Kookboeken

  • Nahid Hassan boeken
    Nahid Hassan - Vega curry

    In Vega curry staan de heerlijkste recepten voor curry’s zonder vlees of vis. Na een korte introductie over de belangrijkste ingrediënten van de Indiase en de verrassende Bengaalse keuken en alle smaakmakers volgen recepten voor onder andere heerlijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Weight Watchers boeken
    Weight Watchers - Koken zonder punten

    Of je nu op zoek bent naar een creatief receptje voor het ontbijt, de lunch, het avondeten of voor een lekker tussendoortje, in dit nieuwe kookboek van WW vind je meer dan 60 originele gerechten met maximaal 7 SmartPoints® waarden.Een inspirerend kookboek vol… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Libelle boeken
    Libelle - Koken zonder vlees

    Wat minder vlees eten is goed voor je gezondheid én voor het milieu. Eén dag per week een lekkere maaltijd zonder vlees klaarmaken, is echt niet zo moeilijk. Maar wie vaker op zoek gaat naar een smaakvol alternatief, kan best wat inspiratie gebruiken.Koken… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Bianca Fabrie boeken
    Bianca Fabrie - Holy happy belly

    Als je de lente en zomer in je bol krijgt, wil je ook lente en zomer op je bord. Frisse, lichte gerechten waardoor je je superfit en energiek voelt. In dit boek van Ayurvedisch therapeut Bianca Fabrie, met foto's van Simone van Rees, vind je meer dan 50… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Rudolf Pierik boeken
    Rudolf Pierik - Duitse en Oostenrijkse wijnen

    Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaan kweek (het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Happy Vegan boeken
    Happy Vegan - Mijn receptenboek

    Mijn receptenboek. Een handig boek waar jij al je favoriete recepten bewaart! Er is plek voor 100 recepten! (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,49
  • Manon Henzen boeken
    Manon Henzen - Koken in oorlogstijd

    Minder vlees eten, streekproducten, een eigen moestuin, fermenteren, wildplukken en koken met restjes zijn helemaal van nu. Weinig bekend is dat dit ook precies de instructies waren die de overheid vlak voor en aan het begin van de Tweede Wereldoorlog aan de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Rutger van den Broek boeken
    Rutger van den Broek - Het hartige bakboek

    'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Jurino Ignacio boeken
    Jurino Ignacio - De complete Antilliaanse keuken

    Na zeven jaar speuren heeft Antilliaanse chef Jurino Ignacio eindelijk de complete Antilliaanse keuken in één boek weten te vangen. In dit boek vind je 300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao.Na zeven jaar speuren en verzamelen durft Antilliaanse chef… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Seppe Nobels, Peter De Clercq boeken
    Seppe Nobels, Peter De Clercq - Grillmasters

    70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De ClercqEen culinaire wereldreis door negen landenMet topingrediënten van bij ons op wereldse wijze klaargemaakt (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Ella Mills boeken
    Ella Mills - Deliciously Ella Het plantaardige kookboek

    In ‘Deliciously Ella Het plantaardige kookboek’ deelt Ella Mills 100 nieuwe, plantaardige, vegetarische en vegan recepten uit haar Deli in Londen. De onweerstaanbare recepten met simpele, voedende ingrediënten maken deze veganistische bijbel tot een must… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Lamyai Vozzi, Aidah Samphani boeken
    Lamyai Vozzi, Aidah Samphani - Vegan street food

    Vegan Street Food combineert de verrukkelijke smaken uit het verre oosten met het populaire vegan streetfood. De twee vegan zusjes Lamyai en Aidah groeiden op in Thailand waar zij de liefde voor smakelijk en vers voedsel meekregen. In hun restaurant in Lund… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Jeroen Meus boeken
    Jeroen Meus - Zomerkost

    In Zomerkost zorgt Jeroen voor de lekkerste zomer ooit. Hij brengt het Zuiden op tafel en serveert 75 heerlijke gerechten. Proef de zee in een pissaladière, maak stoere salades geknipt voor lome dagen of stel een heerlijke picknick samen voor een zomerse dag… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Meneer Wateetons boeken
    Meneer Wateetons - Over charcuterie

