Kookboeken

  • Skye McAlpine boeken
    Skye McAlpine - Aan tafel in Venetië

    In het prachtig vormgegeven kookboek Aan tafel in Venetië van Skye McAlpine staan honderd heerlijke traditionele gerechten uit Venetië. Het ultieme kookboek voor liefhebbers van de Noord-Italiaanse keuken! Leer hoe je deze gerechten op authentieke wijze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Laura Van Hoogstraten boeken
    Laura Van Hoogstraten - 50-plus Blijf fit, eet gezond!

    Wil jij gezond oud worden? En wil je weten hoe je fit blijft met lekker eten en drinken? Dit boek is voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt én wil genieten van het leven. Of je nu 50+, 60+, 70+ of 100+ bent. In Blijf fit! vind je geen ingewikkelde… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Donna Hay boeken
    Donna Hay - Modern baking

    Prachtig en gevarieerd bakboek van topchef Donna Hay! Modern Baking biedt de thuisbakker alles: van gezond bakken tot de echte bakklassiekers. Zoet, hartig en alles daartussenin. Laagdrempelige receptuur met verschillende thema’s, zoals karamel, koffie en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • Dana Frank, Andrea Slonecker boeken
    Dana Frank, Andrea Slonecker - Wine Food

    De nieuwe generatie wijndrinkers en chefs ontdekken graag een breder scala aan wijnen die perfect matchen met hun favoriete gerechten. In WineFood hebben sommelier Dana Frank en chef-kok Andrea Slonecker,/b> zich laten inspireren door heerlijke en betaalbare… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,99
  • Joke Reijnders boeken
    Joke Reijnders - Vegan voor Dummies

    Een veganist eet geen voedingsmiddelen die van dieren afkomstig zijn. Dat betekent niet alleen dat er geen gerechten met vlees of vis op tafel komen, maar ook geen eieren, zuivel of honing. In Vegan voor Dummies vind je tientallen recepten voor lekkere en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Jord Althuizen boeken
    Jord Althuizen - Smokey Goodness Winter BBQ

    Met het one of a kind Smokey Goodness Winter BBQ boek van Jord Althuizen kom je ook de winter meer dan warmpjes door. Met echt winterse recepten als home smoked salmon, wild boar on the grill en wintersportfavourites (yes, raclette!) blijft het vuur ook bij… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Sandra Bekkari boeken
    Sandra Bekkari - Nooit meer diëten 5

    Met vier succesvolle boeken op rij heeft de boekenreeks ‘Nooit meer diëten’ geen introductiemeer nodig. Auteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari inspireerde al duizenden mensen tot een gezondere levensstijl, dankzij haar eenvoudige maar eff ectieve… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Adrien Grant Smith Bianchi, Jules Gaubert-Turpin boeken
    Adrien Grant Smith Bianchi, Jules Gaubert-Turpin - De wijnkaart, alsjeblieft

    In De wijnkaart, alsjeblieft kijk, lees en leer je op fris-lichte wijze alles over de wondere wereld van wijn. Dit prachtig geïllustreerde boek toont in welke landen wijn wordt geproduceerd en hoe wijn door de eeuwen heen de wereld heeft veroverd. Heel handig… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Stephanie Scheirlynck boeken
    Stephanie Scheirlynck - Het optimale sportgewicht

    Als sporter is het niet altijd eenvoudig om gewicht te verliezen. Een gewoon dieet beperkt je calorie-inname te sterk, waardoor je lichaam onvoldoende energie heeft om efficiënt te trainen en goed te herstellen na het sporten.Wil je afvallen en tegelijkertijd… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,50
  • Carol Beckerman boeken
    Carol Beckerman - 500 Burgers

    Dit boek laat zien hoe een eenvoudige burger de basis kan zijn voor honderden inspirerende maaltijden. Van de traditionele runderburger tot knapperige visburgers, rijst-bonenburgers en broodjes met pulled pork - er is voor ieder wat wils. - Creatieve en… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Wei-Wai Lee boeken
    Wei-Wai Lee - Glutenvrij en lactosevrij Chinees

    Dit boek geeft u de mooiste recepten uit China. Gerechten die zo onmogelijk leken, maakt u nu zeer gemakkelijk in uw eigen keuken. Alle gerechten zijn glutenvrij en/of lactosevrij. U kunt kiezen uit een dimsum maaltijd, Chinese hoofdgerechten of een lekkere… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    32,50
  • Lekker Thuis

    De supersuccesvolle één-reeks Thuis gaat over zoveel: over liefde en verdriet, over conflicten en verzoeningen, en over alles wat in modale huisgezinnen gebeurt. Dus ook over eten en drinken. Dit boek verzamelt enkele tientallen recepten van de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Mariëlla Beukers boeken
    Mariëlla Beukers - Wijnkronieken

