Kookboeken

  • Kees Raat boeken
    Kees Raat - Chocoladebijbel

    Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebberMet meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Caroline Bretherton boeken
    Caroline Bretherton - Pasta 2.0

    Pasta 2.0 neemt je mee in de veelzijdige wereld van pasta's en noodles. Van Duitse spätzle en Aziatische noodles tot Italiaanse ravioli: alles passeert de revue.Pasta 2.0 neemt je mee in de veelzijdige wereld van pasta's en noodles. Van Duitse spätzle en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Guillaume Marinette boeken
    Guillaume Marinette - Bladerdeeg

    Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met bladerdeeg. Van stervormige flammkuchen en courgette-mozzarella-bloemetjes tot zonnetaart met camembert en maanzaad-citroenhartjes. Je maakt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Kim Vercoutere, Tine Tomme boeken
    Kim Vercoutere, Tine Tomme - Soul Kitchen

    Kim Vercoutere en Tine Tomme koken al jaren plantaardig en suikervrij, met biologische ingrediënten die zo vers en lokaal mogelijk zijn. In dit basiskookboek verwoorden ze hun visie met simpele recepten die door het hele gezin gewaardeerd worden, en mooie… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Sonja Bakker boeken
    Sonja Bakker - Slimmer Slank met Sonja

    Slimmer Slank met Sonja is een boek met 8 weekmenu's en heerlijke, gezonde en vooral budgetrecepten. Heel goed voor je huishoudboekje! Boordevol creatieve weekmenu’s, recepten en talrijke afvaltips. Acht weken lang gegarandeerd gezond leven, pure zuurstof… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Katelijne Mannaerts boeken
    Katelijne Mannaerts - De natuur op je bord

    Zomerse bloemen, winters theegenot ... wildplukken het hele jaar rond. "De natuur op je bord” is een feest voor liefhebbers van eten uit de natuur. Daar waar de meeste boeken niet veel verder gaan dan brandnetelsoep en kamillethee, biedt dit boek een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Danny Jansen, Patricia Snijders, Food in Media boeken
    Danny Jansen, Patricia Snijders, Food in Media - Vega lekker

    Ben jij even goed bezig! Meer plantaardige voeding op je menu heeft grote voordelen voor je lijf, het klimaat, de oceanen en voor de dieren. En ook voor je plezier in eten, want dit boek bewijst dat vega gevarieerder, verrassender en creatiever kan.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Diverse boeken
    Diverse - Heel Holland Bakt - Mijn bakboek

    Maak je enige, echte, eigen bakboek met Heel Holland Bakt! Al je favoriete bakrecepten verzameld in één mooi boek, met ruimte voor persoonlijke notities en herinneringen. Daarnaast handige baktips en inspiratie van Heel Holland Bakt, zoals ideeën voor… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Mariëlla Beukers boeken
    Mariëlla Beukers - Wijnkronieken

    Aan de hand van verschillende thema’s beschrijft dit boek op boeiende en toegankelijke wijze de eeuwenlange relatie die Nederlanders hebben met wijn, van de Romeinen tot de 21e eeuw. Niet als een droge, chronologische opsomming van feiten, maar in levendige… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent boeken
    Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent - Leon

    Iedereen houdt van lekker eten, maar niemand doet na die tijd graag de afwas. Dat probleem wordt opgelost met deze fantastische eenpansgerechten, een verzameling uit Leons bekroonde kookboeken, variërend van stoof uit de voorraadkast en Johns Thaise curry tot… (Harde kaft)

    Lees meer...
      8,99
  • Jord Althuizen, Kasper Stuart boeken
    Jord Althuizen, Kasper Stuart - Black Smoke

    Écht indruk maken met de BBQ? Dan is special edition BBQ boek Black Smoke van Jord Althuizen en Kasper Stuart hét boek voor jou. Naast blow-your- socks-off recepten voor grill of smoker, ook award winning cocktails van Belgiums Best Bartenders, een goede… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - On the go

    On the go: 49 heerlijke meeneemrecepten van Rens Kroes Op veler verzoek komt Rens Kroes, bekend van Powerfood en Powerfood – Van Friesland naar New York nu met heerlijke meeneemgerechten. Ontbijtjes on the go; inspiratie voor je lunchtrommel; heerlijke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,99
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - Powerfood - Van Friesland naar New York

    Meer Powerfood: van Friesland naar New York Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Tony Kitous boeken
    Tony Kitous - Comptoir Libanais - Feest!

