Kookboeken

  • Colette Dike boeken
    Colette Dike - Avocado

    Avocado is ontzettend populair: in Amsterdam is een avocadorestaurant te vinden en foto's van avocadobuns zijn een hit op Instagram. In Avocado staan meer dan dertig ontbijt-, lunch- en dinerrecepten met deze heerlijke groene vrucht in de hoofdrol. De prachtig… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,99
  • R. Alborghetti boeken
    R. Alborghetti - Eten met Franciscus

    Eten met Franciscus'is het unieke boek van Roberto Alborghetti over Paus Franciscus' bijzondere relatie met voedsel en eten. Na zijn studie Voedingsmiddelentechnologie is Jorge Bergoglio een ander pad ingeslagen, maar eten is voor hem nog steeds dé manier om… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Mary Berry boeken
    Mary Berry - Mary Berry's bakbijbel

    Het ultieme bakboek van de Queen of Cakes, Mary Berry! Paperbackeditie van de bakbijbel van The Great British Bake Off bekendste jurylid. Mary Berry's bakbijbel is een klassieker onder de bakboeken. Met ruim 250 foolproof recepten, van de klassieke Victoria… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Laure Kié boeken
    Laure Kié - Japan!

    De Japanse keuken is gezond, veelzijdig, aantrekkelijk, maar vooral ontzettend lekker. Dankzij dit boek met korte recepten en duidelijke stap-voor-stapfoto's kan iedereen Japans koken. Met handige tips en info over en foto's van de typisch Japanse… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Emily Kydd boeken
    Emily Kydd - Rijst

    rijst is veelzijdig, essentieel en wereldwijd geliefd Is er wereldwijd voedsel dat meer wordt gegeten en geliefder is dan rijst? Rijst vormt de kern van ongelooflijk veel klassieke gerechten, van pilav tot hartige taarten en van desserts tot snacks. Dit boek… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Frédéric Ravyts boeken
    Frédéric Ravyts - Risotto herbekeken

    Risotto Herbekeken is allesbehalve een verzameling van klassieke Italiaanse risottorecepten. Integendeel, het bevat 60 risottorecepten met een twist "à la Fré": risotto is uiteraard de basis, maar het resultaat is 60x verrassend anders. Ravyts zocht… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Harald Rüssel boeken
    Harald Rüssel - Eigentijdse wildgerechten

    Eigentijdse wildgerechten is een modern en eigentijds kookboek dat per dier verrassende, nieuwe recepten én niet voor de hand liggende bereidingswijzen toont. Denk daarbij aan (buiten) grillen, aan wildpizza's of fast food (ree-hamburgers, hotdogs) of aan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Anthony Warner boeken
    Anthony Warner - De eetwijzer

    Voedselhypes, daar maakt Anthony 'The Angry Chef' Warner gehakt van. Deze wetenschapper en kok scheidt op humoristische wijze feiten van fabels en trekt met wetenschappelijk bewijs ten strijde tegen zelfbenoemde voedseldeskundigen. Veel van de informatie die… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Jan-Willem van der Hek boeken
    Jan-Willem van der Hek - Dat smaakt naar meer

    ‘Een meesterwerkje om direct in huis te halen.’ Ellen Dekkersl- Delicious (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Anne-Catherine Bley boeken
    Anne-Catherine Bley - Soep

    Soep is een van de makkelijkste en meest troostrijke gerechten die je kunt bereiden. Overal ter wereld maken soepen deel uit van het culinaire repertoire en de mogelijkheden qua ingrediënten zijn dan ook eindeloos verrassend. In Soep vind je 33 recepten voor… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Sonja Bakker boeken
    Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht! deel 2

    Sonja Bakker (1974) is voedingsdeskundige en bestseller-schrijfster. Jarenlang begeleidde zij mensen met overgewicht in haar praktijk. Inmiddels verkocht ze al miljoenen boeken. In deze prachtige opvolger van 'Bereik je ideale gewicht', Sonja's eerste boek,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Annabel Langbein boeken
    Annabel Langbein - Simple Pleasures

    Wil je af en toe bekomen van alle drukte en tijd nemen om samen te genieten met vrienden of familie? Wil je eenvoudige en smaakvolle recepten met producten die vers uit de grond komen? Dan is Simple pleasures jouw ideale kookboek: vol pure gerechten voor de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Ramses Jedeloo boeken
    Ramses Jedeloo - Strak plan

    Een strak lijf binnen 12 weken is haalbaar met STRK plan. Auteur Ramses Jedeloo is directeur van The Bootcamp Club en geeft je een kick-start voor een gezonder leven waarbij de focus ligt op gedragsverandering, gezonde voeding en intensieve training. Op… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Hans Spitsbaard boeken
    Hans Spitsbaard - Heel Holland Bakt - Leer bakken met Hans

