Kookboeken

  • Kobe Desramaults boeken
    Kobe Desramaults - Kobe Desramaults

    Sterrenrestaurant In De Wulf stond tot aan zijn sluiting eind 2016 op de lijst van zowat iedere Europese foodie en maakte van Kobe Desramaults op korte tijd een internationaal gerenommeerde chef. Intussen opende Desramaults twee nieuwe concepten in Gent: de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    59,00
  • Dan Toombs boeken
    Dan Toombs - The Curry Guy

    Curry's komen voort uit de Indiase keuken. In de 18e eeuw brachten Britse kolonisten het concept naar Europa en werd het ook hier mateloos populair. Dan Toombs, a.k.a. 'The Curry Guy', heeft het namaken van curry's en tandoorigerechten geperfectioneerd, zodat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Jolijn Pelgrum, Sjoerd Schotten boeken
    Jolijn Pelgrum, Sjoerd Schotten - Smaaksouvenirs

    Wereldse inspiratie voor de lekkerste plantaardige gerechtenPlantaardig eten is een ontdekkingsreis. Wie om zich heen kijkt vindt overal inspiratie voor de lekkerste gerechten zonder dierlijke ingrediënten, en dat is wat Jolijn Pelgrum (vegadutchie.nl) en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,99
  • Émilie Guelpa boeken
    Émilie Guelpa - Desserts met allure

    Na een maaltijd genieten we graag van een lekker nagerecht. In klassieke restaurants was dat van oudsher vaak een verrukkelijke taart of een prachtige pudding waar iedereen zijn vingers bij aflikte. Tegenwoordig zie je in plaats van deze klassiekers steeds… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Karolien Olaerts boeken
    Karolien Olaerts - Gewoon gezond

    Na een jarenlange worsteling met haar gewicht en het tevergeefs uitproberen van allerlei voorgeschreven diëten, neemt voedingswetenschapper Karolien Olaerts het heft in eigen handen. Weg met de dieetboeken en de opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Pieter Verheyde boeken
    Pieter Verheyde - Champagne - Nederlandse versie

    Topsommelier Pieter Verheyde geeft een overzicht van de gerenommeerde champagnehuizen en minder bekende parels uit de Champagne die hij persoonlijk heel erg waardeert. Bij elk champagnehuis staat hij stil bij de geschiedenis, de ligging, het productieproces en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    49,99
  • Danny Jansen boeken
    Danny Jansen - Eten met stokjes

    De vrolijkste manier om eten nét even gezelliger te presenteren? Doe zoals de hippe food-trucks en 'stick it on a stick'. Of serveer het met eetstokjes. In dit boek vind je een heerlijke verzameling wereldse hapjes en bites, mét stokjes of óp een stokje.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Sanne Mouha boeken
    Sanne Mouha - Gezond koken voor een

    Zoek je inspiratie voor originele eenpersoonsgerechten? Of weet je als single kok niet waar te beginnen? Kook je graag gezond, maar kijk je op tegen die berg afwas? Kun je niet elke dag in de keuken staan, maar wil je wel elke dag wat anders op je bord? Doe je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Yo's Kitchen boeken
    Yo's Kitchen - Bunzlau Castle, stoer en lekker koken voor familie en vrienden

    Stoer en lekker koken voor familie en vrienden. Heerlijke verrassende en eenvoudige recepten, zoveel mogelijk bereid in het gezellige Bunzlau Castle servies. Pure ingrediënten vormen de basis voor mooie voorgerechten, eerlijke en stoere hoofdgerechten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Peter Roberts, Shelley Evans boeken
    Peter Roberts, Shelley Evans - Paddenstoelen

    Paddenstoelen zijn geheimzinnig, kleurrijk en soms wonderlijk gevormd. Deze gespecialiseerde organismen zijn een onmisbaar onderdeel van de grote cyclus van alle leven. Ze komen vrijwel overal voor en onderhouden een symbiotische relatie met meer dan 90… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • An Bogaerts boeken
    An Bogaerts - Kilocomplot

    'Zes kilo kwijt op twee weken!' 'Een bikini-lijf in drie weken!' 'Drie maten slanker in vier weken!' Allemaal onzin, en we weten het. De Heilige Graal naar een slank leven bestaat niet. Voordat je nog maar eens beslist iets nieuws te proberen om af te vallen,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Arvid C. Bergström boeken
    Arvid C. Bergström - Proef Bier

    Genomineerd voor de GOUDEN PINT 2015 Proef Bier van kok en biersommelier Arvid Bergström, in zijn eerst verschenen boek 'Proef BIER' combineert hij 36 voornamelijk Nederlandse en Belgische bieren met 36 gerechten, met tips om gerechten naar eigen smaak aan te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Joop Braakhekke boeken
    Joop Braakhekke - Het beste van Kookschrift van een Kookgek

