Kookboeken

  • Ruediger Dahlke boeken
    Ruediger Dahlke - Eenvoudig en lekker vegan koken

    100% plantaardige recepten boordevol smaak en gezondheid Wil jij net zoals vele anderen de overstap maken naar veganisme, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Of ben je al veganist, maar wil je graag wat inspiratie opdoen voor nieuwe, heerlijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Tom Lamers, Sierk Buwalda boeken
    Tom Lamers, Sierk Buwalda - Lekker op z'n Liemers onbegrensd

    Een authentiek, bourgondisch en inspiratievol kookboek met recepturen van Michelinsterren (sous)chefs waarin de mooiste producten uit De Liemers en omstreken in de spotlight staan.Tom Lamers en Sierk Buwalda, twee creatieve en ambitieuze koks, gaan na hun… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Tommy Myllymäki boeken
    Tommy Myllymäki - Myllymäki Vis & schaaldieren

    Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Tommy Myllymäki boeken
    Tommy Myllymäki - Myllymäki Salades

    Salades eet ik bij iedere gelegenheid en ik ben gek op de veelzijdigheid ervan. Eet een salade als lunch of met een stukje vlees of vis. Of maak een buffet met allemaal verleidelijke salades. Bij de opbouw van een goede salade heb je een paar basisregels… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Machteld Smid boeken
    Machteld Smid - Tortilla's

    In Mexico en in andere Zuid-Amerikaanse landen wisten ze het natuurlijk al lang: de tortilla is hot! De Mexicaanse ‘pannenkoek’ van maïsmeel of bloem die je kunt vullen met de heerlijkste ingrediënten is ontzettend populair, bij zowel jong als oud. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Arthur le Caisne boeken
    Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

    Deze moderne handleiding voor de vleesliefhebber onthult de best bewaarde geheimen van 's werelds beste fokkers en slagers. Het bevat ook het nieuwste culinaire en wetenschappelijke onderzoek naar het selecteren, slachten, bereiden en koken van alle soorten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Christine Rudolph, Susie Theodorou boeken
    Christine Rudolph, Susie Theodorou - Een culinair bezoek aan Kopenhagen

    Kopenhagen is compact, groen en een echte fi etsstad. De Deense hoofdstad heeft musea van wereldklasse, een booming foodcultuur en een prachtige binnenstad, maar boven alles is het een echte ‘designstad’ en bruist het er van de creativiteit. Dit zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,99
  • Stefanie Baert boeken
    Stefanie Baert - Ready, Set, Go

    Hoe combineer je een hectisch leven met gezond koken? Slim vooruitblikken, creatief kokerellen en quickies in the kitchen! Want yes, we kunnen wel degelijk "drukdrukdruk" zijn en toch een week lang de lekkerste energieke maaltijden op tafel toveren. Stefanie… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Nisha Katona boeken
    Nisha Katona - Rijst & co

    Haal meer uit rijst met Rijst & co en breid je repertoire bijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalaya uit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West- Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en schotel je gasten Italiaanse arancini voor.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,50
  • Henry Firth, Ian Theasby boeken
    Henry Firth, Ian Theasby - Bosh!

    Als jeugdvrienden uit het noorden zijn we met ons videokanaal BOSH! begonnen om de wereld te laten zien hoe je heerlijk eten kunt bereiden. Wereldwijd hebben weal een miljard mensen bereikt met onze recepten.Snelle en eenvoudige doordeweekse maaltijden,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Joke Boon boeken
    Joke Boon - De vega optie

    Maak het zelf! Vega worstjes, burgers, ballen, beignets & meer.Elke dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Supermarkten speelden de afgelopen jaren alhandig in op deze trend: het schap vleesvervangers is flink uitgedijd. Maar wat als al dat prefabvoedsel… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Deborah Gray boeken
    Deborah Gray - 500 vegetarische gerechten

    500 vegetarische gerechten biedt een frisse kijk op de vegetarische keuken. Het boek bevat een uitgebreide verzameling gerechten voor elke gelegenheid - behalve ontbijt- en brunchgerechten en snacks vindt u er tussendoortjes, gerechten om met vrienden te delen… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Alfred Slomp boeken
    Alfred Slomp - SuperWaar

    Het is vast herkenbaar. Je staat in de supermarkt en je vraagt je af: wat zullen we eten vanavond? Je hebt het niet gemakkelijk als consument in de supermarkt. Bij elk schap moeten keuzes gemaakt worden, en het is geen gemakkelijke afweging tussen lekker,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Leanne Kitchen boeken
    Leanne Kitchen - Koning Bloemkool

