Kookboeken

  • Margaux Maeterlinck, Christophe Declercq boeken
    Margaux Maeterlinck, Christophe Declercq - Sweet Foodista

    In Sweet Foodista vertalen fooddesigner Margaux Maeterlinck en chef Christophe Declercq hippe foodtrends naar verrassende recepten die je eenvoudig thuis kan maken. Ze tonen je zalige zoetigheden met een onverwachte invalshoek onder het motto 'try something… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Jonas Cramby boeken
    Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

    De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig geïntegreerd in onze westerse samenleving. Deze van oorsprong Japanse grilltechnieken geven veel resultaat tegenover weinig inspanning. In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Peter Blake boeken
    Peter Blake - The Really Quite Good British Cookbook

    Dit boek is een mooi voorbeeld van de huidige Britse culturele en culinaire mix en viert deze prachtige smeltkroes van keukens, onder aanvoering van de honderd koks, bakkers en chef-koks die we hier bijeengebracht hebben en die zo gul zijn om de gerechten die… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,00
  • Giorgio Locatelli boeken
    Giorgio Locatelli - Made at home

    'Ik voel mij op meerdere plekken thuis'.Voor mij is thuis Noord-Italië, waar ik mijn jeugd doorbracht. Thuis is Londen, waar ik woon en werk in mijn restaurant Locanda Locatelli. Met mijn collega's die als een familie voor mij zijn. En thuis is nu ook Puglia,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Therese Elgquist boeken
    Therese Elgquist - Green salads

    Groene salades voor iedereen!In dit boek vind je recepten voor gezonde, groene, lekkere salades met veel kleur- en smaakcontrasten. Behalve recepten voor maaltijdsalades geeft Therese Elgquist ideeën voor heerlijke groene bijgerechten. Wat dacht je van hummus… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Matthieu Goemare boeken
    Matthieu Goemare - Zelf bier brouwen doe je zo

    Bierbrouwen is 'in'! Steeds meer hobbybrouwers gaan thuis aan de slag om zelf hun favoriete gerstenat te bereiden. Het is dan ook een proces dat iedere liefhebber onder de knie kan krijgen. In dit boek is de waardevolle knowhow van twee ambachtelijke brouwers… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Lisette Kreischer boeken
    Lisette Kreischer - Ecofabulous koken in alle seizoenen

    Wanneer komt de rabarber van het land? Wat moet je met die vreemde knollen uit je verantwoorde groentepakket? En hoe tover je een complete feestmaaltijd op tafel zonder dierlijke producten? Lisette Kreischer laat in deze veganistische klassieker zien hoe… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Janet Hayward boeken
    Janet Hayward - Beauty & food

    Ontdek hoe makkelijk het is om stralend en gezond te zijn met zelfgemaakte beautyproducten! In Beauty & Food vind je meer dan 30 DIY beautyrecepten! Beauty & food In Beauty & Food ontdek je de meest gezonde soorten fruit, groente, olie en kruiden. Lees welke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,99
  • Tanja Dusy boeken
    Tanja Dusy - Lekkere spirelli van groenten

    In dit kookboek vind je lekkere lowcarbrecepten voor echte groenteliefhebbers. Het enige dat je nodig hebt, is je handige spiraalsnijder. Hiermee maak je in een mum van tijd de lekkerste gerechten met groentenoedels: van kruidige knolraapspaghetti tot een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Raphael Guillot boeken
    Raphael Guillot - De perfecte barbecue

    Beleef de barbecue spirit in elk seizoen! Ontdek meer dan 100 barbecuerecepten uit de hele wereld, inclusief de klassiekers uit Noord-Amerika, en laat je leiden door Rafa, de man achter de blog Le barbecue de Rafa, om verrukkelijke ribbetjes of garnalen op… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Wodka

    wodkageschiedenis [*] productie [*] merkenGlashelder en trendy: wodka is de nummer één onder de sterke dranken, puur of gemixt. De kenner, die wodka drinkt met of zonder ijs, weet in al die soorten kleine smaaknuances aan te wijzen. Dit boek vertelt het… (Harde kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • Hilde Demurie boeken
    Hilde Demurie - Dagelijks gezond

    Weet je ook niet meer wat je nu het best eet om gezond en fit te zijn? Heb je weinig tijd om te koken, maar wil je toch gevarieerd en lekker eten? Heb je last van welvaartsziektes of lichamelijke ongemakken? Dan is dit boek met praktische gezondheidsinfo en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Mieke Daenen, Johan Bruijnen boeken
    Mieke Daenen, Johan Bruijnen - Eet lekker minder koolhydraten

