Kookboeken

 • Annemiek Verweij boeken
  Annemiek Verweij - Koken met keukenLiefde

  Dagelijks koken was nog nooit zo leuk, lekker en makkelijk! Annemiek Verweij van het populaire foodblog KeukenLiefde vindt het avondeten het gezelligste moment van de dag: samen aan tafel de dag doornemen onder het genot van een lekkere maaltijd. Maar elke dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Sabrina Fauda-Role boeken
  Sabrina Fauda-Role - Vega stoofpotjes easy

  Een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel zetten was nog nooit zo makkelijk. In Vega stoofpotjes easy vind je ruim 80 recepten die je in één pan kunt maken. De recepten zijn ingedeeld in de categorieën groenten, plantaardige proteïnes, pasta, rijst en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Alice Waters boeken
  Alice Waters - De kunst van simpel koken

  Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,99
 • Rudolph van Veen boeken
  Rudolph van Veen - Rudolph's bakery

  Het gevoel van het tv-programma in boekvorm! Het 24Kitchen-programma Rudolph's Bakery is het eerste Nederlandse tv-programma waarin bakken - zowel zoet als hartig - centraal staat. Alle bakrecepten van Rudolph van Veen zijn nu gebundeld in een prachtig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Mariëlla Beukers boeken
  Mariëlla Beukers - Wijnkronieken

  Aan de hand van verschillende thema’s beschrijft dit boek op boeiende en toegankelijke wijze de eeuwenlange relatie die Nederlanders hebben met wijn, van de Romeinen tot de 21e eeuw. Niet als een droge, chronologische opsomming van feiten, maar in levendige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Boeddha's kookboek

  Fantastische recepten met Ki Food Met Ki Food wordt pure en zuivere voeding bedoeld die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd met als doel om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen. In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nadia Zerouali, Merijn Tol boeken
  Nadia Zerouali, Merijn Tol - Onder de mediterrane zon

  Nadia en Merijn reisden van Spanje en Zuid-Italië via Marokko, Tunesië, Algerije en Libië door naar Libanon. En zoals anderen foto’s maken op reis, onthielden zij gerechten en smaken. Onder de mediterrane zon is voor hen culinaire rijkdom, verscheidenheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,99
 • Ilse D'Hooge boeken
  Ilse D'Hooge - Easy@home met Ilse

  Thuiskomen na een lange werkdag en toch nog snel iets op tafel toveren dat iedereen lust? In 'Easy@home' geeft Ilse D'hooge inspiratie voor doordeweekse dagen én voor het weekend, wanneer het allemaal wat trager en uitgebreider mag. Een snelle pasta, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jeroen Meus boeken
  Jeroen Meus - Winterkost

  Winter is coming. Vul het brandhout aan, zet de oven op 180 °C en steek de vuren aan. In Winterkost gaat Jeroen koudefronten en winterdips te lijf met 75 nieuwe recepten, voor ontbijt, brunch, lunch, diner of een onverwachte koffieklets. Want geen winter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Carol Beckerman boeken
  Carol Beckerman - 500 Burgers

  Dit boek laat zien hoe een eenvoudige burger de basis kan zijn voor honderden inspirerende maaltijden. Van de traditionele runderburger tot knapperige visburgers, rijst-bonenburgers en broodjes met pulled pork - er is voor ieder wat wils. - Creatieve en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Audrey Le Goff boeken
  Audrey Le Goff - Gratins

  - Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. - Omdat jij tijd hebt voor andere dingen, terwijl de oven het werk doet. - Omdat een gratin met zo'n mooie goudbruine korst altijd verrukkelijk smaakt. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Culinary Notebooks Detox

  Detox bevat gerechten voor de hele dag: gezonde ontbijtrecepten met granola, muesli, havermout en smoothies, heerlijke soepen en salades, wokgerechten, groenteschotels, lekkere rijstgerechten en verleidelijke desserts, waaronder soepen, salades en ijs van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Jamie Purviance boeken
  Jamie Purviance - Weber's wintergrilling

  De must-have voor iedere barbecueliefhebber. Een mooi boek compleet voor de perfecte grill belevenis in de winter: voorgerechten, hoofdgerecht van vlees en vis, bijgerechten en zelfs toetjes van de barbecue. Kortom het boek voor een perfecte winterbarbecue. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mara Grimm, Liselore Chevalier boeken
  Mara Grimm, Liselore Chevalier - Stadskookboek Amsterdam