    Met het tv-programma Kookgek veroverde Joop Braakhekke onze harten, met het enorme succes van alle Kookschriften van een Kookgek onze keukens. Wie herinnert hem zich niet: de gezellige bon vivant, vrolijk roerend in potten en pannen op tv? In deze ode aan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Fenny van Wees boeken
    Fenny van Wees - Distilleren, de kunst van het ruiken

    In dit kloeke, stevig gebonden boek vertelt Fenny van Wees uitgebreid over de geschiedenis van het familiebedrijf 'A. van Wees distilleerderij De Ooievaar' waarvan zij sinds 2000 aan het roer staat. Daarnaast geeft ze haar kijk op de geschiedenis van het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,95
  • Sue Quinn boeken
    Sue Quinn - Snel, gezond en lekker

    In Snel, gezond & lekker vind je 160 eenvoudige en in korte tijd te bereiden recepten.Het succes zit in de drie stappen aanpak: 1. Goede ingrediënten: ontdek welke basisingrediënten je in huis moet hebben om snel te kunnen koken, met behoud van kwaliteit en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Rudolph van Veen boeken
    Rudolph van Veen - Rudolph's Bakery

    Het gevoel van het tv-programma in boekvorm! Het 24Kitchen-programma Rudolph's Bakery is het eerste Nederlandse tv-programma waarin bakken - zowel zoet als hartig - centraal staat. Alle bakrecepten van Rudolph van Veen zijn nu gebundeld in een prachtig en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,95
  • Martha Stewart boeken
    Martha Stewart - Frisse Start

    Gezond, fit en energiek het nieuwe jaar in met Frisse Start van Martha Stewart Living Frisse start van Martha Stewart is het kookboek voor iedereen die na de feestdagen een kleine reboot nodig heeft. Met praktische informatie en lekkere recepten voor een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Natalie Bradley boeken
    Natalie Bradley - Bowl Food

    Languit op de bank of aan tafel met een groep vrienden: bowl food - van soepen tot salades en van roerbakschotels tot stoofgerechten - is ideaal voor informeel eten en past bij de manier waarop we nu leven.Bovendien is het erg praktisch: met een kom in de ene… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Rick van den Broek, Jan Lokhorst boeken
    Rick van den Broek, Jan Lokhorst - Flavors of Bonaire NL

    Ontdek de smaak van een uniek Caribisch eiland.Na bijna 10 jaar op Bonaire te hebben gewoond en gewerkt hebben Rick en Kim van den Broek hun culinaire kennis en ervaring opgeschreven in dit geweldige kookboek. In het boek Flavors of Bonaire wordt verteld over… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Caroline Hwang boeken
    Caroline Hwang - Basisboek Korea

    Ontdek hoe lekker de Koreaanse keuken is! Met Basisboek Korea maak je zelf de lekkerste Koreaanse recepten. Basisboek KoreaDe Koreaanse keuken ken je misschien uit restaurants of van verre reizen, maar wist je dat je het ook heel makkelijk zelf kunt maken? Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Sevtap Yüce boeken
    Sevtap Yüce - Turks tafelen

    In Turks tafelen neemt Sevtap Yüce je mee naar haar roots en beschrijft ze de gerechten die de Turkse keuken zo bijzonder maken. Van eenvoudig streetfood dat op straat altijd het beste smaakt, tot op houtvuur gebakken brood, verse salades en uitgebreide… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Lisa Nieschlag, Lars Wentrup boeken
    Lisa Nieschlag, Lars Wentrup - New York Kerstmis Bakboek

    Kerst in New York. Slenteren door een hagelwit Central Park, shoppen in de prachtig versierde straten, relaxen met de heerlijkste lekkernijen. Met dit boek haal je de New Yorkse kerst in huis. Of je nu wegzwijmelt bij de mooie foto's of in de keuken aan de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Sandra Bekkari boeken
    Sandra Bekkari - Nooit meer Diëten : Deel 4

    Vlaanderen viel als een blok voor de sympathieke voedingsdeskundige Sandra Bekkari. En als nieuw VTM-gezicht in een dagelijks kookprogramma zal haar populariteit alleen maar stijgen. Met haar Sana-methode en de 'Nooitmeer diëten'-boekenreeks inspireert ze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Janet Hayward boeken
    Janet Hayward - Beauty & food

    Ontdek hoe makkelijk het is om stralend en gezond te zijn met zelfgemaakte beautyproducten! In Beauty & Food vind je meer dan 30 DIY beautyrecepten! Beauty & food In Beauty & Food ontdek je de meest gezonde soorten fruit, groente, olie en kruiden. Lees welke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,99
  • Michiel Sloff boeken
    Michiel Sloff - Smaakmakers

    In Smaakmakers: koken met specerijen ontdek je de spannende wereld van smaakmakers met keukenheld en oud-Heel Holland Bakt-deelnemer en kruiden- en specerijenspecialist Michiel Sloff. Hij bakt niet alleen de lekkerste taarten - met vanille of kardemom - maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50