Kookboeken

  • Angela Prins boeken
    Angela Prins - Fris frituren

    Ode aan de frituur De frituur kennen we allemaal. We houden van de smaak, de kleur, de geur en de knapperige korst. Het is altijd feest als er “frituurtjes” zijn om uit te delen. Een gefrituurde snack is altijd en overal populair. Maar frituren: hoe doe je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Marike Bol boeken
    Marike Bol - Bakken zonder Tarwe

    Vernieuwend receptenboek voor glutenrvije en lactosevrije eters. Geen 13 in een dozijn aangezien er met vernieuwde meelsoorten wordt gewerktBen je er ook van overtuigd dat tarwe niet goed is voor je buik? Maar wil je toch je boterham of snackreep niet missen?… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Sarah Rainey boeken
    Sarah Rainey - 3 ingrediënten bakboek

    'Troostrijke lekkernijen om van te watertanden, waarbij de smaak niet in het gedrang komt door calorieën te tellen of suiker te verbannen.' Sarah Rainey Snel, gemakkelijk, betaalbaar en overheerlijk: honderd lekkere bakrecepten met slechts drie ingrediënten!… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Miki Duerinck, Kristin Leybaert boeken
    Miki Duerinck, Kristin Leybaert - Vandaag Vegan!

    Kiezen om voluit plantaardig te gaan heeft alleen maar positieve eff ecten. Maar hoe moet dat? Vegan koken vraagt wat knowhow, gelukkig zijn de oplossingen vrij eenvoudig. Je moet alleen weten welke plantaardige alternatieven je waarvoor kunt gebruiken. Neem… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Jeroen Meus boeken
    Jeroen Meus - Winterkost

    Winter is coming. Vul het brandhout aan, zet de oven op 180 °C en steek de vuren aan. In Winterkost gaat Jeroen koudefronten en winterdips te lijf met 75 nieuwe recepten, voor ontbijt, brunch, lunch, diner of een onverwachte koffieklets. Want geen winter… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Onno Kleyn, Charlotte Kleyn boeken
    Onno Kleyn, Charlotte Kleyn - Luilekkerland

    Zijn artisjokken een recente aanwinst in het groenteschap? Kookte men in de Gouden Eeuw met yoghurt? Waarom werd kip van heel duur opeens goedkoop? Aan de hand van de rijke verzameling kook- en receptenboeken van de Amsterdamse Universiteitsbibliotheek pakken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    26,99
  • Heleen Ligtelijn boeken
    Heleen Ligtelijn - Het slanke brein

    Dieetpsycholoog Heleen Ligtelijn rekent in Het slanke brein eindelijk af met het jojo-effect. Afvallen en slank blijven is niet een kwestie van calorieën tellen, maar van je eetgedrag veranderen. Met dit boek kun je testen welk type eter je bent en leren hoe… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Sue Quinn boeken
    Sue Quinn - Pannenkoeken

    Deze zijn écht goed! Galettes, dosa's en hoppers, maar ook de kleinere pannenkoeken, zoals crêpes, hotcakes en blini's: iedereen is er dol op. Dit boek bevat meer dan 70 pannenkoekrecepten - voor ontbijt, brunch, lunch, diner en dessert. Van boekweitblini's… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Sue Quinn boeken
    Sue Quinn - Heerlijke gerechten uit de oven

    Bakken in een braadslee is de makkelijkste manier om snelle, lekkere maaltijden in de oven te bereiden. In dit boek deelt Sue Quinn - expert op het gebied van de eenvoudige en betaalbare keuken - 70 fantasievolle recepten voor de dagelijkse maaltijden met u.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Genevieve Taylor boeken
    Genevieve Taylor - Het ultieme houtoven kookboek

    Haal alles uit uw houtoven - een onmisbaar handboek In dit boek vindt u alles wat u over uw houtoven wilt en moet weten, van de opbouw tot de houtkeuze, plus slimme adviezen voor een goede temperatuurbeheersing om het voedsel gelijkmatig gaar te laten worden.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Sara Lewis boeken
    Sara Lewis - Salades!

