Kookboeken

  • Jo Pratt boeken
    Jo Pratt - De flexitariër

    In De flexitariër vind je smaakvolle vegetarische recepten, steeds met suggestie welk vlees er lekker bij past. Ideaal voor parttime vegetariërs. Steeds meer flexitariërs Steeds meer mensen zijn flexitariër: ze eten minimaal een dag in de week geen vlees… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Margaux Maeterlinck, Christophe Declercq boeken
    Margaux Maeterlinck, Christophe Declercq - SWEET FOODISTA

    In Sweet Foodista vertalen fooddesigner Margaux Maeterlinck en chef Christophe Declercq hippe foodtrends naar verrassende recepten die je eenvoudig thuis kan maken. Ze tonen je zalige zoetigheden met een onverwachte invalshoek onder het motto 'try something… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen boeken
    Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen - ¡kook!

    Een kookboek dat lekker én slim is? Dat kookboek heb je nu in handen. !KOOK! is een culinair kookboek dat kennis lekker laat smaken. Het kookboek vult je receptenvoorraad aan met fantastische gerechten, vijzelt je medische voedingskennis op en laat je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,95
  • Antonia Kogl boeken
    Antonia Kogl - Recepten uit Wenen

    Wenen, de Oostenrijkse hoofdstad bekend uit het decor van keizerin Sissi, is momenteel een van de meest opkomende reisbestemmingen. Wie aan Wenen denkt, denkt aan 'Wiener Schnitzel' en 'Sachertorte'. Toch heeft de stad in culinair opzicht zoveel meer te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Christophe Declercq boeken
    Christophe Declercq - Bakken voor iedereen Bakken voor iedereen 1

    Bakken voor iedereen is een praktisch boek waar je onmiddellijk mee aan de slag kunt. Banketleraar Christophe Declercq bundelt zijn beste recepten: met meer dan 130 recepten heb je alles bij de hand om de heerlijkste desserts op tafel te toveren.Van een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Bas Robben boeken
    Bas Robben - Vet

    Bas Robben weet het zeker: vet is lekker. Vet maakt bovendien gelukkig. Alle reden om na Zuur te duiken in zijn tweede kookboek 'Vet'. Vet geeft een gerecht niet alleen smaak, het heeft ook een functie in de keuken. En dus gaan we conserveren, frituren,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Corinne Weijschedé boeken
    Corinne Weijschedé - It’ a healthy piece of cake

    Eat more plants! Vaker plantaardig snoepen en ontbijten is lekker en goed voor iedereen. Daarvoor hoef je echt geen 'diehard' veganist te zijn. Je zult versteld staan hoe smakelijk & gemakkelijk de recepten in dit boek zijn. Healthy Piece Of Cake Corinne is… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    34,95
  • Kombucha zelf maken

    Kombucha is een sprankelende, gefermenteerde thee vol probiotica en antioxidanten. Het drankje was 2000 jaar geleden al bekend in China en werd vanwege zijn gezondheidsvoordelen de 'thee van de onsterfelijkheid' genoemd. Tegenwoordig wint kombucha ook bij ons… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Peter Blake boeken
    Peter Blake - The Really Quite Good British Cookbook

    Dit boek is een mooi voorbeeld van de huidige Britse culturele en culinaire mix en viert deze prachtige smeltkroes van keukens, onder aanvoering van de honderd koks, bakkers en chef-koks die we hier bijeengebracht hebben en die zo gul zijn om de gerechten die… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,00
  • Russell Norman boeken
    Russell Norman - Venetië - 4 seizoenen genieten van de authentieke Venetiaanse keuken

    Van de auteur van de bestsellers én Kookboek van het jaar-winnaars Polpo en Spuntino. Venetië van Russell Norman biedt een zeldzaam en intieme kijk in het leven en de keuken van Venetië. Het biedt 4 seizoenen genieten van de authentieke Venetiaanse keuken.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Raphael Guillot boeken
    Raphael Guillot - De perfecte barbecue

    Beleef de barbecue spirit in elk seizoen! Ontdek meer dan 100 barbecuerecepten uit de hele wereld, inclusief de klassiekers uit Noord-Amerika, en laat je leiden door Rafa, de man achter de blog Le barbecue de Rafa, om verrukkelijke ribbetjes of garnalen op… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Annette van Ruitenburg, Tanja van den Berge boeken
    Annette van Ruitenburg, Tanja van den Berge - De smaak van Texel

