Dieetboeken

 • Brooke Alpert, Patricia Farris boeken
  Brooke Alpert, Patricia Farris - De suikerdetox

  Doorbreek de verslavende en verwoestende werking van suiker De suikerdetox is een zeer praktisch boek dat de gevaren van het eten van suiker - zowel geraffineerd als ongeraffineerd, kunstmatig en natuurlijk - inzichtelijk maakt. Het is geschreven oor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Charlotte Willems boeken
  Charlotte Willems - Bodieboost - slank en fit in het echte leven

  BodieBoost inclusief het BodieBoost dagboek. BodieBoost is hét dieet, waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt! Slank en fit door het leven, dat is waar BodieBoost voor staat. Zonder veel moeite en met veel keuzevrijheid. Het is simpel en haalbaar. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Janneke Koeman, Amande Koeman boeken
  Janneke Koeman, Amande Koeman - Gezond slank met de Foodsisters

  Door goed en gezond te eten, krijg je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Je hoeft niet altijd een streng dieet te volgen om kilo's te verliezen, een paar simpele aanpassingen in je voeding zijn soms al genoeg. Met Gezond slank met de Foodsisters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Anouk Berends, Lian van Doorn, Shirah Ipenburg, José Leeuwenkamp, Gebke Verhoven boeken
  Anouk Berends, Lian van Doorn, Shirah Ipenburg, José Leeuwenkamp, Gebke Verhoven - Lekker Slank doeboek

  Gezond afvallen doe je zelf Slanker worden is een kwestie van doen. Maar wát moet je doen? Diëten spreken elkaar tegen, minder eten maakt hongerig, maar bijna nooit slanker (frustratie!) en fanatiek sporten houdt niemand echt lang vol. Moet je daarom je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • S. Meyerowitz boeken
  S. Meyerowitz - Sapvasten en ontgifting

  SAPVASTEN EN ONTGIFTINGGebruik de geneeskracht van verse sappen om weer gezond en fit te wordenEen eenvoudige handleiding voor het houden van sapkurenHet menselijk lichaam is in staat om zonder medicijnen of operaties, op eigen kracht, te herstellen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sonja Bakker, Rik Felderhof boeken
  Sonja Bakker, Rik Felderhof - Verleg je grenzen

  Verleg je grenzen Met Sonja en Rik op culinaire safariMet trots presenteren Sonja Bakker en Rik Felderhof het product van hun unieke co-auteurschap, hetgeen heeft geleid tot een prachtige culinaire safari door Tanzania in boekvorm.Sonja en Rik nemen u mee naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Berend-Jan Challa, Angelique M.R. Challa boeken
  Berend-Jan Challa, Angelique M.R. Challa - Het bierdieet

  ?Afvallen met BIER? Het Bierdieet van CHALLABiefstuk, gehaktballen en bier? Ja, afvallen is nog nooit zo lekker geweest!Wilt u graag afvallen, probeer dan het bierdieet. Met simpele snel-klaar recepten. LEKKER-SIMPEL-SNEL-SLANK! Begin vandaag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jennipher Walters, Erin Whitehead boeken
  Jennipher Walters, Erin Whitehead - Het anti-dieet

  Wil je je voor de zomer goed voelen in je bikini, zonder te diëten of extreem veel te sporten? Het anti-dieet geeft je zelfvertrouwen een boost dankzij tien minuten durende healthy lifestyle changes en oefeningen. Dit boek is voor iedereen die een paar kilo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Rita Zeelenberg boeken
  Rita Zeelenberg - Ontspannen eten

  Een nieuwe kijk op evenwichtig eetgedrag en gezonde leefstijlEen veelgehoord geluid is dat mensen de draad kwijt zijn tussen de toenemende eetverleidingen om zich heen en de vele, soms tegenstrijdige voedingsadviezen. Ze weten het niet meer: 'Wanneer doe ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jurgen Vormann, Karola Wiedemann boeken
  Jurgen Vormann, Karola Wiedemann - Zuur-base kookboek

  Houd je zuur-basehuishouding in evenwicht met de beste basenrijke recepten voor elke dagBent u moe en nerveus? Merkt u dat uw gewrichten en spieren verkrampt zijn? Dat kan duiden op verzuring - zuren en basen zijn in de stofwisseling uit balans geraakt en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Charlotte Willems boeken
  Charlotte Willems - Bikini boost

  Uit onderzoek blijkt dat 75 procent van de vrouwen aan bikinistress lijden. Vier op de tien vrouwen zet zelfs geen voet op het strand.Met BikiniBoost breng je daar verandering in!BikiniBoost is dé tool waarmee je in 4 weken tijd dat fantastische bikini-proof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ilse de Graaf boeken
  Ilse de Graaf - Afvallen met POWER!

