Kookboeken

  • Betty Koster boeken
    Betty Koster - Hollandse Kaas

    Nederland is hét kaasland. In Hollandse kaas tref je de heerlijkste kazen uit ons land en het hele plaatje er omheen: de makers, de dieren, het gras en het landschap. Kaasexpert Betty Koster reisde het hele land door voor haar selectie van de ruim 40 meest… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Sara Lewis boeken
    Sara Lewis - Salades!

    Salades smaken altijd! Dit boek biedt recepten die u langdurig energie geven door hun waardevolle ingrediënten, superfoods toevoegen aan uw maaltijd, zoals boerenkool, spinazie en diverse granen en u helpen gezonder en met de seizoenen te eten. (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Tony Kitous boeken
    Tony Kitous - Comptoir Libanais - Feest!

    Comptoir Libanais - Feest! staat boordevol traditionele en vernieuwende recepten uit het Midden-Oosten waarmee je moeiteloos een feestelijke maaltijd kunt bereiden voor vrienden en familie. Tussen de ruime collectie aan recepten voor ontbijt, lunch, diner,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Leon de Bruxelles boeken
    Leon de Bruxelles - Mosselen

    Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als 'de r in de maand is'. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! 'Mosselen' geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet met friet. De klassieker… (Harde kaft)

    Lees meer...
      8,95
  • Nicky Opheij boeken
    Nicky Opheij - On a mission

    Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg. In dit boek vind je 30 recepten voor powerontbijtjes, slimme tussendoortjes, snelle lunches en heerlijke hoofdgerechten. Allemaal supermakkelijk klaar te maken, barstensvol vitamines en voedingsstoffen waar je lijf… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Bouillon! najaar 2018

    Hele avonden spitten we portfolio’s van fotografen door, op zoek naar uitmiddelpuntige eetfoto’s. Soms is de fotograaf echt verbouwereerd over onze uiteindelijke keuze. Dit keer presenteren we jullie PASTA, een heel vroeg werk van Wout van Dee. INHOUD:… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Gill Meller boeken
    Gill Meller - Time

    Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij 'River Cottage', zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Janine Jansen, Annemieke Jansen boeken
    Janine Jansen, Annemieke Jansen - Hartstikke mediterraan

    Wat is nu écht gezond? En hoe maak je gezond koken leuk en lekker, zonder complexe recepten met dure of moeilijk te verkrijgen ingrediënten? Hartstikke mediterraan laat zien hoe je prettig en fit kunt leven, genietend van zalige gerechten. Die zijn afkomstig… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • De budgetvriendelijke keuken

    Lekker en gezond eten hoeft helemaal niet duur te zijn. Dit boek zet alle tips op een rijtje: hoe je slim je voorraadkast beheert, winkelt én kookt. Het biedt je een waaier aan budgetvriendelijke recepten met vertrouwde en verrassende ingrediënten. Zo zet je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini boeken
    Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini - Het franse kookatelier

    Van madeleines en escargots tot coq au vin, vis, salades en stoofgerechten; en van chocolademousseline tot allerhande soorten verfijnd gebak. De klassieke Franse gastronomie spreekt tot de verbeelding en is de inspiratiebron van vele keukens en culinaire… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Felipe Fuentes, Ben Fordham boeken
    Felipe Fuentes, Ben Fordham - Taco's

    Taco's zijn het kloppende hart van de Mexicaanse keuken. Eenvoudig gezegd bestaat een taco uit een tortilla met vulling, salsa en garnering die samen voor een heerlijke smaaksensatie zorgen. Met dit boek kunt u de kleurrijke eetervaring van kleine taqueria's… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Sue Quinn boeken
    Sue Quinn - Heerlijke gerechten uit de oven

    Bakken in een braadslee is de makkelijkste manier om snelle, lekkere maaltijden in de oven te bereiden. In dit boek deelt Sue Quinn - expert op het gebied van de eenvoudige en betaalbare keuken - 70 fantasievolle recepten voor de dagelijkse maaltijden met u.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Katy Beskow boeken
    Katy Beskow - 15 minuten vegan

    100 nieuwe vegan recepten voor comfortfood die in korte tijd te maken zijnMet dit verrassende kookboek maakt u heerlijk vegan comfortfood dat snel op tafel staat. Katy heeft 100 eenvoudige recepten gebundeld en geeft daarnaast tips voor het koken, het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Koen van der Plas, Etienne Verhoeff boeken
    Koen van der Plas, Etienne Verhoeff - Wijn & spijs uit NL

