Kookboeken

  • Muriel Brunswig-Ibrahim boeken
    Muriel Brunswig-Ibrahim - De smaak van Marrakesh

    De smaak van MarrakeshDe echte Marokkaanse keuken Marokko is een luilekkerland voor liefhebbers van lekker eten. Haute cuisine en volkskeuken komen er bij elkaar. Arabische, Europese, Afrikaanse en Berberinvloeden smelten er samen en leveren een heerlijke,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Tom Kime boeken
    Tom Kime - Basisboek Thailand

    Probeer de uitgesproken smaken en gedurfde smaakcombinaties uit de Thaise keuken. In dit prachtige Basisboek Thailand staan traditionele recepten met een moderne twist. Traditioneel met een moderne twist De Thaise keuken staat voor uitgesproken smaken en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Harold Hamersma boeken
    Harold Hamersma - Dagboek van een gezonde wijndrinker

    W?n is inmiddels in ons land op het l?stje van noodzakel?ke boodschappen beland. Dit niet alleen omdat w?n lekker is, maar ook vanwege de positieve invloed die w?n op het lichaam l?kt te hebben.Na het versch?nen van W?nreis door m?n lichaam kreeg Harold… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Ellen Charlotte Marie boeken
    Ellen Charlotte Marie - One healthy kitchen

    Gezond en bewust eten hoeft niet saai te zijn. Dat bewees Ellen Charlotte Marie met haar eerste succesvolle boek One healthy family waarin ze haar passie voor kleurrijke fotografie combineert met gezond koken. In haar tweede boek One healthy kitchen borduurt… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Marlies Beckers, Marie Monsieur boeken
    Marlies Beckers, Marie Monsieur - Stadskookboek Antwerpen

    Antwerpen is een stoere havenstad waar altijd een frisse wind waait. Maar ook: een magneet voor creatief geweld. Een stad van gevestigde waarden en hippe nieuwkomers in bruisende opkomende wijken, een epicentrum met heel veel goede restaurants, bistro's,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Danny Jansen boeken
    Danny Jansen - Wokking lekker

    Mensen koken steeds meer met verse ingrediënten, maar tegelijkertijd is het elke dag weer een uitdaging om die maaltijd zo snel mogelijk op tafel te zetten. Daar heeft Danny Jansen dé oplossing voor: wokken! Wokken is een snelle manier van bereiden, waardoor… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,50
  • Nigel van der Horst boeken
    Nigel van der Horst - Chef met lef

    Dit kookboek van Chef met lef Nigel van der Horst draait om balans & lekker eten.Nigel van der Horst, alias Chef met lef, ontwikkelde recepten met een perfecte samenstelling die uit elkaar barsten van smaak. Genieten van lekkere pancakes, overheerlijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Frans van Munster, Karin van Munster boeken
    Frans van Munster, Karin van Munster - Fratello & Sorella

    Twintig jaar geleden vertrok cellist Frans van Munster voor de olijvenpluk naar Puglia in Zuid-Italië. Hij werd niet alleen verliefd op de streek, maar ook op de Italiaanse Anna. Ze kochten een trullo (een soort iglo van stenen) en zetten er een groot fornuis… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Stichting Voedingscentrum Nederland boeken
    Stichting Voedingscentrum Nederland - Lekker voor weinig

    Wil je minder uitgeven aan je dagelijkse boodschappen, maar wel lekker en gezond eten? Met de recepten in dit boek van het Voedingscentrum zet je een heerlijke maaltijd op tafel en hoef je toch niet diep in de buidel te tasten. Alle menu's zijn gebaseerd op de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Rutger van den Broek boeken
    Rutger van den Broek - Het hartige bakboek

    'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Els Debremaeker boeken
    Els Debremaeker - Het Grote Appelboek

    De appel blijft het populairste stukje fruit. Wie heeft geen herinneringen aan kip met appelmoes, bloedworst met gekaramelliseerde appeltjes of warme appeltaart recht uit de oven? Nu er steeds meer aandacht gaat naar lokaal en seizoensgebonden eten, is het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Mirjam Leslie-Pringle boeken
    Mirjam Leslie-Pringle - World of veggies

    Overal ter wereld wordt sinds mensenheugenis vegetarisch gegeten. Omdat vlees niet voorradig of te duur is, vanwege geloofsovertuiging of omdat men geen vlees wil eten. Zo zijn er door de eeuwen heen honderden vegetarische gerechten ontstaan. In World of… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Victoria Moore boeken
    Victoria Moore - De wijn-spijsbijbel

