Kookboeken

  • Sergio Herman boeken
    Sergio Herman - Just Cook It

    Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Elise Gruppen, Nina de Bruijn boeken
    Elise Gruppen, Nina de Bruijn - Chickslovefood - Het daily dinner-kookboek

    Wat schaft de pot vanavond nú weer? Op deze dagelijkse vraag – misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens – geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst honderd gemakkelijke recepten met, let op, maar vijf ingrediënten! Of je nu… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Janneke Koeman, Amande Koeman boeken
    Janneke Koeman, Amande Koeman - Gezond slank met de Foodsisters

    Door goed en gezond te eten, krijg je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Je hoeft niet altijd een streng dieet te volgen om kilo’s te verliezen, een paar simpele aanpassingen in je voeding zijn soms al genoeg. Met Gezond slank met de Foodsisters… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Jamie Oliver boeken
    Jamie Oliver - Jamie Oliver - 5 ingredienten

    Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Yotam Ottolenghi, Helen Goh boeken
    Yotam Ottolenghi, Helen Goh - Sweet

    Volmaakt luchtig biscuitgebak, op smaak gebracht met kruiden en citrus, een met poedersuiker bestoven, superkruimelig koekje rechtstreeks uit de oven... Er is weinig dat ons zo'n geluksgevoel kan geven als deze zoete verleidingen. In Sweet keert Yotam… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,95
  • Mari Maris boeken
    Mari Maris - Mari plukt de dag

    Alles wat we eten heeft een verhaal, daarom is dit meer dan een kookboek. Het beantwoordt heus niet al uw vragen, maar in elk geval wel die ene vraag die ons allemaal bezighoudt: wat eten we vandaag? Die beantwoord ik met elke dag een maaltje zoals ik dat eet.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    45,00
  • Annabel Langbein boeken
    Annabel Langbein - Simple Pleasures

    Wil je af en toe bekomen van alle drukte en tijd nemen om samen te genieten met vrienden of familie? Wil je eenvoudige en smaakvolle recepten met producten die vers uit de grond komen? Dan is Simple pleasures jouw ideale kookboek: vol pure gerechten voor de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,99
  • Caroline Hwang boeken
    Caroline Hwang - Basisboek Korea

    Ontdek hoe lekker de Koreaanse keuken is! Met Basisboek Korea maak je zelf de lekkerste Koreaanse recepten. Basisboek Korea De Koreaanse keuken ken je misschien uit restaurants of van verre reizen, maar wist je dat je het ook heel makkelijk zelf kunt maken?… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Christian Coates boeken
    Christian Coates - Fitness en crossfit food

    Eten voor een uitgebalanceerd sportschema: voor ieder niveau en alle leeftijden De duidelijke en no-nonsense benadering van Fitness en crossfit food, gecomineerd met up-to-date kennis op gebied van voeding, is de manier om nog meer uit je training te halen.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • Anthony Warner boeken
    Anthony Warner - De eetwijzer

    In 'De eetwijzer' geeft Anthony Warner ('The Angry Chef') antwoord op vragen als: zijn e-nummers ongezond? Heeft detoxen zin? Wat is gezonde voeding? Te midden van alle superfoods, gluten- en suikervrije diëten en green happiness is er eindelijk een helder… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Kobe Desramaults boeken
    Kobe Desramaults - Kobe Desramaults

    Sterrenrestaurant In De Wulf stond tot aan zijn sluiting eind 2016 op de lijst van zowat iedere Europese foodie en maakte van Kobe Desramaults op korte tijd een internationaal gerenommeerde chef. Intussen opende Desramaults twee nieuwe concepten in Gent: de… (Harde kaft)

    Lees meer...
    59,00
  • Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen boeken
    Anna Kooiman, Debbie Kreike, Jankees Roggeveen - ¡kook!

    Een kookboek dat lekker én slim is? Dat kookboek heb je nu in handen. !KOOK! is een culinair kookboek dat kennis lekker laat smaken. Het kookboek vult je receptenvoorraad aan met fantastische gerechten, vijzelt je medische voedingskennis op en laat je… (Harde kaft)

    Lees meer...
    22,95
  • Carlo Kool boeken
    Carlo Kool - Gezonde keuzes, simpel gemaakt

    Wat vandaag gezond is, is morgen weer ongezond. De verwarring is compleet. Carlo Kool, voedingsdeskundige, schrijver en eigenaar van Supersnel Gezond, doorbreekt de hypes, headlines en gezondheidsclaims. In dit boek gebruikt Carlo zijn expertise om je te… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    22,50
  • Giulia Malerba, Febe Sillani boeken
    Giulia Malerba, Febe Sillani - Voedsel atlas

