Kookboeken

  • Stijn De Kock, Elke Aerts boeken
    Stijn De Kock, Elke Aerts - No milky way 2

    Eet je veganistisch of wil je vaker plantaardig lunchen? Dan vind je de lekkerste vegan recepten voor salades, brood, soepen, spreads en warme lunchgerechten zeker in dit 208 pagina's tellende kookboek. Inclusief handige tips die jouw lunchervaring alleen maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,00
  • Guillaume Marinette boeken
    Guillaume Marinette - Stokbrood

    Met de recepten in dit boek zet je in no time de heerlijkste hapjes met (stok)brood op tafel. Heel geschikt voor een lunch, of als hapje bij de borrel. Alle gerechtjes zijn bovendien eenvoudig te bereiden en ideaal om te delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent boeken
    Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent - Leon

    Iedereen houdt van lekker eten, maar niemand doet na die tijd graag de afwas. Dat probleem wordt opgelost met deze fantastische eenpansgerechten, een verzameling uit Leons bekroonde kookboeken, variërend van stoof uit de voorraadkast en Johns Thaise curry tot… (Harde kaft)

    Lees meer...
      8,99
  • Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent boeken
    Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent - Leon

    Leon heeft als motto 'natuurlijk fastfood' en met deze recepten (een verzameling uit hun bekroonde kookboeken) zet u snel een maaltijd op tafel. Van Natasha's kipfajita's tot de perfecte pepersteak, elk recept maakt u in nog geen 30 minuten. En natuurlijk… (Harde kaft)

    Lees meer...
      8,99
  • Dana Frank, Andrea Slonecker boeken
    Dana Frank, Andrea Slonecker - Wine Food

    De nieuwe generatie wijndrinkers en chefs ontdekken graag een breder scala aan wijnen die perfect matchen met hun favoriete gerechten. In WineFood hebben sommelier Dana Frank en chef-kok Andrea Slonecker,/b> zich laten inspireren door heerlijke en betaalbare… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,99
  • Ronald Ockhuysen boeken
    Ronald Ockhuysen - Smulpapen

    Ronald Ockhuysen - Het Smulpapenboek Smulpapen bevat een selectie uit de honderden eigenzinnige recepten die de afgelopen jaren in Het Parool zijn verschenen. Omdat elke smulpaap zijn eigen signatuur heeft, krijgt ieder zijn eigen sectie binnen het kookboek.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Nadia Zerouali, Samira Dahmani boeken
    Nadia Zerouali, Samira Dahmani - Couscous

    ELKE DAG COUSCOUSDAG! Met Couscous laten Nadia Zerouali en Samira Dahmani hun liefde voor couscous maar al te graag aan je proeven. Ze geven zestig toprecepten uit hun Couscousbar prijs; van gekruide couscous met pulled lamsvlees en een topping van geroosterde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Jacinta Bokma boeken
    Jacinta Bokma - De gezonde Bourgondiër

    De tafel van Jacinta is altijd rijk gevuld en Bourgondisch. Hier komen gezinnen en generaties, vrienden en geliefden bij elkaar, want eten is liefde en samen genieten. Het klassieke ‘Bourgondische’ beeld is grote lappen vlees, schalen vis, alles veel, vet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,99
  • Carol Beckerman boeken
    Carol Beckerman - 500 Burgers

    Dit boek laat zien hoe een eenvoudige burger de basis kan zijn voor honderden inspirerende maaltijden. Van de traditionele runderburger tot knapperige visburgers, rijst-bonenburgers en broodjes met pulled pork - er is voor ieder wat wils. - Creatieve en… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Surinaams koken met Jen

    Surinaams koken met Jen is het eerste boek van Jennifer Jessica (Paramaribo - 1987), ook wel Jen genoemd. In dit kookboek laat ze zien hoe je binnen een handomdraai een lekkere Surinaamse maaltijd op tafel zet met recepten zoals Pom, Roti ,Pasteitjes en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Food Bandits boeken
    Food Bandits - Andere koek

    Eet je plantaardig, heb je een voedselintolerantie of -allergie of wil je gewoon bewust maar wel lekker snoepen? Dan is het prachtige bakboek Andere koek van Food Bandits voor jou! Vrijwel elk recept is glutenvrij en lactosevrij, vegan, en met alleen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Alice Waters boeken
    Alice Waters - De kunst van simpel koken

    Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele… (Harde kaft)

