Kookboeken

  • Yvonne Lemmers boeken
    Yvonne Lemmers - Grip op koolhydraten

    Grip op koolhydraten van diëtiste en ervaringsdeskundige Yvonne Lemmers is een bewezen, succesvolle methode die helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Al 140.000 volgers zijn succesvol afgevallen dankzij… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Danielle Coeterier boeken
    Danielle Coeterier - Vegetarische recepten geïnspireerd door een lomilomi-chef

    De auteur leerde tijdens een opleiding lomilomi (Hawaïaanse Healing Massage) dat eerlijk eten en puur leven je wereld kunnen veranderen. Deze massage is voedend voor de ziel en daarom wordt er gewerkt met puur voedsel dat voedend is voor het lichaam en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Ulrika Hoffer boeken
    Ulrika Hoffer - Zoetigheden zonder suiker, gluten & lactose

    Steeds meer mensen schrappen suiker, gluten en melkproducten uit hun maaltijden. Ze doen het niet omdat ze er allergisch voor zijn, maar omdat ze zich er prettiger bij voelen. In dit boek staan recepten voor taart, snoep en drankjes, die voedingsrijk en gezond… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Miljuschka's Food Trucks

    Een snelle snack, een perfect bereid stuk vlees, een burger, een taco, een drankje of een zoete afsluiter: streetfood was nog nooit zo veelzijdig. De roots van de foodtruckcultuur liggen in de Verenigde Staten. Voor het 24Kitchen-programma Miljuschka's Food… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Laura Agar Wilson boeken
    Laura Agar Wilson - Koken met granen

    Kookboek met graan in de hoofdrol Graan is de verzamelnaam voor het zaad van diverse grassen. Het is heel voedzaam, zit boordevol vitaminen, proteïnen en mineralen en is vaak een bron van vezels. Bekende graansoorten zijn rijst, tarwe, spelt en haver, maar in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Pascalle Bonnier, Mathijs Kok boeken
    Pascalle Bonnier, Mathijs Kok - Nootje

    Noten zijn gezond, lekker en veelzijdig. In [70] recepten laten Pascalle Bonnier en Mathijs Kok zien dat er met noten van alles mogelijk is. Van amandelpasta tot kastanjesoep en van walnotenhummus tot hazelnootparfait. Noten zijn er voor elk moment van de dag! (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Ella Woodward boeken
    Ella Woodward - Deliciously Ella

    Hou van je leven. Hou van eten. Hou van jezelf.Gezond en lekker eten maakt gelukkig!In 2011 kreeg Ella Woodward plotseling een zeldzame ziekte, waardoor zij niet langer dan een paar uur per dag uit bed kon. Omdat medicijnen niet hielpen, veranderde zij haar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Marie Florence van Es boeken
    Marie Florence van Es - Langs de wijngaarden van Italië

    Wel eens gehoord van de nerello mascalese? Deze autochtone druif heeft zijn oorsprong op Sicilië en groeit alleen op de vulkanische gronden van de Etna. Italië heeft bijna vierhonderd autochtone druiven die meestal alleen in bepaalde wijnstreken groeien. De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Vanessa van Koppen boeken
    Vanessa van Koppen - Zalig zoet

    60 bakrecepten rond feesten en heiligenPaasbrood, pinksterbollen en pepernoten: elke feestdag heeft zijn geschiedenis en elk land zijn eigen broodjes, koekjes en taarten. Daarom vind je in Zalig Zoet naast onze kerststol, ook de Italiaanse panettone, een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Lindy Wildsmith boeken
    Lindy Wildsmith - Zelf drank maken

    Dit boek gaat over het plezier dat u beleeft aan het maken van uw eigen dranken. Met meer dan 100 recepten voor alcoholische en niet-alcoholische dranken begeleidt Lindy Wildsmith u vanaf het oogsten van de ingrediënten tot het eindproduct in het glas. Ze… (Harde kaft)

    Lees meer...
    25,00
  • Paul Henderson boeken
    Paul Henderson - Het GQ cocktailboek

    Het stijlvolle Britse mannentijdschrift GQ komt nu met de ultieme drankencollectie voor échte liefhebbers!Meer dan 150 recepten voor klassieke en moderne cocktails, met creaties van legendarische bartenders en innovatieve mixen van nieuw talent uit de beste… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Damon Gameau boeken
    Damon Gameau - Het suiker boek

    De schokkende waarheid over 'gezonde' voeding;;;Gebaseerd op de documentaire THAT SUGAR FILM, een explosief exposé over de gevaren van suiker Acteur en filmmaker Damon Gameau besliste om gezond te gaan leven door zijn suikerinname drastisch te beperken. In… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,99
  • Marianne Meijerink boeken
    Marianne Meijerink - Het buurtsuperkookboek

