Kookboeken

 • Mascha Lammes boeken
  Mascha Lammes - Wereldbroodjes

  In Denemarken eet je Smorrebrod, in Suriname een Broodje Bakkeljauw en in New York een Hotdog. Minder bekend zijn de Japanse Katsu Sando, de Zuid-Afrikaanse Bunny Chow en de Turkse Balik Ekmek.Mascha Lammes verzamelde vijftig van de lekkerste broodjesrecepten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gitte Brugman boeken
  Gitte Brugman - Foodtocht door Friesland

  Foodtocht door Friesland is een gids langs boeren en telers, producenten en aanbieders van streekproducten. Hij geeft niet alleen een beeld van hun producten, maar ook van de (eet)gelegenheden en winkels die deze producten aanbieden. Daarnaast geeft de gids… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jan Borms boeken
  Jan Borms - Peperkoek

  Peperkoek. Misschien eet je het als tussendoortje. Of past het bij je favoriete theemoment? Bij anderen prijkt er elke ochtend nog peperkoek op de ontbijttafel. Peperkoek zit diep gebakken in onze cultuur. Het is een oud en bekend gebruik om met Pasen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Annabel Karmel boeken
  Annabel Karmel - De maaltijdplanner voor baby's en peuters

  Met vernieuwende recepten en deskundige adviezenIn dit boek vind je meer dan 200 heerlijke recepten, overzichtelijke maaltijdplanners, handige tips en onmisbare adviezen. Annabel Karmel is nog altijd de meest verkochte Britse kinderkookboekenauteur en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Genevieve Taylor boeken
  Genevieve Taylor - MasterChef Streetfood wereldwijd

  Met bijdragen van MasterChef-winnaars Andy Allen (Australië), Tim Anderson (GB), Dhruv Baker (GB), Marc Boissieux (Frankrijk), Ping Coombes (GB), Christine Ha (VS), Anders Halskov-Jensen (Denemarken), Adam Liaw (Australië), Luca Manfè (VS), Brent Owens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Louise Cheadle, Nick Kilby boeken
  Louise Cheadle, Nick Kilby - Matcha

  Dit boek vertelt u alles wat u moet weten over matcha, het unieke groene-theepoeder dat door teapigs liefkozend 'een superheld van een thee' wordt genoemd. Lees over de geschiedenis van deze bijzondere groene thee, waaronder de intrigerende Japanse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sandra Alvarez boeken
  Sandra Alvarez - Sabor sabor!

  ?Een verrassend modern Spaans kookboek met prachtige fotografie dat je direct uitnodigt om te gaan koken. Sandra Alvarez ontdekte bij MasterChef Holland dat haar Spaanse recepten veel waardering kregen. Zij besloot haar traditionele familierecepten - van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Tim Webb, Stephen Beaumont boeken
  Tim Webb, Stephen Beaumont - Bier - de wereldatlas

  Bier - De wereldatlas, de ultieme gids voor wereldbieren, geeft de stand van zaken van de bier-revival in meer dan 100 landen: van de Scandinavische volksbieren tot Real Ale in de West-Kaap, authentiek Tsjechisch lagerbier in Hanoi en me fruit doortrokken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ulrike Lowis boeken
  Ulrike Lowis - Alles over koffie

  Alles over koffieVoor liefhebbers is koffie een favoriete drank, levenselixer en pure lust tegelijk. Dit compacte handboek vertelt het fascinerende verhaal van het zwarte goud en geeft u informatie over de diverse soorten, de oogst, de verwerking en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Peter Roberts, Shelley Evans boeken
  Peter Roberts, Shelley Evans - Paddenstoelen

  Paddenstoelen zijn geheimzinnig, kleurrijk en soms wonderlijk gevormd. Deze gespecialiseerde organismen zijn een onmisbaar onderdeel van de grote cyclus van alle leven. Ze komen vrijwel overal voor en onderhouden een symbiotische relatie met meer dan 90… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Casper André Lugg, Martin Ivar Hveem Fjeld boeken
  Casper André Lugg, Martin Ivar Hveem Fjeld - Zuurdesem

  'Wat mij betreft het mooiste en duidelijkste boek over zuurdesembrood dat ik tot nu toe ben tegengekomen.' - Eke Mariën'Wat een waanzinnig goed boek. Veel kennis, fijne recepten, mooie foto's. Voor ervaren en onervaren bakkers.' - kookboekennieuws.nlDe jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gido Van Imschoot boeken
  Gido Van Imschoot - Wegwijs in wijn

  Wegwijs in wijn geeft in heldere en klare taal antwoorden op vragen van wijnliefhebbers. Hoe wordt wijn gemaakt? Wat is het verschil tussen biologische en natuurwijn? Hoe leer je de verschillende smaken van wijn onderscheiden? Waar let je op bij het ruiken aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Makkie Mulder boeken
  Makkie Mulder - delicious. Altijd feest

