Kookboeken

  • Wereldbiergids

    Een onmisbaar naslagwerk met belangrijke feiten en cijfers voor iedereliefhebber van deze populaire, traditioneledrank. Heldere beschrijving van meer dan 400 van de beste bieren ter wereld :Nederlands bier, Belgische trappistenbieren,Tsjechische pils,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Simone van der Koelen boeken
    Simone van der Koelen - Paleo Budget

    Misschien vraag je je af wat voor impact de Paleo lifestyle heeft op jouw budget. Maar de waarheid is dat het eten als onze voorouders deden - vlees, vis, groenten, fruit en gezonde vetten - op lange termijn veel voordeliger is dan het eten van bewerkte… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Joke Reijnders, Nele de Doncker, Stefaan Dumon boeken
    Joke Reijnders, Nele de Doncker, Stefaan Dumon - Brood bakken voor Dummies

    Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In 'Brood bakken voor Dummies' vind je meer dan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • bouillon magazine Bouillon! winter 2016

    6 Berichten > Eten verbindt > 18 Hoe moeilijk is eenvoud > 24 Verslavende pupusa's en pastelito's > 30 Omgekeerde recensie > 33 The African Lane > 42 Koken vanuit hart en maag > 50 Van varken tot vlees > 51 Champagne! Een bruisende streek? > 54 Mijn boek moet… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Niels van Til boeken
    Niels van Til - Bakken met Niels

    Bakken met Niels. Bakken met Niels haalt de ware banketbakker in jou naar boven. Een boek vol heerlijke recepten, inspiratie en uitgebreide bakstappen maken het bakken tot een feest voor iedereen. Van ervaren bakker tot beginner, met dit bakboek bij de hand… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Anne Sijmonsbergen boeken
    Anne Sijmonsbergen - De smaken van Ibiza

    Het eten op Ibiza staat aan de vooravond van een revolutie.Anne Sijmonsbergen, een op het eiland woonachtige kok en ambachtelijk producent, heeft onderzoek gedaan naar het culinaire erfgoed van Ibiza. In dit boek geeft ze traditionele en hedendaagse recepten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Delicious Gifts Coffee - trommeltje met receptenwaaier en 2 kopjes

    Deze nieuwe producten zijn in alle opzichten delicious gifts. De stijlvolle verpakking straalt luxe en waarde uit en doet denken aan een chique hoedendoos. Binnen in de doos vind je een fraaie ronde waaier met 20 verrukkelijke recepten en een hoogwaardig… (Losbladig)

    Lees meer...
    14,95
  • Stichting Voedingscentrum Nederland boeken
    Stichting Voedingscentrum Nederland - Vandaag vegetarisch

    Steeds meer mensen eten vegetarisch of flexitarisch. Het is lekker, gezond en ook nog eens duurzaam. In dit kookboek van het Voedingscentrum vind je meer dan 60 vegetarische recepten op basis van peulvruchten, soja, ei, noten en vleesvervangers. Van heerlijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Pancake Day, Claudia Willekes, Geertje Tensen boeken
    Pancake Day, Claudia Willekes, Geertje Tensen - Pannenkoekdag

    Pannenkoeken eten is altijd een feest! Dat een pannenkoek niet alleen lekker maar ook gezond én lekker kan zijn, bewijzen Claudia Willekes en Geertje Tensen met Pannenkoekdag. Dit boek geeft je een nieuwe kijk op het bakken van pannenkoeken, gezond en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Sevtap Yüce boeken
    Sevtap Yüce - Turks tafelen

    In Turks tafelen neemt Sevtap Yüce je mee naar haar roots en beschrijft ze de gerechten die de Turkse keuken zo bijzonder maken. Van eenvoudig streetfood dat op straat altijd het beste smaakt, tot op houtvuur gebakken brood, verse salades en uitgebreide… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Joris Delanghe boeken
    Joris Delanghe - Bretagne a la carte

    In Bretagne à la Carte neemt Joris Delanghe, de gastheer van La Maison Blanche aux Volets Bleus, je mee op culinaire ontdekkingstocht door Bretagne.De Bretonse keuken staat bekend om haar eenvoud, authenticiteit en kwaliteit. Joris tilt de dagverse lokale… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Mari Maris boeken
    Mari Maris - Mari plukt de dag

