Kookboeken

  • Mark van Oosterwijck boeken
    Mark van Oosterwijck - FitChef Set: FitChef deel 1 + 2

    De populaire FitChef boeken met een mooie korting aanschaffen? Dat kan met deze combinatie aanbieding! FitChef (deel 1) en FitChef Turbo (deel 2) staan beiden vol met gezonde, praktische en toegankelijke recepten die snel op tafel staan. Allemaal boordevol… (Harde kaft)

    Lees meer...
    49,95
  • Hidde de Brabander boeken
    Hidde de Brabander - De Brabander bakt

    Hidde de Brabander deelt in De Brabander Bakt zijn kennis en zijn eigen originele recepten. Enthousiaste thuisbakkers kunnen aan de slag met de duidelijke, foolproof instructies om zo zelf de lekkerste, spectaculairste resultaten uit hun oven te toveren. Denk… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Jan Borms boeken
    Jan Borms - Peperkoek

    Peperkoek. Misschien eet je het als tussendoortje. Of past het bij je favoriete theemoment? Bij anderen prijkt er elke ochtend nog peperkoek op de ontbijttafel. Peperkoek zit diep gebakken in onze cultuur. Het is een oud en bekend gebruik om met Pasen,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Bake Off Vlaanderen. Het boek van de winnaar

    Hans Martens is een passionele en sociale bakker. Z?n familie en vrienden laat h? sinds jaar en dag meegenieten van z?n baktalent. In dit boek deelt h? voor het eerst recepten van z?n favoriete taarten, brood, koekjes en andere baksels. En natuurl?k ontbreken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Dom Ramsey boeken
    Dom Ramsey - I love chocolade

    dit is chocolade, 100% chocoladeIn dit boek komt u alles te weten van de populairste verwennerij ter wereld. Ontdek hoe cacaobonen worden omgezet in chocolade, wat de belangrijkste chocolade producerende landen zijn en waarom chocolade zo verslavend is. Lees… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Laura de Grave boeken
    Laura de Grave - Amsterdam Kookboek

    Proef Amsterdam! In dit kookboek neemt culinair journalist Laura de Grave je mee langs haar favoriete Amsterdamse restaurants en kookt zij samen met de chefs typisch Amsterdamse gerechten die zijn ingeburgerd in de stad. Ze geeft je een letterlijk kijkje in de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Saskia Koopman boeken
    Saskia Koopman - Blij Suikervrij Zoet!

    Taartjes, koekjes, chocoladepasta, ijsjes en nog veel meer zoet lekkers, alles zonder geraffineerde suikers. En geheel glutenvrij. Wat een feest! Juist in deze tijd dat mensen zo min mogelijk suiker willen gebruiken komt Saskia Koopman met dit boek met 70… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Eva Posthuma de Boer boeken
    Eva Posthuma de Boer - Voer voor vrienden

    ‘Viergangendiners die je lachend op tafel tovert.’ Mara Grimm, culinair journalist ‘Voer voor vrienden - Het menuboek voor zorgeloze etentjes is hét boek dat je in huis wilt hebben als je een groepje vrienden te eten krijgt. Wij zeggen: laat dat… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Julius Jaspers boeken
    Julius Jaspers - Oriental streetfood

    Oriental streetfood staat vol Aziatische gerechten om zelf te maken. Het boek is samengesteld uit een grote selectie lichte, gezonde en lekkere Aziatische hapjes, veelal bedoeld om te delen met je tafelgenoten. Want zo doen ze dat in Azië. Met gerechtjes als… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Hugh Johnson boeken
    Hugh Johnson - Hugh Johnson's Wijngids 2018

    ‘Maar ruimte voor één wijngids in je leven? Dan moet het deze zijn.’ Howard G. Goldberg, The New York Times Hugh Johnsons wijngids: de bijbel van de ultieme wijnkenner Deze gids is niet alleen onder kenners, maar ook voor de beginnende wijnliefhebber de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Constan Heestermans, Marije Sietsma boeken
    Constan Heestermans, Marije Sietsma - Koken met karamel

    Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner.Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Leonie ter Veld boeken
    Leonie ter Veld - Toffe tosti's

