Kookboeken

 • Florence-Lea Siry boeken
  Florence-Lea Siry - Zero waste koken

  Weggooien is zonde! Zero waste koken is een boek vol tips en recepten om elk ingrediënt van je maaltijd volledig te gebruiken en zo voedselverspilling te vermijden. Het boek is ingedeeld in groenten, fruit, proteïnes, koolhydraten en melkproducten. Voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jasper Van Papeghem boeken
  Jasper Van Papeghem - Bio

  Wijnliefhebbers - en zijn we dat niet allemaal? - zien vaak door de bomen het bos niet meer. Biologisch is in de keuken en bij de meeste mensen thuis al lang geen onbekende meer, eerder een must, maar de wijnen lijken in ons aankoopgedrag wat achterop te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Alexandra Besel boeken
  Alexandra Besel - Met zonder gluten

  Ben je allergisch of intolerant voor gluten? Met de recepten uit Zonder gluten krijg je genoeg inspiratie om te kunnen genieten van de heerlijkste zoete en hartige gerechten, van ontbijt en tussendoortjes tot hoofdgerechten en desserts. Genieten zonder gluten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Toni De Coninck, Michaël Vrijmoed boeken
  Toni De Coninck, Michaël Vrijmoed - Vrijmoed Eenvoud

  Elke vorm van koken begint bij de basis: vakkennis, eerbied voor het product en het terroir. Daar gaat het om in de gastronomie van vandaag. Een chef is dan ook maar zo goed als de basis die hij of zij beheerst.Met Vrijmoed Eenvoud keert tweesterrenchef… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Dan Jones boeken
  Dan Jones - Gin

  GIN van Dan Jones is het leukste cocktailboek voor iedereen die thuis ook eens aan de mix wil. Gin & tonic (GT voor intimi), is al een paar jaar het it-drankje voor aan de bar of op het terras. Naast deze classic zijn er natuurlijk veel meer heerlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Julius Jaspers boeken
  Julius Jaspers - Groente op de BBQ

  In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ramon Brugman boeken
  Ramon Brugman - Dips

  In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als chef-kok en patissier bij onder andere Brasserie de Bank en zijn optreden als televisiekok bij programma… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Janneke Philippi boeken
  Janneke Philippi - Heerlijk simpel

  'Is het echt zo simpel?' Dat hoort Janneke Philippi vaak als mensen haar recepten ontdekken. Het is wat de recepten kenmerkt: ze zijn altijd eenvoudig, met goed verkrijgbare producten en vooral heerlijk. In Heerlijk simpel geeft Janneke meer dan 100 recepten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - Het ultieme vegan kookboek, 84 heerlijke recepten + onmisbare tips en tricks

  Auteur: Happy Vegan Titel boek: Het ultieme vegan kookboek, 84 heerlijke recepten + tips en tricks Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken: (deze receptuur is ook los verkrijgbaar als ebook) - Onmisbare Tips & tricks - 14 Heerlijke vegan smoothies - 14… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,45
 • Tom Staal, Ralph Bond boeken
  Tom Staal, Ralph Bond - Het geheim van Bond en Smolders

  Bond & Smolders is een begrip in Utrecht en ver daarbuiten. De broden reizen letterlijk door het hele land. Voor de bakkerij van Ralph Bond en Patty Smolders staan elk weekend rijen voor de deur. Utrechters komen hier voor de geheimen van hun brood en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Reinier Spreen boeken
  Reinier Spreen - De taal van smaak

  Een klein en feestelijk boekje over hoe je woorden vindt voor wat je ruikt en proeft, bedoeld voor iedereen die houdt van lekker eten en drinken.Lekker is een vreselijk woord. Waaróm is het lekker? Leg dat maar eens uit. Dit boekje gaat over hoe je woorden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Femke Vandevelde boeken
  Femke Vandevelde - XIII Gent

  Nergens eet je vernieuwender dan in Gent. De stad boomt op gastronomisch niveau en vrijwel elke maand komen er nieuwe zaken of foodconcepten bij. Maar wie zijn nu de absolute topchefs en culinaire trendsetters van dit moment? Hoe komt het dat Gent zo'n… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Annemarie de Vries-Postma, Kees Hein Woldendorp boeken
  Annemarie de Vries-Postma, Kees Hein Woldendorp - Het sit smart dieet

