Kookboeken

 • Nahid Hassan boeken
  Nahid Hassan - Vega curry

  In Vega curry staan de heerlijkste recepten voor curry’s zonder vlees of vis. Na een korte introductie over de belangrijkste ingrediënten van de Indiase en de verrassende Bengaalse keuken en alle smaakmakers volgen recepten voor onder andere heerlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Weight Watchers boeken
  Weight Watchers - Koken zonder punten

  Of je nu op zoek bent naar een creatief receptje voor het ontbijt, de lunch, het avondeten of voor een lekker tussendoortje, in dit nieuwe kookboek van WW vind je meer dan 60 originele gerechten met maximaal 7 SmartPoints® waarden.Een inspirerend kookboek vol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Libelle boeken
  Libelle - Koken zonder vlees

  Wat minder vlees eten is goed voor je gezondheid én voor het milieu. Eén dag per week een lekkere maaltijd zonder vlees klaarmaken, is echt niet zo moeilijk. Maar wie vaker op zoek gaat naar een smaakvol alternatief, kan best wat inspiratie gebruiken.Koken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bianca Fabrie boeken
  Bianca Fabrie - Holy happy belly

  Als je de lente en zomer in je bol krijgt, wil je ook lente en zomer op je bord. Frisse, lichte gerechten waardoor je je superfit en energiek voelt. In dit boek van Ayurvedisch therapeut Bianca Fabrie, met foto's van Simone van Rees, vind je meer dan 50… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Rudolf Pierik boeken
  Rudolf Pierik - Duitse en Oostenrijkse wijnen

  Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaan kweek (het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - Mijn receptenboek

  Mijn receptenboek. Een handig boek waar jij al je favoriete recepten bewaart! Er is plek voor 100 recepten! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,49
 • Manon Henzen boeken
  Manon Henzen - Koken in oorlogstijd

  Minder vlees eten, streekproducten, een eigen moestuin, fermenteren, wildplukken en koken met restjes zijn helemaal van nu. Weinig bekend is dat dit ook precies de instructies waren die de overheid vlak voor en aan het begin van de Tweede Wereldoorlog aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rutger van den Broek boeken
  Rutger van den Broek - Het hartige bakboek

  'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jurino Ignacio boeken
  Jurino Ignacio - De complete Antilliaanse keuken

  Na zeven jaar speuren heeft Antilliaanse chef Jurino Ignacio eindelijk de complete Antilliaanse keuken in één boek weten te vangen. In dit boek vind je 300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao.Na zeven jaar speuren en verzamelen durft Antilliaanse chef… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Seppe Nobels, Peter De Clercq boeken
  Seppe Nobels, Peter De Clercq - Grillmasters

  70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De ClercqEen culinaire wereldreis door negen landenMet topingrediënten van bij ons op wereldse wijze klaargemaakt (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ella Mills boeken
  Ella Mills - Deliciously Ella Het plantaardige kookboek

  In ‘Deliciously Ella Het plantaardige kookboek’ deelt Ella Mills 100 nieuwe, plantaardige, vegetarische en vegan recepten uit haar Deli in Londen. De onweerstaanbare recepten met simpele, voedende ingrediënten maken deze veganistische bijbel tot een must… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Lamyai Vozzi, Aidah Samphani boeken
  Lamyai Vozzi, Aidah Samphani - Vegan street food

  Vegan Street Food combineert de verrukkelijke smaken uit het verre oosten met het populaire vegan streetfood. De twee vegan zusjes Lamyai en Aidah groeiden op in Thailand waar zij de liefde voor smakelijk en vers voedsel meekregen. In hun restaurant in Lund… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen Meus boeken
  Jeroen Meus - Zomerkost

  In Zomerkost zorgt Jeroen voor de lekkerste zomer ooit. Hij brengt het Zuiden op tafel en serveert 75 heerlijke gerechten. Proef de zee in een pissaladière, maak stoere salades geknipt voor lome dagen of stel een heerlijke picknick samen voor een zomerse dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Meneer Wateetons boeken
  Meneer Wateetons - Over charcuterie