    Bloemkool is weer 'in'. Deze groente, een van de veelzijdigste ter wereld, is tegenwoordig populair health food en geschikt voor allerlei culinaire hoogstandjes, maar tegelijkertijd nog steeds die vertrouwde bloemkool die je op een koude winterdag bij je oma… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Sandra Stupning, Mirco Stupning boeken
    Sandra Stupning, Mirco Stupning - Low Carb to go

    Minder koolhydraten eten? Zin in verse, voedzame lunches op je werk of onderweg? Met deze gezonde maaltijden en snacks zijn het plannen én volhouden van je low-carb dieet niet moeilijk meer! Ontdek de tips en trucs voor het maken van een gezonde low-carb… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Anna Yilmaz boeken
    Anna Yilmaz - Heel Holland Bakt - Veel lekkers van Anna

    Geheel terecht won Anna dit jaar de finale van Heel Holland Bakt. Deze stoere korporaal bij de Marine is trots op haar Turks-Nederlandse roots, ook in de keuken. Net zo lief smult zij van appeltaart en advocaat als van baklava of hartige fetarolletjes. Ontdek… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Ditte Ingemann boeken
    Ditte Ingemann - Salade in 6 stappen

    Van fris & licht tot goedgevuld & hartverwarmend: met de salades uit Salade in 6 stappen zit je zo aan je gezonde portie groente en gezonde granen per dag. Hoe je met ingrediënten varieert en je salade net zo lekker en spannend maakt als in de hippe saladbars… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Hans van Kuijk, Norbert Van den Hurk, Sanne Van der Zanden, Cora Hoskens, Jonno Proudfoot boeken
    Hans van Kuijk, Norbert Van den Hurk, Sanne Van der Zanden, Cora Hoskens, Jonno Proudfoot - Van GezondDorp naar GezondLand

    Hoe pas je je levensstijl aan om zo vitaal mogelijk oud te worden? Welke belangrijke rol speelt voeding daarin en waarom? “Van GezondDorp naar GezondLand’’ geeft je antwoord op deze vragen. Het bevat de basisprincipes van deze gezonde leefstijl, recepten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Rose Bertram boeken
    Rose Bertram - Chubby in Shape

    Dit is het eerste kookboek van Chubby in Shape, het gezonde voedingsbedrijf van model en influencer Rose Bertram en haar vriendin Mary Cruz da Luz. De basis van het kookboek is meal prepping: 1x koken = 3x eten! Makkelijk, snel, gezond én slank: voor iedereen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Yvonne Lemmers boeken
    Yvonne Lemmers - Slank en energiek met Grip op koolhydraten

    Met Slank en Energiek met Grip op Koolhydraten speelt Yvonne Lemmers feilloos in op de nog altijd populaire afvalmethode: minder koolhydraten eten. In deze special is een aantal van de Grip op Koolhydraten recepten verzameld die nog niet eerder in beeld zijn… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Jean-François Mallet boeken
    Jean-François Mallet - Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld

    Supersnel en altijd lekker: met Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld kan echt elke kok een lekker gerecht in de buitenlucht roosteren. Van worstjes en speklapjes tot zalm en heel veel verschillende soorten spiesjes. 200 recepten voor een zomer lang… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Sara Gottfried boeken
    Sara Gottfried - Het brein body dieet

    'Dit is hét dieetboek voor deze zomer' - Vriendin Het dieetboek dat verder gaat dan alle andere dieetboeken: geen symptoombestrijding, maar de oorzaken aanpakken! Als de connectie tussen je brein en je lichaam niet gezond is, ontwikkel je ontstekingen, kom je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, Claire Ptak, John Vincent boeken
    Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, Claire Ptak, John Vincent - Leon

    De mantra van Leon luidt: 'Lekker eten dat goed voor je is.' Deze heerlijke recepten - een verzameling uit hun bekroonde kookboeken - zitten boordevol smaken en goedheid. Begin de dag goed met een Aardbeienpowersmoothie, kom tot rust met een Champagnegranita,… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Natascha van der Stelt boeken
    Natascha van der Stelt - Natascha bakt

    Lekker gebak zonder toegevoegde suikers en tarwe: het lijkt onmogelijk maar toch kan het! Natascha bakt bevat ruim 60 recepten voor iedereen die bewust wil genieten. Koekjes, cake, taart, brood en andere zoete en hartige lekkernijen, allemaal zonder suiker,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Christian Weij boeken
    Christian Weij - Verrot gezond

    In zijn nieuwe kookboek 'Verrot gezond' geeft Christian Weij, naast een heldere uitleg van hoe de bacteriën in ons lichaam werken, een groot aantal recepten voor de verschillende soorten gefermenteerde producten. Van groente & kruiden, fruit, noten, zaden,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95