Kookboeken

 • Natascha van der Stelt boeken
  Natascha van der Stelt - Natascha bakt

  Lekker gebak zonder toegevoegde suikers en tarwe: het lijkt onmogelijk maar toch kan het! Natascha bakt bevat ruim 60 recepten voor iedereen die bewust wil genieten. Koekjes, cake, taart, brood en andere zoete en hartige lekkernijen, allemaal zonder suiker,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Rutger van den Broek boeken
  Rutger van den Broek - Het hartige bakboek

  'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Melissa Cole boeken
  Melissa Cole - Bier in de keuken

  Een gouden combinatie: bier ín en bíj je eten. Bier is ontzettend populair! Het schap in de supermarkt is de laatste jaren enorm gegroeid. Ook in restaurants wordt de bierkaart steeds uitgebreider en is het op veel plaatsen volledig geaccepteerd om bier in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Meneer Wateetons boeken
  Meneer Wateetons - Over charcuterie

  In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Jeroen Meus boeken
  Jeroen Meus - Zomerkost

  In Zomerkost zorgt Jeroen voor de lekkerste zomer ooit. Hij brengt het Zuiden op tafel en serveert 75 heerlijke gerechten. Proef de zee in een pissaladière, maak stoere salades geknipt voor lome dagen of stel een heerlijke picknick samen voor een zomerse dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Piet Huysentruyt boeken
  Piet Huysentruyt - Hapjes en soepen

  60 recepten van hapjes en soepen voor heel veel kookplezierOverheerlijke gerechten van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkocht. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn legendarische manier op tv… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Piet Huysentruyt boeken
  Piet Huysentruyt - Voorgerechten

  60 recepten van voorgerechten voor heel veel kookplezierOverheerlijke gerechten van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkocht. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn legendarische manier op tv hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Piet Huysentruyt boeken
  Piet Huysentruyt - Vleesgerechten

  60 recepten van vleesgerechten voor heel veel kookplezierOverheerlijke gerechten van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkocht. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn legendarische manier op tv hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Piet Huysentruyt boeken
  Piet Huysentruyt - Visgerechten

  47 recepten van visgerechten voor heel veel kookplezierOverheerlijke gerechten van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkocht. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn legendarische manier op tv hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Piet Huysentruyt boeken
  Piet Huysentruyt - Desserts

  60 recepten van desserts voor heel veel kookplezierOverheerlijke gerechten van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkocht. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn legendarische manier op tv hoe je de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Libelle boeken
  Libelle - Koken zonder vlees

  Wat minder vlees eten is goed voor je gezondheid én voor het milieu. Eén dag per week een lekkere maaltijd zonder vlees klaarmaken, is echt niet zo moeilijk. Maar wie vaker op zoek gaat naar een smaakvol alternatief, kan best wat inspiratie gebruiken.Koken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rudolf Pierik boeken
  Rudolf Pierik - Duitse en Oostenrijkse wijnen

  Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaan kweek (het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - Mijn receptenboek

  Mijn receptenboek. Een handig boek waar jij al je favoriete recepten bewaart! Er is plek voor 100 recepten! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,49
 • Rudolph van Veen boeken
  Rudolph van Veen - Rudolph's bakery

  Het gevoel van het tv-programma in boekvorm! Het 24Kitchen-programma Rudolph's Bakery is het eerste Nederlandse tv-programma waarin bakken - zowel zoet als hartig - centraal staat. Alle bakrecepten van Rudolph van Veen zijn nu gebundeld in een prachtig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Netty van Kaathoven boeken
  Netty van Kaathoven - Wat echt werkt | Eten in aandacht

  Ben je vaak de balans in eten kwijt of heb je moeite met verleidingen? Lijn je al jaren zonder blijvend resultaat of heb je last van emotie-eten? Ervaren dietist beschrijft WAT ECHT WERKT. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Rebecca Woods boeken
  Rebecca Woods - Veel soeps

  Veel Soeps: heerlijke en hartige comfortsoepen voor ieder seizoen en elk moment. 'Met soep zijn zorgen draaglijker dan zonder.' Godfried Bomans Een kom soep kan een heerlijke, troostrijke en behaaglijke maaltijd zijn. Met de zestig uitgebreide recepten uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Laurent Med Khellout boeken
  Laurent Med Khellout - Ras el Khellout

  Kruiden en specerijen zijn de sleutel tot elk gerecht, vindt Laurent Khellout, chef-kok en eigenaar van restaurant Raïnaraï in Amsterdam en Rotterdam. In Ras el Khellout, zijn derde kookboek, laat hij zien hoe kruiden gerechten tot leven brengen. Met dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Onno Kleyn boeken
  Onno Kleyn - Italië

  Zomaar een jaar in Toscane, midden tussen de olijfbomen en de cipressen, dat is waar Onno Kleyns Italiaanse avonturen begonnen. Daar, in een piepklein middeleeuws dorp hing hij zijn klassieke-zangerslier aan de wilgen, daar koos hij voor het pad van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Cynthia Schultz boeken
  Cynthia Schultz - Wijnnotities

  Wijnproeven is een grote hobby van Cynthia Schultz. Binnen korte tijd haalde ze twee van de vier WSET-levels, interviewde ze diverse wijngrootheden als Thérèse Boer, Harold Hamersma en Jan van Lissum. Ze maakt diverse (pers)trips naar wijnstreken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Janny van der Heijden boeken
  Janny van der Heijden - La Douce Paris

  Dit boek is een ontdekkingstocht door culinair Parijs, een ontdekkingstocht voor al je zintuigen langs de allerbeste bakkers, patissiers en chocolatiers. Wandel samen met Janny van der Heijden door negen Parijse wijken met elk een totaal eigen geur, smaak en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Valter Longo boeken
  Valter Longo - Het langlevendieet

  ‘Inspirerend verslag van een persoonlijke en wetenschappelijke zoektocht naar de effecten van voeding op veroudering en gezondheid. Fascinerend. Een must read.’ — Hanno Pijl, internist en hoogleraar diabetologie aan het Leids Universitair Medisch Centrum… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Regula Ysewijn boeken
  Regula Ysewijn - Brits bakboek

  In Brits bakboek, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fuitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekendere koekjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Anne Fleur Sanders, Anya van de Wetering boeken
  Anne Fleur Sanders, Anya van de Wetering - Proef de zee

  ?Zeewier wordt door zowel wetenschappers als foodies gezien als hét ingrediënt van de toekomst. Het is lekker, veelzijdig, duurzaam en het bevat de vijfde smaak, umami. Bovendien heeft het eten van zeewier een positief effect op je gezondheid, omdat het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Hilde Deweer, Marie Bossuyt boeken
  Hilde Deweer, Marie Bossuyt - Koken voor een maatje minder

  Ga de uitdaging aan: min 6 kilo in 6 weken! Heb je een paar kilo’s te veel? Dan kan dat in enkele weken blijvend opgelost zijn! Hilde Deweer en haar dochter Marie Bossuyt worstelden zelf met licht overgewicht, respectievelijk door de menopauze en een eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Seppe Nobels, Peter De Clercq boeken
  Seppe Nobels, Peter De Clercq - Grillmasters

  70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De ClercqEen culinaire wereldreis door negen landenMet topingrediënten van bij ons op wereldse wijze klaargemaakt (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99