Kookboeken

  • Anita Witzier boeken
    Anita Witzier - Zonder fratsen

    'Ik ben een enthousiaste thuiskok die elke dag gewoon lekker en verantwoord wil eten, maar zonder gedoe. Dit is dan ook een doe-maar-gewoon-eet-boek eigenlijk, zonder fratsen. Verwacht dus geen hemelbestormende inzichten teneinde eeuwig jong, fit en strak te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Whisky boek en proefnotitie

    Ontdek ruim 200 topwhisky's uit alle windstreken, met kleurenfoto's, historische informatie en gedetailleerde smaak-en stijlbeschrijving met bijbehorend Proefnotitieboek. (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Catherine Kluger boeken
    Catherine Kluger - Muesli & granola

    Muesli & granola staat vol inspiratie voor de heerlijkste ontbijtjes en tussendoortjes op basis van noten, granen, zaden en pitten. Het boek beschrijft verschillende zoete en hartige mixen en diverse recepten voor repen, muffins en taarten. Voorin staat een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,99
  • Christel Schollaardt, Marianne Oosterop boeken
    Christel Schollaardt, Marianne Oosterop - Waar brunchen we dit jaar?

    Marianne Oosterop en Christel Schollaardt delen in dit zeer fraai vormgegeven boek alle ervaring die ze in meer dan 30 jaar koken voor vrienden en familie hebben opgedaan. Van eenvoudige broodjes tot een echte brioche, van een simpel soepje tot omelet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,75
  • Will Jansen boeken
    Will Jansen - De zelftemmer

    Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Mieke Kosters boeken
    Mieke Kosters - Het geheim van slanke mensen

    Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.'Vanaf haar vijftiende was Mieke Kosters met lijnen bezig. Maar afvallen en op gewicht blijven lukte pas echt toen ze haar slanke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Ross Dobson boeken
    Ross Dobson - Lekker vegetarisch op de barbecue

    Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan!In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Monique Van der Vloed boeken
    Monique Van der Vloed - Puur natuur Groente

    Hoe eet je meer groente? Dit boek wil je inspireren en motiveren om meer groente te gaan eten. Veel Nederlanders halen de dagelijks aanbevolen 250 gram groente niet, terwijl deze hoeveelheid slechts een minimum is. Dat kan beter, vindt Monique van der Vloed.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Eat like a local Parijs

    Ook op zoek naar de leukste restaurants tijdens een weekendtrip of zakenreisje? Met Eat like a local Parijs heb je de leukste adressen voor eettentjes, bars en restaurants altijd bij de hand, want de beste tips krijg je natuurlijk van locals. Met meer dan 100… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Hans Donderwinkel boeken
    Hans Donderwinkel - Lekker Gronings

    Hans Donderwinkel: Lekker Gronings. Hippe recepten met eerlijke streekproducten Streekproducten zijn weer helemaal in. Logisch, want consumenten kiezen steeds bewuster voor duurzaamheid en eerlijke en vaak biologische producten uit eigen omgeving. Lekker… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,00
  • Jorun Verheyden boeken
    Jorun Verheyden - De Happytariër

    De smaak van dagelijks geluk! Wanneer genieten we het meest van het gezelschap van vrienden en familie? Juist, tijdens het eten van een lekkere maaltijd die met grote zorg en liefde is bereid. Dit boek nodigt uit om samen aan tafel te gaan en te smullen. Eten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Elisabeth Scholten boeken
    Elisabeth Scholten - 100 luxe koekjes van eigen deeg

    Bananenkusjes, pindakaaskogels, baklavanestjes, crème-brûleekoekjes, walnootghribia, amandelbriwat, nutellakoekjes en gazellenhoorntjes: klinkt dat niet fantastisch? Dit boek bevat een smakelijke verzameling spannende koekjesrecepten van koekjeskoningin… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,99
  • Stefano Manfredi boeken
    Stefano Manfredi - Pizza de luxe

