Kookboeken

 • Donal Skehan boeken
  Donal Skehan - Eet. Leef. Reis.

  Eet, leef en reis zijn drie woorden die samenvatten wat voor Donal Skehan belangrijk is: goed eten, een evenwichtige levensstijl en wereldwijd inspiratie opdoen. Hij beschrijft gerechten uit de hele wereld, opgebouwd rond drie thema’s: ‘Eet’ is gewijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ylva Bergqvist boeken
  Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

  Dit is een heerlijk boek voor iedereen die graag wat meer groente en minder vlees of misschien helemaal geen vlees wil eten. Het bevat 100 recepten voor snelle en gemakkelijke groene gerechten: soep, pizza en pasta, rijst, noodles, burgers, pannenkoeken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Julius Jaspers boeken
  Julius Jaspers - Simple Smart BBQ

  'Simple Smart BBQ, want bij de BBQ-workshops die ik de laatste jaren heb gegeven, viel hetme op dat er nog steeds veel mensen zijn die nog niet helemaal weten hoe het allemaalwerkt rond dat vuur. En dat is helemaal niet erg. Er zijn ook veel mensen die bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Marta Majewska boeken
  Marta Majewska - Elke dag Marta

  Mijn motto is: add a little confetti to each day! Daar hoort natuurlijk eten bij dat ik graag deel met mensen die me lief zijn. En elke dag van de week heeft zo zijn uitdagingen ... Op moeilijke maandag hou ik het snel en makkelijk, maandag as such is al erg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Giancarlo Caldesi, Katie Caldesi boeken
  Giancarlo Caldesi, Katie Caldesi - Toscane

  De Toscaanse bevolking is immens trots op hun regio en de liefde voor de omgeving vertaalt zich in een keuken die nooit teleurstelt. Giancarlo & Katie Caldesi nemen je mee op een culinaire, Toscaanse dag. Het ritme van het dagelijks leven is gelijk aan hoe er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
  Harold Hamersma, Esmee Langereis - De grote Hamersma biologisch

  Biologische wijnen worden steeds populairder. De afgelopen tien jaar is wereldwijd het aantal hectaren waarop duurzaam wordt geproduceerd verdrievoudigd. Maar wat zijn nu precies biologische wijnen? Zijn die anders dan biologisch-dynamische wijnen of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Drukte Gezonde boeken
  Drukte Gezonde - Wat eten we vanavond?

  'Wat eten we vanavond?' Tussen talloze mailtjes en vergaderverzoeken is dát de belangrijkste vraag van de dag. Maar door tijdsgebrek grijpen ouders te vaak naar kant-en-klare maaltijden en te zoete conserven. Zelfs als er tijd is, blijft het moeilijk om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Fajah Lourens boeken
  Fajah Lourens - Killerbody Back in shape

  Dé fit queen van Nederland, Fajah Lourens, helpt je met deze raadgever om na je zwangerschap weer helemaal in shape te komen. Met tips voor tijdens en ná de zwangerschap geeft Fajah antwoord op de online meest gestelde vraag: hoe krijg je snel weer je oude… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Claudia Allemeersch boeken
  Claudia Allemeersch - Thermomix 365

  Talloze koks wereldwijd hebben een passie voor de Thermomix. In dit kookboek laten Claudia Allemeersch en Jan Van Wassenhove je aan de hand van 365 heldere, vernieuwende recepten kennismaken met de unieke capaciteiten van deze allround keukenhulp.Dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Marc Declercq boeken
  Marc Declercq - West eats East

  Wist je dat de Chinezen de mond van hun keukengod met honing bestrijken?Dat de Japanse theeceremonie oorspronkelijk uit China komt?Dat Thaise koks met een bijzonder gevoel voor evenwicht smaken kunnen mengen?En dat de Vietnamese keuken de gezondste ter wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Francis van Arkel boeken
  Francis van Arkel - Sushi

  Sushi is zonder twijfel Japans meest bekende gerecht. Het is in korte tijd ook in ons land enorm populair geworden. Tegenwoordig heb je sushi in vele soorten en smaken. Met de originele recepten in dit blik maak je de lekkerste sushi gewoon thuis in je eigen… (Losbladig)

  Lees meer...
    8,95
 • Zu Tisch 2019 Posterkalender

  Zu Tisch Art & Image Poster-KalenderFormat von 48 x 64 cmPraktische Spiralbindung Deutsches Kalendarium12 Motive auf 6 Blättern Getreu dem Motto "Tu deinem Leib etwas Gutes, damit deine Seele Lust hat, darin zu wohnen." (Theresa von Avila) bietet diesem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Erin Gleeson boeken
  Erin Gleeson - Het nieuwe Forest Feast kookboek

