Kookboeken

  • Anja Forsnor boeken
    Anja Forsnor - Lekker ontbijten zonder gluten of lactose

    Begin je dag vol energie! Een gezond en lekker ontbijt geeft je de nodige brandstof om de dag goed te starten. Maar voor wie gluten of lactose niet verdraagt, is het niet altijd eenvoudig om lekkere en originele recepten te vinden. Daar brengt dit boek… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Sanne Mouha boeken
    Sanne Mouha - Gezond koken voor een

    Zoek je inspiratie voor originele eenpersoonsgerechten? Of weet je als single kok niet waar te beginnen? Kook je graag gezond, maar kijk je op tegen die berg afwas? Kun je niet elke dag in de keuken staan, maar wil je wel elke dag wat anders op je bord? Doe je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • An Bogaerts boeken
    An Bogaerts - Kilocomplot

    'Zes kilo kwijt op twee weken!' 'Een bikini-lijf in drie weken!' 'Drie maten slanker in vier weken!' Allemaal onzin, en we weten het. De Heilige Graal naar een slank leven bestaat niet. Voordat je nog maar eens beslist iets nieuws te proberen om af te vallen,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Wanda E. Brunstetter boeken
    Wanda E. Brunstetter - Vers van het land

    Mooi gebonden kookboek met veel extra's. (H)eerlijke recepten (meer dan 240!) met producten die vers van het land komen. Met handige en authentieke tips van de Amish voor (moes)tuinieren, maar ook over het gebruik van planten en groenten op andere manieren.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Luc De Raedemaekers, Alain Bloeykens boeken
    Luc De Raedemaekers, Alain Bloeykens - Bier of wijn? Nooit meer kiezen

    Welke drank - bier of wijn - past bij welk gerecht? Vlaanderens bekendste wijnjournalist Alain Bloeykens en de al even befaamde biersommelier Luc De Raedemaeker kruisen de degens. Want: hoe beter de keuze, hoe beter het leven. (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Martha Stewart boeken
    Martha Stewart - Frisse Start

    Gezond, fit en energiek het nieuwe jaar in met Frisse Start van Martha Stewart Living Frisse start van Martha Stewart is het kookboek voor iedereen die na de feestdagen een kleine reboot nodig heeft. Met praktische informatie en lekkere recepten voor een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Loïc Van Impe boeken
    Loïc Van Impe - Loïc The Rookie Cook

    ?Loïc lijkt een doodgewone gast: net aan het werk, trapt weleens tegen een voetbal, speelt in een bandje ... Maar achter het fornuis gaat hij helemaal los, en wordt hij The Rookie Cook!Met zijn flitsende #kotfood-filmpjes (en zijn sympathieke zelf natuurlijk)… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Victor Garnier Astorino boeken
    Victor Garnier Astorino - Recepten uit Los Angeles

    Welkom in Los Angeles. Ga mee op ontdekkingsreis door de stad en proef de Amerikaanse droom in 100 iconische recepten. L.A. is dol op gezond groentesap, maar kan ook niet zonder hamburger. Van breakfast burrito tot açaï bowl, van lobster roll tot cobb salad:… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Sue Quinn boeken
    Sue Quinn - Snel, gezond en lekker

    In Snel, gezond & lekker vind je 160 eenvoudige en in korte tijd te bereiden recepten.Het succes zit in de drie stappen aanpak: 1. Goede ingrediënten: ontdek welke basisingrediënten je in huis moet hebben om snel te kunnen koken, met behoud van kwaliteit en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Joris Delanghe boeken
    Joris Delanghe - Bretagne a la carte

    In Bretagne à la Carte neemt Joris Delanghe, de gastheer van La Maison Blanche aux Volets Bleus, je mee op culinaire ontdekkingstocht door Bretagne.De Bretonse keuken staat bekend om haar eenvoud, authenticiteit en kwaliteit. Joris tilt de dagverse lokale… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Gitte Brugman boeken
    Gitte Brugman - Foodtocht door Friesland

    Foodtocht door Friesland is een gids langs boeren en telers, producenten en aanbieders van streekproducten. Hij geeft niet alleen een beeld van hun producten, maar ook van de (eet)gelegenheden en winkels die deze producten aanbieden. Daarnaast geeft de gids… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,50
  • Harry Belmans boeken
    Harry Belmans - Italia al pomodoro

    In de Italiaanse keuken is de tomaat koning. En het hoeven zeker niet altijd verse tomaten te zijn om smakelijke gerechten op je bord te toveren. De overheerlijke tomatensmaak komt vaak beter tot uiting in soepen, pasta's, stoofpotjes etc als je uitgaat van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Karolien Olaerts boeken
    Karolien Olaerts - Gewoon gezond

