Basis kookboeken

  • Roel van Kollem boeken
    Roel van Kollem - Schmeckt mir ganz gut

    Met dit kookboek vervult Roel van Kollem een wens van zijn Joods-Duitse moeder, Eva Wolff. Zij wilde haar kleinkinderen haar recepten nalaten. In `Schmeckt mir ganz gut' geeft hij recepten die opvallen door de grote aandacht voor het detail. Er worden vaak… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,75
  • The Big Green Egg

    Eindelijk verschijnt DE DERde druk van het THE BIG GREEN EGG BOOK. De BGE heeft in korte tijd voor een ware kooksensatie gezorgd. Zijn kracht is even eenvoudig als geniaal te noemen: door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht een bijzondere en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    67,00
  • Ross Dobson boeken
    Ross Dobson - Lekker vegetarisch op de barbecue

    Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan!In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Tom Staal, Ralph Bond boeken
    Tom Staal, Ralph Bond - Het geheim van Bond en Smolders

    Bond & Smolders is een begrip in Utrecht en ver daarbuiten. De broden reizen letterlijk door het hele land. Voor de bakkerij van Ralph Bond en Patty Smolders staan elk weekend rijen voor de deur. Utrechters komen hier voor de geheimen van hun brood en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Chez Léon, une friture bruxelloise (NL)

    Dit boek vertelt de geschiedenis van de familietak Vanlancker, erfgenaam van de 6de generatie van het restaurant "Chez Léon". Het volgt de atypische levensloop van een man, de huidige zaakvoerder "Mr. Rudy", die in de tijdsspanne van een mensenleven van deze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,00
  • Anne Fleur Sanders, Anya van de Wetering boeken
    Anne Fleur Sanders, Anya van de Wetering - Proef de zee

    ?Zeewier wordt door zowel wetenschappers als foodies gezien als hét ingrediënt van de toekomst. Het is lekker, veelzijdig, duurzaam en het bevat de vijfde smaak, umami. Bovendien heeft het eten van zeewier een positief effect op je gezondheid, omdat het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,99
  • Anneke Sips boeken
    Anneke Sips - Food on a boat

    Voor zeilers en dromers: Heerlijk, inspirerend reiskookboek met praktische recepten, tips en reisverhalen van de oversteek per zeilboot van de Stille Oceaan met haar afgelegen eilanden en atollen.Robert en Anneke maakten de grote oversteek van de Stille Oceaan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Christel Schollaardt, Marianne Oosterop boeken
    Christel Schollaardt, Marianne Oosterop - Waar brunchen we dit jaar?

    Marianne Oosterop en Christel Schollaardt delen in dit zeer fraai vormgegeven boek alle ervaring die ze in meer dan 30 jaar koken voor vrienden en familie hebben opgedaan. Van eenvoudige broodjes tot een echte brioche, van een simpel soepje tot omelet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,75
  • Simone Filipowsky boeken
    Simone Filipowsky - De Scandinavische keuken

    Ontdek de natuurlijke charme van de Scandinavische keuken! Meer dan 50 klassiekers uit Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland nodigen u uit om gewoon thuis van de pure smaken uit het Hoge Noorden te genieten. Probeer het kunstzinnig belegde smørrebrød eens… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Agnette Johanna van Genderen-Rühmann boeken
    Agnette Johanna van Genderen-Rühmann - Mais-Recepeten

    Herdruk van allereerste, Surinaamse kookboekje d.d. 1916 (Mais-recepten). (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Stefano Manfredi boeken
    Stefano Manfredi - Pizza de luxe

    Ontdek hoe gemakkelijk het is om de gezondste, smakelijkste pizza buiten Napels te maken. Pizza kan dun, dik, knapperig, chewy, rond, vierkant, gevuld, gefrituurd of gezoet zijn, maar de kwaliteit van het eindresultaat wordt altijd bepaald door die van het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Wendy Mijnheer boeken
    Wendy Mijnheer - De Ontbijtmythe

    De Ontbijtmythe (een recepten en gezondheidsboek) beantwoord alle vragen over de eerste maaltijd van de dag. Moet je nu wel of niet ontbijten en wanneer? En wat kun je dan het beste wel en niet eten?De Ontbijtmythe is een handboek om te leren ontbijten met… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Olivia Wong boeken
    Olivia Wong - #Klein

