Kookboeken

 • Sue Quinn boeken
  Sue Quinn - Pannenkoeken

  Deze zijn écht goed! Galettes, dosa's en hoppers, maar ook de kleinere pannenkoeken, zoals crêpes, hotcakes en blini's: iedereen is er dol op. Dit boek bevat meer dan 70 pannenkoekrecepten - voor ontbijt, brunch, lunch, diner en dessert. Van boekweitblini's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Aretha Waal, Martha Waal, Moreen Waal boeken
  Aretha Waal, Martha Waal, Moreen Waal - Surimam cooking 2

  De SuriMAMs zijn terug: in SuriMAM Cooking 2 delen de zussen Moreen, Aretha en Martha Waal heerlijke verse en gezonde Surinaamse gerechten, met een overvloed aan kruiden en groenten. Dit kookboek staat boordevol Surinaamse gerechten van nu die iedereen zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Meta van den Boomen boeken
  Meta van den Boomen - Blauw

  ?Restaurant Blauw is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de spijzen die de koks bereiden. In dit boek zijn 70 signatuurgerechten van dit restaurant verzameld die je nu thuis kunt maken, met uitleg over de herkomst en de ingrediënten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Marion Flipo boeken
  Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

  We kennen allemaal de klassieke quiche Lorraine. Maar er zijn nog zoveel meer varianten op deze hartige taart te bedenken. Het idee is eenvoudig; maak een deegbodem, al dan niet met kruiden, en vul de taart met je favoriete ingrediënten. Plaats de taart 30… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Danny Capon, Christophe Declercq, Wim Denduyver, Hendrik Deschacht, Edwin Gesquiere boeken
  Danny Capon, Christophe Declercq, Wim Denduyver, Hendrik Deschacht, Edwin Gesquiere - Bakbasics

  Vijf leraars van de bakkerijschool Ter Groene Poorte in Brugge staken de koppen, en de kennis, samen. Het resultaat: een schitterende compilatie van alle basisrecepten die zij hun leerlingen bijbrengen. Alle elementen uit de bakkerij en de banketbakkerij, alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Marike Bol boeken
  Marike Bol - Bakken zonder Tarwe

  Vernieuwend receptenboek voor glutenrvije en lactosevrije eters. Geen 13 in een dozijn aangezien er met vernieuwde meelsoorten wordt gewerktBen je er ook van overtuigd dat tarwe niet goed is voor je buik? Maar wil je toch je boterham of snackreep niet missen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Janny van der Heijden, Willem te Slaa boeken
  Janny van der Heijden, Willem te Slaa - Dineren aan de gracht

  In 1824 bestelde Jonkheer Willem van Loon het grootste zilveren servies dat ooit voor een particulier in Amsterdam werd gemaakt. Hij zette de toon voor de generaties die daarop volgden. De familie organiseerde in de loop der jaren talloze diners waar nationale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • James Whetlor boeken
  James Whetlor - Geit

  Geitenvlees is fantastisch. Alles wat u moet weten over hoe en waarom u het moet bereiden in één boek. Geitenvlees is gezond en duurzaam, en absoluut verrukkelijk als snel bereid mager vlees, zoals een kebab of roerbakschotel, of langzaam bereid als curry,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Neni boeken
  Neni - Neni's Tel Aviv

  Tel Aviv is modern, divers, kleurrijk en staat open voor invloeden van buiten. In deze stad komt de wereld samen en versmelten culturen, religies en culinaire tradities. Met sfeervolle foto's, boeiende verhalen en typische streekgerechten schetsen Haya Molcho,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Sue Quinn boeken
  Sue Quinn - Heerlijke gerechten uit de oven

  Bakken in een braadslee is de makkelijkste manier om snelle, lekkere maaltijden in de oven te bereiden. In dit boek deelt Sue Quinn - expert op het gebied van de eenvoudige en betaalbare keuken - 70 fantasievolle recepten voor de dagelijkse maaltijden met u.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Miki Duerinck, Kristin Leybaert boeken
  Miki Duerinck, Kristin Leybaert - Vandaag Vegan!

