Kookboeken

 • Kobe Desramaults boeken
  Kobe Desramaults - Kobe Desramaults

  Sterrenrestaurant In De Wulf stond tot aan zijn sluiting eind 2016 op de lijst van zowat iedere Europese foodie en maakte van Kobe Desramaults op korte tijd een internationaal gerenommeerde chef. Intussen opende Desramaults twee nieuwe concepten in Gent: de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Sergio Herman boeken
  Sergio Herman - Just Cook It

  Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Eveline van de Waterlaat, Leo Versluys boeken
  Eveline van de Waterlaat, Leo Versluys - Nu afvallen en nooit meer aankomen

  Afvallen: waarom is dat toch zo moeilijk? Waarom laten we ons zo gemakkelijk verleiden door guilty pleasures? En hoe komt het dat na elke afslankpoging die kilo's toch weer terugkomen? Dit boek is geschreven voor vrouwen die willen afvallen en nooit meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Fenny van Wees boeken
  Fenny van Wees - Distilleren, de kunst van het ruiken

  In dit kloeke, stevig gebonden boek vertelt Fenny van Wees uitgebreid over de geschiedenis van het familiebedrijf 'A. van Wees distilleerderij De Ooievaar' waarvan zij sinds 2000 aan het roer staat. Daarnaast geeft ze haar kijk op de geschiedenis van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Linda Nordholt boeken
  Linda Nordholt - Het koolhydraatbeperkte 60 dagen menu

  Met 'Het Koolhydraatbeperkte 60 dagen menu' brengt auteur Linda Nordholt het vervolg op de succesvolle uitgave 'De koolhydraatarme 30 dagen boost.' Het 60 dagenmenu is bedoeld voor iedereen die een koolhydraatrijk eetpatroon wil omvormen tot een koolhydraatarm… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Eliq Maranik boeken
  Eliq Maranik - Wintersmoothies

  Smoothie-expert Eliq Maranik beschrijft in dit boek niet alleen meer danvijftig heerlijke recepten, maar geeft ook allerlei tips over de bereidingswijze en informatie over de heilzame werking van de ingrediënten. Met deze smoothieskom je de winter wel door! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Francis Kuijk boeken
  Francis Kuijk - Francis bakt & kookt thuis

  Francis bakt & kookt thuis is een compleet internationaal kookboek voor elke dag waarmee Francis haar eigen plek in de culinaire wereld verovert. Met overheerlijke smaakcombinaties en verfijnde gerechten laat Francis zien wat er gebeurt als ze haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Anthony Warner boeken
  Anthony Warner - De eetwijzer

  Voedselhypes, daar maakt Anthony 'The Angry Chef' Warner gehakt van. Deze wetenschapper en kok scheidt op humoristische wijze feiten van fabels en trekt met wetenschappelijk bewijs ten strijde tegen zelfbenoemde voedseldeskundigen. Veel van de informatie die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Wiebke van der Scheer, Margré Mijer boeken
  Wiebke van der Scheer, Margré Mijer - Artacucina 3 - op pad met ARTACASA

  ARTACUCINA 3 - op pad met ARTACASA Ook het derde kunstkookboek in de ARTACUCINA-serie is voor de kunst- en kookliefhebber een must. Kunstwerken 'om op te eten' en mooie recepten uit alle hoeken van de wereld. Weer een boek waar je blij van wordt. Na twee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kay Plunkett-Hogge boeken
  Kay Plunkett-Hogge - Aperitivo

  Laten we eerlijk zijn: wie wil er nou niet een klein beetje Italiaans zijn? Als Marcello Mastroianni op een scooter door Rome rijden of in de schemering op het San Marco-plein in Venetië zitten, cicchetti etend en nippend van een Aperol spritz, dat is la… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Danny Jansen boeken
  Danny Jansen - Eten met stokjes

  De vrolijkste manier om eten nét even gezelliger te presenteren? Doe zoals de hippe food-trucks en 'stick it on a stick'. Of serveer het met eetstokjes. In dit boek vind je een heerlijke verzameling wereldse hapjes en bites, mét stokjes of óp een stokje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bart van Olphen boeken
  Bart van Olphen - Het Zeeuwse MosselKookboek

  In Het Zeeuwse Mossel Kookboek laat Bart van Olphen zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden deze zilte lekkernij uit Zeeland te bieden heeft. Bart werkt intensief samen met Zeeuwse kwekers die zijn aangesloten bij het Zeker Zeeuws keurmerk. Mosselen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
  Harold Hamersma, Esmee Langereis - De Grote Hamersma 2018

