Kookboeken

  • Frank Van der Auwera boeken
    Frank Van der Auwera - Wijnkoopgids 2018

    De feesteditie van deze klassieker die in 30 jaar tijd en via 2 000 degustaties ruim 66 000 flessen toetste. Een werk mét invloed! "Frank is de Federer van onze wijnjournalistiek. Met de jaren wordt hij straffer, eleganter en verfijnder." William Wouters… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Ayt Erdogan boeken
    Ayt Erdogan - De Aytems van Inspiratie

    DE AYTEMS VAN INSPIRATIE: een zinnenprikkelend boek over de Utrechtse chef-kok Ayt Erdogan (El Qatarijne aan de Mariaplaats). Zijn keuken laat zich omschrijven als een spannende cross-over tussen Oost en West met een glansrol voor de Ottomaans- Mesopotamische… (Harde kaft)

    Lees meer...
    57,00
  • Madam Confituur, Katrien Hoebers boeken
    Madam Confituur, Katrien Hoebers - Confituur, jam, gelei en marmelade

    Met dit boek op je aanrecht was confituur maken nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de duidelijke recepten en de handige tips en tricks van Madam Confituur tover je snel en gemakkelijk de heerlijkste confituur, jam, gelei of marmelade uit je hoed. En dat in alle… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Jacques Hermus boeken
    Jacques Hermus - Het Heerlijke noorden

    Hoe heerlijk is het Noorden? Waar koop je de beste droge worst of de smedigste kaas? Wie brouwt het lekkerste speciaal-bier of maakt de mooiste Oranjekoek? Welke -restaurants behoren tot de culinaire top of bieden een -genoeglijke avond? Wie levert de beste… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Studenten Food - Cook's Collection

    Wat je studie- of werkschema ook is, of je nu goed kunt koken of niet: maak van je maaltijden meer dan alleen het naar binnen werken van wat voedsel. Neem de tijd en laat je inspireren door de verrassende, gevarieerde maar vooral lekkere maaltijden in dit… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • Snel en eenvoudig wijn kiezen

    De handige wijngids met 300 wijnen voor elk gerecht, smaak of budget. Bent u zo iemand die vaak met de handen in het haar staat in de wijnafdeling om er uiteindelijk met lege handen te vertrekken? Dan zult u na het lezen van dit 'spiekbriefje' voortaan vlotjes… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Anne-Marij de Koning boeken
    Anne-Marij de Koning - Strooigoed

    Het lekkerste strooigoed maak je zelf! Miljoenen kleine verleiders rollen jaarlijks van de productieband maar niets is zo leuk als thuis zelf strooigoed maken. Ga met of zonder je kinderen aan de slag en maak de lekkerste pepernoten, muisjes van marsepein en… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Agnes Prus boeken
    Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

    Een verrukkelijk boek vol winterse verwennerij! Met Winterkoekjes bakken heb je meteen zin in de gezellige wintermaanden. Agnes Prus maakte 24 verleidelijke recepten voor koekjes met overheerlijke en soms ook verrassende ingrediënten als kokos, pecannoten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • 101 borrelhappen

    Stelt u zich eens voor: u wilt uw gasten op een gezellige avond iets lekkers voorzetten, maar een complete maaltijd is te veel van het goede. Misschien kijkt u met z'n allen een belangrijke sportwedstrijd op tv, bent u van plan nog uit te gaan of kletst u… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Vicki Edgson, Heather Thomas boeken
    Vicki Edgson, Heather Thomas - Bouillon

    Bouillon bevat de 10 belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente met stap-voor-stap-uitleg voor de bereiding en informatie over de voedingsstoffen. Verder zijn er meer dan 50 recepten opgenomen van frisse soepen en hartverwarmende stoofschotels,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Marc Declercq boeken
    Marc Declercq - West eats East

    Wist je dat de Chinezen de mond van hun keukengod met honing bestrijken?Dat de Japanse theeceremonie oorspronkelijk uit China komt?Dat Thaise koks met een bijzonder gevoel voor evenwicht smaken kunnen mengen?En dat de Vietnamese keuken de gezondste ter wereld… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Darren Purchese boeken
    Darren Purchese - Tasty tosti's

    Tasty tosti’s is het perfecte kookboek voor iedereen die houdt van tosti’s maar uitgekeken is op de klassieke variant met ham en kaas. Darren Purchese, bekend van Masterchef, introduceert onder andere een nieuwe versie van de croque-monsieur, de BLT en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Floor van Dinteren boeken
    Floor van Dinteren - Variatie op de plank

    Hapjes van de plank zijn ideaal voor een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Het plezier van het delen en de gezelligheid staan centraal. In dit prachtig vormgegeven boek vind je originele ideeën voor sfeervolle planken met bijbehorende recepten - van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Michael Greger, Gene Stone boeken
    Michael Greger, Gene Stone - Hoe overleef je? Kookboek

