Kookboeken

 • Anne -Katrin Weber boeken
  Anne -Katrin Weber - Last minute vegetarisch

  De snelle moderne veggie keuken biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke, gezonde, voedingsrijke, of juist lichte, maar altijd eenvoudige maaltijd. In Last Minute vegetarisch deelt Anne-Katrin Weber 90 snelle en gezonde recepten voor knapperige salades,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Welmoed Bezoen boeken
  Welmoed Bezoen - Gloeiend groen

  Hoewel groenten geen nieuwkomers zijn op barbecuefeestjes, eindigen ze vaak als ondergeschikt onderdeel van het feestmaal. Vaste gasten zijn de portobello en de paprika, maar de wereld van gebarbecuede groenten is veel groter. Asperges, pompoen, sla, mango en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anita Witzier boeken
  Anita Witzier - Zonder fratsen

  'Ik ben een enthousiaste thuiskok die elke dag gewoon lekker en verantwoord wil eten, maar zonder gedoe. Dit is dan ook een doe-maar-gewoon-eet-boek eigenlijk, zonder fratsen. Verwacht dus geen hemelbestormende inzichten teneinde eeuwig jong, fit en strak te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Laura Van den Broeck boeken
  Laura Van den Broeck - Be fit, be awesome

  Iedereen heeft het tegenwoordig druk, waardoor gezond eten en voldoende bewegen vaak onderaan het to-dolijstje belanden. Dit boek leert je hoe je, ondanks een volle agenda, een gezond en fit leven kan leiden. Laura Van den Broeck is een jonge, dynamische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Eva Harlé boeken
  Eva Harlé - Maaltijdsalades

  * Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. * Omdat je in een salade veel groenten kunt verwerken. * Omdat een salade altijd een kleurrijke en gezonde maaltijd oplevert. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten voorbereidingstijd een heerlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Christina Wiedeman boeken
  Christina Wiedeman - Fit en gezond met plantaardige eiwitten

  Peulvruchten, zaden, graan, noten... verrijken niet gewoon de keuken, ze leveren waardevolle plantaardige eiwitten die tal van voordelen hebben voor je gezondheid. Je stofwisseling wordt gestimuleerd, je botten en gewrichten worden versterkt en je darmen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • The Big Green Egg

  Eindelijk verschijnt DE DERde druk van het THE BIG GREEN EGG BOOK. De BGE heeft in korte tijd voor een ware kooksensatie gezorgd. Zijn kracht is even eenvoudig als geniaal te noemen: door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht een bijzondere en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  67,00
 • Olivia Hops boeken
  Olivia Hops - Het Cookie Dough receptenboek

  Van Londen tot Los Angeles, van New York tot Sydney: over de hele wereld zijn cookie dough cafés een enorme hit en ook ijs met stukjes koekdeeg is razend populair. Maar waarom zou je in de rij gaan staan, of een hoop geld uitgeven aan deze rage, wanneer je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hein Stufkens, Arjan Houwaart, Roosje Houwaart boeken
  Hein Stufkens, Arjan Houwaart, Roosje Houwaart - Eten met geweten

  Hein stufkens & Arjan Houwaart Eten met geweten Verrassende verse vegetarische gerechten voor vier seizoenen op een bedje van vegetarische filosofie Steeds meer mensen willen gezond en dier- en milieuvriendelijk eten. Dit boek biedt eenvoudige en smakelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Isabel Boerdam boeken
  Isabel Boerdam - Vegabijbel

  VEGABIJBEL IS DÉ INSPIRATIEBRON VOOR ALLE VEGA-LIEFHEBBERSMet meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in Vegabijbel de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Ramon Brugman boeken
  Ramon Brugman - Dips

  In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als chef-kok en patissier bij onder andere Brasserie de Bank en zijn optreden als televisiekok bij programma… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Keda Black boeken
  Keda Black - Meal prepping

  Meal prepping betekent dat je op 1 dag vooruit kookt voor de rest van de week. Doordat je op deze dag het meeste werk al gedaan hebt, kost het je doordeweeks niet meer dan 10 minuten werk om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. In Meal prepping vind je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Maud Moody, Leonardo Pacenti, Nina Bogaerts boeken
  Maud Moody, Leonardo Pacenti, Nina Bogaerts - De bijbel van de Italiaanse keuken

  DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNENIn De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Francis Kuijk boeken
  Francis Kuijk - Basisboek Indonesisch

  Met 'Basisboek Indonesisch' haal je 130 recepten met stap voor stap fotografie en -uitleg in huis. De verzameling recepten geeft je op een praktische manier basiskennis over de Indonesische keuken. Het zijn de gerechten waarmee Francis Kuijk is opgegroeid, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • Janneke Philippi boeken
  Janneke Philippi - Heerlijk simpel

  'Is het echt zo simpel?' Dat hoort Janneke Philippi vaak als mensen haar recepten ontdekken. Het is wat de recepten kenmerkt: ze zijn altijd eenvoudig, met goed verkrijgbare producten en vooral heerlijk. In Heerlijk simpel geeft Janneke meer dan 100 recepten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Julius Jaspers boeken
  Julius Jaspers - Groente op de BBQ

  In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Rutger van den Broek boeken
  Rutger van den Broek - Cakes

  In Masterclass Cakes laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren. Met het winnen van de eerste editie van 'Heel Holland bakt', diverse bestsellers - waaronder Bakbijbel en Koekjesbijbel - en zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Matthias F. Mangold boeken
  Matthias F. Mangold - Basic Cookbook

  Basic Cookbook van Matthias Mangold is het eerste en laatste kookboek voor beginners, gevorderden en andere liefhebbers van goed en simpel eten. In Basic Cookbook worden vijftig populaire gerechten door middel van eenvoudige en mooie infographics stap voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Zwaan de Nelly boeken
  Zwaan de Nelly - Kookboek van Den Haag

  Het Kookboek van Den Haag is een boek voor Hagenaars en Hagenezen. Liefhebbers van ‘ein braudje è met ùi op ut Rèswèkseplèn’. Of van het typische Haagse bluf , dat inderdaad niet veel meer is dan 'gebakken lucht'. En denk aan een beschùitstùitâh… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rudolph van Veen boeken
  Rudolph van Veen - Rudolph's bakery

  Het gevoel van het tv-programma in boekvorm! Het 24Kitchen-programma Rudolph's Bakery is het eerste Nederlandse tv-programma waarin bakken - zowel zoet als hartig - centraal staat. Alle bakrecepten van Rudolph van Veen zijn nu gebundeld in een prachtig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Wendy Mijnheer boeken
  Wendy Mijnheer - De Ontbijtmythe

  De Ontbijtmythe (een recepten en gezondheidsboek) beantwoord alle vragen over de eerste maaltijd van de dag. Moet je nu wel of niet ontbijten en wanneer? En wat kun je dan het beste wel en niet eten?De Ontbijtmythe is een handboek om te leren ontbijten met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sophie Matthys boeken
  Sophie Matthys - Kip

  Kip: niet voor niets het meest populaire ingrediënt ter wereld. Kip is een echt blijvende topper in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en bovendien niet duur. Maar evengoed is kip het perfecte ingrediënt om mee te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gwyneth Paltrow boeken
  Gwyneth Paltrow - Eet, reset heal

  Heerlijk eten om te herstellen, resetten en terug in balans te komen. Eet Reset Heal is Gwyneth Paltrows meest ambitieuze kookboek tot nu toe, met meer dan 100 lichte, gezonde recepten en handige, flexibele weekmenu’s voor drukke werkdagen of lunches on the… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Alberto Musacchio, Malu Simões boeken
  Alberto Musacchio, Malu Simões - Vegano cucino italiano

  Authentieke Italiaanse veganistische gerechten waar je je vingers bij aflikt, van een van de beste vegetarische restaurants in Italië. Op een heuvel in een olijfboomgaard in het Italiaanse Umbrië, staat Azienda Agrituristica Montali: het beste vegetarische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Malin Landqvist boeken
  Malin Landqvist - Vega BBQ

  Met de fantastische recepten uit 'VEGA BBQ' kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor een vegetarische barbecue. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over het aansteken van de barbecue, grilltechnieken en grilltijden van diverse groenten, fruit en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99