Kookboeken

 • Jord Althuizen boeken
  Jord Althuizen - Smokey Goodness 3

  Smokey Goodness 3: het nieuwste barbecueboek van Jord Althuizen voor alle BBQ-fanaten Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek is het nieuwste kookboek van barbecue-held Jord Althuizen. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • W.C. Keijner boeken
  W.C. Keijner - Het kookboek voor Hollandsche, Chineesche en Inlandsche gerechten

  Facsimile heruitgave van Het Keijner kookboek, het kookboek voor de authentieke Indische keuken met Hollandse, Chinese en inlandse recepten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • bouillon! winter 2017

  INHOUD: >Berichten >Het Mirakel van Moux - tekst Jurriaan Geldermans >Met zoete groet - tekst Ubel Zuiderveld >Nachtmerrie - tekst Henk Bente Aalbersberg >LEUKE PRIJSVRAAG >Grout'n uut Grunn - tekst Ingrid Oyevaar >Wham! Wasabia japonica - tekst Caroline van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rolf van der Woude boeken
  Rolf van der Woude - Geloof in de brouwerij

  Geloof in de Brouwerij De actuele bierhype is eigenlijk in Amsterdam begonnen, zo blijkt uit deze bedrijfsgeschiedenis van Van Vollenhoven's Brouwerij en Azijnmakerij 'De Gekroonde Valk', die tot plm. 1950 in Amsterdam aan de Hoogte Kadijk stond. De brouwerij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Coffee makes you smile

  Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd! Dit boek is een eerbetoon aan de populairste warme drank aller tijden. Met achtergrondinfo, recepten van koffieklassiekers en trendy coffee, en met quotes die bij koffieliefhebbers in de smaak zullen vallen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Maurice van Dijk, Paul van Dijk boeken
  Maurice van Dijk, Paul van Dijk - Biernotities

  De broers én bierliefhebbers Paul en Maurice van Dijk hebben een droom: alle Nederlandse en Vlaamse bierliefhebbers houden proefnotities bij in hun Bierproefnotitieboekje! Geen app voor je iPhone of Androidtelefoon, niet online, wel ouderwets gezellig en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • VLACO boeken
  VLACO - Het restjeskookboek

  In Het Restjeskookboek vind je allerlei creatieve recepten waarmee je voedselverlies in de keuken tot een minimum beperkt. Je ontdekt er recepten, samen met tips en variaties, die je helpen om in een handomdraai met kastoverschotjes en keukenrestjes een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • In vuur en vlam

  Steek de barbecue aan, ga op avontuur en geniet. Uitgebreide verzamelingrecepten waarbij ook deskundig advies wordt gegeven voor het organiseren van de meest geslaagde barbecue aller tijden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kathy Kordalis boeken
  Kathy Kordalis - Noodles!

  Heb je zin in een lekker hapje dat je snel klaar kunt maken? Dan zijn noodles hét antwoord: snel, voedzaam en overheerlijk. In Noodles! Laat Kathy Kordalis zien hoe je van die simpele noodles in enkele minuten en met slechts een paar ingrediënten een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kathleen Billen, Kristin Van de Voorde-Heidbüchel boeken
  Kathleen Billen, Kristin Van de Voorde-Heidbüchel - .be our guest

  Neem een kijkje in de prachtige residenties van 27 ambassades en consulaten van België in het buitenland. Zet je aan hun gastvrije tafel met Belgische topchefs, meer dan 55 verrukkelijke recepten en een bijpassend Belgisch biertje of glaasje wijn. Doorloop… (Harde kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Danny Jansen boeken
  Danny Jansen - Vet lekker

  Danny laat zien hoe rijk de Nederlandse street food cultuur is en dat het maken van snacks – kroketten, zelfgesneden friet en huisgemaakte frikandellen – een ambacht is. Je vindt in het boek de recepten van alle bekende snacks uit de vitrine van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Snel & Simpel

  Als je weinig tijd hebt om een lekkere maaltijd te maken, kies dan niet voor een fantasieloze snelle hap of een kant-en-klaarmaaltijd. Laat je inspireren door de meer dan 100 recepten in dit boek, of het nu om je ontbijt, je lunch, je avondeten of een gezond… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Geen vlees

