Kookboeken

  • Arvid C. Bergström, Annelies van den Ende boeken
    Arvid C. Bergström, Annelies van den Ende - Bier en Kaas

    Bier en Kaas Kaas en bier zijn een hemelse combinatie! Dit boek gaat over kaas en bier, welk bier past er bij een Stilton of Camembert en welke kaas past bij een Saison of een Herfstbock? Kaas is rijk aan smaak; zoet, zout, umami en zuur. Kaas is vettig. Dit… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,89
  • Toine Wilke, Bart van Olphen boeken
    Toine Wilke, Bart van Olphen - Koken met zeewier en zilte groente

    Koken met zeewier en zilte groenten is het kookboek van Toine Wilke. Nasi goreng met wakame, pasta carbonara met zeespaghetti en poké bowl met zeekraal: zeewier en zilte groenten bieden oneindig veel culinaire mogelijkheden. Ontdek hoe je op een simpele… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Jord Althuizen boeken
    Jord Althuizen - Smokey Goodness Winter BBQ

    Met het one of a kind Smokey Goodness Winter BBQ boek van Jord Althuizen kom je ook de winter meer dan warmpjes door. Met echt winterse recepten als home smoked salmon, wild boar on the grill en wintersportfavourites (yes, raclette!) blijft het vuur ook bij… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Pascale Naessens, William Cortvriendt boeken
    Pascale Naessens, William Cortvriendt - Puur & lichter

    Met 59 bestaande en 15 nieuwe toprecepten van PascaleARTS EN CULINAIR AUTEUR SLAAN DE HANDEN IN ELKAARSLANKER DOOR GOED TE ETEN. NIET ALLEEN DE BESTE MANIER, HET IS DE ENIGE MANIER.Wil je vermageren en lukt het maar niet, dan is dit boek zeker iets voor jou.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Danny Jansen, Patricia Snijders boeken
    Danny Jansen, Patricia Snijders - Pizza & Flammkuchen

    Een knapperige bodem belegd met hartig lekkers, kruidige saus en smeltende, romige kaas... Pizza's en flammkuchen zijn natuurlijk gewoon de beste snacks ter wereld! Wat is jouw favoriet? De pure eenvoud van pizza margherita of een vlezige extravaganza op een… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Kim Vercoutere, Tine Tomme boeken
    Kim Vercoutere, Tine Tomme - Soul Kitchen

    Kim Vercoutere en Tine Tomme koken al jaren plantaardig en suikervrij, met biologische ingrediënten die zo vers en lokaal mogelijk zijn. In dit basiskookboek verwoorden ze hun visie met simpele recepten die door het hele gezin gewaardeerd worden, en mooie… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Rachael Lane boeken
    Rachael Lane - Grillen

    Grillen voor binnen en buiten. Met meer dan 150 recepten van steak, hamburgers en worst, tot kip, vis en pizza. Dit boek bevat alle klassiekers en een groot aantal nieuwe spannende recepten,geïnspireerd door keukens van over de hele wereld. Met uitleg over… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Monica Abdoel boeken
    Monica Abdoel - Food, Art & Music

    Firestarters of Food, Art & Music is een wervelende cross-over tussen de drie werelden van kunst, muziek en eten en levert een bonte verzameling op van recepten en exclusieve verhalen van foodtruck ondernemers, chefkoks, kunstenaars en muzikanten over de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Machteld Smid boeken
    Machteld Smid - Bowls - Buddha, Poké, Sushi, Fajita en andere foodbowls

    Bowlszijn dé foodtrend van nu. Schaaltjes tot de rand gevuld met hartige, zoete, kleurrijke en gezonde ingrediënten, vanuit alle windstreken. Twee dingen hebben ze gemeen: ze zijn een lust voor het oog en ook nog eens erg lekker!In dit boek zijn veertig… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Karen Groeneveld boeken
    Karen Groeneveld - Kookboek voor de onstuimige moestuinier

    Voor moestuinders en andere groenteliefhebbers Elke moestuinder kent het wel: hoe je ook je best doet om zo te zaaien dat je groentes een beetje verspreid opkomen, toch zit je elke keer met een berg boontjes, tien courgettes of een stapel kolen. Wat doe je er… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Martina Kittler, Barbara Klein boeken
    Martina Kittler, Barbara Klein - Koken met lupine

    Verander je voeding, verander je leven! Hoera voor de lupineboon, want dit voedingsmiddel kan nog veel meer dan alleen lekker smaken! Met deze hoogwaardige eiwitbron en duurzame vleesvervanger geef je je dagelijkse kost een gezonde kick en je lichaam meer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Jane Parkinson boeken
    Jane Parkinson - De juiste wijn