  In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Onno Kleyn boeken
  Onno Kleyn - Italië

  Zomaar een jaar in Toscane, midden tussen de olijfbomen en de cipressen, dat is waar Onno Kleyns Italiaanse avonturen begonnen. Daar, in een piepklein middeleeuws dorp hing hij zijn klassieke-zangerslier aan de wilgen, daar koos hij voor het pad van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Melissa Cole boeken
  Melissa Cole - Bier in de keuken

  Een gouden combinatie: bier ín en bíj je eten. Bier is ontzettend populair! Het schap in de supermarkt is de laatste jaren enorm gegroeid. Ook in restaurants wordt de bierkaart steeds uitgebreider en is het op veel plaatsen volledig geaccepteerd om bier in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Regula Ysewijn boeken
  Regula Ysewijn - Brits bakboek

  In Brits bakboek, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fuitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekendere koekjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Barbecue & bier

  Een ontzettend mooi stevig barbecueboek met 70 barbecuerecepten inclusief bieradvies. Het boek bestaat grotendeels uit vleesrecepten, maar er staan ook mooie visrecepten, vegetarische en zoete recepten in. Recepten die gemakkelijk te maken zijn en waar geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hilde Deweer, Marie Bossuyt boeken
  Hilde Deweer, Marie Bossuyt - Koken voor een maatje minder

  Ga de uitdaging aan: min 6 kilo in 6 weken! Heb je een paar kilo’s te veel? Dan kan dat in enkele weken blijvend opgelost zijn! Hilde Deweer en haar dochter Marie Bossuyt worstelden zelf met licht overgewicht, respectievelijk door de menopauze en een eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Brenda Bas boeken
  Brenda Bas - Green Yourself

  Verhoog je vitaliteit door meer verse groente en fruit op je dagelijkse menu te zetten. Een zo kort mogelijke afstand ‘van grond tot mond’, dat is het devies van Brenda Bas. Door net als Brenda een hogesnelheidsblender te gebruiken voor het verwerken van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Jorun Verheyden boeken
  Jorun Verheyden - De Happytariër

  De smaak van dagelijks geluk! Wanneer genieten we het meest van het gezelschap van vrienden en familie? Juist, tijdens het eten van een lekkere maaltijd die met grote zorg en liefde is bereid. Dit boek nodigt uit om samen aan tafel te gaan en te smullen. Eten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Oanh Ha Thi Ngoc boeken
  Oanh Ha Thi Ngoc - Koolhydraatbeperkt Receptenboek

  Op gewicht door een koolhydraatarme leefstijl? Supergoed! Maar hoe hou je dit vast zonder verder af te vallen maar zeker niet aan te komen? Oanh's Kitchen heeft 84 lekkere koolhydraatbeperkte recepten gemaakt. De recepten geven je houvast bij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Laura Verhulst boeken
  Laura Verhulst - Madam Bakster

  Geen geslaagd feest of gezellig samenzijn zonder desserts. Zo denkt ook Laura Verhulst, bekend als "Madam Bakster" erover. Als jong meisje al was de keuken de plek waar ze het liefste vertoefde. Ook na haar strijd tegen de kilo's bekoelde haar vroeg ontloken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Aniek Keijsers boeken
  Aniek Keijsers - IJs & co

  In 'IJs & co' komen allerlei ijsvariaties aan bod: van sorbet-, sherbet- en softijs tot roomijs, gelato en waterijs. IJs in een hoorntje, in een bakje of op een stokje. Maar ook frozen yoghurt, ijscoupes, ijstaarten en drankjes met ijs. En natuurlijk ontbreken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Manon van Essen boeken
  Manon van Essen - Pizza

  Elke dag pizza en toch genoeg groenten! Manon van Essen is de oprichter van Magioni: gezonde pizzabodems op basis van groenten. Want wie wil er nou niet zonder schuldgevoel genieten van een pizza? In dit kookboek leer je hoe je zelf groentenpizzabodems kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99