  In de magische wereld van The Forest Feast is elk samenzijn met vrienden en familie een reden tot feest. Of het nu een zomerse picknick, een lente- of midwinterfeest betreft, een gezellig doordeweeks etentje of een brunch. En wat te denken van een ijstheeparty… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Steven Raichlen boeken
  Steven Raichlen - Wat je als BBQ-liefhebber moet weten

  350 essentiële feiten, tips en BBQ-wetenswaardigheden van bestsellerauteur Steven Raichlen, auteur van o.m. Rook!; De beste BBQ-recepten van de wereld; Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ; BBQ sauzen en Vegetarische BBQ Wat je als BBQ-liefhebber… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Madam Confituur, Katrien Hoebers boeken
  Madam Confituur, Katrien Hoebers - Confituur, jam, gelei en marmelade

  Met dit boek op je aanrecht was confituur maken nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de duidelijke recepten en de handige tips en tricks van Madam Confituur tover je snel en gemakkelijk de heerlijkste confituur, jam, gelei of marmelade uit je hoed. En dat in alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser boeken
  Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser - Koken met Drie Sterren

  Gezond eten is voor ieder mens van levensbelang, lekker eten is mooi meegenomen. Uitgekiende voeding kan de prestaties van voetballers bevorderen. Dit boek gaat over gezond en lekker eten, over uitgekiende voeding, maar ook over de smakelijke tussendoortjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Zina Abboud boeken
  Zina Abboud - Mijn Syrische keuken

  Zina Abboud vluchtte vier jaar geleden uit Aleppo. Nu laat ze Nederland kennismaken met de rijke smaken van het Midden-Oosten. Baba ganoush, hummus, falafel, kebab, tabouleh, stoofschotels en tajines:? laat je betoveren door de schat aan?geuren, kleuren en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Danny Jansen, Patricia Snijders boeken
  Danny Jansen, Patricia Snijders - Airfryer

  Haal meer uit de airfryer met dit boek vol originele recepten, ideeën en tips. Want het populaire 'heteluchtfrituren' is niet alleen gezond, snel en handig, maar bovendien enorm veelzijdig. Denk naast frites en snacks eens aan heerlijk gegratineerde lasagne,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jef Van den Steen boeken
  Jef Van den Steen - Trappisten en abdijbieren

  Abdijbieren zijn het nec plus ultra van de Belgische biercultuur. Waar begint de kroniek van dit rijke patrimonium? Welke sterke verhalen gaan schuil achter dit eerlijke, arbeidsintensieve product? Waarin verschillen de trappisten van de andere bieren? In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Tamara de Weijer, Tessy van den Boom, Maaike de Vries boeken
  Tamara de Weijer, Tessy van den Boom, Maaike de Vries - Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer

  In Eet beter onderstreept huisarts Tamara de Weijer het belang van gezond eten, beweging en ontspanning. Het effect van een goede leefstijl op onze gezondheid is groot en iedereen kan hiermee aan de slag. Geen pillen, maar paprika dus! Dat mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sergio Herman boeken
  Sergio Herman - Just cook it

  Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Pavel SKORKA boeken
  Pavel SKORKA - Bouillons en soepen

  Bouillons zijn heerlijk verwarmend, geurig en gezond voor lichaam en geest. Ze vormen de basis van soepen, sauzen en stoofschotels en zitten boordevol voedingsstoffen. Maar hoe maak je nu een echt goede bouillon? Met veel liefde, een beetje tijd, de beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas boeken
  Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas - Hete kolen compleet

  Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Pascale Baelden, Jan Mast boeken
  Pascale Baelden, Jan Mast - Nick Bril 33

  Nick Bril is een man die zich niet in twee woorden laat omschrijven. Chef van The Jane dat in een paar jaar tijd naar de top van gastronomisch België schoot, DJ in de underground deephousescene, bezieler van Tastes of the world, rock-'n-roll partner en vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Michelle van Roost, Manon van Eijsden boeken
  Michelle van Roost, Manon van Eijsden - Wegwijs in de voedingsjungle

  In Wegwijs in de voedingsjungle nemen Michelle van Roost en Manon van Eijsden vragen (en zorgen!) van ouders weg rondom voeding voor kinderen. Wat is gezonde voeding voor je kind? De praktische overzichten en tips, adviezen op wetenschappelijke basis en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00