Basis kookboeken

 • Wanda E. Brunstetter boeken
  Wanda E. Brunstetter - Vers van het land

  Mooi gebonden kookboek met veel extra's. (H)eerlijke recepten (meer dan 240!) met producten die vers van het land komen. Met handige en authentieke tips van de Amish voor (moes)tuinieren, maar ook over het gebruik van planten en groenten op andere manieren.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Frans Senf, Laura Kruissink boeken
  Frans Senf, Laura Kruissink - Genieten van samen koken

  Kookliefhebber Chef Francesco beschrijft hoe hij samen met zijn kookvrienden in Kookatelier Wassenaar 200 gerechten van topkoks heeft bereid. Alle recepten werden door de leden van verschillende kookclubs in anderhalf uur met elkaar uitgeprobeerd. Vlak voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Janneke Vreugdenhil boeken
  Janneke Vreugdenhil - Altijd feest

  Voor Janneke Vreugdenhil kunnen er niet genoeg momenten zijn om het leven te vieren. In dit kookboek deelt ze haar persoonlijke feestkalender. Natuurlijk zijn er recepten voor Kerst, Pasen en Sinterklaas. Maar er is ook plek voor heel veel kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Hennie Froeling van Paascandt Sprenger boeken
  Hennie Froeling van Paascandt Sprenger - Liefde is eetbaar

  Wie wordt er nou niet gelukkig van een heerlijke soep, toetje of een mooie taart of je nou jarig bent of niet. Met deze recepten wil ik graag vertellen dat je van al dit lekkers kunt genieten, zonder dat je teveel verkeerde suikers en slechte vetten binnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Marguerite Patten boeken
  Marguerite Patten - De lekkerste soepen

  Soepen lenen zich voor bijna elke gelegenheid: als gezonde maaltijd, als feestelijk begin van een diner of als opkikker na een stevige wandeling. Dit kookboek is in de eerste plaats een heerlijke verzameling van klassieke en originele soeprecepten. U vindt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Harold Gubbels boeken
  Harold Gubbels - Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 4

  Het vierde deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. Limburgs stoofpotje, Mousse de forel en Begijnenrijst. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Mei 2017 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 5

  Het vijfde deel van de kookboekenserie Recepten uit Limburg, vol met mooie feest en kerstrecepten. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Okt. 2017 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Angélique Schmeinck boeken
  Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

  Smaakvrienden biedt inspiratie voor de beste smaakcombinaties en culinaire creativiteit. Smaakvrienden is een inspiratiemethode die toegang geeft tot een wereld van smaakcombinaties. Aan de hand van overzichtelijke mindmaps die de relaties tussen ingrediënten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Anja Forsnor boeken
  Anja Forsnor - Lekker ontbijten zonder gluten of lactose

  Begin je dag vol energie! Een gezond en lekker ontbijt geeft je de nodige brandstof om de dag goed te starten. Maar voor wie gluten of lactose niet verdraagt, is het niet altijd eenvoudig om lekkere en originele recepten te vinden. Daar brengt dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Erica Schot boeken
  Erica Schot - Zoet zonder zuivel

  In Zoet Zonder Zuivel heeft Erica Schot, drie jaar na het uitbrengen van het kookboek Lekker Zonder Koemelk, al haar recepten voor brood en zoete heerlijkheden verzameld. Zoet Zonder Zuivel is wederom gebaseerd op een zuivelallergie, want ook met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Natalie Bradley boeken
  Natalie Bradley - Bowl Food

  Languit op de bank of aan tafel met een groep vrienden: bowl food - van soepen tot salades en van roerbakschotels tot stoofgerechten - is ideaal voor informeel eten en past bij de manier waarop we nu leven.Bovendien is het erg praktisch: met een kom in de ene… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vicki Edgson, Heather Thomas boeken
  Vicki Edgson, Heather Thomas - Bouillon

  Bouillon bevat de 10 belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente met stap-voor-stap-uitleg voor de bereiding en informatie over de voedingsstoffen. Verder zijn er meer dan 50 recepten opgenomen van frisse soepen en hartverwarmende stoofschotels,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Stichting Voedingscentrum Nederland boeken
  Stichting Voedingscentrum Nederland - Vandaag vegetarisch

  Steeds meer mensen eten vegetarisch of flexitarisch. Het is lekker, gezond en ook nog eens duurzaam. In dit kookboek van het Voedingscentrum vind je meer dan 60 vegetarische recepten op basis van peulvruchten, soja, ei, noten en vleesvervangers. Van heerlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tim Hayward boeken
  Tim Hayward - Messcherp

