Basis kookboeken

  • Bianca Fabrie boeken
    Bianca Fabrie - Holy happy belly

    Als je de lente en zomer in je bol krijgt, wil je ook lente en zomer op je bord. Frisse, lichte gerechten waardoor je je superfit en energiek voelt. In dit boek van Ayurvedisch therapeut Bianca Fabrie, met foto's van Simone van Rees, vind je meer dan 50… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Nico Jouwe, Inge van der Helm, Allard Sieburgh, Betty van Enst boeken
    Nico Jouwe, Inge van der Helm, Allard Sieburgh, Betty van Enst - De smaak van de Sawa

    Modern Indisch eten met een goed glas wijn Een van de charmante kenmerken van de Indische keuken is dat achter de recepten van klassieke Indische gerechten vaak de mooiste anekdotes en familieverhalen schuilgaan. In hun prachtig geïllustreerde kookboek dat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,00
  • Tom Lamers, Sierk Buwalda boeken
    Tom Lamers, Sierk Buwalda - Lekker op z'n Liemers onbegrensd

    Een authentiek, bourgondisch en inspiratievol kookboek met recepturen van Michelinsterren (sous)chefs waarin de mooiste producten uit De Liemers en omstreken in de spotlight staan.Tom Lamers en Sierk Buwalda, twee creatieve en ambitieuze koks, gaan na hun… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Arthur le Caisne boeken
    Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

    Deze moderne handleiding voor de vleesliefhebber onthult de best bewaarde geheimen van 's werelds beste fokkers en slagers. Het bevat ook het nieuwste culinaire en wetenschappelijke onderzoek naar het selecteren, slachten, bereiden en koken van alle soorten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Chef Kok boeken
    Chef Kok - Mijn receptenboek

    In dit praktische receptenboek kun je al je favoriete recepten en gerechten op één plek noteren en bewaren. Recepten kom je overal tegen, en waar kan je al die lekkere recepten bewaren? Je raad het al. Mijn receptenboek! Het is een kwalitatief goed boek, dit… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Chef Kok boeken
    Chef Kok - Mijn receptenboek

    In dit praktische receptenboek kun je al je favoriete recepten en gerechten op één plek noteren en bewaren. Recepten kom je overal tegen, en waar kan je al die lekkere recepten bewaren? Je raad het al. Mijn receptenboek! Het is een kwalitatief goed boek, dit… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • The Big Green Egg

    Eindelijk verschijnt DE DERde druk van het THE BIG GREEN EGG BOOK. De BGE heeft in korte tijd voor een ware kooksensatie gezorgd. Zijn kracht is even eenvoudig als geniaal te noemen: door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht een bijzondere en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    67,00
  • Ross Dobson boeken
    Ross Dobson - Lekker vegetarisch op de barbecue

    Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan!In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Anne Fleur Sanders, Anya van de Wetering boeken
    Anne Fleur Sanders, Anya van de Wetering - Proef de zee

    ?Zeewier wordt door zowel wetenschappers als foodies gezien als hét ingrediënt van de toekomst. Het is lekker, veelzijdig, duurzaam en het bevat de vijfde smaak, umami. Bovendien heeft het eten van zeewier een positief effect op je gezondheid, omdat het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,99
  • Wendy Mijnheer boeken
    Wendy Mijnheer - De Ontbijtmythe

    De Ontbijtmythe (een recepten en gezondheidsboek) beantwoord alle vragen over de eerste maaltijd van de dag. Moet je nu wel of niet ontbijten en wanneer? En wat kun je dan het beste wel en niet eten?De Ontbijtmythe is een handboek om te leren ontbijten met… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Simone Filipowsky boeken
    Simone Filipowsky - De Scandinavische keuken

    Ontdek de natuurlijke charme van de Scandinavische keuken! Meer dan 50 klassiekers uit Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland nodigen u uit om gewoon thuis van de pure smaken uit het Hoge Noorden te genieten. Probeer het kunstzinnig belegde smørrebrød eens… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Stefano Manfredi boeken
    Stefano Manfredi - Pizza de luxe

    Ontdek hoe gemakkelijk het is om de gezondste, smakelijkste pizza buiten Napels te maken. Pizza kan dun, dik, knapperig, chewy, rond, vierkant, gevuld, gefrituurd of gezoet zijn, maar de kwaliteit van het eindresultaat wordt altijd bepaald door die van het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Roel van Kollem boeken
    Roel van Kollem - Schmeckt mir ganz gut

    Met dit kookboek vervult Roel van Kollem een wens van zijn Joods-Duitse moeder, Eva Wolff. Zij wilde haar kleinkinderen haar recepten nalaten. In `Schmeckt mir ganz gut' geeft hij recepten die opvallen door de grote aandacht voor het detail. Er worden vaak… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,75
  • Robyne Tops boeken
    Robyne Tops - Help! Een Vegan in huis!

