Kookboeken

  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie Oliver - 5 ingredienten

    Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Donna Hay boeken
    Donna Hay - Basics to Brilliance

    Schitterend nieuw boek van Donna Hay In dit prachtig vormgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk recept geeft Donna slimme vatiaties, zodat één recept uit kan groeien tot meerdere gerechten. En breid je automatisch je repertoire… (Harde kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • Yvon Jaspers boeken
    Yvon Jaspers - De keukentafel van het Noorden

    In De keukentafel van het Noorden toont Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar, puur en vooral heerlijk eten. Geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Sergio Herman boeken
    Sergio Herman - Just Cook It

    Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Danielle Coeterier boeken
    Danielle Coeterier - Vegetarische recepten geïnspireerd door een lomilomi-chef

    De auteur leerde tijdens een opleiding lomilomi (Hawaïaanse Healing Massage) dat eerlijk eten en puur leven je wereld kunnen veranderen. Deze massage is voedend voor de ziel en daarom wordt er gewerkt met puur voedsel dat voedend is voor het lichaam en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Bouillon ! voorjaar 2016

    Het hoe en waarom van de naam bouillon! wordt in deze 50eeditie prachtig beschreven door Ronald Giphart. Hij interviewdeWill Jansen onder het mom dat het was voor een nieuw boekdat hij aan het schrijven is.INHOUD:>De verrassingskaternen >Berichten >De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Céline Smets, Nienke Vercruysse boeken
    Céline Smets, Nienke Vercruysse - Recepten voor een gezonde receptie

    Heerlijk toch, recepties ? Of ze ook zo 'gezond' zijn ? Dat kan perfect en ook nog lekker. Dit boek brengt recepten bij elkaar om een lijnvriendelijke receptie te organiseren. En dit zonder extra moeite. Met hapjes waarbij je geen of wel een keuken nodig hebt.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,90
  • Yvette van Boven boeken
    Yvette van Boven - Home Sweet Home XMAS

    Een romantische eerste kerst voor twee? Een lekker winters etentje? Of een kerst met uw complete schoonfamilie over de vloer? Met Home Sweet Home Xmas van Yvette van Boven komt u altijd goed beslagen ten ijs. Een crème van pompoen met steranijs &… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Chili & spice

    Heerlijke recepten met prachtige fotos om te watertanden. Dit boek bevat eengroot aantal variaties voor verschillende specerijen en smaken die samen de beste combinatie maken in elke keuken. (Zachte kaft)

    Lees meer...
      8,99
  • Lien Braeckevelt boeken
    Lien Braeckevelt - 30 dagen zonder alcohol

    Enkele weken zonder alcohol doet wonderen!Je slaapt beter, je verliest gewicht, je huid straalt... én je bespaart er ook flink mee.30 dagen zonder alcohol. Een duidelijke challenge!Maar hoe begin je daar nu aan? Wat zijn de belangrijkste redenen om te stoppen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Pancake Day, Claudia Willekes, Geertje Tensen boeken
    Pancake Day, Claudia Willekes, Geertje Tensen - Pannenkoekdag

    Pannenkoeken eten is altijd een feest! Dat een pannenkoek niet alleen lekker maar ook gezond én lekker kan zijn, bewijzen Claudia Willekes en Geertje Tensen met Pannenkoekdag. Dit boek geeft je een nieuwe kijk op het bakken van pannenkoeken, gezond en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Nico Dingemans boeken
    Nico Dingemans - From Farm to Fork in Twente

    From Farm to Fork in Twente is een culinair boek voor fijnproevers over Health Cuisine in Twente, Landgoed van Nederland. Over gezond gastronomisch koken met ambachtelijke streekproducten, Black & Red Angus runderen van Harry's Farm, studenten van de Cas… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Wim Ballieu boeken
    Wim Ballieu - Balls & Glory

    Tv-chef Wim Ballieu staat al enkele jaren bekend om zijn hemels gevulde gehaktballen. Als boerenkleinzoon en zoon van een slager is hij helemaal thuis in het ambacht van vlees bereiden.Hij raakte al snel gefascineerd door slowfood en artisanale technieken en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,50
  • Maria Lam, Julie Ng boeken
    Maria Lam, Julie Ng - Maancake & Jasmijn -100 geheime recepten van Chinese moeders

