Kookboeken

 • Zina Abboud boeken
  Zina Abboud - MIJN SYRISCHE KEUKEN

  Zina Abboud vluchtte vier jaar geleden uit Aleppo. Nu laat ze Nederland kennismaken met de rijke smaken van het Midden-Oosten. Baba ganoush, hummus, falafel, kebab, tabouleh, stoofschotels en tajines:? laat je betoveren door de schat aan?geuren, kleuren en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas boeken
  Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas - Hete kolen compleet

  Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Pascale Baelden, Jan Mast boeken
  Pascale Baelden, Jan Mast - Nick Bril 33

  Nick Bril is een man die zich niet in twee woorden laat omschrijven. Chef van The Jane dat in een paar jaar tijd naar de top van gastronomisch België schoot, DJ in de underground deephousescene, bezieler van Tastes of the world, rock-'n-roll partner en vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Francis van Arkel boeken
  Francis van Arkel - Sushi - Blik op koken

  Sushi is zonder twijfel Japans meest bekende gerecht. Het is in korte tijd ook in ons land enorm populair geworden. Tegenwoordig heb je sushi in vele soorten en smaken. Met de originele recepten in dit blik maak je de lekkerste sushi gewoon thuis in je eigen… (Losbladig)

  Lees meer...
    8,95
 • Dorien Holla boeken
  Dorien Holla - Eten uit de kom - Blik op koken

  Eten in een kom in plaats van op een bord. Het is hartstikke trendy. Zo gek is dat niet. De kommen - oftewel food bowls - zien er leuk uit. De gerechten zijn makkelijk te maken en meestal erg gezond. Bovenal zijn food bowls superrelaxed. Lekker loungen op de… (Losbladig)

  Lees meer...
    8,95
 • Floor van Dinteren boeken
  Floor van Dinteren - Recepten van de plank - Blik op koken

  Hapjes van de plank zijn ideaal voor een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Het plezier van het delen en de gezelligheid staan centraal. In dit blik vind je originele ideeën voor zeven sfeervolle planken met bijbehorende recepten - van zomers tot… (Losbladig)

  Lees meer...
    8,95
 • Claudia Allemeersch boeken
  Claudia Allemeersch - Thermomix 365

  Talloze koks wereldwijd hebben een passie voor de Thermomix. In dit kookboek laten Claudia Allemeersch en Jan Van Wassenhove je aan de hand van 365 heldere, vernieuwende recepten kennismaken met de unieke capaciteiten van deze allround keukenhulp.Dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Erin Gleeson boeken
  Erin Gleeson - Het nieuwe Forest feast kookboek

  In de magische wereld van The Forest Feast is elk samenzijn met vrienden en familie een reden tot feest. Of het nu een zomerse picknick, een lente- of midwinterfeest betreft, een gezellig doordeweeks etentje of een brunch. En wat te denken van een ijstheeparty… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Tallina van den Hoed boeken
  Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

  Een druk gezin, een veeleisende baan, een leuk sociaal leven... ouders hebben het tegenwoordig drukker dan ooit. En o ja, dan moet er liefst ook elke dag nog iets lekkers en gezonds op tafel komen. Hoe doe je dat? Tallina van den Hoed, bekend van de rubriek de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Donal Skehan boeken
  Donal Skehan - Eet. Leef. Reis.

  Eet, leef en reis zijn drie woorden die samenvatten wat voor Donal Skehan belangrijk is: goed eten, een evenwichtige levensstijl en wereldwijd inspiratie opdoen. Hij beschrijft gerechten uit de hele wereld, opgebouwd rond drie thema’s: ‘Eet’ is gewijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • H. de Hond boeken
  H. de Hond - Lekker Gezond 50 +

  Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daarnaast staan in dit boek meer dan 60 heerlijke recepten en tips. Vreemd? Nee,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fajah Lourens boeken
  Fajah Lourens - Killerbody 3 - Back in shape

  Dé fit queen van Nederland, Fajah Lourens, helpt je met deze raadgever om na je zwangerschap weer helemaal in shape te komen. Met tips voor tijdens en ná de zwangerschap geeft Fajah antwoord op de online meest gestelde vraag: hoe krijg je snel weer je oude… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jurino Ignacio boeken
  Jurino Ignacio - Hé Dushi!

