeman, Amande Koeman boeken
  Janneke Koeman, Amande Koeman - Gezond slank met de Foodsisters

  Door goed en gezond te eten, krijg je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Je hoeft niet altijd een streng dieet te volgen om kilo’s te verliezen, een paar simpele aanpassingen in je voeding zijn soms al genoeg. Met Gezond slank met de Foodsisters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hanno Pijl, Karine Hoenderdos boeken
  Hanno Pijl, Karine Hoenderdos - Diabetes type 2? Maak jezelf beter!

  Een vroegtijdige diagnose, behandeling en leefstijlaanpassingen kunnen diabetes type 2 voorkomen en zelfs terugdraaien. Dit boek helpt je hierbij met behulp van een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan. Volg deze adviezen op en je krijgt meer energie, je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Daisy Oppelaar boeken
  Daisy Oppelaar - I love health

  Blogger Daisy Oppelaar, bekend van het succesvolle platform I love health, heeft een passie voor gezondheid, sporten en goede voeding. Een healthy life is volgens Daisy een combinatie van gezond (en lekker!) eten, sporten en een stukje mind. Iedereen kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Weight Watchers boeken
  Weight Watchers - Nooit meer honger

  Met dit kookboek ben je altijd flexibel. Naast recepten voor op het werk of voor het avondeten hebben we ook veel suggesties voor jou en je gezin.Alle recepten zijn geschikt voor het Weight Watchers Flex programma. En het mooiste is nog dat je elke dag opnieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Sven en Jennifer boeken
  Sven en Jennifer - Het groene smoothieboek

  Met dit boek in handen beschik je over 30 heerlijke recepten die je helpen een nog gezondere jij te worden. Groene smoothies zijn gezond! Ze geven je lichaam een extra portie vitamines, mineralen, vezels en soms ook goede vetten, stuk voor stuk belangrijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Michel Hanssen boeken
  Michel Hanssen - Spice Wise

  Tover met kruiden en specerijen. Voeg op het juiste moment een mooi kruidenmengsel toe en je tilt je gerecht op en verandert het van iets alledaags in iets onvergetelijks. Puur natuur en zo barstensvol smaak dat zout en andere toevoegingen overbodig worden.In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Deborah Gray boeken
  Deborah Gray - 500 koolhydraatarme gerechten

  500 koolhydraatarme gerechten bevat een uitgebreide verzameling ontbijten, snacks en hapjes, hoofd- en bijgerechten alsmede heerlijke desserts. Daarnaast bevat dit boek recepten om de klassieke koolhydraten te vervangen door groenten, zoals courgette spaghetti… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • William Davis boeken
  William Davis - Broodbuik 30-minuten (of minder) kookboek

  Hét officiële Broodbuik kookboek van William Davis! Dit 30-minuten (of minder) broodbuik kookboek is een echte aanvulling op de bestseller Broodbuik met meer dan 200 glutenvrije recepten, die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Met onder meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Yvonne Lemmers boeken
  Yvonne Lemmers - Grip op koolhydraten Opgewicht

  Kenmerken Grip op Koolhydraten : ? Eiwitrijk ? Koolhydraatbeperkt ? Geschikt voor DIABETES-2 ? Fase 1: op gewicht komen ? Fase 2: op gewicht blijven Honger en overeten is geen psychologisch probleem dat alleen met pure wilskracht overwonnen kan worden. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Elaine Gardner boeken
  Elaine Gardner - Koolhydraatarme gerechten

  Meer dan 150 recepten om af te vallen en gezond te blijven. De inleiding behandelt de theorie achter een koolhydraatarm dieet en geeft een overzicht van diverse ingrediënten en kookmethoden. U vindt in één oogopslag het koolhydraatgehalte en de glycemische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Carola van Bemmelen boeken
  Carola van Bemmelen - 100% suikervrij basiskookboek

  100% suikervrije recepten 100% suikervrij basiskookboek is hét praktische antwoord op de vraag van de vele duizenden Sugarchallengedeelnemers naar eenvoudige, suikervrije recepten. Het bereiken en behouden van een gezonde bloedsuikerspiegel staat centraal.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Yvonne Lemmers boeken
  Yvonne Lemmers - Voedingsplanner Grip op koolhydraten - Limited edition

  Met de Voedingsplanner Grip op koolhydraten (GOK) houd je je eetweek in balans volgens de succesvolle GOK-methode van Yvonne Lemmers. In deze jaarplanner vind je tips, boodschappenlijstjes om in te vullen, motiverende quotes en natuurlijk veel ruimte om in te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Grace Cheetham boeken
  Grace Cheetham - Gluten- & zuivelvrij kookboek

  Bereid verrassend gemakkelijke en absoluut heerlijke gerechten, zoals taart, koekjes, cake, brood, pasta, pizza, custard en toetjes - allemaal gluten- en zuivelvrij. 'Eenvoudige maar heerlijke gerechten... het ideale gezinskookboek voor mensen met een beperkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00