Dieetboeken

 • Saskia de Boer boeken
  Saskia de Boer - Slank(er) jaar in jaar uit

  In Slank(er) jaar in, jaar uit zult u geen streng dieet vinden, maar louter inzichten, richtlijnen, tips en adviezen die u beter bewust maken van hetgeen u eet. Iedereen weet dat een gezond eetpatroon de eerste stap is naar slank zijn - en blijven - en toch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan-Willem van der Boom boeken
  Jan-Willem van der Boom - Boom geniet

  Glutenvrije recepten om van te genieten voor een ieder die geen gluten mag, kan of wil eten.Ruim 70 recepten zonder gluten. Echt lekker koken zonder gluten voor iedereen die geen gluten kan, mag of wil eten. Voor de thuis- of hobbykok die zich uitgedaagd voelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Ditmar Zwart boeken
  Ditmar Zwart - Min 80

  "Als ervaringsdeskundige probeer ik met dit boek mensen een houvast voor afvallen te geven. Zelf ben ik inmiddels genezen verklaard van diabetes type 2. Met mijn manier van aanpak probeer ik het bekende jojo-effect te vermijden en met succes! Ik ben meer dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sonja Bakker, Rik Felderhof boeken
  Sonja Bakker, Rik Felderhof - Verleg je grenzen

  Verleg je grenzen Met Sonja en Rik op culinaire safariMet trots presenteren Sonja Bakker en Rik Felderhof het product van hun unieke co-auteurschap, hetgeen heeft geleid tot een prachtige culinaire safari door Tanzania in boekvorm.Sonja en Rik nemen u mee naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Berend-Jan Challa, Angelique M.R. Challa boeken
  Berend-Jan Challa, Angelique M.R. Challa - Het bierdieet

  ?Afvallen met BIER? Het Bierdieet van CHALLABiefstuk, gehaktballen en bier? Ja, afvallen is nog nooit zo lekker geweest!Wilt u graag afvallen, probeer dan het bierdieet. Met simpele snel-klaar recepten. LEKKER-SIMPEL-SNEL-SLANK! Begin vandaag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Christine Michon boeken
  Christine Michon - Groen en gezond

  GROEN EN GEZOND - Het Groene Dieet met heerlijke gerechten.Eenvoudiger en gezonder dan het Groene Dieet, zoals beschreven door Christine Michon, kan een dieet niet zijn. Bij het Groene Dieet eet je alleen maar groene groenten en fruit. Je lichaam neemt dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jennipher Walters, Erin Whitehead boeken
  Jennipher Walters, Erin Whitehead - Het anti-dieet

  Wil je je voor de zomer goed voelen in je bikini, zonder te diëten of extreem veel te sporten? Het anti-dieet geeft je zelfvertrouwen een boost dankzij tien minuten durende healthy lifestyle changes en oefeningen. Dit boek is voor iedereen die een paar kilo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Joy Skipper boeken
  Joy Skipper - Het paleodieet kookboek

  Eet gezond en word slank met het paleodieet door het voorbeeld te volgen van onze verre voorouders; kies voor een leefstijl vol eenvoudige maar voedzame producten, zoals vlees, vis, groenten, fruit, eieren, noten en zaden. Geen voorbewerkte ingrediënten, geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Mylène Ruyters boeken
  Mylène Ruyters - Ik mag alles eten

  Geen zin in ingewikkelde diëten?"Wat zou Mylène zeggen? Ik mag alles eten!" is gebaseerd op het werkboek van deze bewezen succesvolle afslankmethode. Een praktisch werkboek met no-nonsense tips, recepten en weekmenu's over lekker eten zonder je figuur te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Irene Lelieveld boeken
  Irene Lelieveld - Koken met Irene

  Het succes van Een gezonde eter voelt zich beter wordt vervolgd met De gezonde eter in de eerlijke keuken: koken met Irene. Een boek vol recepten die aansluiten bij de huidige trends van slow-food en eerlijk eten.Irene demonstreert door middel van veel heldere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Alice Laffont, Laure Laffont, Jean Pommier, Philippe Rapaport boeken
  Alice Laffont, Laure Laffont, Jean Pommier, Philippe Rapaport - Heerlijk bakken zonder gluten of melk

  Mensen met een gluten- of lactose-intolerantie denken vaak dat ze niet meer mogen smullen van gebak en taart. Als u zelf iets wilt bakken is er immers in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt dat u niet mag eten.In dit boek vindt u meer dan 40 recepten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Willemien van Egmond boeken
  Willemien van Egmond - Retreat yourself

  In Retreat yourself geeft Willemien van Egmond praktische tips om rust in je hoofd te krijgen, je dromen te verwezenlijken, je lichaam te ontspannen, gezond te eten en je huis op een prettige manier in te richten. Kortom, alles voor een leuk, inspirerend en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Christine Tobback boeken
  Christine Tobback - Focusfood