    Lekker minder koolhydraten eten. Dat is het doel van dit boek dat geschikt is voor iedereen (volwassenen en kinderen) met overgewicht of diabetes type 2. De laatste jaren is steeds meer gebleken dat een verminderde inname van koolhydraten positief bijdraagt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,50
  • Annette van Ruitenburg, Tanja van den Berge boeken
    Annette van Ruitenburg, Tanja van den Berge - De smaak van Texel

    Meer dan tien jaar na het verschijnen van het boek De smaak van Texel hebben de auteurs, nu samen met Tanja van den Berge een geheel nieuwe versie gemaakt. Dit boek gaat over ondernemers, creatievelingen en vernieuwers. Over bekende en ervaren producenten en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,95
  • Holy Kauw boeken
    Holy Kauw - Limonade

    Een feestje zonder alcohol saai? Echt niet als je de alcoholvrije drankjes van Arno en Mireille (The Holy Kauw Company) kent. Zij geven in dit boek de geheime recepten voor hun drankjes prijs. Van siroop tot mocktail, van ijsthee tot shrub, allemaal zelf te… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Samin Nosrat boeken
    Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

    Gedurfde benadering van het koken, door een nieuw culinair talent. Chef-kok en schrijver Samin Nosrat heeft op vele niveaus – van professionele chef-koks tot middelbare scholieren – mensen geleerd om te koken volgens haar revolutionaire en tegelijkertijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • Karin Stöttinger boeken
    Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

    Het uiterlijk is niet onbelangrijk maar het gaat om de binnenkant en dat geldt niet alleen voor mensen. Of het nu een dim sum is, een wrap, taco, loempia of ravioli: de smakelijke vullingen maken deze rolls zo onweerstaanbaar. Elke keuken kent voedsel dat je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - On the go

    On the go: 49 heerlijke meeneemrecepten van Rens Kroes Op veler verzoek komt Rens Kroes, bekend van Powerfood en Powerfood – Van Friesland naar New York nu met heerlijke meeneemgerechten. Ontbijtjes on the go; inspiratie voor je lunchtrommel; heerlijke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - Powerfood - Van Friesland naar New York

    Meer Powerfood: van Friesland naar New York Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Hubrecht Duijker boeken
    Hubrecht Duijker - Gejaagd door de wijn

    Gejaagd door de wijn Vanaf zijn eerste wijnreis in 1969 heeft vinpressionist Hubrecht Duijker meticuleuze aantekeningen gemaakt, dag voor dag, in kleine notitieboekjes. Opmerkelijke ontmoetingen met wijnmakers, prachtige proeverijen, memorabele maaltijden en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Aidan Goggins, Glen Matten boeken
    Aidan Goggins, Glen Matten - Het sirtfood dieet receptenboek

    ‘Het Sirtfood dieet is het dieet waar iedereen over praat, niet in de laatste plaats omdat je dingen mag die meestal verboden zijn, bijvoorbeeld chocola, rode wijn en koffie.’ The Mirror En dan nu doorpakken met het receptenboek! Het Sirtfood dieet is niet… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Christophe Declercq boeken
    Christophe Declercq - Basic aperitiefhapjes

    In zijn nieuwste Basic-boek laat Christophe Declercq de dessertwereld even achter zich. Hij toont je hoe je meer dan 30 eenvoudige en toch overheerlijke aperitiefhapjes kan maken met behulp van stap-voor-stapfoto's en eenvoudige toelichtingen. Leer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Sally Davies, Margaret Stepien boeken
    Sally Davies, Margaret Stepien - Spanje, de authentieke keuken

    Dit boek presenteert de meest authentieke gerechten van Spanje - rechtstreeks uit de keukens waar ze tot perfectie zijn gekomen. De beste koks van lokaal Spaans eten, variërend van bakkers tot chef-koks van wereldfaam, delen in dit boek hun passie voor eten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Steffi Vertriest boeken
    Steffi Vertriest - Méér gezonde goesting

    "Meer Gezonde Goesting" is het tweede kookboek van blogster, foodie en njam!-gezicht Steffi Vertriest. Dankzij de vele overweldigende reacties op het tv-programma en het gelijknamige boek "De Gezonde Goesting" stond Steffi te trappelen van ongeduld om opnieuw… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Hiljo Hillebrand boeken
    Hiljo Hillebrand - Broodbijbel

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99