Kookboeken

  • Drukte Gezonde boeken
    Drukte Gezonde - Wat eten we vanavond?

    'Wat eten we vanavond?' Tussen talloze mailtjes en vergaderverzoeken is dát de belangrijkste vraag van de dag. Maar door tijdsgebrek grijpen ouders te vaak naar kant-en-klare maaltijden en te zoete conserven. Zelfs als er tijd is, blijft het moeilijk om te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Michelle van Roost, Manon van Eijsden boeken
    Michelle van Roost, Manon van Eijsden - Wegwijs in de voedingsjungle

    In Wegwijs in de voedingsjungle nemen Michelle van Roost en Manon van Eijsden vragen (en zorgen!) van ouders weg rondom voeding voor kinderen. Wat is gezonde voeding voor je kind? De praktische overzichten en tips, adviezen op wetenschappelijke basis en de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Mari Maris boeken
    Mari Maris - Saladebijbel

    Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Marianna Buser boeken
    Marianna Buser - Vergeten groenten

    Wie dit boek leest, begrijpt meteen waarom vergeten groenten steeds vaker op de menukaart van goede restaurants staan. Proef de volle smaak van meer dan tien verschillende wortel- en knolgroenten: een uitstekende afwisseling van de bekende kasgroenten. Van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Veerle De Brabanter boeken
    Veerle De Brabanter - Veggie meets vlees & vis

    Steeds meer mensen hebben nood aan een aangepaste en gevarieerde voeding. Nieuw samengestelde gezinnen met uiteenlopende smaken en gewoontes, tafelgenoten met allerhande voedselallergieën, calorieëntellers, veggies, veganisten, vis- of vleesliefhebbers...… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Antoinette Coops boeken
    Antoinette Coops - Mangiamo!

    Mangiamo! De heerlijkste streekgerechten en ander lekkers uit de Italiaanse Veneto ‘Eerstehands informatie, likkebaardend lekkere recepten, smullende anekdotes: Antoinette Coops is mijn gedroomde gids in de Italiaanse keuken.’ Onno Kleyn De Venetiaanse… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,99
  • Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas boeken
    Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas - Hete kolen compleet

    Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Julius Jaspers boeken
    Julius Jaspers - Simple Smart BBQ

    'Simple Smart BBQ, want bij de BBQ-workshops die ik de laatste jaren heb gegeven, viel hetme op dat er nog steeds veel mensen zijn die nog niet helemaal weten hoe het allemaalwerkt rond dat vuur. En dat is helemaal niet erg. Er zijn ook veel mensen die bij… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Saskia Schnitzler boeken
    Saskia Schnitzler - Leuker, lekkerder en makkelijker koken

    Een boek vol verrassende en eenvoudig te bereiden recepten om je te inspireren, het je gemakkelijk te maken om af te slanken en de stap te zetten naar een gezondere levensstijl. Alle recepten in dit kookboek zijn geschikt om te gebruiken als lunch of diner in… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Kombucha zelf maken

    Kombucha is een sprankelende, gefermenteerde thee vol probiotica en antioxidanten. Het drankje was 2000 jaar geleden al bekend in China en werd vanwege zijn gezondheidsvoordelen de 'thee van de onsterfelijkheid' genoemd. Tegenwoordig wint kombucha ook bij ons… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser boeken
    Lisa Hartog, Ronald Jonges, Jaap Visser - Koken met Drie Sterren

    Gezond eten is voor ieder mens van levensbelang, lekker eten is mooi meegenomen. Uitgekiende voeding kan de prestaties van voetballers bevorderen. Dit boek gaat over gezond en lekker eten, over uitgekiende voeding, maar ook over de smakelijke tussendoortjes… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Jef Van den Steen boeken
    Jef Van den Steen - Trappisten en abdijbieren

    Abdijbieren zijn het nec plus ultra van de Belgische biercultuur. Waar begint de kroniek van dit rijke patrimonium? Welke sterke verhalen gaan schuil achter dit eerlijke, arbeidsintensieve product? Waarin verschillen de trappisten van de andere bieren? In… (Harde kaft)

