Kookboeken

  • Marloes Weiden boeken
    Marloes Weiden - Niet diëten maar gewoon lekker eten

    Wil je gezonder gaan leven, je conditie verbeteren, meer bewegen of afvallen? Of heb je een hoge bloeddruk, verhoogde bloedglucosewaarden/diabetes, of een verhoogd cholesterolgehalte en wil je deze verlagen? Dan heb je al een stap in de goede richting gezet… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Stichting Voedingscentrum Nederland boeken
    Stichting Voedingscentrum Nederland - Lust ik wel!

    Kruipen, lopen en praten leert je kind door te oefenen. Dat is met eten precies zo. Laat je kind zoveel mogelijk verschillende smaken proeven. Niet alles zal je kind meteen lekker vinden, maar oefening baart kunst. Dit kookboek van het Voedingscentrum begint… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Juglen Zwaan boeken
    Juglen Zwaan - De receptenwijzer-De maaltijdwijzer (set)

    Het is auteur Juglen Zwaan wederom gelukt een 'compleet' boek te maken: De receptenwijzer, zijn derde boek. Eerder zijn verschenen De supplementenwijzer (2013) en De voedingswijzer (2017). De titels van zijn boeken zeggen alles over de inhoud. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    49,50
  • Diverse boeken
    Diverse - Heel Holland Bakt mee Feest

    Bakkend Nederland opgelet: met Heel Holland Bakt mee Feest maak je van elke gelegenheid een feestje. Want als het buiten koud wordt en Sint en Kerst voor de deur staan, krijgt iedereen toch zin in lekkers uit de oven? Heel Holland Bakt mee Feest gaat nog… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Werner Drent boeken
    Werner Drent - Stamppotbijbel

    STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBERMet meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - Rens mijn lifestyle guide

    Food is mijn passie, na een reeks kookboeken is dat vast geen verrassing. Maar voor een écht gezond en gelukkig leven zijn meer factoren belangrijk. In RENS - Mijn lifestyle guide, neem ik je mee in mijn bewuste, positieve levensstijl. Hoe ziet mijn ochtend… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Wei-Wai Lee boeken
    Wei-Wai Lee - Glutenvrij en lactosevrij Chinees

    Dit boek geeft u de mooiste recepten uit China. Gerechten die zo onmogelijk leken, maakt u nu zeer gemakkelijk in uw eigen keuken. Alle gerechten zijn glutenvrij en/of lactosevrij. U kunt kiezen uit een dimsum maaltijd, Chinese hoofdgerechten of een lekkere… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    32,50
  • Peter Doomen boeken
    Peter Doomen - Bucketlist voor een wijnkenner

    Hardnekkige wijnmythes worden genadeloos ontkracht. Wil je een echte wijnkenner worden? In Bucketlist voor een wijnkenner begeleidt Peter Doomen je in 100 stappen tot je jezelf een echte wijnkenner kunt noemen. Eerst ontdek je je wijnproeversprofiel: ben je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • H. de Hond boeken
    H. de Hond - Lekker Gezond 50 +

    Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daarnaast staan in dit boek meer dan 60 heerlijke recepten en tips. Vreemd? Nee,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie kookt Italië

    Proef Jamie's passie voor de Italiaanse keuken: koop nu het nieuwste boek van Jamie Oliver en ontvang daarbij een kortingsvoucher van €10,- voor een van zijn Italiaanse restaurants in Nederland. Jamie Oliver keert met Jamie kookt Italië terug naar zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Madeline Puckette, Justin Hammack boeken
    Madeline Puckette, Justin Hammack - Wine Folly Masterclass

    Wine Folly Masterclass is de uitgebreidere wijngids en zit bomvol nieuwe informatie voor wijnliefhebbers. Wine Folly Masterclass is een must-have voor alle vinologen en liefhebbers die hun wijnkennis op een leuke en praktische manier willen vergroten. De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Vanessa Pourier boeken
    Vanessa Pourier - Bakken met een tropische twist

    Met Bakken met een tropische twist van Vanessa Pourier – het eerste Antiliaanse bakboek dat in Nederland verschijnt – maak je de lekkerste tropische taarten en andere gebakjes. Bakken met een tropische twist is een bakboek vol Antilliaanse taarten, broden,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Myllymaki Vlees/Wild/Gevogelte

