Kookboeken

  • Mary Berry boeken
    Mary Berry - Mary Berry's bakbijbel

    Het ultieme bakboek van de Queen of Cakes, Mary Berry! Paperbackeditie van de bakbijbel van The Great British Bake Off bekendste jurylid. Mary Berry's bakbijbel is een klassieker onder de bakboeken. Met ruim 250 foolproof recepten, van de klassieke Victoria… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Karin Stöttinger boeken
    Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

    Het uiterlijk is niet onbelangrijk maar het gaat om de binnenkant en dat geldt niet alleen voor mensen. Of het nu een dim sum is, een wrap, taco, loempia of ravioli: de smakelijke vullingen maken deze rolls zo onweerstaanbaar. Elke keuken kent voedsel dat je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Russell Norman boeken
    Russell Norman - Venetië - 4 seizoenen genieten van de authentieke Venetiaanse keuken

    Van de auteur van de bestsellers én Kookboek van het jaar-winnaars Polpo en Spuntino. Venetië van Russell Norman biedt een zeldzaam en intieme kijk in het leven en de keuken van Venetië. Het biedt 4 seizoenen genieten van de authentieke Venetiaanse keuken.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Yvette van Boven boeken
    Yvette van Boven - Home Sweet Home XMAS

    Een romantische eerste kerst voor twee? Een lekker winters etentje? Of een kerst met uw complete schoonfamilie over de vloer? Met Home Sweet Home Xmas van Yvette van Boven komt u altijd goed beslagen ten ijs. Een crème van pompoen met steranijs &… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Fajah Lourens boeken
    Fajah Lourens - Killerbody Dieet

    In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet, helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Ilse de Graaf boeken
    Ilse de Graaf - Afvallen met POWER!

    Maak een lifestyle en mindset change en bereik je ideale gewicht met de POWER methode.Ben jij het beu om na elke dieetpoging uiteindelijk weer meer te wegen dan ooit? Ben jij je overgewicht of obesitas meer dan zat? Wil jij je weer gezond in en gelukkig met je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Luc Evenepoel boeken
    Luc Evenepoel - Van diëten word je dik

    Vijf jaar geleden schreef de Vlaamse dokter Luc Evenepoel de bestseller Levenslank. Nu is hij terug met een spitsere en meer actuele versie ervan. Zijn inzichten en adviezen blijven glashelder en vooral wetenschappelijk correct. Ten eerste: diëten helpt niet… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,99
  • Lisette Kreischer boeken
    Lisette Kreischer - The Plant Pharmacy

    In The Plant Pharmacy laat Lisette Kreischer zien hoe je het hele jaar door kunt profiteren van de bijzondere en geneeskrachtige werking van planten en kruiden. Lisette neemt je mee op reis door de seizoenen en zet je heerlijke, plant based gerechten voor. The… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Cathelyne van Overbeeke boeken
    Cathelyne van Overbeeke - Themataarten

    Het geheime ingrediënt van iedere taart is liefde: met zelfgemaakt gebak toon je dat je om iemand geeft. In Themataarten leert Cathelyne van Overbeeke je hoe je van jouw taart een kunstwerkje maakt waarvan iedereen versteld zal staan. Een romantische… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Jonas Cramby boeken
    Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

    De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig geïntegreerd in onze westerse samenleving. Deze van oorsprong Japanse grilltechnieken geven veel resultaat tegenover weinig inspanning. In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Joke Boon boeken
    Joke Boon - Koken met kleur!

    Eet jezelf vrolijk en gezond! Gezond eten: wie weet nog wat dat is? Door natuurlijk kleurig te eten krijg je bijna vanzelf alle voedingstoffen binnen, zónder ingewikkelde theorieën of formules. De kleur van een voedingsmiddel houdt verband met de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Selin Kiazim boeken
    Selin Kiazim - Oklava

    De Turks-Cypriotische keuken staat bekend om de explosie aan heerlijke smaken. Selin Kiazim brengt met Oklava ('deegroller') de moderne versie van deze keuken bij u thuis. Met zoete en hartige lekkernijen, kruidige broden en heerlijk frisse visgerechten biedt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Izy Hossack boeken
    Izy Hossack - @Izy Hossack

    Voor iedereen die voor het eerst aan het koken slaat en voor iedereen die meer uit zijn wekelijkse budget wil halen zonder op smaak in te leveren heeft Izy Hossack - de befaamde Instragramkok met meer dan 225.000 volgers (@topwithcinnamon) - de antwoorden. Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Daniela Behr boeken
    Daniela Behr - Het Thermo Kookboek

