Kookboeken

 • Katy Beskow boeken
  Katy Beskow - 15 minuten vegan

  100 nieuwe vegan recepten voor comfortfood die in korte tijd te maken zijnMet dit verrassende kookboek maakt u heerlijk vegan comfortfood dat snel op tafel staat. Katy heeft 100 eenvoudige recepten gebundeld en geeft daarnaast tips voor het koken, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Genevieve Taylor boeken
  Genevieve Taylor - Het ultieme houtoven kookboek

  Haal alles uit uw houtoven - een onmisbaar handboek In dit boek vindt u alles wat u over uw houtoven wilt en moet weten, van de opbouw tot de houtkeuze, plus slimme adviezen voor een goede temperatuurbeheersing om het voedsel gelijkmatig gaar te laten worden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • James Whetlor boeken
  James Whetlor - Geit

  Geitenvlees is fantastisch.Alles wat u moet weten over hoe en waarom u het moet bereiden in één boek.Geitenvlees is gezond en duurzaam, en absoluut verrukkelijk als snel bereid mager vlees, zoals een kebab of roerbakschotel, of langzaam bereid als curry,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rebecca Seal, John Vincent boeken
  Rebecca Seal, John Vincent - LEON Happy Soups

  LEON, de maker van natuurlijk fastfood, heeft meer dan 100 nieuwe recepten gecreëerd voor soep ? met reden iets om happy van te worden. Kies recepten uit de afwisselende hoofdstukken ‘Natuurlijk & snel’, ‘Verkwikkend’, ‘Kleurrijk & fris’,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nargisse Benkabbou boeken
  Nargisse Benkabbou - Casablanca

  Eenvoudige en uitnodigende recepten waarin de traditionele Marokkaanse kookkunst wordt gecombineerd met verfrissende, eigentijdse inzichtenDe afbeeldingen op het voor- en achterplat zijn Berberse fibula's. Deze sierspelden, die van oorsprong werden gebruikt om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • NENI boeken
  NENI - Neni's Tel Aviv

  Tel Aviv is modern, divers, kleurrijk en staat open voor invloeden van buiten. In deze stad komt de wereld samen en versmelten culturen, religies en culinaire tradities. Met sfeervolle foto's, boeiende verhalen en typische streekgerechten schetsen Haya Molcho,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Betty Koster boeken
  Betty Koster - Hollandse Kaas

  Nederland is hét kaasland. In Hollandse kaas tref je de heerlijkste kazen uit ons land en het hele plaatje er omheen: de makers, de dieren, het gras en het landschap. Kaasexpert Betty Koster reisde het hele land door voor haar selectie van de ruim 40 meest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Gill Meller boeken
  Gill Meller - Time

  Ochtend, middag en avond - zo delen we onze dagen in. En de dagen vormen onze jaren. In zijn nieuwe boek 'Time' laat Gill Meller, chef-kok bij 'River Cottage', zien wat voor hem de essentie van koken is. Met 120 uitzonderlijke recepten neemt hij ons mee door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Sara Lewis boeken
  Sara Lewis - Salades!

  Salades smaken altijd! Dit boek biedt recepten die u langdurig energie geven door hun waardevolle ingrediënten, superfoods toevoegen aan uw maaltijd, zoals boerenkool, spinazie en diverse granen en u helpen gezonder en met de seizoenen te eten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Renata Rehor boeken
  Renata Rehor - Food2run voor beginnende joggers en hardlopers, gedreven marathonlopers en trailrunners

  Voor beginnende joggers en hardlopers, gedreven marathonlopers en trailrunnersIn food2run vertaalt de auteur de wetenschappelijke sportvoedingsadviezen naar de dagelijkse keuken. Als loper lees en leer je hoe aangepaste voeding je meer comfort en energie geeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Lisette Kreischer, Maartje Borst boeken
  Lisette Kreischer, Maartje Borst - Man.Eat.Plant.

