Kookboeken

  • Het ultieme mannenkookboek

    Alle mannen de keuken in! Want nu zijn er perfecte recepten voor elk type man. Recepten voor echte vleeseters, familiemannen, verleiders en beginnende koks. Makkelijke, voedzame, gezonde, zoete en klassieke recepten. Met en zonder vlees. En allemaal hebben ze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Jasper Kool boeken
    Jasper Kool - Het ultieme tostiboek

    Krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees.Iedereen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Luc De Raedemaekers, Alain Bloeykens boeken
    Luc De Raedemaekers, Alain Bloeykens - Bier of wijn? Nooit meer kiezen

    Welke drank - bier of wijn - past bij welk gerecht? Vlaanderens bekendste wijnjournalist Alain Bloeykens en de al even befaamde biersommelier Luc De Raedemaeker kruisen de degens. Want: hoe beter de keuze, hoe beter het leven. (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Sophie Matthys boeken
    Sophie Matthys - De koolhydraatarme keuken

    Kiezen voor koolhydraatarm is kiezen voor een nieuwe leefstijl. Gezonde vetten en eiwitten vul je aan met een kleine hoeveelheid koolhydraten uit verse producten zoals fruit, groente, granen en peulvruchten. Zo verbrandt je lichaam maximaal vet en verlies je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Lonely Planet boeken
    Lonely Planet - Beste bowlfood ter wereld

    Dit zijn de lekkerste bowlfoodgerechten uit de hele wereld, verzameld door Lonely Planet. Van ontbijt tot dessert: dit aantrekkelijke kookboek bevat 100 authentieke recepten die je eet in een kom. Lonely Planet Beste bowlfood ter wereld bevat allemaal… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Donal Skehan boeken
    Donal Skehan - Eet. Leef. Reis.

    Eet, leef en reis zijn drie woorden die samenvatten wat voor Donal Skehan belangrijk is: goed eten, een evenwichtige levensstijl en wereldwijd inspiratie opdoen. Hij beschrijft gerechten uit de hele wereld, opgebouwd rond drie thema’s: ‘Eet’ is gewijd… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Michelle van Roost, Manon van Eijsden boeken
    Michelle van Roost, Manon van Eijsden - Wegwijs in de voedingsjungle

    In Wegwijs in de voedingsjungle nemen Michelle van Roost en Manon van Eijsden vragen (en zorgen!) van ouders weg rondom voeding voor kinderen. Wat is gezonde voeding voor je kind? De praktische overzichten en tips, adviezen op wetenschappelijke basis en de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Monika Linton boeken
    Monika Linton - Brindisa

    Brindisa is een begrip: in bijna 30 jaar tijd groeide het importbedrijf, dat uitsluitend werkt met de beste Spaanse etenswaren,uit tot een imperium met verkoop aan restaurateurs en particulieren. Brindisa heeft eigen winkels, restaurants en tapasbars in Londen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Victor Garnier Astorino boeken
    Victor Garnier Astorino - Recepten uit Los Angeles

    Welkom in Los Angeles. Ga mee op ontdekkingsreis door de stad en proef de Amerikaanse droom in 100 iconische recepten. L.A. is dol op gezond groentesap, maar kan ook niet zonder hamburger. Van breakfast burrito tot açaï bowl, van lobster roll tot cobb salad:… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Cathelyne van Overbeeke boeken
    Cathelyne van Overbeeke - Themataarten

    Het geheime ingrediënt van iedere taart is liefde: met zelfgemaakt gebak toon je dat je om iemand geeft. In Themataarten leert Cathelyne van Overbeeke je hoe je van jouw taart een kunstwerkje maakt waarvan iedereen versteld zal staan. Een romantische… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Mieke Daenen boeken
    Mieke Daenen - Koolhydraatarm kookboek

    Lekker minder koolhydraten eten. Dat is het doel van dit kookboek dat geschikt is voor iedereen (volwassenen en kinderen) met overgewicht of diabetes type 2. De laatste jaren is steeds meer gebleken dat een verminderde inname van koolhydraten positief… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • ZNU boeken
    ZNU - Mijn receptenboek (rood)

    In deze praktische organizer kun je al je favoriete recepten en gerechten op één plek noteren en bewaren. Van originele recepten die je van een vriend of collega kreeg tot bereidingen die je naar je eigen smaak hebt verfijnd. Eenvoudig ingedeeld in… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Weight Watchers boeken
    Weight Watchers - Het Weight Watchers bakboek