    Salades smaken altijd! Dit boek biedt recepten die u langdurig energie geven door hun waardevolle ingrediënten, superfoods toevoegen aan uw maaltijd, zoals boerenkool, spinazie en diverse granen en u helpen gezonder en met de seizoenen te eten. (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Aretha Waal, Martha Waal, Moreen Waal boeken
    Aretha Waal, Martha Waal, Moreen Waal - Surimam cooking 2

    De SuriMAMs zijn terug: in SuriMAM Cooking 2 delen de zussen Moreen, Aretha en Martha Waal heerlijke verse en gezonde Surinaamse gerechten, met een overvloed aan kruiden en groenten. Dit kookboek staat boordevol Surinaamse gerechten van nu die iedereen zelf… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Nina de Bruijn, Elise Gruppen boeken
    Nina de Bruijn, Elise Gruppen - Chickslovefood: Het 20 minutes or less - kookboek

    Chickslovefood - Het 20 minutes or less-kookboek Iedereen die ons inmiddels een béétje kent, weet dat we niet van gedoe houden. We snappen dat je aan het eind van een lange dag geen zin meer hebt om met een boodschappenlijst van drie A4’tjes naar de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Ilse D'Hooge boeken
    Ilse D'Hooge - Easy@home met Ilse

    Thuiskomen na een lange werkdag en toch nog snel iets op tafel toveren dat iedereen lust? In 'Easy@home' geeft Ilse D'hooge inspiratie voor doordeweekse dagen én voor het weekend, wanneer het allemaal wat trager en uitgebreider mag. Een snelle pasta, de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Fajah Lourens boeken
    Fajah Lourens - Killerbody dieet

    In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet, helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Tony Kitous boeken
    Tony Kitous - Comptoir Libanais - Feest!

    Comptoir Libanais - Feest! staat boordevol traditionele en vernieuwende recepten uit het Midden-Oosten waarmee je moeiteloos een feestelijke maaltijd kunt bereiden voor vrienden en familie. Tussen de ruime collectie aan recepten voor ontbijt, lunch, diner,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Nicky Opheij boeken
    Nicky Opheij - On a mission

    Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg. In dit boek vind je 30 recepten voor powerontbijtjes, slimme tussendoortjes, snelle lunches en heerlijke hoofdgerechten. Allemaal supermakkelijk klaar te maken, barstensvol vitamines en voedingsstoffen waar je lijf… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Amelia Wasiliev boeken
    Amelia Wasiliev - Green low carb

    Steeds meer mensen kiezen voor een koolhydraatarme levensstijl, omdat dit hen helpt om af te vallen en op gewicht te blijven. Om toch voedzaam en gevarieerd te kunnen blijven eten, staan in Green low carb meer dan 65 gezonde koolhydraatarme recepten voor… (Harde kaft)

    Lees meer...
    13,99
  • Sabrina Crijns boeken
    Sabrina Crijns - Koken met de Thermomix

    De Thermomix® is een supertoestel dat kan wegen, mengen, mixen, kneden, malen, raspen, hakken, roeren, emulgeren, opkloppen, stomen, garen, koken... tot op de seconde en de graad nauwkeurig. Alles lukt: nooit meer geschifte mayonaise, mislukte bearnaise,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Jonnie Boer, Thérese Boer, Joël Broekaert boeken
    Jonnie Boer, Thérese Boer, Joël Broekaert - Jonnie & Thérèse thuis

    In Jonnie & Thérèse Thuis lees je wat er bij de familie Boer op tafel komt en het mooiste is: dit kan iedereen maken.In Jonnie & Thérèse Thuis lees je wat er bij de familie Boer op tafel komt en het mooiste is: dit kan iedereen maken. Jonnie en Thérèse… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,95
  • De budgetvriendelijke keuken

    Lekker en gezond eten hoeft helemaal niet duur te zijn. Dit boek zet alle tips op een rijtje: hoe je slim je voorraadkast beheert, winkelt én kookt. Het biedt je een waaier aan budgetvriendelijke recepten met vertrouwde en verrassende ingrediënten. Zo zet je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Felipe Fuentes, Ben Fordham boeken
    Felipe Fuentes, Ben Fordham - Taco's

    Taco's zijn het kloppende hart van de Mexicaanse keuken. Eenvoudig gezegd bestaat een taco uit een tortilla met vulling, salsa en garnering die samen voor een heerlijke smaaksensatie zorgen. Met dit boek kunt u de kleurrijke eetervaring van kleine taqueria's… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Karen Adler, Judith Fertig boeken
    Karen Adler, Judith Fertig - Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

    Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Gill Meller boeken
    Gill Meller - Time

    Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij 'River Cottage', zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,95
  • Janine Jansen, Annemieke Jansen boeken
    Janine Jansen, Annemieke Jansen - Hartstikke mediterraan

    Wat is nu écht gezond? En hoe maak je gezond koken leuk en lekker, zonder complexe recepten met dure of moeilijk te verkrijgen ingrediënten? Hartstikke mediterraan laat zien hoe je prettig en fit kunt leven, genietend van zalige gerechten. Die zijn afkomstig… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00