Dieetboeken

 • Michael Mosley boeken
  Michael Mosley - Het 8-weekse bloedsuikerdieet

  Inclusief 8-weeks programma met voorbeeldrecepten 'Dit dieet verandert je leven ... binnen 8 weken kun je de voortgang van prediabetes stoppen en zelfs diabetes type 2 omkeren.' The Daily Mail '[Mosley] bespreekt het grootste gezondheidsprobleem van onze tijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Céline Smets, Nienke Vercruysse boeken
  Céline Smets, Nienke Vercruysse - Recepten voor een gezonde receptie

  Heerlijk toch, recepties ? Of ze ook zo 'gezond' zijn ? Dat kan perfect en ook nog lekker. Dit boek brengt recepten bij elkaar om een lijnvriendelijke receptie te organiseren. En dit zonder extra moeite. Met hapjes waarbij je geen of wel een keuken nodig hebt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Lynn Adriaenssens boeken
  Lynn Adriaenssens - Happ'eat'ness

  Iedereen wil lekker eten. Veel leuker is het als dit zonder schuldgevoel kan. Dit boek biedt hierin de oplossing. Niet het alledaagse gezonde eten. Lekker, gezond eten met een twist. Hierdoor is dit ook het perfecte boek om voor de hele familie te koken, jong… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,75
 • Marcel Boer boeken
  Marcel Boer - Eten zonder zorgen - dieetboeken

  Wie zich verdiept in gezondheid en voeding verdwaalt al snel in trends, adviezen en hypes. Dit boek biedt een complete no-nonsense formule voor een gezondere eet- en leefwijze. Met tips om je ecologische footprint te verkleinen. Uitgangspunt is dat alles met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marina Numan boeken
  Marina Numan - Het wereld dieet

  Marina Numan is erin geslaagd om het negatief beladen woord "dieet" om te buigen in een inspirerende, positieve levensfilosofie. Dit kostelijke boek beschrijft een nieuwe levensstijl die voor iedereen binnen handbereik ligt. Vooraanstaande artsen zijn lovend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sjanett de Geus, Maaike Rijk boeken
  Sjanett de Geus, Maaike Rijk - FitFood at work

  Tijd om aan het werk te gaan! Met je gezondheid, je energiepijl en het krijgen en houden van het lijf waar jij van houdt. Alleen, hoe doe je dat in combinatie met een drukke (werk)week? FitFood at Work, de opvolger van FitFood Made Easy, maakt het je nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Liesbeth Oerlemans, Meijke van Herwijnen boeken
  Liesbeth Oerlemans, Meijke van Herwijnen - Sweet control werkboek

  Suiker. Het lekkerste wat er bestaat of puur vergif? Of allebei? Je raadt het misschien al: de waarheid ligt in het midden. Zeker als je een wetenschappelijk onderbouwde waarheid zoekt. En dat doen we in dit geval. Maar onderbouwd of niet - het wordt pas écht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Evelina Zinger boeken
  Evelina Zinger - Lekker in je lijf met Evelina

  Is dit het zoveelste dieetboek in de hype van gezond eten? Zeker niet! Evelina Zinger is van mening dat je automatisch op je ideale gewicht komt als je de juiste keuzes maakt en goed voor jezelf zorgt. Dat betekent soms méér eten in plaats van minder en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Oanh Ha Thi Ngoc boeken
  Oanh Ha Thi Ngoc - Koolhydraatarme Baksels uit Oanh's Kitchen Koolhydraatarm Bakboek

  Koolhydraatarme Baksels uit Oanh's Kitchen. Koolhydraatarm! Een boek boordevol taartjes, cakejes, ijsjes, bonbons en desserts. Koolhydraatarme Baksels is reeds het 3e boek welke verschijnt van de hand van foodblogger Oanh (Oanh's Kitchen). Uiteraard wordt ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marinka Bil boeken
  Marinka Bil - Suikervrij genieten

  Suikervrij Genieten in 21 dagen neemt je mee naar een gezonder voedingspatroon, zonder suikerverslaving. In 21 dagen wordt de lezer begeleid door middel van kennis, recepten en een maaltijdplan om suikervrij te eten. Plus een uitgebreide gids om na deze 21… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Aidan Goggins, Glen Matten boeken
  Aidan Goggins, Glen Matten - Het sirtfood dieet receptenboek

  ‘Het Sirtfood dieet is het dieet waar iedereen over praat, niet in de laatste plaats omdat je dingen mag die meestal verboden zijn, bijvoorbeeld chocola, rode wijn en koffie.’ The Mirror En dan nu doorpakken met het receptenboek! Het Sirtfood dieet is niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hanno Pijl, Karine Hoenderdos boeken
  Hanno Pijl, Karine Hoenderdos - Diabetes type 2? Het kookboek

  Met de juiste voeding keer je diabetes type 2 omMet het aanpassen van je leefstijl kun je diabetes type 2 voorkomen en zelfs omkeren. Dit kookboek helpt je daarbij. Het bevat veel smakelijke recepten om het wetenschappelijk onderbouwde stappenplan uit Diabetes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Weight Watchers boeken
  Weight Watchers - Weight Watchers scheurkalender 2018

