Kookboeken

  • Yotam Ottolenghi boeken
    Yotam Ottolenghi - Simpel

    Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Yvonne Lemmers boeken
    Yvonne Lemmers - Grip op koolhydraten, snelle en makkelijke weekmenu's

    Grip op Koolhydraten - snelle en makkelijke weekmenu's van diëtist Yvonne Lemmers combineert dé kooktrends van dit moment: makkelijk en snel koolhydraatbeperkt eten. Door het dagelijkse koolhydratenuurtje is dit advies niet koolhydraatarm (maar… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Aseem Malhotra, Donal O'Neill boeken
    Aseem Malhotra, Donal O'Neill - Het Pioppi dieet

    Met eenvoudige uitleg, lekkere recepten en simpele oefeningen In het piepkleine Italiaanse dorp Pioppi leven de mensen eenvoudig, maar ook lang en gezond. Er is geen sportschool, geen supermarkt. Het eten is er verrukkelijk en ze genieten elke avond van een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Ron Simpson, Julien Zaal, Colette Dike boeken
    Ron Simpson, Julien Zaal, Colette Dike - The Avocado Show

    Het zal niemand zijn ontgaan dat avocado’s het populairste ingrediënt zijn van het moment. The Avocado Show laat zien dat ze meer dan alleen lekker, voedzaam en gezond zijn. Avocado’s zijn het het ultieme ingrediënt voor zoete en hartige – en zeer… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,50
  • Olivia WONG LOI SING boeken
    Olivia WONG LOI SING - #KLEIN slanksucces voor de kleine vrouw - Olivia Wong

    #KLEIN slanksucces voor de kleine vrouw In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen.?Ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de caloriebehoefte van de kleine vrouw. Dit was mijn drive om dit (kook)boek te schrijven. Ik help je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Marco Van Keijzerswaard boeken
    Marco Van Keijzerswaard - Food design voor iedereen

    Food design voor iedereen Maak jouw gerechten tot kunstwerken HERKENBARE GERECHTEN IN EEN MOOI DESIGN Gerechten waarvan je er zeker een paar kent. Tortellini in tomatensaus of een haring-bietensalade, maar dan net even anders. LEER EENVOUDIGE DESIGNTECHNIEKEN… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,95
  • Chez Léon, une friture bruxelloise (NL)

    Dit boek vertelt de geschiedenis van de familietak Vanlancker, erfgenaam van de 6de generatie van het restaurant "Chez Léon". Het volgt de atypische levensloop van een man, de huidige zaakvoerder "Mr. Rudy", die in de tijdsspanne van een mensenleven van deze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,00
  • Jean Beddington boeken
    Jean Beddington - A little bite of Beddington

    A Little Bite of Beddington is het resultaat van Jean Beddingtons culinaire ervaring en de fantasie waarmee zij in de loop der jaren honderden hapjes, snacks, amuses, tapas, fingerfood en canapés heeft bedacht. De selectie van vijftig creatieve bites die Jean… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Marianne Oosterop, Christel Schollaardt boeken
    Marianne Oosterop, Christel Schollaardt - Waar brunchen we dit jaar?

    Marianne Oosterop en Christel Schollaardt delen in dit zeer fraai vormgegeven boek alle ervaring die ze in meer dan 30 jaar koken voor vrienden en familie hebben opgedaan. Van eenvoudige broodjes tot een echte brioche, van een simpel soepje tot omelet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Sonja Bakker boeken
    Sonja Bakker - Slimmer Slank met Sonja

    Slimmer Slank met Sonja is een boek met 8 weekmenu's en heerlijke, gezonde en vooral budgetrecepten. Heel goed voor je huishoudboekje! Boordevol creatieve weekmenu’s, recepten en talrijke afvaltips. Acht weken lang gegarandeerd gezond leven, pure zuurstof… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Roger Van Damme boeken
    Roger Van Damme - Njam : Roger Van Damme - Desserts

    'Chef van het jaar 2010','Beste patissier ter wereld 2017', een Michelinster, een zevende boek, ... Op 25 jaar tijd heeft Roger van Damme alle topingrediënten samengebracht en laten sudderen. Nu serveert hij het smaakvolle eindresultaat van dat harde werken… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Will Jansen boeken
    Will Jansen - De zelftemmer

    Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Matthias Thun boeken
    Matthias Thun - Wanneer smaakt de wijn 2019

