Kookboeken

  • Chez Léon, une friture bruxelloise (NL)

    Dit boek vertelt de geschiedenis van de familietak Vanlancker, erfgenaam van de 6de generatie van het restaurant "Chez Léon". Het volgt de atypische levensloop van een man, de huidige zaakvoerder "Mr. Rudy", die in de tijdsspanne van een mensenleven van deze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,00
  • Seppe Nobels, Peter De Clercq boeken
    Seppe Nobels, Peter De Clercq - Grillmasters

    70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De ClercqEen culinaire wereldreis door negen landenMet topingrediënten van bij ons op wereldse wijze klaargemaakt (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Weight Watchers boeken
    Weight Watchers - Koken zonder punten

    Of je nu op zoek bent naar een creatief receptje voor het ontbijt, de lunch, het avondeten of voor een lekker tussendoortje, in dit nieuwe kookboek van WW vind je meer dan 60 originele gerechten met maximaal 7 SmartPoints® waarden.Een inspirerend kookboek vol… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Tom Barten, Hannah Vreugdenhil boeken
    Tom Barten, Hannah Vreugdenhil - Personal Body Plan - the recipe guide

    Recepten van DoorMeal, dé maaltijdservice van Personal Body Plan. Na het succes van Personal Body Plan - the fat burning guide, komt nu het kookboek van DoorMeal - The recipe guide! Oprichter Hannah Vreugdenhil van DoorMeal laat zich graag inspireren door… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,99
  • Jord Althuizen boeken
    Jord Althuizen - Smokey Goodness No Worries BBQ

    In Smokey Goodness No Worries BBQ van BBQ-held Jord Althuizen ontdek je deze zomer de laid-back Aussie approach tot barbecueën. Dit nieuwe Smokey Goodness-avontuur bevat all time favourites als ribs en burgers, voor wie op zoek is naar een easy summer BBQ,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Sophie Matthys boeken
    Sophie Matthys - Scampi

    Scampi's op tafel: elke dag een beetje feest! Scampi's zijn een echte publiekslieveling in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en niet eens zo duur. Scampi's zijn ook het perfecte ingrediënt om mee te experimenteren, en ze… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Olivia Hops boeken
    Olivia Hops - Het Cookie Dough receptenboek

    Van Londen tot Los Angeles, van New York tot Sydney: over de hele wereld zijn cookie dough cafés een enorme hit en ook ijs met stukjes koekdeeg is razend populair. Maar waarom zou je in de rij gaan staan, of een hoop geld uitgeven aan deze rage, wanneer je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Soizic Chomel De Varagnes boeken
    Soizic Chomel De Varagnes - 7 minuten in de keuken-Pasta

    * Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. * Omdat pasta bij iedereen in de smaak valt. * Omdat een pastagerecht altijd een gevarieerde en lekkere maaltijd oplevert. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten voorbereidingstijd een heerlijke maaltijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Manon Henzen boeken
    Manon Henzen - Koken in oorlogstijd

    Minder vlees eten, streekproducten, een eigen moestuin, fermenteren, wildplukken en koken met restjes zijn helemaal van nu. Weinig bekend is dat dit ook precies de instructies waren die de overheid vlak voor en aan het begin van de Tweede Wereldoorlog aan de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De grote Hamersma 2019

    Goede wijn behoeft geen krans, maar wel een notering in De Grote Hamersma. Het allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber is weer bijgewerkt met de nieuwe oogst. Ook dit jaar gingen Harold Hamersma en Esmee Langereis op onderzoek uit bij… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De kleine Hamersma

    Alle betaalbare wijnen in een handige en betaalbare gids. De Kleine Hamersma is er voor iedereen die wil weten welke wijn hij het beste waar kan kopen. En dat voor minder dan € 7,50: de meest populaire prijsklasse onder wijnkopend Nederland. Harold Hamersma… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Aniek Keijsers boeken
    Aniek Keijsers - IJs & co

    In 'IJs & co' komen allerlei ijsvariaties aan bod: van sorbet-, sherbet- en softijs tot roomijs, gelato en waterijs. IJs in een hoorntje, in een bakje of op een stokje. Maar ook frozen yoghurt, ijscoupes, ijstaarten en drankjes met ijs. En natuurlijk ontbreken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Janneke Vreugdenhil boeken
    Janneke Vreugdenhil - We love groente

