Kookboeken

  • Sonja Bakker boeken
    Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht! deel 2

    Sonja Bakker (1974) is voedingsdeskundige en bestseller-schrijfster. Jarenlang begeleidde zij mensen met overgewicht in haar praktijk. Inmiddels verkocht ze al miljoenen boeken. In deze prachtige opvolger van 'Bereik je ideale gewicht', Sonja's eerste boek,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Kim Vercoutere, Tine Tomme boeken
    Kim Vercoutere, Tine Tomme - Soul Kitchen

    Kim Vercoutere en Tine Tomme koken al jaren plantaardig en suikervrij, met biologische ingrediënten die zo vers en lokaal mogelijk zijn. In dit basiskookboek verwoorden ze hun visie met simpele recepten die door het hele gezin gewaardeerd worden, en mooie… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Matthias Thun boeken
    Matthias Thun - Wanneer smaakt de wijn 2019

    Als je een fles wijn koopt om mee naar huis te nemen, wanneer is die wijn dan op zijn best? Zou je dat niet willen weten? Gebaseerd op de Biodynamische kalender van Maria Thun vertelt deze handzame gids je welke dagen optimale wijdrinkdagen zijn en op welke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,00
  • Hans Offringa, Marcel Langedijk boeken
    Hans Offringa, Marcel Langedijk - Mijn Whisky

    Mijn Whisky Op 5 april 2011 ontmoetten een whiskyschrijver en een lifestylejournalist elkaar in The Brandy Library, een chique club in Manhattan, NY. De aanleiding was een exclusieve proeverij van Highland Park, de stoere single malt van de Orkney Eilanden, in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Monique Van der Vloed boeken
    Monique Van der Vloed - Puur natuur Groente

    Hoe eet je meer groente? Dit boek wil je inspireren en motiveren om meer groente te gaan eten. Veel Nederlanders halen de dagelijks aanbevolen 250 gram groente niet, terwijl deze hoeveelheid slechts een minimum is. Dat kan beter, vindt Monique van der Vloed.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Jord Althuizen, Kasper Stuart boeken
    Jord Althuizen, Kasper Stuart - Black Smoke

    Écht indruk maken met de BBQ? Dan is special edition BBQ boek Black Smoke van Jord Althuizen en Kasper Stuart hét boek voor jou. Naast blow-your- socks-off recepten voor grill of smoker, ook award winning cocktails van Belgiums Best Bartenders, een goede… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Marco Van Keijzerswaard boeken
    Marco Van Keijzerswaard - Foodbrusher

    Het boek 'Food design voor iedereen' is een inspiratiebron voor elke liefhebber van food design, foodplating en foodstyling. Kijk voor meer informatie op www.foodbrusher.comMaak van jouw gerecht een kunstwerk. Food design voor iedereen is een boek voor mensen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,95
  • Will Jansen boeken
    Will Jansen - De zelftemmer

    Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,95
  • Gert Crum boeken
    Gert Crum - Le domaine de la Romanée-Conti editie 2018

    Een magistraal boek over de mythische wijn van Le Domaine de la Romanée-Conti Romanée-Conti is een van 's werelds meest bekende en begeerde wijnen. De bekende wijncriticus Clive Coates kroont Romanée-Conti zelfs tot ‘de zeldzaamste, duurste en meestal ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    100,00
  • Anneke Sips boeken
    Anneke Sips - Food on a boat

    Voor zeilers en dromers: Heerlijk, inspirerend reiskookboek met praktische recepten, tips en reisverhalen van de oversteek per zeilboot van de Stille Oceaan met haar afgelegen eilanden en atollen.Robert en Anneke maakten de grote oversteek van de Stille Oceaan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Hans Donderwinkel boeken
    Hans Donderwinkel - Lekker Gronings

    Hans Donderwinkel: Lekker Gronings. Hippe recepten met eerlijke streekproducten Streekproducten zijn weer helemaal in. Logisch, want consumenten kiezen steeds bewuster voor duurzaamheid en eerlijke en vaak biologische producten uit eigen omgeving. Lekker… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,00
  • Peter Doomen boeken
    Peter Doomen - Bucketlist voor een wijnkenner

    Hardnekkige wijnmythes worden genadeloos ontkracht. Wil je een echte wijnkenner worden? In Bucketlist voor een wijnkenner begeleidt Peter Doomen je in 100 stappen tot je jezelf een echte wijnkenner kunt noemen. Eerst ontdek je je wijnproeversprofiel: ben je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Mijn babyrecepten met Sophie de giraf

