Kookboeken

  • Gido Van Imschoot boeken
    Gido Van Imschoot - Wegwijs in wijn

    Wegwijs in wijn geeft in heldere en klare taal antwoorden op vragen van wijnliefhebbers. Hoe wordt wijn gemaakt? Wat is het verschil tussen biologische en natuurwijn? Hoe leer je de verschillende smaken van wijn onderscheiden? Waar let je op bij het ruiken aan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Arvid C. Bergström boeken
    Arvid C. Bergström - Proef Bier

    Genomineerd voor de GOUDEN PINT 2015 Proef Bier van kok en biersommelier Arvid Bergström, in zijn eerst verschenen boek 'Proef BIER' combineert hij 36 voornamelijk Nederlandse en Belgische bieren met 36 gerechten, met tips om gerechten naar eigen smaak aan te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Wim Ballieu boeken
    Wim Ballieu - Balls & Glory

    Tv-chef Wim Ballieu staat al enkele jaren bekend om zijn hemels gevulde gehaktballen. Als boerenkleinzoon en zoon van een slager is hij helemaal thuis in het ambacht van vlees bereiden.Hij raakte al snel gefascineerd door slowfood en artisanale technieken en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,50
  • Michael Greger, Gene Stone boeken
    Michael Greger, Gene Stone - Hoe overleef je?

    De meeste oorzaken van vroegtijdig overlijden kunnen voorkomen worden door eenvoudige veranderingen in levensstijl en dieet. In de besteller Hoe over leef je? vertelt de Amerikaanse arts Michael Greger over het enige wetenschappelijk bewezen dieet dat zowel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Rudolph van Veen boeken
    Rudolph van Veen - Rudolph's Bakery

    Het gevoel van het tv-programma in boekvorm! Het 24Kitchen-programma Rudolph's Bakery is het eerste Nederlandse tv-programma waarin bakken - zowel zoet als hartig - centraal staat. Alle bakrecepten van Rudolph van Veen zijn nu gebundeld in een prachtig en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,95
  • Weight Watchers boeken
    Weight Watchers - Weight Watchers scheurkalender 2018

    Op elk blaadje van deze prachtige kalender vind je een van onze heerlijkste Weight Watchers-recepten.Zo zit er voldoende gezonde variatie in je menu en krijg je instant inspiratie voor elk seizoen...Smakelijk!- De lekkerste scheurkalender voor jouw keukenmuur-… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Laura Santtini boeken
    Laura Santtini - Puur Pasta

    Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van 's werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en gezonde en lekkere voeding en bovendien schrijfster van vele bekroonde culinaire bestsellers. Haar inspiratie en passie vond zij in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Nigella Lawson boeken
    Nigella Lawson - Bij mij aan tafel

    Voor Nigella Lawson, de koningin van de thuiskeuken, draait eten om herinneringen, 'Bij mij aan tafel' is daar een afspiegeling van. Het bevat recepten van de gerechten die ze at in haar jeugd, het eten dat ze bereidt voor vrienden en familie, kortom:… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Nicolaas Klei boeken
    Nicolaas Klei - Omfietswijngids 2018

    In deze spiksplinternieuwe, bomvolle Omfietswijngids onthult Nicolaas Klei de 349 Omfietswijnen van 2018. Of, zoals hij zelf schrijft:‘Volgens de gezondheidspolitie krijg je al ruggenmergtering als je alleen maar denkt aan een fles wijn, en wie daadwerkelijk… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Natalie Bradley boeken
    Natalie Bradley - Bowl Food

    Languit op de bank of aan tafel met een groep vrienden: bowl food - van soepen tot salades en van roerbakschotels tot stoofgerechten - is ideaal voor informeel eten en past bij de manier waarop we nu leven.Bovendien is het erg praktisch: met een kom in de ene… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Muriel Brunswig-Ibrahim boeken
    Muriel Brunswig-Ibrahim - De smaak van Marrakesh

    De smaak van MarrakeshDe echte Marokkaanse keuken Marokko is een luilekkerland voor liefhebbers van lekker eten. Haute cuisine en volkskeuken komen er bij elkaar. Arabische, Europese, Afrikaanse en Berberinvloeden smelten er samen en leveren een heerlijke,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Makkie Mulder boeken
    Makkie Mulder - delicious. Altijd feest

    Makkie Mulder: 'Wat een heerlijk idee dat de recepten uit dit boek zullen bijdragen aan mooie momenten. Die je viert met een - klein of groot - fijn gezelschap. Waar je met plezier aan terug zult denken. Aan fijne dagen, aan relaxte avonden met delicious. eten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Rick van den Broek, Jan Lokhorst boeken
    Rick van den Broek, Jan Lokhorst - Flavors of Bonaire NL