    Wat is het geheim van een heerlijke noedelsoep? Wanneer eet je Chinese maancakes? Welke verschillende dumplings zijn er en hoe vouw je ze? Wat is het lievelingsgerecht van theesommelier Amanda Yiu en hoe maak je het prijswinnende dessert van chefkok Eveline… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Nathalie Meskens boeken
    Nathalie Meskens - Plan Boost

    Enkele maanden geleden doken de eerste foto's op van een stralende, energieke, ravissante Nathalie Meskens. En met de foto's kwamen ook de vragen. Eén vraag blijft ze elke dag opnieuw horen: 'wat is je geheim?'. Hoe kreeg ze een dergelijke metamorfose voor… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Véronique Leysen boeken
    Véronique Leysen - Véro's Brunch Cookbook

    Véronique Leysen begon als Ketnet-wrapper, startte haar eigen breilabel Maurice, schreef twee breiboeken en opende twee Maurice-koffi ebars in Antwerpen. Nu komt ze met haar eerste Maurice-brunchkookboek. In 'Véro's Brunch Cookbook' verzamelt ze de favoriete… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Wanda E. Brunstetter boeken
    Wanda E. Brunstetter - Vers van het land

    Mooi gebonden kookboek met veel extra's. (H)eerlijke recepten (meer dan 240!) met producten die vers van het land komen. Met handige en authentieke tips van de Amish voor (moes)tuinieren, maar ook over het gebruik van planten en groenten op andere manieren.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Marielle van Spronsen boeken
    Marielle van Spronsen - Good Food Book Party Edition

    Het ideale feestkookboekje! Hou je van lekker en feestelijk koken - maar niet té ingewikkeld? Dan zit je met deze Party Edition van het Good Food Book helemaal goed. We hebben verschillende Topkoks naar hun favoriete feestrecepten gevraagd. Zonder de… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Wendy Van Boom boeken
    Wendy Van Boom - Soep van Boom

    Soep Van Boom - Een Antwerpse legende van Wendy Van Boom. In dit boek belicht de auteur - in romanvorm - de geschiedenis van het legendarische soepbedrijf dat haar overgrootmoeder Lie Van Huyk tijdens de Eerste Wereldoorlog samen met haar man Jef Van Boom… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    25,90
  • Anna Decock boeken
    Anna Decock - Geurige stoofpotjes

    In Geurige stoofpotjes vind je heerlijke bereidingen. Er zijn de gerechten met een klassiek tintje, zoals rundstoofvlees, coq-au-vin of lamsnavarin. Je ontdekt aparte combinaties met mediterrane smaken, zoals zuiders konijn met olijven, Griekse stifado en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Bouillon magazine bouillon! zomer 2017

    INHOUD:BerichtenSidney Schutte internationale topchef, tekst Will JansenKoffie en Vrede in Bogotá, tekst Ingrid OyevaarArme Loetje, tekst Kees SterrenburgWie eten we vandaag, tekst Drees KorenDe Spartaan, tekst Tudor Caradoc DaviesTerug naar Japan, tekst Jean… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Daniela Behr boeken
    Daniela Behr - Het Thermo Kookboek

    Vers en eenvoudig gemixt- 55 beproefde, snelle en eenvoudige recepten die het hele gezin gegarandeerd lekker vindt- Met uw keukenmachine is van alles mogelijk: verwarmende soepen, kleine snacks, fantastische hoofdgerechten, verrukkelijke desserts en meer!- Met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt, Vera Wisse boeken
    Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt, Vera Wisse - Eet als een atleet

    Pasta, eieren, eiwitpoeders, supplementen en shakes. Hoe zit het nu echt met sportvoeding en wat kun je het beste eten om het maximale uit je sportprestaties te halen?Pasta, eieren, eiwitpoeders, supplementen en shakes. Hoe zit het nu echt met sportvoeding en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    23,50
  • Sevtap Yüce boeken
    Sevtap Yüce - Turks tafelen

    In Turks tafelen neemt Sevtap Yüce je mee naar haar roots en beschrijft ze de gerechten die de Turkse keuken zo bijzonder maken. Van eenvoudig streetfood dat op straat altijd het beste smaakt, tot op houtvuur gebakken brood, verse salades en uitgebreide… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Janet Hayward boeken
    Janet Hayward - Beauty & food

    Ontdek hoe makkelijk het is om stralend en gezond te zijn met zelfgemaakte beautyproducten! In Beauty & Food vind je meer dan 30 DIY beautyrecepten! Beauty & food In Beauty & Food ontdek je de meest gezonde soorten fruit, groente, olie en kruiden. Lees welke… (Harde kaft)

    Lees meer...
    10,99