Basis kookboeken

  • Jos Brakkee boeken
    Jos Brakkee - Vóór de bel gaat

    Het idee om te koken met de tijd om mensen te ontvangen is ontstaan toen ik voor het eerst alleen moest koken voor een groepje kennissen. Sta je de wijn aan te pakken of de bloemen in een vaas te zetten terwijl het vlees taai wordt. Vervolgens is er geen tijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Surinaams koken met Jen

    Surinaams koken met Jen is het eerste boek van Jennifer Jessica (Paramaribo - 1987), ook wel Jen genoemd. In dit kookboek laat ze zien hoe je binnen een handomdraai een lekkere Surinaamse maaltijd op tafel zet met recepten zoals Pom, Roti ,Pasteitjes en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Adri Moggré, Henny van de Kamp boeken
    Adri Moggré, Henny van de Kamp - OPA'S KOOKBOEK VOOR OPA'S

    Koken als hobbyEnkele reacties die je te horen krijgt na de uitspraak dat je hobby kok bent, zijn:-'Ik word al moe als ik eraan denk.'-'Zoals op de foto, krijg je het toch nooit.'-'Als ik een recept lees, ben ik halverwege alles al kwijt.'Dit boek dient als… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Super soepen

    Krachtige bouillons, koolhydraatarme soepen, soep-in-een-mok & meer Gezond en lekker kan zo eenvoudig zijn. Maak deze nieuwe supersoepen, want soep is een echte alleskunner! Soep geeft ons energie en kan verwarmend of verfrissend zijn. En het is ontzettend… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Katelijne Mannaerts boeken
    Katelijne Mannaerts - De natuur op je bord

    Wildplukken is een rage en mensen willen dichter bij de natuur staan. De “natuur op je bord” is een verrassend en verrijkend boek. Daar waar de meeste boeken niet veel verder gaan dan brandnetelsoep en kamillethee, biedt dit boek een originele blik op het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Maroeska Metz boeken
    Maroeska Metz - Hoe dan?!

    Kunstenaar Maroeska Metz is bekend van haar interieurontwerpen, meubels, kroonluchters en juwelen. Het is in 2018 precies 30 jaar geleden dat ze met haar kenmerkende krul in Nederland doorbrak en sindsdien altijd trouw is gebleven aan haar signatuur. Haar werk… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,95
  • Jonnie Boer, Thérese Boer, Joël Broekaert boeken
    Jonnie Boer, Thérese Boer, Joël Broekaert - Jonnie & Thérèse thuis

    In Jonnie & Thérèse Thuis lees je wat er bij de familie Boer op tafel komt en het mooiste is: dit kan iedereen maken.In Jonnie & Thérèse Thuis lees je wat er bij de familie Boer op tafel komt en het mooiste is: dit kan iedereen maken. Jonnie en Thérèse… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Tasty Tapas

    Albóndigas, boquerones en pimientos - dat klinkt behoorlijk Spaans en dat ís het ook. Typisch Spaans zelfs! Deze heerlijke gerechtjes kunt u in elke willekeurige tapasbar bestellen. In dit boek zetten we de tonijnballetjes, gefrituurde sardientjes en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Karen Adler, Judith Fertig boeken
    Karen Adler, Judith Fertig - Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

    Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Wendy Somers-van Gils boeken
    Wendy Somers-van Gils - Receptenaccesoires

    Inspiratie op doen voor een lekker diner, dan is dit het kookboek voor jou! Hier staan allerlei gerechten in waar je mee kan spelen en een lekker gevarieerd diner of lunch op tafel kan zetten voor familie, vrienden of je partner. Laat je mee slepen in mijn… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Ardie A. Davis boeken
    Ardie A. Davis - Technieken en recepten voor het roken

    Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan! Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip. Waar vind ik… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Birger Allary, Karel Knockaert boeken
    Birger Allary, Karel Knockaert - BBQ Boys

    Karel Knockaert en zijn boezemvriend Birger Allary hebben al een parcours afgelegd vol awards in de barbecuewedstrijd wereld. In Vlaanderen weren ze wereldberoemd toen ze als absolute outsiders met Tjop's "Mijn Pop-uprestaurant" wonnen. In hun toegankelijke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Drukte Gezonde boeken
    Drukte Gezonde - Wat eten we vanavond?

