Kookboeken

  • The Big Green Egg

    Eindelijk verschijnt DE DERde druk van het THE BIG GREEN EGG BOOK. De BGE heeft in korte tijd voor een ware kooksensatie gezorgd. Zijn kracht is even eenvoudig als geniaal te noemen: door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht een bijzondere en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    67,00
  • Anita Witzier boeken
    Anita Witzier - Zonder fratsen

    'Ik ben een enthousiaste thuiskok die elke dag gewoon lekker en verantwoord wil eten, maar zonder gedoe. Dit is dan ook een doe-maar-gewoon-eet-boek eigenlijk, zonder fratsen. Verwacht dus geen hemelbestormende inzichten teneinde eeuwig jong, fit en strak te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst boeken
    Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst - Afvallen met gezond en vooral lekker eten

    Al meer dan 50.000 exemplaren verkocht! Afvallen en genieten van lekker eten lijken in eerste instantie niet goed samen te gaan. Natalia en Walter denken daar anders over. Zij hebben zich ten doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te helpen met afvallen maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Stefano Manfredi boeken
    Stefano Manfredi - Pizza de luxe

    Ontdek hoe gemakkelijk het is om de gezondste, smakelijkste pizza buiten Napels te maken. Pizza kan dun, dik, knapperig, chewy, rond, vierkant, gevuld, gefrituurd of gezoet zijn, maar de kwaliteit van het eindresultaat wordt altijd bepaald door die van het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Eat like a local Londen

    Ook op zoek naar de leukste restaurants tijdens een weekendtrip of zakenreisje? Met Eat like a local Londen heb je de leukste adressen voor eettentjes, bars en restaurants altijd bij de hand, want de beste tips krijg je natuurlijk van locals. Met meer dan 100… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Laura Van den Broeck boeken
    Laura Van den Broeck - Be fit, be awesome

    Iedereen heeft het tegenwoordig druk, waardoor gezond eten en voldoende bewegen vaak onderaan het to-dolijstje belanden. Dit boek leert je hoe je, ondanks een volle agenda, een gezond en fit leven kan leiden. Laura Van den Broeck is een jonge, dynamische… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Toni De Coninck, Michaël Vrijmoed boeken
    Toni De Coninck, Michaël Vrijmoed - Vrijmoed Eenvoud

    Elke vorm van koken begint bij de basis: vakkennis, eerbied voor het product en het terroir. Daar gaat het om in de gastronomie van vandaag. Een chef is dan ook maar zo goed als de basis die hij of zij beheerst.Met Vrijmoed Eenvoud keert tweesterrenchef… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Ramon Brugman boeken
    Ramon Brugman - Dips

    In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als chef-kok en patissier bij onder andere Brasserie de Bank en zijn optreden als televisiekok bij programma… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Machteld Smid boeken
    Machteld Smid - Curry's

    Curry is ‘hot’, en niet alleen vanwege de kruiden die erin zitten. Dat is ook niet zo vreemd, want het is een gemakkelijk eenpansgerecht, en door het gebruik van verse ingrediënten en veel groenten ook nog eens heel gezond! Je kunt er heerlijk zelf mee… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Janneke Philippi boeken
    Janneke Philippi - Heerlijk simpel

    'Is het echt zo simpel?' Dat hoort Janneke Philippi vaak als mensen haar recepten ontdekken. Het is wat de recepten kenmerkt: ze zijn altijd eenvoudig, met goed verkrijgbare producten en vooral heerlijk. In Heerlijk simpel geeft Janneke meer dan 100 recepten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - On the go

    On the go: 49 heerlijke meeneemrecepten van Rens Kroes Op veler verzoek komt Rens Kroes, bekend van Powerfood en Powerfood – Van Friesland naar New York nu met heerlijke meeneemgerechten. Ontbijtjes on the go; inspiratie voor je lunchtrommel; heerlijke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,99
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - Powerfood - Van Friesland naar New York

    Meer Powerfood: van Friesland naar New York Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Isabel Boerdam boeken
    Isabel Boerdam - Vegabijbel

