Kookboeken

  • Taarten & Baksels

    LAAT DE GASTVRIJE GEUR VAN VERS GEBAKKEN LEKKERNIJEN, VAN SPEKTAKELSTUKKEN TOT GEZONDERE BAKSELS EN ALLERGIEVRIENDELIJKE RECEPTEN, JE HUIS VULLEN. LAAT JE INSPIREREN DOOR DE MEER DAN 100 RECEPTEN IN DIT BOEK, OF HET NU OM JE ONTBIJT, JE LUNCH, JE AVONDETEN OF… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • Vicki Valsamis boeken
    Vicki Valsamis - Freakshakes

    Freakshakes zijn monsterlijke over-the-top-milkshakes die aangekleed en opgestapeld worden tot een indrukwekkende berg met cupcakes, wafels, donuts, koekjes, popcorn, brownies en alle mogelijke snoepjes, zoals jellybeans en discodip. En natuurlijk slagroom,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,50
  • Frédéric Du Bois, Isabel Boons boeken
    Frédéric Du Bois, Isabel Boons - Gin & Tonic

    Gin is een blijver! Cocktailbars en restaurants die hun eigen gin creëren, een aparte ginkaart in de meeste bars, gins die van kleur veranderen, alcoholvrije gins... Het almaar groeiende aanbod merken en soorten in supermarkten en speciaalzaken bewijst dat we… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • H. de Hond boeken
    H. de Hond - Lekker Gezond 50 +

    Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daarnaast staan in dit boek meer dan 60 heerlijke recepten en tips. Vreemd? Nee,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Tommy Myllymäki boeken
    Tommy Myllymäki - Myllymäki Salades

    Salades eet ik bij iedere gelegenheid en ik ben gek op de veelzijdigheid ervan. Eet een salade als lunch of met een stukje vlees of vis. Of maak een buffet met allemaal verleidelijke salades. Bij de opbouw van een goede salade heb je een paar basisregels… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Restaurant Hemelse Modder boeken
    Restaurant Hemelse Modder - Hemelse modder

    Restaurant Hemelse modder in Amsterdam bestaat 35 jaar. Ter ere daarvan is dit kookboek verschenen met behalve recepten ook verhalen uit de buurt en interviews met gasten. Geert Mak heeft de introductie voor het boek geschreven. (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Jeroen Jansen boeken
    Jeroen Jansen - Polvo & Pato

    Van de wijnhuizen in de Alentejo tot de sterrenzaken van Porto, Lissabon en de Algarve: de Portugese gastronomie beleeft gouden tijden. In Polvo & Pato duikt auteur en fotograaf Jeroen Jansen in de Portugese foodscene. Zijn boek leest als een culinaire… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev boeken
    Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev - De kunst van no-waste

    Hoe verspil je minder voedsel? Vaak zijn simpele technieken en een beetje planning al genoeg om verantwoorder te koken en minder voedsel weg te gooien. Dit boek inspireert je om ingrediënten beter te benutten. Of het nu gaat om het karkas van een kip, een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Piet Huysentruyt boeken
    Piet Huysentruyt - Hapjes en soepen

    60 recepten van hapjes en soepen voor heel veel kookplezierOverheerlijke gerechten van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkocht. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn legendarische manier op tv… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,00
  • Piet Huysentruyt boeken
    Piet Huysentruyt - Voorgerechten

    60 recepten van voorgerechten voor heel veel kookplezierOverheerlijke gerechten van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkocht. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn legendarische manier op tv hoe… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,00
  • Piet Huysentruyt boeken
    Piet Huysentruyt - Vleesgerechten

    60 recepten van vleesgerechten voor heel veel kookplezierOverheerlijke gerechten van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkocht. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn legendarische manier op tv hoe… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,00
  • Piet Huysentruyt boeken
    Piet Huysentruyt - Visgerechten

    47 recepten van visgerechten voor heel veel kookplezierOverheerlijke gerechten van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkocht. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn legendarische manier op tv hoe… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,00
  • Alfred Slomp boeken
    Alfred Slomp - SuperWaar

    Het is vast herkenbaar. Je staat in de supermarkt en je vraagt je af: wat zullen we eten vanavond? Je hebt het niet gemakkelijk als consument in de supermarkt. Bij elk schap moeten keuzes gemaakt worden, en het is geen gemakkelijke afweging tussen lekker,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Laurent Med Khellout boeken
    Laurent Med Khellout - Ras el Khellout

