Kookboeken

  • Luc De Raedemaekers, Alain Bloeykens boeken
    Luc De Raedemaekers, Alain Bloeykens - Bier of wijn? Nooit meer kiezen

    Welke drank - bier of wijn - past bij welk gerecht? Vlaanderens bekendste wijnjournalist Alain Bloeykens en de al even befaamde biersommelier Luc De Raedemaeker kruisen de degens. Want: hoe beter de keuze, hoe beter het leven. (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • De bartender-gids voor Gin

    Met zijn complexe plantaardige smaken en zijn ondertonen van jeneverbes biedtgin eindeloze mogelijkheden voor spannende cocktails. (Harde kaft)

    Lees meer...
      7,99
  • Michael Mosley boeken
    Michael Mosley - Het 8-weekse bloedsuikerdieet

    Inclusief 8-weeks programma met voorbeeldrecepten 'Dit dieet verandert je leven ... binnen 8 weken kun je de voortgang van prediabetes stoppen en zelfs diabetes type 2 omkeren.' The Daily Mail '[Mosley] bespreekt het grootste gezondheidsprobleem van onze tijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Nicolas Stromboni boeken
    Nicolas Stromboni - De keuken van Corsica

    'De keuken van Corsica is zó de moeite waard. Met zijn prachtige producten van zowel het land als uit de zee, opgetekend door de smaakmakers van het eiland. Eigenlijk moet je met dit boek onder je arm Corsica ontdekken.' Makkie Mulder, hoofdredacteur… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Mickaël Guidot boeken
    Mickaël Guidot - Whiskykenner word je zo

    Moet je om whisky te drinken ouder zijn dan 50, directeur van een onderneming of gepensioneerd zijn, op de golfbaan staan of een kilt dragen? Whiskykenner word je zo is een hedendaags whiskyboek voor iedereen die meer wil weten over de wondere wereld van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Loïc Van Impe boeken
    Loïc Van Impe - Loïc The Rookie Cook

    ?Loïc lijkt een doodgewone gast: net aan het werk, trapt weleens tegen een voetbal, speelt in een bandje ... Maar achter het fornuis gaat hij helemaal los, en wordt hij The Rookie Cook!Met zijn flitsende #kotfood-filmpjes (en zijn sympathieke zelf natuurlijk)… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Victor Garnier Astorino boeken
    Victor Garnier Astorino - Recepten uit Los Angeles

    Welkom in Los Angeles. Ga mee op ontdekkingsreis door de stad en proef de Amerikaanse droom in 100 iconische recepten. L.A. is dol op gezond groentesap, maar kan ook niet zonder hamburger. Van breakfast burrito tot açaï bowl, van lobster roll tot cobb salad:… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Véronique Leysen boeken
    Véronique Leysen - Véro's Brunch Cookbook

    Véronique Leysen begon als Ketnet-wrapper, startte haar eigen breilabel Maurice, schreef twee breiboeken en opende twee Maurice-koffi ebars in Antwerpen. Nu komt ze met haar eerste Maurice-brunchkookboek. In 'Véro's Brunch Cookbook' verzamelt ze de favoriete… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Anna Decock boeken
    Anna Decock - Geurige stoofpotjes

    In Geurige stoofpotjes vind je heerlijke bereidingen. Er zijn de gerechten met een klassiek tintje, zoals rundstoofvlees, coq-au-vin of lamsnavarin. Je ontdekt aparte combinaties met mediterrane smaken, zoals zuiders konijn met olijven, Griekse stifado en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Michiel Sloff boeken
    Michiel Sloff - Smaakmakers

    In Smaakmakers: koken met specerijen ontdek je de spannende wereld van smaakmakers met keukenheld en oud-Heel Holland Bakt-deelnemer en kruiden- en specerijenspecialist Michiel Sloff. Hij bakt niet alleen de lekkerste taarten - met vanille of kardemom - maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Emma Hatcher boeken
    Emma Hatcher - De FODMAP-vriendelijke keuken

    Als je last hebt van het prikkelbaredarmsyndroom (PDS) of van voedselintoleranties, levert dat veel ongemak op. Een dieet dat arm is aan FODMAPs wordt dan vaak aanbevolen. Emma Hatcher laat zien hoe makkelijk en lekker deze manier van eten kan zijn. Ook vind… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Eddie Benghanem boeken
    Eddie Benghanem - Patisserie en ander fijn gebak