    De bedoeling van dit boek is dat het makkelijker wordt om voor al je geliefden te koken zonder extra potjes te moeten maken. Dit betekend dat bij elk hoofdgerecht een pictogram staat van het soort vlees/vis dat lekker is bij dit gerecht zodat je dit er… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,99
  • Anne Sheasby boeken
    Anne Sheasby - de Soepbijbel

    Meer dan 200 verrukkelijke soepen in kleur - een bron van inspiratie voor iedereen. Een keur aan verleidelijke soepen uit de hele wereld, van klassieke Franse vichyssoise tot Hongaarse morellensoep, van Thaise scherpzure garnalensoep tot smakelijke Italiaanse… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Julia Canning boeken
    Julia Canning - de Saladebijbel

    Een presentatie van eindeloos veel salades, van voor- en bijgerechten tot indrukwekkende maaltijdsalades, met vlees, vis en vegetarische opties en meer dan vijfhonderd kleurenfoto's. Salades voor elk seizoen, elke gang en elke gelegenheid - van warme, voedzame… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Agnette Johanna van Genderen-Rühmann boeken
    Agnette Johanna van Genderen-Rühmann - Mais-Recepten

    Herdruk van allereerste, Surinaamse kookboekje d.d. 1916 (Mais-recepten). (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Jeni Wright boeken
    Jeni Wright - de Pastabijbel

    De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta. In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Linda Tubby boeken
    Linda Tubby - de Barbecuebijbel

    Een fantastische collectie van meer dan 180 spetterende recepten voor barbecue en grillpan. Leer hoe u elk soort gerecht voorbereidt, kookt en serveert voor de ultieme eetervaring in de openlucht. Leer hoe veelzijdig de barbecue kan zijn, of u nu… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Brakkee Jos boeken
    Brakkee Jos - Vóór de bel gaat

    Het idee om te koken met de tijd om mensen te ontvangen is ontstaan toen ik voor het eerst alleen moest koken voor een groepje kennissen. Sta je de wijn aan te pakken of de bloemen in een vaas te zetten terwijl het vlees taai wordt. Vervolgens is er geen tijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,49
  • Tom Staal, Ralph Bond boeken
    Tom Staal, Ralph Bond - Het geheim van Bond en Smolders

    Bond & Smolders is een begrip in Utrecht en ver daarbuiten. De broden reizen letterlijk door het hele land. Voor de bakkerij van Ralph Bond en Patty Smolders staan elk weekend rijen voor de deur. Utrechters komen hier voor de geheimen van hun brood en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Iris van de Graaf, Caro Niestijl boeken
    Iris van de Graaf, Caro Niestijl - Langzaam Lekker

    “U plaatst in dit buitenmodel muts uw warme pan met kort gekookte of gebakken inhoud, om even later te genieten van een gaar gerecht. U kunt er ook bouillon in trekken. Met de Ecostoof is nog een voordeel te behalen: we maken er de Groningers blij mee.”… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,50
  • Chez Léon, une friture bruxelloise (NL)

    Dit boek vertelt de geschiedenis van de familietak Vanlancker, erfgenaam van de 6de generatie van het restaurant "Chez Léon". Het volgt de atypische levensloop van een man, de huidige zaakvoerder "Mr. Rudy", die in de tijdsspanne van een mensenleven van deze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,00
  • Olivia Wong boeken
    Olivia Wong - #Klein

    #KLEIN slanksucces voor de kleine vrouw In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen.?Ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de caloriebehoefte van de kleine vrouw. Dit was mijn drive om dit (kook)boek te schrijven. Ik help je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Roel van Kollem boeken
    Roel van Kollem - Schmeckt mir ganz gut

    Met dit kookboek vervult Roel van Kollem een wens van zijn Joods-Duitse moeder, Eva Wolff. Zij wilde haar kleinkinderen haar recepten nalaten. In `Schmeckt mir ganz gut' geeft hij recepten die opvallen door de grote aandacht voor het detail. Er worden vaak… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50