Kookboeken

 • Frans Senf, Laura Kruissink boeken
  Frans Senf, Laura Kruissink - Genieten van samen koken

  Kookliefhebber Chef Francesco beschrijft hoe hij samen met zijn kookvrienden in Kookatelier Wassenaar 200 gerechten van topkoks heeft bereid. Alle recepten werden door de leden van verschillende kookclubs in anderhalf uur met elkaar uitgeprobeerd. Vlak voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Harry Belmans boeken
  Harry Belmans - Italia al pomodoro

  In de Italiaanse keuken is de tomaat koning. En het hoeven zeker niet altijd verse tomaten te zijn om smakelijke gerechten op je bord te toveren. De overheerlijke tomatensmaak komt vaak beter tot uiting in soepen, pasta's, stoofpotjes etc als je uitgaat van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Christophe Declercq boeken
  Christophe Declercq - Basic aperitiefhapjes

  In zijn nieuwste Basic-boek laat Christophe Declercq de dessertwereld even achter zich. Hij toont je hoe je meer dan 30 eenvoudige en toch overheerlijke aperitiefhapjes kan maken met behulp van stap-voor-stapfoto's en eenvoudige toelichtingen. Leer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fern Green boeken
  Fern Green - Sport- en energiedrankjes

  Maak de lekkerste sportdrankjes zelf! Met de recepten uit Sport- en energiedrankjes kun je nu heel makkelijk zelf sportdrankjes maken! Probeer het nu! Soorten sportdrankjes De recepten in Sport- en energiedranjes zijn verdeeld in verschillende soorten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leonie ter Veld boeken
  Leonie ter Veld - Toffe tosti's

  Van pittige pinda tot pulled chicken! Ben je gek op tosti's maar kom je vaak niet verder dan een tosti met ham en kaas en als je in een exotische bui bent, een schijfje ananas ertussen? Há, dan is dit boek echt iets voor jou. Met 80 tostivideo's op YouTube,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Francis Kuijk boeken
  Francis Kuijk - Francis bakt & kookt thuis

  Francis bakt & kookt thuis is een compleet internationaal kookboek voor elke dag waarmee Francis haar eigen plek in de culinaire wereld verovert.Met overheerlijke smaakcombinaties en verfijnde gerechten laat Francis zien wat er gebeurt als ze haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Noël Cuppens boeken
  Noël Cuppens - Het grote regionale bakboek

  Bakker Noël Cuppens hing in mei zijn voorschoot aan de kapstok en ging met verdiende rust. Maar toch knaagde er nog iets. Hij besefte dat de jonge bakker die zijn zaak overnam, niet zou werken volgens de oude recepten die hij gebruikte. Recepten uit de jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Tine Bral boeken
  Tine Bral - Het grote mosselboek

  Je kan ervan genieten in de maanden met een 'r', maar eigenlijk begint het toch ook al in juli. Het mosselseizoen is iets waar vele mensen naar uitkijken.De mossel is een belangrijk onderdeel van onze Belgische eetcultuur en prijkt steevast op het menu van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Wil Jansen boeken
  Wil Jansen - bouillon magazine Bouillon ! najaar 2016

  We hadden al eens eerder een coverfoto van Peter Lippmann: de lieflijke salade met bloemen, zomer 2012. De Amerikaans Lippmann woont sinds jaar en dag in Parijs. Hij publiceerde in Vogue, New York Times Magazine, Marie Claire en Le Figaro, dus je begrijpt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Zoé Armbruster boeken
  Zoé Armbruster - Happy Food

  Schep bij elke maaltijd ingrediënten op je bord waar je blij van wordt en die goed zijn voor lichaam en geest. Porridge met ananas en kokos, zoete aardappels met muntpesto en granaatappel, mihoen met zalm en gember, taart van cashewnoten, passievrucht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marguerite Patten boeken
  Marguerite Patten - De lekkerste soepen

  Soepen lenen zich voor bijna elke gelegenheid: als gezonde maaltijd, als feestelijk begin van een diner of als opkikker na een stevige wandeling. Dit kookboek is in de eerste plaats een heerlijke verzameling van klassieke en originele soeprecepten. U vindt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Agnes Prus boeken
  Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

