Koen Crul - De kleine zeppelin

Kunstzinnig werken met kleuters


De kleine zeppelin biedt didactische ondersteuning bij het ontwerpen van kunstzinnige (muzische) activiteiten voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Leerkrachten kleuteronderwijs (in opleiding) en begeleiders van kunstzinnige leerprocessen ontdekken een waaier aan mogelijkheden om drama, dans, muziek, beeld en media in te zetten in hun praktijk.

Vanuit een helder didactisch kader krijg je zicht op de werkvormen en bouwstenen in de verschillende kunstzinnige domeinen. Je ontdekt hoe je muzische groeikansen kunt creëren en kunstzinnige ontwikkeling kunt ondersteunen.

De kleine zeppelin pikt in op de specifieke, speelse manier van leren die eigen is aan jonge kinderen. In het boek verken je vier vormen van kunstzinnig werken: vrij muzisch spel, zelfstandig hoekenwerk, gedeelde sturing en geleide opdrachten. Door de heldere schema's, overzichtelijke stappenplannen en concrete praktijkvoorbeelden krijg je veel inspiratie, en heb je meteen zin om ermee aan de slag te gaan.


Het boek de kleine zeppelin van Koen Crul is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 40,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Koen Crul boeken - De kleine zeppelin
ISBN 9789463371261
PAGINA’S 304
VERSCHENEN 16-08-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Pelckmans Pro
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
40,00
Bestel

Andere boeken van Koen Crul

  • Koen Crul - Zeppelin
    Koen Crul - Zeppelin

    Koen Crul is verbonden aan de Katholieke Hogeschool VIVES, studiegebied onderwijs campus Brugge als docent muzische vorming. Hij begeleidt nascholingen en trainingen en ontwikkelt lesmateriaal. Vanuit ervaringen in de kunsteducatie en het (figuren)theater bouwt hij verder aan de…

    Lees meer...
    45,00