Dieetboeken

 • Dymphina Jooren boeken
  Dymphina Jooren - Eet puur geluk

  De doorgaans van energie bruisende zakenvrouw Dymphina Jooren belandt op een dagpats-boem in een burn-out. Ze klopt aan bij haar huisarts, wordt doorverwezen naar een psychiater en staat algauw met doosjes vol slaappillen en antidepressiva weer buiten. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • M. de Waal, T. Visser boeken
  M. de Waal, T. Visser - Het Energie Herstelplan

  Marijke de Waal Malefijt & Tanja Visser Het Energie Herstelplan Smakelijke en gezonde recepten voor meer energie en een gezonde levergeïllustreerd kookboek, full-colourbindwijze: paperback formaat: 17 x 24 cm omvang: ca. 280 blz. illustraties: full-colour… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Merijn Schoeber, Sander Roex, Rowan van der Voort boeken
  Merijn Schoeber, Sander Roex, Rowan van der Voort - My Shredded Lifestyle

  Veel mensen starten vlak voor de zomer met een dieet en hopen in no-time hun ultieme droomlichaam te kunnen bereiken. Jaar na jaar lukt het toch maar niet. Ondanks dat er meer en meer informatie over voeding en gezondheid beschikbaar is, blijft het lastig om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Suzanne Poot boeken
  Suzanne Poot - Rauw, naakt en gezond

  Suzanne voelde zich jaren niet fit en begon een zoektocht naar de mogelijke oorzaken. Ze kwam uiteindelijk terecht in Amerika, bij het meest vooraanstaande gezondheidsinstituut ter wereld sinds 1956. Daar volgde ze het 21 dagen lange "Life Change Program" en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Pierre Dukan boeken
  Pierre Dukan - Het Dukan dieet kookboek

  Het Dukan Dieet is de revolutionaire afvalmethode uit Frankrijk! Al meer dan 15 miljoen Fransen gingen u voor! Een dieet valt of staat met smakelijke en creative receptuur die ervoor zorgt dat het aangepaste eetpatroon vol te houden is, in welke fase van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Meijke van Herwijnen boeken
  Meijke van Herwijnen - Afvallen met meer succes

  "Ik krijg 's avonds na het eten altijd zo'n zin in iets zoets.""Ik heb geen tijd om gezond te leven.""Ik val niet af.""Als ik iets aangeboden krijg, eet ik het altijd op.""Als ik me verdrietig of gestrest voel, ga ik eten.""Eten is helemaal niet leuk meer."Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ilse de Graaf boeken
  Ilse de Graaf - Afvallen met POWER!

  Maak een lifestyle en mindset change en bereik je ideale gewicht met de POWER methode.Ben jij het beu om na elke dieetpoging uiteindelijk weer meer te wegen dan ooit? Ben jij je overgewicht of obesitas meer dan zat? Wil jij je weer gezond in en gelukkig met je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Anne Marie Reuzenaar boeken
  Anne Marie Reuzenaar - Natuurlijk! Langer gezond

  Natuurlijk! Langer gezond van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar, bekend van de bestseller Zonder suiker, laat zien hoe we kunnen bereiken wat we allemaal willen: lang, gezond en energiek leven. Dit informatieve kookboek bevat duidelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Dayenne Bos boeken
  Dayenne Bos - 100% puur

  Het hele gezin gluten-, suiker-, en koemelkvrij! De recepten van Dayenne zijn 100% puur, eerlijk, lekker en gezond.In haar boek 100% puur geeft Dayenne Bos recepten en tips om bewust te kunnen kiezen en te genieten van gezonde voeding.Tegenwoordig is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Oanh Ha Thi Ngoc boeken
  Oanh Ha Thi Ngoc - Koolhydraatarme baksels uit Oanh's kitchen

  Bakken maar dan koolhydraatarm? Taartjes, cakejes en toetjes? Ja ook dat kan koolhydraatarm. Tevens 100% glutenvrij en suikervrijKoolhydraatarme Baksels uit Oanh's Kitchen. Koolhydraatarm! Een boek boordevol taartjes, cakejes, ijsjes, bonbons en desserts.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Pierre Dukan boeken
  Pierre Dukan - Het Dukan dieet

  Wil je ook van die extra kilo's af? Verval je telkens in je oude eetgewoonten? Wil je ook lekker eten en tegelijkertijd afvallen? Het Dukan Dieet van Dr. Pierre Dukan is de Franse oplossing voor permanent gewichtsverlies! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Ulrika Hoffer boeken
  Ulrika Hoffer - Zoetigheden

  Steeds meer mensen schrappen suiker, gluten en melkproducten uit hun maaltijden. Ze doen het niet omdat ze er allergisch voor zijn, maar omdat ze zich er prettiger bij voelen. In dit boek staan recepten voor taart, snoep en drankjes, die voedingsrijk en gezond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Weight Watchers boeken
  Weight Watchers - Vandaag begin ik met smartpoints

  Start vandaag nog met een gezonde levensstijl Weight Watchers is dé organisatie op het vlak van gezondheid en afvallen. Maak nu kennis met ons verfrissende Feel Good programma voor iedereen die gezonder, energieker, slanker en gelukkiger wil leven. In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Juso boeken
  Juso - Overgewicht te lijf

