Kookboeken

  • Geen vlees

    Als je geen of minder vlees wilt eten, kies dan niet voor smakeloze vleesloze alternatieven, maar laat je inspireren door de verrassende, gevarieerde maar vooral lekkere vegetarische maaltijden in dit boek, of het nu om je ontbijt, je lunch, je avondeten of… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • Nick Van Hoof, Kevin Kegeleers boeken
    Nick Van Hoof, Kevin Kegeleers - Zout op het vuur

    Koken op open vuur is helemaal terug! Met vrienden de natuur in trekken, samen ontspannen rond een kampvuur en lekker eten. Zo eenvoudig kan het leven zijn. Voor Nick en Kevin, bekend van het VIER-programma Grillmasters, heeft vuur geen geheimen meer. Met hun… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Toine Wilke, Bart van Olphen boeken
    Toine Wilke, Bart van Olphen - Koken met zeewier en zilte groente

    Koken met zeewier en zilte groenten is het kookboek van Toine Wilke. Nasi goreng met wakame, pasta carbonara met zeespaghetti en poké bowl met zeekraal: zeewier en zilte groenten bieden oneindig veel culinaire mogelijkheden. Ontdek hoe je op een simpele… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Marita van der Vyver boeken
    Marita van der Vyver - Een jaar koken in de Provence

    Verhalen en recepten van een Zuid-Afrikaanse schrijfster in Frankrijk Marita en haar grote, samengestelde gezin zijn net als alle gezinnen met kinderen die liever hamburgers en friet eten dan de culinaire hoogstandjes van hun ouders. Marita heeft geen tijd,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Echt Italiaans

    Recepten uitgezocht en geschreven door de Italiaanse chef-kok en voedsel veteraan Carla Bardi. Hier vindt u het echte voedsel van Italië, de authentieke gerechten die elke dag in huizen en trattoria's worden geserveerd. Leer de eenvoudige, klassieke gerechten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Giovanni D'Apice boeken
    Giovanni D'Apice - Pasta

    Iedereen heeft wel z'n eigen recept voor spaghetti al ragù, pasta carbonara, pasta pesto etc. Chef en culinair journalist Giovanni D'Apice kent als geen ander de echte 'cucina povera' en is op zoek gegaan naar het 'oerrecept' van die Italiaanse toppers.Tien… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Jessica Oldfield boeken
    Jessica Oldfield - Vega hapjes easy

    Met Vega hapjes easy tover je in een mum van tijd heerlijke vegetarische gerechtjes op tafel. Van za'atar popcorn tot mini-halloumiburgers en van tomatenlinzenchutney tot spring rolls.Met Vega hapjes easy tover je in een mum van tijd heerlijke vegetarische… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Sarah Britton boeken
    Sarah Britton - My new roots

    Sarah Britton woont in Kopenhagen en deelt haar zoektocht naar gezond en plantaardig (vegan) eten via haar wereldwijd gelezen blog MyNewRoots.org. Niet alleen zijn haar recepten tongstrelend, ook de door haar gemaakte fotografie op haar blog én in haar boek… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Hendrik Dierendonck boeken
    Hendrik Dierendonck - Carcasse

    Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher's Book is er nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • In vuur en vlam

    Steek de barbecue aan, ga op avontuur en geniet. Uitgebreide verzamelingrecepten waarbij ook deskundig advies wordt gegeven voor het organiseren van de meest geslaagde barbecue aller tijden. (Zachte kaft)

    Lees meer...
      7,99
  • Jody Vassallo, Emily Ezekiel boeken
    Jody Vassallo, Emily Ezekiel - Basisboek Aziatisch

    Met 'Basisboek Aziatisch' haal je 300 recepten (met stap-voor-stap-fotografie en -uitleg) uit de keukens van China, Japan, Thailand en Korea in huis. Van geurige Thaise curry's en sukiyaki uit Osaka tot en met Chinese broccoli in oestersaus en kimchi uit Korea… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Rachael Lane boeken
    Rachael Lane - Grillen

    Grillen voor binnen en buiten. Met meer dan 150 recepten van steak, hamburgers en worst, tot kip, vis en pizza. Dit boek bevat alle klassiekers en een groot aantal nieuwe spannende recepten,geïnspireerd door keukens van over de hele wereld. Met uitleg over… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Gezonde granen