    Mijn babyrecepten met Sophie de giraf is een prachtig vormgegeven kookdagboek met 100 heerlijke recepten voor de eerste baby- en dreumeshapjes. Van babyvoeding tot vaste voeding. Sophie de Giraf is al meer dan 50 jaar het beste vriendje van meer dan 40 miljoen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,99
  • Freke van Nimwegen, Nadine Maarhuis boeken
    Freke van Nimwegen, Nadine Maarhuis - Circular Chefs

    NA DE BESTSELLER INSTOCK COOKING, KOMT INSTOCK NU MET CIRCULAR CHEFS. Dit kookboek leert jou op een nieuwe manier naar eten te kijken. En dat is hard nodig, want een derde van alle klimaatbelasting komt door ons voedsel. Tijd voor een nieuwe aanpak van ons… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Niki Segnit boeken
    Niki Segnit - Kookbijbel

    De Kookbijbel is de langverwachte opvolger van De smaakbijbel: even handig en ingenieus, maar vooral ook net zo’n feest om te lezen als zijn beroemde voorganger.‘De Kookbijbel is een praktisch handboek, bedoeld om creatieve koks hun eigen recepten te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    45,00
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - Rens mijn lifestyle guide

    Food is mijn passie, na een reeks kookboeken is dat vast geen verrassing. Maar voor een écht gezond en gelukkig leven zijn meer factoren belangrijk. In RENS - Mijn lifestyle guide, neem ik je mee in mijn bewuste, positieve levensstijl. Hoe ziet mijn ochtend… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Werner Drent boeken
    Werner Drent - Stamppotbijbel

    STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBERMet meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Marjolijn van der Velde boeken
    Marjolijn van der Velde - 70 groene smoothies

    Ooit gedacht dat spinazie drinken lekker zou zijn en dit tegelijkertijd je gezondheid verbetert? Dit boek geeft je 70 recepten voor zuivelvrije fruitsmoothies met bladgroentes. Ontdek zelf hoe slechts 1 groene smoothie per dag je op weg kan helpen naar: * meer… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Madeline Puckette, Justin Hammack boeken
    Madeline Puckette, Justin Hammack - Wine Folly Masterclass

    Wine Folly Masterclass is de uitgebreidere wijngids en zit bomvol nieuwe informatie voor wijnliefhebbers. Wine Folly Masterclass is een must-have voor alle vinologen en liefhebbers die hun wijnkennis op een leuke en praktische manier willen vergroten. De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Greg Malouf, Lucy Malouf boeken
    Greg Malouf, Lucy Malouf - Suqar

    Na het succes van 'Vegarabia' komen Greg en Lucy Malouf met een nieuw kookboek over de Midden-Oosterse keuken, ditmaal boordevol zoet: 'Suqar'. 'Suqar' (Arabisch voor 'suiker') bevat meer dan 100 zoete lekkernijen uit het Midden-Oosten, variërend van pudding… (Harde kaft)

    Lees meer...
    30,95
  • Vanessa Pourier boeken
    Vanessa Pourier - Bakken met een tropische twist

    Het eerste Antiliaanse bakboek dat in Nederland verschijnt! Met Bakken met een tropische twist van Vanessa Pourier maak je de lekkerste tropische taarten en andere gebakjes. Met Bakken met een tropische twist van Vanessa Pourier – het eerste Antiliaanse… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Myllymaki Vlees/Wild/Gevogelte

    Vlees, wild en gevogelte bevat een selectie recepten van de Zweedse meesterkok Tommy Myllymäki. De ongeveer 100 recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor een feestmaal, zoals karbonade met pruimen en radicchio, kalfstong, biff,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Myllymaki Groente

    Iedere groente verdient het om met de juiste techniek en met zorg en respect te worden bereid. Groente bevat Tommy's persoonlijke favorieten. Recepten die hij steeds weer maakt, eten dat hij thuis bereidt en smaken die steeds terugkomen in zijn restaurants. (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Juglen Zwaan boeken
    Juglen Zwaan - De receptenwijzer-De maaltijdwijzer (set)

    Het is auteur Juglen Zwaan wederom gelukt een 'compleet' boek te maken: De receptenwijzer, zijn derde boek. Eerder zijn verschenen De supplementenwijzer (2013) en De voedingswijzer (2017). De titels van zijn boeken zeggen alles over de inhoud. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    51,00
  • Whisky boek en proefnotitie

    Ontdek ruim 200 topwhisky's uit alle windstreken, met kleurenfoto's, historische informatie en gedetailleerde smaak-en stijlbeschrijving met bijbehorend Proefnotitieboek. (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99