Kookboeken

  • Peter Doomen boeken
    Peter Doomen - Bucketlist voor een wijnkenner

    Hardnekkige wijnmythes worden genadeloos ontkracht. Wil je een echte wijnkenner worden? In Bucketlist voor een wijnkenner begeleidt Peter Doomen je in 100 stappen tot je jezelf een echte wijnkenner kunt noemen. Eerst ontdek je je wijnproeversprofiel: ben je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Sara Lewis boeken
    Sara Lewis - Salades!

    Salades smaken altijd! Dit boek biedt recepten die u langdurig energie geven door hun waardevolle ingrediënten, superfoods toevoegen aan uw maaltijd, zoals boerenkool, spinazie en diverse granen en u helpen gezonder en met de seizoenen te eten. (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Martijn Bond boeken
    Martijn Bond - De afvalpuzzel

    Afvallen wordt vaak gepresenteerd als een eenvoudige taak: minder eten en meer bewegen. Maar in de praktijk is het niet zo eenvoudig. Veel mensen lukt het niet om gewicht te verliezen en als het wel lukt, dan jojoën ze vaak weer terug naar hun oude gewicht… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Suzy Wengel boeken
    Suzy Wengel - Het Scandi Sense dieet

    Het Scandi Sense Dieet van Suzy Wengel, dé voedingssensatie uit Denemarken, is het makkelijkste dieet ter wereld waarbij je hand de maat voor eten aangeeft. Afvallen was nog nooit zo simpel. Zonder wegen. Zonder calorieën tellen. Zonder sport. Je hand is de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • De budgetvriendelijke keuken

    Lekker en gezond eten hoeft helemaal niet duur te zijn. Dit boek zet alle tips op een rijtje: hoe je slim je voorraadkast beheert, winkelt én kookt. Het biedt je een waaier aan budgetvriendelijke recepten met vertrouwde en verrassende ingrediënten. Zo zet je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Freke van Nimwegen, Nadine Maarhuis boeken
    Freke van Nimwegen, Nadine Maarhuis - Circular Chefs

    NA DE BESTSELLER INSTOCK COOKING, KOMT INSTOCK NU MET CIRCULAR CHEFS. Dit kookboek leert jou op een nieuwe manier naar eten te kijken. En dat is hard nodig, want een derde van alle klimaatbelasting komt door ons voedsel. Tijd voor een nieuwe aanpak van ons… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Bouillon! najaar 2018

    Hele avonden spitten we portfolio’s van fotografen door, op zoek naar uitmiddelpuntige eetfoto’s. Soms is de fotograaf echt verbouwereerd over onze uiteindelijke keuze. Dit keer presenteren we jullie PASTA, een heel vroeg werk van Wout van Dee. INHOUD:… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,45
  • Lennox Hastie boeken
    Lennox Hastie - Op zoek naar het vuur

    De ontdekking van het vuur betekende een radicale verandering in de wereld: eten werd meer dan voeding; koken groeide uit tot een onlosmakelijk onderdeel van de onze cultuur. Lennox Hastie laat zien dat koken met vuur meer is dan alleen barbecueën. Met vuur… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Marcus Polman boeken
    Marcus Polman - De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben

    Dé 100 ultieme klassiekers voor iedereenHoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-hoort? De redactie van het onlinefoodmagazine FavorFlav.com ging op onderzoek uit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Iris van de Graaf, Caro Niestijl boeken
    Iris van de Graaf, Caro Niestijl - Langzaam Lekker

    “U plaatst in dit buitenmodel muts uw warme pan met kort gekookte of gebakken inhoud, om even later te genieten van een gaar gerecht. U kunt er ook bouillon in trekken. Met de Ecostoof is nog een voordeel te behalen: we maken er de Groningers blij mee.”… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,50
  • Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia boeken
    Luc Hoornaert, Sepideh Sedaghatnia - 365 wijnen die je geproefd moet hebben

    Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid is er wel een wijn te vinden. Rood, wit of rosé - aan keuze geen gebrek. Maar wat zijn nu de echte 365 klassiekers die op je bucketlist zouden moeten staan?Op deze en vele andere vragen geeft dit boek een antwoord.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Isabella van As boeken
    Isabella van As - Bouillon

    Bouillon is hot. Over de hele wereld openen bouillonbars hun deuren en bone broth is het nieuwste medicijn tegen veroudering. Het schijnt dat men in het koffie-liefhebbende New York 's ochtends al in de rij staat voor een shot bouillon in plaats van cafeïne!… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Bake Off Vlaanderen

