Kookboeken

  • Guillaume Marinette boeken
    Guillaume Marinette - Stokbrood

    Met de recepten in dit boek zet je in no time de heerlijkste hapjes met (stok)brood op tafel. Heel geschikt voor een lunch, of als hapje bij de borrel. Alle gerechtjes zijn bovendien eenvoudig te bereiden en ideaal om te delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Toon De Klerck, Luc Hoornaert boeken
    Toon De Klerck, Luc Hoornaert - Het Brood Boek

    In dit boek vind je niet alleen 18 broden met heldere bereidingswijzen en handige tips bij het bakken, maar ook bijna 60 recepten voor de lekkerste gerechtjes bij, tussen of op je brood! (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Stefan Adrian, Anna-Rebecca Wiedermann boeken
    Stefan Adrian, Anna-Rebecca Wiedermann - Mocktails

    Shaken & stirred Zonder is het nieuwe met: alcoholvrije cocktails geven een ware smaakexplosie! Mocktails met zelfgemaakte siropen, vers fruit, specerijen of kruidenextracten strelen je gehemelte en zijn soms mild, soms prikkelend, maar altijd spannend. De… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Ronald Ockhuysen boeken
    Ronald Ockhuysen - Smulpapen

    Ronald Ockhuysen - Het Smulpapenboek Smulpapen bevat een selectie uit de honderden eigenzinnige recepten die de afgelopen jaren in Het Parool zijn verschenen. Omdat elke smulpaap zijn eigen signatuur heeft, krijgt ieder zijn eigen sectie binnen het kookboek.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Vanessa Pourier boeken
    Vanessa Pourier - Bakken met een tropische twist

    Met Bakken met een tropische twist van Vanessa Pourier – het eerste Antiliaanse bakboek dat in Nederland verschijnt – maak je de lekkerste tropische taarten en andere gebakjes. Bakken met een tropische twist is een bakboek vol Antilliaanse taarten, broden,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Sarah Rainey boeken
    Sarah Rainey - 3 ingrediënten bakboek

    'Troostrijke lekkernijen om van te watertanden, waarbij de smaak niet in het gedrang komt door calorieën te tellen of suiker te verbannen.' Sarah Rainey Snel, gemakkelijk, betaalbaar en overheerlijk: honderd lekkere bakrecepten met slechts drie ingrediënten!… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Sue Quinn boeken
    Sue Quinn - Heerlijke gerechten uit de oven

    Bakken in een braadslee is de makkelijkste manier om snelle, lekkere maaltijden in de oven te bereiden. In dit boek deelt Sue Quinn - expert op het gebied van de eenvoudige en betaalbare keuken - 70 fantasievolle recepten voor de dagelijkse maaltijden met u.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Alice Waters boeken
    Alice Waters - De kunst van simpel koken

    Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele… (Harde kaft)

    Lees meer...
    41,99
  • Tasty Tapas

    Albóndigas, boquerones en pimientos - dat klinkt behoorlijk Spaans en dat ís het ook. Typisch Spaans zelfs! Deze heerlijke gerechtjes kunt u in elke willekeurige tapasbar bestellen. In dit boek zetten we de tonijnballetjes, gefrituurde sardientjes en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Bettina Campolucci Bordi boeken
    Bettina Campolucci Bordi - Happy Food

    Bettina’s filosofie is eenvoudig: eten moet ons gelukkig maken. En dat is precies wat er gebeurt als je van bijvoorbeeld de stevige boekweitwafels, heerlijke Koreaanse pannenkoeken, smakelijke snelle curry of zoete hazelnootballetjes. Heb je voorgenomen om… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Tristan Sicard boeken
    Tristan Sicard - Kaaskenner word je zo

    Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier. Het begint met melk - van koe, geit of schaap - die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. Na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel toevoegen van schimmels heb je na… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,95
  • Culinary Notebooks Soep

    Dit boek bevat zo’n 100 inspirerende ideeën voor allerlei soorten soep, van romig & warm, hot & spicy en dik & voedzaam tot koel, helder, exotisch en zoet. In Soep vind je alle klassiekers, zoals minestrone, vischowder en kippensoep met maïs, maar ook tal… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      4,99
  • Efteling bv boeken
    Efteling bv - Polles Taartenboek

