Kookboeken

  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie kookt Italië

    Proef Jamie's passie voor de Italiaanse keuken: koop nu het nieuwste boek van Jamie Oliver en ontvang daarbij een kortingsvoucher van €10,- voor een van zijn Italiaanse restaurants in Nederland. Jamie Oliver keert met Jamie kookt Italië terug naar zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Anna-Karina van Denderen, Hans van Deelen boeken
    Anna-Karina van Denderen, Hans van Deelen - Gewoon koolhydraatarm

    2e kookboek van het populaire foodblog koolhydraatarmrecept.nl. 100+ gewoon makkelijke koolhydraatarme recepten. Van ontbijt tot dessert en alles ertussenin. Altijd verrukkelijk! Incl. weekmenu's.Gewoon Koolhydraatarm? Ja, dat kan! Hans & Anna-Karina hebben… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • bouillon! winter 2017

    INHOUD: >Berichten >Het Mirakel van Moux - tekst Jurriaan Geldermans >Met zoete groet - tekst Ubel Zuiderveld >Nachtmerrie - tekst Henk Bente Aalbersberg >LEUKE PRIJSVRAAG >Grout'n uut Grunn - tekst Ingrid Oyevaar >Wham! Wasabia japonica - tekst Caroline van… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Coffee makes you smile

    Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd! Dit boek is een eerbetoon aan de populairste warme drank aller tijden. Met achtergrondinfo, recepten van koffieklassiekers en trendy coffee, en met quotes die bij koffieliefhebbers in de smaak zullen vallen. Het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      8,99
  • Bouillon! zomer 2018

    INHOUD: Berichten Inmaken De heldere kijk van Jeroen Vesters, tekst Will Jansen Waar wachten we op, tekst Eelco Schaap De hangmossel is sneller, tekst Vis&Seizoen Danny Jansen inspireert mensen, tekst Will Jansen Stroopwafels en smokkelaars, tekst Dorien… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • VLACO boeken
    VLACO - Het restjeskookboek

    In Het Restjeskookboek vind je allerlei creatieve recepten waarmee je voedselverlies in de keuken tot een minimum beperkt. Je ontdekt er recepten, samen met tips en variaties, die je helpen om in een handomdraai met kastoverschotjes en keukenrestjes een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Kathleen Billen, Kristin Van de Voorde-Heidbüchel boeken
    Kathleen Billen, Kristin Van de Voorde-Heidbüchel - .be our guest

    Neem een kijkje in de prachtige residenties van 27 ambassades en consulaten van België in het buitenland. Zet je aan hun gastvrije tafel met Belgische topchefs, meer dan 55 verrukkelijke recepten en een bijpassend Belgisch biertje of glaasje wijn. Doorloop… (Harde kaft)

    Lees meer...
    45,00
  • Sabrina Fauda-Rôle boeken
    Sabrina Fauda-Rôle - De keuken van A tot Z

    De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van 250 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit. Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Gaz Oakley boeken
    Gaz Oakley - Vegan 100

    Ben je van plan (vaker) veganistisch te koken, maar geen idee waar te beginnen? Gaz Oakley leert je hoe en schreef het kookboek waarvan hij wilde dat hij het had toen hij veganistisch werd. 'Vegan 100' geeft de jonge, zelfbewuste veganist een heel repertoire… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Jessica Van Humbeeck boeken
    Jessica Van Humbeeck - But first, tea

    Er zijn weinig dranken die zo'n lange traditie en geschiedenis hebben als thee. En er is misschien geen enkele drank die zoveel positiviteit uitstraalt. Thee geeft je een moment van stilte na een drukke dag, brengt mensen in verbinding, wordt gebruikt om… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Tim Anderson boeken
    Tim Anderson - JapanEasy

    Een kom verwarmende misosoep, spicy tuna sushi-rolls, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Iedereen kan zo wel een paar favoriete Japanse gerechten opnoemen, maar zou het minder snel thuis maken. In JapanEasy laat Tim Anderson de eenvoud van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Martin Morales boeken
    Martin Morales - Andina

    De Peruaanse keuken is een van de modernste en tegelijkertijd oudste keukens ter wereld. Het hart van deze keuken ligt in het Andes-gebergte. Dit is de streek waar de moeder en grootmoeder van Martin Morales vandaan komen. Morales verzamelde traditionele… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Anna Jones boeken
    Anna Jones - Vegetarisch het jaar door

