Klaas-Jan van Velzen - Meditatie en het zelfgenezend vermogen

In het midden van de stroom


De diepgaande betekenis die meditatie voor de gezondheid kan hebben, begint steeds meer door te dringen tot de westerse geneeskunst. In de Indiase gezondheidsleer, de Ayurveda, is dit altijd al

vanzelfsprekend geweest. In dit boek wordt uitgelegd hoe regelmatig mediteren steeds meer innerlijke ruimte creëert voor de zelfgenezende krachten van lichaam en geest. Door mediteren ontstaat een zodanige verandering van je verhouding met het bestaan dat de natuurlijke intelligentie van het leven de kans krijgt om zich vrijer te manifesteren. Je wordt dan minder beperkt door je vaste overlevingspatronen.

Het concept van het zelfgenezend vermogen is voor een belangrijk deel gebaseerd op de yogasutra’s van Patanjali, en de Ayurveda. Het boek is daarom een rijke bron van informatie en inspiratie voor

iedereen die mediteert of yoga beoefent en voor alle meditatie- en yogadocenten.

Over de schrijver:

Klaas-Jan van Velzen studeerde sociale wetenschappen en is werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Tevens is hij docent spirituele therapie, yogaleraar en ayurvedisch therapeut. Eerder verschenen van hem o.a. ‘Holistische psychotherapie’ en ‘Yoga & chakra’s’.


Het boek meditatie en het zelfgenezend vermogen van Klaas-Jan van Velzen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Klaas-Jan van Velzen boeken - Meditatie en het zelfgenezend vermogen
ISBN 9789088401602
PAGINA’S 264
VERSCHENEN 15-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Panta Rhei
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Klaas-Jan van Velzen