Kookboeken

  • Sonja Bakker boeken
    Sonja Bakker - Sonja's Bella Italia

    Italië, lekker eten en gezelligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie houdt er nu niet van een heerlijke pasta, pizza of tiramisú. Maar al dat lekkers en die gezelligheid kunnen wel voor extra gewicht zorgen. Wil je graag gewicht verliezen en ben… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie Oliver - 5 ingredienten

    Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Janneke Vreugdenhil boeken
    Janneke Vreugdenhil - Solo Food

    Al rommelend in de keuken leerde ik na mijn scheiding weer voor mijzelf te zorgen. Ik was gewend om te koken voor anderen, voor mijn man, mijn gezin, mijn familie en vrienden, jemig, ik kookte soms voor de hele straat. Koken was mijn manier om anderen te laten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • William Cortvriendt, Prins van den Bergh boeken
    William Cortvriendt, Prins van den Bergh - Hoe word je 100? Het kookboek

    Langer en gezonder leven en ook nog lekker eten? Het kan! We realiseren ons vaak te weinig hoe krachtig voeding kan zijn om onze gezondheid te verbeteren en onze levensduur te verlengen. Prins van den Bergh en William Cortvriendt zorgen met Hoe word je 100?… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • W.C. Keijner boeken
    W.C. Keijner - Het kookboek voor Hollandsche, Chineesche en Inlandsche gerechten

    Facsimile heruitgave van Het Keijner kookboek, het kookboek voor de authentieke Indische keuken met Hollandse, Chinese en inlandse recepten. (Zachte kaft)

    Lees meer...
    26,95
  • bouillon! winter 2017

    INHOUD: >Berichten >Het Mirakel van Moux - tekst Jurriaan Geldermans >Met zoete groet - tekst Ubel Zuiderveld >Nachtmerrie - tekst Henk Bente Aalbersberg >LEUKE PRIJSVRAAG >Grout'n uut Grunn - tekst Ingrid Oyevaar >Wham! Wasabia japonica - tekst Caroline van… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Rolf van der Woude boeken
    Rolf van der Woude - Geloof in de brouwerij

    Geloof in de Brouwerij De actuele bierhype is eigenlijk in Amsterdam begonnen, zo blijkt uit deze bedrijfsgeschiedenis van Van Vollenhoven's Brouwerij en Azijnmakerij 'De Gekroonde Valk', die tot plm. 1950 in Amsterdam aan de Hoogte Kadijk stond. De brouwerij… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,50
  • Coffee makes you smile

    Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd! Dit boek is een eerbetoon aan de populairste warme drank aller tijden. Met achtergrondinfo, recepten van koffieklassiekers en trendy coffee, en met quotes die bij koffieliefhebbers in de smaak zullen vallen. Het… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      8,99
  • Valentina Harris boeken
    Valentina Harris - Risotto! Risotto!

    Risotto ? geprezen om zijn textuur, smaak en veelzijdigheid ? maakt in Italië al sinds de achtste eeuw deel uit van het menu en is een van de beroemdste gerechten van dit land. U komt al snel tot de ontdekking dat u dit iconische gerecht met tal van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Ayt Erdogan boeken
    Ayt Erdogan - De Aytems van Inspiratie

    DE AYTEMS VAN INSPIRATIE: een zinnenprikkelend boek over de Utrechtse chef-kok Ayt Erdogan (El Qatarijne aan de Mariaplaats). Zijn keuken laat zich omschrijven als een spannende cross-over tussen Oost en West met een glansrol voor de Ottomaans- Mesopotamische… (Harde kaft)

    Lees meer...
    57,00
  • Joshua McFadden, Martha Holmberg boeken
    Joshua McFadden, Martha Holmberg - Zes seizoenen

    225 recepten uit zes seizoenen met groenten in de hoofdrol Eenvoudige, uitgekiende recepten die tonen hoe je groenten kunt bereiden als ze op hun best zijn. Joshua McFadden, chef-kok en boer, deelt zijn kennis en passie. Zes seizoenen verandert de wijze waarop… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • Therese Elgquist boeken
    Therese Elgquist - Green salads

    Groene salades voor iedereen!In dit boek vind je recepten voor gezonde, groene, lekkere salades met veel kleur- en smaakcontrasten. Behalve recepten voor maaltijdsalades geeft Therese Elgquist ideeën voor heerlijke groene bijgerechten. Wat dacht je van hummus… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Suzy Ashford boeken
    Suzy Ashford - Picknick