    Lees meer...
    41,99
  • Tristan Sicard boeken
    Tristan Sicard - Kaaskenner word je zo

    Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier. Het begint met melk - van koe, geit of schaap - die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. Na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel toevoegen van schimmels heb je na… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,95
  • Toon De Klerck, Luc Hoornaert boeken
    Toon De Klerck, Luc Hoornaert - Het Brood Boek

    In dit boek vind je niet alleen 18 broden met heldere bereidingswijzen en handige tips bij het bakken, maar ook bijna 60 recepten voor de lekkerste gerechtjes bij, tussen of op je brood! (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Steffi Vertriest boeken
    Steffi Vertriest - Gezellige gezonde goesting

    Je hebt zo van die dagen dat je nood hebt aan gezellig eten; comfort food voor jou alleen in de zetel of cosy food met vrienden. In plaats van dan die calorierijke stoverij klaar te maken of naar die suikerbom te grijpen, reikt Steffi je in dit boek een massa… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Guus Meeuwis, Dick Middelweerd boeken
    Guus Meeuwis, Dick Middelweerd - Het jaar van Guus en Dick

    In Het jaar van Guus en Dick staan Guus Meeuwis en Dick Middelweerd stil bij de lekkerste gerechten voor de leukste momenten van het jaar. Duik de keuken in voor een uitgebreide rijsttafel tijdens Sinterklaas, vier de zomer met een frisse ceviche of hap… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Skye McAlpine boeken
    Skye McAlpine - Aan tafel in Venetië

    In het prachtig vormgegeven kookboek Aan tafel in Venetië van Skye McAlpine staan honderd heerlijke traditionele gerechten uit Venetië. Het ultieme kookboek voor liefhebbers van de Noord-Italiaanse keuken! Leer hoe je deze gerechten op authentieke wijze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Mara Grimm, Liselore Chevalier boeken
    Mara Grimm, Liselore Chevalier - Stadskookboek Amsterdam

    Nooit eerder kon je in Amsterdam zo goed eten als nu. Van een broodje bakkeljauw in een metrostation tot een perfect gegaard duifje in een sterrenzaak. En van beeldschone taartjes in een klassieke theesalon tot vet lekkere hamburgers in een bierbrouwerij. Het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Lennox Hastie boeken
    Lennox Hastie - Op zoek naar het vuur

    De ontdekking van het vuur betekende een radicale verandering in de wereld: eten werd meer dan voeding; koken groeide uit tot een onlosmakelijk onderdeel van de onze cultuur. Lennox Hastie laat zien dat koken met vuur meer is dan alleen barbecueën. Met vuur… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Hans Peter Roel boeken
    Hans Peter Roel - Boeddha's kookboek

    Fantastische recepten met Ki Food Met Ki Food wordt pure en zuivere voeding bedoeld die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd met als doel om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen. In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Katelijne Mannaerts boeken
    Katelijne Mannaerts - De natuur op je bord

    Wildplukken is een rage en mensen willen dichter bij de natuur staan. De “natuur op je bord” is een verrassend en verrijkend boek. Daar waar de meeste boeken niet veel verder gaan dan brandnetelsoep en kamillethee, biedt dit boek een originele blik op het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Lekker Thuis

    De supersuccesvolle één-reeks Thuis gaat over zoveel: over liefde en verdriet, over conflicten en verzoeningen, en over alles wat in modale huisgezinnen gebeurt. Dus ook over eten en drinken. Dit boek verzamelt enkele tientallen recepten van de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Andreas Neubauer boeken
    Andreas Neubauer - I love chocolate

    Chocola is puur geluk! In I love chocolate vind je 40 verleidelijke recepten en praktische basics voor de allerlekkerste chocoladerecepten. Maak je leven zoeter met koekjes, cupcakes, taartjes en desserts waarin chocola de hoofdrol speelt. Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,50
  • Marion Flipo boeken
    Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

    We kennen allemaal de klassieke quiche Lorraine. Maar er zijn nog zoveel meer varianten op deze hartige taart te bedenken. Het idee is eenvoudig; maak een deegbodem, al dan niet met kruiden, en vul de taart met je favoriete ingrediënten. Plaats de taart 30… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Tasty Tapas

    Albóndigas, boquerones en pimientos - dat klinkt behoorlijk Spaans en dat ís het ook. Typisch Spaans zelfs! Deze heerlijke gerechtjes kunt u in elke willekeurige tapasbar bestellen. In dit boek zetten we de tonijnballetjes, gefrituurde sardientjes en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50