Basis kookboeken

  • Chez Léon, une friture bruxelloise (NL)

    Dit boek vertelt de geschiedenis van de familietak Vanlancker, erfgenaam van de 6de generatie van het restaurant "Chez Léon". Het volgt de atypische levensloop van een man, de huidige zaakvoerder "Mr. Rudy", die in de tijdsspanne van een mensenleven van deze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,00
  • Tom Staal, Ralph Bond boeken
    Tom Staal, Ralph Bond - Het geheim van Bond en Smolders

    Bond & Smolders is een begrip in Utrecht en ver daarbuiten. De broden reizen letterlijk door het hele land. Voor de bakkerij van Ralph Bond en Patty Smolders staan elk weekend rijen voor de deur. Utrechters komen hier voor de geheimen van hun brood en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Olivia WONG LOI SING boeken
    Olivia WONG LOI SING - #KLEIN - Olivia Wong

    #KLEIN slanksucces voor de kleine vrouw In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen.?Ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de caloriebehoefte van de kleine vrouw. Dit was mijn drive om dit (kook)boek te schrijven. Ik help je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Roel van Kollem boeken
    Roel van Kollem - Schmeckt mir ganz gut

    Met dit kookboek vervult Roel van Kollem een wens van zijn Joods-Duitse moeder, Eva Wolff. Zij wilde haar kleinkinderen haar recepten nalaten. In `Schmeckt mir ganz gut' geeft hij recepten die opvallen door de grote aandacht voor het detail. Er worden vaak… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Anneke Sips boeken
    Anneke Sips - Food on a boat

    Voor zeilers en dromers: Inspirerend reiskookboek met praktische, smakelijke recepten, tips en reisverhalen van de oversteek per zeilboot van de Stille Oceaan met haar afgelegen eilanden en atollen.Robert en Anneke maakten de grote oversteek van de Stille… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Freke van Nimwegen, Nadine Maarhuis boeken
    Freke van Nimwegen, Nadine Maarhuis - Circular Chefs

    NA DE BESTSELLER INSTOCK COOKING, KOMT INSTOCK NU MET CIRCULAR CHEFS. Dit kookboek leert jou op een nieuwe manier naar eten te kijken. En dat is hard nodig, want een derde van alle klimaatbelasting komt door ons voedsel. Tijd voor een nieuwe aanpak van ons… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Christel Schollaardt, Marianne Oosterop boeken
    Christel Schollaardt, Marianne Oosterop - Waar brunchen we dit jaar?

    Marianne Oosterop en Christel Schollaardt delen in dit zeer fraai vormgegeven boek alle ervaring die ze in meer dan 30 jaar koken voor vrienden en familie hebben opgedaan. Van eenvoudige broodjes tot een echte brioche, van een simpel soepje tot omelet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Stichting Voedingscentrum Nederland boeken
    Stichting Voedingscentrum Nederland - Lust ik wel!

    Kruipen, lopen en praten leert je kind door te oefenen. Dat is met eten precies zo. Laat je kind zoveel mogelijk verschillende smaken proeven. Niet alles zal je kind meteen lekker vinden, maar oefening baart kunst. Dit kookboek van het Voedingscentrum begint… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Pien Punt boeken
    Pien Punt - Taartenenzoo

    Een boek vol gave tutorials, voor zowel beginners als gevorderden. Van taarten tot cup cakes, koekjes en nog veel meer lekkers. Laat je inspireren door mooie en unieke foto’s, verrassende recepten en handige tips. Eindeloos bak plezier gegarandeerd! (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Hans Peter Roel boeken
    Hans Peter Roel - Boeddha's kookboek

    Fantastische recepten met Ki Food Met Ki Food wordt pure en zuivere voeding bedoeld die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd met als doel om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen. In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Jos Brakkee boeken
    Jos Brakkee - Vóór de bel gaat

    Het idee om te koken met de tijd om mensen te ontvangen is ontstaan toen ik voor het eerst alleen moest koken voor een groepje kennissen. Sta je de wijn aan te pakken of de bloemen in een vaas te zetten terwijl het vlees taai wordt. Vervolgens is er geen tijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Adri Moggré, Henny van de Kamp boeken
    Adri Moggré, Henny van de Kamp - Opa's kookboek voor opa's

    Koken als hobby Enkele reacties die je te horen krijgt na de uitspraak dat je hobby kok bent, zijn: -'Ik word al moe als ik eraan denk.' -'Zoals op de foto, krijg je het toch nooit.' -'Als ik een recept lees, ben ik halverwege alles al kwijt.' Dit boek dient… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Surinaams koken met Jen

