Kookboeken

 • Marc Leemans, Dimitri Tzikis boeken
  Marc Leemans, Dimitri Tzikis - Zuiders genieten met Tzikis

  Puur Zuiders, 100% Kreta en bovenal lekker en gezond. Zo kun je de keuken van de Tzikis-broers best omschrijven. Anthony, Christopher, Dimitri & Niko ontvangen je enthousiast in hun gezellig restaurant waar je culinair verwend wordt. Je kan er proeven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sabrina Fauda-Role boeken
  Sabrina Fauda-Role - Vega stoofpotjes easy

  Een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel zetten was nog nooit zo makkelijk. In Vega stoofpotjes easy vind je ruim 80 recepten die je in één pan kunt maken. De recepten zijn ingedeeld in de categorieën groenten, plantaardige proteïnes, pasta, rijst en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Stevan Paul boeken
  Stevan Paul - Mijn Japanse keuken

  In Mijn Japanse keuken zijn 80 recepten opgenomen die verrassend eenvoudig te bereiden zijn. Stevan Paul laat hiermee zien hoe veelzijdig de Japanse keuken is. Hij geeft informatie over ingrediënten, basisrecepten en alternatieven bij elk recept met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Kiki Swinkels- Borghstijn, Marie-José Portiek boeken
  Kiki Swinkels- Borghstijn, Marie-José Portiek - Treat & Cheat

  Treat & Cheat is hét boek voor iedereen die wat te vieren heeft en flink uit wil pakken met een etentje. Je vindt niet alleen verrukkelijke viergangenmenu’s die van tevoren klaar te maken zijn; ook volop inspiratie voor een feestelijk gedekte tafel en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mariëlla Beukers boeken
  Mariëlla Beukers - Wijnkronieken

  Aan de hand van verschillende thema’s beschrijft dit boek op boeiende en toegankelijke wijze de eeuwenlange relatie die Nederlanders hebben met wijn, van de Romeinen tot de 21e eeuw. Niet als een droge, chronologische opsomming van feiten, maar in levendige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Stijn De Kock, Elke Aerts boeken
  Stijn De Kock, Elke Aerts - No milky way 2

  Eet je veganistisch of wil je vaker plantaardig lunchen? Dan vind je de lekkerste vegan recepten voor salades, brood, soepen, spreads en warme lunchgerechten zeker in dit 208 pagina's tellende kookboek. Inclusief handige tips die jouw lunchervaring alleen maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst boeken
  Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst - Afvallen met gezond en vooral lekker eten

  Al meer dan 50.000 exemplaren verkocht! Afvallen en genieten van lekker eten lijken in eerste instantie niet goed samen te gaan. Natalia en Walter denken daar anders over. Zij hebben zich ten doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te helpen met afvallen maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • De snelle keuken

  Het is soms een hele klus om de drukte van de werkweek door te komen. En dan elke dag nog een gezonde en lekkere maaltijd klaarmaken lijkt al helemaal heksenwerk. Maar met de juiste voorbereiding, slim gekozen ingrediënten en een goed gevulde voorraadkast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frank Van der Auwera boeken
  Frank Van der Auwera - Wijnkoopgids 2019

  Dé klassieker onder de wijngidsen! Ook dit jaar de 300 beste wijnen, 30 cava’s en andere bubbels voor een betaalbare prijs. Niet alleen wijn uit de klassieke landen maar ook de nieuwste wijngebieden krijgen een plaats. Dankzij het register en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Stephanie Scheirlynck boeken
  Stephanie Scheirlynck - Het optimale sportgewicht

  Als sporter is het niet altijd eenvoudig om gewicht te verliezen. Een gewoon dieet beperkt je calorie-inname te sterk, waardoor je lichaam onvoldoende energie heeft om efficiënt te trainen en goed te herstellen na het sporten.Wil je afvallen en tegelijkertijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Tal Maes boeken
  Tal Maes - Elle eten hitparade

  Een uitpuilende kookboekenkast, talloze recepten online en toch niet weten wat je moet koken. Ken je dat? Wij wel. In zo'n bui grijpen wij terug op altijd-goedrecepten die we blind kunnen klaarmaken en waarmee thuis ook iedereen gelukkig is. Zie ze als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jonnie Boer, Edwin Flores boeken
  Jonnie Boer, Edwin Flores - Paddenstoelen

  Wij nemen iedereen mee in de wereld van de paddenstoel en laten zien en proeven van deze uitzonderlijke lekkernij, die mits de nodige voorzichtigheid en zorgvuldigheid betracht wordt, voor iedereen bereikbaar is. We leren dat paddenstoelen onder de grond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  64,00
 • Gun-Marie Nachtnebel, Annika Tidehorn boeken
  Gun-Marie Nachtnebel, Annika Tidehorn - Gezonde voeding voor je hart