  Maak een lifestyle en mindset change en bereik je ideale gewicht met de POWER methode.Ben jij het beu om na elke dieetpoging uiteindelijk weer meer te wegen dan ooit? Ben jij je overgewicht of obesitas meer dan zat? Wil jij je weer gezond in en gelukkig met je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Matthias Riedl boeken
  Matthias Riedl - Diabetes kookboek

  Hou je bloedsuikerspiegel en gewicht onder controle met de beste low-carbrecepten voor elke dag Diabetes en genieten van het leven zijn allang geen tegenstellingen meer! Strikte verboden en zinloze diëten behoren voorgoed tot het verleden. De recepten in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Charlotte Willems boeken
  Charlotte Willems - Het kookboek

  BodieBoost: Hét succesdieet waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt! De afslankmethode en lifestyle BodieBoost groeit nog iedere dag, en de online communities op Facebook, Twitter en haar eigen website www.BodieBoost.nl worden dagelijks door duizenden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Merijn Schoeber, Sander Roex, Rowan van der Voort boeken
  Merijn Schoeber, Sander Roex, Rowan van der Voort - My Shredded Lifestyle

  Veel mensen starten vlak voor de zomer met een dieet en hopen in no-time hun ultieme droomlichaam te kunnen bereiken. Jaar na jaar lukt het toch maar niet. Ondanks dat er meer en meer informatie over voeding en gezondheid beschikbaar is, blijft het lastig om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Harriet Verkoelen boeken
  Harriet Verkoelen - Echt afvallen doe je zo

  Echt afvallen doe je zoMeer Andere gezonde voeding, minder koolhydraten De grootste kopzorgen van de Westerse mens: waar parkeer ik mijn auto en hoe raak ik een paar kilo kwijt. Op die laatste vraag heeft diëtist en diabetesverpleegkundige Harriët Verkoelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Jane Faerber boeken
  Jane Faerber - Het ultieme low carb kookboek

  LOW CARB, HIGH FAT = minder koolhydraten en meer vetDat koolhydraten ons sloom en dik maken, weten we al langer. Maar dat vet ons niet vet, maar gelukkig en gezond maakt, dat is nieuw! Daardoor zit je met de 'low carb, high fat'-methode beter in je vel en val… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Juso boeken
  Juso - Overgewicht te lijf

  Obesitas is een van de grootste bedreigingen van de moderne mens. Aan hulpmiddelen om af te vallen is dan ook geen gebrek: poeders, pillen en methoden zijn er in overvloed. Helaas bestrijden deze de symptomen, en niet de oorzaak van het probleem.Overgewicht te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • M. de Waal, T. Visser boeken
  M. de Waal, T. Visser - Het Energie Herstelplan

  Marijke de Waal Malefijt & Tanja Visser Het Energie Herstelplan Smakelijke en gezonde recepten voor meer energie en een gezonde levergeïllustreerd kookboek, full-colourbindwijze: paperback formaat: 17 x 24 cm omvang: ca. 280 blz. illustraties: full-colour… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Adam Alset, Eve Rooni boeken
  Adam Alset, Eve Rooni - Het Adam en Eva dieet

  HET ADAM EN EVA DIEET Het dieet dat men liever geheim wil houden! Het Adam en Eva dieet is een dieetmethode van Adam Alset en Eve Rooni, gebaseerd op de vergeten ontdekkingen van Nobelprijswinnar dr. Warburg. Alset en Rooni zijn pseudoniemen voor twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin 4

  'Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin!' is het vierde gezinsboek dat Sonja Bakker uitbrengt. Vol nieuwe recepten die op de vertrouwde wijze van Sonja zijn ontwikkeld: met verse, magere en duurzame ingrediënten, die ook nog eens betaalbaar zijn. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Bella Italia

  Italië, lekker eten en gezelligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie houdt er nu niet van een heerlijke pasta, pizza of tiramisú. Maar al dat lekkers en die gezelligheid kunnen wel voor extra gewicht zorgen. Wil je graag gewicht verliezen en ben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sophia Helmhout, Angela Grotenhuis boeken
  Sophia Helmhout, Angela Grotenhuis - Feestelijke hapjes

  Eten zou een geluksbrenger moeten zijn, maar voor mensen met slikproblemen is dat niet altijd het geval. In dit boekje vindt u eenvoudige recepten van feestelijke hapjes en drankjes, geschikt voor mensen met (ernstige) slikproblemen. Bij de recepten is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,49
 • Alle dieten

  Onze lijn houdt ons voortdurend in de ban. Zowel ons uiterlijk als onze gezondheid varen wel bij het juiste gewicht. Toch lijkt het er op dat het ultieme dieet nog niet is ontdekt, want steeds opnieuw ontstaan er nieuwe methodes. Is dat omdat we te weinig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mariska Boog boeken
  Mariska Boog - Het onbewuste dieet

  Ben je dieet-moe? Heb je het helemaal gehad met het gejojo en met calorieën tellen? Maar is jouw grote wens om voortaan slank door het leven te gaan zonder daar steeds zoveel moeite voor te doen? Dan is dit boek voor jou!Het onbewuste dieet is een methode om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95