  In Man.Eat.Plant. laten Lisette Kreischer en Maartje Borst zien hoe stoer groente kan zijn. Vegan voeding is dé culinaire beweging van het moment en het eten van de toekomst. Dit boek biedt een 180 graden groenteswing van al jouw favoriete comfort classics.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Angela Prins boeken
  Angela Prins - Fris Frituren

  Ode aan de frituur De frituur kennen we allemaal. We houden van de smaak, de kleur, de geur en de knapperige korst. Het is altijd feest als er “frituurtjes” zijn om uit te delen. Een gefrituurde snack is altijd en overal populair. Maar frituren: hoe doe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bake Off Vlaanderen

  Geluk zit soms in een bakblik, zoveel is zeker. In het nieuwe bakboek van Bake Off Vlaanderen kun je je tegoed doen aan brood, cake, koekjes en taart. Een naked cake of toch een kleurrijke illusiecake? Speltbrood of heerlijke kaneelbroodjes? Biscuit met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sofie Chanou, Jorrit Van Daalen Buissant Des Amorie boeken
  Sofie Chanou, Jorrit Van Daalen Buissant Des Amorie - 100 snelle wereldrecepten

  In dit nieuwe kookboek 100 Snelle Wereldrecepten vind je allemaal eenvoudig te maken wereldgerechten. Laat je niet afschrikken door sommige tongbrekende exotische namen en wees niet bang dat je door het hele land moet reizen op zoek naar dat ene vreemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Christine Bailey boeken
  Christine Bailey - Power bites

  Powerbites in een handomdraai. Met deze eenvoudige recepten maak je in een handomdraai heerlijke en gezonde traktaties voor thuis of onderweg. Voedingskundige en chef-kok Christine Bailey bedacht 30 eenvoudige en lekkere snackballetjes.De superfitte bliss… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marco Bakker boeken
  Marco Bakker - Lekker thuis bakken met de broodbakmachine

  Als je weinig tijd hebt om zelf te bakken, maar toch houdt van de onweerstaanbare geur van vers brood, dan biedt de broodbakmachine uitkomst. Ook broodbakmachines gaan met hun tijd mee. De nieuwste modellen hebben een rozijnen/notendispenser en brood… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini boeken
  Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini - Het franse kookatelier

  Van madeleines en escargots tot coq au vin, vis, salades en stoofgerechten; en van chocolademousseline tot allerhande soorten verfijnd gebak. De klassieke Franse gastronomie spreekt tot de verbeelding en is de inspiratiebron van vele keukens en culinaire… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Pavel SKORKA boeken
  Pavel SKORKA - Bouillons en soepen

  Bouillons zijn heerlijk verwarmend, geurig en gezond voor lichaam en geest. Ze vormen de basis van soepen, sauzen en stoofschotels en zitten boordevol voedingsstoffen. Maar hoe maak je nu een echt goede bouillon? Met veel liefde, een beetje tijd, de beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jane Parkinson boeken
  Jane Parkinson - De juiste wijn

  Een diner is niet geslaagd zonder een goed glas wijn. Maar hoe weet je welke wijn je moet serveren? Kun je beter gaan voor een Franse merlot, of toch een Italiaanse? En drink je hem het best koud of op kamertemperatuur? In dit boek introduceert Jane Parkinson,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Martina Kittler, Barbara Klein boeken
  Martina Kittler, Barbara Klein - Koken met lupine

  Verander je voeding, verander je leven! Hoera voor de lupineboon, want dit voedingsmiddel kan nog veel meer dan alleen lekker smaken! Met deze hoogwaardige eiwitbron en duurzame vleesvervanger geef je je dagelijkse kost een gezonde kick en je lichaam meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • - - boeken
  - - - Hamburgers

  Hamburgers grillen is een kunst, maar met deze verzameling hamburgers uit allewindstreken krijg je die kunst snel in de vingers. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Nadia Zerouali, Merijn Tol boeken
  Nadia Zerouali, Merijn Tol - Onder de mediterrane zon

  Nadia en Merijn reisden van Spanje en Zuid-Italië via Marokko, Tunesië, Algerije en Libië door naar Libanon. En zoals anderen foto’s maken op reis, onthielden zij gerechten en smaken. Onder de mediterrane zon is voor hen culinaire rijkdom, verscheidenheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Kevin Verstrepen, Miguel Roncoroni boeken
  Kevin Verstrepen, Miguel Roncoroni - Belgisch bier

  Belgische bieren zijn wereldberoemd, en volledig terecht. Ieder van ons is ermee bekend en velen onder ons hebben heel wat bieren zelfs al uitgeprobeerd. Maar hoe smaken deze bieren nu eigenlijk echt?Waar komen hun specifeke aroma’s vandaan? Hoe kun je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Nicole Pisani boeken
  Nicole Pisani - Boter, botten, zout

  Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mathilda Motte boeken
  Mathilda Motte - Wok

  - Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. - Omdat wokken een snelle en gezonde kooktechniek is. - Omdat een wokgerecht altijd een gevarieerde, kleurrijke en lekkere maaltijd oplevert. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten voorbereidingstijd een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99