Kookboeken

  • Agnette Johanna van Genderen-Rühmann boeken
    Agnette Johanna van Genderen-Rühmann - Mais-Recepten

    Herdruk van allereerste, Surinaamse kookboekje d.d. 1916 (Mais-recepten). (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Aseem Malhotra, Donal O'Neill boeken
    Aseem Malhotra, Donal O'Neill - Het Pioppi dieet

    Met eenvoudige uitleg, lekkere recepten en simpele oefeningen In het piepkleine Italiaanse dorp Pioppi leven de mensen eenvoudig, maar ook lang en gezond. Er is geen sportschool, geen supermarkt. Het eten is er verrukkelijk en ze genieten elke avond van een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Jeni Wright boeken
    Jeni Wright - de Pastabijbel

    De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta. In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Linda Tubby boeken
    Linda Tubby - de Barbecuebijbel

    Een fantastische collectie van meer dan 180 spetterende recepten voor barbecue en grillpan. Leer hoe u elk soort gerecht voorbereidt, kookt en serveert voor de ultieme eetervaring in de openlucht. Leer hoe veelzijdig de barbecue kan zijn, of u nu… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie kookt Italië

    Jamie Oliver keert met Jamie kookt Italië terug naar zijn culinaire roots. Want er is nog zo veel te ontdekken. Jamie kookt Italië bevat meer dan 140 van de allerbeste Italiaanse recepten, die allemaal aan de Jamie-standaard voldoen. Overheerlijk,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Annemieke de Kroon, Alice van Nieuwenhuizen boeken
    26,99
  • Wilma Van Grinsven-Padberg boeken
    Wilma Van Grinsven-Padberg - Olijfolie!

    Olijfolie is een van de gezondste en oudste oliën en het gebruik ervan neemt wereldwijd toe. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt en dat olijfolie meer gewaardeerd wordt!In haar boek,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia boeken
    Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia - 365 wijnen die je geproefd moet hebben

    Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid is er wel een wijn te vinden. Rood, wit of rosé - aan keuze geen gebrek. Maar wat zijn nu de echte 365 klassiekers die op je bucketlist zouden moeten staan?Op deze en vele andere vragen geeft dit boek een antwoord.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Libelle boeken
    Libelle - Koken zonder vlees

    Wat minder vlees eten is goed voor je gezondheid én voor het milieu. Eén dag per week een lekkere maaltijd zonder vlees klaarmaken, is echt niet zo moeilijk. Maar wie vaker op zoek gaat naar een smaakvol alternatief, kan best wat inspiratie gebruiken.Koken… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Brakkee Jos boeken
    Brakkee Jos - Vóór de bel gaat

    Het idee om te koken met de tijd om mensen te ontvangen is ontstaan toen ik voor het eerst alleen moest koken voor een groepje kennissen. Sta je de wijn aan te pakken of de bloemen in een vaas te zetten terwijl het vlees taai wordt. Vervolgens is er geen tijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,49
  • Tom Staal, Ralph Bond boeken
    Tom Staal, Ralph Bond - Het geheim van Bond en Smolders

    Bond & Smolders is een begrip in Utrecht en ver daarbuiten. De broden reizen letterlijk door het hele land. Voor de bakkerij van Ralph Bond en Patty Smolders staan elk weekend rijen voor de deur. Utrechters komen hier voor de geheimen van hun brood en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Iris van de Graaf, Caro Niestijl boeken
    Iris van de Graaf, Caro Niestijl - Langzaam Lekker

    “U plaatst in dit buitenmodel muts uw warme pan met kort gekookte of gebakken inhoud, om even later te genieten van een gaar gerecht. U kunt er ook bouillon in trekken. Met de Ecostoof is nog een voordeel te behalen: we maken er de Groningers blij mee.”… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,50
  • Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst boeken
    Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst - Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2

    Na de bestseller 'Afvallen met gezond en vooral lekker eten' presenteren Natalia en Walter van Project Gezond hun tweede boek. Vol met gloednieuwe weekmenu's en overheerlijke recepten!Het eerste boek van Natalia en Walter was een regelrechte bestseller! Ruim… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Nannet van der Ham boeken
    Nannet van der Ham - Het SuperMarkt Dieet

