Kookboeken

  • Carlo Kool boeken
    Carlo Kool - Gezonde keuzes, simpel gemaakt

    Wat vandaag gezond is, is morgen weer ongezond. De verwarring is compleet. Carlo Kool, voedingsdeskundige, schrijver en eigenaar van Supersnel Gezond, doorbreekt de hypes, headlines en gezondheidsclaims.In dit boek gebruikt Carlo zijn expertise om je te… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Sanne Mouha boeken
    Sanne Mouha - Gezond koken voor een

    Zoek je inspiratie voor originele eenpersoonsgerechten? Of weet je als single kok niet waar te beginnen? Kook je graag gezond, maar kijk je op tegen die berg afwas? Kun je niet elke dag in de keuken staan, maar wil je wel elke dag wat anders op je bord? Doe je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Wodka

    wodkageschiedenis [*] productie [*] merkenGlashelder en trendy: wodka is de nummer één onder de sterke dranken, puur of gemixt. De kenner, die wodka drinkt met of zonder ijs, weet in al die soorten kleine smaaknuances aan te wijzen. Dit boek vertelt het… (Harde kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • Jilles D'Hulster, Sofie Vanrafelghem, Annelies Geneyn boeken
    Jilles D'Hulster, Sofie Vanrafelghem, Annelies Geneyn - Beer & Burgers

    In dit boek slaan de wereldvermaarde biersommelier Sofie Vanrafelghem en chef Jilles D'hulster, die in Vlaanderen de gourmetburger op de kaart zette, de handen in elkaar. Met verenigde krachten creëren ze een zestigtal perfecte foodpairings. Jilles'… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,50
  • Dan Toombs boeken
    Dan Toombs - The Curry Guy

    Curry's komen voort uit de Indiase keuken. In de 18e eeuw brachten Britse kolonisten het concept naar Europa en werd het ook hier mateloos populair. Dan Toombs, a.k.a. 'The Curry Guy', heeft het namaken van curry's en tandoorigerechten geperfectioneerd, zodat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Oogstkoken

    Oogstkoken staat boordevol eenvoudig te maken, verrukkelijke recepten met de pure smaken van het seizoen. Maar wat dit jubileumboek van Seasons zo compleet maakt, is dat er daarnaast voor elke groente en fruit tips & trucs gegeven worden om te zaaien en te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Massimo Bottura boeken
    Massimo Bottura - Brood is goud

    Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingredi (Zachte kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Sue Quinn boeken
    Sue Quinn - Snel, gezond en lekker

    In Snel, gezond & lekker vind je 160 eenvoudige en in korte tijd te bereiden recepten.Het succes zit in de drie stappen aanpak: 1. Goede ingrediënten: ontdek welke basisingrediënten je in huis moet hebben om snel te kunnen koken, met behoud van kwaliteit en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - Powerfood - Van Friesland naar New York

    Meer Powerfood: van Friesland naar New York Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Hubrecht Duijker boeken
    Hubrecht Duijker - Gejaagd door de wijn

    Gejaagd door de wijn Vanaf zijn eerste wijnreis in 1969 heeft vinpressionist Hubrecht Duijker meticuleuze aantekeningen gemaakt, dag voor dag, in kleine notitieboekjes. Opmerkelijke ontmoetingen met wijnmakers, prachtige proeverijen, memorabele maaltijden en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Aidan Goggins, Glen Matten boeken
    Aidan Goggins, Glen Matten - Het sirtfood dieet receptenboek

    ‘Het Sirtfood dieet is het dieet waar iedereen over praat, niet in de laatste plaats omdat je dingen mag die meestal verboden zijn, bijvoorbeeld chocola, rode wijn en koffie.’ The Mirror En dan nu doorpakken met het receptenboek! Het Sirtfood dieet is niet… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Christophe Declercq boeken
    Christophe Declercq - Basic aperitiefhapjes

    In zijn nieuwste Basic-boek laat Christophe Declercq de dessertwereld even achter zich. Hij toont je hoe je meer dan 30 eenvoudige en toch overheerlijke aperitiefhapjes kan maken met behulp van stap-voor-stapfoto's en eenvoudige toelichtingen. Leer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Martina Slajerova boeken
    Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