    Arts Michael Greger laat in de bestseller Hoe overleef je? zien dat een onbewerkt plantaardig dieet het enige wetenschappelijk bewezen dieet is dat zowel ziektes kan voorkomen als omkeren. Om het lichaam optimaal gezond te houden, heeft Greger zijn Dagelijkse… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Nina Olsson boeken
    Nina Olsson - Veggie Burgers

    Veggie Burgers van Nina Olsson is een must-have kookboek voor iedereen die graag vegetarisch eet maar ook dol is op lekkere burgers. Ook voor een veganistisch of glutenvrij dieet biedt Olsson meer dan genoeg opties. Wat dacht je van een Halloumiburger, een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Birger Allary, Karel Knockaert boeken
    Birger Allary, Karel Knockaert - BBQ Boys

    Karel Knockaert en zijn boezemvriend Birger Allary hebben al een parcours afgelegd vol awards in de barbecuewedstrijd wereld. In Vlaanderen weren ze wereldberoemd toen ze als absolute outsiders met Tjop's "Mijn Pop-uprestaurant" wonnen. In hun toegankelijke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Amy Zavatto boeken
    Amy Zavatto - Prosecco made me do it

    A party in a glass. Met Prosecco made me do it wordt het een feest in huis. Dit vrolijk geïllustreerde boek introduceert de wereld van prosecco: niet meer weg te denken als hét ingrediënt voor een bruisende cocktail. Expert Amy Zavatto geeft maar liefst 60… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Kurt E.A. MOSETTER boeken
    Kurt E.A. MOSETTER - Zeg nee tegen suiker

    Snoepjes, chocolade, mueslirepen, brood, pasta of fastfood... Ons overmatige verlangen naar suiker brengt risico's voor onze gezondheid met zich mee. Het is algemeen bekend dat overgewicht, cariës en diabetes een rechtstreeks gevolg zijn van een overdaad aan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Danny Jansen boeken
    Danny Jansen - Vet lekker

    Danny laat zien hoe rijk de Nederlandse street food cultuur is en dat het maken van snacks – kroketten, zelfgesneden friet en huisgemaakte frikandellen – een ambacht is. Je vindt in het boek de recepten van alle bekende snacks uit de vitrine van de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Ulrike Lowis boeken
    Ulrike Lowis - Rum

    Rum is meer dan een sterkedrank: rum is een levensgevoel. Het vloeibare goud van de Caraïben geeft niet alleen exotische cocktails en longdrinks pit, maar door de rijping in houten vaten bezorgt het ook in pure vorm liefhebbers en lekkerbekken enorm genot.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • bouillon! najaar 2017

    INHOUD: Voorwoord Berichten Intense vriendelijkheid bij Inter Scaldes, tekst Will Jansen, foto's Mike Werkhoven De Egelantier, tekst Marieke Thijssen Zilver in de zee, goud in de mond, tekst Mohammed Benzakour Je moet denken als een hotdogkarretje, tekst Ubel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Petra Knoth boeken
    Petra Knoth - Smakelijk kamperen

    Smakelijk kamperen van Petra Knoth: hét campingkookboek van deze zomer, met makkelijke en gezonde recepten, ook met recepten en verhalen van BN'ersHét camping kookboek van deze zomer! Meer dan 55 recepten; variatie en inspiratie voor koken op de camping… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Bettina Snowdon, Martin Lagoda boeken
    Bettina Snowdon, Martin Lagoda - Ketchup, mosterd & mayo

    We snijden zelf patat van aardappelen, bakken onze eigen hotdogbroodjes en maken burgers van vers gehakt. Waarom zouden mosterd, mayo en ketchup dan uit potten of tubes moeten komen?Dat kan anders. Dit boek staat vol onmisbare recepten: niet alleen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Lucio Galletto, David Dale boeken
    Lucio Galletto, David Dale - De keukens van de Middellandse Zee

    Heerlijke, uitnodigende gerechten waarin zon en smaak centraal staan. De keukens van de Middellandse Zee toont aan de hand van verhalen, recepten en schitterende fotografie de culinaire en veelzijdige erfenis van de Grieken, Romeinen, Arabieren en Vikingen. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • Pascale Naessens, William Cortvriendt boeken
    Pascale Naessens, William Cortvriendt - Puur & lichter

    Met 59 bestaande en 15 nieuwe toprecepten van PascaleARTS EN CULINAIR AUTEUR SLAAN DE HANDEN IN ELKAARSLANKER DOOR GOED TE ETEN. NIET ALLEEN DE BESTE MANIER, HET IS DE ENIGE MANIER.Wil je vermageren en lukt het maar niet, dan is dit boek zeker iets voor jou.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99