    Vers en eenvoudig gemixt- 55 beproefde, snelle en eenvoudige recepten die het hele gezin gegarandeerd lekker vindt- Met uw keukenmachine is van alles mogelijk: verwarmende soepen, kleine snacks, fantastische hoofdgerechten, verrukkelijke desserts en meer!- Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Ulrike Lowis boeken
    Ulrike Lowis - Rum

    Rum is meer dan een sterkedrank: rum is een levensgevoel. Het vloeibare goud van de Caraïben geeft niet alleen exotische cocktails en longdrinks pit, maar door de rijping in houten vaten bezorgt het ook in pure vorm liefhebbers en lekkerbekken enorm genot.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • bouillon! najaar 2017

    INHOUD: Voorwoord Berichten Intense vriendelijkheid bij Inter Scaldes, tekst Will Jansen, foto's Mike Werkhoven De Egelantier, tekst Marieke Thijssen Zilver in de zee, goud in de mond, tekst Mohammed Benzakour Je moet denken als een hotdogkarretje, tekst Ubel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Melissa Hemsley boeken
    Melissa Hemsley - Eat happy

    De kern van Melissa Hemsleys smakelijke fast food. Met veel ideeën voor snelle, gezonde maaltijden, vegetarische familiediners en heerlijke lunchpaketten.In Eat Happy staan 120 eenvoudige recepten voor elk moment van de dag. Daarnaast geeft Melissa Hemsley… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Jigal Krant boeken
    Jigal Krant - TLV

    Eten we nou in een discotheek, of dansen we in een restaurant?!’ vroeg mijn Nederlandse tafelgenoot zich verwonderd af, terwijl een in minirok gestoken schone stond te swingen boven zijn dampende lamsshoarma. Het was zijn eerste kennismaking met het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Marielle van Spronsen boeken
    Marielle van Spronsen - Good Food Book Party Edition

    Het ideale feestkookboekje! Hou je van lekker en feestelijk koken - maar niet té ingewikkeld? Dan zit je met deze Party Edition van het Good Food Book helemaal goed. We hebben verschillende Topkoks naar hun favoriete feestrecepten gevraagd. Zonder de… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Lars Charas boeken
    Lars Charas - Blijven eten

    In Blijven Eten neemt Lars Charas ons mee op een reis langs topkoks en wetenschappers in 25 landen om oplossingen te vinden voor het vraagstuk 'Hoe kunnen we met alle mensen op deze planeet nog lekker blijven eten?'. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Lynn De Merlier boeken
    Lynn De Merlier - Goesting in gezondheid

    Hoe eet je jezelf gezonder en vitaler, zonder te diëten? Welke impact heeft voeding op je darmen? Hoe komt het dat je darmen bepalen hoe jij je voelt? Kun je gezond én lekker eten?Lynn De Merlier legt in Goesting in gezondheid op een eenvoudige manier uit… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Hans Spitsbaard boeken
    Hans Spitsbaard - Heel Holland Bakt - Leer bakken met Hans

    In leer bakken met Hans deelt HHB-winnaar Hans Spitsbaard zijn bakgeheimenHeel Holland Bakt winnaar Hans Spitsbaard verklapt je in het bakboek Heel Holland Bakt - Leren bakken met Hans al zijn bakgeheimen. Als beste thuisbakker van Nederland leert Hans je stap… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Dominic Roskrow boeken
    Dominic Roskrow - Whisky Japan

    Japanse whisky behoort tot de beste whisky's ter wereld maar bleef relatief onbekend totdat deze drank aan het begin van deze eeuw aan een duizelingwekkende opmars begon. In dit boek wordt de ontstaansgeschiedenis belicht door whisky-expert Dominic Roskrow,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • R. Alborghetti boeken
    R. Alborghetti - Eten met Franciscus

    Eten met Franciscus'is het unieke boek van Roberto Alborghetti over Paus Franciscus' bijzondere relatie met voedsel en eten. Na zijn studie Voedingsmiddelentechnologie is Jorge Bergoglio een ander pad ingeslagen, maar eten is voor hem nog steeds dé manier om… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Jan Borms boeken
    Jan Borms - Peperkoek

    Peperkoek. Misschien eet je het als tussendoortje. Of past het bij je favoriete theemoment? Bij anderen prijkt er elke ochtend nog peperkoek op de ontbijttafel. Peperkoek zit diep gebakken in onze cultuur. Het is een oud en bekend gebruik om met Pasen,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99