Dieetboeken

 • S. Meyerowitz boeken
  S. Meyerowitz - Sapvasten en ontgifting

  SAPVASTEN EN ONTGIFTINGGebruik de geneeskracht van verse sappen om weer gezond en fit te wordenEen eenvoudige handleiding voor het houden van sapkurenHet menselijk lichaam is in staat om zonder medicijnen of operaties, op eigen kracht, te herstellen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Susie Burrell boeken
  Susie Burrell - Raak die laatste 5 kilo kwijt

  Bijna iedereen klaagt wel eens over die paar kilootjes die er eigenlijk nog af moeten. Hoe raak je deze kilo's kwijt zonder daarvoor een dieet te volgen? Met Raak die laatste 5 kilo kwijt leert Susie Burrell je hoe je op een gezonde manier die hatelijke kilo's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Aidan Goggins, Glen Matten boeken
  Aidan Goggins, Glen Matten - Het sirtfood dieet receptenboek

  ‘Het Sirtfood dieet is het dieet waar iedereen over praat, niet in de laatste plaats omdat je dingen mag die meestal verboden zijn, bijvoorbeeld chocola, rode wijn en koffie.’ The Mirror En dan nu doorpakken met het receptenboek! Het Sirtfood dieet is niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Margaret Rayman, Kay Dilley, Kay Gibbons boeken
  Margaret Rayman, Kay Dilley, Kay Gibbons - Het kookboek voor alle mannen

  Vrijwel alle mannen boven de veertig krijgen prostaatproblemen. Bij ruim 100.000 mannen (in Nederland) leidt dat tot meer ernstige problemen en bij zo?n 10.000 tot een vorm van prostaatkanker. Er zijn voedingsmiddelen die die klachten kunnen helpen voorkomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Brenda Watson boeken
  Brenda Watson - Eet je buik plat

  Niemand wil erover spreken. Niemand wil erover nadenken. Maar in ons lichaam, en met name in onze darmen, krioelt het van de bacteriën. Samen wegen ze zo’n 2 kg, het gewicht van een baksteen. Deze bacteriën spelen een vitale rol in onze gezondheid. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Greet van de Pol-Pouwels boeken
  Greet van de Pol-Pouwels - Prettig afvallen met Greet

  ETEN EN AFVALLEN MOETEN EEN PRETTIGE ERVARING ZIJN.Recepten voor gezond en lekker eten. Én verantwoord afvallen! Zonder supplementen. Onderscheidend. Bewustmakend. Toegankelijk."Prettig afvallen met Greet" (ISBN 978.90.812307.2.8 / full colour) is een vervolg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • M. van de Pol-Pouwels boeken
  M. van de Pol-Pouwels - Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet

  AFVALLEN MOET EEN PRETTIGE ERVARING ZIJN.In 10 weken naar een gezond gewicht en een gezonde eetgewoonte. Zonder supplementen. Toegankelijk. Compleet. Inspirerend. Praktisch. "Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet" (ISBN 978.90.812307.1.1 / full colour)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Haylie Pomroy boeken
  Haylie Pomroy - Het metabolismedieet

  Slank in 28 dagenHet dieet van Jennifer Lopez, Cher, Reese Witherspoon en duizenden anderen.Heb jij ook het gevoel dat je dik wordt door alleen maar naar eten te kijken? Lees dit boek en laat het eten voor je werken! Want in dit boek leer je hoe je veel kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stefan Stroet boeken
  Stefan Stroet - Van overgewicht naar overgelukkig

  Meer dan veertig procent van de bevolking heeft overgewicht en veel mensen doen ook iets om hun gewicht omlaag te krijgen. De eerste kilo's verdwijnen relatief makkelijk. Maar dan komt het moeilijkste: hoe hou je het vol? Om goed af te kunnen vallen, moet je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Marianne Mascini boeken
  Marianne Mascini - Eenmaal slank altijd slank

  Lekker eten en toch op gewicht blijven? Dat kan. Eenmaal slank, altijd slank geeft tientallen seizoensrecepten en tips om nooit meer zwaarder te worden. Calorieën tellen is er niet bij. Bewust worden van je eetgewoonten en aandacht schenken aan je maaltijden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin 4

  'Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin!' is het vierde gezinsboek dat Sonja Bakker uitbrengt. Vol nieuwe recepten die op de vertrouwde wijze van Sonja zijn ontwikkeld: met verse, magere en duurzame ingrediënten, die ook nog eens betaalbaar zijn. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - Slank & Fit!