  Goede wijn behoeft geen krans, maar wel een notering in De Grote Hamersma.Het allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber is weer bijgewerkt met de nieuwe oogst. Ook dit jaar gingen Harold Hamersma en Esmee Langereis op onderzoek uit bij supermarkten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Emily Kemp boeken
  Emily Kemp - Bakken met Zonder Fratsen

  Smulpapen opgelet! Iedere dag genieten van taart, cake, koekjes, muffins en andere heerlijke zoetigheden; het kan! Ik viel 65 kilo af, maar stopte niet met genieten van zoetigheid. In dit boek vind je 56 zoete bakrecepten, allemaal lekker, simpel en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Louis Kat boeken
  Louis Kat - Monsieur Louis - Op pad met een wijnkoper

  Wijnkoper Louis Kat reed heel Frankrijk en Spanje door op zoek naar de mooiste wijnen voor het assortiment van Okhuysen. Leerzame reizen, waarbij vriendschappen werden gesloten, ontdekkingen werden gedaan, successen en teleurstellingen elkaar afwisselden en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arvid C. Bergström boeken
  Arvid C. Bergström - Proef Bier

  Genomineerd voor de GOUDEN PINT 2015 Proef Bier van kok en biersommelier Arvid Bergström, in zijn eerst verschenen boek 'Proef BIER' combineert hij 36 voornamelijk Nederlandse en Belgische bieren met 36 gerechten, met tips om gerechten naar eigen smaak aan te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joris Delanghe boeken
  Joris Delanghe - Bretagne a la carte

  In Bretagne à la Carte neemt Joris Delanghe, de gastheer van La Maison Blanche aux Volets Bleus, je mee op culinaire ontdekkingstocht door Bretagne.De Bretonse keuken staat bekend om haar eenvoud, authenticiteit en kwaliteit. Joris tilt de dagverse lokale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Karin Vaneker, Erwin Slaats, Anton Moonen boeken
  Karin Vaneker, Erwin Slaats, Anton Moonen - Vorstelyk Tafelen

  In Vorstelyk Tafelen nemen we u mee op reis. Een wereldreis door de culinaire geschiedenis van gerechten en ingrediënten uit de keukens van regenten, maharadja's, keukenprinsen en -prinsessen. Rijkelijk geïllustreerd met afbeeldingen, achtergrondinformatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf boeken
  Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf - Okapi Een kleine handleiding voor keukengeluk (set van 5)

  Keukenadviezen met een fiftiestintje. Voor iedereen wel eens iets te eten maakt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Recepten uit Limburg Recepten uit Limburg Deel 5

  Het vijfde deel van de kookboekenserie Recepten uit Limburg, vol met mooie feest en kerstrecepten. Proef de smaak van Limburg uit de authentieke keuken. 100 pagina's - 1e druk Okt. 2017 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Paul Daeleman boeken
  Paul Daeleman - BROUWERSPOËZIE, Of de Marketing van Bier

  Wanneer aan het einde van de negentiende eeuw moderne brouwtechnieken en transportmiddelen innovatie en schaalvergroting mogelijk maken, komen langzaam maar zeker de merken opzetten. Een bier positioneren tegenover andere bieren, het wegdrukken van binnen- en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Saskia Koopman boeken
  Saskia Koopman - Blij Suikervrij Zoet!

  Taartjes, koekjes, chocoladepasta, ijsjes en nog veel meer zoet lekkers, alles zonder geraffineerde suikers. En geheel glutenvrij. Wat een feest! Juist in deze tijd dat mensen zo min mogelijk suiker willen gebruiken komt Saskia Koopman met dit boek met 70… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Christophe Declercq boeken
  Christophe Declercq - Basic aperitiefhapjes

  In zijn nieuwste Basic-boek laat Christophe Declercq de dessertwereld even achter zich. Hij toont je hoe je meer dan 30 eenvoudige en toch overheerlijke aperitiefhapjes kan maken met behulp van stap-voor-stapfoto's en eenvoudige toelichtingen. Leer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Leonie ter Veld boeken
  Leonie ter Veld - Toffe tosti's

  Van pittige pinda tot pulled chicken! Ben je gek op tosti's maar kom je vaak niet verder dan een tosti met ham en kaas en als je in een exotische bui bent, een schijfje ananas ertussen? Há, dan is dit boek echt iets voor jou. Met 80 tostivideo's op YouTube,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carlo Kool boeken
  Carlo Kool - Gezonde keuzes, simpel gemaakt

  Wat vandaag gezond is, is morgen weer ongezond. De verwarring is compleet. Carlo Kool, voedingsdeskundige, schrijver en eigenaar van Supersnel Gezond, doorbreekt de hypes, headlines en gezondheidsclaims.In dit boek gebruikt Carlo zijn expertise om je te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50