Dieetboeken

 • Cherie Calbom, Maureen Keane boeken
  Cherie Calbom, Maureen Keane - Sap gezond

  De gezonde power van groente en fruit in een glas!Het drinken van verse groente- en fruitsappen is dé nieuwe manier om voldoende groente en fruit tot je te nemen. Als je 's morgens start met een glas versgeperst sap, dan heb je de dagelijkse benodigde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Susie Burrell boeken
  Susie Burrell - Raak die laatste 5 kilo kwijt

  Bijna iedereen klaagt wel eens over die paar kilootjes die er eigenlijk nog af moeten. Hoe raak je deze kilo's kwijt zonder daarvoor een dieet te volgen? Met Raak die laatste 5 kilo kwijt leert Susie Burrell je hoe je op een gezonde manier die hatelijke kilo's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Jayson Calton, Mira Calton boeken
  Jayson Calton, Mira Calton - De food-factor

  Een duidelijk en simpel eetprogramma waarmee je in 28 dagen je lichaam in balans brengt.Het goede nieuws is dat je door middel van een aanpassing van je eetpatroon je lichaam in balans kunt brengen, waardoor (vage) klachten als slecht slapen, spierpijn,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Brooke Alpert, Patricia Farris boeken
  Brooke Alpert, Patricia Farris - De suikerdetox

  Doorbreek de verslavende en verwoestende werking van suiker De suikerdetox is een zeer praktisch boek dat de gevaren van het eten van suiker - zowel geraffineerd als ongeraffineerd, kunstmatig en natuurlijk - inzichtelijk maakt. Het is geschreven oor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Anouk Berends, Lian van Doorn, Shirah Ipenburg, José Leeuwenkamp, Gebke Verhoven boeken
  Anouk Berends, Lian van Doorn, Shirah Ipenburg, José Leeuwenkamp, Gebke Verhoven - Lekker Slank doeboek

  Gezond afvallen doe je zelf Slanker worden is een kwestie van doen. Maar wát moet je doen? Diëten spreken elkaar tegen, minder eten maakt hongerig, maar bijna nooit slanker (frustratie!) en fanatiek sporten houdt niemand echt lang vol. Moet je daarom je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • S. Meyerowitz boeken
  S. Meyerowitz - Sapvasten en ontgifting

  SAPVASTEN EN ONTGIFTINGGebruik de geneeskracht van verse sappen om weer gezond en fit te wordenEen eenvoudige handleiding voor het houden van sapkurenHet menselijk lichaam is in staat om zonder medicijnen of operaties, op eigen kracht, te herstellen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sonja Bakker, Rik Felderhof boeken
  Sonja Bakker, Rik Felderhof - Verleg je grenzen

  Verleg je grenzen Met Sonja en Rik op culinaire safariMet trots presenteren Sonja Bakker en Rik Felderhof het product van hun unieke co-auteurschap, hetgeen heeft geleid tot een prachtige culinaire safari door Tanzania in boekvorm.Sonja en Rik nemen u mee naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Berend-Jan Challa, Angelique M.R. Challa boeken
  Berend-Jan Challa, Angelique M.R. Challa - Het bierdieet

  ?Afvallen met BIER? Het Bierdieet van CHALLABiefstuk, gehaktballen en bier? Ja, afvallen is nog nooit zo lekker geweest!Wilt u graag afvallen, probeer dan het bierdieet. Met simpele snel-klaar recepten. LEKKER-SIMPEL-SNEL-SLANK! Begin vandaag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • M. van de Pol-Pouwels boeken
  M. van de Pol-Pouwels - Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet

  AFVALLEN MOET EEN PRETTIGE ERVARING ZIJN.In 10 weken naar een gezond gewicht en een gezonde eetgewoonte. Zonder supplementen. Toegankelijk. Compleet. Inspirerend. Praktisch. "Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet" (ISBN 978.90.812307.1.1 / full colour)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Greet van de Pol-Pouwels boeken
  Greet van de Pol-Pouwels - Prettig afvallen met Greet

  ETEN EN AFVALLEN MOETEN EEN PRETTIGE ERVARING ZIJN.Recepten voor gezond en lekker eten. Én verantwoord afvallen! Zonder supplementen. Onderscheidend. Bewustmakend. Toegankelijk."Prettig afvallen met Greet" (ISBN 978.90.812307.2.8 / full colour) is een vervolg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Christine Michon boeken
  Christine Michon - Groen en gezond

  GROEN EN GEZOND - Het Groene Dieet met heerlijke gerechten.Eenvoudiger en gezonder dan het Groene Dieet, zoals beschreven door Christine Michon, kan een dieet niet zijn. Bij het Groene Dieet eet je alleen maar groene groenten en fruit. Je lichaam neemt dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Susan Tomnay boeken
  Susan Tomnay - Koken voor kids met allergieen

  Voedselallergie bij kinderen komt steeds vaker voor en het is voor ouders meestal een hele toer om geschikte recepten te vinden. En ook al is uw eigen kind niet allergisch, dan nog zult u op zijn of haar verjaardagsfeestje waarschijnlijk best wel eens moeten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rita Zeelenberg boeken
  Rita Zeelenberg - Ontspannen eten

  Een nieuwe kijk op evenwichtig eetgedrag en gezonde leefstijlEen veelgehoord geluid is dat mensen de draad kwijt zijn tussen de toenemende eetverleidingen om zich heen en de vele, soms tegenstrijdige voedingsadviezen. Ze weten het niet meer: 'Wanneer doe ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Ilse de Graaf boeken
  Ilse de Graaf - Afvallen met POWER!

