Kookboeken

  • Dorien Holla boeken
    Dorien Holla - Eten uit de kom

    Maaltijden uit een kom - oftewel foodbowls - zijn superrelaxed. In dit nieuwe boek vind je de lekkerste bowlgerechten uit alle windstreken, voor elk moment van de dag en voor alle wensen en stemmingen (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Guillaume Marinette boeken
    Guillaume Marinette - Bloemkool

    Wie kent bloemkool nou niet? Het is een immens populaire groente. Maar met dit boek leer je deze veelzijdige kool helemaal opnieuw kennen! Maak bijvoorbeeld eens hummus of chips van bloemkool. En wat dacht je van pita’s met bloemkool en feta of Thaise… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Anas Atassi boeken
    Anas Atassi - Sumak

    Sumak is een ode aan de klassieke en moderne keuken van Syrië. Dit kookboek bevat ruim tachtig recepten, geïnspireerd op de familierecepten van Anas Atassi. Van het traditionele weekendontb? t dat h? vaak at in de tuin b? z? n oma, tot de mezze die z? n… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Matthias Thun boeken
    Matthias Thun - Wanneer smaakt de wijn 2019

    Als je een fles wijn koopt om mee naar huis te nemen, wanneer is die wijn dan op zijn best? Zou je dat niet willen weten? Gebaseerd op de Biodynamische kalender van Maria Thun vertelt deze handzame gids je welke dagen optimale wijdrinkdagen zijn en op welke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,00
  • Guillaume Marinette boeken
    Guillaume Marinette - Pizzadeeg

    Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met pizzadeeg. Van pizzabagels en bologneserolletjes tot pizzaballetjes en een ricottavlecht met ham. De voorbereiding kost je weinig tijd en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Sophie Matthys boeken
    Sophie Matthys - Kip

    Kip: niet voor niets het meest populaire ingrediënt ter wereld. Kip is een echt blijvende topper in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en bovendien niet duur. Maar evengoed is kip het perfecte ingrediënt om mee te… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Anja Dunk boeken
    Anja Dunk - Strudel + Knödel

    Strudel + Knödel laat zien dat de Duitse keuken veel meer is dan alleen Sauer kraut en Schwärzwalder Kirsch. De gerechten van Anja Dunk zijn eigentijds, zacht gekruid en vol van smaak. Van volkoren karnemelkwafels en met karwijzaad geroosterde bieten tot… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,50
  • Machteld Smid boeken
    Machteld Smid - Curry's

    Curry is ‘hot’, en niet alleen vanwege de kruiden die erin zitten. Dat is ook niet zo vreemd, want het is een gemakkelijk eenpansgerecht, en door het gebruik van verse ingrediënten en veel groenten ook nog eens heel gezond! Je kunt er heerlijk zelf mee… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Hans Offringa, Marcel Langedijk boeken
    Hans Offringa, Marcel Langedijk - Mijn Whisky

    Mijn Whisky Op 5 april 2011 ontmoetten een whiskyschrijver en een lifestylejournalist elkaar in The Brandy Library, een chique club in Manhattan, NY. De aanleiding was een exclusieve proeverij van Highland Park, de stoere single malt van de Orkney Eilanden, in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Mag ik het recept?

    Mag ik van jou je lievelingsrecept? We kennen allemaal wel iemand die een bijzonder lekker gerecht in zijn vingers heeft. Die pastasaus van je beste vriendin, de pannenkoeken van je vader, de brownies van je collega. Dat zou je zelf ook weleens willen maken!… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Bart van Olphen boeken
    Bart van Olphen - Vis uit blik 2

    Met Vis uit Blik 2 bewijst visman Bart van Olphen van Fish Tales voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is. Deze geheel nieuwe editie vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus, bewijst dat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,50
  • Anita Bean boeken
    Anita Bean - Vegetarisch koken voor sporters

    Wie serieus bezig is met zijn sport, moet ervoor zorgen dat hij dagelijks de nodige vitaminen, mineralen, koolhydraten en eiwitten binnenkrijgt om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Vaak hoor je echter dat sport en een vegetarische levensstijl niet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Anneke Sips boeken
    Anneke Sips - Food on a boat