    Surinaams koken met Jen is het eerste boek van Jennifer Jessica (Paramaribo - 1987), ook wel Jen genoemd. In dit kookboek laat ze zien hoe je binnen een handomdraai een lekkere Surinaamse maaltijd op tafel zet met recepten zoals Pom, Roti ,Pasteitjes en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Tasty Tapas

    Albóndigas, boquerones en pimientos - dat klinkt behoorlijk Spaans en dat ís het ook. Typisch Spaans zelfs! Deze heerlijke gerechtjes kunt u in elke willekeurige tapasbar bestellen. In dit boek zetten we de tonijnballetjes, gefrituurde sardientjes en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Super soepen

    Krachtige bouillons, koolhydraatarme soepen, soep-in-een-mok & meer Gezond en lekker kan zo eenvoudig zijn. Maak deze nieuwe supersoepen, want soep is een echte alleskunner! Soep geeft ons energie en kan verwarmend of verfrissend zijn. En het is ontzettend… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Katelijne Mannaerts boeken
    Katelijne Mannaerts - De natuur op je bord

    Wildplukken is een rage en mensen willen dichter bij de natuur staan. De “natuur op je bord” is een verrassend en verrijkend boek. Daar waar de meeste boeken niet veel verder gaan dan brandnetelsoep en kamillethee, biedt dit boek een originele blik op het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Jonnie Boer, Thérese Boer, Joël Broekaert boeken
    Jonnie Boer, Thérese Boer, Joël Broekaert - Jonnie & Thérèse thuis

    In Jonnie & Thérèse Thuis lees je wat er bij de familie Boer op tafel komt en het mooiste is: dit kan iedereen maken.In Jonnie & Thérèse Thuis lees je wat er bij de familie Boer op tafel komt en het mooiste is: dit kan iedereen maken. Jonnie en Thérèse… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts boeken
    Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts - Limburg op z'n lekkerst

    Het beroemdste kook- en bakduo uit Limburg vormt het echtpaar Wil en Netty Engels-Geurts. Sinds Limburg op z'n lekkerst verscheen is het een groot succes. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden nog… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,90
  • Maroeska Metz boeken
    Maroeska Metz - Hoe dan?!

    Kunstenaar Maroeska Metz is bekend van haar interieurontwerpen, meubels, kroonluchters en juwelen. Het is in 2018 precies 30 jaar geleden dat ze met haar kenmerkende krul in Nederland doorbrak en sindsdien altijd trouw is gebleven aan haar signatuur. Haar werk… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,95
  • Karen Adler, Judith Fertig boeken
    Karen Adler, Judith Fertig - Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

    Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Wendy Somers-van Gils boeken
    Wendy Somers-van Gils - Receptenaccesoires

    Inspiratie op doen voor een lekker diner, dan is dit het kookboek voor jou! Hier staan allerlei gerechten in waar je mee kan spelen en een lekker gevarieerd diner of lunch op tafel kan zetten voor familie, vrienden of je partner. Laat je mee slepen in mijn… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Niki Segnit boeken
    Niki Segnit - Kookbijbel

    De Kookbijbel is de langverwachte opvolger van De smaakbijbel: even handig en ingenieus, maar vooral ook net zo’n feest om te lezen als zijn beroemde voorganger.‘De Kookbijbel is een praktisch handboek, bedoeld om creatieve koks hun eigen recepten te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Ardie A. Davis boeken
    Ardie A. Davis - Technieken en recepten voor het roken

    Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan! Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip. Waar vind ik… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Birger Allary, Karel Knockaert boeken
    Birger Allary, Karel Knockaert - BBQ Boys

    Karel Knockaert en zijn boezemvriend Birger Allary hebben al een parcours afgelegd vol awards in de barbecuewedstrijd wereld. In Vlaanderen weren ze wereldberoemd toen ze als absolute outsiders met Tjop's "Mijn Pop-uprestaurant" wonnen. In hun toegankelijke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Drukte Gezonde boeken
    Drukte Gezonde - Wat eten we vanavond?

    'Wat eten we vanavond?' Tussen talloze mailtjes en vergaderverzoeken is dát de belangrijkste vraag van de dag. Maar door tijdsgebrek grijpen ouders te vaak naar kant-en-klare maaltijden en te zoete conserven. Zelfs als er tijd is, blijft het moeilijk om te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99