Kookboeken

  • Francis Kuijk boeken
    Francis Kuijk - Francis bakt & kookt thuis

    Francis bakt & kookt thuis is een compleet internationaal kookboek voor elke dag waarmee Francis haar eigen plek in de culinaire wereld verovert. Met overheerlijke smaakcombinaties en verfijnde gerechten laat Francis zien wat er gebeurt als ze haar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Eddie Benghanem boeken
    Eddie Benghanem - Patisserie en ander fijn gebak

    In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade... Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    49,99
  • Albert Kooy, Rolf de Boer boeken
    Albert Kooy, Rolf de Boer - De Nieuwe Nederlandse Keuken

    In de supermarkten zien we het hele jaar door nog maar één seizoen, alle dagen tomaat, terwijl die in Nederland hooguit in de zomer geplukt kan worden. De rest van het jaar wordt hij vaak per vrachtwagen uit verre landen aangevoerd. Het gaat de verkeerde… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Marina Numan boeken
    Marina Numan - Het wereld dieet

    Marina Numan is erin geslaagd om het negatief beladen woord "dieet" om te buigen in een inspirerende, positieve levensfilosofie. Dit kostelijke boek beschrijft een nieuwe levensstijl die voor iedereen binnen handbereik ligt. Vooraanstaande artsen zijn lovend… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Sjanett de Geus, Maaike Rijk boeken
    Sjanett de Geus, Maaike Rijk - FitFood at work

    Tijd om aan het werk te gaan! Met je gezondheid, je energiepijl en het krijgen en houden van het lijf waar jij van houdt. Alleen, hoe doe je dat in combinatie met een drukke (werk)week? FitFood at Work, de opvolger van FitFood Made Easy, maakt het je nog… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,95
  • Emma Hatcher boeken
    Emma Hatcher - De FODMAP-vriendelijke keuken

    Als je last hebt van het prikkelbaredarmsyndroom (PDS) of van voedselintoleranties, levert dat veel ongemak op. Een dieet dat arm is aan FODMAPs wordt dan vaak aanbevolen. Emma Hatcher laat zien hoe makkelijk en lekker deze manier van eten kan zijn. Ook vind… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Michiel Sloff boeken
    Michiel Sloff - Smaakmakers

    In Smaakmakers: koken met specerijen ontdek je de spannende wereld van smaakmakers met keukenheld en oud-Heel Holland Bakt-deelnemer en kruiden- en specerijenspecialist Michiel Sloff. Hij bakt niet alleen de lekkerste taarten - met vanille of kardemom - maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Leonie ter Veld boeken
    Leonie ter Veld - Toffe tosti's

    Van pittige pinda tot pulled chicken! Ben je gek op tosti's maar kom je vaak niet verder dan een tosti met ham en kaas en als je in een exotische bui bent, een schijfje ananas ertussen? Há, dan is dit boek echt iets voor jou. Met 80 tostivideo's op YouTube,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Fern Green boeken
    Fern Green - Sport- en energiedrankjes

    Maak de lekkerste sportdrankjes zelf! Met de recepten uit Sport- en energiedrankjes kun je nu heel makkelijk zelf sportdrankjes maken! Probeer het nu!Soorten sportdrankjes De recepten in Sport- en energiedranjes zijn verdeeld in verschillende soorten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Katrien van de Steene boeken
    Katrien van de Steene - Het koelkastkookboek

    Voor gezinnen met weinig tijd, die toch lekker en gezond willen koken Wat eten we vanavond? Heb je ook geen inspiratie meer om elke dag iets nieuws op tafel te toveren? Of ben je het zat om naar drie verschillende winkels te rijden om alle ingrediënten voor… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • VERONIQUE CAUVIN boeken
    VERONIQUE CAUVIN - One pot pasta

    1. Bereid alle ingrediënten voor2. Voeg water en kruiden toe3. Laat alles samen kokenLaat je verleiden door de nieuwe trend in pastaland: de one pot pasta. Hij is snel en gemakkelijk te bereiden en nog superlekker ook! Doe alle ingrediënten in één pan,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,95
  • bouillon! voorjaar 2017

    INHOUD: 6 Berichten 10 Witte Huiswijn - tekst Esmee Langereis 14 Asaert's Antwerpen - tekst Will Jansen 24 To poep or not to poep - Mohammed Benzakour 29 Kathy kookt Karstad - tekst Kathy Mathys 34 Bakken met fruitwater - tekst Laura de Grave 38 Estouffade… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Anja Forsnor boeken
    Anja Forsnor - Lekker ontbijten zonder gluten of lactose

