Kookboeken

  • Nigel van der Horst boeken
    Nigel van der Horst - Chef met lef

    Dit kookboek van Chef met lef Nigel van der Horst draait om balans & lekker eten.Nigel van der Horst, alias Chef met lef, ontwikkelde recepten met een perfecte samenstelling die uit elkaar barsten van smaak. Genieten van lekkere pancakes, overheerlijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Vanessa Bejaï-Haddad boeken
    Vanessa Bejaï-Haddad - Het ultieme kookboek voor gezonde darmen

    Wat je eet bepaalt hoe je je voelt! Hoe pas je je eetgewoonten aan? Wat kun je allemaal doen om elke dag gezond te eten? Welk voedsel mogen mensen met darmklachten eten en wat moeten ze mijden? Verdiep je in de werking van de spijsvertering en ontdek hoe die… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Hilde Deweer boeken
    Hilde Deweer - Koken in het weekend ... eten de hele week

    Geen tijd om elke dag te koken? Geen zin in ongezonde, kant-en-klare maaltijden? Geen geld voor foodboxen of afhaalgerechten? Dan is dit boek de ideale oplossing! Hilde Deweer is culinair redacteur en foodie pur sang, maar staat zelf ook graag achter het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Yo's Kitchen boeken
    Yo's Kitchen - Bunzlau Castle, stoer en lekker koken voor familie en vrienden

    Stoer en lekker koken voor familie en vrienden. Heerlijke verrassende en eenvoudige recepten, zoveel mogelijk bereid in het gezellige Bunzlau Castle servies. Pure ingrediënten vormen de basis voor mooie voorgerechten, eerlijke en stoere hoofdgerechten,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Marlies Beckers, Marie Monsieur boeken
    Marlies Beckers, Marie Monsieur - Stadskookboek Antwerpen

    Antwerpen is een stoere havenstad waar altijd een frisse wind waait. Maar ook: een magneet voor creatief geweld. Een stad van gevestigde waarden en hippe nieuwkomers in bruisende opkomende wijken, een epicentrum met heel veel goede restaurants, bistro's,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • David Frenkiel, Luise Vindahl boeken
    David Frenkiel, Luise Vindahl - The Green Kitchen at Home

    Maak de lekkerste gerechten die David en Luise ook elke dag voor hun eigen gezin maken. Met de recepten uit The Green Kitchen at Home gaat dit zeker lukken! Gezonde snelle recepten David en Luise geven hun favoriete basics die zij zelf standaard in de koelkast… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Tessa Moorman, Merel Von Carlsburg boeken
    Tessa Moorman, Merel Von Carlsburg - The Green Happiness Detox Book

    A delicious kickstart to powerful energy & true beauty Op zoek naar een reset voor je lijf en een kickstart naar een gezonder eetpatroon? Even voorstellen: ons gloednieuwe detoxboek. En niet zomaar één. Naast de hardcopy versie die je in je handen kunt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Victoria Moore boeken
    Victoria Moore - De wijn-spijsbijbel

    Met ‘De wijn-spijsbijbel’ van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Jeroen Meus boeken
    Jeroen Meus - Dagelijkse kost 2

    Elke dag weer inspireert Jeroen Meus honderdduizenden kijkers met zijn geweldige Dagelijkse Kost-gerechten. Van echte klassiekers tot verrassende veggie stoofpotjes, frisse salades, pittige soepen en snelle pasta's, stuk voor stuk klaargemaakt met liefde en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Fern Green boeken
    Fern Green - Tosti & Toast

    De tosti is weer helemaal hot! Happy Tosti, Tosti World, Toastables, Tostihut, De Tosticlub en Tostibar: het is maar een kleine greep uit recent geopende horeca die alleen tosti's verkoopt. De tostitent is de nieuwe hamburgerbar. Met Tosti & Toast ga je thuis… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Pierre Dukan boeken
    Pierre Dukan - De belangrijkste 60 dagen van je zwangerschap

    Gezond eten tijdens de zwangerschap om je baby de beste start te geven en obesitas te voorkomen op latere leeftijd.dr. Pierre Dukan is in Nederland en België bekend van vele bestsellers over gezond eten waaronder Het Dukan Dieet waarvan meer dan 100.000… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Sandra Bekkari boeken
    Sandra Bekkari - Nooit meer Diëten, de Thermomix-editie

    Wie voedingsdeskundige Sandra Bekkari nu nog niet kent, heeft de voorbije maanden op een andere planeet geleefd. Van haar boekenreeks 'Nooit meer diëten' verkocht ze intussen al meer dan 150.000 exemplaren. Met haar no-nonsense stappenplan begeleidde ze al… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Martine Steenstra boeken
    Martine Steenstra - Heel Holland Bakt mee seizoen 5

