Basis kookboeken

  • Ardie A. Davis boeken
    Ardie A. Davis - Technieken en recepten voor het roken

    Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan! Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip. Waar vind ik… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser boeken
    Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser - Koken met Drie Sterren

    Gezond eten is voor ieder mens van levensbelang, lekker eten is mooi meegenomen. Uitgekiende voeding kan de prestaties van voetballers bevorderen. Dit boek gaat over gezond en lekker eten, over uitgekiende voeding, maar ook over de smakelijke tussendoortjes… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen boeken
    Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen - ¡kook!

    Een kookboek dat lekker én slim is? Dat kookboek heb je nu in handen. !KOOK! is een culinair kookboek dat kennis lekker laat smaken. Het kookboek vult je receptenvoorraad aan met fantastische gerechten, vijzelt je medische voedingskennis op en laat je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,95
  • Vicki Edgson, Heather Thomas boeken
    Vicki Edgson, Heather Thomas - Bouillon

    Bouillon bevat de 10 belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente met stap-voor-stap-uitleg voor de bereiding en informatie over de voedingsstoffen. Verder zijn er meer dan 50 recepten opgenomen van frisse soepen en hartverwarmende stoofschotels,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Drukte Gezonde boeken
    Drukte Gezonde - Wat eten we vanavond?

    'Wat eten we vanavond?' Tussen talloze mailtjes en vergaderverzoeken is dát de belangrijkste vraag van de dag. Maar door tijdsgebrek grijpen ouders te vaak naar kant-en-klare maaltijden en te zoete conserven. Zelfs als er tijd is, blijft het moeilijk om te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Frans Buijs boeken
    Frans Buijs - Het koosjere bakboek

    Het Koosjere BakboekEen Nederlands bakboek dat de lezer toegang geeft tot de vrijwelverdwenen wereld van de koosjere bakkerij - dit is een bijzondereuitgave. In 2008 sloot - na honderd jaren - de koosjere bakkerijTheeboom zijn deuren. De winkel, die in 1908… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,00
  • Hiljo Hillebrand boeken
    Hiljo Hillebrand - Broodbijbel

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Anja Forsnor boeken
    Anja Forsnor - Lekker ontbijten zonder gluten of lactose

    Begin je dag vol energie! Een gezond en lekker ontbijt geeft je de nodige brandstof om de dag goed te starten. Maar voor wie gluten of lactose niet verdraagt, is het niet altijd eenvoudig om lekkere en originele recepten te vinden. Daar brengt dit boek… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Wanda E. Brunstetter boeken
    Wanda E. Brunstetter - Vers van het land

    Mooi gebonden kookboek met veel extra's. (H)eerlijke recepten (meer dan 240!) met producten die vers van het land komen. Met handige en authentieke tips van de Amish voor (moes)tuinieren, maar ook over het gebruik van planten en groenten op andere manieren.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Ingeborg ten Oever boeken
    Ingeborg ten Oever - Pompoen!

    De pompoen is populair, gezond, veelzijdig en ook nog eens erg lekker. Iedereen heeft wel een lekker recept voor pompoensoep. Maar met een pompoen kun je zoveel meer doen dan alleen soep maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van pompoenrisotto, pompoenbrood, een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Marguerite Patten boeken
    Marguerite Patten - De lekkerste soepen

    Soepen lenen zich voor bijna elke gelegenheid: als gezonde maaltijd, als feestelijk begin van een diner of als opkikker na een stevige wandeling. Dit kookboek is in de eerste plaats een heerlijke verzameling van klassieke en originele soeprecepten. U vindt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Noël Cuppens boeken
    Noël Cuppens - Het grote regionale bakboek

    Bakker Noël Cuppens hing in mei zijn voorschoot aan de kapstok en ging met verdiende rust. Maar toch knaagde er nog iets. Hij besefte dat de jonge bakker die zijn zaak overnam, niet zou werken volgens de oude recepten die hij gebruikte. Recepten uit de jaren… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,95
  • Massimo Bottura boeken
    Massimo Bottura - Brood is goud

    Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingredi (Zachte kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Sue Quinn boeken
    Sue Quinn - Snel, gezond en lekker