    Begin je dag vol energie! Een gezond en lekker ontbijt geeft je de nodige brandstof om de dag goed te starten. Maar voor wie gluten of lactose niet verdraagt, is het niet altijd eenvoudig om lekkere en originele recepten te vinden. Daar brengt dit boek… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Janet Hayward boeken
    Janet Hayward - Beauty & food

    Ontdek hoe makkelijk het is om stralend en gezond te zijn met zelfgemaakte beautyproducten! In Beauty & Food vind je meer dan 30 DIY beautyrecepten! Beauty & food In Beauty & Food ontdek je de meest gezonde soorten fruit, groente, olie en kruiden. Lees welke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,99
  • Janna Rijpma boeken
    Janna Rijpma - Janna

    'De gemiddelde vrouw heeft een betere neus, tong en gehemelte dan de man. Zonde dat we ons met zo'n oertalent als het om wijn gaat nog steeds vaak laten leiden door de man. Kiezen, kopen, schenken, proeven, we kunnen het heel goed zelf. Ter inspiratie deze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Louis Kat boeken
    Louis Kat - Monsieur Louis - Op pad met een wijnkoper

    Wijnkoper Louis Kat reed heel Frankrijk en Spanje door op zoek naar de mooiste wijnen voor het assortiment van Okhuysen. Leerzame reizen, waarbij vriendschappen werden gesloten, ontdekkingen werden gedaan, successen en teleurstellingen elkaar afwisselden en de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Stijn de Kock, Elke Aerts boeken
    Stijn de Kock, Elke Aerts - No Milky Way

    Vegan desserts en zoetigheden Veganist of lactose-intolerant? Dankzij No Milky Way maak je zelf de lekkerste desserts op basis van louter plantaardige ingrediënten. Vrij van (koe)melk, eieren of eender welk ander ingrediënt van dierlijke oorsprong. Elke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,00
  • Angélique Schmeinck boeken
    Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

    Smaakvrienden biedt inspiratie voor de beste smaakcombinaties en culinaire creativiteit. Smaakvrienden is een inspiratiemethode die toegang geeft tot een wereld van smaakcombinaties. Aan de hand van overzichtelijke mindmaps die de relaties tussen ingrediënten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Janneke Vreugdenhil boeken
    Janneke Vreugdenhil - Altijd feest

    Voor Janneke Vreugdenhil kunnen er niet genoeg momenten zijn om het leven te vieren. In dit kookboek deelt ze haar persoonlijke feestkalender. Natuurlijk zijn er recepten voor Kerst, Pasen en Sinterklaas. Maar er is ook plek voor heel veel kleine… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Liesbeth Oerlemans, Meijke van Herwijnen boeken
    Liesbeth Oerlemans, Meijke van Herwijnen - Sweet control werkboek

    Suiker. Het lekkerste wat er bestaat of puur vergif? Of allebei? Je raadt het misschien al: de waarheid ligt in het midden. Zeker als je een wetenschappelijk onderbouwde waarheid zoekt. En dat doen we in dit geval. Maar onderbouwd of niet - het wordt pas écht… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Muriel Brunswig-Ibrahim boeken
    Muriel Brunswig-Ibrahim - De smaak van Marrakesh

    De smaak van MarrakeshDe echte Marokkaanse keuken Marokko is een luilekkerland voor liefhebbers van lekker eten. Haute cuisine en volkskeuken komen er bij elkaar. Arabische, Europese, Afrikaanse en Berberinvloeden smelten er samen en leveren een heerlijke,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Delicious Gifts Chocolate - Trommeltje met receptenwaaier en bonbon vormpjes

    Deze nieuwe producten zijn in alle opzichten delicious gifts. De stijlvolle verpakking straalt luxe en waarde uit en doet denken aan een chique hoedendoos. Binnen in de doos vind je een fraaie ronde waaier met 20 verrukkelijke recepten en een hoogwaardig… (Losbladig)

    Lees meer...
    14,95
  • Karen Groeneveld boeken
    Karen Groeneveld - Het BoLo kookboek, De keukens van Bos en Lommer

    DE SMAKEN VAN BOS EN LOMMER Het BoLo kookboek Berlijn heeft zijn Mitte, Parijs Le Marais, Londen Notting Hill, New York zijn Soho. En Amsterdam heeft BoLo, de wijk Bos en Lommer. Voor en na de tweede wereldoorlog energiek opgebouwd volgens toenmalige,… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Danny Jansen boeken
    Danny Jansen - Slow Cooking

    De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Michael Greger, Gene Stone boeken
    Michael Greger, Gene Stone - Hoe overleef je?

    De meeste oorzaken van vroegtijdig overlijden kunnen voorkomen worden door eenvoudige veranderingen in levensstijl en dieet. In de besteller Hoe over leef je? vertelt de Amerikaanse arts Michael Greger over het enige wetenschappelijk bewezen dieet dat zowel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95