Kookboeken

  • Bake Off Vlaanderen

    Geluk zit soms in een bakblik, zoveel is zeker. In het nieuwe bakboek van Bake Off Vlaanderen kun je je tegoed doen aan brood, cake, koekjes en taart. Een naked cake of toch een kleurrijke illusiecake? Speltbrood of heerlijke kaneelbroodjes? Biscuit met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Janine Jansen, Annemieke Jansen boeken
    Janine Jansen, Annemieke Jansen - Hartstikke mediterraan

    Wat is nu écht gezond? En hoe maak je gezond koken leuk en lekker, zonder complexe recepten met dure of moeilijk te verkrijgen ingrediënten? Hartstikke mediterraan laat zien hoe je prettig en fit kunt leven, genietend van zalige gerechten. Die zijn afkomstig… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Nina Olsson boeken
    Nina Olsson - Vega feest

    Vega feest van Nina Olsson is een vegetarisch kookboek voor sharing dinners; van soepen tot pizza’s, gebak en drankjes. Vega feest staat boordevol vegetarische gerechten voor elke feestelijke gelegenheid. Olsson toont aan dat je ook zonder vlees iets… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Sabine Koning boeken
    Sabine Koning - CHEESECAKE

    Je kunt tegenwoordig geen lunchroom of koffietent meer binnenstappen zonder dat deze befaamde taart op de menukaart staat. maar zelf cheesecake maken is ook zeer de moeite waard, zéker met de recepten van Guilty Pleasure-koningin Sabine Koning. Alle taarten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Mathilda Motte boeken
    Mathilda Motte - Wok

    - Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. - Omdat wokken een snelle en gezonde kooktechniek is. - Omdat een wokgerecht altijd een gevarieerde, kleurrijke en lekkere maaltijd oplevert. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten voorbereidingstijd een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Rebecca Seal, John Vincent boeken
    Rebecca Seal, John Vincent - LEON Happy Soups

    LEON, de maker van natuurlijk fastfood, heeft meer dan 100 nieuwe recepten gecreëerd voor soep ? met reden iets om happy van te worden. Kies recepten uit de afwisselende hoofdstukken ‘Natuurlijk & snel’, ‘Verkwikkend’, ‘Kleurrijk & fris’,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Angela Prins boeken
    Angela Prins - Fris frituren

    Ode aan de frituur De frituur kennen we allemaal. We houden van de smaak, de kleur, de geur en de knapperige korst. Het is altijd feest als er “frituurtjes” zijn om uit te delen. Een gefrituurde snack is altijd en overal populair. Maar frituren: hoe doe je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Danny Jansen, Patricia Snijders boeken
    Danny Jansen, Patricia Snijders - Airfryer

    Haal meer uit de airfryer met dit boek vol originele recepten, ideeën en tips. Want het populaire 'heteluchtfrituren' is niet alleen gezond, snel en handig, maar bovendien enorm veelzijdig. Denk naast frites en snacks eens aan heerlijk gegratineerde lasagne,… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Jonnie Boer, Edwin Flores boeken
    Jonnie Boer, Edwin Flores - Paddenstoelen

    Wij nemen iedereen mee in de wereld van de paddenstoel en laten zien en proeven van deze uitzonderlijke lekkernij, die mits de nodige voorzichtigheid en zorgvuldigheid betracht wordt, voor iedereen bereikbaar is. We leren dat paddenstoelen onder de grond… (Harde kaft)

    Lees meer...
    64,00
  • Jos Brakkee boeken
    Jos Brakkee - Vóór de bel gaat

    Het idee om te koken met de tijd om mensen te ontvangen is ontstaan toen ik voor het eerst alleen moest koken voor een groepje kennissen. Sta je de wijn aan te pakken of de bloemen in een vaas te zetten terwijl het vlees taai wordt. Vervolgens is er geen tijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Marco Bakker boeken
    Marco Bakker - Lekker thuis bakken met de broodbakmachine

    Als je weinig tijd hebt om zelf te bakken, maar toch houdt van de onweerstaanbare geur van vers brood, dan biedt de broodbakmachine uitkomst. Ook broodbakmachines gaan met hun tijd mee. De nieuwste modellen hebben een rozijnen/notendispenser en brood… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Kevin Verstrepen, Miguel Roncoroni boeken
    Kevin Verstrepen, Miguel Roncoroni - Belgisch bier

