Kookboeken

  • Danny Jansen boeken
    Danny Jansen - Slow Cooking

    De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Nicolas Stromboni boeken
    Nicolas Stromboni - De keuken van Corsica

    'De keuken van Corsica is zó de moeite waard. Met zijn prachtige producten van zowel het land als uit de zee, opgetekend door de smaakmakers van het eiland. Eigenlijk moet je met dit boek onder je arm Corsica ontdekken.' Makkie Mulder, hoofdredacteur… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Janny de Moor boeken
    Janny de Moor - Simpel koken

    Simpel koken voor twee Niemand wil alsmaar ingewikkeld koken. Janny de Moor biedt in Simpel koken eenvoudige vegetarische, vis- en vleesmenu's voor zowel alledag als feestelijke gelegenheden. Steeds met een interessante inleiding over de herkomst of de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Marinka Bil boeken
    Marinka Bil - Suikervrij genieten

    Suikervrij Genieten in 21 dagen neemt je mee naar een gezonder voedingspatroon, zonder suikerverslaving. In 21 dagen wordt de lezer begeleid door middel van kennis, recepten en een maaltijdplan om suikervrij te eten. Plus een uitgebreide gids om na deze 21… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Mickaël Guidot boeken
    Mickaël Guidot - Whiskykenner word je zo

    Moet je om whisky te drinken ouder zijn dan 50, directeur van een onderneming of gepensioneerd zijn, op de golfbaan staan of een kilt dragen? Whiskykenner word je zo is een hedendaags whiskyboek voor iedereen die meer wil weten over de wondere wereld van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Loïc Van Impe boeken
    Loïc Van Impe - Loïc The Rookie Cook

    ?Loïc lijkt een doodgewone gast: net aan het werk, trapt weleens tegen een voetbal, speelt in een bandje ... Maar achter het fornuis gaat hij helemaal los, en wordt hij The Rookie Cook!Met zijn flitsende #kotfood-filmpjes (en zijn sympathieke zelf natuurlijk)… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Victor Garnier Astorino boeken
    Victor Garnier Astorino - Recepten uit Los Angeles

    Welkom in Los Angeles. Ga mee op ontdekkingsreis door de stad en proef de Amerikaanse droom in 100 iconische recepten. L.A. is dol op gezond groentesap, maar kan ook niet zonder hamburger. Van breakfast burrito tot açaï bowl, van lobster roll tot cobb salad:… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Sevtap Yüce boeken
    Sevtap Yüce - Turks tafelen

    In Turks tafelen neemt Sevtap Yüce je mee naar haar roots en beschrijft ze de gerechten die de Turkse keuken zo bijzonder maken. Van eenvoudig streetfood dat op straat altijd het beste smaakt, tot op houtvuur gebakken brood, verse salades en uitgebreide… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Véronique Leysen boeken
    Véronique Leysen - Véro's Brunch Cookbook

    Véronique Leysen begon als Ketnet-wrapper, startte haar eigen breilabel Maurice, schreef twee breiboeken en opende twee Maurice-koffi ebars in Antwerpen. Nu komt ze met haar eerste Maurice-brunchkookboek. In 'Véro's Brunch Cookbook' verzamelt ze de favoriete… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Richt Kooistra, Regina Mol boeken
    Richt Kooistra, Regina Mol - Koffie!

    Gaat er iets boven de geur van versgezette koffie? Wij vinden van niet! Een kop koffie drinken, in je eentje of in goed gezelschap, daarvoor ga je naar een leuke koffiespot. Een bar waar de koffie met liefde wordt gezet, de barista's net zo leuk zijn als je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Anna Decock boeken
    Anna Decock - Geurige stoofpotjes

    In Geurige stoofpotjes vind je heerlijke bereidingen. Er zijn de gerechten met een klassiek tintje, zoals rundstoofvlees, coq-au-vin of lamsnavarin. Je ontdekt aparte combinaties met mediterrane smaken, zoals zuiders konijn met olijven, Griekse stifado en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Larousse boeken
    Larousse - Larousse wijnencyclopedie

    Ontdek de wijn en de wijngaarden, leer kiezen, bewaren en proeven, bezoek de beroemdste wijngaarden ter wereld.Meer dan 700 foto's, een handige tabel met wijnjaren, 40 land- en streekkaarten, 240 fiches over wijnstreken en wereldwijnen, 60 portretten van de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    45,00
  • Eibertje van Halteren boeken
    Eibertje van Halteren - Eibertje kiest babyvoeding

