Kookboeken

  • Jay McInerney boeken
    Jay McInerney - Een hedonist in de kelder

    Jay McInerney was gefascineerd door de wereld van wijn vanaf de allereerste slok die hij nam. In Hedonist in de kelder richt hij zijn unieke gevoel voor taal en metaforen op zijn favoriete onderwerp. Het resultaat is deze vermakelijke verzameling verhalen over… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Bart van Olphen boeken
    Bart van Olphen - Het Zeeuwse MosselKookboek

    In Het Zeeuwse Mossel Kookboek laat Bart van Olphen zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden deze zilte lekkernij uit Zeeland te bieden heeft. Bart werkt intensief samen met Zeeuwse kwekers die zijn aangesloten bij het Zeker Zeeuws keurmerk. Mosselen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Jan-Willem van der Hek boeken
    20,00
  • Stéphane Reynaud boeken
    Stéphane Reynaud - Simpel!

    Sommige mensen vinden koken moeilijk of ingewikkeld. Of hebben een hekel aan de afwas. Speciaal voor hen schreef Stéphane Reynaud dit kookboek. Om te laten zien dat koken niet moeilijk hoeft te zijn en dat je ook heerlijke dingen kunt bereiden met slechts… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Victor Garnier Astorino boeken
    Victor Garnier Astorino - Recepten uit Los Angeles

    Welkom in Los Angeles. Ga mee op ontdekkingsreis door de stad en proef de Amerikaanse droom in 100 iconische recepten. L.A. is dol op gezond groentesap, maar kan ook niet zonder hamburger. Van breakfast burrito tot açaï bowl, van lobster roll tot cobb salad:… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Torsten Hülsmann, Antonio Buntenkötter boeken
    Torsten Hülsmann, Antonio Buntenkötter - Burgers

    Zelfgemaakte hamburgers en alles wat erbij hoort. Meer dan 70 geweldige recepten voor hartige hamburgers, knapperige bijgerechten, zoetzure pickles, kruidige sauzen, verfrissende drankjes en desserts die smelten op je tong. Dit boek bevat alles wat het hartje… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Georgina Fuggle boeken
    Georgina Fuggle - 1 GROENTE IN DE HOOFDROL

    Groenten zijn veelzijdig, goedkoop en zitten boordevol goede eigenschappen. In dit boek verkent Georgina Fuggle de verschillende kleuren, texturen en smaken van groenten en maakt er heerlijke gerechten van. In elk recept ligt de focus op één groente.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Rick van den Broek, Jan Lokhorst boeken
    Rick van den Broek, Jan Lokhorst - Flavors of Bonaire NL

    Ontdek de smaak van een uniek Caribisch eiland.Na bijna 10 jaar op Bonaire te hebben gewoond en gewerkt hebben Rick en Kim van den Broek hun culinaire kennis en ervaring opgeschreven in dit geweldige kookboek. In het boek Flavors of Bonaire wordt verteld over… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Ingrid Hofstra boeken
    Ingrid Hofstra - Van haver tot gort

    Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te bedenken. Het woordenboek omschrijft pap als 'een zacht,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Natalie Bradley boeken
    Natalie Bradley - Bowl Food

    Languit op de bank of aan tafel met een groep vrienden: bowl food - van soepen tot salades en van roerbakschotels tot stoofgerechten - is ideaal voor informeel eten en past bij de manier waarop we nu leven.Bovendien is het erg praktisch: met een kom in de ene… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Selin Kiazim boeken
    Selin Kiazim - Oklava

    De Turks-Cypriotische keuken staat bekend om de explosie aan heerlijke smaken. Selin Kiazim brengt met Oklava ('deegroller') de moderne versie van deze keuken bij u thuis. Met zoete en hartige lekkernijen, kruidige broden en heerlijk frisse visgerechten biedt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Emma Spitzer boeken
    Emma Spitzer - Opvallende smaken uit een joodse keuken

    De kookstijl van MasterChef-finalist Emma Spitzer is ongecompliceerd, maar haalt het maximale aan smaken uit bescheiden én bijzondere ingrediënten, zonder dat u uren in de keuken hoeft te staan. Haar smeltkroes van inspiratiebronnen omvat Polen, Rusland,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Vicki Edgson, Heather Thomas boeken
    Vicki Edgson, Heather Thomas - Bouillon