    Een verrassend origineel kookboek voor wie gezond wil eten en zich fit wil voelen maar vooral houdt van ontzettend lekker eten: 80 makkelijke recepten die goed voor je zijn. Dankzij deze maaltijden heb je minder trek en zet je eens iets anders op tafel. Met… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Isabelle Guerre boeken
    Isabelle Guerre - Dumplings en bapao

    'Dumplings en bapao' staat boordevol met de heerlijkste gestoomde hapjes. Het is echt niet moeilijk: met wat oefening vouw je straks dumplings in een handomdraai - gewoon in je eigen keuken.Dumplings en bapao staat boordevol met de heerlijkste gestoomde hapjes… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser boeken
    Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser - Koken met Drie Sterren

    Gezond eten is voor ieder mens van levensbelang, lekker eten is mooi meegenomen. Uitgekiende voeding kan de prestaties van voetballers bevorderen. Dit boek gaat over gezond en lekker eten, over uitgekiende voeding, maar ook over de smakelijke tussendoortjes… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Guire Aubert boeken
    Guire Aubert - Bierkenner word je zo

    Bier: het meest populaire alcoholische drankje ter wereld. Maar alhoewel het op ieder continent verkrijgbaar is, heeft niet iedereen weet van het brouwproces. Met 'Bierkenner word je zo' ontdek je het geheim van mout, de eigenschappen van hop en wordt het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Hilde Smeesters boeken
    Hilde Smeesters - Bakgeheimen

    Met liefde gebakken...Van eenvoudige zandkoekjes tot een prachtige feesttaart, in Bakgeheimen ontdek je de favoriete zoete recepten van Dille & Kamille.Met handige baktips en volop variatie-ideeën voor zowel beginners als gevorderde thuisbakkers.Veel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • De zilveren Lepel Vlees

    De Zilveren Lepel Vlees is een inspirerende bron van overheerlijke recepten voor authentieke Italiaanse vlees-, gevogelte- en wildgerechten. De Italiaanse keuken kent vele manieren van vlees bereiden. In dit boek leer je hoe je elk stuk vlees mooi tot zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • Estée Strooker boeken
    Estée Strooker - Estée kookt

    In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Celia Brooks boeken
    Celia Brooks - Superveg

    Groente is al lang geen bijgerecht meer. Of je nu vegetariër bent of vaker vlees of vis achterwege wilt laten, dit boek geeft meer dan 100 recepten met daarin een hoofdrol voor de 25 meest gezonde groenten. Ieder gerecht gaat uit van de voedzame kracht en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Huisgemaakt

    In Huisgemaakt vind je meer dan 150 van de allerlekkerste gerechten die worden geserveerd in La Place. Het zijn simpele en makkelijk te maken recepten voor elk moment van de dag. Eet eens een sandwich met kruidenkaas, beenham en ei als ontbijt. Eet een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen boeken
    Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen - ¡kook!

    Een kookboek dat lekker én slim is? Dat kookboek heb je nu in handen. !KOOK! is een culinair kookboek dat kennis lekker laat smaken. Het kookboek vult je receptenvoorraad aan met fantastische gerechten, vijzelt je medische voedingskennis op en laat je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,95
  • Steven Raichlen boeken
    Steven Raichlen - Wat je als BBQ-liefhebber moet weten

    350 essentiële feiten, tips en BBQ-wetenswaardigheden van bestsellerauteur Steven Raichlen, auteur van o.m. Rook!; De beste BBQ-recepten van de wereld; Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ; BBQ sauzen en Vegetarische BBQ Wat je als BBQ-liefhebber… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Bas Robben boeken
    Bas Robben - Vet

    Bas Robben weet het zeker: vet is lekker. Vet maakt bovendien gelukkig. Alle reden om na Zuur te duiken in zijn tweede kookboek 'Vet'. Vet geeft een gerecht niet alleen smaak, het heeft ook een functie in de keuken. En dus gaan we conserveren, frituren,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Jonathan HADE boeken
    Jonathan HADE - Veggie & Vegan hamburgers

    VEGETARISCHE EN VEGANISTISCHE HAMBURGERS 100% ZELFGEMAAKT Zin in een kastanje-paddenstoelen-pastinaakburger, een smoked BBQ-burger met polentasticks of een grilled halloumi met coleslaw? Ontdek in dit boek lekkere en ongewone recepten voor zelfgemaakte buns,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95