Kookboeken

  • Tom Lamers, Sierk Buwalda boeken
    Tom Lamers, Sierk Buwalda - Lekker op z'n Liemers onbegrensd

    Een authentiek, bourgondisch en inspiratievol kookboek met recepturen van Michelinsterren (sous)chefs waarin de mooiste producten uit De Liemers en omstreken in de spotlight staan.Tom Lamers en Sierk Buwalda, twee creatieve en ambitieuze koks, gaan na hun… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Ruediger Dahlke boeken
    Ruediger Dahlke - Eenvoudig en lekker vegan koken

    100% plantaardige recepten boordevol smaak en gezondheid Wil jij net zoals vele anderen de overstap maken naar veganisme, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Of ben je al veganist, maar wil je graag wat inspiratie opdoen voor nieuwe, heerlijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Hans van Kuijk, Norbert Van den Hurk, Sanne Van der Zanden, Cora Hoskens, Jonno Proudfoot boeken
    Hans van Kuijk, Norbert Van den Hurk, Sanne Van der Zanden, Cora Hoskens, Jonno Proudfoot - Van GezondDorp naar GezondLand

    Hoe pas je je levensstijl aan om zo vitaal mogelijk oud te worden? Welke belangrijke rol speelt voeding daarin en waarom? “Van GezondDorp naar GezondLand’’ geeft je antwoord op deze vragen. Het bevat de basisprincipes van deze gezonde leefstijl, recepten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Ditte Ingemann boeken
    Ditte Ingemann - Salade in 6 stappen

    Van fris & licht tot goedgevuld & hartverwarmend: met de salades uit Salade in 6 stappen zit je zo aan je gezonde portie groente en gezonde granen per dag. Hoe je met ingrediënten varieert en je salade net zo lekker en spannend maakt als in de hippe saladbars… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Tommy Myllymäki boeken
    Tommy Myllymäki - Myllymäki Vis & schaaldieren

    Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Bianca Fabrie boeken
    Bianca Fabrie - Holy happy belly

    Als je de lente en zomer in je bol krijgt, wil je ook lente en zomer op je bord. Frisse, lichte gerechten waardoor je je superfit en energiek voelt. In dit boek van Ayurvedisch therapeut Bianca Fabrie, met foto's van Simone van Rees, vind je meer dan 50… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Anna Yilmaz boeken
    Anna Yilmaz - Heel Holland Bakt - Veel lekkers van Anna

    Geheel terecht won Anna dit jaar de finale van Heel Holland Bakt. Deze stoere korporaal bij de Marine is trots op haar Turks-Nederlandse roots, ook in de keuken. Net zo lief smult zij van appeltaart en advocaat als van baklava of hartige fetarolletjes. Ontdek… (Harde kaft)

    Lees meer...
    21,99
  • Christine Rudolph, Susie Theodorou boeken
    Christine Rudolph, Susie Theodorou - Een culinair bezoek aan Kopenhagen

    Kopenhagen is compact, groen en een echte fi etsstad. De Deense hoofdstad heeft musea van wereldklasse, een booming foodcultuur en een prachtige binnenstad, maar boven alles is het een echte ‘designstad’ en bruist het er van de creativiteit. Dit zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,99
  • Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, Claire Ptak, John Vincent boeken
    Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, Claire Ptak, John Vincent - Leon Soepen, salades & snacks

    Met hun vele smaakvolle alternatieven voor een energievretende boterham hebben de LEON-restaurants de lunch in een nieuw jasje gestoken. In deze superstijlvolle verzameling uit Leons bekroonde kookboeken maak je kennis met Apples Perzische uiensoep, Laura's… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, Claire Ptak, John Vincent boeken
    Henry Dimbleby, Kay Plunkett-Hogge, Claire Ptak, John Vincent - Leon

    De mantra van Leon luidt: 'Lekker eten dat goed voor je is.' Deze heerlijke recepten - een verzameling uit hun bekroonde kookboeken - zitten boordevol smaken en goedheid. Begin de dag goed met een Aardbeienpowersmoothie, kom tot rust met een Champagnegranita,… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Christian Weij boeken
    Christian Weij - Verrot gezond

