Kookboeken

 • Anna Barnett boeken
  Anna Barnett - Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt

  50 originele en probleemloze recepten – die toevallig glutenvrij zijn Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan? Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Susie Theodorou boeken
  Susie Theodorou - Het mediterrane dieet kookboek

  120 overheerlijke recepten uit ’s werelds gezondste dieet De mediterrane keuken is een van de meest geliefde keukens. De voordelen van het mediterrane voedingspatroon worden alom geprezen en – ook wetenschappelijk – erkend. Welke dieettrend er ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Drukte Gezonde boeken
  Drukte Gezonde - Wat eten we vanavond? 2

  Vers en gezond koken op drukke dagen is niet haalbaar? Toch wel! De mama’s van Gezonde Drukte tonen je opnieuw hoe je in de dagelijkse rush lekkere en gezonde gerechten op tafel zet. Met pure, verse ingrediënten én met applaus van het hele gezin. In Wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Jeff Keasberry boeken
  Jeff Keasberry - Alle Indische keukengeheimen

  De rijke, gevarieerde Indische keuken heeft blootgestaan aan zowel oosterse als westerse invloeden, waarin het beste van beide continenten is verenigd. In Alle Indische keukengeheimen worden de ontstaansgeschiedenis van de Indische keuken, het gebruik van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Sophie Matthys boeken
  Sophie Matthys - Taco's en tortilla's

  Good comfort food en je kunt er eindeloos mee variëren. Van een snelle snack tot een uitgebreide maaltijd. Authentiek Mexicaans of met een Europese toets. Als lunch, diner of tussendoortje. In dit kookboek ontdek je hoe bijzonder veelzijdig tortilla’s en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kathleen Davis boeken
  Kathleen Davis - Buiten koken

  Niets gezelliger dan koken in de buitenlucht: rond het kampvuur, bij de barbecue of met een eenvoudig camperoventje. Buiten koken brengt je meer dan 100 heerlijke gerechten waarvoor je geen volledig uitgeruste keuken nodig hebt! Hartig of zoet? Snel klaar of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Keda Black boeken
  Keda Black - Meal prepping vegetarisch

  Meal prepping betekent dat je op één dag de maaltijden voor de rest van de week voorbereidt. In Meal prepping vegetarisch vind je 13 veelzijdige, vegetarische weekmenu’s, afgestemd op de seizoenen. Elk weekmenu begint met een boodschappenlijst. Dan volgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Susie Theodorou boeken
  Susie Theodorou - Ontbijt easy

  Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dat weten we allemaal. Een ontbijt of brunch kan van alles zijn; gezond, zoet of hartig. Denk bijvoorbeeld aan gezonde boekweitpannekoekjes of een lekkere bramensmoothie. Bak eens healthy granola met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Fokkelien Dijkstra boeken
  Fokkelien Dijkstra - Vegetarisch kookboek

  Het kookboek voor een fit en gezond leven met meer dan 200 vegetarische recepten. Overzichtelijke recepten van alledaagse ingrediënten die op vele manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dit kookboek bevat recepten voor zowel beginners als de meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Roxy Pope, Ben Pook boeken
  Roxy Pope, Ben Pook - Vegan in 5

  'Vegan in 5 is een kookboek voor iedereen, niet alleen voor veganisten!' Vegan eten was nog nooit zó lekker en eenvoudig! In Vegan in 5 laten de auteurs zien hoe je met slechts vijf ingrediënten regelmatig eenvoudig een heerlijke en plantaardige maaltijd op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Danny De Looze boeken
  Danny De Looze - Lactose, gluten en co

  Steeds meer blijkt hoe belangrijk een gezonde spijsvertering is voor het welzijn van de mens. En dus: hoe essentieel voeding is voor je maag en darmen. Als vermaard gastro-enteroloog, ook bekend van Topdokters, behandelt prof. Dr. Danny De Looze elke dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Han Hidalgo, M. Therese Bruggeman boeken
  Han Hidalgo, M. Therese Bruggeman - Aan tafel met Sint-Arnoldus

  Han Hidalgo kan gerust beschouwd worden als een van de pioniers van het gebruik van bier in de keuken. Al decennia is hij bezig met het combineren van eten en bier. Talloze biergerechten heeft hij in de loop van de jaren gepubliceerd in boeken (o.a. Biertapas… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Robyne Tops boeken
  Robyne Tops - Help! Een Vegan in huis!

