Kookboeken
- Danny Jansen, Patricia Snijders, Food in Media - Vega lekker
Ben jij even goed bezig! Meer plantaardige voeding op je menu heeft grote voordelen voor je lijf, het klimaat, de oceanen en voor de dieren. En ook voor je plezier in eten, want dit boek bewijst dat vega gevarieerder, verrassender en creatiever kan.… (Harde kaft)
Lees meer...9,95 - Janine Jansen, Annemieke Jansen - Hartstikke mediterraan
Wat is nu écht gezond? En hoe maak je gezond koken leuk en lekker, zonder complexe recepten met dure of moeilijk te verkrijgen ingrediënten? Hartstikke mediterraan laat zien hoe je prettig en fit kunt leven, genietend van zalige gerechten. Die zijn afkomstig… (Harde kaft)
Lees meer...27,00 - Diverse - Heel Holland Bakt - Mijn bakboek
Maak je enige, echte, eigen bakboek met Heel Holland Bakt! Al je favoriete bakrecepten verzameld in één mooi boek, met ruimte voor persoonlijke notities en herinneringen. Daarnaast handige baktips en inspiratie van Heel Holland Bakt, zoals ideeën voor… (Harde kaft)
Lees meer...17,50 - Tasty Tapas
Albóndigas, boquerones en pimientos - dat klinkt behoorlijk Spaans en dat ís het ook. Typisch Spaans zelfs! Deze heerlijke gerechtjes kunt u in elke willekeurige tapasbar bestellen. In dit boek zetten we de tonijnballetjes, gefrituurde sardientjes en de… (Harde kaft)
Lees meer...12,50 - Katelijne Mannaerts - De natuur op je bord
Zomerse bloemen, winters theegenot ... wildplukken het hele jaar rond. "De natuur op je bord” is een feest voor liefhebbers van eten uit de natuur. Daar waar de meeste boeken niet veel verder gaan dan brandnetelsoep en kamillethee, biedt dit boek een… (Harde kaft)
Lees meer...24,95 - Jacinta Bokma - De gezonde Bourgondiër
De tafel van Jacinta is altijd rijk gevuld en Bourgondisch. Hier komen gezinnen en generaties, vrienden en geliefden bij elkaar, want eten is liefde en samen genieten. Het klassieke ‘Bourgondische’ beeld is grote lappen vlees, schalen vis, alles veel, vet… (Harde kaft)
Lees meer...22,99 - Rens Kroes - On the go
On the go: 49 heerlijke meeneemrecepten van Rens Kroes Op veler verzoek komt Rens Kroes, bekend van Powerfood en Powerfood – Van Friesland naar New York nu met heerlijke meeneemgerechten. Ontbijtjes on the go; inspiratie voor je lunchtrommel; heerlijke… (Zachte kaft)
Lees meer...15,99 - Rens Kroes - Powerfood - Van Friesland naar New York
Meer Powerfood: van Friesland naar New York Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop… (Harde kaft)
Lees meer...20,00 - Tony Kitous - Comptoir Libanais - Feest!
Comptoir Libanais - Feest! staat boordevol traditionele en vernieuwende recepten uit het Midden-Oosten waarmee je moeiteloos een feestelijke maaltijd kunt bereiden voor vrienden en familie. Tussen de ruime collectie aan recepten voor ontbijt, lunch, diner,… (Harde kaft)
Lees meer...29,99 - Suzanne Perazzini - Het Low-Fodmap dieet
Het is wetenschappelijk bewezen dat een LOW-FODMAPdieet - FODMAPs zijn voedingsstoffen (moleculen) die klachten zoals gasvorming, buikpijn, diarree en constipatie kunnen veroorzaken - de meeste patiënten met het prikkelbaredarmsyndroom (PDS, IBS) van hun… (Zachte kaft)
Lees meer...22,50 - Tienlon Ho, Rebecca Milner, Ippo Nakahara - Japan, de authentieke keuken
Van familiekoks tot chefs van toprestaurants: Japans beste lokale koks delen in dit boek hun passie voor eten en de klassieke recepten uit de regio. Van inktviskroketjes en groentebolletjes tot glasnoedels met siroop en hartige pannenkoekjes: de Japanse keuken… (Harde kaft)
Lees meer...25,00 - Sergio Herman - Sergio's smaakmakers
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus… (Harde kaft)
Lees meer...31,99 - Nina de Bruijn, Elise Gruppen - Chickslovefood: Het 20 minutes or less - kookboek
