Kookboeken

  • Yvon Jaspers boeken
    Yvon Jaspers - Zomers koken met Yvon

    Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten smaken als je er maar genoeg… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Victor Garnier Astorino boeken
    Victor Garnier Astorino - Recepten uit Los Angeles

    Welkom in Los Angeles. Ga mee op ontdekkingsreis door de stad en proef de Amerikaanse droom in 100 iconische recepten. L.A. is dol op gezond groentesap, maar kan ook niet zonder hamburger. Van breakfast burrito tot açaï bowl, van lobster roll tot cobb salad:… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Cathelyne van Overbeeke boeken
    Cathelyne van Overbeeke - Themataarten

    Het geheime ingrediënt van iedere taart is liefde: met zelfgemaakt gebak toon je dat je om iemand geeft. In Themataarten leert Cathelyne van Overbeeke je hoe je van jouw taart een kunstwerkje maakt waarvan iedereen versteld zal staan. Een romantische… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Mieke Daenen boeken
    Mieke Daenen - Koolhydraatarm kookboek

    Lekker minder koolhydraten eten. Dat is het doel van dit kookboek dat geschikt is voor iedereen (volwassenen en kinderen) met overgewicht of diabetes type 2. De laatste jaren is steeds meer gebleken dat een verminderde inname van koolhydraten positief… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • ZNU boeken
    ZNU - Mijn receptenboek (rood)

    In deze praktische organizer kun je al je favoriete recepten en gerechten op één plek noteren en bewaren. Van originele recepten die je van een vriend of collega kreeg tot bereidingen die je naar je eigen smaak hebt verfijnd. Eenvoudig ingedeeld in… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Weight Watchers boeken
    Weight Watchers - Het Weight Watchers bakboek

    Haal die beslagkom maar tevoorschijn! In dit boek vind je niet alleen het recept voor een perenkaneeltaart of een romige chocolade-kersentaart, maar ook snelle muffins of zwart-witkoekjes voor spontaan bezoek. Liefhebbers van hartige lekkernijen kunnen zich… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Alexandra Besel boeken
    Alexandra Besel - Met zonder zuivel

    Genieten van heerlijk eten voor iedereen! Alexandra Besel geeft je tips voor hoe je zuivel kunt vervangen en vermijden. Genieten zonder zuivel Genieten van heerlijk eten voor iedereen! Alexandra Besel geeft je tips voor hoe je zuivel kunt vervangen en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Mieke Daenen, Johan Bruijnen boeken
    Mieke Daenen, Johan Bruijnen - Eet lekker meer eiwitten

    Lekker meer eiwitten eten. Dat is het doel van dit boek in de serie 'Word je eigen diëtist'. Het is ideaal voor vitale 70-plussers en iedereen met ondergewicht of ondervoeding. Door het ouder worden en door minder beweging vermindert onze spiermassa in de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,50
  • Karin Stöttinger boeken
    Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

    Het uiterlijk is niet onbelangrijk maar het gaat om de binnenkant en dat geldt niet alleen voor mensen. Of het nu een dim sum is, een wrap, taco, loempia of ravioli: de smakelijke vullingen maken deze rolls zo onweerstaanbaar. Elke keuken kent voedsel dat je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Giorgio Locatelli boeken
    Giorgio Locatelli - Made at home

    'Ik voel mij op meerdere plekken thuis'.Voor mij is thuis Noord-Italië, waar ik mijn jeugd doorbracht. Thuis is Londen, waar ik woon en werk in mijn restaurant Locanda Locatelli. Met mijn collega's die als een familie voor mij zijn. En thuis is nu ook Puglia,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Quinta Witzel, Gerrit Jan Witzel boeken
    Quinta Witzel, Gerrit Jan Witzel - Het poké kookboek

    De poké bowl verovert Nederland Poké is een traditioneel gerecht uit Hawaii, waar verse vis in blokjes en groente centraal staan. In een originele poké bowl zit je favoriete vissoort met een dressing op basis van sojasaus, geserveerd in een bowl met rijst… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Harry Belmans boeken
    Harry Belmans - Italia al pomodoro

    In de Italiaanse keuken is de tomaat koning. En het hoeven zeker niet altijd verse tomaten te zijn om smakelijke gerechten op je bord te toveren. De overheerlijke tomatensmaak komt vaak beter tot uiting in soepen, pasta's, stoofpotjes etc als je uitgaat van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Raphael Guillot boeken
    Raphael Guillot - De perfecte barbecue