    Een spannende reis voor jong en oud, een uitzonderlijk avontuur met voedsel ensmaken uit de hele wereld. De illustraties van Febe Sillani maken je nieuwsgierig om de ingrediënten, recepten en producten die de zes continenten karakteriseren te ontdekken:… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Sonja Bakker boeken
    Sonja Bakker - Sonja's Bella Italia

    Italië, lekker eten en gezelligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie houdt er nu niet van een heerlijke pasta, pizza of tiramisú. Maar al dat lekkers en die gezelligheid kunnen wel voor extra gewicht zorgen. Wil je graag gewicht verliezen en ben… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • Albert Kooy, Rolf de Boer boeken
    Albert Kooy, Rolf de Boer - De Nieuwe Nederlandse Keuken

    In de supermarkten zien we het hele jaar door nog maar één seizoen, alle dagen tomaat, terwijl die in Nederland hooguit in de zomer geplukt kan worden. De rest van het jaar wordt hij vaak per vrachtwagen uit verre landen aangevoerd. Het gaat de verkeerde… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Joop Braakhekke boeken
    Joop Braakhekke - Het beste van Kookschrift van een Kookgek

    Met het tv-programma Kookgek veroverde Joop Braakhekke onze harten, met het enorme succes van alle Kookschriften van een Kookgek onze keukens. Wie herinnert hem zich niet: de gezellige bon vivant, vrolijk roerend in potten en pannen op tv? In deze ode aan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Michael Mosley boeken
    Michael Mosley - Het 8-weekse bloedsuikerdieet

    Inclusief 8-weeks programma met voorbeeldrecepten 'Dit dieet verandert je leven ... binnen 8 weken kun je de voortgang van prediabetes stoppen en zelfs diabetes type 2 omkeren.' The Daily Mail '[Mosley] bespreekt het grootste gezondheidsprobleem van onze tijd… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Eliq Maranik boeken
    Eliq Maranik - Wintersmoothies

    Smoothie-expert Eliq Maranik beschrijft in dit boek niet alleen meer dan vijftig heerlijke recepten, maar geeft ook allerlei tips over de bereidingswijze en informatie over de heilzame werking van de ingrediënten. Met deze smoothies kom je de winter wel door! (Zachte kaft)

    Lees meer...
      6,99
  • Yvonne Lemmers boeken
    Yvonne Lemmers - Grip op koolhydraten - voedingsplanner

    Met de praktische Grip op koolhydraten voedingsplanner van diëtiste Yvonne Lemmers krijg je grip op je eet week. Met de duidelijke uitleg, handige tips en motiverende quotes is dit een musthave voor alle GOK-kers! Grip op koolhydraten is een bewezen,… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Saskia Koopman boeken
    Saskia Koopman - Blij Suikervrij Zoet!

    Taartjes, koekjes, chocoladepasta, ijsjes en nog veel meer zoet lekkers, alles zonder geraffineerde suikers. En geheel glutenvrij. Wat een feest! Juist in deze tijd dat mensen zo min mogelijk suiker willen gebruiken komt Saskia Koopman met dit boek met 70… (Harde kaft)

    Lees meer...
    20,00
  • Julius Jaspers boeken
    Julius Jaspers - Oriental streetfood

    Oriental streetfood staat vol Aziatische gerechten om zelf te maken. Het boek is samengesteld uit een grote selectie lichte, gezonde en lekkere Aziatische hapjes, veelal bedoeld om te delen met je tafelgenoten. Want zo doen ze dat in Azië. Met gerechtjes als… (Harde kaft)

    Lees meer...
    29,99
  • Michiel Sloff boeken
    Michiel Sloff - Smaakmakers

    In Smaakmakers: koken met specerijen ontdek je de spannende wereld van smaakmakers met keukenheld en oud-Heel Holland Bakt-deelnemer en kruiden- en specerijenspecialist Michiel Sloff. Hij bakt niet alleen de lekkerste taarten - met vanille of kardemom - maar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    17,50
  • Francis Kuijk boeken
    Francis Kuijk - Francis bakt & kookt thuis

    Francis bakt & kookt thuis is een compleet internationaal kookboek voor elke dag waarmee Francis haar eigen plek in de culinaire wereld verovert. Met overheerlijke smaakcombinaties en verfijnde gerechten laat Francis zien wat er gebeurt als ze haar… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Hidde de Brabander boeken
    Hidde de Brabander - De Brabander bakt

    Hidde de Brabander deelt in De Brabander Bakt zijn kennis en zijn eigen originele recepten. Enthousiaste thuisbakkers kunnen aan de slag met de duidelijke, foolproof instructies om zo zelf de lekkerste, spectaculairste resultaten uit hun oven te toveren. Denk… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    20,00