    Na een jarenlange worsteling met haar gewicht en het tevergeefs uitproberen van allerlei voorgeschreven diëten, neemt voedingswetenschapper Karolien Olaerts het heft in eigen handen. Weg met de dieetboeken en de opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Kobe Desramaults boeken
    Kobe Desramaults - Kobe Desramaults

    Sterrenrestaurant In De Wulf stond tot aan zijn sluiting eind 2016 op de lijst van zowat iedere Europese foodie en maakte van Kobe Desramaults op korte tijd een internationaal gerenommeerde chef. Intussen opende Desramaults twee nieuwe concepten in Gent: de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    59,00
  • Sandra Bekkari boeken
    Sandra Bekkari - Nooit meer Diëten : Deel 4

    Vlaanderen viel als een blok voor de sympathieke voedingsdeskundige Sandra Bekkari. En als nieuw VTM-gezicht in een dagelijks kookprogramma zal haar populariteit alleen maar stijgen. Met haar Sana-methode en de 'Nooitmeer diëten'-boekenreeks inspireert ze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Mieke Kosters boeken
    Mieke Kosters - Skinnyminds

    Elke dag chocola, 12 kilo eraf? Het kan!'Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat; ik kwam van de wind al aan.' Denk jij ook bij elk glas wijn en stukje kaas, dat mag ik eigenlijk niet, ik moet afvallen?… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Émilie Guelpa boeken
    Émilie Guelpa - Desserts met allure

    Na een maaltijd genieten we graag van een lekker nagerecht. In klassieke restaurants was dat van oudsher vaak een verrukkelijke taart of een prachtige pudding waar iedereen zijn vingers bij aflikte. Tegenwoordig zie je in plaats van deze klassiekers steeds… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Anthony Warner boeken
    Anthony Warner - De eetwijzer

    Voedselhypes, daar maakt Anthony 'The Angry Chef' Warner gehakt van. Deze wetenschapper en kok scheidt op humoristische wijze feiten van fabels en trekt met wetenschappelijk bewijs ten strijde tegen zelfbenoemde voedseldeskundigen. Veel van de informatie die… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Nora French boeken
    Nora French - Gezond fast food: 100 snelle, smakelijke en simpele recepten voor het hele gezin

    100 SNELLE, SMAKELIJKE EN SIMPELE RECEPTEN VOOR HET HELE GEZINBEKEND VAN WWW.NORALICIOUS.NL"Ik geloof in puur eten en de kracht van koken. Let's get cooking!"Wil je gezond eten, maar heb je weinig tijd? Dan is dit kookboek écht iets voor jou! Voilà! 100… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Désirée Verkaar boeken
    Désirée Verkaar - Tosti's met een Twist

    Van tosti's krijg je nooit genoeg. Van deze ultieme gegrilde sandwich, knapperig vanbuiten en zacht vanbinnen, bestaan talloze varianten van over de hele wereld. En juist omdat het zo'n simpel gerecht is, kun je er heerlijk mee experimenteren. Tosti's van… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Danny Jansen boeken
    Danny Jansen - Eten met stokjes

    De vrolijkste manier om eten nét even gezelliger te presenteren? Doe zoals de hippe food-trucks en 'stick it on a stick'. Of serveer het met eetstokjes. In dit boek vind je een heerlijke verzameling wereldse hapjes en bites, mét stokjes of óp een stokje.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Yo's Kitchen boeken
    Yo's Kitchen - Bunzlau Castle, stoer en lekker koken voor familie en vrienden

    Stoer en lekker koken voor familie en vrienden. Heerlijke verrassende en eenvoudige recepten, zoveel mogelijk bereid in het gezellige Bunzlau Castle servies. Pure ingrediënten vormen de basis voor mooie voorgerechten, eerlijke en stoere hoofdgerechten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Peter Roberts, Shelley Evans boeken
    Peter Roberts, Shelley Evans - Paddenstoelen

    Paddenstoelen zijn geheimzinnig, kleurrijk en soms wonderlijk gevormd. Deze gespecialiseerde organismen zijn een onmisbaar onderdeel van de grote cyclus van alle leven. Ze komen vrijwel overal voor en onderhouden een symbiotische relatie met meer dan 90… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Gido Van Imschoot boeken
    Gido Van Imschoot - Wegwijs in wijn

    Wegwijs in wijn geeft in heldere en klare taal antwoorden op vragen van wijnliefhebbers. Hoe wordt wijn gemaakt? Wat is het verschil tussen biologische en natuurwijn? Hoe leer je de verschillende smaken van wijn onderscheiden? Waar let je op bij het ruiken aan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Arvid C. Bergström boeken
    Arvid C. Bergström - Proef Bier

    Genomineerd voor de GOUDEN PINT 2015 Proef Bier van kok en biersommelier Arvid Bergström, in zijn eerst verschenen boek 'Proef BIER' combineert hij 36 voornamelijk Nederlandse en Belgische bieren met 36 gerechten, met tips om gerechten naar eigen smaak aan te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50