  HET SIT SMART DIEET HET COMPLETE VOEDINGSPROGRAMMA VOOR ROLSTOELERS Annemarie de Vries-Postma en Dr. Kees Hein Woldendorp (revalidatiearts) In een rolstoel zitten levert veel meer gezondheidsproblemen op dan de meeste van ons weten. Als je een dwarslaesie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Brenda Bas boeken
  Brenda Bas - Green Yourself

  Verhoog je vitaliteit door meer verse groente en fruit op je dagelijkse menu te zetten. Een zo kort mogelijke afstand ‘van grond tot mond’, dat is het devies van Brenda Bas. Door net als Brenda een hogesnelheidsblender te gebruiken voor het verwerken van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Chez Léon, une friture bruxelloise (NL)

  Dit boek vertelt de geschiedenis van de familietak Vanlancker, erfgenaam van de 6de generatie van het restaurant "Chez Léon". Het volgt de atypische levensloop van een man, de huidige zaakvoerder "Mr. Rudy", die in de tijdsspanne van een mensenleven van deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Johan Rockström, Gunhild Stordalen boeken
  Johan Rockström, Gunhild Stordalen - Eet goed

  Verbeter de wereld, start in je eigen keuken met Eet Goed! van Johan Rockström en Gunhild Stordalen. Een kookboek vol duurzame en lekkere recepten. Dit kookboek heeft een uniek uitgangspunt. Het laat zien hoe je duurzaam, gezond en lekker kunt koken en hoe je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Keda Black boeken
  Keda Black - Meal prepping

  Meal prepping betekent dat je op 1 dag vooruit kookt voor de rest van de week. Doordat je op deze dag het meeste werk al gedaan hebt, kost het je doordeweeks niet meer dan 10 minuten werk om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. In Meal prepping vind je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mark Wilcox boeken
  Mark Wilcox - Chilipeper

  Chilipepers kun je kweken in de vensterbank, op het balkon of in de kas – van mild fruitige tot waanzinnig hete pepers. Dit boek vertelt je onder meer wat de beste verzorging is, hoe je je eigen zaden wint en hoe je de planten laat overwinteren. Aan de hand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maud Moody, Leonardo Pacenti, Nina Bogaerts boeken
  Maud Moody, Leonardo Pacenti, Nina Bogaerts - De bijbel van de Italiaanse keuken

  DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNENIn De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Jessica Lek boeken
  Jessica Lek - Asperges

  Dé voorjaarsgroente is bij uitstek de asperge. Ieder jaar kijken mensen reikhalzend uit naar 'het witte goud', verkrijgbaar in de periode van begin april tot en met 24 juni. Naast de witte asperge kennen we ook de groene en paarse asperges, die gedurende het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Laura Van den Broeck boeken
  Laura Van den Broeck - Be fit, be awesome

  Iedereen heeft het tegenwoordig druk, waardoor gezond eten en voldoende bewegen vaak onderaan het to-dolijstje belanden. Dit boek leert je hoe je, ondanks een volle agenda, een gezond en fit leven kan leiden. Laura Van den Broeck is een jonge, dynamische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - Het ultieme vegan kookboek, 84 heerlijke recepten + onmisbare tips en tricks

  Auteur: Happy Vegan Titel boek: Het ultieme vegan kookboek, 84 heerlijke recepten + tips en tricks Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken: (deze receptuur is ook los verkrijgbaar als ebook) - Onmisbare Tips & tricks - 14 Heerlijke vegan smoothies - 14… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,78
 • Isabel Boerdam boeken
  Isabel Boerdam - Vegabijbel

  VEGABIJBEL IS DÉ INSPIRATIEBRON VOOR ALLE VEGA-LIEFHEBBERSMet meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in Vegabijbel de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Vincent Amiel boeken
  Vincent Amiel - Cake bakken

  Een heerlijk boek vol originele cakes! Veertig hartige en zoete cakes: als voorafje, middagsnack of lichte lunch. Wat te denken van een cake met feta, munt, gerookte zalm of courgette? Of heerlijke zoete varianten zoals een aardbeien-, appel- of rabarbercake?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sophie Matthys boeken
  Sophie Matthys - Scampi

  Scampi's op tafel: elke dag een beetje feest! Scampi's zijn een echte publiekslieveling in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en niet eens zo duur. Scampi's zijn ook het perfecte ingrediënt om mee te experimenteren, en ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99