    Wil je een paar kilo kwijt? Een krachtiger lijf? Een vitale uitstraling? Haal je boodschappen waar je ze altijd haalt, reserveer een half uur per dag, dan zijn over twee weken je 3 wensen vervuld.• Wil je een paar kilo kwijt? • Een krachtiger lijf? • Een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Chez Léon, une friture bruxelloise (NL)

    Dit boek vertelt de geschiedenis van de familietak Vanlancker, erfgenaam van de 6de generatie van het restaurant "Chez Léon". Het volgt de atypische levensloop van een man, de huidige zaakvoerder "Mr. Rudy", die in de tijdsspanne van een mensenleven van deze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,00
  • Sonja Bakker boeken
    Sonja Bakker - Slimmer Slank met Sonja

    Slimmer Slank met Sonja is een boek met 8 weekmenu's en heerlijke, gezonde en vooral budgetrecepten. Heel goed voor je huishoudboekje! Boordevol creatieve weekmenu’s, recepten en talrijke afvaltips. Acht weken lang gegarandeerd gezond leven, pure zuurstof… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Roger Van Damme boeken
    Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

    'Chef van het jaar 2010','Beste patissier ter wereld 2017', een Michelinster, een zevende boek, ... Op 25 jaar tijd heeft Roger van Damme alle topingrediënten samengebracht en laten sudderen. Nu serveert hij het smaakvolle eindresultaat van dat harde werken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Olivia Wong boeken
    Olivia Wong - #Klein

    #KLEIN slanksucces voor de kleine vrouw In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen.?Ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de caloriebehoefte van de kleine vrouw. Dit was mijn drive om dit (kook)boek te schrijven. Ik help je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Roel van Kollem boeken
    Roel van Kollem - Schmeckt mir ganz gut

    Met dit kookboek vervult Roel van Kollem een wens van zijn Joods-Duitse moeder, Eva Wolff. Zij wilde haar kleinkinderen haar recepten nalaten. In `Schmeckt mir ganz gut' geeft hij recepten die opvallen door de grote aandacht voor het detail. Er worden vaak… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Jean Beddington boeken
    Jean Beddington - A little bite of Beddington

    A Little Bite of Beddington is het resultaat van Jean Beddingtons culinaire ervaring en de fantasie waarmee zij in de loop der jaren honderden hapjes, snacks, amuses, tapas, fingerfood en canapés heeft bedacht. De selectie van vijftig creatieve bites die Jean… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,50
  • Marc Declercq, Willem Asaert boeken
    Marc Declercq, Willem Asaert - Roger & Ik

    Roger Souvereyns is een van de invloedrijkste keukenchefs in de Belgische geschiedenis. Roger & Ik is het relaas van een carrière die al 65 jaar omspant. Meer dan veertig chefs en sommeliers getuigen hoe zijn uitzonderlijke talent, visionaire aanpak en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    60,00
  • Adri Moggré, Henny van de Kamp boeken
    Adri Moggré, Henny van de Kamp - Opa's kookboek voor opa's

    Koken als hobby Enkele reacties die je te horen krijgt na de uitspraak dat je hobby kok bent, zijn: -'Ik word al moe als ik eraan denk.' -'Zoals op de foto, krijg je het toch nooit.' -'Als ik een recept lees, ben ik halverwege alles al kwijt.' Dit boek dient… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Christel Schollaardt, Marianne Oosterop boeken
    Christel Schollaardt, Marianne Oosterop - Waar brunchen we dit jaar?

    Marianne Oosterop en Christel Schollaardt delen in dit zeer fraai vormgegeven boek alle ervaring die ze in meer dan 30 jaar koken voor vrienden en familie hebben opgedaan. Van eenvoudige broodjes tot een echte brioche, van een simpel soepje tot omelet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,75
  • Kees Raat boeken
    Kees Raat - Chocoladebijbel

    Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebberMet meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Chef Kok boeken
    Chef Kok - Mijn receptenboek

    In dit praktische receptenboek kun je al je favoriete recepten en gerechten op één plek noteren en bewaren. Recepten kom je overal tegen, en waar kan je al die lekkere recepten bewaren? Je raad het al. Mijn receptenboek! Het is een kwalitatief goed boek, dit… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,99