    Kruiden en specerijen zijn de sleutel tot elk gerecht, vindt Laurent Khellout, chef-kok en eigenaar van restaurant Raïnaraï in Amsterdam en Rotterdam. In Ras el Khellout, zijn derde kookboek, laat hij zien hoe kruiden gerechten tot leven brengen. Met dit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,00
  • Cynthia Schultz boeken
    Cynthia Schultz - Wijnnotities

    Wijnproeven is een grote hobby van Cynthia Schultz. Binnen korte tijd haalde ze twee van de vier WSET-levels, interviewde ze diverse wijngrootheden als Thérèse Boer, Harold Hamersma en Jan van Lissum. Ze maakt diverse (pers)trips naar wijnstreken en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Georgina Davies boeken
    Georgina Davies - Infused water

    Goed nieuws voor mensen die moeite hebben met het drinken van 1,5 tot 2 liter water per dag! Maak water drinken leuker door het een extra smaakje mee te geven. Water met een fruit- of groentesmaak of een spannend, meer volwassen watertje door toevoeging van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    13,50
  • Kwoklyn Wan boeken
    Kwoklyn Wan - Chinese Takeaway

    Nummertje 11, 29 of 63 en alle andere gerechten op de menukaart van de afhaalchinees maak je voortaan zelf met 'Chinese Takeaway'. Van eenvoudige gerechten als kip met hoisinsaus en krokant gebakken tofu tot en met overheerlijk Chinees slow food als char siu… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Jean Beddington boeken
    Jean Beddington - Bouillon

    Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Janny van der Heijden boeken
    Janny van der Heijden - La Douce Paris

    Dit boek is een ontdekkingstocht door culinair Parijs, een ontdekkingstocht voor al je zintuigen langs de allerbeste bakkers, patissiers en chocolatiers. Wandel samen met Janny van der Heijden door negen Parijse wijken met elk een totaal eigen geur, smaak en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Carol Bailleul boeken
    Carol Bailleul - Afternoon tea of high tea?

    Afternoontea of high tea? biedt alle tools om zelf een echte Britse afternoontea te organiseren. Aan de hand van leuke weetjes en interessante achtergrondinformatie over het ontstaan ervan, maken jij en jouw gasten op een originele manier kennis met deze… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Bart De Pooter boeken
    Bart De Pooter - Biotoop

    Op 14 mei 2019 werd tweesterrenchef Bart De Pooter 51 jaar. Hij vierde tegelijk ook het 25-jarige bestaan van zijn toprestaurant Pastorale in zijn geboortedorp Reet. In dit boek brengt deze pionier van het gastronomische groentemenu, al sinds het begin een van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    49,99
  • Deborah Gray boeken
    Deborah Gray - 500 vegetarische gerechten

    500 vegetarische gerechten biedt een frisse kijk op de vegetarische keuken. Het boek bevat een uitgebreide verzameling gerechten voor elke gelegenheid - behalve ontbijt- en brunchgerechten en snacks vindt u er tussendoortjes, gerechten om met vrienden te delen… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Sandra Mahut boeken
    Sandra Mahut - Onweerstaanbare hamburgers

    Een lekker broodje, een blaadje sla, een flinke portie gehakt, een plakje kaas, 2 of 3 specerijen en voilà, uw burger is klaar in precies 5 minuten. Fastfood verbleekt erbij en iedereen is er dol op. Dit boek verklapt u het geheim van een echte authentieke… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Stéphane Hénaut, Jeni Mitchell boeken
    Stéphane Hénaut, Jeni Mitchell - Een Hapklare Historie van Frankrijk

    Gekozen als een van de '22 boeken om deze zomer te lezen' door TIME Magazine Gekozen als een van de '8 nieuwe boeken die je moet lezen voordat je naar Frankrijk gaat' door AFAR Magazine Een cassoulet die een oorlog won, een crêpe die leidde tot Napoleons… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Donal Skehan boeken
    Donal Skehan - Meals in Minutes

    Meals in Minutes is een boek vol eerlijk, echt, snel eten met simpele ingrediënten. Elk recept kent handige kooktechnieken en slimme shortcuts die garanderen dat er razendsnel een verrukkelijke maaltijd op tafel staat. Doorbreek de sleur van het dagelijks… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99