    Als je een fles wijn koopt om mee naar huis te nemen, wanneer is die wijn dan op zijn best? Zou je dat niet willen weten? Gebaseerd op de Biodynamische kalender van Maria Thun vertelt deze handzame gids je welke dagen optimale wijdrinkdagen zijn en op welke… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      5,00
  • Hans Offringa, Marcel Langedijk boeken
    Hans Offringa, Marcel Langedijk - Mijn Whisky

    Mijn Whisky Op 5 april 2011 ontmoetten een whiskyschrijver en een lifestylejournalist elkaar in The Brandy Library, een chique club in Manhattan, NY. De aanleiding was een exclusieve proeverij van Highland Park, de stoere single malt van de Orkney Eilanden, in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Monique Van der Vloed boeken
    Monique Van der Vloed - Puur natuur Groente

    Hoe eet je meer groente? Dit boek wil je inspireren en motiveren om meer groente te gaan eten. Veel Nederlanders halen de dagelijks aanbevolen 250 gram groente niet, terwijl deze hoeveelheid slechts een minimum is. Dat kan beter, vindt Monique van der Vloed.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Roel van Kollem boeken
    Roel van Kollem - Schmeckt mir ganz gut

    Met dit kookboek vervult Roel van Kollem een wens van zijn Joods-Duitse moeder, Eva Wolff. Zij wilde haar kleinkinderen haar recepten nalaten. In `Schmeckt mir ganz gut' geeft hij recepten die opvallen door de grote aandacht voor het detail. Er worden vaak… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Jord Althuizen, Kasper Stuart boeken
    Jord Althuizen, Kasper Stuart - Black Smoke

    Écht indruk maken met de BBQ? Dan is special edition BBQ boek Black Smoke van Jord Althuizen en Kasper Stuart hét boek voor jou. Naast blow-your- socks-off recepten voor grill of smoker, ook award winning cocktails van Belgiums Best Bartenders, een goede… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Gert Crum boeken
    Gert Crum - Le domaine de la Romanée-Conti editie 2018

    Een magistraal boek over de mythische wijn van Le Domaine de la Romanée-Conti Romanée-Conti is een van 's werelds meest bekende en begeerde wijnen. De bekende wijncriticus Clive Coates kroont Romanée-Conti zelfs tot ‘de zeldzaamste, duurste en meestal ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    100,00
  • Anneke Sips boeken
    Anneke Sips - Food on a boat

    Voor zeilers en dromers: Inspirerend reiskookboek met praktische, smakelijke recepten, tips en reisverhalen van de oversteek per zeilboot van de Stille Oceaan met haar afgelegen eilanden en atollen.Robert en Anneke maakten de grote oversteek van de Stille… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Rani De Coninck boeken
    Rani De Coninck - Goed plan!

    Lange tijd was koken voor Rani het simpele antwoord op de vraag 'Wat eten we vandaag?'. Iets dat ze beperkte tot het meest noodzakelijke of uitstelde tot ze er met het mes op de keel en dik tegen haar goesting aan begon. Een instantbeslissing waarop vaak… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,99
  • Kees Raat boeken
    Kees Raat - Chocoladebijbel

    Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebberMet meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    31,99
  • Mijn babyrecepten met Sophie de giraf

    Mijn babyrecepten met Sophie de giraf is een prachtig vormgegeven kookdagboek met 100 heerlijke recepten voor de eerste baby- en dreumeshapjes. Van babyvoeding tot vaste voeding. Sophie de Giraf is al meer dan 50 jaar het beste vriendje van meer dan 40 miljoen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,99
  • Hans Donderwinkel boeken
    Hans Donderwinkel - Lekker Gronings

    Hans Donderwinkel: Lekker Gronings. Hippe recepten met eerlijke streekproducten Streekproducten zijn weer helemaal in. Logisch, want consumenten kiezen steeds bewuster voor duurzaamheid en eerlijke en vaak biologische producten uit eigen omgeving. Lekker… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Freke van Nimwegen, Nadine Maarhuis boeken
    Freke van Nimwegen, Nadine Maarhuis - Circular Chefs

    NA DE BESTSELLER INSTOCK COOKING, KOMT INSTOCK NU MET CIRCULAR CHEFS. Dit kookboek leert jou op een nieuwe manier naar eten te kijken. En dat is hard nodig, want een derde van alle klimaatbelasting komt door ons voedsel. Tijd voor een nieuwe aanpak van ons… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Whisky boek en proefnotitie

    Ontdek ruim 200 topwhisky's uit alle windstreken, met kleurenfoto's, historische informatie en gedetailleerde smaak-en stijlbeschrijving met bijbehorend Proefnotitieboek. (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99