Kookboeken

  • Yotam Ottolenghi boeken
    Yotam Ottolenghi - Simpel

    Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Roel van Kollem boeken
    Roel van Kollem - Schmeckt mir ganz gut

    Met dit kookboek vervult Roel van Kollem een wens van zijn Joods-Duitse moeder, Eva Wolff. Zij wilde haar kleinkinderen haar recepten nalaten. In `Schmeckt mir ganz gut' geeft hij recepten die opvallen door de grote aandacht voor het detail. Er worden vaak… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,75
  • Matthias F. Mangold boeken
    Matthias F. Mangold - Basic Cookbook

    Basic Cookbook van Matthias Mangold is het eerste en laatste kookboek voor beginners, gevorderden en andere liefhebbers van goed en simpel eten. In Basic Cookbook worden vijftig populaire gerechten door middel van eenvoudige en mooie infographics stap voor… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Zwaan de Nelly boeken
    Zwaan de Nelly - Kookboek van Den Haag

    Het Kookboek van Den Haag is een boek voor Hagenaars en Hagenezen. Liefhebbers van ‘ein braudje è met ùi op ut Rèswèkseplèn’. Of van het typische Haagse bluf , dat inderdaad niet veel meer is dan 'gebakken lucht'. En denk aan een beschùitstùitâh… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Eat like a local New York

    Ook op zoek naar de leukste restaurants tijdens een weekendtrip of zakenreisje? Met Eat like a local New York heb je de leukste adressen voor eettentjes, bars en restaurants altijd bij de hand, want de beste tips krijg je natuurlijk van locals. Met meer dan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Lina Wallentinson boeken
    Lina Wallentinson - Bakken met bonen

    Taart, brood, koek, pizza, crackers, cake en brownies – iedereen is er dol op. En door het toevoegen van bonen, erwten en linzen kunnen we deze lekkernijen een stuk gezonder maken! Peulvruchten zitten namelijk boordevol eiwitten, mineralen en vezels. In… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Jorun Verheyden boeken
    Jorun Verheyden - De Happytariër

    De smaak van dagelijks geluk! Wanneer genieten we het meest van het gezelschap van vrienden en familie? Juist, tijdens het eten van een lekkere maaltijd die met grote zorg en liefde is bereid. Dit boek nodigt uit om samen aan tafel te gaan en te smullen. Eten… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Rebecca Woods boeken
    Rebecca Woods - Veel soeps

    Veel Soeps: heerlijke en hartige comfortsoepen voor ieder seizoen en elk moment. 'Met soep zijn zorgen draaglijker dan zonder.' Godfried Bomans Een kom soep kan een heerlijke, troostrijke en behaaglijke maaltijd zijn. Met de zestig uitgebreide recepten uit… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,99
  • Christina Wiedeman boeken
    Christina Wiedeman - Fit en gezond met plantaardige eiwitten

    Peulvruchten, zaden, graan, noten... verrijken niet gewoon de keuken, ze leveren waardevolle plantaardige eiwitten die tal van voordelen hebben voor je gezondheid. Je stofwisseling wordt gestimuleerd, je botten en gewrichten worden versterkt en je darmen… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Sandra Bekkari, Jan Van Wassenhove boeken
    Sandra Bekkari, Jan Van Wassenhove - Nooit meer diëten De Thermomix editie 2

    'Nooit meer diëten, de Thermomix-editie 2' brengt de populaire recepten uit de Nooit meer diëten-reeks op maat van de Thermomix. Via de heerlijke en gezonde recepten van Sandra Bekkari zal je de functionaliteiten van je favoriete keukenrobot nog beter leren… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • The Big Green Egg

    Eindelijk verschijnt DE DERde druk van het THE BIG GREEN EGG BOOK. De BGE heeft in korte tijd voor een ware kooksensatie gezorgd. Zijn kracht is even eenvoudig als geniaal te noemen: door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht een bijzondere en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    67,00
  • Caroline Hwang boeken
    Caroline Hwang - Mocktails

    Eindelijk een cocktailboek zonder alcohol dat niet over smoothies of shakes gaat: Mocktails! Want niet-drinken is dé nieuwe health trend, maar je wilt natuurlijk ook niet elke avond thuis zitten. Ziedaar de opkomst van de mocktail: echt volwassen drankjes,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Manon Henzen boeken
    Manon Henzen - Koken in oorlogstijd

