Kookboeken

 • Louis Kat boeken
  Louis Kat - Monsieur Louis - Op pad met een wijnkoper

  Wijnkoper Louis Kat reed heel Frankrijk en Spanje door op zoek naar de mooiste wijnen voor het assortiment van Okhuysen. Leerzame reizen, waarbij vriendschappen werden gesloten, ontdekkingen werden gedaan, successen en teleurstellingen elkaar afwisselden en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christophe Declercq boeken
  Christophe Declercq - Basic aperitiefhapjes

  In zijn nieuwste Basic-boek laat Christophe Declercq de dessertwereld even achter zich. Hij toont je hoe je meer dan 30 eenvoudige en toch overheerlijke aperitiefhapjes kan maken met behulp van stap-voor-stapfoto's en eenvoudige toelichtingen. Leer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Carlo Kool boeken
  Carlo Kool - Gezonde keuzes, simpel gemaakt

  Wat vandaag gezond is, is morgen weer ongezond. De verwarring is compleet. Carlo Kool, voedingsdeskundige, schrijver en eigenaar van Supersnel Gezond, doorbreekt de hypes, headlines en gezondheidsclaims.In dit boek gebruikt Carlo zijn expertise om je te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Karin Vaneker, Erwin Slaats, Anton Moonen boeken
  Karin Vaneker, Erwin Slaats, Anton Moonen - Vorstelyk Tafelen

  In Vorstelyk Tafelen nemen we u mee op reis. Een wereldreis door de culinaire geschiedenis van gerechten en ingrediënten uit de keukens van regenten, maharadja's, keukenprinsen en -prinsessen. Rijkelijk geïllustreerd met afbeeldingen, achtergrondinformatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf boeken
  Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf - Okapi Een kleine handleiding voor keukengeluk (set van 5)

  Keukenadviezen met een fiftiestintje. Voor iedereen wel eens iets te eten maakt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 5

  Het vijfde deel van de kookboekenserie Recepten uit Limburg, vol met mooie feest en kerstrecepten. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Okt. 2017 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Paul Daeleman boeken
  Paul Daeleman - BROUWERSPOËZIE, Of de Marketing van Bier

  Wanneer aan het einde van de negentiende eeuw moderne brouwtechnieken en transportmiddelen innovatie en schaalvergroting mogelijk maken, komen langzaam maar zeker de merken opzetten. Een bier positioneren tegenover andere bieren, het wegdrukken van binnen- en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Elise Gruppen, Nina de Bruijn boeken
  Elise Gruppen, Nina de Bruijn - Chickslovefood - Het daily dinner-kookboek

  Wat schaft de pot vanavond nú weer? Op deze dagelijkse vraag – misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens – geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst honderd gemakkelijke recepten met, let op, maar vijf ingrediënten! Of je nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anna-Karina van Denderen boeken
  Anna-Karina van Denderen - Lekker & makkelijk Koolhydraatarm

  Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn. Punt. Dit boek biedt de allerlekkerste gerechten voor elk moment van de dag en maakt het samenstellen van een gezond koolhydraatarm menu makkelijk.Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wendy Somers-van Gils boeken
  Wendy Somers-van Gils - Receptenaccesoires

  Mijn 2e kookboek heb ik geschreven met gerechten die op elk moment van de dag genuttigd kunnen worden. Wanneer men een borrel, een lunch of diner organiseert of gewoon een rustig etentje met zijn tweeën of met het gezin wilt hebben, al deze gerechten zijn er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hilde Smeesters boeken
  Hilde Smeesters - Bakgeheimen

  Met liefde gebakken...Van eenvoudige zandkoekjes tot een prachtige feesttaart, in Bakgeheimen ontdek je de favoriete zoete recepten van Dille & Kamille.Met handige baktips en volop variatie-ideeën voor zowel beginners als gevorderde thuisbakkers.Veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fenny van Wees boeken
  Fenny van Wees - Distilleren, de kunst van het ruiken

  In dit kloeke, stevig gebonden boek vertelt Fenny van Wees uitgebreid over de geschiedenis van het familiebedrijf 'A. van Wees distilleerderij De Ooievaar' waarvan zij sinds 2000 aan het roer staat. Daarnaast geeft ze haar kijk op de geschiedenis van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen boeken
  Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen - ¡kook!