    In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Onno Kleyn boeken
    Onno Kleyn - Italië

    Zomaar een jaar in Toscane, midden tussen de olijfbomen en de cipressen, dat is waar Onno Kleyns Italiaanse avonturen begonnen. Daar, in een piepklein middeleeuws dorp hing hij zijn klassieke-zangerslier aan de wilgen, daar koos hij voor het pad van het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,50
  • Melissa Cole boeken
    Melissa Cole - Bier in de keuken

    Een gouden combinatie: bier ín en bíj je eten. Bier is ontzettend populair! Het schap in de supermarkt is de laatste jaren enorm gegroeid. Ook in restaurants wordt de bierkaart steeds uitgebreider en is het op veel plaatsen volledig geaccepteerd om bier in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Regula Ysewijn boeken
    Regula Ysewijn - Brits bakboek

    In Brits bakboek, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fuitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekendere koekjes… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Barbecue & bier

    Een ontzettend mooi stevig barbecueboek met 70 barbecuerecepten inclusief bieradvies. Het boek bestaat grotendeels uit vleesrecepten, maar er staan ook mooie visrecepten, vegetarische en zoete recepten in. Recepten die gemakkelijk te maken zijn en waar geen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Hilde Deweer, Marie Bossuyt boeken
    Hilde Deweer, Marie Bossuyt - Koken voor een maatje minder

    Ga de uitdaging aan: min 6 kilo in 6 weken! Heb je een paar kilo’s te veel? Dan kan dat in enkele weken blijvend opgelost zijn! Hilde Deweer en haar dochter Marie Bossuyt worstelden zelf met licht overgewicht, respectievelijk door de menopauze en een eerste… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Brenda Bas boeken
    Brenda Bas - Green Yourself

    Verhoog je vitaliteit door meer verse groente en fruit op je dagelijkse menu te zetten. Een zo kort mogelijke afstand ‘van grond tot mond’, dat is het devies van Brenda Bas. Door net als Brenda een hogesnelheidsblender te gebruiken voor het verwerken van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Jorun Verheyden boeken
    Jorun Verheyden - De Happytariër

    De smaak van dagelijks geluk! Wanneer genieten we het meest van het gezelschap van vrienden en familie? Juist, tijdens het eten van een lekkere maaltijd die met grote zorg en liefde is bereid. Dit boek nodigt uit om samen aan tafel te gaan en te smullen. Eten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Oanh Ha Thi Ngoc boeken
    Oanh Ha Thi Ngoc - Koolhydraatbeperkt Receptenboek

    Op gewicht door een koolhydraatarme leefstijl? Supergoed! Maar hoe hou je dit vast zonder verder af te vallen maar zeker niet aan te komen? Oanh's Kitchen heeft 84 lekkere koolhydraatbeperkte recepten gemaakt. De recepten geven je houvast bij een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,50
  • Laura Verhulst boeken
    Laura Verhulst - Madam Bakster

    Geen geslaagd feest of gezellig samenzijn zonder desserts. Zo denkt ook Laura Verhulst, bekend als "Madam Bakster" erover. Als jong meisje al was de keuken de plek waar ze het liefste vertoefde. Ook na haar strijd tegen de kilo's bekoelde haar vroeg ontloken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Aniek Keijsers boeken
    Aniek Keijsers - IJs & co

    In 'IJs & co' komen allerlei ijsvariaties aan bod: van sorbet-, sherbet- en softijs tot roomijs, gelato en waterijs. IJs in een hoorntje, in een bakje of op een stokje. Maar ook frozen yoghurt, ijscoupes, ijstaarten en drankjes met ijs. En natuurlijk ontbreken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Manon van Essen boeken
    Manon van Essen - Pizza

    Elke dag pizza en toch genoeg groenten! Manon van Essen is de oprichter van Magioni: gezonde pizzabodems op basis van groenten. Want wie wil er nou niet zonder schuldgevoel genieten van een pizza? In dit kookboek leer je hoe je zelf groentenpizzabodems kunt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99