    Voor zeilers en dromers: Heerlijk, inspirerend reiskookboek met praktische recepten, tips en reisverhalen van de oversteek per zeilboot van de Stille Oceaan met haar afgelegen eilanden en atollen.Robert en Anneke maakten de grote oversteek van de Stille Oceaan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Rebecca Seal, John Vincent boeken
    Rebecca Seal, John Vincent - LEON Happy One-Pot

    LEON, de maker van natuurlijk fastfood, heeft in dit boek meer dan 100 eenvoudige maar heerlijke recepten voor hoofdgerechten verzameld die u kunt klaarmaken in slechts één pan, braadslee of ovenschaal. Van pastagerechten en geurige visschotels tot… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Rosie Reynolds boeken
    Rosie Reynolds - Sandwiches

    Van de Vietnamees-Franse banh mi tot de Mexicaanse quesadilla en van de Franse croque-madame tot de Aziatische bao met buikspek – de sandwich heeft de hele wereld veroverd. Met meer dan 70 recepten, een kleurenfoto van elke sandwich, allerlei soorten brood… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Caroline Pessin boeken
    Caroline Pessin - In 2 uur Meal prep

    Van maandag- tot en met vrijdagavond geen zorgen meer over wat je nu weer moet eten en of je nog boodschappen moet doen? Veel gerechten te gelijk koken is de oplossing, dat is meal prepping. Met deze methode bespaar je geld, eet je evenwichtig en lekker en het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Hella Van Laer boeken
    Hella Van Laer - Breek met hoe je eet

    Afvallen is makkelijk. Het enige wat je moet doen, is je brein ervan overtuigen dat je ook anders kunt eten. Want het gaat niet om wát je eet, maar hóé je eet. Klinkt simpel? Dat is het eigenlijk ook. In Breek met hoe je eet legt voedingswetenschapper en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Whisky boek en proefnotitie

    Ontdek ruim 200 topwhisky's uit alle windstreken, met kleurenfoto's, historische informatie en gedetailleerde smaak-en stijlbeschrijving met bijbehorend Proefnotitieboek. (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Christel Schollaardt, Marianne Oosterop boeken
    Christel Schollaardt, Marianne Oosterop - Waar brunchen we dit jaar?

    Marianne Oosterop en Christel Schollaardt delen in dit zeer fraai vormgegeven boek alle ervaring die ze in meer dan 30 jaar koken voor vrienden en familie hebben opgedaan. Van eenvoudige broodjes tot een echte brioche, van een simpel soepje tot omelet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,75
  • Simone Filipowsky boeken
    Simone Filipowsky - De Scandinavische keuken

    Ontdek de natuurlijke charme van de Scandinavische keuken! Meer dan 50 klassiekers uit Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland nodigen u uit om gewoon thuis van de pure smaken uit het Hoge Noorden te genieten. Probeer het kunstzinnig belegde smørrebrød eens… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Dan Toombs boeken
    Dan Toombs - The Curry Guy Easy

    Na het succes van zijn eerste kookboek The Curry Guy komt Dan Toombs nu met het vervolg: The Curry Guy Easy. Dit boek geeft meer dan 100 recepten voor curry's, tandoorimaaltijden en Indiase voor-, groente- en bijgerechten die heel eenvoudig thuis te bereiden… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Catherine Kluger boeken
    Catherine Kluger - Muesli & granola

    Muesli & granola staat vol inspiratie voor de heerlijkste ontbijtjes en tussendoortjes op basis van noten, granen, zaden en pitten. Het boek beschrijft verschillende zoete en hartige mixen en diverse recepten voor repen, muffins en taarten. Voorin staat een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,99
  • Tasty boeken
    Tasty - Tasty Kookboek

    Ken jij ze ook, de kookvideo’s van Tasty op Facebook? Voor alle fans van dit grootste foodnetwork ter wereld is er nu het Tasty kookboek. Voor iedereen die de geniet van de filmpjes als Crème Brûlée French Toast, Tasty’s Handige foodhacks of 5 ways to… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Will Jansen boeken
    Will Jansen - De zelftemmer

    Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Monique Van der Vloed boeken
    Monique Van der Vloed - Puur natuur Groente

    Hoe eet je meer groente? Dit boek wil je inspireren en motiveren om meer groente te gaan eten. Veel Nederlanders halen de dagelijks aanbevolen 250 gram groente niet, terwijl deze hoeveelheid slechts een minimum is. Dat kan beter, vindt Monique van der Vloed.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,95