  De bedoeling van dit boek is dat het makkelijker wordt om voor al je geliefden te koken zonder extra potjes te moeten maken. Dit betekent dat bij elk hoofdgerecht een pictogram staat van het soort vlees/vis dat lekker is bij dit gerecht zodat je dit er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Julie Verbruggen boeken
  Julie Verbruggen - Gewoonweg lekker

  Beste lezers, zijn jullie op zoek naar inspiratie?In dit boekje zitten maar liefst 56 zorgvuldig uitgedachte recepten die je helpen om een gezonde balans te vinden op vlak van voeding.Een evenwichtige en gevarieerde etensstijl is een must voor mensen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Frédéric Du Bois, Isabel Boons boeken
  Frédéric Du Bois, Isabel Boons - Gin & Tonic

  Gin is een blijver! Cocktailbars en restaurants die hun eigen gin creëren, een aparte ginkaart in de meeste bars, gins die van kleur veranderen, alcoholvrije gins... Het almaar groeiende aanbod merken en soorten in supermarkten en speciaalzaken bewijst dat we… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Wendy Somers-van Gils boeken
  Wendy Somers-van Gils - Fit Mixx

  Fit Mixx is een kookboek waar je op een verantwoorde manier lekker kunt eten tijdens een lunch, borrel en/of diner. De gerechten zijn vooral gebaseerd op groente en eiwit rijke producten. Er zijn geen calorieën aan toe gevoegd, maar heb vooral gekeken naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Tim Anderson boeken
  Tim Anderson - Tokyo

  Ga mee on tour langs de culinaire hoogtepunten van Tokyo; laat je verrassen door de ongekende veelzijdigheid en boeiende eetcultuur van de Japanse hoofdstad. Tokyo is een van de meest interessante culinaire steden ter wereld en met dit boek maak je kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Bart De Pooter boeken
  Bart De Pooter - Biotoop

  Op 14 mei 2019 werd tweesterrenchef Bart De Pooter 51 jaar. Hij vierde tegelijk ook het 25-jarige bestaan van zijn toprestaurant Pastorale in zijn geboortedorp Reet. In dit boek brengt deze pionier van het gastronomische groentemenu, al sinds het begin een van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Robin Seuren boeken
  Robin Seuren - Mindmap cooking

  Het boek Mindmap Cooking gebruik je als handleiding om bewuster te koken.Laat je inspireren om van elke groente iets lekkers op tafel te toveren! Dit boek staat vol recepten waar je met het hele gezin van kunt genieten. Gebruik het als handleiding om bewuster… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Jeroen Jansen boeken
  Jeroen Jansen - Polvo & Pato

  Van de wijnhuizen in de Alentejo tot de sterrenzaken van Porto, Lissabon en de Algarve: de Portugese gastronomie beleeft gouden tijden. In Polvo & Pato duikt auteur en fotograaf Jeroen Jansen in de Portugese foodscene. Zijn boek leest als een culinaire… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Bianca Fabrie boeken
  Bianca Fabrie - Holy happy belly

  Als je de lente en zomer in je bol krijgt, wil je ook lente en zomer op je bord. Frisse, lichte gerechten waardoor je je superfit en energiek voelt. In dit boek van Ayurvedisch therapeut Bianca Fabrie, met foto's van Simone van Rees, vind je meer dan 50… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Georgina Davies boeken
  Georgina Davies - Infused water

  Goed nieuws voor mensen die moeite hebben met het drinken van 1,5 tot 2 liter water per dag! Maak water drinken leuker door het een extra smaakje mee te geven. Water met een fruit- of groentesmaak of een spannend, meer volwassen watertje door toevoeging van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev boeken
  Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev - De kunst van no-waste

  Hoe verspil je minder voedsel? Vaak zijn simpele technieken en een beetje planning al genoeg om verantwoorder te koken en minder voedsel weg te gooien. Dit boek inspireert je om ingrediënten beter te benutten. Of het nu gaat om het karkas van een kip, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pastagerechten

  DEZE SUPERSTER IN JE VOORRAADKAST IS HET ULTIEME, VEELZIJDIGE INGREDIËNT VOOR FAMILIEGERECHTEN BOORDEVOL GROENTEN, KNUSSE GERECHTEN IN EEN KOM, OF EEN INDRUKWEKKEND FEESTMAAL. LAAT JE INSPIREREN DOOR DE MEER DAN 100 RECEPTEN IN DIT BOEK, OF HET NU OM JE… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Familie favorieten

  VOOR GEZONDE, VOEDZAME GERECHTEN WAARMEE JE ZELFS DE MOEILIJKSTE ETERS TEVREDEN ZULT STELLEN. VOEG EEN PAAR NIEUWE FAMILIEFAVORIETEN TOE AAN JE WEKELIJKSE MENU. LAAT JE INSPIREREN DOOR DE MEER DAN 100 RECEPTEN IN DIT BOEK , OF HET NU OM JE ONTBIJT, JE LUNCH,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99