    Comptoir Libanais - Feest! staat boordevol traditionele en vernieuwende recepten uit het Midden-Oosten waarmee je moeiteloos een feestelijke maaltijd kunt bereiden voor vrienden en familie. Tussen de ruime collectie aan recepten voor ontbijt, lunch, diner,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Gert Crum boeken
    Gert Crum - Le domaine de la Romanée-Conti editie 2018

    Een magistraal boek over de mythische wijn van Le Domaine de la Romanée-Conti Romanée-Conti is een van 's werelds meest bekende en begeerde wijnen. De bekende wijncriticus Clive Coates kroont Romanée-Conti zelfs tot ‘de zeldzaamste, duurste en meestal ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    100,00
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - Rens mijn lifestyle guide

    Food is mijn passie, na een reeks kookboeken is dat vast geen verrassing. Maar voor een écht gezond en gelukkig leven zijn meer factoren belangrijk. In RENS - Mijn lifestyle guide, neem ik je mee in mijn bewuste, positieve levensstijl. Hoe ziet mijn ochtend… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Super soepen

    Krachtige bouillons, koolhydraatarme soepen, soep-in-een-mok & meer Gezond en lekker kan zo eenvoudig zijn. Maak deze nieuwe supersoepen, want soep is een echte alleskunner! Soep geeft ons energie en kan verwarmend of verfrissend zijn. En het is ontzettend… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Dana Frank, Andrea Slonecker boeken
    Dana Frank, Andrea Slonecker - Wine Food

    De nieuwe generatie wijndrinkers en chefs ontdekken graag een breder scala aan wijnen die perfect matchen met hun favoriete gerechten. In WineFood hebben sommelier Dana Frank en chef-kok Andrea Slonecker,/b> zich laten inspireren door heerlijke en betaalbare… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,99
  • Nadia Zerouali, Samira Dahmani boeken
    Nadia Zerouali, Samira Dahmani - Couscous

    ELKE DAG COUSCOUSDAG! Met Couscous laten Nadia Zerouali en Samira Dahmani hun liefde voor couscous maar al te graag aan je proeven. Ze geven zestig toprecepten uit hun Couscousbar prijs; van gekruide couscous met pulled lamsvlees en een topping van geroosterde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Aya Nishimura boeken
    Aya Nishimura - Basisboek Japan

    In dit Basisboek Japan maak je op een relaxte manier kennis met Japans koken. De Japanse keuken staat bekend om zijn verfijnde techniek en uiteenlopende smakenpalet. Maak kennis met de verschillende toepassingen van miso, maak de heerlijkste ramen en leer hoe… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Greg Malouf, Lucy Malouf boeken
    Greg Malouf, Lucy Malouf - Suqar

    Na het succes van 'Vegarabia' komen Greg en Lucy Malouf met een nieuw kookboek over de Midden-Oosterse keuken, ditmaal boordevol zoet: 'Suqar'. 'Suqar' (Arabisch voor 'suiker') bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit het Midden-Oosten, variërend van pudding… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,95
  • Joke Reijnders boeken
    Joke Reijnders - Vegan voor Dummies

    Een veganist eet geen voedingsmiddelen die van dieren afkomstig zijn. Dat betekent niet alleen dat er geen gerechten met vlees of vis op tafel komen, maar ook geen eieren, zuivel of honing. In Vegan voor Dummies vind je tientallen recepten voor lekkere en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Delicious.magazine boeken
    Delicious.magazine - Delicious. elke dag bijzonder!

    In delicious. elke dag bijzonder! geeft het delicious.-team inspiratie voor de lekkerste gerechten voor ieder moment van de dag. Origineel, gezond, en vooral heel erg lekker… De gerechten zijn snel klaar of goed voor te bereiden, op de ochtend of avond zelf… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,99
  • Peter van Berckel boeken
    Peter van Berckel - Tsukémono

    In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    28,95
  • Madeline Puckette, Justin Hammack boeken
    Madeline Puckette, Justin Hammack - Wine Folly Masterclass

    Wine Folly Masterclass is de uitgebreidere wijngids en zit bomvol nieuwe informatie voor wijnliefhebbers. Wine Folly Masterclass is een must-have voor alle vinologen en liefhebbers die hun wijnkennis op een leuke en praktische manier willen vergroten. De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99