    VEGABIJBEL IS DÉ INSPIRATIEBRON VOOR ALLE VEGA-LIEFHEBBERSMet meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in Vegabijbel de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Rosie Reynolds boeken
    Rosie Reynolds - Sandwiches

    Van de Vietnamees-Franse banh mi tot de Mexicaanse quesadilla en van de Franse croque-madame tot de Aziatische bao met buikspek – de sandwich heeft de hele wereld veroverd. Met meer dan 70 recepten, een kleurenfoto van elke sandwich, allerlei soorten brood… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Julius Jaspers boeken
    Julius Jaspers - Groente op de BBQ

    In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Rutger van den Broek boeken
    Rutger van den Broek - Cakes

    In Masterclass Cakes laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren. Met het winnen van de eerste editie van 'Heel Holland bakt', diverse bestsellers - waaronder Bakbijbel en Koekjesbijbel - en zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Marjolijn Rosendaal, Anya van de Wetering, Bella Thewes boeken
    Marjolijn Rosendaal, Anya van de Wetering, Bella Thewes - Gegrild en geroosterd

    ?Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, stoere leren schorten en grote hompen vlees vinden Marjolijn en Anya het tijd voor een lichtere versie van grillen en roosteren. Dat kan het hele jaar door: buiten op de barbecue, de kamado… (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,99
  • Guillaume Marinette boeken
    Guillaume Marinette - Bloemkool

    Wie kent bloemkool nou niet? Het is een immens populaire groente. Maar met dit boek leer je deze veelzijdige kool helemaal opnieuw kennen! Maak bijvoorbeeld eens hummus of chips van bloemkool. En wat dacht je van pita’s met bloemkool en feta of Thaise… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Nils Koster boeken
    Nils Koster - Kaas uit eigen keuken

    Zelf je eigen kaas maken is echt zo moeilijk niet. Met een paar pakken melk en een beetje oefening is iedereen in staat om zijn eigen kaasje te maken. Veel van de benodigde materialen zijn met een beetje knutselwerk en creativiteit eenvoudig te maken. Van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Alberto Musacchio, Malu Simões boeken
    Alberto Musacchio, Malu Simões - Vegano cucino italiano

    Authentieke Italiaanse veganistische gerechten waar je je vingers bij aflikt, van een van de beste vegetarische restaurants in Italië. Op een heuvel in een olijfboomgaard in het Italiaanse Umbrië, staat Azienda Agrituristica Montali: het beste vegetarische… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Maud Moody, Leonardo Pacenti, Nina Bogaerts boeken
    Maud Moody, Leonardo Pacenti, Nina Bogaerts - De bijbel van de Italiaanse keuken

    DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNENIn De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Roel van Kollem boeken
    Roel van Kollem - Schmeckt mir ganz gut

    Met dit kookboek vervult Roel van Kollem een wens van zijn Joods-Duitse moeder, Eva Wolff. Zij wilde haar kleinkinderen haar recepten nalaten. In `Schmeckt mir ganz gut' geeft hij recepten die opvallen door de grote aandacht voor het detail. Er worden vaak… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,75
  • Alexandra Besel boeken
    Alexandra Besel - Met zonder gluten

    Ben je allergisch of intolerant voor gluten? Met de recepten uit Zonder gluten krijg je genoeg inspiratie om te kunnen genieten van de heerlijkste zoete en hartige gerechten, van ontbijt en tussendoortjes tot hoofdgerechten en desserts. Genieten zonder gluten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,99
  • Femke Vandevelde boeken
    Femke Vandevelde - XIII Gent

    Nergens eet je vernieuwender dan in Gent. De stad boomt op gastronomisch niveau en vrijwel elke maand komen er nieuwe zaken of foodconcepten bij. Maar wie zijn nu de absolute topchefs en culinaire trendsetters van dit moment? Hoe komt het dat Gent zo'n… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Mieke Kosters boeken
    Mieke Kosters - Het geheim van slanke mensen

    Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.'Vanaf haar vijftiende was Mieke Kosters met lijnen bezig. Maar afvallen en op gewicht blijven lukte pas echt toen ze haar slanke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00