    Hou je van een koolhydraatarm of suikerarm eetpatroon en wil je je stofwisseling dat extra duwtje geven om gewicht te verliezen? Dan is het keto-dieet perfect voor jou. Het is echter een uitdaging om altijd strikt ketogeen te koken. Bestaande recepten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Martine de Weerdt boeken
    Martine de Weerdt - Een huis met een scenario

    Martine krijgt telefoon van een notaris. Ze komt in aanmerking voor een bizarre erfenis. Hiervoor moet ze verschillende clausules naleven. Ze komt terecht in een kluwen van het bovennatuurlijke, manipulatie en angst waardoor haar leven een drastische wending… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Nicolaas Klei boeken
    Nicolaas Klei - Omfietswijngids 2018

    In deze spiksplinternieuwe, bomvolle Omfietswijngids onthult Nicolaas Klei de 349 Omfietswijnen van 2018. Of, zoals hij zelf schrijft:‘Volgens de gezondheidspolitie krijg je al ruggenmergtering als je alleen maar denkt aan een fles wijn, en wie daadwerkelijk… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • An Bogaerts boeken
    An Bogaerts - Kilocomplot

    'Zes kilo kwijt op twee weken!' 'Een bikini-lijf in drie weken!' 'Drie maten slanker in vier weken!' Allemaal onzin, en we weten het. De Heilige Graal naar een slank leven bestaat niet. Voordat je nog maar eens beslist iets nieuws te proberen om af te vallen,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Lynn De Merlier boeken
    Lynn De Merlier - Goesting in gezondheid

    Hoe eet je jezelf gezonder en vitaler, zonder te diëten? Welke impact heeft voeding op je darmen? Hoe komt het dat je darmen bepalen hoe jij je voelt? Kun je gezond én lekker eten?Lynn De Merlier legt in Goesting in gezondheid op een eenvoudige manier uit… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Mieke Kosters boeken
    Mieke Kosters - Skinnyminds

    Elke dag chocola, 12 kilo eraf? Het kan!'Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat; ik kwam van de wind al aan.' Denk jij ook bij elk glas wijn en stukje kaas, dat mag ik eigenlijk niet, ik moet afvallen?… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Jolijn Pelgrum, Sjoerd Schotten boeken
    Jolijn Pelgrum, Sjoerd Schotten - Smaaksouvenirs

    Wereldse inspiratie voor de lekkerste plantaardige gerechtenPlantaardig eten is een ontdekkingsreis. Wie om zich heen kijkt vindt overal inspiratie voor de lekkerste gerechten zonder dierlijke ingrediënten, en dat is wat Jolijn Pelgrum (vegadutchie.nl) en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,99
  • Martha Stewart boeken
    Martha Stewart - Frisse Start

    Gezond, fit en energiek het nieuwe jaar in met Frisse Start van Martha Stewart Living Frisse start van Martha Stewart is het kookboek voor iedereen die na de feestdagen een kleine reboot nodig heeft. Met praktische informatie en lekkere recepten voor een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Chili & spice

    Heerlijke recepten met prachtige fotos om te watertanden. Dit boek bevat eengroot aantal variaties voor verschillende specerijen en smaken die samen de beste combinatie maken in elke keuken. (Zachte kaft)

    Lees meer...
      8,99
  • Ingeborg ten Oever boeken
    Ingeborg ten Oever - Pompoen!

    De pompoen is populair, gezond, veelzijdig en ook nog eens erg lekker. Iedereen heeft wel een lekker recept voor pompoensoep. Maar met een pompoen kun je zoveel meer doen dan alleen soep maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van pompoenrisotto, pompoenbrood, een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Tim Hayward boeken
    Tim Hayward - Messcherp

    Alles over het mesTim HaywardMesscherp is een liefdesverklaring aan het begeerlijkstegereedschap uit de keuken.Het koksmes is een pareltje van vorm en functie, zowel een onmisbaargebruiksvoorwerp als een uiterst verfijnd ontworpen object.Via interviews met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,50
  • Chris Carter, James Peisker boeken
    Chris Carter, James Peisker - Homemade Sausage

    Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie in 30 minuten

    We hebben allemaal wel 30 smoezen klaar om na een dag hard werken een kant-en-klaarmaaltijd uit het schap te trekken. Jamie is al die excuses zat en laat zien dat je binnen 30 minuten een fantastische, complete en verse maaltijd op tafel kunt zetten. 'Jamie in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99