Kookboeken

  • Isabella van As boeken
    Isabella van As - Bouillon

    Bouillon is hot. Over de hele wereld openen bouillonbars hun deuren en bone broth is het nieuwste medicijn tegen veroudering. Het schijnt dat men in het koffie-liefhebbende New York 's ochtends al in de rij staat voor een shot bouillon in plaats van cafeïne!… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Jacques Bertens boeken
    Jacques Bertens - Bierbrouwen voor Dummies

    In Bierbrouwen voor Dummies leer je de eerste stappen van het bierbrouwen. Eerst lees je hoe je kunt brouwen met een bierkit. Daarna kun je naar het echte werk: brouwen met mout. Je krijgt uitleg over de grondstoffen en de apparatuur waarmee bier wordt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Danny Capon, Christophe Declercq, Wim Denduyver, Hendrik Deschacht, Edwin Gesquiere boeken
    Danny Capon, Christophe Declercq, Wim Denduyver, Hendrik Deschacht, Edwin Gesquiere - Bakbasics

    Vijf leraars van de bakkerijschool Ter Groene Poorte in Brugge staken de koppen, en de kennis, samen. Het resultaat: een schitterende compilatie van alle basisrecepten die zij hun leerlingen bijbrengen. Alle elementen uit de bakkerij en de banketbakkerij, alle… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Ellen Van Gool boeken
    Ellen Van Gool - The Breakfast club

    Vroege vogel of langslaper, met The Breakfast Club tover je binnen no time met een minimum aan ingrediënten een evenwichtig en bovenal superlekker ontbijt op je bord. Ideaal om relaxed je dag te starten of met al dat lekkers naar je werk te spurten. Probeer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Vanessa Bedjaï-Haddad boeken
    Vanessa Bedjaï-Haddad - Lekker zonder suiker

    Kleine veranderingen helpen al bij het minder suiker gebruik of helpen zelfs om uiteindelijk volledig zonder toegevoegde suikers te leven. Je wordt geholpen om op een andere manier naar je eten te kijken om zo een gezonder patroon te ontwikkelen, uiteraard met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Johny Voners boeken
    Johny Voners - Dagschotel

    Iedereen kent Johny natuurlijk als Xavier Waterslaeghers in FC De Kampioenen waar hij steevast in elke aflevering vraagt om z'n dagschotel.In dit boek gaat de echte Johny op zoek naar échte dagschotels. Hij bezoekt 30 brasserieën in Vlaanderen en Brussel,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Will Jansen, Jannis Brevet boeken
    Will Jansen, Jannis Brevet - Inter Scaldes jannis Brevet

    Naar aanleiding van het verkrijgen van een derde Michelin-ster voor restaurant Inter Scaldes in Kruiningen wordt dit bijzondere kookboek van Jannis Brevet opnieuw leverbaar gemaakt. In Inter Scaldes Jannis Brevet staat de synesthesie tussen koken en kunst… (Harde kaft)

    Lees meer...
    59,99
  • Stefanie Hiekmann boeken
    Stefanie Hiekmann - Cook this book

    Niet kunnen koken is met dit boek geen excuus meer. Voor elk recept is uitgetekend wat er nodig is en hoe het op de bakplaat gelegd dient te worden. De bereiding wordt vervolgens in maximaal zes stappen uitgelegd. Zo is het supersimpel om elke avond een ander… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Jeroen Wesselink boeken
    Jeroen Wesselink - Let's make BBQ great again

    Dit boek geeft je, naast de praktische informatie, meer dan 90 recepten. Recepten die passen bij verrassende momenten die er echt toe doen. Momenten die erom schreeuwen om je BBQ aan te steken. Van een Lazy Afternoon, Black Friday of Meatless Monday tot… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Jamie Purviance boeken
    Jamie Purviance - Weber's wintergrilling

    De must-have voor iedere barbecueliefhebber. Een mooi boek compleet voor de perfecte grill belevenis in de winter: voorgerechten, hoofdgerecht van vlees en vis, bijgerechten en zelfs toetjes van de barbecue. Kortom het boek voor een perfecte winterbarbecue. (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Caroline Bretherton boeken
    Caroline Bretherton - Pasta 2.0

    Pasta 2.0 neemt je mee in de veelzijdige wereld van pasta's en noodles. Van Duitse spätzle en Aziatische noodles tot Italiaanse ravioli: alles passeert de revue.Pasta 2.0 neemt je mee in de veelzijdige wereld van pasta's en noodles. Van Duitse spätzle en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Stéphanie de Turckheim boeken
    Stéphanie de Turckheim - Bakplaat

    - Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. - Omdat jij tijd hebt voor andere dingen, terwijl de oven het werk doet. - Omdat een bakplaatgerecht altijd een lekkere en kleurrijke maaltijd oplevert. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Culinary Notebooks Grillen

    Van sappige steaks, hamburgers en kebabs tot gezonde visgerechten, groente en fruit: in dit boek vind je meer dan 100 verleidelijke ideeën voor de barbecue of de grill. Grillen bevat klassiekers als chilidogs, cheesburgers en baby back ribs, maar ook… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      4,99
  • Culinary Notebooks Detox

    Detox bevat gerechten voor de hele dag: gezonde ontbijtrecepten met granola, muesli, havermout en smoothies, heerlijke soepen en salades, wokgerechten, groenteschotels, lekkere rijstgerechten en verleidelijke desserts, waaronder soepen, salades en ijs van… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      4,99
  • Dina Liewes boeken
    Dina Liewes - De caloriengids

    De consument van nu wil niet alleen weten of hij gezond eet, maar kiest zelf uit welke eetcultuur: Turks, Frans of gewoon Hollands? Maar eten heeft consequenties, o.a. voor het gewicht. De een wil afvallen de ander juist aankomen. Deze gids is vooral geschikt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      4,99
  • Licht & Gezond

    Als je van gezond eten houdt maar geen zin hebt in een moeilijk vol te houden dieet, laat je dan inspireren door dit boek. Het staat vol heerlijke en gevarieerde gerechten. Ze zijn heel gevarieerd, maar hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal supergezond. (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • Jessica Van Humbeeck boeken
    Jessica Van Humbeeck - But first, tea

    Er zijn weinig dranken die zo'n lange traditie en geschiedenis hebben als thee. En er is misschien geen enkele drank die zoveel positiviteit uitstraalt. Thee geeft je een moment van stilte na een drukke dag, brengt mensen in verbinding, wordt gebruikt om… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Culinary Notebooks Soep

    Dit boek bevat zo’n 100 inspirerende ideeën voor allerlei soorten soep, van romig & warm, hot & spicy en dik & voedzaam tot koel, helder, exotisch en zoet. In Soep vind je alle klassiekers, zoals minestrone, vischowder en kippensoep met maïs, maar ook tal… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      4,99
  • Audrey Le Goff boeken
    Audrey Le Goff - Gratins

    - Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. - Omdat jij tijd hebt voor andere dingen, terwijl de oven het werk doet. - Omdat een gratin met zo'n mooie goudbruine korst altijd verrukkelijk smaakt. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Jet van Nieuwkerk boeken
    Jet van Nieuwkerk - Uit huis met Jet

    Dit kookboek is voor iedereen die op zichzelf gaat wonen. Of misschien doe je dat al een tijdje, maar kom je niet verder dan spaghetti met kookroom en kant-en-klare magnetronmaaltijden. Of maak je maar weer een bak yoghurt met cruesli als avondeten, die je met… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • José Pizarro boeken
    José Pizarro - De keuken van Catalonië

    In dit prachtige kook- en genietboek doet José Pizarro verslag van zijn culinaire reizen door Catalonië en laat hij ons kennismaken met gerechten die de traditionele en de moderne Catalaanse keuken combineren. Zijn culinaire avonturen beginnen steevast op de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • David Flynn, Stephen Flynn boeken
    David Flynn, Stephen Flynn - De Happy Pear: Recepten voor geluk

    Dit boek staat vol met vegan food waar je gelukkig van wordt. • Lekkere en makkelijke maaltijden die binnen 15 minuten op tafel staan: tikka masala met kikkererwten, Thaise gele curry, romige pasta met champignons, quesadilla’s; • Heerlijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Gaz Oakley boeken
    Gaz Oakley - Vegan 100

    Ben je van plan (vaker) veganistisch te koken, maar geen idee waar te beginnen? Gaz Oakley leert je hoe en schreef het kookboek waarvan hij wilde dat hij het had toen hij veganistisch werd. 'Vegan 100' geeft de jonge, zelfbewuste veganist een heel repertoire… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Mathilda Motte boeken
    Mathilda Motte - Wok

    - Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. - Omdat wokken een snelle en gezonde kooktechniek is. - Omdat een wokgerecht altijd een gevarieerde, kleurrijke en lekkere maaltijd oplevert. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten voorbereidingstijd een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Anna Jones boeken
    Anna Jones - Vegetarisch het jaar door

    Steeds meer mensen eten geheel of gedeeltelijk vegetarisch. Chef-koks als Yotam Ottolenghi en ook Anna Jones bewezen dat koken zonder vlees niet alleen gezond en simpel is, maar ook nog eens superlekker. In Vegetarisch het jaar door geeft Anna Jones… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99