  Een kookboek dat lekker én slim is? Dat kookboek heb je nu in handen. !KOOK! is een culinair kookboek dat kennis lekker laat smaken. Het kookboek vult je receptenvoorraad aan met fantastische gerechten, vijzelt je medische voedingskennis op en laat je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Linda Nordholt boeken
  Linda Nordholt - Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu

  Met 'Het Koolhydraatbeperkte 60 dagen menu' brengt auteur Linda Nordholt het vervolg op de succesvolle uitgave 'De koolhydraatarme 30 dagen boost.' Het 60 dagenmenu is bedoeld voor iedereen die een koolhydraatrijk eetpatroon wil omvormen tot een koolhydraatarm… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jilles D'Hulster, Sofie Vanrafelghem, Annelies Geneyn boeken
  Jilles D'Hulster, Sofie Vanrafelghem, Annelies Geneyn - Beer & Burgers

  In dit boek slaan de wereldvermaarde biersommelier Sofie Vanrafelghem en chef Jilles D'hulster, die in Vlaanderen de gourmetburger op de kaart zette, de handen in elkaar. Met verenigde krachten creëren ze een zestigtal perfecte foodpairings. Jilles'… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Mimi Spencer, Sam Rice boeken
  Mimi Spencer, Sam Rice - De vitale keuken

  Geniet van gezonde, makkelijke en vooral lekkere recepten. Naarmate je ouder wordt is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Maar, met onze drukke levens is dit helaas niet altijd even gemakkelijk. Mimi Spencer en Sam Rice hebben de oplossing: De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Frank Van der Auwera boeken
  Frank Van der Auwera - Wijnkoopgids 2018

  De feesteditie van deze klassieker die in 30 jaar tijd en via 2 000 degustaties ruim 66 000 flessen toetste. Een werk mét invloed! "Frank is de Federer van onze wijnjournalistiek. Met de jaren wordt hij straffer, eleganter en verfijnder." William Wouters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Thomas Krause boeken
  Thomas Krause - Het enige echte mannen kookboek

  Echte kerels staan hun mannetje in de keuken! Elke zichzelf respecterende man bereidt maar al te graag een heerlijke maaltijd voor zijn familie of gasten. Of het nu een klassieker is of een verrassend nieuw recept, echte mannen koken steeds met passie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg 3 het tweede kookboek

  Het derde deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. Konijn in bruinbier, Filosoof en Wafels. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken.100 pagina's - 1e druk Dec. 2016 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Sientje Swartjes-Lenferink, Arlette Swartjes boeken
  Sientje Swartjes-Lenferink, Arlette Swartjes - De keukengeheimen van Sientje en Arlette

  Aanbevolen door sterrenchefs In Keukengeheimen van Sientje & Arlette delen Sientje en Arlette (moeder en dochter) hun kennis, talenten en ervaring. De liefde voor de kookkunst straalt van de recepten af. Of het nou gaat om een eenvoudige bouillon, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sergio Herman boeken
  Sergio Herman - Just Cook It

  Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Snel en eenvoudig wijn kiezen

  De handige wijngids met 300 wijnen voor elk gerecht, smaak of budget. Bent u zo iemand die vaak met de handen in het haar staat in de wijnafdeling om er uiteindelijk met lege handen te vertrekken? Dan zult u na het lezen van dit 'spiekbriefje' voortaan vlotjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anne-Marij de Koning boeken
  Anne-Marij de Koning - Strooigoed

  Het lekkerste strooigoed maak je zelf! Miljoenen kleine verleiders rollen jaarlijks van de productieband maar niets is zo leuk als thuis zelf strooigoed maken. Ga met of zonder je kinderen aan de slag en maak de lekkerste pepernoten, muisjes van marsepein en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Fern Green boeken
  Fern Green - Sport- en energiedrankjes

  Maak de lekkerste sportdrankjes zelf! Met de recepten uit Sport- en energiedrankjes kun je nu heel makkelijk zelf sportdrankjes maken! Probeer het nu!Soorten sportdrankjes De recepten in Sport- en energiedranjes zijn verdeeld in verschillende soorten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Agnes Prus boeken
  Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

  Een verrukkelijk boek vol winterse verwennerij! Met Winterkoekjes bakken heb je meteen zin in de gezellige wintermaanden. Agnes Prus maakte 24 verleidelijke recepten voor koekjes met overheerlijke en soms ook verrassende ingrediënten als kokos, pecannoten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99