    Belgische bieren zijn wereldberoemd, en volledig terecht. Ieder van ons is ermee bekend en velen onder ons hebben heel wat bieren zelfs al uitgeprobeerd. Maar hoe smaken deze bieren nu eigenlijk echt?Waar komen hun specifeke aroma’s vandaan? Hoe kun je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Felipe Fuentes, Ben Fordham boeken
    Felipe Fuentes, Ben Fordham - Taco's

    Taco's zijn het kloppende hart van de Mexicaanse keuken. Eenvoudig gezegd bestaat een taco uit een tortilla met vulling, salsa en garnering die samen voor een heerlijke smaaksensatie zorgen. Met dit boek kunt u de kleurrijke eetervaring van kleine taqueria's… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Sara Lewis boeken
    Sara Lewis - Salades!

    Salades smaken altijd! Dit boek biedt recepten die u langdurig energie geven door hun waardevolle ingrediënten, superfoods toevoegen aan uw maaltijd, zoals boerenkool, spinazie en diverse granen en u helpen gezonder en met de seizoenen te eten. (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Renata Rehor boeken
    Renata Rehor - Food2run voor beginnende joggers en hardlopers, gedreven marathonlopers en trailrunners

    Voor beginnende joggers en hardlopers, gedreven marathonlopers en trailrunners In food2run vertaalt de auteur de wetenschappelijke sportvoedingsadviezen naar de dagelijkse keuken. Als loper lees en leer je hoe aangepaste voeding je meer comfort en energie… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Holy Kauw boeken
    Holy Kauw - Zondag

    Eten & koken op de fijnste dag van de week.Eten & koken op de fijnste dag van de week. Zondag. Een dag om eindeloos te ontbijten, tijd voor elkaar. Een dag om soep te trekken, taart te bakken, een stevige boswandeling te maken. Maar ook een dag om in je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Lisette Kreischer, Maartje Borst boeken
    Lisette Kreischer, Maartje Borst - Man.Eat.Plant.

    In Man.Eat.Plant. laten Lisette Kreischer en Maartje Borst zien hoe stoer groente kan zijn. Vegan voeding is dé culinaire beweging van het moment en het eten van de toekomst. Dit boek biedt een 180 graden groenteswing van al jouw favoriete comfort classics.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • David Flynn, Stephen Flynn boeken
    David Flynn, Stephen Flynn - De Happy Pear: Recepten voor geluk

    Dit boek staat vol met vegan food waar je gelukkig van wordt. • Lekkere en makkelijke maaltijden die binnen 15 minuten op tafel staan: tikka masala met kikkererwten, Thaise gele curry, romige pasta met champignons, quesadilla’s; • Heerlijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini boeken
    Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini - Het franse kookatelier

    Van madeleines en escargots tot coq au vin, vis, salades en stoofgerechten; en van chocolademousseline tot allerhande soorten verfijnd gebak. De klassieke Franse gastronomie spreekt tot de verbeelding en is de inspiratiebron van vele keukens en culinaire… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Katy Beskow boeken
    Katy Beskow - 15 minuten vegan

    100 nieuwe vegan recepten voor comfortfood die in korte tijd te maken zijnMet dit verrassende kookboek maakt u heerlijk vegan comfortfood dat snel op tafel staat. Katy heeft 100 eenvoudige recepten gebundeld en geeft daarnaast tips voor het koken, het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Betty Koster boeken
    Betty Koster - Hollandse Kaas

    Nederland is hét kaasland. In Hollandse kaas tref je de heerlijkste kazen uit ons land en het hele plaatje er omheen: de makers, de dieren, het gras en het landschap. Kaasexpert Betty Koster reisde het hele land door voor haar selectie van de ruim 40 meest… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Gill Meller boeken
    Gill Meller - Time

    Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij 'River Cottage', zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Caroline Bretherton boeken
    Caroline Bretherton - Pasta 2.0

    Pasta 2.0 neemt je mee in de veelzijdige wereld van pasta's en noodles. Van Duitse spätzle en Aziatische noodles tot Italiaanse ravioli: alles passeert de revue.Pasta 2.0 neemt je mee in de veelzijdige wereld van pasta's en noodles. Van Duitse spätzle en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Audrey Le Goff boeken
    Audrey Le Goff - Gratins

    - Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. - Omdat jij tijd hebt voor andere dingen, terwijl de oven het werk doet. - Omdat een gratin met zo'n mooie goudbruine korst altijd verrukkelijk smaakt. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Nicole Pisani boeken
    Nicole Pisani - Boter, botten, zout

    Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95