Kookboeken

  • Robin Heetkamp, Ties Robben, Ria Geraets-Heijen boeken
    Robin Heetkamp, Ties Robben, Ria Geraets-Heijen - Het mayonaise boek

    Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar met mayonaise kan zo veel meer! Veel (hobby-)koks vinden mayonaise maken moeilijk. Het is ook een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De Grote Hamersma 2018

    Goede wijn behoeft geen krans, maar wel een notering in De Grote Hamersma.Het allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber is weer bijgewerkt met de nieuwe oogst. Ook dit jaar gingen Harold Hamersma en Esmee Langereis op onderzoek uit bij supermarkten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Anthony Warner boeken
    Anthony Warner - De eetwijzer

    Voedselhypes, daar maakt Anthony 'The Angry Chef' Warner gehakt van. Deze wetenschapper en kok scheidt op humoristische wijze feiten van fabels en trekt met wetenschappelijk bewijs ten strijde tegen zelfbenoemde voedseldeskundigen. Veel van de informatie die… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Eveline van de Waterlaat, Leo Versluys boeken
    Eveline van de Waterlaat, Leo Versluys - Nu afvallen en nooit meer aankomen

    Afvallen: waarom is dat toch zo moeilijk? Waarom laten we ons zo gemakkelijk verleiden door guilty pleasures? En hoe komt het dat na elke afslankpoging die kilo's toch weer terugkomen? Dit boek is geschreven voor vrouwen die willen afvallen en nooit meer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Jan-Willem van der Hek boeken
    Jan-Willem van der Hek - Dat smaakt naar meer

    ‘Een meesterwerkje om direct in huis te halen.’ Ellen Dekkersl- Delicious (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Caroline Hwang boeken
    Caroline Hwang - Basisboek Korea

    Ontdek hoe lekker de Koreaanse keuken is! Met Basisboek Korea maak je zelf de lekkerste Koreaanse recepten. Basisboek KoreaDe Koreaanse keuken ken je misschien uit restaurants of van verre reizen, maar wist je dat je het ook heel makkelijk zelf kunt maken? Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Emily Kemp boeken
    Emily Kemp - Bakken met zonder fratsen

    Smulpapen opgelet! Iedere dag genieten van taart, cake, koekjes, muffins en andere heerlijke zoetigheden; het kan! Ik viel 65 kilo af, maar stopte niet met genieten van zoetigheid. In dit boek vind je 56 zoete bakrecepten, allemaal lekker, simpel en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Christian Coates boeken
    Christian Coates - Fitnessfood

    Eten voor een uitgebalanceerd sportschema: voor ieder niveau en alle leeftijdenDe duidelijke en no-nonsense benadering van Fitnessfood, gecombineerd met up-to-date kennis op gebied van voeding, is de manier om nog meer uit je training te halen. Het boek biedt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Sonja Bakker boeken
    Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht! deel 2

    Sonja Bakker (1974) is voedingsdeskundige en bestseller-schrijfster. Jarenlang begeleidde zij mensen met overgewicht in haar praktijk. Inmiddels verkocht ze al miljoenen boeken. In deze prachtige opvolger van 'Bereik je ideale gewicht', Sonja's eerste boek,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Annabel Langbein boeken
    Annabel Langbein - Simple Pleasures

    Wil je af en toe bekomen van alle drukte en tijd nemen om samen te genieten met vrienden of familie? Wil je eenvoudige en smaakvolle recepten met producten die vers uit de grond komen? Dan is Simple pleasures jouw ideale kookboek: vol pure gerechten voor de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Katie Farrell boeken
    Katie Farrell - Je leven in balans

    Koken, bakken, eten, bewegen én stille tijd. Overdenkingen voor een positief zelfbeeld en om te volharden in gezond leven, recepten, lichamelijke oefeningen, tips en planningen. Prachtige foodfotografie. Luxe papiersoort, gebonden mét leeslint. 4,5 ster op… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,95
  • Danny Jansen boeken
    Danny Jansen - Slow Cooking

    De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Giulia Malerba, Febe Sillani boeken
    Giulia Malerba, Febe Sillani - Voedsel atlas

    Een spannende reis voor jong en oud, een uitzonderlijk avontuur met voedsel ensmaken uit de hele wereld. De illustraties van Febe Sillani maken je nieuwsgierig om de ingrediënten, recepten en producten die de zes continenten karakteriseren te ontdekken:… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Saskia Koopman boeken
    Saskia Koopman - Blij Suikervrij Zoet!