    Aan de hand van verschillende thema’s beschrijft dit boek op boeiende en toegankelijke wijze de eeuwenlange relatie die Nederlanders hebben met wijn, van de Romeinen tot de 21e eeuw. Niet als een droge, chronologische opsomming van feiten, maar in levendige… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Food Bandits boeken
    Food Bandits - Andere koek

    Eet je plantaardig, heb je een voedselintolerantie of -allergie of wil je gewoon bewust maar wel lekker snoepen? Dan is het prachtige bakboek Andere koek van Food Bandits voor jou! Vrijwel elk recept is glutenvrij en lactosevrij, vegan, en met alleen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Karrie Truman boeken
    Karrie Truman - De beste freezer meals

    Freezer Meals is dé trend in de VS en ook Nederland raakt steeds meer in de ban, getuige de groeiende populariteit op Pinterest en de inburgering van de slowcooker. Het idee is simpel: uitgebreid koken als je tijd hebt en de gerechten invriezen voor een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • H. de Hond boeken
    H. de Hond - Lekker Gezond 50 +

    Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daarnaast staan in dit boek meer dan 60 heerlijke recepten en tips. Vreemd? Nee,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Sabrina Crijns boeken
    Sabrina Crijns - Koken met de Thermomix

    De Thermomix® is een supertoestel dat kan wegen, mengen, mixen, kneden, malen, raspen, hakken, roeren, emulgeren, opkloppen, stomen, garen, koken... tot op de seconde en de graad nauwkeurig. Alles lukt: nooit meer geschifte mayonaise, mislukte bearnaise,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Denise Kortlever boeken
    Denise Kortlever - Oh baby!

    In Oh baby! laat Denise Kortlever zien hoe je tijdens je zwangerschap – én nog heel lang daarna – gevarieerd, makkelijk, gezond en vooral waanzinnig lekker kunt blijven eten. Van snelle maaltijdsalades die goed zijn voor jezelf en je baby tot zalige… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Stevan Paul boeken
    Stevan Paul - Mijn Japanse keuken

    In Mijn Japanse keuken zijn 80 recepten opgenomen die verrassend eenvoudig te bereiden zijn. Stevan Paul laat hiermee zien hoe veelzijdig de Japanse keuken is. Hij geeft informatie over ingrediënten, basisrecepten en alternatieven bij elk recept met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Annemiek Verweij boeken
    Annemiek Verweij - Koken met keukenLiefde

    Dagelijks koken was nog nooit zo leuk, lekker en makkelijk! Annemiek Verweij van het populaire foodblog KeukenLiefde vindt het avondeten het gezelligste moment van de dag: samen aan tafel de dag doornemen onder het genot van een lekkere maaltijd. Maar elke dag… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Yvette van Boven boeken
    Yvette van Boven - De grote oven van Van Boven

    Wekelijks bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazin een ovenrecept. De nieuwste recepten zijn nu gebundeld in dit derde deel van [i]De grote oven van Van Boven[/i]. Wat haalt Yvette deze keer uit haar oven? Wat dacht u van herfstig gevulde portobello’s, een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Nina de Bruijn, Elise Gruppen boeken
    Nina de Bruijn, Elise Gruppen - Chickslovefood: Het 20 minutes or less - kookboek

    Chickslovefood - Het 20 minutes or less-kookboek Iedereen die ons inmiddels een béétje kent, weet dat we niet van gedoe houden. We snappen dat je aan het eind van een lange dag geen zin meer hebt om met een boodschappenlijst van drie A4’tjes naar de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Bouillon! najaar 2018

    Hele avonden spitten we portfolio’s van fotografen door, op zoek naar uitmiddelpuntige eetfoto’s. Soms is de fotograaf echt verbouwereerd over onze uiteindelijke keuze. Dit keer presenteren we jullie PASTA, een heel vroeg werk van Wout van Dee. INHOUD:… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Leon de Bruxelles boeken
    Leon de Bruxelles - Mosselen

    Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als 'de r in de maand is'. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! 'Mosselen' geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet met friet. De klassieker… (Harde kaft)

    Lees meer...
      8,95
  • Bettina Campolucci Bordi boeken
    Bettina Campolucci Bordi - Happy Food

    Bettina’s filosofie is eenvoudig: eten moet ons gelukkig maken. En dat is precies wat er gebeurt als je van bijvoorbeeld de stevige boekweitwafels, heerlijke Koreaanse pannenkoeken, smakelijke snelle curry of zoete hazelnootballetjes. Heb je voorgenomen om… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99