    In leer bakken met Hans deelt HHB-winnaar Hans Spitsbaard zijn bakgeheimenHeel Holland Bakt winnaar Hans Spitsbaard verklapt je in het bakboek Heel Holland Bakt - Leren bakken met Hans al zijn bakgeheimen. Als beste thuisbakker van Nederland leert Hans je stap… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Sara Lewis boeken
    Sara Lewis - Het Hummus kookboek

    het hummus-kookboek [*] Maak de lekkerste hummus ooit: authentieke traditionele recepten, maar ook heerlijke variaties en verleidelijke nieuwe ideeën [*] Meer dan een dip: gebruik hummus in hoofdgerechten, salades, wraps en zelfs muffins [*] Supergezond: deze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Jo Pratt boeken
    Jo Pratt - De flexitariër

    In De flexitariër vind je smaakvolle vegetarische recepten, steeds met suggestie welk vlees er lekker bij past. Ideaal voor parttime vegetariërs. Steeds meer flexitariërs Steeds meer mensen zijn flexitariër: ze eten minimaal een dag in de week geen vlees… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Rachel Frély boeken
    Rachel Frély - Caloriearm, slank & gezond

    Voor wie wil afvallen maar wél lekker wil blijven eten: 80 makkelijke recepten met voedingsmiddelen die vet verbranden, honger stillen, de spijsvertering bevorderen. Geniet van de lekkerste recepten zonder dat je ervan aankomt. Met foto's van de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Alice Hart boeken
    Alice Hart - Het nieuwe Vegalicious

    Het nieuwe Vegalicious van Alice Hart is de opvolger van het succesvolle Vegalicious. In haar nieuwe kookboek verrast Alice Hart weer met meer dan 200(!) vegetarische recepten die bewijzen dat een maaltijd zonder vlees of vis heerlijk, gezond en voedzaam is.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder boeken
    Meneer Wateetons, Sjoerd Mulder - Worstbijbel

    Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Ruth Rogers, Rose Gray, Sian Wyn Owen, Joseph Trivelli boeken
    Ruth Rogers, Rose Gray, Sian Wyn Owen, Joseph Trivelli - River Cafe 30

    Het jubileumboek van 30 jaar River Café: simpel, modern, Italiaans kookboek River Café is al 30 jaar het meest bekende restaurant van Londen. En dat vieren we met dit werkelijk prachtige jubileumkookboek River Cafe 30. Simpele, modern Italiaanse gerechten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Neu im teNeues Programm 2018!
  • Format: 30 x 30 cm / offen 30 x 60 cm
  • 6-sprachiges Kalendarium
  • internationale Feiertage
  • Broschürenkalender
  • In Folie eingeschweißt
  • Die Vintage Kitchen Collection von Kelly… (Zachte kaft)

    Lees meer...
13,95
  • Christelle Huet Gomez boeken
    Christelle Huet Gomez - Kruimeltaart

    De lekkerste kruimeltaart maak je natuurlijk zelf! Met de recepten uit Kruimeltaart zet je binnen no time de lekkerste kruimeltaarten op tafel! Zelfgemaakte kruimeltaartZelf kruimeltaart maken is natuurlijk het allerlekkerst. Met de recepten uit Kruimeltaart… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Sara Ask, Lisa Bjarbo boeken
    Sara Ask, Lisa Bjarbo - Lekker vegetarisch voor iedereen

    Vegetarisch koken is helemaal in, en dat heeft verschillende redenen: het is lekker en gezond, je kunt eindeloos variëren en je helpt het klimaat een handje. Als je, net zoals vele anderen, ook wat vaker vegetarisch op het menu wilt zetten voor je gezin, maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Austin Bush, Mark Wiens boeken
    Austin Bush, Mark Wiens - Thailand, de authentieke keuken

    Dit boek presenteert de meest authentieke Thaise gerechten, rechtstreeks uit de keukens waar ze zijn vervolmaakt. Van verkopers van straatkraampjes tot chefs van toprestaurants. De beste lokale koks delen hun passie voor eten en hun eigen familierecepten - van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Marjolijn van der Velde boeken
    Marjolijn van der Velde - 70 groene smoothies

    Ooit gedacht dat spinazie drinken lekker zou zijn en dit tegelijkertijd je gezondheid verbetert? Dit boek geeft je 70 recepten voor zuivelvrije fruitsmoothies met bladgroentes. Ontdek zelf hoe slechts 1 groene smoothie per dag je op weg kan helpen naar: * meer… (Harde kaft)

    Lees meer...
    23,95