    In Picknick staan heel veel makkelijke recepten die je inspiratie geven voor een heerlijk luxe picknickuitje. Luxe picknick De allereerste zonnestraaltjes in de lente, een prachtige zomeravond of een zonnige herfstdag: ze nodigen allemaal uit tot één ding:… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Jo Pratt boeken
    Jo Pratt - De flexitariër

    In De flexitariër vind je smaakvolle vegetarische recepten, steeds met suggestie welk vlees er lekker bij past. Ideaal voor parttime vegetariërs. Steeds meer flexitariërs Steeds meer mensen zijn flexitariër: ze eten minimaal een dag in de week geen vlees… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Sandra Mahut boeken
    Sandra Mahut - I love unicorn food

    In I love unicorn food staan kleurrijke unicorn-recepten voor trendy pastelkleurige eenhoorn-fantasiegerechten Unicorn food Unicorn food of eenhoorn-fantasiegerechten zijn drankjes en hapjes versierd met kleurrijke dips, spreads of stukjes fruit in mooie… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Rosie Reynolds boeken
    Rosie Reynolds - Kebab

    spies het aan een spies!Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté - iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Ali Ray boeken
    Ali Ray - 500 campinggerechten

    Ook op de camping zijn maaltijden belangrijk, en het eten smaakt na een dag in de frisse lucht altijd beter. Met minimale voorzieningen en eenvoudige ingrediënten moet u creatief te werk gaan om hongerige kampeerders lekkere, stevige gerechten voor te zetten.… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Christiaan Salomons boeken
    Christiaan Salomons - Brewing by Design

    Na bijna vijf jaar hobbymatig bierbrouwen werd het tijd om terug te blikken op deze bijzondere ervaring. Doormiddel van het goed documenteren van alle brouwsessies, dus ook de dingen die niet zo goed gingen, ontstond een verhaal dat verteld moest worden.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    21,49
  • Martina Slajerova boeken
    Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

    Hou je van een koolhydraatarm of suikerarm eetpatroon en wil je je stofwisseling dat extra duwtje geven om gewicht te verliezen? Dan is het keto-dieet perfect voor jou. Het is echter een uitdaging om altijd strikt ketogeen te koken. Bestaande recepten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Sally Davies, Margaret Stepien boeken
    Sally Davies, Margaret Stepien - Spanje, de authentieke keuken

    Dit boek presenteert de meest authentieke gerechten van Spanje - rechtstreeks uit de keukens waar ze tot perfectie zijn gekomen. De beste koks van lokaal Spaans eten, variërend van bakkers tot chef-koks van wereldfaam, delen in dit boek hun passie voor eten… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Austin Bush, Mark Wiens boeken
    Austin Bush, Mark Wiens - Thailand, de authentieke keuken

    Dit boek presenteert de meest authentieke Thaise gerechten, rechtstreeks uit de keukens waar ze zijn vervolmaakt. Van verkopers van straatkraampjes tot chefs van toprestaurants. De beste lokale koks delen hun passie voor eten en hun eigen familierecepten - van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Antonia Kogl boeken
    Antonia Kogl - Recepten uit Wenen

    Wenen, de Oostenrijkse hoofdstad bekend uit het decor van keizerin Sissi, is momenteel een van de meest opkomende reisbestemmingen. Wie aan Wenen denkt, denkt aan 'Wiener Schnitzel' en 'Sachertorte'. Toch heeft de stad in culinair opzicht zoveel meer te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Massimo Bottura boeken
    Massimo Bottura - Brood is goud

    Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingredi (Zachte kaft)

    Lees meer...
    39,99
  • Marianna Buser boeken
    Marianna Buser - Vergeten groenten

    Wie dit boek leest, begrijpt meteen waarom vergeten groenten steeds vaker op de menukaart van goede restaurants staan. Proef de volle smaak van meer dan tien verschillende wortel- en knolgroenten: een uitstekende afwisseling van de bekende kasgroenten. Van… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Jolijn Pelgrum, Sjoerd Schotten boeken
    Jolijn Pelgrum, Sjoerd Schotten - Smaaksouvenirs

    Wereldse inspiratie voor de lekkerste plantaardige gerechtenPlantaardig eten is een ontdekkingsreis. Wie om zich heen kijkt vindt overal inspiratie voor de lekkerste gerechten zonder dierlijke ingrediënten, en dat is wat Jolijn Pelgrum (vegadutchie.nl) en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,99