Kookboeken

  • Jonathan Klaassen boeken
    Jonathan Klaassen - Voedsel voor je geest

    Voedsel voor je geest van Jonathan Klaassen ontkracht de voedselhypes van dit moment en is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezonde voeding en een betrouwbare onderbouwing. De voedselhypes vliegen ons om de oren. Wat moet je nog geloven en wat… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Tanja Dusy boeken
    Tanja Dusy - De alternatieve pizza

    VEGGIE - VEGAN - KOOLHYDRAATARM - GLUTENVRIJ Een knapperige bodem, een smeuïge laag kaas en een verrukkelijke tomatensaus: wie houdt er nu niet van een goed bereide pizza? Helaas is het niet voor iedereen even vanzelfsprekend om pizza te eten. Misschien ben… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Timothy d'Offay boeken
    Timothy d'Offay - Puur genieten van thee

    Van matcha tot oolong: de beste bereidingsmethoden en de heerlijkste recepten met losse thee. Losse thee wordt alsmaar populairder. Behalve dat bladthee gewoon veel lekkerder smaakt dan de theezakjes uit de supermarkt, bevat hij geen toegevoegde suikers en zit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Suzy Wengel boeken
    Suzy Wengel - Het Scandi Sense dieet

    Het Scandi Sense Dieet van Suzy Wengel, dé voedingssensatie uit Denemarken, is het makkelijkste dieet ter wereld waarbij je hand de maat voor eten aangeeft. Afvallen was nog nooit zo simpel. Zonder wegen. Zonder calorieën tellen. Zonder sport. Je hand is de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Wereldrecepten met bijzonder brood

    In een oogopslag vindt u in dit boek meer dan 150 recepten van hartige of zoete broodjes uit de hele wereld. Wij bieden een selectie van classics, eenvoudige, uitdagende en feestelijke broden. Bij ieder recept staat een moeilijkheidsgraad. Kortom gewoon… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Lisa Mosconi boeken
    Lisa Mosconi - Eet je slim

    In ‘Eet je slim’ vertelt neurowetenschapper Lisa Mosconi, die al jaren onderzoek doet naar de effecten van voeding op de werking en conditie van onze hersenen, hoe je voedingspatroon invloed heeft op je cognitieve vermogens, zowel op de korte als op de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Martijn Bond boeken
    Martijn Bond - De afvalpuzzel

    Afvallen wordt vaak gepresenteerd als een eenvoudige taak: minder eten en meer bewegen. Maar in de praktijk is het niet zo eenvoudig. Veel mensen lukt het niet om gewicht te verliezen en als het wel lukt, dan jojoën ze vaak weer terug naar hun oude gewicht… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent boeken
    Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent - Leon

    Leon heeft als motto 'natuurlijk fastfood' en met deze recepten (een verzameling uit hun bekroonde kookboeken) zet u snel een maaltijd op tafel. Van Natasha's kipfajita's tot de perfecte pepersteak, elk recept maakt u in nog geen 30 minuten. En natuurlijk… (Harde kaft)

    Lees meer...
      8,99
  • Wilma Van Grinsven-Padberg boeken
    Wilma Van Grinsven-Padberg - Olijfolie!

    Olijfolie is een van de gezondste en oudste oliën en het gebruik ervan neemt wereldwijd toe. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt en dat olijfolie meer gewaardeerd wordt!In haar boek,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Tristan Sicard boeken
    Tristan Sicard - Kaaskenner word je zo

    Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier. Het begint met melk - van koe, geit of schaap - die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. Na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel toevoegen van schimmels heb je na… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,95
  • Guus Meeuwis, Dick Middelweerd boeken
    Guus Meeuwis, Dick Middelweerd - Het jaar van Guus en Dick

    In Het jaar van Guus en Dick staan Guus Meeuwis en Dick Middelweerd stil bij de lekkerste gerechten voor de leukste momenten van het jaar. Duik de keuken in voor een uitgebreide rijsttafel tijdens Sinterklaas, vier de zomer met een frisse ceviche of hap… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Skye McAlpine boeken
    Skye McAlpine - Aan tafel in Venetië

    In het prachtig vormgegeven kookboek Aan tafel in Venetië van Skye McAlpine staan honderd heerlijke traditionele gerechten uit Venetië. Het ultieme kookboek voor liefhebbers van de Noord-Italiaanse keuken! Leer hoe je deze gerechten op authentieke wijze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Greg Malouf, Lucy Malouf boeken
    Greg Malouf, Lucy Malouf - Suqar