    Een diner is niet geslaagd zonder een goed glas wijn. Maar hoe weet je welke wijn je moet serveren? Kun je beter gaan voor een Franse merlot, of toch een Italiaanse? En drink je hem het best koud of op kamertemperatuur? In dit boek introduceert Jane Parkinson,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Snel & Simpel

    Als je weinig tijd hebt om een lekkere maaltijd te maken, kies dan niet voor een fantasieloze snelle hap of een kant-en-klaarmaaltijd. Laat je inspireren door de meer dan 100 recepten in dit boek, of het nu om je ontbijt, je lunch, je avondeten of een gezond… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • Sophie Matthys boeken
    Sophie Matthys - De suikerarme keuken

    Suikerarm eten? Het kan! Met de tips uit dit boek schrap je stap voor stap de klassieke suiker uit je menu en ga je voor slimme alternatieven. Zo stop je vroegtijdige veroudering van je lichaam, voorkom je suikerdips én hou je je gebit gezond. Bovendien maak… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Nick Van Hoof, Kevin Kegeleers boeken
    Nick Van Hoof, Kevin Kegeleers - Zout op het vuur

    Koken op open vuur is helemaal terug! Met vrienden de natuur in trekken, samen ontspannen rond een kampvuur en lekker eten. Zo eenvoudig kan het leven zijn. Voor Nick en Kevin, bekend van het VIER-programma Grillmasters, heeft vuur geen geheimen meer. Met hun… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Bouillon! zomer 2018

    INHOUD: Berichten Inmaken De heldere kijk van Jeroen Vesters, tekst Will Jansen Waar wachten we op, tekst Eelco Schaap De hangmossel is sneller, tekst Vis&Seizoen Danny Jansen inspireert mensen, tekst Will Jansen Stroopwafels en smokkelaars, tekst Dorien… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Studenten Food - Cook's Collection

    Wat je studie- of werkschema ook is, of je nu goed kunt koken of niet: maak van je maaltijden meer dan alleen het naar binnen werken van wat voedsel. Neem de tijd en laat je inspireren door de verrassende, gevarieerde maar vooral lekkere maaltijden in dit… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • Estée Strooker boeken
    Estée Strooker - Estée kookt

    In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Laura Canjels, Mylena Natanni boeken
    Laura Canjels, Mylena Natanni - The Green Food Bible

    In The Green Food Bible vertellen Laura en Mylena je alles over plantaardig eten. Waar haal je je calcium vandaan als je geen zuivel eet? Hoe zorg je ervoor dat je genoeg eiwitten eet als je vlees en vis van je bord schrapt? Hoe reageert je lichaam op… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Geen vlees

    Als je geen of minder vlees wilt eten, kies dan niet voor smakeloze vleesloze alternatieven, maar laat je inspireren door de verrassende, gevarieerde maar vooral lekkere vegetarische maaltijden in dit boek, of het nu om je ontbijt, je lunch, je avondeten of… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • Gina Hamaday boeken
    Gina Hamaday - Buenos Nachos!

    Buenos Nachos! is een hedendaags eerbetoon aan het meest fantastische eetbare exportproduct van Mexico. Dit boek bevat recepten van bekende tv-koks (zoals Andrew Zimmern en Rachael Ray), filmsterren en beroemde muzikanten (zoals Bill Hader en Big Freedia) en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Hendrik Dierendonck boeken
    Hendrik Dierendonck - Carcasse

    Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher's Book is er nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • Isabelle Guerre boeken
    Isabelle Guerre - Dumplings en bapao

    'Dumplings en bapao' staat boordevol met de heerlijkste gestoomde hapjes. Het is echt niet moeilijk: met wat oefening vouw je straks dumplings in een handomdraai - gewoon in je eigen keuken.Dumplings en bapao staat boordevol met de heerlijkste gestoomde hapjes… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Nina Olsson boeken
    Nina Olsson - Veggie Burgers

    Veggie Burgers van Nina Olsson is een must-have kookboek voor iedereen die graag vegetarisch eet maar ook dol is op lekkere burgers. Ook voor een veganistisch of glutenvrij dieet biedt Olsson meer dan genoeg opties. Wat dacht je van een Halloumiburger, een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Daniel Lindeberg boeken
    Daniel Lindeberg - Zweedse broodjes

    In Zweden is fika een traditie: halverwege de ochtend of middag een koffiepauze met daarbij een zoet broodje. Vanaf nu hoef je daarvoor niet meer naar Zweden af te reizen, maar bak je ze gewoon zelf!In Zweden is fika een traditie: halverwege de ochtend of… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99