    Van pittige pinda tot pulled chicken! Ben je gek op tosti's maar kom je vaak niet verder dan een tosti met ham en kaas en als je in een exotische bui bent, een schijfje ananas ertussen? Há, dan is dit boek echt iets voor jou. Met 80 tostivideo's op YouTube,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Eddie Benghanem boeken
    Eddie Benghanem - Patisserie en ander fijn gebak

    In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade... Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    49,99
  • Michael Mosley boeken
    Michael Mosley - Het 8-weekse bloedsuikerdieet

    Inclusief 8-weeks programma met voorbeeldrecepten 'Dit dieet verandert je leven ... binnen 8 weken kun je de voortgang van prediabetes stoppen en zelfs diabetes type 2 omkeren.' The Daily Mail '[Mosley] bespreekt het grootste gezondheidsprobleem van onze tijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Charlotte Pike boeken
    Charlotte Pike - Smoked

    Smoked: dé beginnershandleiding Roken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel - van vis en vlees tot groente en zuivelproducten - te conserveren en aromatiseren. Smoked is dé handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Joris Bijdendijk boeken
    Joris Bijdendijk - Bijdendijk

    Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde inmiddels twee keer een Michelinster en werd in 2017 meesterkok. In dit prachtige kookboek zet hij zijn missie uiteen: een keuken ontwikkelen voor de Lage Landen.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Giulia Malerba, Febe Sillani boeken
    Giulia Malerba, Febe Sillani - Voedsel atlas

    Een spannende reis voor jong en oud, een uitzonderlijk avontuur met voedsel ensmaken uit de hele wereld. De illustraties van Febe Sillani maken je nieuwsgierig om de ingrediënten, recepten en producten die de zes continenten karakteriseren te ontdekken:… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 1

    Het eerste deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. recepten voor Grotchampignons, Duuvelkesvlees en Bierpap. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Juni 2016 2e druk Oktober 2016 (Zachte kaft)

    Lees meer...
    10,95
  • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg 2 Het bakboek

    Het tweede deel van de serie Recepten uit Limburg, met vele bakrecepten. Appelbeignets, Pruimenvlaai maar ook o.a. worstenbroodjes. 100 pagina's - 1e druk Okt. 2016 (Zachte kaft)

    Lees meer...
    11,25
  • Harold Gubbels boeken
    Harold Gubbels - Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 4

    Het vierde deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. Limburgs stoofpotje, Mousse de forel en Begijnenrijst. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Mei 2017 (Zachte kaft)

    Lees meer...
    11,95
  • Veerle De Brabanter boeken
    Veerle De Brabanter - De flexikok

    We eten met zijn allen anders dan vroeger. Vlees en vetten zijn niet langer de belangrijkste smaakdragers en de groentekeuken is helemaal ingeburgerd. Veerle De Brabanter leerde in de keuken stap voor stap het brede smaakpalet van de 'vegan world' ontdekken en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Anja Forsnor boeken
    Anja Forsnor - Lekker ontbijten zonder gluten of lactose

    Begin je dag vol energie! Een gezond en lekker ontbijt geeft je de nodige brandstof om de dag goed te starten. Maar voor wie gluten of lactose niet verdraagt, is het niet altijd eenvoudig om lekkere en originele recepten te vinden. Daar brengt dit boek… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Danny Jansen boeken
    Danny Jansen - Slow Cooking

    De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Wanda E. Brunstetter boeken
    Wanda E. Brunstetter - Vers van het land

    Mooi gebonden kookboek met veel extra's. (H)eerlijke recepten (meer dan 240!) met producten die vers van het land komen. Met handige en authentieke tips van de Amish voor (moes)tuinieren, maar ook over het gebruik van planten en groenten op andere manieren.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Luc De Raedemaekers, Alain Bloeykens boeken
    Luc De Raedemaekers, Alain Bloeykens - Bier of wijn? Nooit meer kiezen

    Welke drank - bier of wijn - past bij welk gerecht? Vlaanderens bekendste wijnjournalist Alain Bloeykens en de al even befaamde biersommelier Luc De Raedemaeker kruisen de degens. Want: hoe beter de keuze, hoe beter het leven. (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99