  Een verrukkelijk boek vol winterse verwennerij! Met Winterkoekjes bakken heb je meteen zin in de gezellige wintermaanden. Agnes Prus maakte 24 verleidelijke recepten voor koekjes met overheerlijke en soms ook verrassende ingrediënten als kokos, pecannoten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Roberto Payer boeken
  Roberto Payer - Pure Italiaanse keuken

  Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de gerechten van Roberto's Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lynn Adriaenssens boeken
  Lynn Adriaenssens - Happ'eat'ness

  Iedereen wil lekker eten. Veel leuker is het als dit zonder schuldgevoel kan. Dit boek biedt hierin de oplossing. Niet het alledaagse gezonde eten. Lekker, gezond eten met een twist. Hierdoor is dit ook het perfecte boek om voor de hele familie te koken, jong… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,75
 • Monique van der Vloed boeken
  Monique van der Vloed - Wereldgerechten

  Dankzij de verschillende culturen in Nederland is onze interesse voor buitenlandse keukens sterk gegroeid. Er gaat letterlijk een wereld voor je open, buitenlandse keukens hebben immers zoveel te bieden! Hoewel de meeste buitenlandse keukens redelijk meukvrij… (Losbladig)

  Lees meer...
  17,95
 • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 1

  Het eerste deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. recepten voor Grotchampignons, Duuvelkesvlees en Bierpap. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Juni 2016 2e druk Oktober 2016 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg 2 Het bakboek

  Het tweede deel van de serie Recepten uit Limburg, met vele bakrecepten. Appelbeignets, Pruimenvlaai maar ook o.a. worstenbroodjes. 100 pagina's - 1e druk Okt. 2016 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,25
 • Harold Gubbels boeken
  Harold Gubbels - Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 4

  Het vierde deel van het kookboek met vele Limburgse Recepten, met o.a. Limburgs stoofpotje, Mousse de forel en Begijnenrijst. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Mei 2017 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Arvid C. Bergström boeken
  Arvid C. Bergström - Proef Bier

  Genomineerd voor de GOUDEN PINT 2015 Proef Bier van kok en biersommelier Arvid Bergström, in zijn eerst verschenen boek 'Proef BIER' combineert hij 36 voornamelijk Nederlandse en Belgische bieren met 36 gerechten, met tips om gerechten naar eigen smaak aan te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Snel en eenvoudig wijn kiezen

  De handige wijngids met 300 wijnen voor elk gerecht, smaak of budget. Bent u zo iemand die vaak met de handen in het haar staat in de wijnafdeling om er uiteindelijk met lege handen te vertrekken? Dan zult u na het lezen van dit 'spiekbriefje' voortaan vlotjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Thomas Krause boeken
  Thomas Krause - Het enige echte mannen kookboek

  Echte kerels staan hun mannetje in de keuken! Elke zichzelf respecterende man bereidt maar al te graag een heerlijke maaltijd voor zijn familie of gasten. Of het nu een klassieker is of een verrassend nieuw recept, echte mannen koken steeds met passie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Petra Casparek boeken
  Petra Casparek - Inmaken & Fermenteren

  Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad! Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 5

  Het vijfde deel van de kookboekenserie Recepten uit Limburg, vol met mooie feest en kerstrecepten. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Okt. 2017 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sabrina Ghayour boeken
  Sabrina Ghayour - Feasts

  Feasts: dé opvolger van de succestitels Persiana en Sirocco. Lange tafels gevuld met schalen Midden-Oosters eten en in goed gezelschap. Dat is Feasts, het derde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na Persiana en Sirocco, waarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marcel Boer boeken
  Marcel Boer - Eten zonder zorgen - dieetboeken

  Wie zich verdiept in gezondheid en voeding verdwaalt al snel in trends, adviezen en hypes. Dit boek biedt een complete no-nonsense formule voor een gezondere eet- en leefwijze. Met tips om je ecologische footprint te verkleinen. Uitgangspunt is dat alles met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95