  Lekker blijven eten en tegelijk afvallen en fitter wordenIn tegenstelling tot diëten waarbij je calorieën moet tellen en kleine porties mag eten, kun je bij deze methode lekker blijven eten in normale hoeveelheden en toch afvallen. Bij deze methode zorgt de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - De levensstijl methode

  Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach. Zij is de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mathijs Vrieze boeken
  Mathijs Vrieze - Het gezonde lifestyle dieet

  Mathijs Vrieze neemt je in 'Het gezonde lifestyle dieet' mee in zijn wereld van een gezonde lifestyle. Mathijs deelt zijn recepten, kennis, afslankmenu's en passie voor eten en koken graag met jou, zodat dit je kan helpen om af te vallen of om bewuster te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Yves Meersman boeken
  Yves Meersman - Als eten moeilijker wordt

  Onze eerste kookgids "Zorgzaam Koken" geeft patiënten een antwoord op kauw- en slikproblemen én geur- en smaakverlies. Een van de eerste symptomen van de ziekte van Parkinson is immers geur- en smaakverlies. In latere stadia komen daar nog kauw- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Saskia de Boer boeken
  Saskia de Boer - Slank(er) jaar in jaar uit

  In Slank(er) jaar in, jaar uit zult u geen streng dieet vinden, maar louter inzichten, richtlijnen, tips en adviezen die u beter bewust maken van hetgeen u eet. Iedereen weet dat een gezond eetpatroon de eerste stap is naar slank zijn - en blijven - en toch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan-Willem van der Boom boeken
  Jan-Willem van der Boom - Boom geniet

  Glutenvrije recepten om van te genieten voor een ieder die geen gluten mag, kan of wil eten.Ruim 70 recepten zonder gluten. Echt lekker koken zonder gluten voor iedereen die geen gluten kan, mag of wil eten. Voor de thuis- of hobbykok die zich uitgedaagd voelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Hilde Smeesters boeken
  Hilde Smeesters - Feel good met Weight Watchers

  Het gloednieuwe programma van Weight Watchers Weight Watchers is dé organisatie op het vlak van gezondheid en afvallen. Al ruim vijftig jaar helpt ze miljoenen mensen wereldwijd bij een evenwichtige levensstijl. Het Feel Good programma is de grootste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ditmar Zwart boeken
  Ditmar Zwart - Min 80

  "Als ervaringsdeskundige probeer ik met dit boek mensen een houvast voor afvallen te geven. Zelf ben ik inmiddels genezen verklaard van diabetes type 2. Met mijn manier van aanpak probeer ik het bekende jojo-effect te vermijden en met succes! Ik ben meer dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sonja Bakker, Rik Felderhof boeken
  Sonja Bakker, Rik Felderhof - Verleg je grenzen

  Verleg je grenzen Met Sonja en Rik op culinaire safariMet trots presenteren Sonja Bakker en Rik Felderhof het product van hun unieke co-auteurschap, hetgeen heeft geleid tot een prachtige culinaire safari door Tanzania in boekvorm.Sonja en Rik nemen u mee naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Berend-Jan Challa, Angelique M.R. Challa boeken
  Berend-Jan Challa, Angelique M.R. Challa - Het bierdieet

  ?Afvallen met BIER? Het Bierdieet van CHALLABiefstuk, gehaktballen en bier? Ja, afvallen is nog nooit zo lekker geweest!Wilt u graag afvallen, probeer dan het bierdieet. Met simpele snel-klaar recepten. LEKKER-SIMPEL-SNEL-SLANK! Begin vandaag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Christine Michon boeken
  Christine Michon - Groen en gezond

  GROEN EN GEZOND - Het Groene Dieet met heerlijke gerechten.Eenvoudiger en gezonder dan het Groene Dieet, zoals beschreven door Christine Michon, kan een dieet niet zijn. Bij het Groene Dieet eet je alleen maar groene groenten en fruit. Je lichaam neemt dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Suhas Kshirsagar boeken
  Suhas Kshirsagar - Het Hot Belly Dieet

  Het Hot Belly dieet van Dr. Suhas G. Kshirsagar is een revolutionair nieuw dieet gericht op het verbeteren van je stofwisseling waardoor je op een natuurlijke en gezonde manier afvalt. Je leert in dertig dagen en drie fasen je stofwisseling begrijpen en hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jennipher Walters, Erin Whitehead boeken
  Jennipher Walters, Erin Whitehead - Het anti-dieet

  Wil je je voor de zomer goed voelen in je bikini, zonder te diëten of extreem veel te sporten? Het anti-dieet geeft je zelfvertrouwen een boost dankzij tien minuten durende healthy lifestyle changes en oefeningen. Dit boek is voor iedereen die een paar kilo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Haylie Pomroy boeken
  Haylie Pomroy - Burn

  Heb je binnenkort een feestje en wil je nog vlug enkele kilo’s kwijt? Of blijft je weegschaal steken als je op dieet bent, hoewel je niets veranderd hebt aan je eetgewoonten? Geen paniek, Haylie Pomroy gaat samen met jou op zoek naar de reden waarom je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99