  Maak een lifestyle en mindset change en bereik je ideale gewicht met de POWER methode.Ben jij het beu om na elke dieetpoging uiteindelijk weer meer te wegen dan ooit? Ben jij je overgewicht of obesitas meer dan zat? Wil jij je weer gezond in en gelukkig met je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Matthias Riedl boeken
  Matthias Riedl - Diabetes kookboek

  Hou je bloedsuikerspiegel en gewicht onder controle met de beste low-carbrecepten voor elke dag Diabetes en genieten van het leven zijn allang geen tegenstellingen meer! Strikte verboden en zinloze diëten behoren voorgoed tot het verleden. De recepten in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Margaret Rayman, Kay Dilley, Kay Gibbons boeken
  Margaret Rayman, Kay Dilley, Kay Gibbons - Het kookboek voor alle mannen

  Vrijwel alle mannen boven de veertig krijgen prostaatproblemen. Bij ruim 100.000 mannen (in Nederland) leidt dat tot meer ernstige problemen en bij zo?n 10.000 tot een vorm van prostaatkanker. Er zijn voedingsmiddelen die die klachten kunnen helpen voorkomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Suhas Kshirsagar boeken
  Suhas Kshirsagar - Het Hot Belly Dieet

  Het Hot Belly dieet van Dr. Suhas G. Kshirsagar is een revolutionair nieuw dieet gericht op het verbeteren van je stofwisseling waardoor je op een natuurlijke en gezonde manier afvalt. Je leert in dertig dagen en drie fasen je stofwisseling begrijpen en hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Brenda Watson boeken
  Brenda Watson - Eet je buik plat

  Niemand wil erover spreken. Niemand wil erover nadenken. Maar in ons lichaam, en met name in onze darmen, krioelt het van de bacteriën. Samen wegen ze zo’n 2 kg, het gewicht van een baksteen. Deze bacteriën spelen een vitale rol in onze gezondheid. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Haylie Pomroy boeken
  Haylie Pomroy - Burn

  Heb je binnenkort een feestje en wil je nog vlug enkele kilo’s kwijt? Of blijft je weegschaal steken als je op dieet bent, hoewel je niets veranderd hebt aan je eetgewoonten? Geen paniek, Haylie Pomroy gaat samen met jou op zoek naar de reden waarom je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Willemien van Egmond boeken
  Willemien van Egmond - Retreat yourself

  In Retreat yourself geeft Willemien van Egmond praktische tips om rust in je hoofd te krijgen, je dromen te verwezenlijken, je lichaam te ontspannen, gezond te eten en je huis op een prettige manier in te richten. Kortom, alles voor een leuk, inspirerend en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ramses Jedeloo boeken
  Ramses Jedeloo - Strak plan

  Een strak lijf binnen 12 weken is haalbaar met STRK plan. Auteur Ramses Jedeloo is directeur van The Bootcamp Club en geeft je een kick-start voor een gezonder leven waarbij de focus ligt op gedragsverandering, gezonde voeding en intensieve training. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Anne Marie Reuzenaar boeken
  Anne Marie Reuzenaar - Natuurlijk! Langer gezond

  Natuurlijk! Langer gezond van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar, bekend van de bestseller Zonder suiker, laat zien hoe we kunnen bereiken wat we allemaal willen: lang, gezond en energiek leven. Dit informatieve kookboek bevat duidelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Hollandse keuken koken met diabetes

  Het kookboek 'Hollandse keuken, recepten en tips' helpt u om lekker Hollands en gezond te eten en toch rekening te houden met uw diabetes. Dit is alweer het derde kookboek in de serie 'Koken met diabetes'. Eerder zijn in deze serie 'Mediterrane keuken','Gezond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Irene Lelieveld boeken
  Irene Lelieveld - Koken met Irene

  Het succes van Een gezonde eter voelt zich beter wordt vervolgd met De gezonde eter in de eerlijke keuken: koken met Irene. Een boek vol recepten die aansluiten bij de huidige trends van slow-food en eerlijk eten.Irene demonstreert door middel van veel heldere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • D. Lemaître boeken
  D. Lemaître - De complete voedingswijzer

  De belangrijkste voedingswaarden, vitaminen en mineralen van meer dan 1100 voedingsmiddelen in één oogopslagEen gevarieerde en evenwichtige voeding is van groot belang voor onze gezondheid. Niet alleen de portiegrootte, maar ook de samenstelling van wat we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95