Kookboeken

  • Fern Green boeken
    Fern Green - Sport- en energiedrankjes

    Maak de lekkerste sportdrankjes zelf! Met de recepten uit Sport- en energiedrankjes kun je nu heel makkelijk zelf sportdrankjes maken! Probeer het nu!Soorten sportdrankjes De recepten in Sport- en energiedranjes zijn verdeeld in verschillende soorten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Agnes Prus boeken
    Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

    Een verrukkelijk boek vol winterse verwennerij! Met Winterkoekjes bakken heb je meteen zin in de gezellige wintermaanden. Agnes Prus maakte 24 verleidelijke recepten voor koekjes met overheerlijke en soms ook verrassende ingrediënten als kokos, pecannoten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • De bartender-gids voor Gin

    Met zijn complexe plantaardige smaken en zijn ondertonen van jeneverbes biedtgin eindeloze mogelijkheden voor spannende cocktails. (Harde kaft)

    Lees meer...
      7,99
  • Marcel Boer boeken
    Marcel Boer - Eten zonder zorgen - gezonde voeding & afvallen

    Nooit meer diëten! Dit boek biedt een complete no-nonsense formule voor een gezondere en duurzame eet- en leefwijze. Met tips om je ecologische footprint te verkleinen.Nooit meer diëten! Wie zich verdiept in gezondheid en voeding verdwaalt al snel in trends,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Eveline van de Waterlaat, Leo Versluys boeken
    Eveline van de Waterlaat, Leo Versluys - Nu afvallen en nooit meer aankomen

    Afvallen: waarom is dat toch zo moeilijk? Waarom laten we ons zo gemakkelijk verleiden door guilty pleasures? En hoe komt het dat na elke afslankpoging die kilo's toch weer terugkomen? Dit boek is geschreven voor vrouwen die willen afvallen en nooit meer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Alles over chocola

    alles over chocoladeChocolade brengt geluk, troost en genot - het is simpelweg het beste voedingsmiddel ter wereld. Als u het daarmee eens bent, is dit boek echt wat voor u. En zo niet, koop dit boek dan toch maar! Het zal uw mening over chocolade veranderen… (Harde kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • Vicki Edgson, Heather Thomas boeken
    Vicki Edgson, Heather Thomas - Bouillon

    Bouillon bevat de 10 belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente met stap-voor-stap-uitleg voor de bereiding en informatie over de voedingsstoffen. Verder zijn er meer dan 50 recepten opgenomen van frisse soepen en hartverwarmende stoofschotels,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Yvonne Lemmers boeken
    Yvonne Lemmers - Grip op koolhydraten - voedingsplanner

    Met de praktische Grip op koolhydraten voedingsplanner van diëtiste Yvonne Lemmers krijg je grip op je eet week. Met de duidelijke uitleg, handige tips en motiverende quotes is dit een musthave voor alle GOK-kers! Grip op koolhydraten is een bewezen,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Emily Kemp boeken
    Emily Kemp - Bakken met Zonder Fratsen

    Smulpapen opgelet! Iedere dag genieten van taart, cake, koekjes, muffins en andere heerlijke zoetigheden; het kan! Ik viel 65 kilo af, maar stopte niet met genieten van zoetigheid. In dit boek vind je 56 zoete bakrecepten, allemaal lekker, simpel en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Yvette van Boven boeken
    Yvette van Boven - Home Sweet Home XMAS

    Een romantische eerste kerst voor twee? Een lekker winters etentje? Of een kerst met uw complete schoonfamilie over de vloer? Met Home Sweet Home Xmas van Yvette van Boven komt u altijd goed beslagen ten ijs. Een crème van pompoen met steranijs &… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Frans Senf, Laura Kruissink boeken
    Frans Senf, Laura Kruissink - Genieten van samen koken

    Kookliefhebber Chef Francesco beschrijft hoe hij samen met zijn kookvrienden in Kookatelier Wassenaar 200 gerechten van topkoks heeft bereid. Alle recepten werden door de leden van verschillende kookclubs in anderhalf uur met elkaar uitgeprobeerd. Vlak voor… (Harde kaft)

    Lees meer...
    48,50
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De Grote Hamersma 2018

    Goede wijn behoeft geen krans, maar wel een notering in De Grote Hamersma.Het allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber is weer bijgewerkt met de nieuwe oogst. Ook dit jaar gingen Harold Hamersma en Esmee Langereis op onderzoek uit bij supermarkten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Joop Braakhekke boeken
    Joop Braakhekke - Het beste van Kookschrift van een Kookgek