    In Snel, gezond & lekker vind je 160 eenvoudige en in korte tijd te bereiden recepten.Het succes zit in de drie stappen aanpak: 1. Goede ingrediënten: ontdek welke basisingrediënten je in huis moet hebben om snel te kunnen koken, met behoud van kwaliteit en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Groente

    Groenten geven kleur aan je dag. Ze bevatten veel belangrijke vitamines en mineralen, zoals bijvoorbeeld vitamine C, foliumzuur, kalium, ijzer en calcium. Je kunt ze onbegrensd snacken en ze maken elke maaltijd uniek. Dit kookboek van het Voedingscentrum staat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Frans Senf, Laura Kruissink boeken
    Frans Senf, Laura Kruissink - Genieten van samen koken

    Kookliefhebber Chef Francesco beschrijft hoe hij samen met zijn kookvrienden in Kookatelier Wassenaar 200 gerechten van topkoks heeft bereid. Alle recepten werden door de leden van verschillende kookclubs in anderhalf uur met elkaar uitgeprobeerd. Vlak voor… (Harde kaft)

    Lees meer...
    38,50
  • Janneke Vreugdenhil boeken
    Janneke Vreugdenhil - Altijd feest

    Voor Janneke Vreugdenhil kunnen er niet genoeg momenten zijn om het leven te vieren. In dit kookboek deelt ze haar persoonlijke feestkalender. Natuurlijk zijn er recepten voor Kerst, Pasen en Sinterklaas. Maar er is ook plek voor heel veel kleine… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Frédéric Ravyts boeken
    Frédéric Ravyts - Risotto herbekeken

    Risotto Herbekeken is allesbehalve een verzameling van klassieke Italiaanse risottorecepten. Integendeel, het bevat 60 risottorecepten met een twist "à la Fré": risotto is uiteraard de basis, maar het resultaat is 60x verrassend anders. Ravyts zocht… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Katie Farrell boeken
    Katie Farrell - Je leven in balans

    Koken, bakken, eten, bewegen én stille tijd. Overdenkingen voor een positief zelfbeeld en om te volharden in gezond leven, recepten, lichamelijke oefeningen, tips en planningen. Prachtige foodfotografie. Luxe papiersoort, gebonden mét leeslint. 4,5 ster op… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,95
  • Wendy Somers-van Gils boeken
    Wendy Somers-van Gils - Receptenaccesoires

    Mijn 2e kookboek heb ik geschreven met gerechten die op elk moment van de dag genuttigd kunnen worden. Wanneer men een borrel, een lunch of diner organiseert of gewoon een rustig etentje met zijn tweeën of met het gezin wilt hebben, al deze gerechten zijn er… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Anne Hjernoe boeken
    Anne Hjernoe - Genieten van gezonde salades

    Salades en gezondheid zijn synoniem met elkaar en dat wordt weerspiegeld in dit boek vol recepten waarin smaak en creativiteit de boventoon voeren! Klassieke en nieuwe of verrassende ingrediënten worden samengevoegd tot de zaligste koude en warme salades. Er… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Feestrecepten uit Limburg

    Het vijfde deel van de kookboekenserie Recepten uit Limburg, vol met mooie feest en kerstrecepten. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Okt. 2017 (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Harold Gubbels boeken
    Harold Gubbels - Recepten uit Limburg 4

    Het vierde deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. Limburgs stoofpotje, Mousse de forel en Begijnenrijst. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Mei 2017 (Zachte kaft)

    Lees meer...
    11,95
  • Tim Hayward boeken
    Tim Hayward - Mes scherp

    Alles over het mesTim HaywardMesscherp is een liefdesverklaring aan het begeerlijkstegereedschap uit de keuken.Het koksmes is een pareltje van vorm en functie, zowel een onmisbaargebruiksvoorwerp als een uiterst verfijnd ontworpen object.Via interviews met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,50
  • Peter Lute boeken
    Peter Lute - De kracht van kruiden

    ' Een perfect gegaard stukje vlees of vis is natuurlijk een genot, maar de echte nuance breng je aan metkruiden en specerijen. Daarmee kun je oneindige smaaklagen bouwen.'Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99