  Na jarenlange studies met patiënten uit haar praktijk en de succesvolle resultaten van hun behandelingen, pende Christine Tobback haar bevindingen neer in een nieuw boek. In Focusfood spitst ze zich toe op het verband tussen voeding en ADHD/ADD en andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anja Bastings boeken
  Anja Bastings - Stralend voor de spiegel

  Sommige mensen vinden slank zijn eenvoudig. Het lijkt alsof het vanzelf gaat, zonder honger te lijden. Is er iets dat zij wél weten en jij niet? Is er iets wat je kunt leren? Het antwoord is duidelijk: Ja. Zij kennen de twee unieke adviezen van Fit & Slank… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Alexa Fleckenstein boeken
  Alexa Fleckenstein - Diabetes onder controle

  Bent u vermoeid en hebt u te weinig energie? Hebt u steeds honger? Volgde u al diëten zonder blijvende resultaten? Droomt u van een leven zonder diabetes? In dit boek werpt dr. Alexa Fleckenstein nieuw licht op een van de snelst groeiende gezondheidsproblemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Liesbeth Oerlemans, Meijke van Herwijnen boeken
  Liesbeth Oerlemans, Meijke van Herwijnen - Sweet control

  Suiker. Het lekkerste wat er bestaat of puur vergif? Of allebei? Je raadt het misschien al: de waarheid ligt in het midden. Zeker als je een wetenschappelijk onderbouwde waarheid zoekt. En dat doen we in dit geval. Maar onderbouwd of niet - het wordt pas écht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Christine Tobback boeken
  Christine Tobback - Eet wat bij je past

  Chronische pijn, vermoeidheid, gezondheidsklachten... komen vaak voor in onze moderne maatschappij. En hoewel we beslist andere eetgewoontes hebben dan onze groot- en overgrootouders, is er nog maar weinig bekend over de invloed van voeding op pijn en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christine Tobback, Kenny de Meirleir boeken
  Christine Tobback, Kenny de Meirleir - Gezond of gezondigd?

  In Gezond of gezondigd? tonen Christine Tobback en Kenny De Meirleir aan dat gezonde voeding niet voor iedereen hetzelfde is. Wat voor de ene gezond is, kan bij de andere leiden tot slaapstoornissen, reumatische klachten, hoofdpijn, extreme vermoeidheid,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cherie Calbom, Maureen Keane boeken
  Cherie Calbom, Maureen Keane - Sap gezond

  De gezonde power van groente en fruit in een glas!Het drinken van verse groente- en fruitsappen is dé nieuwe manier om voldoende groente en fruit tot je te nemen. Als je 's morgens start met een glas versgeperst sap, dan heb je de dagelijkse benodigde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Sjanett de Geus, Maaike Rijk boeken
  Sjanett de Geus, Maaike Rijk - FitFood made easy

  Of je nu graag wat wil afvallen, beter wil presteren, van vervelende lichamelijke klachten af wil komen of gewoon op zoek bent naar wat extra inspiratie in de keuken. Om je doelen op een duurzame manier te behalen is het belangrijk dat je niet op plezier en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Suzanne Poot boeken
  Suzanne Poot - Rauw, naakt en gezond

  Suzanne voelde zich jaren niet fit en begon een zoektocht naar de mogelijke oorzaken. Ze kwam uiteindelijk terecht in Amerika, bij het meest vooraanstaande gezondheidsinstituut ter wereld sinds 1956. Daar volgde ze het 21 dagen lange "Life Change Program" en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ulrika Hoffer boeken
  Ulrika Hoffer - Zoetigheden

  Steeds meer mensen schrappen suiker, gluten en melkproducten uit hun maaltijden. Ze doen het niet omdat ze er allergisch voor zijn, maar omdat ze zich er prettiger bij voelen. In dit boek staan recepten voor taart, snoep en drankjes, die voedingsrijk en gezond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Stefan Stroet boeken
  Stefan Stroet - Van overgewicht naar overgelukkig

  Meer dan veertig procent van de bevolking heeft overgewicht en veel mensen doen ook iets om hun gewicht omlaag te krijgen. De eerste kilo's verdwijnen relatief makkelijk. Maar dan komt het moeilijkste: hoe hou je het vol? Om goed af te kunnen vallen, moet je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Pauline Kalkhove boeken
  Pauline Kalkhove - De gluut

  BOURGONDISCH ETEN ZONDER GLUTEN, LACTOSE & SUIKER: Dit is een boek voor alle mensen die houden van lekker eten. Veel recepten zijn niet alleen glutenvrij, maar ook lactose-, koemelk, suiker- en e-nummersvrij. Er zijn recepten die héél simpel zijn en recepten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Pierre Dukan boeken
  Pierre Dukan - Het Dukan dieet kookboek

  Het Dukan Dieet is de revolutionaire afvalmethode uit Frankrijk! Al meer dan 15 miljoen Fransen gingen u voor! Een dieet valt of staat met smakelijke en creative receptuur die ervoor zorgt dat het aangepaste eetpatroon vol te houden is, in welke fase van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99