    Dat suikervrij bakken niet ingewikkeld hoeft te zijn bewijst Saskia Koopman in dit boek. Zij bakt zonder geraffineerde suikers. Werkelijk om te smullenTaartjes, koekjes, chocoladepasta, ijsjes en nog veel meer zoet lekkers, alles zonder geraffineerde suikers.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Désirée Verkaar boeken
    Désirée Verkaar - Tosti's met een Twist

    Van tosti's krijg je nooit genoeg. Van deze ultieme gegrilde sandwich, knapperig vanbuiten en zacht vanbinnen, bestaan talloze varianten van over de hele wereld. En juist omdat het zo'n simpel gerecht is, kun je er heerlijk mee experimenteren. Tosti's van… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Julius Jaspers boeken
    Julius Jaspers - Oriental Streetfood

    Oriental streetfood staat vol Aziatische gerechten om zelf te maken. Het boek is samengesteld uit een grote selectie lichte, gezonde en lekkere Aziatische hapjes, veelal bedoeld om te delen met je tafelgenoten. Want zo doen ze dat in Azië. Met gerechtjes als… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Pascale Baelden, Jan Mast boeken
    Pascale Baelden, Jan Mast - Nick Bril 33

    Nick Bril is een man die zich niet in twee woorden laat omschrijven. Chef van The Jane dat in een paar jaar tijd naar de top van gastronomisch België schoot, DJ in de underground deephousescene, bezieler van Tastes of the world, rock-'n-roll partner en vader… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Constan Heestermans, Marije Sietsma boeken
    Constan Heestermans, Marije Sietsma - Koken met karamel

    Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner.Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Stéphane Reynaud boeken
    Stéphane Reynaud - Simpel!

    Sommige mensen vinden koken moeilijk of ingewikkeld. Of hebben een hekel aan de afwas. Speciaal voor hen schreef Stéphane Reynaud dit kookboek. Om te laten zien dat koken niet moeilijk hoeft te zijn en dat je ook heerlijke dingen kunt bereiden met slechts… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Mark van Oosterwijck boeken
    Mark van Oosterwijck - FitChef FitChef Turbo

    Gezond eten zonder lang in de keuken te staan? Dat kan! Na het succes van FitChef deel één legt dit boek de lat nog wat hoger. FitChef Turbo richt zich op mensen met een volle agenda. Mensen die gezond willen leven om het maximale uit zichzelf te halen. Die… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Mark van Oosterwijck boeken
    Mark van Oosterwijck - Set: FitChef deel 1 + 2

    De populaire FitChef boeken met een mooie korting aanschaffen? Dat kan met deze combinatie aanbieding! FitChef (deel 1) en FitChef Turbo (deel 2) staan beiden vol met gezonde, praktische en toegankelijke recepten die snel op tafel staan. Allemaal boordevol… (Harde kaft)

    Lees meer...
    49,95
  • Neu im teNeues Programm 2018!
  • Format: 30 x 30 cm / offen 30 x 60 cm
  • 6-sprachiges Kalendarium
  • internationale Feiertage
  • Broschürenkalender
  • In Folie eingeschweißt
  • Die Vintage Kitchen Collection von Kelly… (Zachte kaft)

    Lees meer...
13,95
  • Christelle Huet Gomez boeken
    Christelle Huet Gomez - Kruimeltaart

    De lekkerste kruimeltaart maak je natuurlijk zelf! Met de recepten uit Kruimeltaart zet je binnen no time de lekkerste kruimeltaarten op tafel! Zelfgemaakte kruimeltaartZelf kruimeltaart maken is natuurlijk het allerlekkerst. Met de recepten uit Kruimeltaart… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Eddie Benghanem boeken
    Eddie Benghanem - Patisserie en ander fijn gebak

    In deze patisseriebijbel vind je alles: de klassieke patisserie met alle mogelijke deegsoorten, gebak, koekjes, petitfours, confiserie, crèmes, chocolade... Stap voor stap leer je de basistechnieken en de basisbereidingen, van het maken van het deeg en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    49,99
  • Jonah Freud, Cijn Prins boeken
    Jonah Freud, Cijn Prins - Zeelust

    Van Texel tot Zeeland: de Nederlandse kust heeft volop culinair genoegen te bieden. In elke badplaats en ieder havenstadje zijn pareltjes van eetgelegenheden en speciaalzaken te vinden - -maar waar moet je ze zoeken? Jonah Freud, kookboekhandelaar en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95