    In de Turkse en Marokkaanse buurtsuper vind je alles wat jouw culinaire hart begeert. Ga mee op ontdekkingstocht met culinair journaliste Marianne Meijerink (ELLE Eten). Zij legt helder uit wat bijvoorbeeld nigellazaad, okra of aardpeer is en vertelt je wat je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Angela Prins boeken
    Angela Prins - Huisgemaakt

    Weet u nog hoe het moet? 'Lekker eten maken? Anno 2015 besteden we steeds minder tijd aan het bereiden van ons eten. Maar uiteindelijk vinden we huisgemaakt eten het allerlekkerst. Ravioli gevuld met zelfgemaakte spinazievulling bijvoorbeeld, of dubbelgedopte… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Eva Neisser boeken
    Eva Neisser - Mini-kookboekje Hot en Spicy

    Houdt u ook zo van heet? Kan uw eten niet pittig genoeg zijn? Dan is dit boek echt iets voor u! Met extra specerijen en een uitgekiende dosis chilipeper kunt u al uw gerechten extra pikant maken. Dit geldt niet alleen voor de warme avondmaaltijd en gerechten… (Harde kaft)

    Lees meer...
      5,95
  • Marcus Bean boeken
    Marcus Bean - Kip

    We zijn allemaal opgegroeid met klassieke gerechten, zoals kippensoep, ovenschotels en de ongeëvenaarde gebraden kip.Vanaf nu kun je je repertoire uitbreiden met de onweerstaanbare recepten van Marcus Bean.Er zijn maar weinig vleessoorten die je zo… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Sarah Cadji boeken
    Sarah Cadji - Puur sap

    Het is heel simpel: groenten zijn goed voor ons en we eten er niet genoeg van. En als we wel groenten eten, doen we dat niet altijd op de goede manier. Puur sap staat vol met de beste rauwe sappen, shots, smoothies, melk en boters.Puur sap helpt om… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Dymphina Jooren boeken
    Dymphina Jooren - Eet puur geluk

    De doorgaans van energie bruisende zakenvrouw Dymphina Jooren belandt op een dagpats-boem in een burn-out. Ze klopt aan bij haar huisarts, wordt doorverwezen naar een psychiater en staat algauw met doosjes vol slaappillen en antidepressiva weer buiten. Maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    39,95
  • Carla Bardi boeken
    Carla Bardi - Pasta

    Leer heerlijke pasta maken 'Beeld-voor-beeld'-instructies voor de basistechnieken voor alle verse pastasoorten. Van klassiek deeg en sauzen tot tagliatelle, ravioli, lasagne en meer. Leer authentieke Italiaanse pastagerechten maken door 26 speciaal gemaakte… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Carla Bardi boeken
    Carla Bardi - Sushi

    Ontdek de geheimen van sushi!Beeld-voor-beeldinstructies voor de basistechnieken voor alle standaardsushisoorten.Van simpele hoorntjes en verspreide sushi tot rolletjes, nigiri, geperste sushi en meer.Leer rijst bereiden en er sushi van te maken door 25… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Yves Thomaes boeken
    Yves Thomaes - Lekker zonder allergenen

    Een nieuwe titel in de succesvolle reeks 'Lekker zonder' Allergie is een reactie van het menselijk afweersysteem op bepaalde stoffen van buitenaf die we allergenen noemen, en is de meest voorkomende chronische ziekte. Mensen die allergisch zijn aan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Janneke Philippi boeken
    Janneke Philippi - Pasta, risotto & gnocchi - bij Janneke thuis

    Pasta, risotto & gnocchi is het tweede deel in de serie Bij Janneke thuis. In deze serie deelt Janneke Philippi de recepten van de gerechten die bij haar thuis op tafel komen.Ik, of liever ons hele gezin is dor op pasta. Pasta is simpel, dankbaar voor elk… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Bouillon ! voorjaar 2016

    Het hoe en waarom van de naam bouillon! wordt in deze 50eeditie prachtig beschreven door Ronald Giphart. Hij interviewdeWill Jansen onder het mom dat het was voor een nieuw boekdat hij aan het schrijven is.INHOUD:>De verrassingskaternen >Berichten >De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Céline Smets, Nienke Vercruysse boeken
    Céline Smets, Nienke Vercruysse - Recepten voor een gezonde receptie

    Heerlijk toch, recepties ? Of ze ook zo 'gezond' zijn ? Dat kan perfect en ook nog lekker. Dit boek brengt recepten bij elkaar om een lijnvriendelijke receptie te organiseren. En dit zonder extra moeite. Met hapjes waarbij je geen of wel een keuken nodig hebt.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,90
  • Stijn Hiers boeken
    Stijn Hiers - Cachaça. De adem van de tijger

    Alhoewel cachaça bij ons nog een grote onbekende is, is het nochtans de op twee na meest gedestilleerde drank ter wereld. De productie ligt heel wat hoger dan die van veel bekendere destillaten zoals rum, gin of zelfs whisky. Maar zowat 99% van de cachaça… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,00