Dieetboeken

 • Brooke Alpert, Patricia Farris boeken
  Brooke Alpert, Patricia Farris - De suikerdetox

  Doorbreek de verslavende en verwoestende werking van suiker De suikerdetox is een zeer praktisch boek dat de gevaren van het eten van suiker - zowel geraffineerd als ongeraffineerd, kunstmatig en natuurlijk - inzichtelijk maakt. Het is geschreven oor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Susan Tomnay boeken
  Susan Tomnay - Koken voor kids met allergieen

  Voedselallergie bij kinderen komt steeds vaker voor en het is voor ouders meestal een hele toer om geschikte recepten te vinden. En ook al is uw eigen kind niet allergisch, dan nog zult u op zijn of haar verjaardagsfeestje waarschijnlijk best wel eens moeten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anouk Berends, Lian van Doorn, Shirah Ipenburg, José Leeuwenkamp, Gebke Verhoven boeken
  Anouk Berends, Lian van Doorn, Shirah Ipenburg, José Leeuwenkamp, Gebke Verhoven - Lekker Slank doeboek

  Gezond afvallen doe je zelf Slanker worden is een kwestie van doen. Maar wát moet je doen? Diëten spreken elkaar tegen, minder eten maakt hongerig, maar bijna nooit slanker (frustratie!) en fanatiek sporten houdt niemand echt lang vol. Moet je daarom je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • S. Meyerowitz boeken
  S. Meyerowitz - Sapvasten en ontgifting

  SAPVASTEN EN ONTGIFTINGGebruik de geneeskracht van verse sappen om weer gezond en fit te wordenEen eenvoudige handleiding voor het houden van sapkurenHet menselijk lichaam is in staat om zonder medicijnen of operaties, op eigen kracht, te herstellen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sonja Bakker, Rik Felderhof boeken
  Sonja Bakker, Rik Felderhof - Verleg je grenzen

  Verleg je grenzen Met Sonja en Rik op culinaire safariMet trots presenteren Sonja Bakker en Rik Felderhof het product van hun unieke co-auteurschap, hetgeen heeft geleid tot een prachtige culinaire safari door Tanzania in boekvorm.Sonja en Rik nemen u mee naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Berend-Jan Challa, Angelique M.R. Challa boeken
  Berend-Jan Challa, Angelique M.R. Challa - Het bierdieet

  ?Afvallen met BIER? Het Bierdieet van CHALLABiefstuk, gehaktballen en bier? Ja, afvallen is nog nooit zo lekker geweest!Wilt u graag afvallen, probeer dan het bierdieet. Met simpele snel-klaar recepten. LEKKER-SIMPEL-SNEL-SLANK! Begin vandaag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rita Zeelenberg boeken
  Rita Zeelenberg - Ontspannen eten

  Een nieuwe kijk op evenwichtig eetgedrag en gezonde leefstijlEen veelgehoord geluid is dat mensen de draad kwijt zijn tussen de toenemende eetverleidingen om zich heen en de vele, soms tegenstrijdige voedingsadviezen. Ze weten het niet meer: 'Wanneer doe ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Marianne Mascini boeken
  Marianne Mascini - Eenmaal slank altijd slank

  Lekker eten en toch op gewicht blijven? Dat kan. Eenmaal slank, altijd slank geeft tientallen seizoensrecepten en tips om nooit meer zwaarder te worden. Calorieën tellen is er niet bij. Bewust worden van je eetgewoonten en aandacht schenken aan je maaltijden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Pauline Kalkhove boeken
  Pauline Kalkhove - De gluut

  BOURGONDISCH ETEN ZONDER GLUTEN, LACTOSE & SUIKER: Dit is een boek voor alle mensen die houden van lekker eten. Veel recepten zijn niet alleen glutenvrij, maar ook lactose-, koemelk, suiker- en e-nummersvrij. Er zijn recepten die héél simpel zijn en recepten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Marloes Collins, Katja Niessen boeken
  Marloes Collins, Katja Niessen - Pollenvoedsel-syndroom

  Het komt regelmatig voor dat wanneer je last hebt van hooikoorts je tevens een kruisallergie ontwikkelt tegen diverse voedingsmiddelen. Bijvoorbeeld bij een allergie voor de pollen van de berk, dan kunnen allergische klachten na het eten van bijvoorbeeld een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Anja Bastings boeken
  Anja Bastings - Stralend voor de spiegel

  Sommige mensen vinden slank zijn eenvoudig. Het lijkt alsof het vanzelf gaat, zonder honger te lijden. Is er iets dat zij wél weten en jij niet? Is er iets wat je kunt leren? Het antwoord is duidelijk: Ja. Zij kennen de twee unieke adviezen van Fit & Slank… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Irene Lelieveld boeken
  Irene Lelieveld - Koken met Irene

  Het succes van Een gezonde eter voelt zich beter wordt vervolgd met De gezonde eter in de eerlijke keuken: koken met Irene. Een boek vol recepten die aansluiten bij de huidige trends van slow-food en eerlijk eten.Irene demonstreert door middel van veel heldere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • D. Lemaître boeken
  D. Lemaître - De complete voedingswijzer