Chickslovefood - Het 20 minutes or less-kookboek Iedereen die ons inmiddels een béétje kent, weet dat we niet van gedoe houden. We snappen dat je aan het eind van een lange dag geen zin meer hebt om met een boodschappenlijst van drie A4’tjes naar de… (Zachte kaft)
Lees meer...19,99 - Martine de Weerdt - Een huis met een scenario
Martine krijgt telefoon van een notaris. Ze komt in aanmerking voor een bizarre erfenis. Hiervoor moet ze verschillende clausules naleven. Ze komt terecht in een kluwen van het bovennatuurlijke, manipulatie en angst waardoor haar leven een drastische wending… (Zachte kaft)
Lees meer...18,95 - Marijke Berkenpas, Bart Mol - Eet als een expert - Party Time
Het 5-jarig jubileum van I'm a Foodie vieren we met Eet als een expert - Party Time! Dit kookboek bevat de favoriete party recepten van onszelf en onze collega diëtisten uit Nederland en België. (Zachte kaft)
Lees meer...20,99 - Amelia Wasiliev - Green low carb
Steeds meer mensen kiezen voor een koolhydraatarme levensstijl, omdat dit hen helpt om af te vallen en op gewicht te blijven. Om toch voedzaam en gevarieerd te kunnen blijven eten, staan in Green low carb meer dan 65 gezonde koolhydraatarme recepten voor… (Harde kaft)
Lees meer...13,99 - Sabrina Crijns - Koken met de Thermomix
De Thermomix® is een supertoestel dat kan wegen, mengen, mixen, kneden, malen, raspen, hakken, roeren, emulgeren, opkloppen, stomen, garen, koken... tot op de seconde en de graad nauwkeurig. Alles lukt: nooit meer geschifte mayonaise, mislukte bearnaise,… (Harde kaft)
Lees meer...29,99 - Super soepen
Krachtige bouillons, koolhydraatarme soepen, soep-in-een-mok & meer Gezond en lekker kan zo eenvoudig zijn. Maak deze nieuwe supersoepen, want soep is een echte alleskunner! Soep geeft ons energie en kan verwarmend of verfrissend zijn. En het is ontzettend… (Harde kaft)
Lees meer...12,50 - Hugh Fearnley-Whittingstall - Veggie!
De recepten met groente uit Veg! zijn een megasucces. En nu is er dan ook een speciale, kleine Veg! - 224 pagina's met recepten met groente in de hoofdrol. Niet alleen voor de vegetariër, maar voor iedereen die wat meer wil afwisselen met groenten is dit een… (Zachte kaft)
Lees meer...10,00 - Salma Hage - Mezze
‘ (...) verwarmt zowel je hart als je maag.’ Time ‘Hemels.’ Independent ‘ Zet Midden-Oosters vegetarisch eten op de kaart.’ The National De lekkerste en meest bijzondere recepten van het Midden-Oosten in één boek. Van Libanon en Iran tot Turkije… (Harde kaft)
Lees meer...29,99 - Stefanie Hiekmann - Cook this book
Niet kunnen koken is met dit boek geen excuus meer. Voor elk recept is uitgetekend wat er nodig is en hoe het op de bakplaat gelegd dient te worden. De bereiding wordt vervolgens in maximaal zes stappen uitgelegd. Zo is het supersimpel om elke avond een ander… (Harde kaft)
Lees meer...17,99 - Holy Kauw - Zondag
Eten & koken op de fijnste dag van de week.Eten & koken op de fijnste dag van de week. Zondag. Een dag om eindeloos te ontbijten, tijd voor elkaar. Een dag om soep te trekken, taart te bakken, een stevige boswandeling te maken. Maar ook een dag om in je… (Harde kaft)
Lees meer...21,99 - Gill Meller - Time
Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij 'River Cottage', zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door… (Harde kaft)
Lees meer...30,95 - Denise Kortlever - Oh baby!
In Oh baby! laat Denise Kortlever zien hoe je tijdens je zwangerschap – én nog heel lang daarna – gevarieerd, makkelijk, gezond en vooral waanzinnig lekker kunt blijven eten. Van snelle maaltijdsalades die goed zijn voor jezelf en je baby tot zalige… (Harde kaft)
Lees meer...14,99 - Marike Bol - Bakken zonder Tarwe
Vernieuwend receptenboek voor glutenrvije en lactosevrije eters. Geen 13 in een dozijn aangezien er met vernieuwde meelsoorten wordt gewerktBen je er ook van overtuigd dat tarwe niet goed is voor je buik? Maar wil je toch je boterham of snackreep niet missen?… (Zachte kaft)
Lees meer...20,00