  Als je geen of minder vlees wilt eten, kies dan niet voor smakeloze vleesloze alternatieven, maar laat je inspireren door de verrassende, gevarieerde maar vooral lekkere vegetarische maaltijden in dit boek, of het nu om je ontbijt, je lunch, je avondeten of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Bouillon! zomer 2018

  INHOUD: Berichten Inmaken De heldere kijk van Jeroen Vesters, tekst Will Jansen Waar wachten we op, tekst Eelco Schaap De hangmossel is sneller, tekst Vis&Seizoen Danny Jansen inspireert mensen, tekst Will Jansen Stroopwafels en smokkelaars, tekst Dorien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sophie Matthys boeken
  Sophie Matthys - De suikerarme keuken

  Suikerarm eten? Het kan! Met de tips uit dit boek schrap je stap voor stap de klassieke suiker uit je menu en ga je voor slimme alternatieven. Zo stop je vroegtijdige veroudering van je lichaam, voorkom je suikerdips én hou je je gebit gezond. Bovendien maak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Studenten Food - Cook's Collection

  Wat je studie- of werkschema ook is, of je nu goed kunt koken of niet: maak van je maaltijden meer dan alleen het naar binnen werken van wat voedsel. Neem de tijd en laat je inspireren door de verrassende, gevarieerde maar vooral lekkere maaltijden in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Licht & Gezond

  Als je van gezond eten houdt maar geen zin hebt in een moeilijk vol te houden dieet, laat je dan inspireren door dit boek. Het staat vol heerlijke en gevarieerde gerechten. Ze zijn heel gevarieerd, maar hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal supergezond. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Nick Van Hoof, Kevin Kegeleers boeken
  Nick Van Hoof, Kevin Kegeleers - Zout op het vuur

  Koken op open vuur is helemaal terug!Met vrienden de natuur in trekken, samen ontspannen rond een kampvuur en lekker eten.Zo eenvoudig kan het leven zijn.Voor Nick en Kevin, bekend van het VIER-programma Grillmasters, heeft vuur geen geheimen meer. Met hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christine Bailey boeken
  Christine Bailey - Power bites

  Powerbites in een handomdraai. Met deze eenvoudige recepten maak je in een handomdraai heerlijke en gezonde traktaties voor thuis of onderweg. Voedingskundige en chef-kok Christine Bailey bedacht 30 eenvoudige en lekkere snackballetjes.De superfitte bliss… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Amy Zavatto boeken
  Amy Zavatto - Prosecco made me do it

  A party in a glass. Met Prosecco made me do it wordt het een feest in huis. Dit vrolijk geïllustreerde boek introduceert de wereld van prosecco: niet meer weg te denken als hét ingrediënt voor een bruisende cocktail. Expert Amy Zavatto geeft maar liefst 60… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kurt E.A. MOSETTER boeken
  Kurt E.A. MOSETTER - Zeg nee tegen suiker

  Snoepjes, chocolade, mueslirepen, brood, pasta of fastfood... Ons overmatige verlangen naar suiker brengt risico's voor onze gezondheid met zich mee. Het is algemeen bekend dat overgewicht, cariës en diabetes een rechtstreeks gevolg zijn van een overdaad aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hendrik Dierendonck boeken
  Hendrik Dierendonck - Carcasse

  Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher's Book is er nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Gina Hamaday boeken
  Gina Hamaday - Buenos Nachos

  Buenos Nachos! is een hedendaags eerbetoon aan het meest fantastische eetbare exportproduct van Mexico. Dit boek bevat recepten van bekende tv-koks (zoals Andrew Zimmern en Rachael Ray), filmsterren en beroemde muzikanten (zoals Bill Hader en Big Freedia) en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mieke Daenen, Johan Bruijnen boeken
  Mieke Daenen, Johan Bruijnen - Word je eigen diëtist, Eet lekker meer eiwitten

  Lekker meer eiwitten eten. Dat is het doel van dit boek in de serie 'Word je eigen diëtist'. Het is ideaal voor vitale 70-plussers en iedereen met ondergewicht of ondervoeding. Door het ouder worden en door minder beweging vermindert onze spiermassa in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Pavel SKORKA boeken
  Pavel SKORKA - Bouillons en soepen

  Bouillons zijn heerlijk verwarmend, geurig en gezond voor lichaam en geest. Ze vormen de basis van soepen, sauzen en stoofschotels en zitten boordevol voedingsstoffen. Maar hoe maak je nu een echt goede bouillon? Met veel liefde, een beetje tijd, de beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95