  Makkie Mulder: 'Wat een heerlijk idee dat de recepten uit dit boek zullen bijdragen aan mooie momenten. Die je viert met een - klein of groot - fijn gezelschap. Waar je met plezier aan terug zult denken. Aan fijne dagen, aan relaxte avonden met delicious. eten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Hanno Pijl, Karine Hoenderdos boeken
  Hanno Pijl, Karine Hoenderdos - Diabetes type 2? Het kookboek

  Met de juiste voeding keer je diabetes type 2 omMet het aanpassen van je leefstijl kun je diabetes type 2 voorkomen en zelfs omkeren. Dit kookboek helpt je daarbij. Het bevat veel smakelijke recepten om het wetenschappelijk onderbouwde stappenplan uit Diabetes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Babs Vandervoort, Ilse Cornelis boeken
  Babs Vandervoort, Ilse Cornelis - De klok rond lekker en gezond voor 6 Euro

  Een dagmenu voor 6 euro? Challenge accepted! Met dit mooi geïllustreerde kookboek is deze uitdaging een fluitje van een cent. Diëtiste Babs Vandervoort stelde een aantal heerlijke dagmenu's samen, voor ontbijt, lunch en avondeten. Bij elk gerecht geeft ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Christophe Adam, Sophie Brissaud boeken
  Christophe Adam, Sophie Brissaud - Appel

  Geel, rood, groen, oranje... Zacht, stevig, knapperig... Christophe Adam laat u kennismaken met de appel in al zijn verschijningsvormen. U leert van verschillende soorten appels de kenmerken (zoet, zuur, aromatisch, hard) en de mogelijke toepassingen (uit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Stephen Beaumont boeken
  Stephen Beaumont - Bier & Foodcombinaties

  Bier & Food... is een must voor iedereen die bier en eten wil combineren, met bier wil koken of de traditionele en moderne kunst van de biersommelier wil leren kennen. Bier wordt al duizenden jaren bij het eten gedronken, maar wordt pas nu gezien als de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Mini-kookboekje Soepen

  Soepen kunnen we gerust culinaire multitalenten noemen. Of u er nu groenten, vlees of gevogelte in verwerkt, ze serveert als lunch, feestelijke maaltijd of chic voorgerecht, soepen zijn geschikt voor elke gelegenheid en vallen altijd in de smaak. En dan zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mariët Herlé, Carolyn Wiersum boeken
  Mariët Herlé, Carolyn Wiersum - Koken in het groot / Cooking for crowds

  Het Haagse straatpastoraat begon meer dan vijftien jaar geleden soep te serveren. Daarna volgde het broodje erbij en na verloop van tijd werd een complete driegangenmaaltijd gekookt en geserveerd door een internationaal gezelschap van vrijwilligers. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Laura Kieft boeken
  Laura Kieft - Laura's bakery het bakboek

  Na het geweldige succes van Het Basisbakboek komt Laura Kieft, de baking queen van Nederland, nu met een nieuw bakboek. In Het Laura's Bakery Bakboek laat ze zien dat je door de verhoudingen van ingrediënten aan te passen, iedere keer weer een compleet andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sierk Buwalda, Tonny Berentsen, Arne Dijkstra boeken
  Sierk Buwalda, Tonny Berentsen, Arne Dijkstra - Inspiratie

  Als vervolg op het kookboek Elementen laat het keukenteam van De Kromme Dissel u in het boek Inspiratie zien hoe de uiteenlopende gerechten tot stand zijn gekomen. Zij laten u proeven van de creatieve sfeer in de keuken. Ook nu zorgen spectaculaire foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,50
 • Lien Braeckevelt boeken
  Lien Braeckevelt - 30 dagen zonder alcohol

  Enkele weken zonder alcohol doet wonderen!Je slaapt beter, je verliest gewicht, je huid straalt... én je bespaart er ook flink mee.30 dagen zonder alcohol. Een duidelijke challenge!Maar hoe begin je daar nu aan? Wat zijn de belangrijkste redenen om te stoppen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Els Debremaeker boeken
  Els Debremaeker - Het Grote Appelboek

  De appel blijft het populairste stukje fruit. Wie heeft geen herinneringen aan kip met appelmoes, bloedworst met gekaramelliseerde appeltjes of warme appeltaart recht uit de oven? Nu er steeds meer aandacht gaat naar lokaal en seizoensgebonden eten, is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ulrike Lowis boeken
  Ulrike Lowis - Whisky

  Whisky - gewaardeerd, vereerd, geliefd en onvergelijkelijk van smaak. Dit compacte handboek is fotoboek en naslagwerk in een. Het biedt u een unieke ontdekkingsreis door de wereld van de whisky. Lees alles over de geschiedenis, traditie en vervaardiging van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Donna Hay boeken
  Donna Hay - Basics to Brilliance

  Schitterend nieuw boek van Donna Hay In dit prachtig vormgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk recept geeft Donna slimme vatiaties, zodat één recept uit kan groeien tot meerdere gerechten. En breid je automatisch je repertoire… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00