Kookboeken

  • Yotam Ottolenghi boeken
    Yotam Ottolenghi - Simpel

    Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Aseem Malhotra, Donal O'Neill, Nora French boeken
    Aseem Malhotra, Donal O'Neill, Nora French - Pioppi hét kookboek

    Onderzoek wijst uit: Het Pioppi-dieet levert gegarandeerd succes Na het enorme succes van Het Pioppi-dieet is er nu het kookboek met de lekkerste Pioppi-recepten. Voor iedereen die van lekker eten houdt én streeft naar een gezonde levensstijl. Geniet van de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Sonja Bakker boeken
    Sonja Bakker - Slimmer Slank met Sonja

    Slimmer Slank met Sonja is een boek met 8 weekmenu's en heerlijke, gezonde en vooral budgetrecepten. Heel goed voor je huishoudboekje! Boordevol creatieve weekmenu’s, recepten en talrijke afvaltips. Acht weken lang gegarandeerd gezond leven, pure zuurstof… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Steffi Haazen boeken
    Steffi Haazen - Ten minste houdbaar tot

    HOEVEEL WATER MOET JE DAGELIJKS DRINKEN?IS SPELTBROOD GEZONDER DAN TARWEBROOD?KUN JE TE VEEL VITAMINEN BINNENKRIJGEN?HOE VEILIG ZIJN ZOETSTOFFEN?IS APPELSAP EVEN SLECHT ALS FRISDRANK?ZIJN E-NUMMERS SCHADELIJK VOOR JE LICHAAM?WAAROM MOET JE EIEREN MET DE PUNT… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Roel van Kollem boeken
    Roel van Kollem - Schmeckt mir ganz gut

    Met dit kookboek vervult Roel van Kollem een wens van zijn Joods-Duitse moeder, Eva Wolff. Zij wilde haar kleinkinderen haar recepten nalaten. In `Schmeckt mir ganz gut' geeft hij recepten die opvallen door de grote aandacht voor het detail. Er worden vaak… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,75
  • Guillaume Marinette boeken
    Guillaume Marinette - Pizzadeeg

    Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met pizzadeeg. Van pizzabagels en bologneserolletjes tot pizzaballetjes en een ricottavlecht met ham. De voorbereiding kost je weinig tijd en de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Anas Atassi boeken
    Anas Atassi - Sumak

    Sumak is een ode aan de klassieke en moderne keuken van Syrië. Dit kookboek bevat ruim tachtig recepten, geïnspireerd op de familierecepten van Anas Atassi. Van het traditionele weekendontb? t dat h? vaak at in de tuin b? z? n oma, tot de mezze die z? n… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,99
  • Anja Dunk boeken
    Anja Dunk - Strudel + Knödel

    Strudel + Knödel laat zien dat de Duitse keuken veel meer is dan alleen Sauer kraut en Schwärzwalder Kirsch. De gerechten van Anja Dunk zijn eigentijds, zacht gekruid en vol van smaak. Van volkoren karnemelkwafels en met karwijzaad geroosterde bieten tot… (Harde kaft)

    Lees meer...
    32,50
  • Matthias F. Mangold boeken
    Matthias F. Mangold - Basic Cookbook

    Basic Cookbook van Matthias Mangold is het eerste en laatste kookboek voor beginners, gevorderden en andere liefhebbers van goed en simpel eten. In Basic Cookbook worden vijftig populaire gerechten door middel van eenvoudige en mooie infographics stap voor… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Reinier Spreen boeken
    Reinier Spreen - De taal van smaak

    Een klein en feestelijk boekje over hoe je woorden vindt voor wat je ruikt en proeft, bedoeld voor iedereen die houdt van lekker eten en drinken.Lekker is een vreselijk woord. Waaróm is het lekker? Leg dat maar eens uit. Dit boekje gaat over hoe je woorden… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    10,00
  • Anita BEAN boeken
    Anita BEAN - Vegetarisch koken voor sporters

    Wie serieus bezig is met zijn sport, moet ervoor zorgen dat hij dagelijks de nodige vitaminen, mineralen, koolhydraten en eiwitten binnenkrijgt om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Vaak hoor je echter dat sport en een vegetarische levensstijl niet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Femke Vandevelde boeken
    Femke Vandevelde - XIII GENT

    Nergens eet je vernieuwender dan in Gent. De stad boomt op gastronomisch niveau en vrijwel elke maand komen er nieuwe zaken of foodconcepten bij. Maar wie zijn nu de absolute topchefs en culinaire trendsetters van dit moment? Hoe komt het dat Gent zo'n… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Trine Hahnemann boeken
    Trine Hahnemann - Kopenhagen Food