  Nooit eerder kon je in Amsterdam zo goed eten als nu. Van een broodje bakkeljauw in een metrostation tot een perfect gegaard duifje in een sterrenzaak. En van beeldschone taartjes in een klassieke theesalon tot vet lekkere hamburgers in een bierbrouwerij. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Adrien Grant Smith Bianchi, Jules Gaubert-Turpin boeken
  Adrien Grant Smith Bianchi, Jules Gaubert-Turpin - De wijnkaart, alsjeblieft

  In De wijnkaart, alsjeblieft kijk, lees en leer je op fris-lichte wijze alles over de wondere wereld van wijn. Dit prachtig geïllustreerde boek toont in welke landen wijn wordt geproduceerd en hoe wijn door de eeuwen heen de wereld heeft veroverd. Heel handig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Yvette van Boven boeken
  Yvette van Boven - De grote oven van Van Boven

  Wekelijks bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazin een ovenrecept. De nieuwste recepten zijn nu gebundeld in dit derde deel van [i]De grote oven van Van Boven[/i]. Wat haalt Yvette deze keer uit haar oven? Wat dacht u van herfstig gevulde portobello’s, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Sandra Bekkari boeken
  Sandra Bekkari - Nooit meer diëten 5

  Met vier succesvolle boeken op rij heeft de boekenreeks ‘Nooit meer diëten’ geen introductiemeer nodig. Auteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari inspireerde al duizenden mensen tot een gezondere levensstijl, dankzij haar eenvoudige maar eff ectieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent boeken
  Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent - Leon

  Iedereen houdt van lekker eten, maar niemand doet na die tijd graag de afwas. Dat probleem wordt opgelost met deze fantastische eenpansgerechten, een verzameling uit Leons bekroonde kookboeken, variërend van stoof uit de voorraadkast en Johns Thaise curry tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jonah Freud boeken
  Jonah Freud - De Elisabeth

  Aan het begin van de twintigste eeuw kwamen meisjes uit het hele land naar Culemborg om twee jaar lang in de leer te gaan aan de huishoudschool Mariakroon. Het was algemeen bekend dat de meisjes die daar vandaan kwamen, als vanzelf leken uit te groeien tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Caroline Bretherton boeken
  Caroline Bretherton - Pasta 2.0

  Pasta 2.0 neemt je mee in de veelzijdige wereld van pasta's en noodles. Van Duitse spätzle en Aziatische noodles tot Italiaanse ravioli: alles passeert de revue.Pasta 2.0 neemt je mee in de veelzijdige wereld van pasta's en noodles. Van Duitse spätzle en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Sue Quinn boeken
  Sue Quinn - Pannenkoeken

  Deze zijn écht goed! Galettes, dosa's en hoppers, maar ook de kleinere pannenkoeken, zoals crêpes, hotcakes en blini's: iedereen is er dol op. Dit boek bevat meer dan 70 pannenkoekrecepten - voor ontbijt, brunch, lunch, diner en dessert. Van boekweitblini's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Heleen Ligtelijn boeken
  Heleen Ligtelijn - Het slanke brein

  Dieetpsycholoog Heleen Ligtelijn rekent in Het slanke brein eindelijk af met het jojo-effect. Afvallen en slank blijven is niet een kwestie van calorieën tellen, maar van je eetgedrag veranderen. Met dit boek kun je testen welk type eter je bent en leren hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Onno Kleyn, Charlotte Kleyn boeken
  Onno Kleyn, Charlotte Kleyn - Luilekkerland

  Zijn artisjokken een recente aanwinst in het groenteschap? Kookte men in de Gouden Eeuw met yoghurt? Waarom werd kip van heel duur opeens goedkoop? Aan de hand van de rijke verzameling kook- en receptenboeken van de Amsterdamse Universiteitsbibliotheek pakken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Renata Rehor boeken
  Renata Rehor - Food2run voor beginnende joggers en hardlopers, gedreven marathonlopers en trailrunners

  Voor beginnende joggers en hardlopers, gedreven marathonlopers en trailrunners In food2run vertaalt de auteur de wetenschappelijke sportvoedingsadviezen naar de dagelijkse keuken. Als loper lees en leer je hoe aangepaste voeding je meer comfort en energie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Janine Jansen, Annemieke Jansen boeken
  Janine Jansen, Annemieke Jansen - Hartstikke mediterraan

  Wat is nu écht gezond? En hoe maak je gezond koken leuk en lekker, zonder complexe recepten met dure of moeilijk te verkrijgen ingrediënten? Hartstikke mediterraan laat zien hoe je prettig en fit kunt leven, genietend van zalige gerechten. Die zijn afkomstig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00