    Met ‘De wijn-spijsbijbel’ van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Wodka

    wodkageschiedenis [*] productie [*] merkenGlashelder en trendy: wodka is de nummer één onder de sterke dranken, puur of gemixt. De kenner, die wodka drinkt met of zonder ijs, weet in al die soorten kleine smaaknuances aan te wijzen. Dit boek vertelt het… (Harde kaft)

    Lees meer...
      5,99
  • Roberta Pagnier, Jochem van Gelder boeken
    Roberta Pagnier, Jochem van Gelder - Zoete spruiten

    Niets is leuker dan samen met het gezin te genieten van een heerlijke maaltijd. Dan is het belangrijk dat iedereen de gerechten ook echt lekker vindt. Kinderen hebben daar andere ideeën over dan volwassenen. In Zoete spruiten geven kinderen hun ongezouten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Hilde Deweer boeken
    Hilde Deweer - Koken in het weekend ... eten de hele week

    Geen tijd om elke dag te koken? Geen zin in ongezonde, kant-en-klare maaltijden? Geen geld voor foodboxen of afhaalgerechten? Dan is dit boek de ideale oplossing! Hilde Deweer is culinair redacteur en foodie pur sang, maar staat zelf ook graag achter het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Floor van Dinteren boeken
    Floor van Dinteren - Aan tafel

    Floorabella houdt van lekker eten, van mooie dingen en van goede muziek. Ze is kok,vinoloog stylist, fotograaf en vooral een levensgenieter. In dit persoonlijke kook- en belevingsboek komen al haar passies samen. Het is gebaseerd op haar gastrono mische… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Katie Farrell boeken
    Katie Farrell - Je leven in balans

    Koken, bakken, eten, bewegen én stille tijd. Overdenkingen voor een positief zelfbeeld en om te volharden in gezond leven, recepten, lichamelijke oefeningen, tips en planningen. Prachtige foodfotografie. Luxe papiersoort, gebonden mét leeslint. 4,5 ster op… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,95
  • Jeroen Meus boeken
    Jeroen Meus - Dagelijkse kost 2

    Elke dag weer inspireert Jeroen Meus honderdduizenden kijkers met zijn geweldige Dagelijkse Kost-gerechten. Van echte klassiekers tot verrassende veggie stoofpotjes, frisse salades, pittige soepen en snelle pasta's, stuk voor stuk klaargemaakt met liefde en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Rens Kroes boeken
    Rens Kroes - Powerfood - Van Friesland naar New York

    Meer Powerfood: van Friesland naar New York Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Hubrecht Duijker boeken
    Hubrecht Duijker - Gejaagd door de wijn

    Gejaagd door de wijn Vanaf zijn eerste wijnreis in 1969 heeft vinpressionist Hubrecht Duijker meticuleuze aantekeningen gemaakt, dag voor dag, in kleine notitieboekjes. Opmerkelijke ontmoetingen met wijnmakers, prachtige proeverijen, memorabele maaltijden en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Bart van Olphen, Joël Broekaert boeken
    Bart van Olphen, Joël Broekaert - Vis voor elke dag

    Vis voor elke dag biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken; van IJsland tot India en van Gambia tot Australië. Of je nu inspiratie zoekt voor een snelle lunch, een snack voor bij de borrel of een feestelijke maaltijd, de gerechten zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Cocky Rietman, Martine van der Deijl boeken
    Cocky Rietman, Martine van der Deijl - Big Mamma

    Dit meer dan complete Italiaanse kookboek is een ode aan Big Mamma, Stella di Viesto, en haar Italiaanse keukenbrigade, eigenaar van enkele goed aangeschreven en zeer drukbezochte Italiaanse trattoria (East Mamma en Ober Mamma in Parijs).Maak pasta alla… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Martine de Weerdt boeken
    Martine de Weerdt - Een huis met een scenario

    Martine krijgt telefoon van een notaris. Ze komt in aanmerking voor een bizarre erfenis. Hiervoor moet ze verschillende clausules naleven. Ze komt terecht in een kluwen van het bovennatuurlijke, manipulatie en angst waardoor haar leven een drastische wending… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Simone van der Koelen boeken
    Simone van der Koelen - Paleo Budget

    Misschien vraag je je af wat voor impact de Paleo lifestyle heeft op jouw budget. Maar de waarheid is dat het eten als onze voorouders deden - vlees, vis, groenten, fruit en gezonde vetten - op lange termijn veel voordeliger is dan het eten van bewerkte… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95