    Met het tv-programma Kookgek veroverde Joop Braakhekke onze harten, met het enorme succes van alle Kookschriften van een Kookgek onze keukens. Wie herinnert hem zich niet: de gezellige bon vivant, vrolijk roerend in potten en pannen op tv? In deze ode aan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Mark van Oosterwijck boeken
    Mark van Oosterwijck - FitChef FitChef Turbo

    Gezond eten zonder lang in de keuken te staan? Dat kan! Na het succes van FitChef deel één legt dit boek de lat nog wat hoger. FitChef Turbo richt zich op mensen met een volle agenda. Mensen die gezond willen leven om het maximale uit zichzelf te halen. Die… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Selin Kiazim boeken
    Selin Kiazim - Oklava

    De Turks-Cypriotische keuken staat bekend om de explosie aan heerlijke smaken. Selin Kiazim brengt met Oklava ('deegroller') de moderne versie van deze keuken bij u thuis. Met zoete en hartige lekkernijen, kruidige broden en heerlijk frisse visgerechten biedt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Izy Hossack boeken
    Izy Hossack - @Izy Hossack

    Voor iedereen die voor het eerst aan het koken slaat en voor iedereen die meer uit zijn wekelijkse budget wil halen zonder op smaak in te leveren heeft Izy Hossack - de befaamde Instragramkok met meer dan 225.000 volgers (@topwithcinnamon) - de antwoorden. Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Daniela Behr boeken
    Daniela Behr - Het Thermo Kookboek

    Vers en eenvoudig gemixt- 55 beproefde, snelle en eenvoudige recepten die het hele gezin gegarandeerd lekker vindt- Met uw keukenmachine is van alles mogelijk: verwarmende soepen, kleine snacks, fantastische hoofdgerechten, verrukkelijke desserts en meer!- Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Ulrike Lowis boeken
    Ulrike Lowis - Rum

    Rum is meer dan een sterkedrank: rum is een levensgevoel. Het vloeibare goud van de Caraïben geeft niet alleen exotische cocktails en longdrinks pit, maar door de rijping in houten vaten bezorgt het ook in pure vorm liefhebbers en lekkerbekken enorm genot.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • Joke Reijnders, Nele de Doncker, Stefaan Dumon boeken
    Joke Reijnders, Nele de Doncker, Stefaan Dumon - Brood bakken voor Dummies

    Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In 'Brood bakken voor Dummies' vind je meer dan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Jacques Hermus boeken
    Jacques Hermus - Het Wildkookboek

    In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • bouillon! najaar 2017

    INHOUD: Voorwoord Berichten Intense vriendelijkheid bij Inter Scaldes, tekst Will Jansen, foto's Mike Werkhoven De Egelantier, tekst Marieke Thijssen Zilver in de zee, goud in de mond, tekst Mohammed Benzakour Je moet denken als een hotdogkarretje, tekst Ubel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • 101 ballen

    Wie is er nou niet gek op gehaktballen? Comfortfood dat in de meest uiteenlopende variaties over de hele wereld wordt gegeten. Dit boek is een ode aan de gehaktbal in al zijn verschijningsvormen: van de bekende ballen van vlees tot verrassende ballen met vis… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Kobe Desramaults boeken
    Kobe Desramaults - Kobe Desramaults

    Sterrenrestaurant In De Wulf stond tot aan zijn sluiting eind 2016 op de lijst van zowat iedere Europese foodie en maakte van Kobe Desramaults op korte tijd een internationaal gerenommeerde chef. Intussen opende Desramaults twee nieuwe concepten in Gent: de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    59,00
  • Marielle van Spronsen boeken
    Marielle van Spronsen - Good Food Book Party Edition

    Het ideale feestkookboekje! Hou je van lekker en feestelijk koken - maar niet té ingewikkeld? Dan zit je met deze Party Edition van het Good Food Book helemaal goed. We hebben verschillende Topkoks naar hun favoriete feestrecepten gevraagd. Zonder de… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Janna Rijpma boeken
    Janna Rijpma - Janna

    'De gemiddelde vrouw heeft een betere neus, tong en gehemelte dan de man. Zonde dat we ons met zo'n oertalent als het om wijn gaat nog steeds vaak laten leiden door de man. Kiezen, kopen, schenken, proeven, we kunnen het heel goed zelf. Ter inspiratie deze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99