    Na het succes van 'Vegarabia' komen Greg en Lucy Malouf met een nieuw kookboek over de Midden-Oosterse keuken, ditmaal boordevol zoet: 'Suqar'. 'Suqar' (Arabisch voor 'suiker') bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit het Midden-Oosten, variërend van pudding… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,95
  • Tom Kerridge boeken
    Tom Kerridge - Afvallen met Tom Kerridge

    Het is onmogelijk een dieet vol te houden wanneer het eten dat je mag eten saai is en niet goed vult. Daarom ontwikkelde Tom Kerridge tientallen heerlijke, verzadigende recepten die geweldig zijn om te koken en te eten, én waarmee je gewicht kunt verliezen.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Aseem Malhotra, Donal O'Neill boeken
    Aseem Malhotra, Donal O'Neill - Het Pioppi dieet

    Met eenvoudige uitleg, lekkere recepten en simpele oefeningen In het piepkleine Italiaanse dorp Pioppi leven de mensen eenvoudig, maar ook lang en gezond. Er is geen sportschool, geen supermarkt. Het eten is er verrukkelijk en ze genieten elke avond van een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Lekker Thuis

    De supersuccesvolle één-reeks Thuis gaat over zoveel: over liefde en verdriet, over conflicten en verzoeningen, en over alles wat in modale huisgezinnen gebeurt. Dus ook over eten en drinken. Dit boek verzamelt enkele tientallen recepten van de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Marco Van Keijzerswaard boeken
    Marco Van Keijzerswaard - Foodbrusher

    Food design voor iedereen. Maak jouw gerechten tot kunstwerken. Herkenbare gerechten in een mooi design. Gerechten waarvan je er zeker een paar kent. Tortellini in tomatensaus of een haring-bietensalade, maar dan net even anders. Leer eenvoudige… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,95
  • Andreas Neubauer boeken
    Andreas Neubauer - I love chocolate

    Chocola is puur geluk! In I love chocolate vind je 40 verleidelijke recepten en praktische basics voor de allerlekkerste chocoladerecepten. Maak je leven zoeter met koekjes, cupcakes, taartjes en desserts waarin chocola de hoofdrol speelt. Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,50
  • Marc Leemans, Dimitri Tzikis boeken
    Marc Leemans, Dimitri Tzikis - Zuiders genieten met Tzikis

    Puur Zuiders, 100% Kreta en bovenal lekker en gezond. Zo kun je de keuken van de Tzikis-broers best omschrijven. Anthony, Christopher, Dimitri & Niko ontvangen je enthousiast in hun gezellig restaurant waar je culinair verwend wordt. Je kan er proeven van… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Kiki Swinkels- Borghstijn, Marie-José Portiek boeken
    Kiki Swinkels- Borghstijn, Marie-José Portiek - Treat & Cheat

    Treat & Cheat is hét boek voor iedereen die wat te vieren heeft en flink uit wil pakken met een etentje. Je vindt niet alleen verrukkelijke viergangenmenu’s die van tevoren klaar te maken zijn; ook volop inspiratie voor een feestelijk gedekte tafel en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Iris van de Graaf, Caro Niestijl boeken
    Iris van de Graaf, Caro Niestijl - Langzaam Lekker

    “U plaatst in dit buitenmodel muts uw warme pan met kort gekookte of gebakken inhoud, om even later te genieten van een gaar gerecht. U kunt er ook bouillon in trekken. Met de Ecostoof is nog een voordeel te behalen: we maken er de Groningers blij mee.”… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,50
  • Frank Van der Auwera boeken
    Frank Van der Auwera - Wijnkoopgids 2019

    Dé klassieker onder de wijngidsen! Ook dit jaar de 300 beste wijnen, 30 cava’s en andere bubbels voor een betaalbare prijs. Niet alleen wijn uit de klassieke landen maar ook de nieuwste wijngebieden krijgen een plaats. Dankzij het register en de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • De snelle keuken

    Het is soms een hele klus om de drukte van de werkweek door te komen. En dan elke dag nog een gezonde en lekkere maaltijd klaarmaken lijkt al helemaal heksenwerk. Maar met de juiste voorbereiding, slim gekozen ingrediënten en een goed gevulde voorraadkast… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Hilary Akers boeken
    Hilary Akers - Expert aan tafel

    We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt en de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc’s, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer... Maar hoe word je dat dan? Je hoeft… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Jean Beddington boeken
    Jean Beddington - A little bite of Beddington

    A Little Bite of Beddington is het resultaat van Jean Beddingtons culinaire ervaring en de fantasie waarmee zij in de loop der jaren honderden hapjes, snacks, amuses, tapas, fingerfood en canapés heeft bedacht. De selectie van vijftig creatieve bites die Jean… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,50