    #KLEIN slanksucces voor de kleine vrouw In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen.?Ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de caloriebehoefte van de kleine vrouw. Dit was mijn drive om dit (kook)boek te schrijven. Ik help je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Adri Moggré, Henny van de Kamp boeken
    Adri Moggré, Henny van de Kamp - Opa's kookboek voor opa's

    Koken als hobby Enkele reacties die je te horen krijgt na de uitspraak dat je hobby kok bent, zijn: -'Ik word al moe als ik eraan denk.' -'Zoals op de foto, krijg je het toch nooit.' -'Als ik een recept lees, ben ik halverwege alles al kwijt.' Dit boek dient… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Freke van Nimwegen, Nadine Maarhuis boeken
    Freke van Nimwegen, Nadine Maarhuis - Circular Chefs

    NA DE BESTSELLER INSTOCK COOKING, KOMT INSTOCK NU MET CIRCULAR CHEFS. Dit kookboek leert jou op een nieuwe manier naar eten te kijken. En dat is hard nodig, want een derde van alle klimaatbelasting komt door ons voedsel. Tijd voor een nieuwe aanpak van ons… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Iris van de Graaf, Caro Niestijl boeken
    Iris van de Graaf, Caro Niestijl - Langzaam Lekker

    “U plaatst in dit buitenmodel muts uw warme pan met kort gekookte of gebakken inhoud, om even later te genieten van een gaar gerecht. U kunt er ook bouillon in trekken. Met de Ecostoof is nog een voordeel te behalen: we maken er de Groningers blij mee.”… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,50
  • Katelijne Mannaerts boeken
    Katelijne Mannaerts - De natuur op je bord

    Zomerse bloemen, winters theegenot ... wildplukken het hele jaar rond. "De natuur op je bord” is een feest voor liefhebbers van eten uit de natuur. Daar waar de meeste boeken niet veel verder gaan dan brandnetelsoep en kamillethee, biedt dit boek een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Super soepen

    Krachtige bouillons, koolhydraatarme soepen, soep-in-een-mok & meer Gezond en lekker kan zo eenvoudig zijn. Maak deze nieuwe supersoepen, want soep is een echte alleskunner! Soep geeft ons energie en kan verwarmend of verfrissend zijn. En het is ontzettend… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Stichting Voedingscentrum Nederland boeken
    Stichting Voedingscentrum Nederland - Lust ik wel!

    Kruipen, lopen en praten leert je kind door te oefenen. Dat is met eten precies zo. Laat je kind zoveel mogelijk verschillende smaken proeven. Niet alles zal je kind meteen lekker vinden, maar oefening baart kunst. Dit kookboek van het Voedingscentrum begint… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Karen Adler, Judith Fertig boeken
    Karen Adler, Judith Fertig - Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

    Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Robyne Tops boeken
    Robyne Tops - Help! Een Vegan in huis!

    De bedoeling van dit boek is dat het makkelijker wordt om voor al je geliefden te koken zonder extra potjes te moeten maken. Dit betekend dat bij elk hoofdgerecht een pictogram staat van het soort vlees/vis dat lekker is bij dit gerecht zodat je dit er… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,99
  • Niki Segnit boeken
    Niki Segnit - Kookbijbel

    De Kookbijbel is de langverwachte opvolger van De smaakbijbel: even handig en ingenieus, maar vooral ook net zo’n feest om te lezen als zijn beroemde voorganger.‘De Kookbijbel is een praktisch handboek, bedoeld om creatieve koks hun eigen recepten te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    45,00
  • Tasty Tapas

    Albóndigas, boquerones en pimientos - dat klinkt behoorlijk Spaans en dat ís het ook. Typisch Spaans zelfs! Deze heerlijke gerechtjes kunt u in elke willekeurige tapasbar bestellen. In dit boek zetten we de tonijnballetjes, gefrituurde sardientjes en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Surinaams koken met Jen

    Surinaams koken met Jen is het eerste boek van Jennifer Jessica (Paramaribo - 1987), ook wel Jen genoemd. In dit kookboek laat ze zien hoe je binnen een handomdraai een lekkere Surinaamse maaltijd op tafel zet met recepten zoals Pom, Roti ,Pasteitjes en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Hans Peter Roel boeken
    Hans Peter Roel - Boeddha's kookboek

    Fantastische recepten met Ki Food Met Ki Food wordt pure en zuivere voeding bedoeld die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd met als doel om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen. In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95