Basis kookboeken

 • Hiljo Hillebrand boeken
  Hiljo Hillebrand - Kookbijbels Broodbijbel

  Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 5

  Het vijfde deel van de kookboekenserie Recepten uit Limburg, vol met mooie feest en kerstrecepten. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Okt. 2017 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen boeken
  Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen - ¡kook!

  Een kookboek dat lekker én slim is? Dat kookboek heb je nu in handen. !KOOK! is een culinair kookboek dat kennis lekker laat smaken. Het kookboek vult je receptenvoorraad aan met fantastische gerechten, vijzelt je medische voedingskennis op en laat je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Massimo Bottura boeken
  Massimo Bottura - Brood is goud

  Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingredi (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Vicki Edgson, Heather Thomas boeken
  Vicki Edgson, Heather Thomas - Bouillon

  Bouillon bevat de 10 belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente met stap-voor-stap-uitleg voor de bereiding en informatie over de voedingsstoffen. Verder zijn er meer dan 50 recepten opgenomen van frisse soepen en hartverwarmende stoofschotels,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Frans Buijs boeken
  Frans Buijs - Het koosjere bakboek

  Het Koosjere BakboekEen Nederlands bakboek dat de lezer toegang geeft tot de vrijwelverdwenen wereld van de koosjere bakkerij - dit is een bijzondereuitgave. In 2008 sloot - na honderd jaren - de koosjere bakkerijTheeboom zijn deuren. De winkel, die in 1908… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Sue Quinn boeken
  Sue Quinn - Snel, gezond en lekker

  In Snel, gezond & lekker vind je 160 eenvoudige en in korte tijd te bereiden recepten.Het succes zit in de drie stappen aanpak: 1. Goede ingrediënten: ontdek welke basisingrediënten je in huis moet hebben om snel te kunnen koken, met behoud van kwaliteit en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Harold Gubbels boeken
  Harold Gubbels - Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 4

  Het vierde deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. Limburgs stoofpotje, Mousse de forel en Begijnenrijst. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Mei 2017 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Anja Forsnor boeken
  Anja Forsnor - Lekker ontbijten zonder gluten of lactose

  Begin je dag vol energie! Een gezond en lekker ontbijt geeft je de nodige brandstof om de dag goed te starten. Maar voor wie gluten of lactose niet verdraagt, is het niet altijd eenvoudig om lekkere en originele recepten te vinden. Daar brengt dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wanda E. Brunstetter boeken
  Wanda E. Brunstetter - Vers van het land

  Mooi gebonden kookboek met veel extra's. (H)eerlijke recepten (meer dan 240!) met producten die vers van het land komen. Met handige en authentieke tips van de Amish voor (moes)tuinieren, maar ook over het gebruik van planten en groenten op andere manieren.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Wendy Somers-van Gils boeken
  Wendy Somers-van Gils - Receptenaccesoires

  Mijn 2e kookboek heb ik geschreven met gerechten die op elk moment van de dag genuttigd kunnen worden. Wanneer men een borrel, een lunch of diner organiseert of gewoon een rustig etentje met zijn tweeën of met het gezin wilt hebben, al deze gerechten zijn er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Natalie Bradley boeken
  Natalie Bradley - Bowl Food

  Languit op de bank of aan tafel met een groep vrienden: bowl food - van soepen tot salades en van roerbakschotels tot stoofgerechten - is ideaal voor informeel eten en past bij de manier waarop we nu leven.Bovendien is het erg praktisch: met een kom in de ene… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ingeborg ten Oever boeken
  Ingeborg ten Oever - Pompoen!