    Minder vlees eten, streekproducten, een eigen moestuin, fermenteren, wildplukken en koken met restjes zijn helemaal van nu. Weinig bekend is dat dit ook precies de instructies waren die de overheid vlak voor en aan het begin van de Tweede Wereldoorlog aan de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • Anita Witzier boeken
    Anita Witzier - Zonder fratsen

    'Ik ben een enthousiaste thuiskok die elke dag gewoon lekker en verantwoord wil eten, maar zonder gedoe. Dit is dan ook een doe-maar-gewoon-eet-boek eigenlijk, zonder fratsen. Verwacht dus geen hemelbestormende inzichten teneinde eeuwig jong, fit en strak te… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,50
  • Sophie Dupuis-Gaulier boeken
    Sophie Dupuis-Gaulier - Maaltijdsalades

    Een maaltijdsalade is een prima idee als je geen zin hebt om uren in de keuken te staan. Een goede maaltijdsalade bevat verse groenten, vitamines, eiwitten, vetten en smaakmakers. In dit boek vind je 100 overheerlijke recepten voor alle seizoenen. In de lente… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Harold Hamersma, Esmee Langereis boeken
    Harold Hamersma, Esmee Langereis - De grote Hamersma 2019

    Goede wijn behoeft geen krans, maar wel een notering in De Grote Hamersma. Het allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber is weer bijgewerkt met de nieuwe oogst. Ook dit jaar gingen Harold Hamersma en Esmee Langereis op onderzoek uit bij… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,00
  • Harold Hamersma boeken
    Harold Hamersma - De kleine Hamersma

    Alle betaalbare wijnen in een handige en betaalbare gids. De Kleine Hamersma is er voor iedereen die wil weten welke wijn hij het beste waar kan kopen. En dat voor minder dan € 7,50: de meest populaire prijsklasse onder wijnkopend Nederland. Harold Hamersma… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Jord Althuizen boeken
    Jord Althuizen - Smokey Goodness No Worries BBQ

    In Smokey Goodness No Worries BBQ van BBQ-held Jord Althuizen ontdek je deze zomer de laid-back Aussie approach tot barbecueën. Dit nieuwe Smokey Goodness-avontuur bevat all time favourites als ribs en burgers, voor wie op zoek is naar een easy summer BBQ,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Welmoed Bezoen boeken
    Welmoed Bezoen - Gloeiend groen

    Hoewel groenten geen nieuwkomers zijn op barbecuefeestjes, eindigen ze vaak als ondergeschikt onderdeel van het feestmaal. Vaste gasten zijn de portobello en de paprika, maar de wereld van gebarbecuede groenten is veel groter. Asperges, pompoen, sla, mango en… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Tom Barten, Hannah Vreugdenhil boeken
    Tom Barten, Hannah Vreugdenhil - Personal Body Plan - the recipe guide

    Recepten van DoorMeal, dé maaltijdservice van Personal Body Plan. Na het succes van Personal Body Plan - the fat burning guide, komt nu het kookboek van DoorMeal - The recipe guide! Oprichter Hannah Vreugdenhil van DoorMeal laat zich graag inspireren door… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,99
  • Fatima El Irari boeken
    Fatima El Irari - Uit de keuken van Fatima

    Dat lekker koken en bakken niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst foodblogger Fatima al meer dan vier jaar op haar succesvolle site uitdekeukenvanfatima.nl. Zowel kookgekken als beginnende koks genieten dagelijks van haar smaakvolle recepten, die vaak zijn… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,99
  • Eat like a local Londen

    Ook op zoek naar de leukste restaurants tijdens een weekendtrip of zakenreisje? Met Eat like a local Londen heb je de leukste adressen voor eettentjes, bars en restaurants altijd bij de hand, want de beste tips krijg je natuurlijk van locals. Met meer dan 100… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    12,50
  • bouillon voorjaar 2019

    INHOUD: Berichten Valuas, internationaal comfort en lekker eten, Will Jansen Savoie, Nicolaas Klei Groenlof en de bittere waarheid, Norbert mergen Pudding, Kristien Spooren Echte blanken eten anders, Will Jansen Izjen tnifit war itteg tamarakt, Mohammed… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,90
  • Ross Dobson boeken
    Ross Dobson - Lekker vegetarisch op de barbecue

    Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan!In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Florence-Lea Siry boeken
    Florence-Lea Siry - Zero waste koken

    Weggooien is zonde! Zero waste koken is een boek vol tips en recepten om elk ingrediënt van je maaltijd volledig te gebruiken en zo voedselverspilling te vermijden. Het boek is ingedeeld in groenten, fruit, proteïnes, koolhydraten en melkproducten. Voor elk… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99