  Wat je moet weten en eten om jezelf te beschermen tegen hart- en vaatziekten WE KUNNEN ZELF VEEL DOEN VOOR ONS HART! Hoewel we al veel weten over hoe het hart werkt en wat we kunnen doen om onze gezondheid te verbeteren, worden er nog veel mensen getroffen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Janny van der Heijden, Willem te Slaa boeken
  Janny van der Heijden, Willem te Slaa - Dineren aan de gracht

  In 1824 bestelde Jonkheer Willem van Loon het grootste zilveren servies dat ooit voor een particulier in Amsterdam werd gemaakt. Hij zette de toon voor de generaties die daarop volgden. De familie organiseerde in de loop der jaren talloze diners waar nationale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,99
 • Tienlon Ho, Rebecca Milner, Ippo Nakahara boeken
  Tienlon Ho, Rebecca Milner, Ippo Nakahara - Japan, de authentieke keuken

  Van familiekoks tot chefs van toprestaurants: Japans beste lokale koks delen in dit boek hun passie voor eten en de klassieke recepten uit de regio. Van inktviskroketjes en groentebolletjes tot glasnoedels met siroop en hartige pannenkoekjes: de Japanse keuken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Annemiek Verweij boeken
  Annemiek Verweij - Koken met keukenLiefde

  Dagelijks koken was nog nooit zo leuk, lekker en makkelijk! Annemiek Verweij van het populaire foodblog KeukenLiefde vindt het avondeten het gezelligste moment van de dag: samen aan tafel de dag doornemen onder het genot van een lekkere maaltijd. Maar elke dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Guillaume Marinette boeken
  Guillaume Marinette - Bladerdeeg

  Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met bladerdeeg. Van stervormige flammkuchen en courgette-mozzarella-bloemetjes tot zonnetaart met camembert en maanzaad-citroenhartjes. Je maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Adrien Grant Smith Bianchi, Jules Gaubert-Turpin boeken
  Adrien Grant Smith Bianchi, Jules Gaubert-Turpin - De wijnkaart, alsjeblieft

  In De wijnkaart, alsjeblieft kijk, lees en leer je op fris-lichte wijze alles over de wondere wereld van wijn. Dit prachtig geïllustreerde boek toont in welke landen wijn wordt geproduceerd en hoe wijn door de eeuwen heen de wereld heeft veroverd. Heel handig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Sifra Opstal, Jacintha Opstal boeken
  Sifra Opstal, Jacintha Opstal - Bak to Basic

  Laat je verleiden door de taarten van het seizoen, zoals een heerlijke rabarberkokostaart, frisse kersenvlaai, verrukkelijke carrotcake of sweet pumpkin pie. Wil je wat kleins? Zoals een bliss ball of bonbons? Of iets hartigs voor de picknick? Dit boek geeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jennifer Joyce boeken
  Jennifer Joyce - My Asian Kitchen

  De Aziatische keuken is enorm populair. Het aantal restaurants is toegenomen en in iedere foodhall en op elk foodfestival is Aziatisch streetfood te vinden. Van bao-broodjes, dumplings en sushi tot ramen, curry, noedels en wokgerechten. Jennifer Joyce laat in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Yvette van Boven boeken
  Yvette van Boven - De grote oven van Van Boven

  Wekelijks bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazin een ovenrecept. De nieuwste recepten zijn nu gebundeld in dit derde deel van [i]De grote oven van Van Boven[/i]. Wat haalt Yvette deze keer uit haar oven? Wat dacht u van herfstig gevulde portobello’s, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts boeken
  Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts - Limburg op z'n lekkerst

  Het beroemdste kook- en bakduo uit Limburg vormt het echtpaar Wil en Netty Engels-Geurts. Sinds Limburg op z'n lekkerst verscheen is het een groot succes. Dat bewijst dat de recepten in dit boek niet alleen traditioneel Limburgs zijn, maar ook in het heden nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Sandra Bekkari boeken
  Sandra Bekkari - Nooit meer diëten 5

  Met vier succesvolle boeken op rij heeft de boekenreeks ‘Nooit meer diëten’ geen introductiemeer nodig. Auteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari inspireerde al duizenden mensen tot een gezondere levensstijl, dankzij haar eenvoudige maar eff ectieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jonah Freud boeken
  Jonah Freud - De Elisabeth

  Aan het begin van de twintigste eeuw kwamen meisjes uit het hele land naar Culemborg om twee jaar lang in de leer te gaan aan de huishoudschool Mariakroon. Het was algemeen bekend dat de meisjes die daar vandaan kwamen, als vanzelf leken uit te groeien tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Sophie Matthys boeken
  Sophie Matthys - Gehakt

  Gehaktrecepten die werkelijk iedereen lekker vindt! Gehakt is een echt blijvende topper in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en bovendien goedkoop. Maar evengoed is gehakt het perfecte ingrediënt om mee te experimenteren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99