    Ontdek hoe gemakkelijk het is om de gezondste, smakelijkste pizza buiten Napels te maken. Pizza kan dun, dik, knapperig, chewy, rond, vierkant, gevuld, gefrituurd of gezoet zijn, maar de kwaliteit van het eindresultaat wordt altijd bepaald door die van het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Laura Van den Broeck boeken
    Laura Van den Broeck - Be fit, be awesome

    Iedereen heeft het tegenwoordig druk, waardoor gezond eten en voldoende bewegen vaak onderaan het to-dolijstje belanden. Dit boek leert je hoe je, ondanks een volle agenda, een gezond en fit leven kan leiden. Laura Van den Broeck is een jonge, dynamische… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Janneke Philippi boeken
    Janneke Philippi - Heerlijk simpel

    'Is het echt zo simpel?' Dat hoort Janneke Philippi vaak als mensen haar recepten ontdekken. Het is wat de recepten kenmerkt: ze zijn altijd eenvoudig, met goed verkrijgbare producten en vooral heerlijk. In Heerlijk simpel geeft Janneke meer dan 100 recepten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Florence-Lea Siry boeken
    Florence-Lea Siry - Zero waste koken

    Weggooien is zonde! Zero waste koken is een boek vol tips en recepten om elk ingrediënt van je maaltijd volledig te gebruiken en zo voedselverspilling te vermijden. Het boek is ingedeeld in groenten, fruit, proteïnes, koolhydraten en melkproducten. Voor elk… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Steven Raichlen boeken
    Steven Raichlen - Vuur

    Een opwindend nieuw boek van dé barbecue-goeroe uit Amerika. Steven Raichlen combineert in zijn nieuwste boek Vuur de beste technieken met eeuwenoude tradities in 100 recepten vol krachtige smaken waarmee je je barbecuegerechten een turboboost geeft. Til je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Wendy Mijnheer boeken
    Wendy Mijnheer - De Ontbijtmythe

    De Ontbijtmythe (een recepten en gezondheidsboek) beantwoord alle vragen over de eerste maaltijd van de dag. Moet je nu wel of niet ontbijten en wanneer? En wat kun je dan het beste wel en niet eten?De Ontbijtmythe is een handboek om te leren ontbijten met… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Ramon Brugman boeken
    Ramon Brugman - Dips

    In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als chef-kok en patissier bij onder andere Brasserie de Bank en zijn optreden als televisiekok bij programma… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Julius Jaspers boeken
    Julius Jaspers - Groente op de BBQ

    In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Malin Landqvist boeken
    Malin Landqvist - Vega BBQ

    Met de fantastische recepten uit 'VEGA BBQ' kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor een vegetarische barbecue. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over het aansteken van de barbecue, grilltechnieken en grilltijden van diverse groenten, fruit en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Olivia Wong boeken
    Olivia Wong - #Klein

    #KLEIN slanksucces voor de kleine vrouw In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen.?Ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de caloriebehoefte van de kleine vrouw. Dit was mijn drive om dit (kook)boek te schrijven. Ik help je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Maud Moody, Leonardo Pacenti, Nina Bogaerts boeken
    Maud Moody, Leonardo Pacenti, Nina Bogaerts - De bijbel van de Italiaanse keuken

    DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNENIn De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Rutger van den Broek boeken
    Rutger van den Broek - Cakes

    In Masterclass Cakes laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren. Met het winnen van de eerste editie van 'Heel Holland bakt', diverse bestsellers - waaronder Bakbijbel en Koekjesbijbel - en zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Eat like a local New York

    Ook op zoek naar de leukste restaurants tijdens een weekendtrip of zakenreisje? Met Eat like a local New York heb je de leukste adressen voor eettentjes, bars en restaurants altijd bij de hand, want de beste tips krijg je natuurlijk van locals. Met meer dan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50