  De pompoen is populair, gezond, veelzijdig en ook nog eens erg lekker. Iedereen heeft wel een lekker recept voor pompoensoep. Maar met een pompoen kun je zoveel meer doen dan alleen soep maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van pompoenrisotto, pompoenbrood, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Frans Senf, Laura Kruissink boeken
  Frans Senf, Laura Kruissink - Genieten van samen koken

  Kookliefhebber Chef Francesco beschrijft hoe hij samen met zijn kookvrienden in Kookatelier Wassenaar 200 gerechten van topkoks heeft bereid. Alle recepten werden door de leden van verschillende kookclubs in anderhalf uur met elkaar uitgeprobeerd. Vlak voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Tim Hayward boeken
  Tim Hayward - Messcherp

  Alles over het mesTim HaywardMesscherp is een liefdesverklaring aan het begeerlijkstegereedschap uit de keuken.Het koksmes is een pareltje van vorm en functie, zowel een onmisbaargebruiksvoorwerp als een uiterst verfijnd ontworpen object.Via interviews met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Janneke Vreugdenhil boeken
  Janneke Vreugdenhil - Altijd feest

  Voor Janneke Vreugdenhil kunnen er niet genoeg momenten zijn om het leven te vieren. In dit kookboek deelt ze haar persoonlijke feestkalender. Natuurlijk zijn er recepten voor Kerst, Pasen en Sinterklaas. Maar er is ook plek voor heel veel kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Groente

  Groenten geven kleur aan je dag. Ze bevatten veel belangrijke vitamines en mineralen, zoals bijvoorbeeld vitamine C, foliumzuur, kalium, ijzer en calcium. Je kunt ze onbegrensd snacken en ze maken elke maaltijd uniek. Dit kookboek van het Voedingscentrum staat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mariët Herlé, Carolyn Wiersum boeken
  Mariët Herlé, Carolyn Wiersum - Koken in het groot / Cooking for crowds

  Het Haagse straatpastoraat begon meer dan vijftien jaar geleden soep te serveren. Daarna volgde het broodje erbij en na verloop van tijd werd een complete driegangenmaaltijd gekookt en geserveerd door een internationaal gezelschap van vrijwilligers. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Marguerite Patten boeken
  Marguerite Patten - De lekkerste soepen

  Soepen lenen zich voor bijna elke gelegenheid: als gezonde maaltijd, als feestelijk begin van een diner of als opkikker na een stevige wandeling. Dit kookboek is in de eerste plaats een heerlijke verzameling van klassieke en originele soeprecepten. U vindt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Noël Cuppens boeken
  Noël Cuppens - Het grote regionale bakboek

  Bakker Noël Cuppens hing in mei zijn voorschoot aan de kapstok en ging met verdiende rust. Maar toch knaagde er nog iets. Hij besefte dat de jonge bakker die zijn zaak overnam, niet zou werken volgens de oude recepten die hij gebruikte. Recepten uit de jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Kate Turner boeken
  Kate Turner - Power bowls

  Super Bowls laat je zien hoe je een volledige maaltijd in één kom maakt. Alle 35 maaltijden zijn zorgvuldig uitgebalanceerd en zitten vol natuurlijke superfoods. Van smoothies en ontbijtgranen, tot burritos, noodles en bijvoorbeeld een maaltijd met gegrilde… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marinka Bil boeken
  Marinka Bil - Paleo Lunch

  Paleo Lunch bevat meer dan 80 heerlijke lunchrecepten. Gemakkelijk te maken en nog makkelijker om mee te nemen in een lunchtrommel. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.Lunchen is leuk. Paleo lunchen is nog veel leuker. Wie regelmatig met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Frédéric Ravyts boeken
  Frédéric Ravyts - Risotto herbekeken

  Risotto Herbekeken is allesbehalve een verzameling van klassieke Italiaanse risottorecepten. Integendeel, het bevat 60 risottorecepten met een twist "à la Fré": risotto is uiteraard de basis, maar het resultaat is 60x verrassend anders. Ravyts zocht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Stichting Voedingscentrum Nederland boeken
  Stichting Voedingscentrum Nederland - Vandaag vegetarisch

  Steeds meer mensen eten vegetarisch of flexitarisch. Het is lekker, gezond en ook nog eens duurzaam. In dit kookboek van het Voedingscentrum vind je meer dan 60 vegetarische recepten op basis van peulvruchten, soja, ei, noten en vleesvervangers. Van heerlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Katie Farrell boeken
  Katie Farrell - Je leven in balans

  Koken, bakken, eten, bewegen én stille tijd. Overdenkingen voor een positief zelfbeeld en om te volharden in gezond leven, recepten, lichamelijke oefeningen, tips en planningen. Prachtige foodfotografie. Luxe papiersoort, gebonden mét leeslint. 4,5 ster op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95