    Maak nu zelf thuis de lekkernijen uit de populaire Efteling-attractie Symbolica! In de nieuwe Efteling-attractie Symbolica staat in de feestzaal van het Paleis der Fantasie een enorme tafel vol taarten, koeken en andere lekkernijen. Al dat heerlijks kun je nu… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,99
  • Dina Liewes boeken
    Dina Liewes - De caloriengids

    De consument van nu wil niet alleen weten of hij gezond eet, maar kiest zelf uit welke eetcultuur: Turks, Frans of gewoon Hollands? Maar eten heeft consequenties, o.a. voor het gewicht. De een wil afvallen de ander juist aankomen. Deze gids is vooral geschikt… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      4,99
  • Surinaams koken met Jen

    Surinaams koken met Jen is het eerste boek van Jennifer Jessica (Paramaribo - 1987), ook wel Jen genoemd. In dit kookboek laat ze zien hoe je binnen een handomdraai een lekkere Surinaamse maaltijd op tafel zet met recepten zoals Pom, Roti ,Pasteitjes en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Hilary Akers boeken
    Hilary Akers - Expert aan tafel

    We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt en de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc’s, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer... Maar hoe word je dat dan? Je hoeft… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Steffi Vertriest boeken
    Steffi Vertriest - Gezellige gezonde goesting

    Je hebt zo van die dagen dat je nood hebt aan gezellig eten; comfort food voor jou alleen in de zetel of cosy food met vrienden. In plaats van dan die calorierijke stoverij klaar te maken of naar die suikerbom te grijpen, reikt Steffi je in dit boek een massa… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Stephanie Scheirlynck boeken
    Stephanie Scheirlynck - Het optimale sportgewicht

    Als sporter is het niet altijd eenvoudig om gewicht te verliezen. Een gewoon dieet beperkt je calorie-inname te sterk, waardoor je lichaam onvoldoende energie heeft om efficiënt te trainen en goed te herstellen na het sporten.Wil je afvallen en tegelijkertijd… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,50
  • Fiona Morrison boeken
    Fiona Morrison - De grote wijnfamilies

    Vele van de meest legendarische wijnfamilies zijn discreet en ontoegankelijk. Maar Fiona Morrison heeft wijnvrienden overal ter wereld en heeft zo de sleutels in handen om door te dringen tot de meest private wijngaarden en -kelders.Fiona treedt binnen bij de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Sophie Matthys boeken
    Sophie Matthys - De slanke keuken

    Slank, hoe moeilijk kan het zijn? Heel moeilijk, als je ziet hoe zwaarlijvigheid aan een steile opmars bezig is. Toch volstaan enkele eenvoudige regels om een gezond gewicht te krijgen én te houden: kies voor pure voeding en de juiste vetten, drink veel water… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Mathilda Motte boeken
    Mathilda Motte - Wok

    - Omdat je niet altijd uren in de keuken kunt staan. - Omdat wokken een snelle en gezonde kooktechniek is. - Omdat een wokgerecht altijd een gevarieerde, kleurrijke en lekkere maaltijd oplevert. 3 goede redenen om met slechts 7 minuten voorbereidingstijd een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Stefano Cavallari boeken
    23,99
  • Annemieke de Kroon, Alice van Nieuwenhuizen boeken
    26,99
  • Mara Grimm, Liselore Chevalier boeken
    Mara Grimm, Liselore Chevalier - Stadskookboek Amsterdam

    Nooit eerder kon je in Amsterdam zo goed eten als nu. Van een broodje bakkeljauw in een metrostation tot een perfect gegaard duifje in een sterrenzaak. En van beeldschone taartjes in een klassieke theesalon tot vet lekkere hamburgers in een bierbrouwerij. Het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Sabrina Crijns boeken
    Sabrina Crijns - Koken met de Thermomix

    De Thermomix® is een supertoestel dat kan wegen, mengen, mixen, kneden, malen, raspen, hakken, roeren, emulgeren, opkloppen, stomen, garen, koken... tot op de seconde en de graad nauwkeurig. Alles lukt: nooit meer geschifte mayonaise, mislukte bearnaise,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99