Kookboeken

  • Chris Carter, James Peisker boeken
    Chris Carter, James Peisker - Homemade Sausage

    Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Désirée Verkaar boeken
    Désirée Verkaar - Tosti's met een Twist

    Van tosti's krijg je nooit genoeg. Van deze ultieme gegrilde sandwich, knapperig vanbuiten en zacht vanbinnen, bestaan talloze varianten van over de hele wereld. En juist omdat het zo'n simpel gerecht is, kun je er heerlijk mee experimenteren. Tosti's van… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Danny Jansen boeken
    Danny Jansen - Eten met stokjes

    De vrolijkste manier om eten nét even gezelliger te presenteren? Doe zoals de hippe food-trucks en 'stick it on a stick'. Of serveer het met eetstokjes. In dit boek vind je een heerlijke verzameling wereldse hapjes en bites, mét stokjes of óp een stokje.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Libby Doyle, Ruth Hobday, Jules Mercer, Ingeborg Pelser boeken
    Libby Doyle, Ruth Hobday, Jules Mercer, Ingeborg Pelser - Het Zuid-Afrikaanse kookboek

    67 van Zuid Afrika's beste koks, tuinmannen, bakkers, boeren en locale food heroes bieden ons een kijkje in hun huis en in hun hart, door het delen van de recepten die zij bereiden voor de mensen van wie ze houden. Elk recept gaat gepaard met prachtige,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,00
  • Miljuschka Witzenhausen boeken
    Miljuschka Witzenhausen - Miljuschka's Street Food Vietnam

    In het 24Kitchen-programma Miljuschka's Street Food Vietnam reist Miljuschka van het noorden naar het zuiden van Vietnam. In dit schitterende boek doet ze uitgebreid verslag van haar reis. Het is een culinaire ontdekkingsreis door het veelzijdige en kleurrijke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Constan Heestermans, Marije Sietsma boeken
    Constan Heestermans, Marije Sietsma - Koken met karamel

    Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner.Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Stephen Flynn, David Flynn boeken
    Stephen Flynn, David Flynn - De wereld van de Happy Pear

    Voor de Ierse broers David en Stephen Flynn, the Happy Pear, staan plezier, smaak en vriendschap centraal bij het koken. Hun boodschap: eet meer groenten! Met groenten kun je eindeloos variëren, ze zitten bomvol smaak en zijn heel makkelijk te bereiden.In 'De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Sientje Swartjes-Lenferink, Arlette Swartjes boeken
    Sientje Swartjes-Lenferink, Arlette Swartjes - De keukengeheimen van Sientje en Arlette

    Aanbevolen door sterrenchefs In Keukengeheimen van Sientje & Arlette delen Sientje en Arlette (moeder en dochter) hun kennis, talenten en ervaring. De liefde voor de kookkunst straalt van de recepten af. Of het nou gaat om een eenvoudige bouillon, een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Yvon Jaspers boeken
    Yvon Jaspers - De keukentafel van het Noorden

    In De keukentafel van het Noorden toont Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar, puur en vooral heerlijk eten. Geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Wim Ballieu boeken
    Wim Ballieu - Balls & Glory

    Tv-chef Wim Ballieu staat al enkele jaren bekend om zijn hemels gevulde gehaktballen. Als boerenkleinzoon en zoon van een slager is hij helemaal thuis in het ambacht van vlees bereiden.Hij raakte al snel gefascineerd door slowfood en artisanale technieken en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,50
  • Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt, Vera Wisse boeken
    Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt, Vera Wisse - Eet als een atleet

    Pasta, eieren, eiwitpoeders, supplementen en shakes. Hoe zit het nu echt met sportvoeding en wat kun je het beste eten om het maximale uit je sportprestaties te halen?Pasta, eieren, eiwitpoeders, supplementen en shakes. Hoe zit het nu echt met sportvoeding en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    23,50
  • Yvette van Boven boeken
    Yvette van Boven - Home Sweet Home XMAS

    Een romantische eerste kerst voor twee? Een lekker winters etentje? Of een kerst met uw complete schoonfamilie over de vloer? Met Home Sweet Home Xmas van Yvette van Boven komt u altijd goed beslagen ten ijs. Een crème van pompoen met steranijs &… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Izy Hossack boeken
    Izy Hossack - @Izy Hossack