    In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade... Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    49,99
  • Rick Kempen boeken
    Rick Kempen - Bier

    Rick Kempen is bierambassadeur bij Bier&cO, gediplomeerd biersommelier en biercolumnist bij 'Het Parool'. In zijn boek 'Bier' deelt Kempen al zijn kennis en enthousiasme over bier. Bier is in. Brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond, het bierschap… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Joris Delanghe boeken
    Joris Delanghe - Bretagne a la carte

    In Bretagne à la Carte neemt Joris Delanghe, de gastheer van La Maison Blanche aux Volets Bleus, je mee op culinaire ontdekkingstocht door Bretagne.De Bretonse keuken staat bekend om haar eenvoud, authenticiteit en kwaliteit. Joris tilt de dagverse lokale… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Michael Greger, Gene Stone boeken
    Michael Greger, Gene Stone - Hoe overleef je?

    De meeste oorzaken van vroegtijdig overlijden kunnen voorkomen worden door eenvoudige veranderingen in levensstijl en dieet. In de besteller Hoe over leef je? vertelt de Amerikaanse arts Michael Greger over het enige wetenschappelijk bewezen dieet dat zowel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Jan-Willem van der Hek boeken
    Jan-Willem van der Hek - Dat smaakt naar meer

    ‘Een meesterwerkje om direct in huis te halen.’ Ellen Dekkersl- Delicious (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Ingrid Hofstra boeken
    Ingrid Hofstra - Van haver tot gort

    Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te bedenken. Het woordenboek omschrijft pap als 'een zacht,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Janneke Vreugdenhil boeken
    Janneke Vreugdenhil - Altijd feest

    Voor Janneke Vreugdenhil kunnen er niet genoeg momenten zijn om het leven te vieren. In dit kookboek deelt ze haar persoonlijke feestkalender. Natuurlijk zijn er recepten voor Kerst, Pasen en Sinterklaas. Maar er is ook plek voor heel veel kleine… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Hugh Fearnley-Whittingstall boeken
    Hugh Fearnley-Whittingstall - Heel veel Veg!

    Groenten in de hoofdrol in Nog meer Veg! In deze opvolger van het succesvolle kookboek Veg!, ontdek je hoe lekker het is om te koken met oneindig veel groenten!Nog meer Veg!Hugh Fearnley Whittingstal gaat in Nog meer Veg! nog een stapje verder dan in zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Gitte Brugman boeken
    Gitte Brugman - Foodtocht door Friesland

    Foodtocht door Friesland is een gids langs boeren en telers, producenten en aanbieders van streekproducten. Hij geeft niet alleen een beeld van hun producten, maar ook van de (eet)gelegenheden en winkels die deze producten aanbieden. Daarnaast geeft de gids… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,50
  • Beverly Leblanc boeken
    Beverly Leblanc - I love soep

    Soep maken is een kunst op zich en die kunst kunt u zich meester maken via dit boek. Hierin vindt u ruim honderd vernieuwende en creatieve recepten, variërend van gebonden soep tot heldere consommé en van koude zomerse soepen tot stevige maaltijdsoepen met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Jay McInerney boeken
    Jay McInerney - Een hedonist in de kelder

    Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn favoriete onderwerp. Het resultaat is deze vermakelijke verzameling verhalen over… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Stéphane Reynaud boeken
    Stéphane Reynaud - Simpel!

    Sommige mensen vinden koken moeilijk of ingewikkeld. Of hebben een hekel aan de afwas. Speciaal voor hen schreef Stéphane Reynaud dit kookboek. Om te laten zien dat koken niet moeilijk hoeft te zijn en dat je ook heerlijke dingen kunt bereiden met slechts… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Harry Belmans boeken
    Harry Belmans - Italia al pomodoro

    In de Italiaanse keuken is de tomaat koning. En het hoeven zeker niet altijd verse tomaten te zijn om smakelijke gerechten op je bord te toveren. De overheerlijke tomatensmaak komt vaak beter tot uiting in soepen, pasta's, stoofpotjes etc als je uitgaat van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Sjanett de Geus, Maaike Rijk boeken
    Sjanett de Geus, Maaike Rijk - FitFood at work

    Tijd om aan het werk te gaan! Met je gezondheid, je energiepijl en het krijgen en houden van het lijf waar jij van houdt. Alleen, hoe doe je dat in combinatie met een drukke (werk)week? FitFood at Work, de opvolger van FitFood Made Easy, maakt het je nog… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,95