    Alles wat we eten heeft een verhaal, daarom is dit meer dan een kookboek. Het beantwoordt heus niet al uw vragen, maar in elk geval wel die ene vraag die ons allemaal bezighoudt: wat eten we vandaag? Die beantwoord ik met elke dag een maaltje zoals ik dat eet.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    45,00
  • Dom Ramsey boeken
    Dom Ramsey - I love chocolade

    dit is chocolade, 100% chocoladeIn dit boek komt u alles te weten van de populairste verwennerij ter wereld. Ontdek hoe cacaobonen worden omgezet in chocolade, wat de belangrijkste chocolade producerende landen zijn en waarom chocolade zo verslavend is. Lees… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Beverly Leblanc boeken
    Beverly Leblanc - I love soep

    Soep maken is een kunst op zich en die kunst kunt u zich meester maken via dit boek. Hierin vindt u ruim honderd vernieuwende en creatieve recepten, variërend van gebonden soep tot heldere consommé en van koude zomerse soepen tot stevige maaltijdsoepen met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Janny de Moor boeken
    Janny de Moor - Simpel koken

    Simpel koken voor twee Niemand wil alsmaar ingewikkeld koken. Janny de Moor biedt in Simpel koken eenvoudige vegetarische, vis- en vleesmenu's voor zowel alledag als feestelijke gelegenheden. Steeds met een interessante inleiding over de herkomst of de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Alles over chocola

    alles over chocoladeChocolade brengt geluk, troost en genot - het is simpelweg het beste voedingsmiddel ter wereld. Als u het daarmee eens bent, is dit boek echt wat voor u. En zo niet, koop dit boek dan toch maar! Het zal uw mening over chocolade veranderen… (Harde kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • Robin Heetkamp, Ties Robben, Ria Geraets-Heijen boeken
    Robin Heetkamp, Ties Robben, Ria Geraets-Heijen - Het mayonaise boek

    Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar met mayonaise kan zo veel meer! Veel (hobby-)koks vinden mayonaise maken moeilijk. Het is ook een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Tim Hayward boeken
    Tim Hayward - Messcherp

    Alles over het mesTim HaywardMesscherp is een liefdesverklaring aan het begeerlijkstegereedschap uit de keuken.Het koksmes is een pareltje van vorm en functie, zowel een onmisbaargebruiksvoorwerp als een uiterst verfijnd ontworpen object.Via interviews met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,50
  • Maria Lam, Julie Ng boeken
    Maria Lam, Julie Ng - Maancake & Jasmijn -100 geheime recepten van Chinese moeders

    Wat is het geheim van een heerlijke noedelsoep? Wanneer eet je Chinese maancakes? Welke verschillende dumplings zijn er en hoe vouw je ze? Wat is het lievelingsgerecht van theesommelier Amanda Yiu en hoe maak je het prijswinnende dessert van chefkok Eveline… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Charlotte Pike boeken
    Charlotte Pike - Smoked

    Smoked: dé beginnershandleiding Roken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel - van vis en vlees tot groente en zuivelproducten - te conserveren en aromatiseren. Smoked is dé handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Jacques Hermus boeken
    Jacques Hermus - Het Wildkookboek

    In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Luc De Raedemaekers, Alain Bloeykens boeken
    Luc De Raedemaekers, Alain Bloeykens - Bier of wijn? Nooit meer kiezen

    Welke drank - bier of wijn - past bij welk gerecht? Vlaanderens bekendste wijnjournalist Alain Bloeykens en de al even befaamde biersommelier Luc De Raedemaeker kruisen de degens. Want: hoe beter de keuze, hoe beter het leven. (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Sientje Swartjes-Lenferink, Arlette Swartjes boeken
    Sientje Swartjes-Lenferink, Arlette Swartjes - De keukengeheimen van Sientje en Arlette

    Aanbevolen door sterrenchefs In Keukengeheimen van Sientje & Arlette delen Sientje en Arlette (moeder en dochter) hun kennis, talenten en ervaring. De liefde voor de kookkunst straalt van de recepten af. Of het nou gaat om een eenvoudige bouillon, een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Constan Heestermans, Marije Sietsma boeken
    Constan Heestermans, Marije Sietsma - Koken met karamel

    Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner.Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Jan-Hendrik Bakker boeken
    Jan-Hendrik Bakker - Bouillon! zomer 2016

    Slakom van Tjalf Sparnaay. Over twee eeuwen - als niemand nog weet hoe sla er uitzag - is deze Tjalf Sparnaay minstens zo beroemd als Johannes Vermeer nu. Inhoud: Berichten De Rode Draad Voor het schone van het gewone A billion dollar dish Hobbelpaardpoep uit… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95