    In zijn nieuwe kookboek 'Verrot gezond' geeft Christian Weij, naast een heldere uitleg van hoe de bacteriën in ons lichaam werken, een groot aantal recepten voor de verschillende soorten gefermenteerde producten. Van groente & kruiden, fruit, noten, zaden,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Deborah Gray boeken
    Deborah Gray - 500 vegetarische gerechten

    500 vegetarische gerechten biedt een frisse kijk op de vegetarische keuken. Het boek bevat een uitgebreide verzameling gerechten voor elke gelegenheid - behalve ontbijt- en brunchgerechten en snacks vindt u er tussendoortjes, gerechten om met vrienden te delen… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Sandra Stupning, Mirco Stupning boeken
    Sandra Stupning, Mirco Stupning - Low Carb to go

    Minder koolhydraten eten? Zin in verse, voedzame lunches op je werk of onderweg? Met deze gezonde maaltijden en snacks zijn het plannen én volhouden van je low-carb dieet niet moeilijk meer! Ontdek de tips en trucs voor het maken van een gezonde low-carb… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Joke Boon boeken
    Joke Boon - De vega optie

    Maak het zelf! Vega worstjes, burgers, ballen, beignets & meer.Elke dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Supermarkten speelden de afgelopen jaren alhandig in op deze trend: het schap vleesvervangers is flink uitgedijd. Maar wat als al dat prefabvoedsel… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Sara Gottfried boeken
    Sara Gottfried - Het brein body dieet

    'Dit is hét dieetboek voor deze zomer' - Vriendin Het dieetboek dat verder gaat dan alle andere dieetboeken: geen symptoombestrijding, maar de oorzaken aanpakken! Als de connectie tussen je brein en je lichaam niet gezond is, ontwikkel je ontstekingen, kom je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Sabrina Ghayour boeken
    Sabrina Ghayour - Bazaar

    Vegetarische gerechten vol Midden-Oosterse smaken, geschikt voor iedere gelegenheid. Dat is 'Bazaar', het vierde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na succestitels 'Persiana', 'Sirocco' en 'Feasts', waarin Sabrina laat zien dat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,95
  • Nahid Hassan boeken
    Nahid Hassan - Vega curry

    In Vega curry staan de heerlijkste recepten voor curry’s zonder vlees of vis. Na een korte introductie over de belangrijkste ingrediënten van de Indiase en de verrassende Bengaalse keuken en alle smaakmakers volgen recepten voor onder andere heerlijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Jean-François Mallet boeken
    Jean-François Mallet - Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld

    Supersnel en altijd lekker: met Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld kan echt elke kok een lekker gerecht in de buitenlucht roosteren. Van worstjes en speklapjes tot zalm en heel veel verschillende soorten spiesjes. 200 recepten voor een zomer lang… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • H. de Hond boeken
    H. de Hond - Lekker Gezond 50 +

    Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daarnaast staan in dit boek meer dan 60 heerlijke recepten en tips. Vreemd? Nee,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Valter Longo boeken
    Valter Longo - Het langlevendieet

    ‘Inspirerend verslag van een persoonlijke en wetenschappelijke zoektocht naar de effecten van voeding op veroudering en gezondheid. Fascinerend. Een must read.’ — Hanno Pijl, internist en hoogleraar diabetologie aan het Leids Universitair Medisch Centrum… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Regula Ysewijn boeken
    Regula Ysewijn - Brits bakboek

    In Brits bakboek, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fuitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekendere koekjes… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Rutger van den Broek boeken
    Rutger van den Broek - Het hartige bakboek

    'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Rudolf Pierik boeken
    Rudolf Pierik - Duitse en Oostenrijkse wijnen

    Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaan kweek (het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Happy Vegan boeken
    Happy Vegan - Mijn receptenboek

    Mijn receptenboek. Een handig boek waar jij al je favoriete recepten bewaart! Er is plek voor 100 recepten! (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,49
  • Piet Huysentruyt boeken
    Piet Huysentruyt - Hapjes en soepen

    60 recepten van hapjes en soepen voor heel veel kookplezierOverheerlijke gerechten van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkocht. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn legendarische manier op tv… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,00