    Eibertje van Halteren helpt je in Eibertje kiest babyvoeding om de juiste voedingskeuzes te maken voor je kleintje. Want wie geen tijd heeft om te koken, wil weten welk potje het beste alternatief is. Eibertje kiest test dit keer babypotjes voor 4-15 maanden… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Marinka Bil boeken
    Marinka Bil - Paleo Lunch

    Paleo Lunch bevat meer dan 80 heerlijke lunchrecepten. Gemakkelijk te maken en nog makkelijker om mee te nemen in een lunchtrommel. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.Lunchen is leuk. Paleo lunchen is nog veel leuker. Wie regelmatig met… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Beverley Glock boeken
    Beverley Glock - 500 recepten voor jonge koks

    Met een beetje hulp van een volwassene kun je zodra je boven het aanrecht uitkomt en een lepel kunt vasthouden voedzame maaltijden bereiden. In dit boek staan 500 eenvoudige en lekkere recepten die jij maar ook de rest van je familie helemaal top zal vinden!-… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Pauline Dubois boeken
    Pauline Dubois - Spring rolls

    Maak de lekkerste springrolls zelf met verse rijstvellen, groenten en ander lekkers! Leuk als origineel borrelhapje of als gezonde avondmaaltijd. Lekkere recepten voor springrolls Met rijstvellen die je even in water weekt, maak je zelf de lekkerste verse… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Nigella Lawson boeken
    Nigella Lawson - Bij mij aan tafel

    Voor Nigella Lawson, de koningin van de thuiskeuken, draait eten om herinneringen, 'Bij mij aan tafel' is daar een afspiegeling van. Het bevat recepten van de gerechten die ze at in haar jeugd, het eten dat ze bereidt voor vrienden en familie, kortom:… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Rick Kempen boeken
    Rick Kempen - Bier

    Rick Kempen is bierambassadeur bij Bier&cO, gediplomeerd biersommelier en biercolumnist bij 'Het Parool'. In zijn boek 'Bier' deelt Kempen al zijn kennis en enthousiasme over bier. Bier is in. Brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond, het bierschap… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Gitte Brugman boeken
    Gitte Brugman - Foodtocht door Friesland

    Foodtocht door Friesland is een gids langs boeren en telers, producenten en aanbieders van streekproducten. Hij geeft niet alleen een beeld van hun producten, maar ook van de (eet)gelegenheden en winkels die deze producten aanbieden. Daarnaast geeft de gids… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,50
  • Mariët Herlé, Carolyn Wiersum boeken
    Mariët Herlé, Carolyn Wiersum - Koken in het groot / Cooking for crowds

    Het Haagse straatpastoraat begon meer dan vijftien jaar geleden soep te serveren. Daarna volgde het broodje erbij en na verloop van tijd werd een complete driegangenmaaltijd gekookt en geserveerd door een internationaal gezelschap van vrijwilligers. De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Stephen Beaumont boeken
    Stephen Beaumont - Bier & Foodcombinaties

    Bier & Food... is een must voor iedereen die bier en eten wil combineren, met bier wil koken of de traditionele en moderne kunst van de biersommelier wil leren kennen. Bier wordt al duizenden jaren bij het eten gedronken, maar wordt pas nu gezien als de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Beverly Leblanc boeken
    Beverly Leblanc - I love soep

    Soep maken is een kunst op zich en die kunst kunt u zich meester maken via dit boek. Hierin vindt u ruim honderd vernieuwende en creatieve recepten, variërend van gebonden soep tot heldere consommé en van koude zomerse soepen tot stevige maaltijdsoepen met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Christelle Huet Gomez boeken
    Christelle Huet Gomez - Kruimeltaart

    De lekkerste kruimeltaart maak je natuurlijk zelf! Met de recepten uit Kruimeltaart zet je binnen no time de lekkerste kruimeltaarten op tafel! Zelfgemaakte kruimeltaartZelf kruimeltaart maken is natuurlijk het allerlekkerst. Met de recepten uit Kruimeltaart… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Giovanna Torrico boeken
    Giovanna Torrico - Italiaans easy

    Italiaans eten was nog nooit zo makkelijk! Met de makkelijke Italiaanse recepten uit Italiaan Easy maak je de lekkerste Italiaanse gerechten.Makkelijke Italiaanse receptenDe Italiaanse keuken blijft een favoriet van velen. Met de makkelijke Italiaanse recepten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Janneke Philippi boeken
    Janneke Philippi - Heerlijk simpel

    'Is het echt zó simpel?' Dat hoort Janneke Philippi vaak als mensen haar recepten ontdekken. Het is wat de recepten kenmerkt: ze zijn altijd eenvoudig, met goed verkrijgbare producten en vooral heerlijk. In Heerlijk simpel geeft Janneke meer dan 100 recepten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95