Kookboeken

  • Nicole Pisani boeken
    Nicole Pisani - Boter, botten, zout

    Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,95
  • Jessica Lek boeken
    Jessica Lek - Het Crock-Pot Boek

    Van salades tot toetjes, van stoofpotten tot spareribs; alles is lekkerder uit de Crock-Pot! En hij neemt werk uit handen. Je kunt gerust de deur uit, terwijl de Crock-Pot onverstoord zijn werk doet. Bij een Amerikaans gezin staan er soms wel 8 in de kast.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Karen Adler, Judith Fertig boeken
    Karen Adler, Judith Fertig - Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

    Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Felipe Fuentes, Ben Fordham boeken
    Felipe Fuentes, Ben Fordham - Taco's

    Taco's zijn het kloppende hart van de Mexicaanse keuken. Eenvoudig gezegd bestaat een taco uit een tortilla met vulling, salsa en garnering die samen voor een heerlijke smaaksensatie zorgen. Met dit boek kunt u de kleurrijke eetervaring van kleine taqueria's… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Sue Quinn boeken
    Sue Quinn - Heerlijke gerechten uit de oven

    Bakken in een braadslee is de makkelijkste manier om snelle, lekkere maaltijden in de oven te bereiden. In dit boek deelt Sue Quinn - expert op het gebied van de eenvoudige en betaalbare keuken - 70 fantasievolle recepten voor de dagelijkse maaltijden met u.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Peter Klosse boeken
    Peter Klosse - Wildbijbel

    Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Sophie Matthys boeken
    Sophie Matthys - Gehakt

    Gehaktrecepten die werkelijk iedereen lekker vindt! Gehakt is een echt blijvende topper in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en bovendien goedkoop. Maar evengoed is gehakt het perfecte ingrediënt om mee te experimenteren,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Martin Morales boeken
    Martin Morales - Andina

    De Peruaanse keuken is een van de modernste en tegelijkertijd oudste keukens ter wereld. Het hart van deze keuken ligt in het Andes-gebergte. Dit is de streek waar de moeder en grootmoeder van Martin Morales vandaan komen. Morales verzamelde traditionele… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Stéphanie de Turckheim boeken
    Stéphanie de Turckheim - Bakplaat

    - Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. - Omdat jij tijd hebt voor andere dingen, terwijl de oven het werk doet. - Omdat een bakplaatgerecht altijd een lekkere en kleurrijke maaltijd oplevert. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

    Nieuwe opvolger van Jamie in 30 minutenEén heerlijk gerecht in slechts een kwartier op tafel!We willen elke dag vers en gezond eten, maar hebben weinig tijd. Dat verklaart het enorme succes van Jamie in 30 minuten: in een half uur drie gangen op tafel. Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini boeken
    Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini - Het franse kookatelier

    Van madeleines en escargots tot coq au vin, vis, salades en stoofgerechten; en van chocolademousseline tot allerhande soorten verfijnd gebak. De klassieke Franse gastronomie spreekt tot de verbeelding en is de inspiratiebron van vele keukens en culinaire… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Kris Verburgh, Pauline Weuring boeken
    Kris Verburgh, Pauline Weuring - Het voedselzandloperkookboek

    Het officiële, door Kris Verburgh geautoriseerde kookboek Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie in 30 minuten

    We hebben allemaal wel 30 smoezen klaar om na een dag hard werken een kant-en-klaarmaaltijd uit het schap te trekken. Jamie is al die excuses zat en laat zien dat je binnen 30 minuten een fantastische, complete en verse maaltijd op tafel kunt zetten. 'Jamie in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Lisette Kreischer, Maartje Borst boeken
    Lisette Kreischer, Maartje Borst - Man.Eat.Plant.

    In Man.Eat.Plant. laten Lisette Kreischer en Maartje Borst zien hoe stoer groente kan zijn. Vegan voeding is dé culinaire beweging van het moment en het eten van de toekomst. Dit boek biedt een 180 graden groenteswing van al jouw favoriete comfort classics.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie Oliver - 5 ingredienten

    Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Sabine Koning boeken
    Sabine Koning - Cheesecake

    Je kunt tegenwoordig geen lunchroom of koffietent meer binnenstappen zonder dat deze befaamde taart op de menukaart staat. maar zelf cheesecake maken is ook zeer de moeite waard, zéker met de recepten van Guilty Pleasure-koningin Sabine Koning. Alle taarten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Machteld Smid boeken
    Machteld Smid - Curry's

    Curry is ‘hot’, en niet alleen vanwege de kruiden die erin zitten. Dat is ook niet zo vreemd, want het is een gemakkelijk eenpansgerecht, en door het gebruik van verse ingrediënten en veel groenten ook nog eens heel gezond! Je kunt er heerlijk zelf mee… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Sofie Chanou, Jorrit Van Daalen Buissant Des Amorie boeken
    Sofie Chanou, Jorrit Van Daalen Buissant Des Amorie - 100 snelle wereldrecepten

    In dit nieuwe kookboek 100 Snelle Wereldrecepten vind je allemaal eenvoudig te maken wereldgerechten. Laat je niet afschrikken door sommige tongbrekende exotische namen en wees niet bang dat je door het hele land moet reizen op zoek naar dat ene vreemde… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Sabrina Fauda-Rôle boeken
    Sabrina Fauda-Rôle - De keuken van A tot Z

    De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van 250 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit. Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    37,00
  • José Pizarro boeken
    José Pizarro - De keuken van Catalonië

    In dit prachtige kook- en genietboek doet José Pizarro verslag van zijn culinaire reizen door Catalonië en laat hij ons kennismaken met gerechten die de traditionele en de moderne Catalaanse keuken combineren. Zijn culinaire avonturen beginnen steevast op de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Danny Jansen, Patricia Snijders boeken
    Danny Jansen, Patricia Snijders - Airfryer

    Haal meer uit de airfryer met dit boek vol originele recepten, ideeën en tips. Want het populaire 'heteluchtfrituren' is niet alleen gezond, snel en handig, maar bovendien enorm veelzijdig. Denk naast frites en snacks eens aan heerlijk gegratineerde lasagne,… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Nina Olsson boeken
    Nina Olsson - Vega feest

    Vega feest van Nina Olsson is een vegetarisch kookboek voor sharing dinners; van soepen tot pizza’s, gebak en drankjes. Vega feest staat boordevol vegetarische gerechten voor elke feestelijke gelegenheid. Olsson toont aan dat je ook zonder vlees iets… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Vanessa Bedjaï-Haddad boeken
    Vanessa Bedjaï-Haddad - Lekker zonder suiker

    Kleine veranderingen helpen al bij het minder suiker gebruik of helpen zelfs om uiteindelijk volledig zonder toegevoegde suikers te leven. Je wordt geholpen om op een andere manier naar je eten te kijken om zo een gezonder patroon te ontwikkelen, uiteraard met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Het airfryer ideeënboek

    In een airfryer, ook wel heteluchtfriteuse genoemd, lukken uw aardappelchips, knapperige kipnuggets of dadels in een spekjasje net zo gemakkelijk en snel als een lekkere preischotel met kruidenkorst, kruidige falafel of chocodriehoekjes van filodeeg. Want… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Jeroen Wesselink boeken
    Jeroen Wesselink - Let's make BBQ great again

    Dit boek geeft je, naast de praktische informatie, meer dan 90 recepten. Recepten die passen bij verrassende momenten die er echt toe doen. Momenten die erom schreeuwen om je BBQ aan te steken. Van een Lazy Afternoon, Black Friday of Meatless Monday tot… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95