Boeken over bier

  • Rick Kempen boeken
    Rick Kempen - Bier

    Rick Kempen is bierambassadeur bij Bier&cO, gediplomeerd biersommelier en biercolumnist bij 'Het Parool'. In zijn boek 'Bier' deelt Kempen al zijn kennis en enthousiasme over bier. Bier is in. Brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond, het bierschap… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Tim Webb, Stephen Beaumont boeken
    Tim Webb, Stephen Beaumont - Bier - de wereldatlas

    Bier - De wereldatlas, de ultieme gids voor wereldbieren, geeft de stand van zaken van de bier-revival in meer dan 100 landen: van de Scandinavische volksbieren tot Real Ale in de West-Kaap, authentiek Tsjechisch lagerbier in Hanoi en me fruit doortrokken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • James Morton boeken
    James Morton - Brouwen

    Het zachte gesis als je dat eerste flesje openmaakt... Het geeft je een fantastisch gevoel. Het bier dat jij gebrouwen hebt van alleen maar mout, hop, water en gist doet niet onder voor het beste bier ter wereld. Wat je in dit boek vindt ben je nog nooit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Raymond van der Laan boeken
    Raymond van der Laan - Dit is een boek over bier

    'Doe mij maar een biertje!' Dat is makkelijk gezegd, maar tegenwoordig niet meer zo makkelijk gedaan. Want welk bier wil je dan precies? Zoveel bieren, zoveel brouwers, zoveel keus... Dit boek zal je bij deze keuze helpen. Het is bedoeld voor mensen die meer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Roel Mulder boeken
    Roel Mulder - Verloren bieren van Nederland

    De verloren bieren van Nederland In juli 2013 kwam Roel Mulder, op zoek naar totaal andere dingen een krantenadvertentie van een bierhandelaar uit 1893 tegen, die een princessebier aanbood. En minnebier. En dubbel gerstebier. Hij zat daar voor zijn beeldscherm… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Fiona de Lange boeken
    Fiona de Lange - Wat je als bierliefhebber moet weten

    'Bierdrinken is een kunst geworden. Er is vandaag de dag een overweldigende hoeveelheid bierstijlen, merken, en brouwmethodes. Er bestaan geen domme vragen, en in dit prachtboek voor de moderne bierdrinker staan alleen maar heldere antwoorden.'- Felix Wilbrink (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Edo Dijksterhuis boeken
    Edo Dijksterhuis - Bierrevolutie

    De lekkerste ambachtelijke biertjes van Nederland Tot tien jaar geleden was pils nog koning en beheerste een handvol brouwers de Nederlandse markt. Nu heeft ons land een hogere brouwersdichtheid dan de VS, Groot-Brittannië en zelfs bierparadijs België. En… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Jan Machiel Van Bragt boeken
    Jan Machiel Van Bragt - De Biericonen der Lage Landen

    Biericonen der Lage Landen is een boek vol verhalen en anekdotes over iconische bieren en brouwers uit België en Nederland. Waarom zijn sommige Belgische en Nederlandse bieren tijdloos en iconisch, hoe zijn ze ontstaan en welke brouwers en/of bedenkers hebben… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Jef van den Steen boeken
    Jef van den Steen - Trappist. De tien heerlijke bieren

    Westmalle, Rochefort, Westvleteren, Chimay, Orval, Achel, La Trappe, Spencer, Engelszell en Zundert. De tien trappistbieren hebben vele fans in binnen- én buitenland. Ze worden geroemd om hun hoge kwaliteit en rijke smaak. Maar wie zijn de trappisten? En uit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,50
  • Adelijn Calderon boeken
    Adelijn Calderon - Verdwenen brouwerijen van België

    In het vorig boek 'Bieren en Brouwerijen van België' (2009) kwamen reeds 217 verdwenen Belgische brouwerijen aan bod. Maar deze 217 vormen slechts een beperkt deel van het aantal verdwenen brouwerijen die ooit ook behoorden tot het rijke brouwerijpatrimonium… (Harde kaft)

    Lees meer...
    69,50
  • M. van Huijstee boeken
    M. van Huijstee - Koken met bier

    Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs.Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt. Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediënt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es)… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Jean-François Simard boeken
    Jean-François Simard - Bier brouwen doe je zelf

    U wil een licht en blond bier brouwen ? Een bruin bier met moutaroma of eerder een sterk gehopt biertje ? U verkiest een snel gebrouwen bier op basis van moutextracten of een uniek bier gebrouwen met echte mout ? U heeft keuze te over ! In dit boek vindt u,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Fiona de Lange boeken
    Fiona de Lange - Ontdek de smaak van bier