    Sommelier Koen van der Plas (Inter Scaldes***) vroeg zich af of Nederlandse wijn inmiddels volwassen genoeg is om gastronomisch in te zetten? Samen met journalist Etienne Verhoeff en fotograaf Maaike Petri ging hij op zoek. Hij vond prachtige verhalen van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Sofie Chanou, Jorrit Van Daalen Buissant Des Amorie boeken
    Sofie Chanou, Jorrit Van Daalen Buissant Des Amorie - 100 snelle wereldrecepten

    In dit nieuwe kookboek 100 Snelle Wereldrecepten vind je allemaal eenvoudig te maken wereldgerechten. Laat je niet afschrikken door sommige tongbrekende exotische namen en wees niet bang dat je door het hele land moet reizen op zoek naar dat ene vreemde… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Marco Bakker boeken
    Marco Bakker - Lekker thuis bakken met de broodbakmachine

    Als je weinig tijd hebt om zelf te bakken, maar toch houdt van de onweerstaanbare geur van vers brood, dan biedt de broodbakmachine uitkomst. Ook broodbakmachines gaan met hun tijd mee. De nieuwste modellen hebben een rozijnen/notendispenser en brood… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Frédéric Du Bois, Isabel Boons boeken
    Frédéric Du Bois, Isabel Boons - Wodka

    De geheimen achter deze mysterieuze spirit ontrafeld. Wodka is al lang véél meer dan het nationale drankje van Rusland en Polen. Van Azië en Groot-Brittannië tot de Verenigde Staten: dit vuurwater heeft de hele wereld veroverd en is de meest verkochte… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Ellen Van Gool boeken
    Ellen Van Gool - The Breakfast club

    Vroege vogel of langslaper, met The Breakfast Club tover je binnen no time met een minimum aan ingrediënten een evenwichtig en bovenal superlekker ontbijt op je bord. Ideaal om relaxed je dag te starten of met al dat lekkers naar je werk te spurten. Probeer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Johny Voners boeken
    Johny Voners - Dagschotel

    Iedereen kent Johny natuurlijk als Xavier Waterslaeghers in FC De Kampioenen waar hij steevast in elke aflevering vraagt om z'n dagschotel.In dit boek gaat de echte Johny op zoek naar échte dagschotels. Hij bezoekt 30 brasserieën in Vlaanderen en Brussel,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Jamie Purviance boeken
    Jamie Purviance - Weber's wintergrilling

    De must-have voor iedere barbecueliefhebber. Een mooi boek compleet voor de perfecte grill belevenis in de winter: voorgerechten, hoofdgerecht van vlees en vis, bijgerechten en zelfs toetjes van de barbecue. Kortom het boek voor een perfecte winterbarbecue. (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Emily van Rheenen boeken
    Emily van Rheenen - De studentenchef

    De studentenchef is hét kookboek dat een student nodig heeft om de studententijd door te komen. Studeren gaat natuurlijk samen met een ander levensritme. Waar ouders voorheen de maaltijden verzorgden en voedingsstoffen in de gaten hielden, zal de student dit… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Jessica Lek boeken
    Jessica Lek - Het Crock-Pot Boek

    Van salades tot toetjes, van stoofpotten tot spareribs; alles is lekkerder uit de Crock-Pot! En hij neemt werk uit handen. Je kunt gerust de deur uit, terwijl de Crock-Pot onverstoord zijn werk doet. Bij een Amerikaans gezin staan er soms wel 8 in de kast.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie Oliver - 5 ingredienten

    Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Kevin Verstrepen, Miguel Roncoroni boeken
    Kevin Verstrepen, Miguel Roncoroni - Belgisch bier

    Belgische bieren zijn wereldberoemd, en volledig terecht. Ieder van ons is ermee bekend en velen onder ons hebben heel wat bieren zelfs al uitgeprobeerd. Maar hoe smaken deze bieren nu eigenlijk echt?Waar komen hun specifeke aroma’s vandaan? Hoe kun je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Isabella van As boeken
    Isabella van As - Bouillon

    Bouillon is hot. Over de hele wereld openen bouillonbars hun deuren en bone broth is het nieuwste medicijn tegen veroudering. Het schijnt dat men in het koffie-liefhebbende New York 's ochtends al in de rij staat voor een shot bouillon in plaats van cafeïne!… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99