Kookboeken

  • Stichting Voedingscentrum Nederland boeken
    Stichting Voedingscentrum Nederland - Lust ik wel!

    Kruipen, lopen en praten leert je kind door te oefenen. Dat is met eten precies zo. Laat je kind zoveel mogelijk verschillende smaken proeven. Niet alles zal je kind meteen lekker vinden, maar oefening baart kunst. Dit kookboek van het Voedingscentrum begint… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Nicole Pisani boeken
    Nicole Pisani - Boter, botten, zout

    Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,95
  • Sophie Matthys boeken
    Sophie Matthys - Gehakt

    Gehaktrecepten die werkelijk iedereen lekker vindt! Gehakt is een echt blijvende topper in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en bovendien goedkoop. Maar evengoed is gehakt het perfecte ingrediënt om mee te experimenteren,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Karen Adler, Judith Fertig boeken
    Karen Adler, Judith Fertig - Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

    Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Alain Caron boeken
    Alain Caron - De bijbel van de Franse keuken

    De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennenMet meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Werner Drent boeken
    Werner Drent - Stamppotbijbel

    STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBERMet meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Stéphanie de Turckheim boeken
    Stéphanie de Turckheim - Bakplaat

    - Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. - Omdat jij tijd hebt voor andere dingen, terwijl de oven het werk doet. - Omdat een bakplaatgerecht altijd een lekkere en kleurrijke maaltijd oplevert. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Sifra Opstal, Jacintha Opstal boeken
    Sifra Opstal, Jacintha Opstal - Bak to Basic

    Laat je verleiden door de taarten van het seizoen, zoals een heerlijke rabarberkokostaart, frisse kersenvlaai, verrukkelijke carrotcake of sweet pumpkin pie. Wil je wat kleins? Zoals een bliss ball of bonbons? Of iets hartigs voor de picknick? Dit boek geeft… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Aretha Waal, Martha Waal, Moreen Waal boeken
    Aretha Waal, Martha Waal, Moreen Waal - Surimam cooking 2

    De SuriMAMs zijn terug: in SuriMAM Cooking 2 delen de zussen Moreen, Aretha en Martha Waal heerlijke verse en gezonde Surinaamse gerechten, met een overvloed aan kruiden en groenten. Dit kookboek staat boordevol Surinaamse gerechten van nu die iedereen zelf… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Robyne Tops boeken
    Robyne Tops - Help! Een Vegan in huis!

    De bedoeling van dit boek is dat het makkelijker wordt om voor al je geliefden te koken zonder extra potjes te moeten maken. Dit betekend dat bij elk hoofdgerecht een pictogram staat van het soort vlees/vis dat lekker is bij dit gerecht zodat je dit er… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,99
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie in 30 minuten

    We hebben allemaal wel 30 smoezen klaar om na een dag hard werken een kant-en-klaarmaaltijd uit het schap te trekken. Jamie is al die excuses zat en laat zien dat je binnen 30 minuten een fantastische, complete en verse maaltijd op tafel kunt zetten. 'Jamie in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Kris Verburgh, Pauline Weuring boeken
    Kris Verburgh, Pauline Weuring - Het voedselzandloperkookboek

    Het officiële, door Kris Verburgh geautoriseerde kookboek Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Juglen Zwaan boeken
    Juglen Zwaan - De receptenwijzer-De maaltijdwijzer (set)

    Het is auteur Juglen Zwaan wederom gelukt een 'compleet' boek te maken: De receptenwijzer, zijn derde boek. Eerder zijn verschenen De supplementenwijzer (2013) en De voedingswijzer (2017). De titels van zijn boeken zeggen alles over de inhoud. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    51,00
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie Oliver - 5 ingredienten

    Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

    Nieuwe opvolger van Jamie in 30 minutenEén heerlijk gerecht in slechts een kwartier op tafel!We willen elke dag vers en gezond eten, maar hebben weinig tijd. Dat verklaart het enorme succes van Jamie in 30 minuten: in een half uur drie gangen op tafel. Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Niki Segnit boeken
    Niki Segnit - Kookbijbel

    De Kookbijbel is de langverwachte opvolger van De smaakbijbel: even handig en ingenieus, maar vooral ook net zo’n feest om te lezen als zijn beroemde voorganger.‘De Kookbijbel is een praktisch handboek, bedoeld om creatieve koks hun eigen recepten te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    45,00
  • Laura de Grave, Jan Bartelsman boeken
    Laura de Grave, Jan Bartelsman - De varende chef

    Vijfentwintig jaar geleden opende chef Martin met zijn vrouw Marjan een restaurant in een kleine boerderij in Giethoorn. Inmiddels heeft De Lindenhof twee Michelinsterren en is een dorp op zichzelf geworden. Met een Nationaal Park als achtertuin, aangelegen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    75,00
  • Sabrina Fauda-Rôle boeken
    Sabrina Fauda-Rôle - De keuken van A tot Z

    De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van 250 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit. Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    37,00
  • Jeroen Meus boeken
    Jeroen Meus - Winterkost

    Winter is coming. Vul het brandhout aan, zet de oven op 180 °C en steek de vuren aan. In Winterkost gaat Jeroen koudefronten en winterdips te lijf met 75 nieuwe recepten, voor ontbijt, brunch, lunch, diner of een onverwachte koffieklets. Want geen winter… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Timothy d'Offay boeken
    Timothy d'Offay - Puur genieten van thee

    Van matcha tot oolong: de beste bereidingsmethoden en de heerlijkste recepten met losse thee. Losse thee wordt alsmaar populairder. Behalve dat bladthee gewoon veel lekkerder smaakt dan de theezakjes uit de supermarkt, bevat hij geen toegevoegde suikers en zit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • De geheimen van de mediterrane keuken

    Oil & Vinegar verzamelde haar 40 favoriete pasta- en pizzarecepten. Spaghetti carbonara, Ravioli al Limone e Carciofi, pizza margarita... alles op smaak gebracht met een bijpassende olijfolie, een lekkere pesto of heerlijke kruiden.Volle, rijke smaken en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,99
  • Myllymaki Groente

    Iedere groente verdient het om met de juiste techniek en met zorg en respect te worden bereid. Groente bevat Tommy's persoonlijke favorieten. Recepten die hij steeds weer maakt, eten dat hij thuis bereidt en smaken die steeds terugkomen in zijn restaurants. (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Vanessa Bedjaï-Haddad boeken
    Vanessa Bedjaï-Haddad - Lekker zonder suiker

    Kleine veranderingen helpen al bij het minder suiker gebruik of helpen zelfs om uiteindelijk volledig zonder toegevoegde suikers te leven. Je wordt geholpen om op een andere manier naar je eten te kijken om zo een gezonder patroon te ontwikkelen, uiteraard met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Nargisse Benkabbou boeken
    Nargisse Benkabbou - Casablanca

    Eenvoudige en uitnodigende recepten waarin de traditionele Marokkaanse kookkunst wordt gecombineerd met verfrissende, eigentijdse inzichten De afbeeldingen op het voor- en achterplat zijn Berberse fibula's. Deze sierspelden, die van oorsprong werden gebruikt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Guillaume Marinette boeken
    Guillaume Marinette - Stokbrood

    Met de recepten in dit boek zet je in no time de heerlijkste hapjes met (stok)brood op tafel. Heel geschikt voor een lunch, of als hapje bij de borrel. Alle gerechtjes zijn bovendien eenvoudig te bereiden en ideaal om te delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99