    Lees meer...
    49,99
  • Ali Ray boeken
    Ali Ray - 500 campinggerechten

    Ook op de camping zijn maaltijden belangrijk, en het eten smaakt na een dag in de frisse lucht altijd beter. Met minimale voorzieningen en eenvoudige ingrediënten moet u creatief te werk gaan om hongerige kampeerders lekkere, stevige gerechten voor te zetten.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Frank Noë boeken
    Frank Noë - Kookboek van Amsterdam

    Er valt veel te vertellen over de Amsterdamse keuken. In de eerste plaats natuurlijk over de joodse invloed. Die is verantwoordelijk voor osseworst (op z'n Amsterdams, dus zonder 'n'), broodje half-om en Amsterdams zuur. Verder over Hendrik Beerenburg, de… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

    Nieuwe opvolger van Jamie in 30 minutenEén heerlijk gerecht in slechts een kwartier op tafel!We willen elke dag vers en gezond eten, maar hebben weinig tijd. Dat verklaart het enorme succes van Jamie in 30 minuten: in een half uur drie gangen op tafel. Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Kris Verburgh, Pauline Weuring boeken
    Kris Verburgh, Pauline Weuring - Het voedselzandloperkookboek

    Het officiële, door Kris Verburgh geautoriseerde kookboek Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie in 30 minuten

    We hebben allemaal wel 30 smoezen klaar om na een dag hard werken een kant-en-klaarmaaltijd uit het schap te trekken. Jamie is al die excuses zat en laat zien dat je binnen 30 minuten een fantastische, complete en verse maaltijd op tafel kunt zetten. 'Jamie in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie Oliver - 5 ingredienten

    Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Fajah Lourens boeken
    Fajah Lourens - Killerbody dieet

    In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet, helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Mijn receptenboek

    In deze praktische organizer kun je al je favoriete recepten en gerechten op één plek noteren en bewaren. Van originele recepten die je van een vriend of collega kreeg tot bereidingen die je naar je eigen smaak hebt verfijnd. Eenvoudig ingedeeld in… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Guire Aubert boeken
    Guire Aubert - Bierkenner word je zo

    Bier: het meest populaire alcoholische drankje ter wereld. Maar alhoewel het op ieder continent verkrijgbaar is, heeft niet iedereen weet van het brouwproces. Met 'Bierkenner word je zo' ontdek je het geheim van mout, de eigenschappen van hop en wordt het… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Evelien Rozema boeken
    Evelien Rozema - Plant & eter

    Alles over de gezonde werking van plantaardig voedsel: groente, fruit en noten. Planten bevatten een diversiteit aan natuurlijke smaak-, geur- en kleurstoffen en zitten vol essentiële voedingsstoffen. Plant & eter is een aanrader voor iedereen die meer wil… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Anne Wouters, Ron Meijer boeken
    Anne Wouters, Ron Meijer - Bubbels

    Met een glas bubbels zit je altijd goed, toch? Maar welke fles leg je in het boodschappenkarretje, serveer je champagne rechtstreeks uit de koelkast, hoeveel geld geef je uit aan een fles cava en hoe zit het met foodpairing?In Bubbels wijzen Anne Wouters en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Charlotte Fielmich boeken
    Charlotte Fielmich - Food en route

    Als je érgens een instans vakantiegevoel van krijgt, dan is het wel van picknicken. En met de superlekkere recepten en handige meeneemtips van Mme Charlotte kan iedere knurft zorgen voor een appetijtelijk outdoor-eetfeestje. Of het nu aan zee is, in het park,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,99
  • Christophe Adam, Sophie Brissaud boeken
    Christophe Adam, Sophie Brissaud - Appel

    Geel, rood, groen, oranje... Zacht, stevig, knapperig... Christophe Adam laat u kennismaken met de appel in al zijn verschijningsvormen. U leert van verschillende soorten appels de kenmerken (zoet, zuur, aromatisch, hard) en de mogelijke toepassingen (uit de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00