    Vlees, wild en gevogelte bevat een selectie recepten van de Zweedse meesterkok Tommy Myllymäki. De ongeveer 100 recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor een feestmaal, zoals karbonade met pruimen en radicchio, kalfstong, biff,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Myllymaki Groente

    Iedere groente verdient het om met de juiste techniek en met zorg en respect te worden bereid. Groente bevat Tommy's persoonlijke favorieten. Recepten die hij steeds weer maakt, eten dat hij thuis bereidt en smaken die steeds terugkomen in zijn restaurants. (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Laura de Grave, Jan Bartelsman boeken
    Laura de Grave, Jan Bartelsman - De varende chef

    Vijfentwintig jaar geleden opende chef Martin met zijn vrouw Marjan een restaurant in een kleine boerderij in Giethoorn. Inmiddels heeft De Lindenhof twee Michelinsterren en is een dorp op zichzelf geworden. Met een Nationaal Park als achtertuin, aangelegen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    75,00
  • Pien Punt boeken
    Pien Punt - Taartenenzoo

    Een boek vol gave tutorials, voor zowel beginners als gevorderden. Van taarten tot cup cakes, koekjes en nog veel meer lekkers. Laat je inspireren door mooie en unieke foto’s, verrassende recepten en handige tips. Eindeloos bak plezier gegarandeerd! (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Ronald Ockhuysen boeken
    Ronald Ockhuysen - Smulpapen

    Ronald Ockhuysen - Het Smulpapenboek Smulpapen bevat een selectie uit de honderden eigenzinnige recepten die de afgelopen jaren in Het Parool zijn verschenen. Omdat elke smulpaap zijn eigen signatuur heeft, krijgt ieder zijn eigen sectie binnen het kookboek.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Aya Nishimura boeken
    Aya Nishimura - Basisboek Japan

    In dit Basisboek Japan maak je op een relaxte manier kennis met Japans koken. De Japanse keuken staat bekend om zijn verfijnde techniek en uiteenlopende smakenpalet. Maak kennis met de verschillende toepassingen van miso, maak de heerlijkste ramen en leer hoe… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • De geheimen van de mediterrane keuken

    Oil & Vinegar verzamelde haar 40 favoriete pasta- en pizzarecepten. Spaghetti carbonara, Ravioli al Limone e Carciofi, pizza margarita... alles op smaak gebracht met een bijpassende olijfolie, een lekkere pesto of heerlijke kruiden.Volle, rijke smaken en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,99
  • Nadia Zerouali, Samira Dahmani boeken
    Nadia Zerouali, Samira Dahmani - Couscous

    ELKE DAG COUSCOUSDAG! Met Couscous laten Nadia Zerouali en Samira Dahmani hun liefde voor couscous maar al te graag aan je proeven. Ze geven zestig toprecepten uit hun Couscousbar prijs; van gekruide couscous met pulled lamsvlees en een topping van geroosterde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Alain Caron boeken
    Alain Caron - De bijbel van de Franse keuken

    De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennenMet meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Peter van Berckel boeken
    Peter van Berckel - Tsukémono

    In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Greg Malouf, Lucy Malouf boeken
    Greg Malouf, Lucy Malouf - Suqar

    Na het succes van 'Vegarabia' komen Greg en Lucy Malouf met een nieuw kookboek over de Midden-Oosterse keuken, ditmaal boordevol zoet: 'Suqar'. 'Suqar' (Arabisch voor 'suiker') bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit het Midden-Oosten, variërend van pudding… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Guus Meeuwis, Dick Middelweerd boeken
    Guus Meeuwis, Dick Middelweerd - Het jaar van Guus en Dick

    In Het jaar van Guus en Dick staan Guus Meeuwis en Dick Middelweerd stil bij de lekkerste gerechten voor de leukste momenten van het jaar. Duik de keuken in voor een uitgebreide rijsttafel tijdens Sinterklaas, vier de zomer met een frisse ceviche of hap… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Toon De Klerck, Luc Hoornaert boeken
    Toon De Klerck, Luc Hoornaert - Het Brood Boek

    In dit boek vind je niet alleen 18 broden met heldere bereidingswijzen en handige tips bij het bakken, maar ook bijna 60 recepten voor de lekkerste gerechtjes bij, tussen of op je brood! (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99