  Kiezen om voluit plantaardig te gaan heeft alleen maar positieve eff ecten. Maar hoe moet dat? Vegan koken vraagt wat knowhow, gelukkig zijn de oplossingen vrij eenvoudig. Je moet alleen weten welke plantaardige alternatieven je waarvoor kunt gebruiken. Neem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Peter Klosse boeken
  Peter Klosse - Wildbijbel

  Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Efteling bv boeken
  Efteling bv - Polles Taartenboek

  Maak nu zelf thuis de lekkernijen uit de populaire Efteling-attractie Symbolica! In de nieuwe Efteling-attractie Symbolica staat in de feestzaal van het Paleis der Fantasie een enorme tafel vol taarten, koeken en andere lekkernijen. Al dat heerlijks kun je nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Rukmini Iyer boeken
  Rukmini Iyer - De groene bakplaat

  In De groene bakplaat staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Het boek bestaat voor de ene helft uit veganistische en voor de andere helft uit vegetarische recepten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sergio Herman boeken
  Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

  In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Nargisse Benkabbou boeken
  Nargisse Benkabbou - Casablanca

  Eenvoudige en uitnodigende recepten waarin de traditionele Marokkaanse kookkunst wordt gecombineerd met verfrissende, eigentijdse inzichten De afbeeldingen op het voor- en achterplat zijn Berberse fibula's. Deze sierspelden, die van oorsprong werden gebruikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Katy Beskow boeken
  Katy Beskow - 15 minuten vegan

  100 nieuwe vegan recepten voor comfortfood die in korte tijd te maken zijnMet dit verrassende kookboek maakt u heerlijk vegan comfortfood dat snel op tafel staat. Katy heeft 100 eenvoudige recepten gebundeld en geeft daarnaast tips voor het koken, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jonnie Boer, Edwin Flores boeken
  Jonnie Boer, Edwin Flores - Paddenstoelen

  Wij nemen iedereen mee in de wereld van de paddenstoel en laten zien en proeven van deze uitzonderlijke lekkernij, die mits de nodige voorzichtigheid en zorgvuldigheid betracht wordt, voor iedereen bereikbaar is. We leren dat paddenstoelen onder de grond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  64,00
 • Sophie Matthys boeken
  Sophie Matthys - Gehakt

  Gehaktrecepten die werkelijk iedereen lekker vindt! Gehakt is een echt blijvende topper in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en bovendien goedkoop. Maar evengoed is gehakt het perfecte ingrediënt om mee te experimenteren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Diverse boeken
  Diverse - Heel Holland Bakt - Mijn bakboek

  Maak je enige, echte, eigen bakboek met Heel Holland Bakt! Al je favoriete bakrecepten verzameld in één mooi boek, met ruimte voor persoonlijke notities en herinneringen. Daarnaast handige baktips en inspiratie van Heel Holland Bakt, zoals ideeën voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Maroeska Metz boeken
  Maroeska Metz - Hoe dan?!

  Kunstenaar Maroeska Metz is bekend van haar interieurontwerpen, meubels, kroonluchters en juwelen. Het is in 2018 precies 30 jaar geleden dat ze met haar kenmerkende krul in Nederland doorbrak en sindsdien altijd trouw is gebleven aan haar signatuur. Haar werk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Nicky Opheij boeken
  Nicky Opheij - On a mission

  Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg. In dit boek vind je 30 recepten voor powerontbijtjes, slimme tussendoortjes, snelle lunches en heerlijke hoofdgerechten. Allemaal supermakkelijk klaar te maken, barstensvol vitamines en voedingsstoffen waar je lijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Stefaan Daeninck boeken
  Stefaan Daeninck - Ham

  Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen.Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van HeckeIn Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts boeken
  Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts - Limburg op z'n lekkerst

  Het beroemdste kook- en bakduo uit Limburg vormt het echtpaar Wil en Netty Engels-Geurts. Sinds Limburg op z'n lekkerst verscheen is het een groot succes. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Holy Kauw boeken
  Holy Kauw - Zondag

  Eten & koken op de fijnste dag van de week.Eten & koken op de fijnste dag van de week. Zondag. Een dag om eindeloos te ontbijten, tijd voor elkaar. Een dag om soep te trekken, taart te bakken, een stevige boswandeling te maken. Maar ook een dag om in je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99