  Alles over het mesTim HaywardMesscherp is een liefdesverklaring aan het begeerlijkstegereedschap uit de keuken.Het koksmes is een pareltje van vorm en functie, zowel een onmisbaargebruiksvoorwerp als een uiterst verfijnd ontworpen object.Via interviews met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Stijn Vanderhaeghe boeken
  Stijn Vanderhaeghe - Ten Huize Planckaert

  De familie Planckaert heeft een succesvolle b&b in Lesterny, in het hartje van de Ardennen. Met dit boek willen de Planckaerts hun dagelijkse rijkdom met iedereen delen: achter het fornuis, voor de open haard, aan de knutseltafel, in de natuur, tijdens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Anya van de Wetering boeken
  Anya van de Wetering - Eenpanskalender

  Wat zullen we eten vandaag? Anya van de Wetering, Marie-Claire Lambalk, Esther van der Heijden, René Kramers en Anne Fleur Sanders kookten, fotografeerden en illustreerden 366 recepten die ze verzamelden bij vrienden en familie. Met deze kalender vol… (Losbladig)

  Lees meer...
  19,99
 • Marinka Bil boeken
  Marinka Bil - Paleo Lunch

  Paleo Lunch bevat meer dan 80 heerlijke lunchrecepten. Gemakkelijk te maken en nog makkelijker om mee te nemen in een lunchtrommel. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.Lunchen is leuk. Paleo lunchen is nog veel leuker. Wie regelmatig met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mascha Lammes boeken
  Mascha Lammes - Wereldbroodjes

  In Denemarken eet je Smorrebrod, in Suriname een Broodje Bakkeljauw en in New York een Hotdog. Minder bekend zijn de Japanse Katsu Sando, de Zuid-Afrikaanse Bunny Chow en de Turkse Balik Ekmek.Mascha Lammes verzamelde vijftig van de lekkerste broodjesrecepten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mariët Herlé, Carolyn Wiersum boeken
  Mariët Herlé, Carolyn Wiersum - Koken in het groot / Cooking for crowds

  Het Haagse straatpastoraat begon meer dan vijftien jaar geleden soep te serveren. Daarna volgde het broodje erbij en na verloop van tijd werd een complete driegangenmaaltijd gekookt en geserveerd door een internationaal gezelschap van vrijwilligers. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Sierk Buwalda, Tonny Berentsen, Arne Dijkstra boeken
  Sierk Buwalda, Tonny Berentsen, Arne Dijkstra - Inspiratie

  Als vervolg op het kookboek Elementen laat het keukenteam van De Kromme Dissel u in het boek Inspiratie zien hoe de uiteenlopende gerechten tot stand zijn gekomen. Zij laten u proeven van de creatieve sfeer in de keuken. Ook nu zorgen spectaculaire foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Frédéric Ravyts boeken
  Frédéric Ravyts - Risotto herbekeken

  Risotto Herbekeken is allesbehalve een verzameling van klassieke Italiaanse risottorecepten. Integendeel, het bevat 60 risottorecepten met een twist "à la Fré": risotto is uiteraard de basis, maar het resultaat is 60x verrassend anders. Ravyts zocht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Elena Gomez Orueta boeken
  Elena Gomez Orueta - Tapas La Qia

  Elena Gomez Orueta is van Spaanse afkomst. Haar grootmoeder Veronica was in Oña gekend voor haar overheerlijke tapas en haar grootvader Antonio deed in Valencia mee aan paëllawedstrijden. Beiden hebben ze hun passie doorgegeven aan hun kleindochter Elena.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Stichting Voedingscentrum Nederland boeken
  Stichting Voedingscentrum Nederland - Lekker voor weinig

  Wil je minder uitgeven aan je dagelijkse boodschappen, maar wel lekker en gezond eten? Met de recepten in dit boek van het Voedingscentrum zet je een heerlijke maaltijd op tafel en hoef je toch niet diep in de buidel te tasten. Alle menu's zijn gebaseerd op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Laura Santtini boeken
  Laura Santtini - Puur Pasta

  Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van 's werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en gezonde en lekkere voeding en bovendien schrijfster van vele bekroonde culinaire bestsellers. Haar inspiratie en passie vond zij in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Anne Hjernoe boeken
  Anne Hjernoe - Genieten van gezonde salades

  Salades en gezondheid zijn synoniem met elkaar en dat wordt weerspiegeld in dit boek vol recepten waarin smaak en creativiteit de boventoon voeren! Klassieke en nieuwe of verrassende ingrediënten worden samengevoegd tot de zaligste koude en warme salades. Er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95