Kookboeken

  • Kim Vercoutere, Tine Tomme boeken
    Kim Vercoutere, Tine Tomme - Soul Kitchen

    Kim Vercoutere en Tine Tomme koken al jaren plantaardig en suikervrij, met biologische ingrediënten die zo vers en lokaal mogelijk zijn. In dit basiskookboek verwoorden ze hun visie met simpele recepten die door het hele gezin gewaardeerd worden, en mooie… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Delicious.magazine boeken
    Delicious.magazine - Delicious. elke dag bijzonder!

    In delicious. elke dag bijzonder! geeft het delicious.-team inspiratie voor de lekkerste gerechten voor ieder moment van de dag. Origineel, gezond, en vooral heel erg lekker… De gerechten zijn snel klaar of goed voor te bereiden, op de ochtend of avond zelf… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,99
  • Joke Reijnders boeken
    Joke Reijnders - Vegan voor Dummies

    Een veganist eet geen voedingsmiddelen die van dieren afkomstig zijn. Dat betekent niet alleen dat er geen gerechten met vlees of vis op tafel komen, maar ook geen eieren, zuivel of honing. In Vegan voor Dummies vind je tientallen recepten voor lekkere en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Peter van Berckel boeken
    Peter van Berckel - Tsukémono

    In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    28,95
  • Myllymaki Vlees/Wild/Gevogelte

    Vlees, wild en gevogelte bevat een selectie recepten van de Zweedse meesterkok Tommy Myllymäki. De ongeveer 100 recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor een feestmaal, zoals karbonade met pruimen en radicchio, kalfstong, biff,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Myllymaki Groente

    Iedere groente verdient het om met de juiste techniek en met zorg en respect te worden bereid. Groente bevat Tommy's persoonlijke favorieten. Recepten die hij steeds weer maakt, eten dat hij thuis bereidt en smaken die steeds terugkomen in zijn restaurants. (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Mijn babyrecepten met Sophie de giraf

    Mijn babyrecepten met Sophie de giraf is een prachtig vormgegeven kookdagboek met 100 heerlijke recepten voor de eerste baby- en dreumeshapjes. Van babyvoeding tot vaste voeding. Sophie de Giraf is al meer dan 50 jaar het beste vriendje van meer dan 40 miljoen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,99
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - Rens mijn lifestyle guide

    Food is mijn passie, na een reeks kookboeken is dat vast geen verrassing. Maar voor een écht gezond en gelukkig leven zijn meer factoren belangrijk. In RENS - Mijn lifestyle guide, neem ik je mee in mijn bewuste, positieve levensstijl. Hoe ziet mijn ochtend… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Adri Moggré, Henny van de Kamp boeken
    Adri Moggré, Henny van de Kamp - Opa's kookboek voor opa's

    Koken als hobby Enkele reacties die je te horen krijgt na de uitspraak dat je hobby kok bent, zijn: -'Ik word al moe als ik eraan denk.' -'Zoals op de foto, krijg je het toch nooit.' -'Als ik een recept lees, ben ik halverwege alles al kwijt.' Dit boek dient… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Juglen Zwaan boeken
    Juglen Zwaan - De receptenwijzer-De maaltijdwijzer (set)

    Het is auteur Juglen Zwaan wederom gelukt een 'compleet' boek te maken: De receptenwijzer, zijn derde boek. Eerder zijn verschenen De supplementenwijzer (2013) en De voedingswijzer (2017). De titels van zijn boeken zeggen alles over de inhoud. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    51,00
  • Pien Punt boeken
    Pien Punt - Taartenenzoo

    Een boek vol gave tutorials, voor zowel beginners als gevorderden. Van taarten tot cup cakes, koekjes en nog veel meer lekkers. Laat je inspireren door mooie en unieke foto’s, verrassende recepten en handige tips. Eindeloos bak plezier gegarandeerd! (Zachte kaft)

    Lees meer...
    30,80
  • Werner Drent boeken
    Werner Drent - Stamppotbijbel

    STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBERMet meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Tanja Dusy boeken
    Tanja Dusy - De alternatieve pizza