    Meer dan tien jaar na het verschijnen van het boek De smaak van Texel hebben de auteurs, nu samen met Tanja van den Berge een geheel nieuwe versie gemaakt. Dit boek gaat over ondernemers, creatievelingen en vernieuwers. Over bekende en ervaren producenten en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,95
  • Samin Nosrat boeken
    Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

    Gedurfde benadering van het koken, door een nieuw culinair talent. Chef-kok en schrijver Samin Nosrat heeft op vele niveaus – van professionele chef-koks tot middelbare scholieren – mensen geleerd om te koken volgens haar revolutionaire en tegelijkertijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • Frank Van der Auwera boeken
    Frank Van der Auwera - Wijnkoopgids 2018

    De feesteditie van deze klassieker die in 30 jaar tijd en via 2 000 degustaties ruim 66 000 flessen toetste. Een werk mét invloed! "Frank is de Federer van onze wijnjournalistiek. Met de jaren wordt hij straffer, eleganter en verfijnder." William Wouters… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg 3 het tweede kookboek

    Het derde deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. Konijn in bruinbier, Filosoof en Wafels. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken.100 pagina's - 1e druk Dec. 2016 (Zachte kaft)

    Lees meer...
    11,50
  • Ayt Erdogan boeken
    Ayt Erdogan - De Aytems van Inspiratie

    DE AYTEMS VAN INSPIRATIE: een zinnenprikkelend boek over de Utrechtse chef-kok Ayt Erdogan (El Qatarijne aan de Mariaplaats). Zijn keuken laat zich omschrijven als een spannende cross-over tussen Oost en West met een glansrol voor de Ottomaans- Mesopotamische… (Harde kaft)

    Lees meer...
    57,00
  • Mariette van Tuyl boeken
    Mariette van Tuyl - PUUR ZOET

    Je gezonde lifestyle behouden en toch genieten van een stuk brownie of lekker toetje? Dat kan! In PUUR ZOET legt Mariette, van het populaire blog Zoetrecepten.nl, de basis tot het gezondere bakken. Dit boek helpt jou om het gebruik van toegevoegde suikers, vet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Holy Kauw boeken
    Holy Kauw - Limonade

    Een feestje zonder alcohol saai? Echt niet als je de alcoholvrije drankjes van Arno en Mireille (The Holy Kauw Company) kent. Zij geven in dit boek de geheime recepten voor hun drankjes prijs. Van siroop tot mocktail, van ijsthee tot shrub, allemaal zelf te… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Hiljo Hillebrand boeken
    Hiljo Hillebrand - Kookbijbels Broodbijbel

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Snel en eenvoudig wijn kiezen

    De handige wijngids met 300 wijnen voor elk gerecht, smaak of budget. Bent u zo iemand die vaak met de handen in het haar staat in de wijnafdeling om er uiteindelijk met lege handen te vertrekken? Dan zult u na het lezen van dit 'spiekbriefje' voortaan vlotjes… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Anne-Marij de Koning boeken
    Anne-Marij de Koning - Strooigoed

    Het lekkerste strooigoed maak je zelf! Miljoenen kleine verleiders rollen jaarlijks van de productieband maar niets is zo leuk als thuis zelf strooigoed maken. Ga met of zonder je kinderen aan de slag en maak de lekkerste pepernoten, muisjes van marsepein en… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Agnes Prus boeken
    Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

    Een verrukkelijk boek vol winterse verwennerij! Met Winterkoekjes bakken heb je meteen zin in de gezellige wintermaanden. Agnes Prus maakte 24 verleidelijke recepten voor koekjes met overheerlijke en soms ook verrassende ingrediënten als kokos, pecannoten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Marcel Boer boeken
    Marcel Boer - Eten zonder zorgen - gezonde voeding & afvallen

    Nooit meer diëten! Dit boek biedt een complete no-nonsense formule voor een gezondere en duurzame eet- en leefwijze. Met tips om je ecologische footprint te verkleinen.Nooit meer diëten! Wie zich verdiept in gezondheid en voeding verdwaalt al snel in trends,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • ZNU boeken
    ZNU - Mijn receptenboek (rood)

    In deze praktische organizer kun je al je favoriete recepten en gerechten op één plek noteren en bewaren. Van originele recepten die je van een vriend of collega kreeg tot bereidingen die je naar je eigen smaak hebt verfijnd. Eenvoudig ingedeeld in… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Alles over chocola

    alles over chocoladeChocolade brengt geluk, troost en genot - het is simpelweg het beste voedingsmiddel ter wereld. Als u het daarmee eens bent, is dit boek echt wat voor u. En zo niet, koop dit boek dan toch maar! Het zal uw mening over chocolade veranderen… (Harde kaft)

    Lees meer...
      6,99