    Steeds meer mensen eten geheel of gedeeltelijk vegetarisch. Chef-koks als YotamOttolenghi en ook Anna Jones bewezen dat koken zonder vlees niet alleen gezond en simpel is, maar ook nog eens superlekker.In Vegetarisch het jaar door geeft Anna Jones vindingrijke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Christine Bailey boeken
    Christine Bailey - Power bites

    Powerbites in een handomdraai. Met deze eenvoudige recepten maak je in een handomdraai heerlijke en gezonde traktaties voor thuis of onderweg. Voedingskundige en chef-kok Christine Bailey bedacht 30 eenvoudige en lekkere snackballetjes.De superfitte bliss… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Danny Jansen, Patricia Snijders boeken
    Danny Jansen, Patricia Snijders - Pizza & Flammkuchen

    Een knapperige bodem belegd met hartig lekkers, kruidige saus en smeltende, romige kaas... Pizza's en flammkuchen zijn natuurlijk gewoon de beste snacks ter wereld! Wat is jouw favoriet? De pure eenvoud van pizza margherita of een vlezige extravaganza op een… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Pavel SKORKA boeken
    Pavel SKORKA - Bouillons en soepen

    Bouillons zijn heerlijk verwarmend, geurig en gezond voor lichaam en geest. Ze vormen de basis van soepen, sauzen en stoofschotels en zitten boordevol voedingsstoffen. Maar hoe maak je nu een echt goede bouillon? Met veel liefde, een beetje tijd, de beste… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Jane Parkinson boeken
    Jane Parkinson - De juiste wijn

    Een diner is niet geslaagd zonder een goed glas wijn. Maar hoe weet je welke wijn je moet serveren? Kun je beter gaan voor een Franse merlot, of toch een Italiaanse? En drink je hem het best koud of op kamertemperatuur? In dit boek introduceert Jane Parkinson,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Martina Kittler, Barbara Klein boeken
    Martina Kittler, Barbara Klein - Koken met lupine

    Verander je voeding, verander je leven! Hoera voor de lupineboon, want dit voedingsmiddel kan nog veel meer dan alleen lekker smaken! Met deze hoogwaardige eiwitbron en duurzame vleesvervanger geef je je dagelijkse kost een gezonde kick en je lichaam meer… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • - - boeken
    - - - Hamburgers

    Hamburgers grillen is een kunst, maar met deze verzameling hamburgers uit allewindstreken krijg je die kunst snel in de vingers. (Zachte kaft)

    Lees meer...
      7,99
  • Sarah Britton boeken
    Sarah Britton - Snel en simpel

    In Snel en simpel combineert Sarah Britton in haar hoofdgerechten, bijgerechten, soepen, salades en snacks een eenvoudige bereidingswijze met ingrediënten die in elke supermarkt te vinden zijn. Daarnaast geeft ze suggesties en tips voor vervangende… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Drees Koren boeken
    Drees Koren - Zomersmoothies

    In Zomersmoothies wordt niet alleen de traditionele smoothie vijftig keer opnieuw uitgevonden, maar leer je ook alles over de snelste manieren om je fruit te pellen, het preppen van je smoothies en het kiezen van de juiste blender. (Harde kaft)

    Lees meer...
      4,99
  • Wendy Somers-van Gils boeken
    Wendy Somers-van Gils - Receptenaccesoires

    Inspiratie op doen voor een lekker diner, dan is dit het kookboek voor jou! Hier staan allerlei gerechten in waar je mee kan spelen en een lekker gevarieerd diner of lunch op tafel kan zetten voor familie, vrienden of je partner. Laat je mee slepen in mijn… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Sophie Matthys boeken
    Sophie Matthys - De slanke keuken

    Slank, hoe moeilijk kan het zijn? Heel moeilijk, als je ziet hoe zwaarlijvigheid aan een steile opmars bezig is. Toch volstaan enkele eenvoudige regels om een gezond gewicht te krijgen én te houden: kies voor pure voeding en de juiste vetten, drink veel water… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Nicole Pisani boeken
    Nicole Pisani - Boter, botten, zout

    Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Rutger van den Broek boeken
    Rutger van den Broek - Koekjesbijbel

    Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99