  Obesitas is een van de grootste bedreigingen van de moderne mens. Aan hulpmiddelen om af te vallen is dan ook geen gebrek: poeders, pillen en methoden zijn er in overvloed. Helaas bestrijden deze de symptomen, en niet de oorzaak van het probleem.Overgewicht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Charlotte Willems boeken
  Charlotte Willems - Bikini boost

  Uit onderzoek blijkt dat 75 procent van de vrouwen aan bikinistress lijden. Vier op de tien vrouwen zet zelfs geen voet op het strand.Met BikiniBoost breng je daar verandering in!BikiniBoost is dé tool waarmee je in 4 weken tijd dat fantastische bikini-proof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Adam Alset, Eve Rooni boeken
  Adam Alset, Eve Rooni - Het Adam en Eva dieet

  HET ADAM EN EVA DIEET Het dieet dat men liever geheim wil houden! Het Adam en Eva dieet is een dieetmethode van Adam Alset en Eve Rooni, gebaseerd op de vergeten ontdekkingen van Nobelprijswinnar dr. Warburg. Alset en Rooni zijn pseudoniemen voor twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Leonard Hofstra boeken
  Leonard Hofstra - Snel Slim

  Cardioloog Leonard Hofstra heeft maar één doel: Nederland gezonder maken. Met zijn nieuwe boek Snel SLIM gaat hij de strijd aan met overgewicht en de bijkomende gezondheidskwalen, zoals diabetes en hart- en vaatziekten.Snel SLIM draait om dr. Hofstra's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Sophia Helmhout, Angela Grotenhuis boeken
  Sophia Helmhout, Angela Grotenhuis - Feestelijke hapjes

  Eten zou een geluksbrenger moeten zijn, maar voor mensen met slikproblemen is dat niet altijd het geval. In dit boekje vindt u eenvoudige recepten van feestelijke hapjes en drankjes, geschikt voor mensen met (ernstige) slikproblemen. Bij de recepten is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,49
 • Alle dieten

  Onze lijn houdt ons voortdurend in de ban. Zowel ons uiterlijk als onze gezondheid varen wel bij het juiste gewicht. Toch lijkt het er op dat het ultieme dieet nog niet is ontdekt, want steeds opnieuw ontstaan er nieuwe methodes. Is dat omdat we te weinig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mariska Boog boeken
  Mariska Boog - Het onbewuste dieet

  Ben je dieet-moe? Heb je het helemaal gehad met het gejojo en met calorieën tellen? Maar is jouw grote wens om voortaan slank door het leven te gaan zonder daar steeds zoveel moeite voor te doen? Dan is dit boek voor jou!Het onbewuste dieet is een methode om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Fenna Janssen boeken
  Fenna Janssen - Liefde in plaats van chocola

  Uitgeteld lig je op de bank met maar één gedachte: ik moet zoet, chocola, NU! Na een zware werkdag is eerst een halve zak chips nodig om tot rust te komen... Herken je deze situaties? Dit soort snoep- en snaaibuien zijn funest voor je zelfvertrouwen én je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marloes Collins, Marieke van der Pavert, Moo de Jonge, Tiffany Pinas boeken
  Marloes Collins, Marieke van der Pavert, Moo de Jonge, Tiffany Pinas - Glutenvrij dieet basisboek

  Voor wie is dit boek geschikt? * voor mensen die net gediagnostiseerd zijn * voor mensen die nog wel eens dieetfoutjes maken * voor zorgprofessionals voor in de praktijk * als naslagwerk voor thuis * familie en vrienden die iemand kennen met coeliakie en voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marloes Collins, Marieke van der Pavert, Moo de Jonge, Tiffany Pinas boeken
  Marloes Collins, Marieke van der Pavert, Moo de Jonge, Tiffany Pinas - Zuivel- en eivrij dieet basisboek

  Overgevoeligheid voor koemelk en lactose is een veel voorkomend probleem. Vaak wordt gedacht dat alleen kinderen een koemelk allergie hebben, maar niets is minder waar! Van lactose wordt juist gedacht dat het meer bij ouderen voorkomt, maar ook dat komt steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marloes Collins, Marieke van der Pavert, Moo de Jonge, Tiffany Pinas boeken
  Marloes Collins, Marieke van der Pavert, Moo de Jonge, Tiffany Pinas - Zuivelvrij dieet basisboek

  Overgevoeligheid voor koemelk en lactose is een veel voorkomend probleem. Vaak wordt gedacht dat alleen kinderen een koemelk allergie hebben, maar niets is minder waar! Van lactose wordt juist gedacht dat het meer bij ouderen voorkomt, maar ook dat komt steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marloes Collins, Jonge de Moo, Linda van Everdingen boeken
  Marloes Collins, Jonge de Moo, Linda van Everdingen - Melk, ei en soja vrij dieet basisboek

  Steeds vaker wordt er bij kinderen allergie vastgesteld. Allergie voor koemelk, ei en soja komen relatief vaak samen voor, vooral bij baby's en kinderen zijn het de drie van de meest voorkomende voedselallergieën. Dit boek is gericht op baby's en kinderen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50