    Ontdek de smaak van een uniek Caribisch eiland.Na bijna 10 jaar op Bonaire te hebben gewoond en gewerkt hebben Rick en Kim van den Broek hun culinaire kennis en ervaring opgeschreven in dit geweldige kookboek. In het boek Flavors of Bonaire wordt verteld over… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Arvid C. Bergström boeken
    Arvid C. Bergström - Bier aan tafel

    Bier aan Tafel is het tweede kookboek van internationaal biersommelier en kok Arvid Bergström. Meer dan 50 gerechten, elk in een "foodpairing" met een mooi bier. Bij de meeste recepten wordt een tweede bier gekozen, met tips hoe je het gerecht eenvoudig kunt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,50
  • Constan Heestermans, Marije Sietsma boeken
    Constan Heestermans, Marije Sietsma - Koken met karamel

    Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner.Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Yvon Jaspers boeken
    Yvon Jaspers - De keukentafel van het Noorden

    In De keukentafel van het Noorden toont Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar, puur en vooral heerlijk eten. Geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Lisa Nieschlag, Lars Wentrup boeken
    Lisa Nieschlag, Lars Wentrup - New York Kerstmis Bakboek

    Kerst in New York. Slenteren door een hagelwit Central Park, shoppen in de prachtig versierde straten, relaxen met de heerlijkste lekkernijen. Met dit boek haal je de New Yorkse kerst in huis. Of je nu wegzwijmelt bij de mooie foto's of in de keuken aan de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Dhan Tamang boeken
    Dhan Tamang - Coffee Art

    Leer met dit boek meer dan 60 koffiepatronen maken, van een eenvoudig hart tot een babyccinovarken in 3D. Met de eenvoudige, volledig geïllustreerde instructies van een van de meest gerenommeerde lattekunstenaars ter wereld zult u uw vrienden en familie al… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Sevtap Yüce boeken
    Sevtap Yüce - Turks tafelen

    In Turks tafelen neemt Sevtap Yüce je mee naar haar roots en beschrijft ze de gerechten die de Turkse keuken zo bijzonder maken. Van eenvoudig streetfood dat op straat altijd het beste smaakt, tot op houtvuur gebakken brood, verse salades en uitgebreide… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Maria Lam, Julie Ng boeken
    Maria Lam, Julie Ng - Maancake & Jasmijn -100 geheime recepten van Chinese moeders

    Wat is het geheim van een heerlijke noedelsoep? Wanneer eet je Chinese maancakes? Welke verschillende dumplings zijn er en hoe vouw je ze? Wat is het lievelingsgerecht van theesommelier Amanda Yiu en hoe maak je het prijswinnende dessert van chefkok Eveline… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Christelle Huet Gomez boeken
    Christelle Huet Gomez - Kruimeltaart

    De lekkerste kruimeltaart maak je natuurlijk zelf! Met de recepten uit Kruimeltaart zet je binnen no time de lekkerste kruimeltaarten op tafel! Zelfgemaakte kruimeltaartZelf kruimeltaart maken is natuurlijk het allerlekkerst. Met de recepten uit Kruimeltaart… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Giovanna Torrico boeken
    Giovanna Torrico - Italiaans easy

    Italiaans eten was nog nooit zo makkelijk! Met de makkelijke Italiaanse recepten uit Italiaan Easy maak je de lekkerste Italiaanse gerechten.Makkelijke Italiaanse receptenDe Italiaanse keuken blijft een favoriet van velen. Met de makkelijke Italiaanse recepten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • 101 ballen

    Wie is er nou niet gek op gehaktballen? Comfortfood dat in de meest uiteenlopende variaties over de hele wereld wordt gegeten. Dit boek is een ode aan de gehaktbal in al zijn verschijningsvormen: van de bekende ballen van vlees tot verrassende ballen met vis… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Miljuschka Witzenhausen boeken
    Miljuschka Witzenhausen - Miljuschka's Street Food Vietnam

    In het 24Kitchen-programma Miljuschka's Street Food Vietnam reist Miljuschka van het noorden naar het zuiden van Vietnam. In dit schitterende boek doet ze uitgebreid verslag van haar reis. Het is een culinaire ontdekkingsreis door het veelzijdige en kleurrijke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt, Vera Wisse boeken
    Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt, Vera Wisse - Eet als een atleet

    Pasta, eieren, eiwitpoeders, supplementen en shakes. Hoe zit het nu echt met sportvoeding en wat kun je het beste eten om het maximale uit je sportprestaties te halen?Pasta, eieren, eiwitpoeders, supplementen en shakes. Hoe zit het nu echt met sportvoeding en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    23,50