    Heel Holland Bakt is terug! Met Heel Holland bakt mee seizoen 5 kun je ook dit seizoen thuis weer gezellig meebakken met het allerleukste bakprogramma van Nederland. Behalve de technische uitdagingen waarvoor de kandidaten staan, bevat dit nieuwe bakboek ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Tom Kime boeken
    Tom Kime - Basisboek Thailand

    Probeer de uitgesproken smaken en gedurfde smaakcombinaties uit de Thaise keuken. In dit prachtige Basisboek Thailand staan traditionele recepten met een moderne twist. Traditioneel met een moderne twist De Thaise keuken staat voor uitgesproken smaken en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Nicolas Stromboni boeken
    Nicolas Stromboni - De keuken van Corsica

    'De keuken van Corsica is zó de moeite waard. Met zijn prachtige producten van zowel het land als uit de zee, opgetekend door de smaakmakers van het eiland. Eigenlijk moet je met dit boek onder je arm Corsica ontdekken.' Makkie Mulder, hoofdredacteur… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Roberta Pagnier, Jochem van Gelder boeken
    Roberta Pagnier, Jochem van Gelder - Zoete spruiten

    Niets is leuker dan samen met het gezin te genieten van een heerlijke maaltijd. Dan is het belangrijk dat iedereen de gerechten ook echt lekker vindt. Kinderen hebben daar andere ideeën over dan volwassenen. In Zoete spruiten geven kinderen hun ongezouten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Laure Kié, Anne La Fay boeken
    Laure Kié, Anne La Fay - Sushi

    Sushi, maki, temaki... Sushi is het emblematische gerecht geworden voor de Japanse keuken. De meest voorkomende en simpelste vorm is nigiri sushi, maar er zijn nog allerlei andere heerlijke variaties mogelijk, zoals maki (maki-loempia's; tempura- en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Floor van Dinteren boeken
    Floor van Dinteren - Aan tafel

    Floorabella houdt van lekker eten, van mooie dingen en van goede muziek. Ze is kok,vinoloog stylist, fotograaf en vooral een levensgenieter. In dit persoonlijke kook- en belevingsboek komen al haar passies samen. Het is gebaseerd op haar gastrono mische… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Rutger van den Broek boeken
    Rutger van den Broek - Het hartige bakboek

    'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Cocky Rietman, Martine van der Deijl boeken
    Cocky Rietman, Martine van der Deijl - Big Mamma

    Dit meer dan complete Italiaanse kookboek is een ode aan Big Mamma, Stella di Viesto, en haar Italiaanse keukenbrigade, eigenaar van enkele goed aangeschreven en zeer drukbezochte Italiaanse trattoria (East Mamma en Ober Mamma in Parijs).Maak pasta alla… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Mirjam Leslie-Pringle boeken
    Mirjam Leslie-Pringle - World of veggies

    Overal ter wereld wordt sinds mensenheugenis vegetarisch gegeten. Omdat vlees niet voorradig of te duur is, vanwege geloofsovertuiging of omdat men geen vlees wil eten. Zo zijn er door de eeuwen heen honderden vegetarische gerechten ontstaan. In World of… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Naomi Pomeroy boeken
    Naomi Pomeroy - Smaak & techniek

    Leer thuis koken als een meesterchef met Smaak & techniek: 140 recepten die dé basis vormen van goed kunnen koken In dit kookboek deelt chef-kok Naomi Pomeroy al haar kennis, passie en ervaring. Ze leidt je stap voor stap door elk recept, laat zien hoe de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Elena Gomez Orueta boeken
    Elena Gomez Orueta - Tapas La Qia

    Elena Gomez Orueta is van Spaanse afkomst. Haar grootmoeder Veronica was in Oña gekend voor haar overheerlijke tapas en haar grootvader Antonio deed in Valencia mee aan paëllawedstrijden. Beiden hebben ze hun passie doorgegeven aan hun kleindochter Elena.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    30,00
  • Martine Nijsters, Marjolein Vermeersch boeken
    Martine Nijsters, Marjolein Vermeersch - Slow coffee

    Slow Coffee - Een eigenzinnig koffieboek is een leuke gids voor de koffiegenietende thuisdrinker, de nieuwsgierige koffiefreak, de dappere experimenteerder en de vlijtige kenniszoeker, die bewust wil genieten van 'het koffiemoment'.Slow Coffee vertelt je hoe… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Pascale Naessens boeken
    Pascale Naessens - Puur Pascale 2

    Velen willen gezonder eten, maar vragen zich af: hoe doe je dat? Hoe raak je gemotiveerd en vooral, hoe blijf je gemotiveerd? Het heeft weinig te maken met wilskracht maar veel met nieuwsgierigheid en inzicht. Ga aan de slag met dit boek en voor je het weet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99