  De belangrijkste voedingswaarden, vitaminen en mineralen van meer dan 1100 voedingsmiddelen in één oogopslagEen gevarieerde en evenwichtige voeding is van groot belang voor onze gezondheid. Niet alleen de portiegrootte, maar ook de samenstelling van wat we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Alice Laffont, Laure Laffont, Jean Pommier, Philippe Rapaport boeken
  Alice Laffont, Laure Laffont, Jean Pommier, Philippe Rapaport - Heerlijk bakken zonder gluten of melk

  Mensen met een gluten- of lactose-intolerantie denken vaak dat ze niet meer mogen smullen van gebak en taart. Als u zelf iets wilt bakken is er immers in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt dat u niet mag eten.In dit boek vindt u meer dan 40 recepten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Alexa Fleckenstein boeken
  Alexa Fleckenstein - Diabetes onder controle

  Bent u vermoeid en hebt u te weinig energie? Hebt u steeds honger? Volgde u al diëten zonder blijvende resultaten? Droomt u van een leven zonder diabetes? In dit boek werpt dr. Alexa Fleckenstein nieuw licht op een van de snelst groeiende gezondheidsproblemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Christiane Schafer, Sandra Strehle boeken
  Christiane Schafer, Sandra Strehle - Glutenvrij koken en bakken

  WANNEER GLUTEN TABOE ZIJNHet is niet makkelijk om lekkere en originele recepten zonder gluten te vinden. Dit boek wil daar verandering in brengen door je te laten zien hoe je zonder beperkingen de heerlijkste gerechten op tafel tovert. Een stevig ontbijt, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christiane Schäfer, Sandra Strehle boeken
  Christiane Schäfer, Sandra Strehle - Gezonde darmen kookboek

  LEKKER ETEN VOOR EEN BETERE WEERSTAND Wist je dat de werking van je immuunsysteem voor het grootste deel bepaald wordt door je darmen? Reden te meer dus om iets te doen aan die vervelende darmklachten of dat opgeblazen gevoel. Ontdek in dit boek hoe je je buik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Margaret Rayman, Kay Dilley, Kay Gibbons boeken
  Margaret Rayman, Kay Dilley, Kay Gibbons - Het kookboek voor alle mannen

  Vrijwel alle mannen boven de veertig krijgen prostaatproblemen. Bij ruim 100.000 mannen (in Nederland) leidt dat tot meer ernstige problemen en bij zo?n 10.000 tot een vorm van prostaatkanker. Er zijn voedingsmiddelen die die klachten kunnen helpen voorkomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Suhas Kshirsagar boeken
  Suhas Kshirsagar - Het Hot Belly Dieet

  Het Hot Belly dieet van Dr. Suhas G. Kshirsagar is een revolutionair nieuw dieet gericht op het verbeteren van je stofwisseling waardoor je op een natuurlijke en gezonde manier afvalt. Je leert in dertig dagen en drie fasen je stofwisseling begrijpen en hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Brenda Watson boeken
  Brenda Watson - Eet je buik plat

  Niemand wil erover spreken. Niemand wil erover nadenken. Maar in ons lichaam, en met name in onze darmen, krioelt het van de bacteriën. Samen wegen ze zo’n 2 kg, het gewicht van een baksteen. Deze bacteriën spelen een vitale rol in onze gezondheid. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Haylie Pomroy boeken
  Haylie Pomroy - Burn

  Heb je binnenkort een feestje en wil je nog vlug enkele kilo’s kwijt? Of blijft je weegschaal steken als je op dieet bent, hoewel je niets veranderd hebt aan je eetgewoonten? Geen paniek, Haylie Pomroy gaat samen met jou op zoek naar de reden waarom je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Willemien van Egmond boeken
  Willemien van Egmond - Retreat yourself

  In Retreat yourself geeft Willemien van Egmond praktische tips om rust in je hoofd te krijgen, je dromen te verwezenlijken, je lichaam te ontspannen, gezond te eten en je huis op een prettige manier in te richten. Kortom, alles voor een leuk, inspirerend en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ramses Jedeloo boeken
  Ramses Jedeloo - Strak plan

  Een strak lijf binnen 12 weken is haalbaar met STRK plan. Auteur Ramses Jedeloo is directeur van The Bootcamp Club en geeft je een kick-start voor een gezonder leven waarbij de focus ligt op gedragsverandering, gezonde voeding en intensieve training. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Anne Marie Reuzenaar boeken
  Anne Marie Reuzenaar - Natuurlijk! Langer gezond

  Natuurlijk! Langer gezond van orthomoleculair voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar, bekend van de bestseller Zonder suiker, laat zien hoe we kunnen bereiken wat we allemaal willen: lang, gezond en energiek leven. Dit informatieve kookboek bevat duidelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Hollandse keuken koken met diabetes

  Het kookboek 'Hollandse keuken, recepten en tips' helpt u om lekker Hollands en gezond te eten en toch rekening te houden met uw diabetes. Dit is alweer het derde kookboek in de serie 'Koken met diabetes'. Eerder zijn in deze serie 'Mediterrane keuken','Gezond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95