Koenraad Goudeseune - Merkwaardige producten

De Vlaming Koenraad Goudeseune schrijft poëzie die smaakt als een goed glas wijn. Hij geeft geen raadsels op, bespeelt de taal als een beheerst pianist en componeert rake beelden over liefde, dood en verval in een rijmende, ritmische cadans. Met 'Merkwaardige producten' levert deze even romantische als vormbewuste dichter zijn voorlopige meesterproef af. Elk gedicht is een wonder van verscheurdheid en taalkundige verfijning. Als dit ouderwetse poëzie is, waar jury's hun neus voor ophalen, laat dan de toekomst vol zijn van ouderwetsheid! De eloquente manier waarop Koenraad Goudeseune zijn gevoels- en liefdesleven aftast, zou voor menig smartphone verslaafde een onomkeerbaar genezingsproces kunnen inluiden.

'in mijn jongere ik geslingerd,

toen ik bij de liefde nog aan heldendaden dacht.'

'Goudeseune slaat een poëtische toon aan die heel veel Nederlandse dichters nooit zullen aanslaan, omdat ze denken dat het geen poëtische toon is' - Wim Brands, VPRO Boeken

Koenraad Goudeseune (1965) is een Vlaamse dichter en schrijver, woonachtig te Gent. Om in zijn levensonderhoud te voorzien was hij jarenlang taxichauffeur. Zijn oeuvre omvat intussen korte verhalen, brieven en poëzie.


Het boek merkwaardige producten van Koenraad Goudeseune is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Koenraad Goudeseune boeken - Merkwaardige producten
ISBN 9789082723144
PAGINA’S 130
VERSCHENEN 03-04-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Douane, Stichting Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,50
Bestel

Andere boeken van Koenraad Goudeseune