    Bouillon bevat de 10 belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente met stap-voor-stap-uitleg voor de bereiding en informatie over de voedingsstoffen. Verder zijn er meer dan 50 recepten opgenomen van frisse soepen en hartverwarmende stoofschotels,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Albert Kokosky Deforchaux boeken
    Albert Kokosky Deforchaux - Mixtie - verhalen uit de keuken van Ap Halen

    Mixtie - Verhalen uit de keuken van Ap Halen gaat over Ap Halen, over herinneringen, disco en nasi rames. Over Facebook, dansen, toeval en film. Over gevoel, leuke ontmoetingen, Indo's en Indië. Over familie, vrienden en liefde en geluk, heel veel geluk. Het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Christelle Huet Gomez boeken
    Christelle Huet Gomez - Kruimeltaart

    De lekkerste kruimeltaart maak je natuurlijk zelf! Met de recepten uit Kruimeltaart zet je binnen no time de lekkerste kruimeltaarten op tafel! Zelfgemaakte kruimeltaartZelf kruimeltaart maken is natuurlijk het allerlekkerst. Met de recepten uit Kruimeltaart… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Frank Van der Auwera boeken
    Frank Van der Auwera - Wijnkoopgids 2018

    De feesteditie van deze klassieker die in 30 jaar tijd en via 2 000 degustaties ruim 66 000 flessen toetste. Een werk mét invloed! "Frank is de Federer van onze wijnjournalistiek. Met de jaren wordt hij straffer, eleganter en verfijnder." William Wouters… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Kay Plunkett-Hogge boeken
    Kay Plunkett-Hogge - Aperitivo

    Laten we eerlijk zijn: wie wil er nou niet een klein beetje Italiaans zijn? Als Marcello Mastroianni op een scooter door Rome rijden of in de schemering op het San Marco-plein in Venetië zitten, cicchetti etend en nippend van een Aperol spritz, dat is la… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • 101 ballen

    Wie is er nou niet gek op gehaktballen? Comfortfood dat in de meest uiteenlopende variaties over de hele wereld wordt gegeten. Dit boek is een ode aan de gehaktbal in al zijn verschijningsvormen: van de bekende ballen van vlees tot verrassende ballen met vis… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • H. de Hond boeken
    H. de Hond - Lekker Gezond 50 +

    Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daarnaast staan in dit boek meer dan 60 heerlijke recepten en tips. Vreemd? Nee,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Wereldbiergids

    Een onmisbaar naslagwerk met belangrijke feiten en cijfers voor iedereliefhebber van deze populaire, traditioneledrank. Heldere beschrijving van meer dan 400 van de beste bieren ter wereld :Nederlands bier, Belgische trappistenbieren,Tsjechische pils,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Simone van der Koelen boeken
    Simone van der Koelen - Paleo Budget

    Misschien vraag je je af wat voor impact de Paleo lifestyle heeft op jouw budget. Maar de waarheid is dat het eten als onze voorouders deden - vlees, vis, groenten, fruit en gezonde vetten - op lange termijn veel voordeliger is dan het eten van bewerkte… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Joke Reijnders, Nele de Doncker, Stefaan Dumon boeken
    Joke Reijnders, Nele de Doncker, Stefaan Dumon - Brood bakken voor Dummies

    Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In 'Brood bakken voor Dummies' vind je meer dan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • bouillon magazine Bouillon! winter 2016

    6 Berichten > Eten verbindt > 18 Hoe moeilijk is eenvoud > 24 Verslavende pupusa's en pastelito's > 30 Omgekeerde recensie > 33 The African Lane > 42 Koken vanuit hart en maag > 50 Van varken tot vlees > 51 Champagne! Een bruisende streek? > 54 Mijn boek moet… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Niels van Til boeken
    Niels van Til - Bakken met Niels

    Bakken met Niels. Bakken met Niels haalt de ware banketbakker in jou naar boven. Een boek vol heerlijke recepten, inspiratie en uitgebreide bakstappen maken het bakken tot een feest voor iedereen. Van ervaren bakker tot beginner, met dit bakboek bij de hand… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Anne Sijmonsbergen boeken
    Anne Sijmonsbergen - De smaken van Ibiza

    Het eten op Ibiza staat aan de vooravond van een revolutie.Anne Sijmonsbergen, een op het eiland woonachtige kok en ambachtelijk producent, heeft onderzoek gedaan naar het culinaire erfgoed van Ibiza. In dit boek geeft ze traditionele en hedendaagse recepten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50