Boeken over bier

  • Jacques Bertens boeken
    Jacques Bertens - Bierbrouwen voor Dummies, 2e editie, pocketeditie

    In Bierbrouwen voor Dummies leer je de eerste stappen van het bierbrouwen. Eerst lees je hoe je kunt brouwen met een bierkit. Daarna kun je naar het echte werk: brouwen met mout. Je krijgt uitleg over de grondstoffen en de apparatuur waarmee bier wordt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Brian Kunath boeken
    Brian Kunath - Zelf bier brouwen

    Van lagerbier tot lambiek, van porter tot pilsener, bokbier, bitter, stout en seizoensbier: er is een heerlijk bier naar ieders smaak. Bier varieert van licht en mild tot donker en sterk. Vaak is het moeilijk om uw lievelingsbier te ontdekken in het beperkte… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Jacques Bertens boeken
    E-book
    Jacques Bertens - Bierbrouwen voor Dummies

    In 'Bierbrouwen voor Dummies' leer je de eerste stappen van het bierbrouwen. Eerst lees je hoe je kunt brouwen met een bierkit. Daarna kun je naar het echte werk: brouwen met mout. Je krijgt uitleg over de grondstoffen en de apparatuur waarmee bier wordt… (E-book)

    Lees meer...
    11,99
  • Luc Pauwels boeken
    19,99
  • Adrie Otte boeken
    19,95
  • Roel Mulder boeken
    E-book
    Roel Mulder - Verloren bieren van Nederland

    De verloren bieren van Nederland In juli 2013 kwam Roel Mulder, op zoek naar totaal andere dingen een krantenadvertentie van een bierhandelaar uit 1893 tegen, die een princessebier aanbood. En minnebier. En dubbel gerstebier. Hij zat daar voor zijn beeldscherm… (E-book)

    Lees meer...
    12,99
  • Martin Huijstee boeken
    E-book
    Martin Huijstee - Koken met bier

    Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs. Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt. Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediënt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es)… (E-book)

    Lees meer...
      9,00
  • Rick Kempen boeken
    E-book
    Rick Kempen - Bier

    Rick Kempen is bierambassadeur bij Bier&cO, gediplomeerd biersommelier en biercolumnist bij ‘Het Parool’. In zijn boek ‘Bier’ deelt Kempen al zijn kennis en enthousiasme over bier. Bier is in. Brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond, het… (E-book)

    Lees meer...
      9,99
  • Ben Vinken, Michel Van Tricht boeken
    E-book
    Ben Vinken, Michel Van Tricht - Kaas & bier

    Culinair vuurwerk met bier en kaas voor levensgenieters Na hun eerste boek (2011) zaten Ben Vinken en Michel Van Tricht niet stil. Ze werden veel gevraagd voor proeverijen met bier en kaas en bleven zo in contact met elkaar. Ze verfijnden hun kennis en doken… (E-book)

    Lees meer...
    27,99
  • Raymond van der Laan boeken
    E-book
    Raymond van der Laan - Opwaaiend schuim

    De wereld van het bier is een heel toegankelijke. Je kunt er zo in op reis gaan. Als je het doet, dan wordt je beloond met fraaie verhalen, prachtige plaatsen, goede gesprekken en mooie mensen. Verhalen, plaatsen,gesprekken, mensen en bier waar je anders nooit… (E-book)

    Lees meer...
      9,99
  • Edo Dijksterhuis boeken
    Edo Dijksterhuis - Wish you were beer

    A TOURIST GUIDE BOOK FOR BEER LOVERS The craft beer revolution has come to Amsterdam. Pilsner monoculture has been replaced by a wide variety of flavours, ranging from crispy saison to dark and syrupy stout. The city's beer scene has been boosted to… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Kevin Verstrepen, Miguel Roncoroni boeken
    Kevin Verstrepen, Miguel Roncoroni - Belgian Beer

    Belgian beer is probably the best in the world. Most of us are familiar with many Belgian beers and many of us have actually tried several of them. But what do all these beers really taste like? What gives them their particular colour and aroma? How can we… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Brooke Fedora boeken
    Brooke Fedora - The Foodie's Beer Book

    Discusses beer varieties and their suitability in cooking, shares recipes that incorporate beer as a flavor enhancer, and suggests beer and food pairings (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Ted Reader boeken
    Ted Reader - Beerlicious

    An award-winning chef and beer-enthusiast offers a collection of grilling recipes, with each dish employing a different type of beer, especially selected for its unique flavor. Original (Zachte kaft)

    Lees meer...
    30,95
  • Dave Carpenter boeken
    Dave Carpenter - The Illustrated Guide to Homebrewing

    An illustrated, beginner's guide to homebrewing beer covers everything from ingredients to equipment and process, including instructions for both extract and all-grain brewing (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • DK boeken
    DK - The Beer Book

    Complemented by more than 1,200 photographs, a comprehensive overview of world beers and brewing furnishes information on more than one thousand breweries and two thousand beers, and includes a discussion of the history of beer, types of beer, and the… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Lynn Hoffman boeken
    Lynn Hoffman - Short Course in Beer

    Presents a guide to the enjoyment and understanding of beer and beer making around the world, with information about how to taste it, how it is made, and where to find the best (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Charlie Papazian boeken
    Charlie Papazian - Microbrewed Adventures

    A guide to appreciating and brewing many of the world's top craft beers draws on the author's international travels and provides numerous original recipes from a range of U.S. and international micro-breweries, in a resource complemented by travel anecdotes.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Brew It!

    A do-it-yourself guide to beer making—overflowing with all of the essential information, tips, techniques and processes for home brewers—demystifies malt, hops and yeast while taking readers on a tour of the world's most alluring brews. Original. 12,000… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,95
  • Alan D. Eames boeken
    Alan D. Eames - The Secret Life of Beer!

    From its origins among early civilizations to a hallowed place in the history of mankind, the art, the history, the culture, and the mystery of fermented beverages is the subject of historical fact, mythological speculation, and philosophical inquiry (Zachte kaft)

    Lees meer...
    10,95
  • Charlie Papazian boeken
    Charlie Papazian - The Homebrewer's Companion

    A companion to "The Complete Joy of Homebrewing," this guide is for homebrewers who want to learn the advanced skills of homebrewing, and answers many frequently asked questions (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Roger Protz boeken
    Roger Protz - 300 Beers to Try Before You Die!

    300 beers hand-picked by award-winning journalist, author and broadcaster Roger Protz. Each beer has a comprehensive entry with a directory organised alphabetically and by location (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Jeff Alworth boeken
    Jeff Alworth - The Beer Bible

    It's finally here—the authoritative book that does for beer what The Wine Bible, with 550,000 copies in print, does for wine. Written by an expert from the West Coast, where America's craft-beer movement got its start, The Beer Bible is the ultimate reader-… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,95
  • Marty Nachel boeken
    Marty Nachel - Homebrewing For Dummies

    Second edition of the book for everyone who has ever considered homebrewing but thought it might be too hard or complicated. Includes the latest guidelines, recipes and equipment tips to help improve your skills (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Stephen Mansfield boeken
    Stephen Mansfield - The Search for God and Guinness

    Discusses the history of beer and how Arthur Guinness's eighteenth-century vision for his brand of brewed beer came about, as well as his family's continued philanthropy and role as a force for social good (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95