    Haal die beslagkom maar tevoorschijn! In dit boek vind je niet alleen het recept voor een perenkaneeltaart of een romige chocolade-kersentaart, maar ook snelle muffins of zwart-witkoekjes voor spontaan bezoek. Liefhebbers van hartige lekkernijen kunnen zich… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Chris Cheyette, Yello Balolia boeken
    Chris Cheyette, Yello Balolia - De koolhydraten- en calorieteller

    Moet je letten op wat je binnenkrijgt? Met De koolhydraat en calorieteller - het boek dat in Engeland de 'carb & calorie counting Bible' wordt genoemd en daar al jaren een bestseller is - is dat een fluitje van een cent! In dit boek vind je in één oogopslag… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Pascale Baelden, Jan Mast boeken
    Pascale Baelden, Jan Mast - Nick Bril 33

    Nick Bril is een man die zich niet in twee woorden laat omschrijven. Chef van The Jane dat in een paar jaar tijd naar de top van gastronomisch België schoot, DJ in de underground deephousescene, bezieler van Tastes of the world, rock-'n-roll partner en vader… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Francis van Arkel boeken
    Francis van Arkel - Sushi

    Sushi is zonder twijfel Japans meest bekende gerecht. Het is in korte tijd ook in ons land enorm populair geworden. Tegenwoordig heb je sushi in vele soorten en smaken. Met de originele recepten in dit blik maak je de lekkerste sushi gewoon thuis in je eigen… (Losbladig)

    Lees meer...
      8,95
  • Mieke Daenen, Johan Bruijnen boeken
    Mieke Daenen, Johan Bruijnen - Eet lekker meer eiwitten

    Lekker meer eiwitten eten. Dat is het doel van dit boek in de serie 'Word je eigen diëtist'. Het is ideaal voor vitale 70-plussers en iedereen met ondergewicht of ondervoeding. Door het ouder worden en door minder beweging vermindert onze spiermassa in de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,50
  • Evelien Rozema boeken
    Evelien Rozema - Plant & eter

    Over de gezonde werking van plantaardig voedsel. In Amerika is het een hype: Plant-based cooking & nutrition. In culturen waar mensen bovengemiddeld lang leven speelt een gezonde levensstijl een belangrijke rol. Ben je op zoek naar gezond voedsel dat je helpt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Quinta Witzel, Gerrit Jan Witzel boeken
    Quinta Witzel, Gerrit Jan Witzel - Het poké kookboek

    De poké bowl verovert Nederland Poké is een traditioneel gerecht uit Hawaii, waar verse vis in blokjes en groente centraal staan. In een originele poké bowl zit je favoriete vissoort met een dressing op basis van sojasaus, geserveerd in een bowl met rijst… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Alexandra Besel boeken
    Alexandra Besel - Met zonder zuivel

    Genieten van heerlijk eten voor iedereen! Alexandra Besel geeft je tips voor hoe je zuivel kunt vervangen en vermijden. Genieten zonder zuivel Genieten van heerlijk eten voor iedereen! Alexandra Besel geeft je tips voor hoe je zuivel kunt vervangen en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas boeken
    Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas - Hete kolen compleet

    Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Giancarlo Caldesi, Katie Caldesi boeken
    Giancarlo Caldesi, Katie Caldesi - Toscane

    De Toscaanse bevolking is immens trots op hun regio en de liefde voor de omgeving vertaalt zich in een keuken die nooit teleurstelt. Giancarlo & Katie Caldesi nemen je mee op een culinaire, Toscaanse dag. Het ritme van het dagelijks leven is gelijk aan hoe er… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De grote Hamersma biologisch

    Biologische wijnen worden steeds populairder. De afgelopen tien jaar is wereldwijd het aantal hectaren waarop duurzaam wordt geproduceerd verdrievoudigd. Maar wat zijn nu precies biologische wijnen? Zijn die anders dan biologisch-dynamische wijnen of… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Harry Belmans boeken
    Harry Belmans - Italia al pomodoro

    In de Italiaanse keuken is de tomaat koning. En het hoeven zeker niet altijd verse tomaten te zijn om smakelijke gerechten op je bord te toveren. De overheerlijke tomatensmaak komt vaak beter tot uiting in soepen, pasta's, stoofpotjes etc als je uitgaat van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Jose van Mil, Christine Archer-Mackenzie boeken
    Jose van Mil, Christine Archer-Mackenzie - Gezond eten rond chemotherapie

    Als je vanwege kanter chemokuren krijgt, heb je vaak weinig tot geen trek in eten en ook je smaak is geregeld heftig aangetast. Daarbij komt meestal ook nog eens een gevoelige mond en keel waardoor eten zelfs pijn kan doen. Diezelfde problemen kun je krijgen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50