Kookboeken

  • Wei-Wai Lee boeken
    Wei-Wai Lee - Glutenvrij en lactosevrij Chinees

    Dit boek geeft u de mooiste recepten uit China. Gerechten die zo onmogelijk leken, maakt u nu zeer gemakkelijk in uw eigen keuken. Alle gerechten zijn glutenvrij en/of lactosevrij. U kunt kiezen uit een dimsum maaltijd, Chinese hoofdgerechten of een lekkere… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    35,98
  • Hella Van Laer boeken
    Hella Van Laer - Breek met hoe je eet

    Afvallen is makkelijk. Het enige wat je moet doen, is je brein ervan overtuigen dat je ook anders kunt eten. Want het gaat niet om wát je eet, maar hóé je eet. Klinkt simpel? Dat is het eigenlijk ook. In Breek met hoe je eet legt voedingswetenschapper en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Heel Holland Bakt Kinderbakboek

    In het Heel Holland Bakt Kinderbakboek vind je de allerleukste bakrecepten om vóór en mét kinderen te maken. Samen koekjes bakken, een over-de-top verjaardagstaart voor een kinderfeestje of een lekkere (gezonde) traktatie voor in de klas. Leuk om te doen,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Nina de Bruijn, Elise Gruppen boeken
    Nina de Bruijn, Elise Gruppen - Chickslovefood

    Elise Gruppen en Nina de Bruijn leerden elkaar kennen in de collegebanken van hun masterstudie journalistiek. Ze gingen een appartement delen, waardoor ze ook elkaars liefde voor koken ontdekten. Samen startten ze in 2011 het foodblog Chickslovefood.com, wat… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • WW (Weight Watchers) boeken
    WW (Weight Watchers) - WW - 365 dagen

    365 inspirerende menu's mét SmartPoints® waardenUnieke verzameling WW receptenHet hele jaar gezond genieten! (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie kookt Italië

    Jamie Oliver keert met Jamie kookt Italië terug naar zijn culinaire roots. Want er is nog zo veel te ontdekken. Jamie kookt Italië bevat meer dan 140 van de allerbeste Italiaanse recepten, die allemaal aan de Jamie-standaard voldoen. Overheerlijk,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Wilma Van Grinsven-Padberg boeken
    Wilma Van Grinsven-Padberg - Olijfolie!

    Olijfolie is een van de gezondste en oudste oliën en het gebruik ervan neemt wereldwijd toe. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt en dat olijfolie meer gewaardeerd wordt!In haar boek,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Dorien Holla boeken
    Dorien Holla - Eten uit de kom

    Maaltijden uit een kom - oftewel foodbowls - zijn superrelaxed. In dit nieuwe boek vind je de lekkerste bowlgerechten uit alle windstreken, voor elk moment van de dag en voor alle wensen en stemmingen (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Anas Atassi boeken
    Anas Atassi - Sumak

    Sumak is een ode aan de klassieke en moderne keuken van Syrië. Dit kookboek bevat ruim tachtig recepten, geïnspireerd op de familierecepten van Anas Atassi. Van het traditionele weekendontb? t dat h? vaak at in de tuin b? z? n oma, tot de mezze die z? n… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Trine Hahnemann boeken
    Trine Hahnemann - Kopenhagen Food

    Kopenhagen Food is méér dan alleen een kookboek! Kopenhagen Food toont de veelzijdigheid van de eetcultuur van Kopenhagen. De bakkers, markten, café's en bars, de wereldberoemde restaurants, de tradities en de lokale geheimen: Kopenhagen heeft enorm veel te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia boeken
    Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia - 365 wijnen die je geproefd moet hebben

    Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid is er wel een wijn te vinden. Rood, wit of rosé - aan keuze geen gebrek. Maar wat zijn nu de echte 365 klassiekers die op je bucketlist zouden moeten staan?Op deze en vele andere vragen geeft dit boek een antwoord.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Natalie Savona boeken
    Natalie Savona - I love juices & smoothies

    Drink u gezond en voel u goed met deze heerlijke recepten voor sappen en smoothies. Meer dan 100 creatieve recepten met een grote diversiteit aan verse ingrediënten. Deze complete handleiding voor de juicer behandelt alle basisinformatie die u nodig heeft om… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Matthias F. Mangold boeken
    Matthias F. Mangold - Basic Cookbook

    Basic Cookbook van Matthias Mangold is het eerste en laatste kookboek voor beginners, gevorderden en andere liefhebbers van goed en simpel eten. In Basic Cookbook worden vijftig populaire gerechten door middel van eenvoudige en mooie infographics stap voor… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Brakkee Jos boeken
    Brakkee Jos - Vóór de bel gaat