  In 'Hé Dushi' neemt Antilliaanse chef Jurino Ignacio je mee op suikerzoete reis. Van Caribische lekkernijen langs Ierse feestgerechten tot zijn persoonlijke favorieten. Koekjes, taarten en ander gebak... het boek staat vol met heerlijke, zoete gerechten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Jasmine Hemsley boeken
  Jasmine Hemsley - East by West

  In ‘East by West’ brengt Jasmine Hemsley de ayurvedische kookprincipes de westerse keuken in. De voedselfilosofie van ayurveda voedt, onderhoudt een herstelt het lichaam voor een optimaal evenwicht tussen lichaam en geest. Met 140 heerlijke recepten brengt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Mari Maris boeken
  Mari Maris - Kookbijbels Saladebijbel

  Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Julius Jaspers boeken
  Julius Jaspers - Simple Smart BBQ

  'Simple Smart BBQ, want bij de BBQ-workshops die ik de laatste jaren heb gegeven, viel hetme op dat er nog steeds veel mensen zijn die nog niet helemaal weten hoe het allemaalwerkt rond dat vuur. En dat is helemaal niet erg. Er zijn ook veel mensen die bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
  Harold Hamersma, Esmee Langereis - De Grote Hamersma Biologisch

  Biologische wijnen worden steeds populairder. De afgelopen tien jaar is wereldwijd het aantal hectaren waarop duurzaam wordt geproduceerd verdrievoudigd. Maar wat zijn nu precies biologische wijnen? Zijn die anders dan biologisch-dynamische wijnen of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Meike Schaling boeken
  Meike Schaling - Kleine taartjes

  Kleine taartjes van Petit Gâteau: voor alle bakkers Ontdek in Kleine taartjes van Petit Gâteau hoe je minimini's maakt: de beroemde kleine taartjes van Petit Gâteau met elk dezelfde bodem en een unieke vulling. Voor alle bakkers, gevorderden én beginners,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Drukte Gezonde boeken
  Drukte Gezonde - Wat eten we vanavond?

  'Wat eten we vanavond?' Tussen talloze mailtjes en vergaderverzoeken is dát de belangrijkste vraag van de dag. Maar door tijdsgebrek grijpen ouders te vaak naar kant-en-klare maaltijden en te zoete conserven. Zelfs als er tijd is, blijft het moeilijk om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mieke Daenen boeken
  Mieke Daenen - Word je eigen diëtist, Koolhydraatarm kookboek

  Lekker minder koolhydraten eten. Dat is het doel van dit kookboek dat geschikt is voor iedereen (volwassenen en kinderen) met overgewicht of diabetes type 2. De laatste jaren is steeds meer gebleken dat een verminderde inname van koolhydraten positief… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anne Wouters, Ron Meijer boeken
  Anne Wouters, Ron Meijer - Bubbels

  Met een glas bubbels zit je altijd goed, toch? Maar welke fles leg je in het boodschappenkarretje, serveer je champagne rechtstreeks uit de koelkast, hoeveel geld geef je uit aan een fles cava en hoe zit het met foodpairing?In Bubbels wijzen Anne Wouters en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Eliq Maranik boeken
  Eliq Maranik - Wintersmoothies

  Smoothie-expert Eliq Maranik beschrijft in dit boek niet alleen meer danvijftig heerlijke recepten, maar geeft ook allerlei tips over de bereidingswijze en informatie over de heilzame werking van de ingrediënten. Met deze smoothieskom je de winter wel door! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Lonely Planet boeken
  Lonely Planet - Lonely Planet Beste bowlfood ter wereld

  Dit zijn de lekkerste bowlfoodgerechten uit de hele wereld, verzameld door Lonely Planet. Van ontbijt tot dessert: dit aantrekkelijke kookboek bevat 100 authentieke recepten die je eet in een kom. Lonely Planet Beste bowlfood ter wereld bevat allemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Evelien Rozema boeken
  Evelien Rozema - Plant & eter van vezels tot vanille

  Over de gezonde werking van plantaardig voedsel. In Amerika is het een hype: Plant-based cooking & nutrition. In culturen waar mensen bovengemiddeld lang leven speelt een gezonde levensstijl een belangrijke rol. Ben je op zoek naar gezond voedsel dat je helpt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Madam Confituur, Katrien Hoebers boeken
  Madam Confituur, Katrien Hoebers - Madam Confituur Confituur, jam, gelei en marmelade

  Met dit boek op je aanrecht was confituur maken nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de duidelijke recepten en de handige tips en tricks van Madam Confituur tover je snel en gemakkelijk de heerlijkste confituur, jam, gelei of marmelade uit je hoed. En dat in alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50