    'Wat eten we vanavond?' Tussen talloze mailtjes en vergaderverzoeken is dát de belangrijkste vraag van de dag. Maar door tijdsgebrek grijpen ouders te vaak naar kant-en-klare maaltijden en te zoete conserven. Zelfs als er tijd is, blijft het moeilijk om te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts boeken
    Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts - Limburg op z'n lekkerst

    Het beroemdste kook- en bakduo uit Limburg vormt het echtpaar Wil en Netty Engels-Geurts. Sinds Limburg op z'n lekkerst verscheen is het een groot succes. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden nog… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,90
  • Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser boeken
    Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser - Koken met Drie Sterren

    Gezond eten is voor ieder mens van levensbelang, lekker eten is mooi meegenomen. Uitgekiende voeding kan de prestaties van voetballers bevorderen. Dit boek gaat over gezond en lekker eten, over uitgekiende voeding, maar ook over de smakelijke tussendoortjes… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Hiljo Hillebrand boeken
    Hiljo Hillebrand - Broodbijbel

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Massimo Bottura boeken
    Massimo Bottura - Brood is goud

    Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingredi (Zachte kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Sue Quinn boeken
    Sue Quinn - Snel, gezond en lekker

    In Snel, gezond & lekker vind je 160 eenvoudige en in korte tijd te bereiden recepten.Het succes zit in de drie stappen aanpak: 1. Goede ingrediënten: ontdek welke basisingrediënten je in huis moet hebben om snel te kunnen koken, met behoud van kwaliteit en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • William Cortvriendt, Prins van den Bergh boeken
    William Cortvriendt, Prins van den Bergh - Het kookboek

    Langer en gezonder leven en ook nog lekker eten? Het kan!We realiseren ons vaak te weinig hoe krachtig voeding kan zijn om onze gezondheid te verbeteren en onze levensduur te verlengen. Prins van den Bergh en William Cortvriendt zorgen met Hoe word je 100? Het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Jan Braai boeken
    Jan Braai - Braai

    De bijbel voor de perfecte barbecue In Braai kom je alles te weten over braaien, het Zuid-Afrikaanse barbecueën. Hoe je het beste vuur krijgt, en hoe je de meest heerlijke maaltijden boven dat vuur bereidt. Van T-bonesteak tot spare ribs, van snoek tot… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Lineke Eerdmans, Ulrike Schmidt boeken
    Lineke Eerdmans, Ulrike Schmidt - De wereld van de stroopwafel

    Warm, zoet, leuk én lekker. Hollands trots en op alle markten thuis. Stroopwafels, zo vertrouwd en toch ook spannend. Zelf maken is makkelijker dan je denkt met de recepten voor stroop, stroopwafels en stroopkoeken. Als je wilt, kun je een heel… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Janneke Vreugdenhil boeken
    Janneke Vreugdenhil - Solo Food

    Al rommelend in de keuken leerde ik na mijn scheiding weer voor mijzelf te zorgen. Ik was gewend om te koken voor anderen, voor mijn man, mijn gezin, mijn familie en vrienden, jemig, ik kookte soms voor de hele straat. Koken was mijn manier om anderen te laten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,50
  • Sonja Bakker boeken
    Sonja Bakker - Winterslank

    Als het vriest dat het kraakt en de lucht boven het Markermeer grijs is, verlang ik naar een lekkere, gezonde, warme maaltijd. Het heeft met vroeger te maken toen ik 's winters door de kou over het tuinpad naar de keuken van mijn moeder liep. Met Winterslank,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Wendy Somers-van Gils boeken
    Wendy Somers-van Gils - Receptenaccesoires

    Mijn 2e kookboek heb ik geschreven met gerechten die op elk moment van de dag genuttigd kunnen worden. Wanneer men een borrel, een lunch of diner organiseert of gewoon een rustig etentje met zijn tweeën of met het gezin wilt hebben, al deze gerechten zijn er… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Frans Buijs boeken
    Frans Buijs - Het koosjere bakboek

    Het Koosjere BakboekEen Nederlands bakboek dat de lezer toegang geeft tot de vrijwelverdwenen wereld van de koosjere bakkerij - dit is een bijzondereuitgave. In 2008 sloot - na honderd jaren - de koosjere bakkerijTheeboom zijn deuren. De winkel, die in 1908… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,00