    Het idee om te koken met de tijd om mensen te ontvangen is ontstaan toen ik voor het eerst alleen moest koken voor een groepje kennissen. Sta je de wijn aan te pakken of de bloemen in een vaas te zetten terwijl het vlees taai wordt. Vervolgens is er geen tijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,49
  • Tom Staal, Ralph Bond boeken
    Tom Staal, Ralph Bond - Het geheim van Bond en Smolders

    Bond & Smolders is een begrip in Utrecht en ver daarbuiten. De broden reizen letterlijk door het hele land. Voor de bakkerij van Ralph Bond en Patty Smolders staan elk weekend rijen voor de deur. Utrechters komen hier voor de geheimen van hun brood en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Tom Kerridge boeken
    Tom Kerridge - Afvallen met Tom Kerridge

    Het is onmogelijk een dieet vol te houden wanneer het eten dat je mag eten saai is en niet goed vult. Daarom ontwikkelde Tom Kerridge tientallen heerlijke, verzadigende recepten die geweldig zijn om te koken en te eten, én waarmee je gewicht kunt verliezen.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Steffi Haazen boeken
    Steffi Haazen - Ten minste houdbaar tot

    HOEVEEL WATER MOET JE DAGELIJKS DRINKEN?IS SPELTBROOD GEZONDER DAN TARWEBROOD?KUN JE TE VEEL VITAMINEN BINNENKRIJGEN?HOE VEILIG ZIJN ZOETSTOFFEN?IS APPELSAP EVEN SLECHT ALS FRISDRANK?ZIJN E-NUMMERS SCHADELIJK VOOR JE LICHAAM?WAAROM MOET JE EIEREN MET DE PUNT… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Anja Dunk boeken
    Anja Dunk - Strudel + Knödel

    Strudel + Knödel laat zien dat de Duitse keuken veel meer is dan alleen Sauer kraut en Schwärzwalder Kirsch. De gerechten van Anja Dunk zijn eigentijds, zacht gekruid en vol van smaak. Van volkoren karnemelkwafels en met karwijzaad geroosterde bieten tot… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,50
  • Nannet van der Ham boeken
    Nannet van der Ham - Het SuperMarkt Dieet

    Wil je een paar kilo kwijt? Een krachtiger lijf? Een vitale uitstraling? Haal je boodschappen waar je ze altijd haalt, reserveer een half uur per dag, dan zijn over twee weken je 3 wensen vervuld.• Wil je een paar kilo kwijt? • Een krachtiger lijf? • Een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Chez Léon, une friture bruxelloise (NL)

    Dit boek vertelt de geschiedenis van de familietak Vanlancker, erfgenaam van de 6de generatie van het restaurant "Chez Léon". Het volgt de atypische levensloop van een man, de huidige zaakvoerder "Mr. Rudy", die in de tijdsspanne van een mensenleven van deze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,00
  • Wendy Mijnheer boeken
    Wendy Mijnheer - De Ontbijtmythe

    De Ontbijtmythe (een recepten en gezondheidsboek) beantwoord alle vragen over de eerste maaltijd van de dag. Moet je nu wel of niet ontbijten en wanneer? En wat kun je dan het beste wel en niet eten?De Ontbijtmythe is een handboek om te leren ontbijten met… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Olivia Wong boeken
    Olivia Wong - #Klein

    #KLEIN slanksucces voor de kleine vrouw In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen.?Ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de caloriebehoefte van de kleine vrouw. Dit was mijn drive om dit (kook)boek te schrijven. Ik help je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Rebecca Seal, John Vincent boeken
    Rebecca Seal, John Vincent - LEON Happy One-Pot

    LEON, de maker van natuurlijk fastfood, heeft in dit boek meer dan 100 eenvoudige maar heerlijke recepten voor hoofdgerechten verzameld die u kunt klaarmaken in slechts één pan, braadslee of ovenschaal. Van pastagerechten en geurige visschotels tot… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Roel van Kollem boeken
    Roel van Kollem - Schmeckt mir ganz gut

    Met dit kookboek vervult Roel van Kollem een wens van zijn Joods-Duitse moeder, Eva Wolff. Zij wilde haar kleinkinderen haar recepten nalaten. In `Schmeckt mir ganz gut' geeft hij recepten die opvallen door de grote aandacht voor het detail. Er worden vaak… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Jonathan Klaassen boeken
    Jonathan Klaassen - Voedsel voor je geest

    Voedsel voor je geest van Jonathan Klaassen ontkracht de voedselhypes van dit moment en is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezonde voeding en een betrouwbare onderbouwing. Voedsel voor je geest van Jonathan Klaassen ontkracht de voedselhypes… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00