    Geluk zit soms in een bakblik, zoveel is zeker. In het nieuwe bakboek van Bake Off Vlaanderen kun je je tegoed doen aan brood, cake, koekjes en taart. Een naked cake of toch een kleurrijke illusiecake? Speltbrood of heerlijke kaneelbroodjes? Biscuit met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Sabrina Fauda-Role boeken
    Sabrina Fauda-Role - Vega stoofpotjes easy

    Een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel zetten was nog nooit zo makkelijk. In Vega stoofpotjes easy vind je ruim 80 recepten die je in één pan kunt maken. De recepten zijn ingedeeld in de categorieën groenten, plantaardige proteïnes, pasta, rijst en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Marc Declercq, Willem Asaert boeken
    Marc Declercq, Willem Asaert - Roger & Ik

    Roger Souvereyns is een van de invloedrijkste keukenchefs in de Belgische geschiedenis. Roger & Ik is het relaas van een carrière die al 65 jaar omspant. Meer dan veertig chefs en sommeliers getuigen hoe zijn uitzonderlijke talent, visionaire aanpak en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    60,00
  • Aseem Malhotra, Donal O'Neill boeken
    Aseem Malhotra, Donal O'Neill - Het Pioppi dieet

    Met eenvoudige uitleg, lekkere recepten en simpele oefeningen In het piepkleine Italiaanse dorp Pioppi leven de mensen eenvoudig, maar ook lang en gezond. Er is geen sportschool, geen supermarkt. Het eten is er verrukkelijk en ze genieten elke avond van een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Rudolph van Veen boeken
    Rudolph van Veen - Rudolph's bakery

    Het gevoel van het tv-programma in boekvorm! Het 24Kitchen-programma Rudolph's Bakery is het eerste Nederlandse tv-programma waarin bakken - zowel zoet als hartig - centraal staat. Alle bakrecepten van Rudolph van Veen zijn nu gebundeld in een prachtig en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie kookt Italië

    Jamie Oliver keert met Jamie kookt Italië terug naar zijn culinaire roots. Want er is nog zo veel te ontdekken. Jamie kookt Italië bevat meer dan 140 van de allerbeste Italiaanse recepten, die allemaal aan de Jamie-standaard voldoen. Overheerlijk,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Roger Van Damme boeken
    Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

    'Chef van het jaar 2010','Beste patissier ter wereld 2017', een Michelinster, een zevende boek, ... Op 25 jaar tijd heeft Roger van Damme alle topingrediënten samengebracht en laten sudderen. Nu serveert hij het smaakvolle eindresultaat van dat harde werken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst boeken
    Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst - Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2

    Na de bestseller 'Afvallen met gezond en vooral lekker eten' presenteren Natalia en Walter van Project Gezond hun tweede boek. Vol met gloednieuwe weekmenu's en overheerlijke recepten!Het eerste boek van Natalia en Walter was een regelrechte bestseller! Ruim… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Ilse D'Hooge boeken
    Ilse D'Hooge - Easy@home met Ilse

    Thuiskomen na een lange werkdag en toch nog snel iets op tafel toveren dat iedereen lust? In 'Easy@home' geeft Ilse D'hooge inspiratie voor doordeweekse dagen én voor het weekend, wanneer het allemaal wat trager en uitgebreider mag. Een snelle pasta, de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Culinary Notebooks Detox

    Detox bevat gerechten voor de hele dag: gezonde ontbijtrecepten met granola, muesli, havermout en smoothies, heerlijke soepen en salades, wokgerechten, groenteschotels, lekkere rijstgerechten en verleidelijke desserts, waaronder soepen, salades en ijs van… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      4,99
  • Jamie Purviance boeken
    Jamie Purviance - Weber's wintergrilling

    De must-have voor iedere barbecueliefhebber. Een mooi boek compleet voor de perfecte grill belevenis in de winter: voorgerechten, hoofdgerecht van vlees en vis, bijgerechten en zelfs toetjes van de barbecue. Kortom het boek voor een perfecte winterbarbecue. (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst boeken
    Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst - Afvallen met gezond en vooral lekker eten

    Al meer dan 50.000 exemplaren verkocht! Afvallen en genieten van lekker eten lijken in eerste instantie niet goed samen te gaan. Natalia en Walter denken daar anders over. Zij hebben zich ten doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te helpen met afvallen maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Mijn babyrecepten met Sophie de giraf

    Mijn babyrecepten met Sophie de giraf is een prachtig vormgegeven kookdagboek met 100 heerlijke recepten voor de eerste baby- en dreumeshapjes. Van babyvoeding tot vaste voeding. Sophie de Giraf is al meer dan 50 jaar het beste vriendje van meer dan 40 miljoen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,99