  Op elk blaadje van deze prachtige kalender vind je een van onze heerlijkste Weight Watchers-recepten.Zo zit er voldoende gezonde variatie in je menu en krijg je instant inspiratie voor elk seizoen...Smakelijk!- De lekkerste scheurkalender voor jouw keukenmuur-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Merijn Schoeber, Sander Roex, Rowan van der Voort boeken
  Merijn Schoeber, Sander Roex, Rowan van der Voort - My Shredded Lifestyle

  Veel mensen starten vlak voor de zomer met een dieet en hopen in no-time hun ultieme droomlichaam te kunnen bereiken. Jaar na jaar lukt het toch maar niet. Ondanks dat er meer en meer informatie over voeding en gezondheid beschikbaar is, blijft het lastig om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Christiane Schäfer, Sandra Strehle boeken
  Christiane Schäfer, Sandra Strehle - Gezonde darmen kookboek

  LEKKER ETEN VOOR EEN BETERE WEERSTAND Wist je dat de werking van je immuunsysteem voor het grootste deel bepaald wordt door je darmen? Reden te meer dus om iets te doen aan die vervelende darmklachten of dat opgeblazen gevoel. Ontdek in dit boek hoe je je buik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nanneke Schreurs, José van Riele boeken
  Nanneke Schreurs, José van Riele - Eet je fit

  Wissel overvloed af met schaarste voor een betere gezondheid en vetverbranding Tegenwoordig bieden we onze spieren en hersenen veel minder afwisseling en uitdaging dan in de tijd van onze verre voorouders. De methode feesten en vasten is erop gericht onszelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Weight Watchers, Hilde Smeesters boeken
  Weight Watchers, Hilde Smeesters - Gezond gezin - herziene editie

  ?Natuurlijk willen we allemaal dat onze kinderen gezond en fit opgroeien! Maar dat is in deze tijden van overvloed soms een hele opgave. Dit boek helpt je op weg en toont hoe iedereen in het gezin een evenwicht kan vinden tussen genieten en een gezonde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Anne Sheasby boeken
  Anne Sheasby - Minibijbel Vetarme vegetarische recepten

  Meer dan 180 inspirerende, eenvoudige recepten voor heerlijke en gezonde vegetarische maaltijden! Heerlijke soepen, voorgerechten, tussendoortjes, salades, hoofd-, bij- en nagerechten; Met vegetarische, nagenoeg vetvrije versies van klassiekers als moussaka,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Fajah Lourens boeken
  Fajah Lourens - Killerbody Dieet

  In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet, helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mini Kookboekje Koolhydraatarm

  Afslanken en slank blijven, maar wel met een goed humeur en een vol gevoel? Met low carb verdwijnen de pondjes als sneeuw voor de zon!En het mooiste is: koolhydraten zijn hier niet uit den boze, u eet er alleen minder van! Het low carb light-dieet is geschikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Fajah Lourens boeken
  Fajah Lourens - Killerbody 2

  Killerbody 2 is de perfecte aanvulling op het succesvolle Killerbody Dieet van Fajah Lourens. Het boek bevat 100 slanke en snelle recepten die snel op tafel staan en volledig Killerbody-proof zijn. Klaar om van jouw killerbody een lifestyle te maken? Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht! deel 2

  Sonja Bakker (1974) is voedingsdeskundige en bestseller-schrijfster. Jarenlang begeleidde zij mensen met overgewicht in haar praktijk. Inmiddels verkocht ze al miljoenen boeken. In deze prachtige opvolger van 'Bereik je ideale gewicht', Sonja's eerste boek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anouk Berends, Lian van Doorn, Shirah Ipenburg, José Leeuwenkamp, Gebke Verhoven boeken
  Anouk Berends, Lian van Doorn, Shirah Ipenburg, José Leeuwenkamp, Gebke Verhoven - Lekker Slank DOE boek

  Gezond afvallen doe je zelf Slanker worden is een kwestie van doen. Maar wát moet je doen? Diëten spreken elkaar tegen, minder eten maakt hongerig, maar bijna nooit slanker (frustratie!) en fanatiek sporten houdt niemand echt lang vol. Moet je daarom je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Christiane Schafer, Sandra Strehle boeken
  Christiane Schafer, Sandra Strehle - Glutenvrij koken en bakken

  WANNEER GLUTEN TABOE ZIJNHet is niet makkelijk om lekkere en originele recepten zonder gluten te vinden. Dit boek wil daar verandering in brengen door je te laten zien hoe je zonder beperkingen de heerlijkste gerechten op tafel tovert. Een stevig ontbijt, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Linda Nordholt boeken
  Linda Nordholt - De koolhydraatarme 30 dagen boost

  Slank met Linda - De koolhydraatarme 30 dagen boost beschrijft een koolhydraatarme leefstijl. Daarbij draait het om eten in de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Geschikt voor iedereen die een suikerverslaving herkent en een 'boost' in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00