    Waar komt bitterheid in bier vandaan? Waar het fruitige, zoete karakter? Wat maakt een bier uniek in smaak? Ontdek de oorsprong van de smaak van bier en weet straks wat jij wel en niet lekker vindt. Je leert alles over de smaak van bier op een laagdrempelige,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Ron Pattinson boeken
    Ron Pattinson - Vintage bier

    'Als puntje bij paaltje komt, gaat het erom dat u een heerlijk glas bier drinkt. Dat een van uw grootouders misschien precies hetzelfde bier dronk, maakt het alleen maar leuker.' Thuisbrouwers en historici opgelet: vroeger was bier heel anders dan nu. Trends… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Adelijn Calderón boeken
    Adelijn Calderón - VROEGERE BROUWERIJEN IN BELGIË

    Met Vroegere brouwerijen in België (2015) is de trilogie voltooid over de bestaande en vooral de gewezen brouwerijen van ons land. In het boek Bieren en brouwerijen van België (2009) kwamen - naast de 171 bestaande brouwerijen en bierfirma's anno 2009 - ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    45,00
  • Chris Bauweraerts boeken
    Chris Bauweraerts - My chouffe story (NL)

    Ook kabouters worden groot... De ontstaansgeschiedenis van het Belgisch bier La Chouffe leest als een sprookje. 'Een fl ink uit de hand gelopen hobby', zegt brouwer Chris Bauweraerts. In 1982 begon hij samen met Pierre Gobron te brouwen in een koestal. Ze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Kees Volkers boeken
    Kees Volkers - Utrecht Hop!

    In 1970 draaide de Phoenix-brouwerij in Amersfoort de bierkraan dicht en werd er voor het eerst sinds 1000 jaar geen bier meer gebrouwen in de provincie Utrecht. De biercultuur was op sterven na dood en Nederland geheel verpilst. Niet lang daarna begon een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Paul Spapens boeken
    Paul Spapens - Bier in alle eeuwigheid

    Bier in alle eeuwigheidBoek over 125 jaar Tilburgse trappistenbouwerij TILBURG - Hans Wiegel, voorzitter van het Centraal Brouwerij Kantoor, neemt vrijdagmiddag 18 december het eerste exemplaar in ontvangst van ¿Bier in alle eeuwigheid¿, het boek over het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Greg Hughes boeken
    Greg Hughes - Thuis bier brouwen

    Ontdek hoe u zelf allerlei heerlijke soorten bier kunt brouwen - van pils, verschillende typen bovengistend bier en tarwebier tot een aantal bijzondere bieren met fruit, kruiden en specerijen. Thuis bier brouwen bevat honderd bierrecepten uit alle windstreken,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Brian Kunath boeken
    Brian Kunath - Zelf bier brouwen

    Van lagerbier tot lambiek, van porter tot pilsener, bokbier, bitter, stout en seizoensbier: er is een heerlijk bier naar ieders smaak. Bier varieert van licht en mild tot donker en sterk. Vaak is het moeilijk om uw lievelingsbier te ontdekken in het beperkte… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Martin Huijstee boeken
    E-book
    Martin Huijstee - Koken met bier

    Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs. Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt. Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediënt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es)… (E-book)

    Lees meer...
      9,00
  • Roel Mulder boeken
    E-book
    Roel Mulder - Verloren bieren van Nederland

    De verloren bieren van Nederland In juli 2013 kwam Roel Mulder, op zoek naar totaal andere dingen een krantenadvertentie van een bierhandelaar uit 1893 tegen, die een princessebier aanbood. En minnebier. En dubbel gerstebier. Hij zat daar voor zijn beeldscherm… (E-book)

    Lees meer...
    12,99
  • Rick Kempen boeken
    E-book
    Rick Kempen - Bier

    Rick Kempen is bierambassadeur bij Bier&cO, gediplomeerd biersommelier en biercolumnist bij ‘Het Parool’. In zijn boek ‘Bier’ deelt Kempen al zijn kennis en enthousiasme over bier. Bier is in. Brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond, het… (E-book)

    Lees meer...
    12,99
  • Adrie Otte boeken
    Adrie Otte - Verander water in bier

    Verander water in bier leert hoe je zelf thuis een lekker bier kunt brouwen. Naarmate het leerproces vordert, komt de brouwer voor vragen te staan waar de auteur in dit boek antwoorden op geeft. Het biedt de modernste inzichten in hoe je thuis het beste bier… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Luc Pauwels boeken
    19,99