    De langverwachte opvolger van I ? groente, verkozen tot vegetarisch kookboek va het jaarWe weten allemaal dat groenten goed voor ons zijn. Zo goed dat we er zo veel mogelijk van willen eten. Maar om nou te zeggen dat het makkelijk is om elke dag weer iets… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • H. de Hond boeken
    H. de Hond - Lekker Gezond 50 +

    Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daarnaast staan in dit boek meer dan 60 heerlijke recepten en tips. Vreemd? Nee,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Anne Fleur Sanders, Anya van de Wetering boeken
    Anne Fleur Sanders, Anya van de Wetering - Proef de zee

    ?Zeewier wordt door zowel wetenschappers als foodies gezien als hét ingrediënt van de toekomst. Het is lekker, veelzijdig, duurzaam en het bevat de vijfde smaak, umami. Bovendien heeft het eten van zeewier een positief effect op je gezondheid, omdat het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,99
  • Eva Harlé boeken
    Eva Harlé - Maaltijdsalades

    * Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. * Omdat je in een salade veel groenten kunt verwerken. * Omdat een salade altijd een kleurrijke en gezonde maaltijd oplevert. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten voorbereidingstijd een heerlijke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • The Big Green Egg

    Eindelijk verschijnt DE DERde druk van het THE BIG GREEN EGG BOOK. De BGE heeft in korte tijd voor een ware kooksensatie gezorgd. Zijn kracht is even eenvoudig als geniaal te noemen: door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht een bijzondere en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    67,00
  • Laura Verhulst boeken
    Laura Verhulst - Madam Bakster

    Geen geslaagd feest of gezellig samenzijn zonder desserts. Zo denkt ook Laura Verhulst, bekend als "Madam Bakster" erover. Als jong meisje al was de keuken de plek waar ze het liefste vertoefde. Ook na haar strijd tegen de kilo's bekoelde haar vroeg ontloken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Matthias Thun boeken
    Matthias Thun - Wanneer smaakt de wijn 2019

    Als je een fles wijn koopt om mee naar huis te nemen, wanneer is die wijn dan op zijn best? Zou je dat niet willen weten? Gebaseerd op de Biodynamische kalender van Maria Thun vertelt deze handzame gids je welke dagen optimale wijdrinkdagen zijn en op welke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,00
  • Lamyai Vozzi, Aidah Samphani boeken
    Lamyai Vozzi, Aidah Samphani - Vegan street food

    Vegan Street Food combineert de verrukkelijke smaken uit het verre oosten met het populaire vegan streetfood. De twee vegan zusjes Lamyai en Aidah groeiden op in Thailand waar zij de liefde voor smakelijk en vers voedsel meekregen. In hun restaurant in Lund… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Sophie Dupuis-Gaulier boeken
    Sophie Dupuis-Gaulier - Maaltijdsalades

    Een maaltijdsalade is een prima idee als je geen zin hebt om uren in de keuken te staan. Een goede maaltijdsalade bevat verse groenten, vitamines, eiwitten, vetten en smaakmakers. In dit boek vind je 100 overheerlijke recepten voor alle seizoenen. In de lente… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Hans Offringa, Marcel Langedijk boeken
    Hans Offringa, Marcel Langedijk - Mijn Whisky

    Mijn Whisky Op 5 april 2011 ontmoetten een whiskyschrijver en een lifestylejournalist elkaar in The Brandy Library, een chique club in Manhattan, NY. De aanleiding was een exclusieve proeverij van Highland Park, de stoere single malt van de Orkney Eilanden, in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Nils Koster boeken
    Nils Koster - Kaas uit eigen keuken

    Zelf je eigen kaas maken is echt zo moeilijk niet. Met een paar pakken melk en een beetje oefening is iedereen in staat om zijn eigen kaasje te maken. Veel van de benodigde materialen zijn met een beetje knutselwerk en creativiteit eenvoudig te maken. Van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Anneke Sips boeken
    Anneke Sips - Food on a boat

    Voor zeilers en dromers: Heerlijk, inspirerend reiskookboek met praktische recepten, tips en reisverhalen van de oversteek per zeilboot van de Stille Oceaan met haar afgelegen eilanden en atollen.Robert en Anneke maakten de grote oversteek van de Stille Oceaan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Anita Witzier boeken
    Anita Witzier - Zonder fratsen

    'Ik ben een enthousiaste thuiskok die elke dag gewoon lekker en verantwoord wil eten, maar zonder gedoe. Dit is dan ook een doe-maar-gewoon-eet-boek eigenlijk, zonder fratsen. Verwacht dus geen hemelbestormende inzichten teneinde eeuwig jong, fit en strak te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50