    Beleef de barbecue spirit in elk seizoen! Ontdek meer dan 100 barbecuerecepten uit de hele wereld, inclusief de klassiekers uit Noord-Amerika, en laat je leiden door Rafa, de man achter de blog Le barbecue de Rafa, om verrukkelijke ribbetjes of garnalen op… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Jose van Mil, Christine Archer-Mackenzie boeken
    Jose van Mil, Christine Archer-Mackenzie - Gezond eten rond chemotherapie

    Als je vanwege kanter chemokuren krijgt, heb je vaak weinig tot geen trek in eten en ook je smaak is geregeld heftig aangetast. Daarbij komt meestal ook nog eens een gevoelige mond en keel waardoor eten zelfs pijn kan doen. Diezelfde problemen kun je krijgen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Jonas Cramby boeken
    Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

    De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig geïntegreerd in onze westerse samenleving. Deze van oorsprong Japanse grilltechnieken geven veel resultaat tegenover weinig inspanning. In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Matthieu Goemare boeken
    Matthieu Goemare - Zelf bier brouwen doe je zo

    Bierbrouwen is 'in'! Steeds meer hobbybrouwers gaan thuis aan de slag om zelf hun favoriete gerstenat te bereiden. Het is dan ook een proces dat iedere liefhebber onder de knie kan krijgen. In dit boek is de waardevolle knowhow van twee ambachtelijke brouwers… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Émilie Guelpa boeken
    Émilie Guelpa - Desserts met allure

    Na een maaltijd genieten we graag van een lekker nagerecht. In klassieke restaurants was dat van oudsher vaak een verrukkelijke taart of een prachtige pudding waar iedereen zijn vingers bij aflikte. Tegenwoordig zie je in plaats van deze klassiekers steeds… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Karolien Olaerts boeken
    Karolien Olaerts - Gewoon gezond

    Na een jarenlange worsteling met haar gewicht en het tevergeefs uitproberen van allerlei voorgeschreven diëten, neemt voedingswetenschapper Karolien Olaerts het heft in eigen handen. Weg met de dieetboeken en de opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Yvonne Lemmers boeken
    Yvonne Lemmers - Productenwijzer

    Grip op Koolhydraten (GOK) deelt voedingsmiddelen in volgens een stoplichtsysteem. In deze waaier staan > 1600 producten met kleuraanduiding. Twee sorteervolgorden: van A-Z en op categorie. Handig!Grip op Koolhydraten (GOK) deelt voedingsmiddelen in volgens… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Danny Jansen boeken
    Danny Jansen - Eten met stokjes

    De vrolijkste manier om eten nét even gezelliger te presenteren? Doe zoals de hippe food-trucks en 'stick it on a stick'. Of serveer het met eetstokjes. In dit boek vind je een heerlijke verzameling wereldse hapjes en bites, mét stokjes of óp een stokje.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Ilse de Graaf boeken
    Ilse de Graaf - Afvallen met POWER!

    Maak een lifestyle en mindset change en bereik je ideale gewicht met de POWER methode.Ben jij het beu om na elke dieetpoging uiteindelijk weer meer te wegen dan ooit? Ben jij je overgewicht of obesitas meer dan zat? Wil jij je weer gezond in en gelukkig met je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Mariette van Tuyl boeken
    Mariette van Tuyl - Puur zoet

    Je gezonde lifestyle behouden en toch genieten van een stuk brownie of lekker toetje? Dat kan! In PUUR ZOET legt Mariette, van het populaire blog Zoetrecepten.nl, de basis tot het gezondere bakken. Dit boek helpt jou om het gebruik van toegevoegde suikers, vet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Samin Nosrat boeken
    Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

    Gedurfde benadering van het koken, door een nieuw culinair talent. Chef-kok en schrijver Samin Nosrat heeft op vele niveaus – van professionele chef-koks tot middelbare scholieren – mensen geleerd om te koken volgens haar revolutionaire en tegelijkertijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • Peter Roberts, Shelley Evans boeken
    Peter Roberts, Shelley Evans - Paddenstoelen

    Paddenstoelen zijn geheimzinnig, kleurrijk en soms wonderlijk gevormd. Deze gespecialiseerde organismen zijn een onmisbaar onderdeel van de grote cyclus van alle leven. Ze komen vrijwel overal voor en onderhouden een symbiotische relatie met meer dan 90… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Steffi Vertriest boeken
    Steffi Vertriest - Méér gezonde goesting

    "Meer Gezonde Goesting" is het tweede kookboek van blogster, foodie en njam!-gezicht Steffi Vertriest. Dankzij de vele overweldigende reacties op het tv-programma en het gelijknamige boek "De Gezonde Goesting" stond Steffi te trappelen van ongeduld om opnieuw… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99