    Kopenhagen Food is méér dan alleen een kookboek! Kopenhagen Food toont de veelzijdigheid van de eetcultuur van Kopenhagen. De bakkers, markten, café's en bars, de wereldberoemde restaurants, de tradities en de lokale geheimen: Kopenhagen heeft enorm veel te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Machteld Smid boeken
    Machteld Smid - Curry's

    Curry is ‘hot’, en niet alleen vanwege de kruiden die erin zitten. Dat is ook niet zo vreemd, want het is een gemakkelijk eenpansgerecht, en door het gebruik van verse ingrediënten en veel groenten ook nog eens heel gezond! Je kunt er heerlijk zelf mee… (Harde kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Johan Rockström, Gunhild Stordalen boeken
    Johan Rockström, Gunhild Stordalen - Eet goed

    Verbeter de wereld, start in je eigen keuken met Eet Goed! van Johan Rockström en Gunhild Stordalen. Een kookboek vol duurzame en lekkere recepten. Dit kookboek heeft een uniek uitgangspunt. Het laat zien hoe je duurzaam, gezond en lekker kunt koken en hoe je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Bouillon! winter 2018

    De cover Naast meesterkok-sterrenkok-kookboekenschrijver-tvkok-lady-chef-of-the-year is Angélique Schmeinck gewoon ook een lieve vriendin èn een markant fotograaf. Haar werk heeft als onderwerp uiteraard eten. Onze coverfoto komt uit de collectie Culinary… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,00
  • Guillaume Marinette boeken
    Guillaume Marinette - Bloemkool

    Wie kent bloemkool nou niet? Het is een immens populaire groente. Maar met dit boek leer je deze veelzijdige kool helemaal opnieuw kennen! Maak bijvoorbeeld eens hummus of chips van bloemkool. En wat dacht je van pita’s met bloemkool en feta of Thaise… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,99
  • Emmelou Green boeken
    Emmelou Green - Bakken zonder gluten

    Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Kat Mead boeken
    Kat Mead - Super salade

    Van frisse, zomerse salades tot stevige, winterse kommen: in Super salade vind je genoeg inspiratie voor maaltijden waarin de heerlijkste groenten en kruiden centraal staan. Met deze 60 verrassende recepten maak je van salades een doordeweekse feestmaaltijd,… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Sophie Matthys boeken
    Sophie Matthys - Kip

    Kip: niet voor niets het meest populaire ingrediënt ter wereld. Kip is een echt blijvende topper in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en bovendien niet duur. Maar evengoed is kip het perfecte ingrediënt om mee te… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Alexandra Besel boeken
    Alexandra Besel - Met zonder gluten

    Ben je allergisch of intolerant voor gluten? Met de recepten uit Zonder gluten krijg je genoeg inspiratie om te kunnen genieten van de heerlijkste zoete en hartige gerechten, van ontbijt en tussendoortjes tot hoofdgerechten en desserts. Genieten zonder gluten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,99
  • Jasper Van Papeghem boeken
    Jasper Van Papeghem - Bio

    Wijnliefhebbers - en zijn we dat niet allemaal? - zien vaak door de bomen het bos niet meer. Biologisch is in de keuken en bij de meeste mensen thuis al lang geen onbekende meer, eerder een must, maar de wijnen lijken in ons aankoopgedrag wat achterop te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Rosie Reynolds boeken
    Rosie Reynolds - Sandwiches

    Van de Vietnamees-Franse banh mi tot de Mexicaanse quesadilla en van de Franse croque-madame tot de Aziatische bao met buikspek – de sandwich heeft de hele wereld veroverd. Met meer dan 70 recepten, een kleurenfoto van elke sandwich, allerlei soorten brood… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,99
  • Claire van der Heuvel, Vera van Haren boeken
    Claire van der Heuvel, Vera van Haren - Easy Peasy Mini

    Waarom is het beter om te beginnen met het geven van groente in plaats van fruit? Wat is het voordeel van een suikervrije start? In Easy Peasy Mini vind je de beste adviezen, eenvoudige foodrules, leuke tips en realistische alternatieven. Daarnaast staat dit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,99
  • Natalie Savona boeken
    Natalie Savona - I love juices & smoothies

    Drink u gezond en voel u goed met deze heerlijke recepten voor sappen en smoothies. Meer dan 100 creatieve recepten met een grote diversiteit aan verse ingrediënten. Deze complete handleiding voor de juicer behandelt alle basisinformatie die u nodig heeft om… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,50