    VEGGIE - VEGAN - KOOLHYDRAATARM - GLUTENVRIJ Een knapperige bodem, een smeuïge laag kaas en een verrukkelijke tomatensaus: wie houdt er nu niet van een goed bereide pizza? Helaas is het niet voor iedereen even vanzelfsprekend om pizza te eten. Misschien ben… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Stefan Adrian, Anna-Rebecca Wiedermann boeken
    Stefan Adrian, Anna-Rebecca Wiedermann - Mocktails

    Shaken & stirred Zonder is het nieuwe met: alcoholvrije cocktails geven een ware smaakexplosie! Mocktails met zelfgemaakte siropen, vers fruit, specerijen of kruidenextracten strelen je gehemelte en zijn soms mild, soms prikkelend, maar altijd spannend. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Timothy d'Offay boeken
    Timothy d'Offay - Puur genieten van thee

    Van matcha tot oolong: de beste bereidingsmethoden en de heerlijkste recepten met losse thee. Losse thee wordt alsmaar populairder. Behalve dat bladthee gewoon veel lekkerder smaakt dan de theezakjes uit de supermarkt, bevat hij geen toegevoegde suikers en zit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Hilary Akers boeken
    Hilary Akers - Expert aan tafel

    We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt en de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc’s, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer... Maar hoe word je dat dan? Je hoeft… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Niki Segnit boeken
    Niki Segnit - Kookbijbel

    De Kookbijbel is de langverwachte opvolger van De smaakbijbel: even handig en ingenieus, maar vooral ook net zo’n feest om te lezen als zijn beroemde voorganger.‘De Kookbijbel is een praktisch handboek, bedoeld om creatieve koks hun eigen recepten te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Stichting Voedingscentrum Nederland boeken
    Stichting Voedingscentrum Nederland - Lust ik wel!

    Kruipen, lopen en praten leert je kind door te oefenen. Dat is met eten precies zo. Laat je kind zoveel mogelijk verschillende smaken proeven. Niet alles zal je kind meteen lekker vinden, maar oefening baart kunst. Dit kookboek van het Voedingscentrum begint… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Laura de Grave, Jan Bartelsman boeken
    Laura de Grave, Jan Bartelsman - De varende chef

    Vijfentwintig jaar geleden opende chef Martin met zijn vrouw Marjan een restaurant in een kleine boerderij in Giethoorn. Inmiddels heeft De Lindenhof twee Michelinsterren en is een dorp op zichzelf geworden. Met een Nationaal Park als achtertuin, aangelegen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    75,00
  • Laura Van Hoogstraten boeken
    Laura Van Hoogstraten - 50-plus Blijf fit, eet gezond!

    Wil jij gezond oud worden? En wil je weten hoe je fit blijft met lekker eten en drinken? Dit boek is voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt én wil genieten van het leven. Of je nu 50+, 60+, 70+ of 100+ bent. In Blijf fit! vind je geen ingewikkelde… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,45
  • Wereldrecepten met bijzonder brood

    In een oogopslag vindt u in dit boek meer dan 150 recepten van hartige of zoete broodjes uit de hele wereld. Wij bieden een selectie van classics, eenvoudige, uitdagende en feestelijke broden. Bij ieder recept staat een moeilijkheidsgraad. Kortom gewoon… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Karrie Truman boeken
    Karrie Truman - De beste freezer meals

    Freezer Meals is dé trend in de VS en ook Nederland raakt steeds meer in de ban, getuige de groeiende populariteit op Pinterest en de inburgering van de slowcooker. Het idee is simpel: uitgebreid koken als je tijd hebt en de gerechten invriezen voor een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Alain Caron boeken
    Alain Caron - De bijbel van de Franse keuken

    De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennenMet meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Greg Malouf, Lucy Malouf boeken
    Greg Malouf, Lucy Malouf - Suqar

    Na het succes van 'Vegarabia' komen Greg en Lucy Malouf met een nieuw kookboek over de Midden-Oosterse keuken, ditmaal boordevol zoet: 'Suqar'. 'Suqar' (Arabisch voor 'suiker') bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit het Midden-Oosten, variërend van pudding… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,95
  • Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent boeken
    Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, John Vincent - Leon

    Iedereen houdt van lekker eten, maar niemand doet na die tijd graag de afwas. Dat probleem wordt opgelost met deze fantastische eenpansgerechten, een verzameling uit Leons bekroonde kookboeken, variërend van stoof uit de voorraadkast en Johns Thaise curry tot… (Harde kaft)

    Lees meer...
      8,99