    Voor iedereen die voor het eerst aan het koken slaat en voor iedereen die meer uit zijn wekelijkse budget wil halen zonder op smaak in te leveren heeft Izy Hossack - de befaamde Instragramkok met meer dan 225.000 volgers (@topwithcinnamon) - de antwoorden. Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Mickaël Guidot boeken
    Mickaël Guidot - Whiskykenner word je zo

    Moet je om whisky te drinken ouder zijn dan 50, directeur van een onderneming of gepensioneerd zijn, op de golfbaan staan of een kilt dragen? Whiskykenner word je zo is een hedendaags whiskyboek voor iedereen die meer wil weten over de wondere wereld van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Anna Decock boeken
    Anna Decock - Geurige stoofpotjes

    In Geurige stoofpotjes vind je heerlijke bereidingen. Er zijn de gerechten met een klassiek tintje, zoals rundstoofvlees, coq-au-vin of lamsnavarin. Je ontdekt aparte combinaties met mediterrane smaken, zoals zuiders konijn met olijven, Griekse stifado en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Oanh Ha Thi Ngoc boeken
    Oanh Ha Thi Ngoc - Koolhydraatarme Baksels uit Oanh's Kitchen Koolhydraatarm Bakboek

    Koolhydraatarme Baksels uit Oanh's Kitchen. Koolhydraatarm! Een boek boordevol taartjes, cakejes, ijsjes, bonbons en desserts. Koolhydraatarme Baksels is reeds het 3e boek welke verschijnt van de hand van foodblogger Oanh (Oanh's Kitchen). Uiteraard wordt ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Arvid C. Bergström boeken
    Arvid C. Bergström - Bier aan tafel

    Bier aan Tafel is het tweede kookboek van internationaal biersommelier en kok Arvid Bergström. Meer dan 50 gerechten, elk in een "foodpairing" met een mooi bier. Bij de meeste recepten wordt een tweede bier gekozen, met tips hoe je het gerecht eenvoudig kunt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,50
  • Jacques Hermus boeken
    Jacques Hermus - Het Wildkookboek

    In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Piet Huysentruyt boeken
    Piet Huysentruyt - Piet à volonté

    Een onmisbaar familiekookboek van maar liefst 736 pagina's voor een leven lang kookplezierDe kookbijbel van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkochtPiet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Rick Kempen boeken
    Rick Kempen - Bier

    Rick Kempen is bierambassadeur bij Bier&cO, gediplomeerd biersommelier en biercolumnist bij 'Het Parool'. In zijn boek 'Bier' deelt Kempen al zijn kennis en enthousiasme over bier. Bier is in. Brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond, het bierschap… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Timmermans Heleen boeken
    Timmermans Heleen - Soepbijbel

    In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers als tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Viviane Vaes boeken
    Viviane Vaes - Gluten- en lactosevrij genieten

    Voor veel mensen komt de diagnose van een gluten- of lactose-intolerantie hard aan. Ze vrezen niet meer te kunnen genieten van een gezellige familiemaaltijd, van tafelen met vrienden of prettig samen kokkerellen in de keuken. Dat je je voedingspatroon moet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,00
  • Veerle De Brabanter boeken
    Veerle De Brabanter - De flexikok

    We eten met zijn allen anders dan vroeger. Vlees en vetten zijn niet langer de belangrijkste smaakdragers en de groentekeuken is helemaal ingeburgerd. Veerle De Brabanter leerde in de keuken stap voor stap het brede smaakpalet van de 'vegan world' ontdekken en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Marinka Bil boeken
    Marinka Bil - Suikervrij genieten

    Suikervrij Genieten in 21 dagen neemt je mee naar een gezonder voedingspatroon, zonder suikerverslaving. In 21 dagen wordt de lezer begeleid door middel van kennis, recepten en een maaltijdplan om suikervrij te eten. Plus een uitgebreide gids om na deze 21… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Larousse boeken
    Larousse - Larousse wijnencyclopedie

    Ontdek de wijn en de wijngaarden, leer kiezen, bewaren en proeven, bezoek de beroemdste wijngaarden ter wereld.Meer dan 700 foto's, een handige tabel met wijnjaren, 40 land- en streekkaarten, 240 fiches over wijnstreken en wereldwijnen, 60 portretten van de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    45,00